Affiliate marketing: de complete gids

19 min


94

Affiliate Marketing Made Simple: een stapsgewijze handleiding

Sinds de 4-Hour Workweek is uitgebracht, lijkt iedereen hetzelfde doel te hebben.

Om ‘s morgens wakker te worden, open je hun laptop en kijk je naar zoiets als dit:

image26

 

Passief inkomen.

Dat is de droom, toch?

Verdien geld terwijl u slaapt.

Voor 99% van de mensen is affiliate marketing hoe ze worden opgestart.

Het idee erachter is dat je de producten van andere mensen promoot, vaak via een aangesloten netwerk, een commissie verdient als mensen uiteindelijk uiteindelijk kopen dankzij je marketing.

Het is gebaseerd op het delen van inkomsten . Als u een product heeft en meer wilt verkopen, kunt u promoters een financiële stimulans bieden via een partnerprogramma. Als u geen product heeft en geld wilt verdienen, kunt u een product promoten waarvan u denkt dat het waarde heeft en een inkomen verdienen als een affiliate marketeer.

Ik heb er eerder een beetje over gesproken , maar vandaag wil ik dieper ingaan op wat affiliate marketing eigenlijk is, welke kanten er zijn en hoe je aan de slag kunt.Dus laten we een duik nemen in mijn affiliate marketing guide. Klaar?

Definities

De beste definitie van wat affiliate marketing is, is te vinden op Pat Flynn’s Smart Passive Income :

Affiliate marketing is het proces van het verdienen van een commissie door het promoten van producten van andere (of bedrijven). U vindt een product dat u bevalt, promoot het bij anderen en verdient een deel van de winst voor elke verkoop die u maakt.

Wikipedia praat echter over 4 verschillende partijen die betrokken zijn: de handelaar, het netwerk, de uitgever en de klant.

Andere definities praten over 3 partijen in plaats van 4.

image30

(Afbeeldingsbron: CJ )

Ik zal alle 4 partijen in een seconde uitleggen. Maar als het gaat om de eigenlijke marketing, zijn er twee kanten van een affiliate-vergelijking: de maker van het product en de verkoper en de affiliate marketeer .

Daarom kan affiliate marketing worden gezien als het proces van het verspreiden van productcreatie en productmarketing over verschillende partijen, waarbij elke partij een deel van de inkomsten ontvangt op basis van hun bijdrage .

Het is niet alleen de promotie of alleen de productcreatie die bepaalt wie u bent als een affiliate marketeer.

U kunt zowel de maker als de marketeer zijn en toch profiteren van het onderliggende idee van het delen van inkomsten.

Laten we nu eens kijken naar alle onderdelen van een succesvol affiliate marketingsysteem.

De handelaar: soms ook bekend als de maker, de verkoper, het merk, de verkoper of de verkoper. Dit is de partij die het product maakt. Het kan een groot bedrijf zijn, zoals Dyson, die stofzuigers produceert.

Of het kan een individu zijn zoals Mariah Coz, die online cursussen verkoopt aan vrouwelijke ondernemers .

Van solo-ondernemers tot startups tot grote Fortune 500-bedrijven, iedereen zou de handelaar achter een affiliate marketingprogramma kunnen zijn. Ze hoeven zelfs niet actief betrokken te zijn. Ze moeten gewoon een product hebben om te verkopen.

The Affiliate: dit feest is soms ook bekend als de uitgever. Affiliates kunnen ook variëren van individuele personen tot hele bedrijven. Een affiliate marketing bedrijf kan elke maand een paar honderd dollar commissies produceren of tientallen miljoenen dollars.

Het is waar de marketing gebeurt. Een partner promoot één of meerdere gelieerde producten en probeert potentiële klanten te overtuigen van de waarde van het product van de verkoper, zodat deze het uiteindelijk daadwerkelijk kopen.

