Beste WooCommerce Hosting in 2020

16 min


90

Laat, E.W.M. de (Erwin)

All rights reserved

DeLaatBusiness

Beste WooCommerce Hosting in 2018 (Beoordelingen & uitvoeringstests)

Bent u op zoek naar de beste WooCommerce hosting om uw online winkel te creëren ? Het kiezen van de beste hostingprovider is een van de belangrijkste beslissingen die u neemt voor uw eCommerce-onderneming.

Een typische shared hosting provider is misschien niet altijd een goede keuze voor WooCommerce. Dat komt omdat u meer bronnen, een SSL-certificaat en een WooCommerce-ondersteunend ondersteuningsplatform nodig heeft. In deze gids helpen we u bij het kiezen van de beste WooCommerce hosting voor uw online winkel.

Bij WPBeginner hebben we meer dan 100.000 gebruikers geholpen met het starten van hun websites. Ons doel is om inzichten te bieden over zaken waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een WooCommerce-hostingbedrijf.

Om het proces eenvoudiger te maken, hebben we ook de beste WooCommerce-hostingproviders gekozen. Dit zijn de beste eCommerce hostingbedrijven die consequent hoog scoren vanwege hun kwaliteit, prestaties en uitstekende klantenondersteuning.

Wat is WooCommerce Hosting?

Voor WooCommerce hosting heeft u een geoptimaliseerde hostingoplossing nodig die is uitgerust om WooCommerce-winkels kant en klaar te kunnen verwerken.

WooCommerce is ‘s werelds populairste eCommerce-platform. Het wordt gebruikt door miljoenen kleine en grote bedrijven over de hele wereld. Het draait op WordPress, dus je hebt natuurlijk een hostingprovider nodig die WordPress ondersteunt.

Maar dat is niet alles.

U hebt een domeinnaam nodig (bijv. Wpbeginner.com) en een SSL-certificaat om online betalingen te accepteren. U zult ook de back-endservers nodig hebben om te worden geoptimaliseerd voor WooCommerce voor betere prestaties.

Naarmate uw online winkel groter wordt, zult u moeten overwegen hoe u met dat verkeer moet omgaan zonder downtime.

Een goed WooCommerce-hostingbedrijf zou u al deze dingen moeten aanbieden die u niet zult krijgen met een typisch gedeeld WordPress hosting- account. Om de deal zoeter te maken, krijgt u ook ondersteuning van personeel dat getraind is om dagelijks met WooCommerce-websites te werken.

Het idee achter WooCommerce hosting is om een ​​probleemloze manier aan te bieden om uw online winkel op te zetten. Dit geeft u de vrijheid om u te concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.

Zie het als een platform dat speciaal is ontworpen voor uw e-commerce winkel met een leger van hosting-engineers die op de achtergrond werken.

Voors en tegens van WooCommerce Hosting

WooCommerce hosting klinkt geweldig, maar het heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk voordat u een beslissing neemt de voor- en nadelen van WooCommerce hosting.

Voordelen van WooCommerce Hosting

 • Klaar voor WooCommerce – WooCommerce-hostingbedrijven bieden vooraf geïnstalleerde WooCommerce met een gebruiksklaar ontwerp.
 • Hoge prestaties – Snelheid is niet alleen belangrijk voor gebruikerservaring, maar ook voor SEO. WooCommerce-hostingplatforms bieden snellere laadtijden voor soepelere e-commercetransacties.
 • Beveiliging – WooCommerce hostingplannen worden geleverd met SSL-certificaat. Hiermee voegt u een beveiligingslaag toe rond de gegevensoverdracht van de browser van de klant naar uw website.
 • WooCommerce-ondersteuning We hebben allemaal nu en dan hulp nodig. Met WooCommerce hosting krijg je hulp van echte WooCommerce experts via e-mail, live chat of telefoon.
 • Hosting Functies Afgezien van WooCommerce specifieke kenmerken, krijg je alle gebruikelijke hosting functies, zoals ongelimiteerde bandbreedte, grote schijfruimte, e-mail accounts, en nog veel meer.