Dit kan worden bereikt door een overzichtsblog uit te voeren van de producten van de verkoper . F of voorbeeld:

image22

Het kan ook een hele site zijn die zich richt op het vinden van coole producten gerelateerd aan een bepaald onderwerp en het promoten van die gelieerde producten.

image35

( Dit is de reden waarom ik brak een van de meest populaire affiliate netwerksites is)

De consument: de klant of consument maakt het aangesloten systeem rond. Zonder verkoop zijn er geen commissies om uit te delen en geen inkomsten te delen.

De affiliate zal proberen de markt te promoten op elk kanaal dat zij geschikt achten, of dat nu een sociaal netwerk is , digitale billboards of via een zoekmachine die contentmarketing gebruikt op een blog .

Of de consument weet dat ze deel uitmaken van een affiliate marketing-systeem of niet, hangt grotendeels af van het gelieerde bedrijf.

Sommigen kiezen ervoor om hun consumenten te laten weten en meer en meer gelieerde bedrijven hebben de neiging om transparant te zijn over het feit dat hun marketing financieel gestimuleerd wordt, maar anderen niet.

Ze lieten het volgsysteem op de achtergrond werken, waar de klant het koopproces gewoon kan volgen en de aangeslotene uiteindelijk toch een commissie krijgt.

De consument betaalt doorgaans geen hogere prijs aan de affiliate marketeer, omdat de kosten van het aangesloten netwerk al in de verkoopprijs zijn inbegrepen.

Het netwerk: slechts enkele beschouwen het netwerkgedeelte van de affiliate marketingvergelijking. Ik ben echter van mening dat een marketinggids voor partners over netwerken moet gaan, omdat een netwerk in veel gevallen alstussenpersoon tussen de gelieerde onderneming en de verkoper fungeert.

Hoewel je een online cursus technisch zou kunnen promoten en iemand een directe inkomstenaandeling met hen heeft gecreëerd, kan een netwerk zoals ClickBank of Commission Junction de betaling en productlevering verwerken eneen serieuzere notitie maken over je affiliate marketing.

Soms, filialen moeten gaan via een affiliate netwerk om zelfs in staat zijn om het product te promoten. Dit gebeurt bijvoorbeeld als de handelaar alleen zijn partnerprogramma op dat netwerk beheert.

Het affiliate netwerk dient dan ook als een database van veel producten , waaruit de affiliate marketeer kan kiezen welke te promoten.

image11

( Clickbank is een voorbeeld van een netwerk)

In het geval van het promoten van consumentenproducten, zoals gereedschappen, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen, is verreweg het grootste partnernetwerk Amazon. Hun Amazon Associates- partnerprogramma laat je elk item promoten dat op hun platform wordt verkocht.

Image15

Iedereen kan zich aanmelden en vervolgens een aangepaste affiliate-link naar Amazon-producten genereren. Als iemand via uw link aankopen doet, verdient u een kleine commissie.

Laten we, nadat de basisvoorwaarden zijn verduidelijkt, een overzicht krijgen van hoe u het best kunt beginnen met het opzetten van uw gelieerde marketingactiviteiten.

Overzicht

Zoals ik al zei, zijn er feitelijk twee kanten van de affiliate marketing-vergelijking waaruit je kunt kiezen, ervan uitgaande dat je geen affiliate netwerk zoals Commission Junction gaat bouwen.

U kunt handelaar worden en anderen uw product laten promoten, in ruil voor het geven van een commissie uit de verkopen die zij maken.

Of u kunt een affiliate marketeer worden voor een of meerdere producten die u wilt promoten en verkopen aan consumenten om geld te verdienen.

Terwijl de meeste mensen beginnen met het nemen van de affiliate route en het is absoluut het gemakkelijkere pad om te nemen, is het bouwen van voldoende verkeer om een ​​zinvol inkomen te verdienen gewoon van de verkoop van partners niet snel of eenvoudig.

Dat is waarom ik u door de 4 basisstappen zal leiden die u kunt nemen om aan beide zijden van de affiliate marketing industrie te beginnen.

Een handelaar worden in 4 stappen

Als u een handelaar in een affiliate-programma wilt worden en vervolgens geld wilt verdienen door gelieerde ondernemingen uw product te laten verkopen, zijn er 4 eenvoudige, maar niet eenvoudige, stappen die u kunt nemen.

Ten eerste moet u een productidee hebben . Ik zal je een paar manieren laten zien waarop je die ideeën kunt genereren, gebaseerd op wat al populair is, in de volgende sectie.

Ten tweede moet je je idee valideren . U kunt gewoon doorgaan en uw idee bouwen. Maar wat als mensen het niet eens willen? Een idee is alleen goed als mensen echt willen dat het tot leven komt.

Ten derde moet je het product daadwerkelijk maken . Omdat het maken van een fysiek product meestal gepaard gaat met enorme investeringen en risico’s, laat ik je alleen manieren zien om digitale producten te maken. Dit zijn de beste plaatsen om aan de slag te gaan, omdat ze meestal alleen uw tijd en weinig of geen geld vereisen.

Ook als uw product eenmaal is gemaakt en vrijgegeven, moet u nog steedspartners zoeken om uw product te promoten en dit is waar affiliate netwerken kunnen helpen .

Laten we gaan!

Stap 1: Een productidee bedenken

Mensen zeggen altijd dat het moeilijk is om met een idee te komen. Het is niet.Ideeën zijn eenvoudig.

Maar als je denkt dat je idee super origineel moet zijn en geboren uit het pure genie van je hersenen, is dat moeilijk.

Als u geld wilt verdienen met een affiliate marketing bedrijf, kunt u niet romantisch gehecht zijn aan uw idee .

Kijk in plaats daarvan gewoon naar welke producten en services er al zijn.Overweeg hoe u ze kunt verbeteren door iets af te leveren dat de problemen met die producten oplost.

Je kunt natuurlijk altijd een onderwerp kiezen waarin je geïnteresseerd bent of betrokken bent.

Stel je voor dat je voor een seconde een huisvrouw bent of een vader bij wie je thuis bent.

Misschien wilt u een product maken dat huishoudelijke taken eenvoudiger maakt. U kunt bijvoorbeeld een vacuümbron zoeken om ideeën op te doen.

Dit is het eerste Google-resultaat, een beoordelingssite voor robotstofzuigers :

image37

Perfect!

Alleen al door naar de individuele beoordelingen te kijken, kunt u meteen zien wat slecht is aan deze robots en wat u mogelijk kunt verbeteren.

image38

Geen virtuele muren die de robot vertellen waar te gaan en waar niet te gaan is een veel voorkomend probleem, vermeld in 6 van de 10 beoordelingen van de topproducten!

image06

Het ontbreken van een afstandsbediening was ook een gebruikelijke ‘bedrieglijkheid’.

De virtuele muur kwam echter opnieuw en opnieuw en opnieuw.

image16

Daarom zou een geweldig idee kunnen zijn om een ​​virtuele muur te ontwikkelen die werkt voor alle vacuümrobots.

Ik stel me voor dat je iedereen die een vacuümbron bezit een systeem kan verkopen dat als een virtuele muur werkt, zodat hun robot alleen een vooraf gedefinieerde ruimte schoonmaakt.

Dat is een geldig idee!

Dit werkt voor alles, ik zal het je laten zien.

Een andere manier waarop u onderzoek kunt doen, is het gebruik van een tool genaamd Buzzsumo , die u laat zien wat populair is, op basis van sociale aandelen .

Zelfs als je bezig bent met het bouwen van zandkastelen, kun je meteen zien welkeinhoud recentelijk populair is geweest .

image23

Mensen houden echt van coole zandkastelen zoals deze:

image10

(Bron afbeelding: dit is kolossaal )

Als je op YouTube gaat en zoekt naar ‘bouw een zandkasteel’, vind je duizenden resultaten.

image07

Blijkbaar willen mensen echt weten hoe ze coole zandkastelen moeten bouwen.Wat zou je kunnen doen?