Nu zou je waarschijnlijk denken dat dit allemaal zo geweldig klinkt, wat zijn de nadelen?

Nadelen van WooCommerce Hosting

 • Prijs – Prijzen voor WooCommerce-hostingplannen zijn iets hoger dan de gemiddelde gedeelde WordPress-hostingplannen.
 • Vooraf geïnstalleerde software – Sommige gevorderde gebruikers willen WooCommerce wellicht zelf installeren. Vooraf geïnstalleerde software kan ook voor WooCommerce geschikte ontwerpen en bonusextensies bevatten die sommige gebruikers mogelijk niet nodig hebben.
 • Onderhoud – Niet alle WooCommerce hostingplannen bieden automatische updates. U moet nog steeds automatische back-ups instellen en updates installeren.

Nu u hebt gekeken naar de voor- en nadelen van WooCommerce hosting, vraagt ​​u zich waarschijnlijk nog steeds af of dit de juiste oplossing voor u is?

Wanneer heb je WooCommerce Hosting nodig?

Als u een beginner bent en niet van plan bent meer dan een paar items te verkopen, kunt u een gedeeld WordPress-hostingaccount gebruiken. We raden aan om Bluehost te gebruiken , het is een van de officieel aanbevolen WordPress-hostingbedrijven.

Als u een klein bedrijf bent met de intentie om een ​​volledig functionele online winkel te openen, dan bent u beter af met WooCommerce hosting.

Vooral als u de technische kant van het installeren en instellen van WordPress en WooCommerce niet kent, zal het kiezen van de juiste WooCommerce hosting u veel tijd besparen.

Als eigenaar van een bedrijf kunt u kiezen voor een beperkt gedeeld hostingplan en vervolgens iemand inhuren om technische zaken te beheren of dingen te leren terwijl u werkt. Dit neemt uw tijd in beslag en u zult waarschijnlijk uiteindelijk meer betalen dan u had verwacht.

Uw tweede optie is om op de probleemloze route te gaan met een WooCommerce hostingplan. Je hebt een supersnelle online winkel die klaar is om te gebruiken zonder technische vaardigheden.

Uiteindelijk komt het neer op je eigen prioriteiten. Als het laag houden van de kosten de belangrijkste factor is, kun je kiezen voor reguliere WordPress-hosting.

Aan de andere kant, als u snel wilt beginnen met verkopen, dan zijn de kosten van WooCommerce hosting logischer en gemakkelijk te rechtvaardigen.

Nu u alles heeft gelezen over het kiezen van de WooCommerce hosting, is het tijd om de beslissing te nemen.

Als WordPress-bronnenwebsite hebben we de kans gehad om met verschillende tophostingbedrijven in de branche te werken. Na 100.000 gebruikers en jarenlange ervaring te hebben geholpen, heeft onze oprichter Syed Balkhi persoonlijk de meest gerenommeerde en beste WooCommerce-hostingbedrijven persoonlijk voor u uitgekozen.

Elk van deze WooCommerce-hostingbedrijven biedt uitstekende prestaties, superieure infrastructuur en deskundige ondersteuning. We geven elk van hen een perfecte 5 op 5 sterren. Bekijk de lijst met beste WooCommerce-hostingproviders.

Beste WooCommerce Hosting Providers

Bluehost-logo

    

91 Beoordelingen

BluehostSAVINGS

Een van de oudste webhosts die begon in 1996, is Bluehost de grootste merknaam geworden voor WordPress hosting. Ze zijn een officiële ‘WordPress’ en ‘WooCommerce’ aanbevolen hostingprovider. Met Bluehost hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw website traag is, zelfs als er veel verkeer is. Hun 24/7 deskundige ondersteuning is er altijd om te helpen wanneer je het nodig hebt via telefoon, e-mail of livechat. Ze zijn de nummer 1 in webhosting voor kleine bedrijven. Daar bovenop bieden ze WPBeginner-gebruikers een exclusieve 51% korting op korting, een gratis domein, gratis SSL en een vooraf geïnstalleerde WooCommerce.