Neem een reeks video’s op waarin je mensen stap voor stap laat zien hoe je 5 heel specifieke, epische zandkastelen kunt bouwen .

Of u kunt een opsomming maken van alle gereedschappen die u nodig hebt om epische zandkastelen te bouwen.

Je zou zelfs enkele formulieren of stencils kunnen bedenken die mensen kunnen gebruiken om het bouwen van epische zandkastelen een stuk eenvoudiger te maken.

De vraag is … zullen mensen ervoor betalen?

Stap 2: uw idee valideren

Om niet een geweldige reeks sandcastle-video’s te maken die niemand wil kopen, moet je eerst je idee valideren.

Hoe doe je dat?

Eenvoudig: u vraagt ​​mensen om u ervoor te betalen.

Hoe vind je deze mensen? Gemakkelijk.

Neem de URL van een van de sandcastle-berichten op Buzzsumo en sluit deze aan op een tool genaamd Topsy .

image39

Topsy toont u vervolgens een lijst met alle mensen die de link hebben getweet.

image03

Je kunt ze dan direct vertellen over je idee door op de antwoordknop te drukken …

image13

Zorg ervoor dat u hen vragen of ze zouden uw idee te kopen – n ot pas als ze het leuk vinden.

Iedereen zal zeggen dat ze iets leuk vinden om gewoon aardig te zijn.

Als ze reageren met een ja, moet je direct een vraag beantwoorden om te kopen.

Zeggen dat ze geld uitgeven is niet hetzelfde als het geld uitgeven.

Wanneer mensen geïnteresseerd zijn in uw product, geef ze dan een kans om te kopen. U kunt gewoon PayPal gebruiken en zeggen dat u het gaat bouwen als u een bepaald aantal bestellingen ontvangt.

image29

Zodra u uw drempel overschrijdt en ervoor zorgt dat mensen het echt willen, kunt u beginnen met het maken van het product.

Stap 3: Het product maken

Er zijn een heleboel stappen om een ​​product te maken en dit is geen handleiding voor ondernemerschap, maar ik wil u wijzen op enkele goede starters.

Ik zal je alleen middelen geven voor het starten van digitale producten, omdat ik niet wil dat je kostbare tijd en geld verspilt aan het maken van een fysiek product bij je eerste poging 🙂

Online cursussen:

ebooks:

Podcast / Audio:

Dit zijn goede uitgangspunten. Het maken van digitale producten is een stuk eenvoudiger, omdat het gewoon tijd en soms een beetje financiële investering kost, maar meestal niet meer dan een servicetoeslag of een eenmalige prijs voor software.

Zodra u het product hebt gemaakt en aan uw eerste kopers hebt geleverd, is het tijd om het aangesloten netwerk te openen.

Stap 4: partnerpartners zoeken

Het technische gedeelte is hier het gemakkelijke ding.

Met tools zoals Gumroad of Digital Product Delivery kunt u gemakkelijk partnerprogramma-partners instellen en commissies laten verzamelen.

image33

(Bron afbeelding: Gumroad )

Het moeilijke deel is het vinden van partners die daadwerkelijk een publiek hebben dat geïnteresseerd is in wat je te koop hebt.

Laten we bij het voorbeeld van de zandkasteelgids blijven.

Denk je dat er iemand is die iets verkoopt dat op afstand is gerelateerd?

Eigenlijk is dat zo.

Wanneer u ‘leer zandkastelen bouwen’ invoert in een zoekmachine, verschijnen er verschillende sites die daar educatief materiaal over verkopen .

Zoals Sand Sculpt USA , dat lessen in sandcastlebouw biedt …

image00

of SandCastle-lessen , waarin een cursus over hetzelfde onderwerp wordt aangeboden.

image27

Contact opnemen met hen en hen laten meewerken aan een gezamenlijke verkoop zou een gemakkelijke pitch zijn omdat het een perfecte pasvorm is.

Hoe meer niches uw product is, hoe gemakkelijker het zal zijn om naar collega-handelaren te pitchen.

U kunt hen eenvoudig een e-mail sturen, uzelf en uw product voorstellen en hen vragen of ze samen willen meewerken aan een verkoop, waarbij u de opbrengst deelt.

Pro tip: Affiliate- omzettingen van 50% of hoger zijn heel gebruikelijk bij digitale producten omdat u geen replicatiekosten hebt. Wees hier niet hebberig, verdeelt de pot gelijkmatig en iedereen wint.

Googelen van de ‘speelgoedreviewblog’ levert ook veel resultaten op, waar mensen speelgoedrecensies schrijven.

image12

Bovendien bekijken veel YouTube-kanalen specifieke categorieën speelgoed. Als u er een vindt die speelgoed voor kinderen beoordeelt, dan zijn ze waarschijnlijk ook geschikt voor uw gelieerde product.

image01

Probeer gewoon een persoon te vinden om mee te werken en uw eerste affiliate-promotie te starten. U kunt later commissies en details aanpassen, het belangrijkste is om te beginnen.

Je kunt echter ook aan de andere kant van het hek beginnen aan de reis en zelf een affiliate worden.

4 stappen om een ​​online affiliate marketeer te worden

Evenals om een ​​verkoper te worden, zijn er ook 4 stappen die u kunt nemen om uw reis te beginnen als een affiliate marketeer.

Eerst moet u beginnen met het beoordelen van producten in uw niche . Dat kan op een YouTube-kanaal, op een blog of zelfs met behulp van livestreams op Periscope.

Ten tweede moet je e-mails verzamelen, zodat je op elk gewenst moment contact kunt maken met je publiek en niet hoeft te hopen dat ze je inhoud te zien krijgen.

Ten derde kunt u webinars voor joint ventures gebruiken om in een korte tijd veel te verkopen, terwijl u tegelijkertijd uw e-maillijst vergroot en nieuwe inhoud maakt.

Eindelijk, zodra uw affiliate marketing bedrijf begint geld te verdienen, kunt u uw groei schalen met pay-per-click advertenties .

Stap 1: Beoordeel producten in uw niche

Het is gemakkelijker om aan de slag te gaan als een partner omdat je de ideeën ‘Heb een idee’ en ‘Ideeën creëren’ overslaat om een ​​verkoper te worden.

Je gebruikt en houdt al van veel producten , dus alles wat je moet doen om aan de slag te gaan, is er publiekelijk over praten.

Begin met het bekijken van de partners in stap 4 om een ​​verkoper te worden, wantdat is wat u in deze stap probeert te starten.

Elk product werkt.

Werkelijk.

Kijk eens naar deze man, die Hot Wheels-tracks en auto’s bekijkt :

Image24

Meer dan 300.000 abonnees voor Hot Wheels? Ik weet zeker dat, wat je niche ook is, het minder specifiek is.

Als je van lezen houdt, bekijk dan de boeken :

image18

Opmerking: Een speciaal soort beoordeling, dat meestal heel goed werkt, is devergelijking met een directe concurrent.

image02

Je zult snel genoeg mensen vinden die dit al doen. Zoek gewoon naar “beste stijltang,” en kijk eens:

image40

Deze blog beoordeelt strijkijzers voor het rechttrekken van haar (voor vrouwen).Hoe specifiek is een blog dat?

Ze kan zich in verband brengen met het product, omdat ze haar eigen haar moet strekken. En als ze haar onderzoek goed doet, scoort de blog niet alleen hoog in de zoekmachines, maar helpt vrouwen ook echt om de beste tool voor de baan te vinden .

Wat u ook beoordeelt, zorg dat u hetzelfde doet.

Als uw beoordelingen niet echt nuttig zijn, zullen mensen meteen merken dat u gewoon snel geld wilt verdienen.

Zoals Pat Flynn wijst er in zijn affiliate marketing gids, betrokken affiliate marketingis veruit de meest winstgevende, omdat je eigenlijk kan betrekking hebben op het product, in plaats van alleen het bevorderen van iets dat je veel geld zou kunnen maken.