SiteGround

    

1.674 beoordelingen

SitegroundBESPARINGEN

SiteGround is een van de meest populaire en best beoordeelde hostingproviders in de WordPress-community. Ze bieden unieke interne WordPress-snelheids- en beveiligingsoplossingen om uw site zo snel en veilig mogelijk te maken. Ze staan ​​bekend om de beste 24/7 ondersteuning in de industrie en daarom zijn ze een officiële ‘WordPress’ en ‘WooCommerce’ aanbevolen hostingprovider. Siteground-functies omvatten voorgeïnstalleerde WooCommerce, gratis SSL, automatische upgrades, ingebouwde WP-caching, CDN, een-klik-staging en GIT-versiebeheer. Ze zijn ook een van de weinige bedrijven die locatie-specifieke hosting aanbieden met 3 datacenters in de VS, Europa en Azië. Bovendien hebben ze een speciale 70% korting voor WPBeginner-lezers.

https://cdn.wpbeginner.com/wp-content/uploads/2013/03/wpenginefull-96x96.png

    

61 beoordelingen

WP EngineSAVINGS

WPEngine is VIP WordPress hosting. Hun probleemloze hosting biedt snelle en robuuste servers die alles aankunnen. Uw website is praktisch bestand tegen hackers, en dankzij hun verbazingwekkende klantenservice voelt u zich koning. Ze bieden automatische beveiligingsupdates, dagelijkse back-ups, herstelpunten met één muisklik, automatisch cachen, topbeveiliging, eenstaging-staging gebied en meer. WPEngine is als het hebben van een leger van WordPress-experts aan jouw zijde voor hulp. Merken als HTC, FourSquare, SoundCloud, Balsamiq en vele anderen gebruiken WPEngine voor hun WordPress hosting (Just Sayin ‘). Als u een bedrijf bent dat niet wil omgaan met de technische kant van het runnen van uw blog, dan is WPEngine de oplossing voor u.

Liquid Web

    

17 Beoordelingen

Liquid WebSAVINGS

Gestart in 1997, is Liquid Web de leider geworden in managed VPS en cloud-hosting. Ze staan ​​bekend om hun snelle en hoogwaardige ondersteuning, bekend als ‘Heroic Support’. Alle Liquid Web hosting-servers zijn sterk afgestemd op snelheid, prestaties en beveiliging, waardoor het een volledig probleemloze hostingoplossing is. Hun nieuwe beheerde WordPress-hostingoptie omvat staging-sites, automatische updates, hulpmiddelen voor beeldcompressie, gratis SSL, krachtige ontwikkeltools en een intuïtief dashboard om al uw sites op één plaats te beheren. Er is een reden waarom topbedrijven zoals Motorola, Red Bull, ESPN, Audi en FedEx gebruikmaken van Liquid Web.

HostGator

    

60 beoordelingen

HostGatorBESPARINGEN

HostGator host meer dan 8 miljoen domeinen en is een van de meest populaire webhosts in de industrie. Met 1-klik WordPress-installatie, 99,9% up-time garantie en 24/7 support is het een slimme keuze voor elke website-eigenaar. WPBeginner is een trotse HostGator-klant sinds 2007 en onze website wordt gehost op speciale servers van HostGator. We beschouwen ze als de beste webhosting voor bedrijven. U hebt hun businessplan nodig om WooCommerce te gebruiken.

Beste WooCommerce Hosting-vergelijking (2018)

Nu, na het bekijken van de hierboven genoemde topbedrijven van WooCommerce, vraagt ​​u zich wellicht af welk van deze het beste is voor uw online winkel?