Als u het product niet eens kent, hoe kunt u het dan op een geloofwaardige manier promoten?

Opmerking: dit is een beetje anders voor consumentenproducten dan voor online cursussen of boeken die door individuen zijn gemaakt. Als je een persoon al heel lang kent en ze vertrouwt en weet dat hun werk geweldig is, dan is dat iets anders.

Wanneer u recensies op uw blog schrijft, kunt u een partnerlink gebruiken om te linken naar de producten die u promoot.

Je kunt ze herkennen op andere blogs door de lange “/ ref …” -staart, aan het einde van de reguliere link.

image17

(hoe weet je dat het een affiliate link is)

Dit is meestal de eerste stap om commissies te maken.

Meld u aan bij Amazon Associates en u kunt vervolgens doorgaan met uw eigen affiliate-link voor elk product op Amazon.

image25

Ga gewoon naar de productpagina en klik op “Korte link naar deze pagina.” Je krijgt een link die je een commissie geeft als mensen er via kopen.

image04

Als u echter alleen vertrouwt op mensen die de partnerlinks in uw beoordelingen gebruiken, betekent dit dat u veel verkeer nodig heeft om daadwerkelijk serieus geld te verdienen.

Maar als u een manier vindt om rechtstreeks contact op te nemen met uw doelgroep, kunt u hen op de markt brengen wanneer u maar wilt, niet alleen wanneer ze naar uw website komen.

Dit is waar stap 2 binnenkomt.

Stap 2: Bouw een e-maillijst met uw prospects erop

E-mail is nog steeds een van de beste marketingkanalen van vandaag , dus mis het niet.

Ik laat je 3 supereenvoudige manieren zien om e-mailadressen van bezoekers van je website te verzamelen.

Nummer 1: Hallo Bar

Hello Bar doet een oproep tot actie bovenop uw website. Wanneer iemand uw website bezoekt, zien ze deze balk bovenaan.

Je kunt ze een e-boek aanbieden (misschien bundel je de drie beste productbeoordelingen) of een speciale evaluatievideo.

image20

Zodra ze op uw Hello-balk klikken, kunt u mensen omleiden naar de pagina waar ze hun e-mail kunnen invoeren in ruil voor de inhoud.

Nummer 2: Exit Gate

U kunt de Hello-balk ook gebruiken om een exit-poort te maken . Dit is een pop-up die over het scherm zal worden geplaatst wanneer bezoekers op het punt staan ​​uw website te verlaten.

Het wordt geactiveerd doordat hun muis naar het bovenste deel van de browser gaat.

Ik gebruik het om meer Facebook-likes te krijgen op Quick Sprout:

image05

Maar je kunt mensen ook omleiden naar je hoofdmagneet en hun e-mailadres op deze manier krijgen.

Nummer 3: zijbalk Widget

Veel blogs maken hun zijbalk compleet onoverzichtelijk.

image09

(veel te veel dingen om hier te doen )

Doe het niet.

Als u uw bezoekers 20 dingen te doen geeft, is het onwaarschijnlijk dat ze überhaupt iets zullen doen.

Slechts één call-to-action in uw zijbalk. Nogmaals, het zou mensen iets moeten bieden in ruil voor hun e-mailadres.

Op Quick Sprout geven we de cursus ‘Double Your Traffic’ weg en het heeft goed gewerkt.

image41

Aangezien u e-mailadressen verzamelt rond een zeer specifiek onderwerp, zoals het vinden van het beste stijltangijzer, sapmaker, mini-oven, enz., Heeft u niet veel van hen nodig om de e-maillijst uw tijd waard te maken.

Zelfs met minder dan 500 mensen op uw lijst , kunt u aanzienlijke verkopen creëren.

Zorg ervoor dat u uw publiek betrokken houdt door hen regelmatig updates te sturen, idealiter één keer per week.