Om u te helpen bij het kiezen van de beste WooCommerce hosting voor uw eCommerce-website, hebben we een aantal aanvullende bronnen gecreëerd:

 1. WooCommerce Hosting Quiz
 2. Gedetailleerde WooCommerce Hosting Prestatievergelijking
 3. Side-by-side WooCommerce Hosting Feature Comparison

Het doel is om u te helpen bij het kiezen van het juiste hostingbedrijf, omdat het kiezen van de verkeerde provider u in de toekomst meer geld en hoofdpijn kan kosten.

WooCommerce Hosting Quiz

We weten dat al deze informatie behoorlijk overweldigend kan zijn. Gewoonlijk krijgen we massa’s e-mails van onze gebruikers die vragen om een ​​gepersonaliseerde aanbeveling waarop WooCommerce hosting geschikt is voor hun online winkel.

Om dit te versnellen, hebben we een WooCommerce hostingaanbevelingsengine gecreëerd. Deze vragenlijst helpt u bij het bepalen van het beste WooCommerce-hostingbedrijf op basis van uw specifieke behoeften.

Het enige dat u hoeft te doen, is de vragen in de onderstaande widget nauwkeurig beantwoorden:

Als u nog steeds gepersonaliseerde hulp wilt bij het kiezen van een WooCommerce-hostingbedrijf, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via ons contactformulier . Een van onze teamleden neemt binnen 24 uur contact met u op.

Gedetailleerde WooCommerce Hosting Prestatievergelijking

De belangrijkste reden waarom WPBeginner-gebruikers ons vertrouwen, is omdat onze beoordelingen zijn gebaseerd op daadwerkelijk gebruik, realtimetests en nauwkeurige gegevens.

In plaats van de informatie van hostingbedrijven te gebruiken, melden we ons eigenlijk aan voor elke WooCommerce-hostingprovider en testen we hun services grondig.

We gebruiken professionele benchmarkingtools van derde partijen, zoals Pingdom, LoadImpact en Bitcatcha. We voeren grondige tests uit voor de prestaties en betrouwbaarheid van elk bedrijf, zodat we u kunnen helpen bij het kiezen van de beste WooCommerce hosting voor uw bedrijf.

Voor nauwkeurige tests in alle WooCommerce-hostingbedrijven creëren we een voorbeeldwebsite voor elke hostingprovider. Hierna installeren we een standaardthema en vullen we de site met dummy data inclusief afbeeldingen en media. Op deze manier lijken onze tests op een gemiddelde website.

Dit is ons stap voor stap testproces:

Ten eerste gebruiken we Pingdom, een toonaangevende internetsnelheidstestservice, om de snelheid van onze voorbeeldwebsite bij meerdere WooCommerce-hostingbedrijven te meten.

Vervolgens gebruiken we de functie Load Impact om virtuele gebruikers (VU’s) naar elke website te sturen om te zien hoe de hostserver verhoogde verzoeken van meerdere verbindingen tegelijkertijd zou afhandelen. Dit helpt ons om te zien hoe het individuele WooCommerce-hostingbedrijf zou presteren tijdens het drukke verkeer.

Last but not least gebruiken we de Bitcatcha-service om de responstijden van servers te testen op verschillende geografische locaties, waaronder de Verenigde Staten, Londen, Singapore, Sao Paulo, India, Sydney en Japan. Dit helpt ons te beslissen welke WooCommerce hosting het beste is voor welke geografische locatie.

Nu u ons testproces kent, kunnen we de prestaties van de beste WooCommerce-hostingbedrijven vergelijken.

1. Bluehost

Bluehost is een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en een officieel aanbevolen WooCommerce-hostingprovider.

Dit zijn de resultaten van onze Bluehost-prestatietests:

Bluehost snelheidstestresultaten

Zoals u in de bovenstaande schermafbeelding kunt zien, is onze testsite in minder dan twee seconden geladen. Dat is sneller dan 85% van alle geteste websites. Aangezien de testsite geen caching-plug-ins of prestatieoptimalisatietips gebruikte, is dit resultaat zeer goed.

Vervolgens hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op de Bluehost-site. We bouwden geleidelijk aan tot 100 unieke bezoekers tegelijk om te zien hoe de server verhoogde aanvragen van meerdere verbindingen in één keer aankon.

Hier is het resultaat screenshot:

Bluehost LoadImpact-testresultaat

In dit diagram geeft de blauwe lijn het aantal actieve virtuele gebruikers op de site aan en de groene lijn de laadtijd van de server. Zoals u kunt zien, bleef de serverbelasting stabiel gedurende de test, zelfs bij piekverkeer.

In de volgende fase hebben we Bitcatcha gebruikt om de reactietijd van de server nauwkeuriger te testen vanuit verschillende geografische locaties.

Bluehost responstijdtest

De responstijden voor onze Bluehost-testsite waren uitzonderlijk goed in de Verenigde Staten en lagen onder een fractie van een seconde. Responstijd op andere locaties was een beetje hoger, maar nog steeds minder dan een seconde.

Als uw doelklanten in de Verenigde Staten zijn, zou dit enorm ten goede komen aan uw WooCommerce-winkel.

We evalueerden ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen in onze gedetailleerde Bluehost-beoordeling . Na deze grondige analyse zijn wij van mening dat Bluehost # 1 WooCommerce hostingprovider is om uw online winkel te starten .

 • PROS: 50% korting op WooCommerce hosting + Gratis domein + Gratis SSL
 • PROS: Officieel aanbevolen door WooCommerce en WordPress
 • PROS: vooraf geïnstalleerde WooCommerce-site
 • Nadelen: soms kan ondersteuning langzaam zijn

Aan de slag met Bluehost

2. SiteGround

SiteGround is een van de best beoordeelde hostingbedrijven in de WooCommerce-community. Ze bieden unieke interne prestatie-optimalisatie en beveiliging, vandaar dat ze een officieel aanbevolen WooCommerce-hostingprovider zijn.

Dit zijn de resultaten van onze prestatiestests op sitebasis:

Snelheidstestresultaten voor SiteGround

Zoals u kunt zien in het testresultaat, is onze Siteground-testsite binnen minder dan een seconde geladen (649 ms om precies te zijn) voor een server in Dallas, Texas. Onze testsite is sneller dan 95% van de geteste sites, en dat is ongelooflijk.

Daarna hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op SiteGround-servers. We bouwden geleidelijk aan tot 100 unieke bezoekers tegelijk om te zien hoe de server verhoogde aanvragen van meerdere verbindingen in één keer aankon.

Load Impact-test op Siteground

In dit diagram geeft de blauwe lijn het aantal actieve virtuele gebruikers op de site aan. De groene lijn is de laadtijd van de server. Siteground presteerde vrijwel consistent, behalve een piek bij 50 gebruikers op de site. Het herstelde snel en de laadtijd van de pagina bleef gestaag laag, zelfs met meer gebruikers.

Vervolgens hebben we de reactietijdtest uitgevoerd. We hebben Bitcatcha gebruikt om nauwkeurigere serverresponstijd van verschillende geografische locaties te testen.

Siteground Responstijd

Onze SiteGround-testsite presteerde heel goed in de Verenigde Staten en op alle andere locaties behalve Japan.

Als uw publiek zich in Azië bevindt, kunt u SiteGround vragen om u naar hun servers in Azië / Pacific te verplaatsen om dit te verhelpen.

In onze gedetailleerde beoordeling van de SiteGround hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd.

Na onze analyse vinden we SiteGround een geweldige optie voor WooCommerce hosting voor startups omdat hun ondersteuning ongelooflijk nuttig is.