Maak het niet alle verkopen. Laat het hen weten als je een nieuwe beoordeling hebt.

Ik e-mail bijvoorbeeld elke post die we op Quick Sprout plaatsen met een heel eenvoudige beschrijving van waar het over gaat:

image21

Stuur ze zo nu en dan een specifieke oproep tot actie om een ​​product te kopen.Misschien heb je net een nieuwe favoriet gevonden in de laatste recensie en vind je het echt geweldig.

Je kunt je publiek op de hoogte houden van je gemoedsstemming, de redenen daarvoor en aanbevelen dat ze ook naar dat product overschakelen .

Maar er is meer. Zodra u een paar contacten op uw e-maillijst hebt, kunt u dit doen.

Stap 3: Leid uw publiek op met live webinars

Webinars zijn geweldig.

Stel je voor dat je een nieuwe koelkast wilt kopen.

Waarom wil je meer een koelkast kopen:

 1. Een recensie op een blog lezen
 2. Een live presentatie van een koelkast in actie zien

Nummer 2 natuurlijk!

Met behulp van een tool, zoals LeadPages , kunt u een eenvoudige landingspagina maken waarop mensen zich kunnen aanmelden voor uw webinar.

image31

(Ik gebruik ook LeadPages voor mijn webinars)

Promoot uw webinar een week van tevoren op sociale media en laat mensen zich aanmelden.

Dan kun je heel gemakkelijk een Google-hangout hosten die volledig gratis is om je webinar live te streamen naar je publiek.

image08

(Afbeeldingsbron: Youtube )

Webinars zijn geweldig om één voor één in contact te komen met uw publiek, om hen het product te laten zien dat u live promoot en om eventuele vragen te beantwoorden.

Jij kan:

 • presenteer de functies van het product
 • toon verschillende gebruikscasussen van het product
 • praten over de voor- en nadelen ervan
 • vertel mensen uw persoonlijke geschiedenis met het product
 • help je publiek om er het maximale uit te halen

en nog veel meer.

Tip: het leren werken met een webinar met een Google Hangout duurt minder dan 10 minuten. Bewijs? Deze video legt het goed uit .

Stel je voor hoe ontslagen uw publiek zal worden wanneer zij alle coole dingen zien die uw product hen zal laten doen.

Verwijzing naar uw affiliate link en delen aan het einde van het webinar is eenzachte verkoop en komt van nature omdat u net een uur hebt zitten praten over het product.

Hij zal zich niet gedwongen voelen en uw consumenten kunnen nog steeds alle tijd nemen om te beslissen of ze het daadwerkelijk zullen kopen.

Pro tip: kunt u uw verkoper ertoe brengen om u een speciale deal te geven voor uw publiek ? Als je belooft om hun product voor een paar honderd mensen te krijgen, geven ze je vaak graag een korting of speciale bundel om mensen verder te stimuleren om te kopen.

Stap 4: laat uw bedrijf groeien met PPC-reclame

Zodra uw affiliate marketingbedrijf begint op stoom te komen, kunt u gaan nadenken over betaalde advertenties.

Ik ga je hier niet laten zien hoe je het moet doen, aangezien ik onlangs een gids heb gepubliceerd over zowel Facebook-advertenties als Google-advertenties , maar onthoud: doe dit alleen als je een manier hebt om geld terug te verdienen.

Omzettingen zijn het enige dat hier van belang is.

U kunt PPC-reclame gebruiken om:

 • laat mensen zich aanmelden voor uw webinar
 • groei uw e-maillijst
 • meer verkopen

Als u bijvoorbeeld Google ‘leadpages’ leert, kunt u zien dat LeadPages zelf reclame maken voor dit zoekwoord, Google-advertenties weergeven en hun wekelijkse live webinar promoten.

image36

Dus, trefwoorden gerelateerd aan het leren over uw product of onderwerp zou een goed begin zijn.