 • PROS: Beste ondersteuning voor WordPress, goede uptime, hoge snelheid en gratis SSL.
 • PROS: officieel aanbevolen door WordPress en WooCommerce
 • PROS: gratis sitemigratie
 • Nadelen: geen gratis domein en het GoGeek-abonnement zijn iets duurder

Aan de slag met SiteGround

3. WP-motor

WP Engine is een van de meest populaire managed hosting providers van WordPress en WooCommerce. Ze bieden interne optimalisatie van de prestaties, beheerde updates. Staging-omgeving met één klik en meer.

Dit zijn de resultaten van onze WP Engine-prestatietests:

WP-motorsnelheidstest

Zoals u kunt zien, is onze testsite in minder dan een seconde geladen voor een server in New York City, New York. Dat is sneller dan 96% van alle geteste sites. Aangezien we geen prestatie-optimalisatie hoefden te installeren, is dit resultaat best goed.

Maar hoe presteert WP Engine onder het verkeer?

We hebben de Load Impact-test uitgevoerd op de WP Engine-server, waar we geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk bouwden om te zien hoe de server grotere aanvragen tegelijk aankon.

WP Engine Load Impact-test

De groene lijn staat voor de laadtijd van de pagina en de blauwe lijn staat voor het aantal gebruikers op de site. Zoals u kunt zien, heeft onze testsite het tot 80 gebruikers goed gedaan, daarna begon het te vertragen.

Zoals u kunt zien in de grafiek, bleven de prestaties van de WP Engine-server tijdens de test gelijk toen het aantal gebruikers toenam.

Na de load-impact test gebruikten we Bitcatcha om accuratere reactietijd van de server uit verschillende geografische locaties te testen.

Reactietijd WP Engine

Zoals u in de resultaten kunt zien, bleef de responstijd van de WP Engine-server onder minder dan een halve seconde op alle geografische locaties. Het was vooral geweldig in de Verenigde Staten.

In onze gedetailleerde WP Engine-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse vinden we WP Engine de beste optie voor managed WordPress en WooCommerce hosting.

 • PROS: geoptimaliseerd voor WordPress en WooCommerce met een stabiel managed hostingplatform
 • PROS: 1-klik staging-omgeving, gratis SSL en geïntegreerde ondersteuning om CDN-service toe te voegen als een add-on
 • PROS: uitstekende klantenservice en een aangepast hostingcontrolepaneel
 • Nadelen: prijzen zijn iets hoger voor een starter WooCommerce winkel, maar absoluut de moeite waard de $$$.

Aan de slag met WP Engine

4. Vloeibaar web

Liquid Web is een andere populaire keuze onder de WooCommerce- en WordPress-community. Ze bieden verschillende niveaus van WooCommerce-hostingplannen, waaronder VPS, cloud-sites, beheerde en speciale plannen met 24/7 ondersteuning.

Dit zijn de testresultaten van onze Liquid Web-prestatietests:

Vloeibare websnelheid testresultaten

Zoals u kunt zien in het testresultaat, is onze Liquid Web-testsite in minder dan een seconde geladen voor een server in San Jose, Californië. Dat betekent dat onze site sneller is dan 91% van de geteste sites.

Vervolgens hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op Liquid Web-servers, waarbij we geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk hebben opgebouwd om te zien hoe de server grotere aanvragen tegelijk aankon.

Load Impact-test op Liquid Web

De blauwe lijn is het aantal actieve virtuele gebruikers op de site en de groene lijn is de laadtijd van de server. Zoals u kunt zien, bleef de serverbelasting stabiel gedurende de test, zelfs bij piekverkeer.

Daarna hebben we de responstijdtest uitgevoerd om te zien hoe snel Liquid Web-servers reageren op verzoeken van verschillende geografische locaties.

Reactietijd van Liquid Web

Zoals u kunt zien in de resultaten, reageerde de Liquid Web-testsite in minder dan een seconde. De responstijd was met name hoger in de Verenigde Staten.

In onze gedetailleerde Liquid Web-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd.