U kunt ook uw concurrentie targeten . Zo staat er vlak onder de LeadPages-advertentie een advertentie van Unbounce.

image19

Deze jongens bieden ook een software voor het maken van bestemmingspagina’s, dus het is een gemakkelijke manier om voor het publiek van iemand anders te staan.

Nu kunt u proberen mensen te targeten die alleen maar een herziening van uw product proberen te vinden, maar het is waarschijnlijk beter om uw SEO te verbeteren .

Het percentage mensen dat direct na het lezen van een recensie rechtstreeks via uw link koopt, is van nature laag, dus stel u voor dat u deze bedragen betaalt.Afhankelijk van de productprijs krijgt u slechts een paar dollar of zelfs cent per verkoop, dus de marge die u aan advertenties kunt uitgeven, is niet erg groot.

In de meeste gevallen is het zo dat je je aanmeldingspogingen naar je e-maillijst promoot.

Het is trouwens de beste manier om mensen te laten inschrijven voor een webinar met advertenties .

image28

(hoe een webinar Facebook-advertentie eruit kan zien )

Je wint op 3 manieren:

 1. Ze staan ​​in je e-maillijst en je kunt ze op elk gewenst moment opnieuw contacteren
 2. Er is een kans dat zij uw live webinar bijwonen en het product kopen
 3. U kunt ze op een autoresponder-e-mailreeks zetten die hen aanmoedigt om te kopen

John Lee Dumas, bijvoorbeeld van Entrepreneur On Fire, voert vaak webinars uit en zet ze direct op zijn homepage .

Zodra je je aanmeldt voor het webinar, stuurt hij je ook een reeks geautomatiseerde e-mails.

image34

Op die e-mails biedt hij je andere cursussen en gratis tools aan, zoals een webinarcursus, waarin je leert hoe je webinars kunt doen om verkoop te maken.

Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u gedurende enkele dagen 10 e-maillessen.Aan het einde nodigt hij je uit om een ​​uitgebreidere cursus over webinars te kopen.

image14

Nadat je al veel hebt geleerd over webinars, maak je kennis met zijn meer grondige en gedetailleerde cursus die je nog meer leert.

Hij laat zelfs een kijkje achter de schermen van de baan zien, zodat je een sneak peek krijgt.

Image32

Zodra hij weet hoeveel mensen uiteindelijk de volledige koers van de autoresponderserie zullen kopen, kan hij gemakkelijk berekenen hoeveel hij aan advertenties kan uitgeven om mensen ertoe te krijgen zich aan te melden voor de webinar- of webinarcursus.

Met deze strategie hebt u dus verschillende kansen om uw consumenten ertoe te bewegen uw product te kopen.

Ze hebben een kans om te kopen na de autoresponderserie, op het webinar en van toekomstige e-mails.

Wanneer uw verkopen beginnen vanuit die vele bronnen en beginnen te groeien, kunt u uw bedrijf echt opblazen met betaalde advertenties door alleen verkeer naar de verkoopmechanismen te leiden die al werken.

Conclusie

Tijd om samen te vatten. Er zijn dus twee manieren om aan de slag te gaan met affiliate marketing.

U kunt een handelaar of een gelieerde onderneming worden.

De 4 stappen om een ​​verkoper te worden zijn:

 1. Een geldig productidee bedenken.
 2. Validatie van dat idee door ervoor te zorgen dat mensen u vooruitbetalen voor het product.
 3. Het maken van dat product.
 4. Het vinden van partners, waarschijnlijk via een aangesloten netwerk, om samen te werken met wie uw product zal promoten.

De meer gebruikelijke en iets gemakkelijkere route is een affiliate aan het worden. Er zijn ook 4 stappen die u kunt volgen:

 1. Beginnen met het beoordelen van producten in uw niche
 2. Een e-maillijst maken
 3. Live webinars gebruiken om uw publiek te informeren en verkopen
 4. Uw affiliate-activiteiten uitbreiden met PPC-advertenties

Affiliate marketing is een goede manier om te beginnen met online marketing.

De enige vraag is, welke kant ga je kiezen?

 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format