Na onze analyse vinden we Liquid Web een betrouwbare optie voor WooCommerce hosting voor alle soorten online winkels.

 • PROS: Krachtige managed cloud hosting die ongelooflijk snel is.
 • PROS: volledig beheerde servers, inclusief SSL, uitstekende ondersteuning.
 • PROS: Eenvoudig te schalen naarmate uw bedrijf groeit. Geweldig voor Enterprise.
 • CONS: Prijs is hoger dan gedeelde WooCommerce-hostingproviders

Aan de slag met Liquid Web

5. HostGator

HostGator is een van de grootste webhostingbedrijven. Ze hosten meer dan 8 miljoen domeinen. De WPBeginner-website wordt gehost op speciale servers van HostGator en we gebruiken ze sinds 2007 voor onze verschillende websites.

Dit zijn de resultaten van onze HostGator-prestatietests:

HostGator snelheidstest

Zoals u kunt zien in de schermafbeelding, is onze testsite in minder dan een seconde geladen voor een server in Dallas, Texas. Dat is sneller dan 94% van alle geteste sites. Gezien het feit dat onze testsite geen caching-plug-ins of prestatieoptimalisatietips heeft gebruikt, is dit resultaat geweldig.

Vervolgens wilden we testen hoe HostGator presteert tijdens piekmomenten?

We hebben de Load Impact-test uitgevoerd op HostGator-servers. We bouwden geleidelijk aan tot 100 unieke bezoekers tegelijk om te zien hoe de server verhoogde aanvragen van meerdere verbindingen in één keer aankon.

Resultaat laadresultaat voor HostGator

In dit diagram geeft de groene lijn de laadtijd van de pagina aan en de blauwe lijn het aantal gebruikers op de site. Zoals u kunt zien, heeft onze testsite het tot 80 gebruikers goed gedaan, daarna begon het te vertragen.

Het is vrij normaal voor gedeelde hostingomgevingen wanneer u serverbronnen deelt met andere sites op de server. Naarmate uw WooCommerce-winkel groeit, moet u overstappen naar VPS of managed hostingproviders.

Vervolgens hebben we de reactietijd van de server getest op verschillende geografische locaties. We gebruikten Bitcatcha om een ​​nauwkeurigere reactietijd van de server te testen.

HostGator reactietijd

Zoals u ziet, reageerde onze testsite in minder dan een seconde op alle locaties. In de Verenigde Staten bedroeg de responstijd slechts 37 ms.

We hebben ook de klantenservice, prijzen en functies van HostGator geëvalueerd in onze gedetailleerde HostGator-beoordeling .

 • PROS: snel en betrouwbaar met goede ondersteuning
 • PROS: De WPBeginner-website wordt gehost met HostGator
 • PROS: gratis sitemigratie
 • CONS: Geen gratis domeinen en verlengingskosten zijn hoger

* Opmerking: u moet het bedrijfsplan gebruiken om privé-SSL te krijgen die nodig is om online betalingen te accepteren.

Aan de slag met HostGator

Beste WooCommerce Hosting (Quick Recap)

Nu u de prestatieresultaten van de beste WooCommerce-hostingbedrijven hebt vergeleken, moet u beslissen welke het beste is voor uw eCommerce-onderneming.

Om het eenvoudiger te maken, hebben we een tabel met een lijst met functies naast elkaar gemaakt, zodat u eenvoudig de beste WooCommerce-hostingbedrijven kunt vergelijken.

hosting

Kosten

Gratis domein

Gratis SSL

Klik op Installeren

bluehost

$ 6.95 / mo

Ja

Ja

Ja

SiteGround

$ 3.95 / mo

Nee

Ja

Ja

WP Engine

$ 14.50 / mo

Nee

Ja

Nee

Liquid Web

$ 22 / mo

Ja

Ja

Ja

HostGator (zakelijk)

$ 5.98 / mo

Nee

Ja

Ja

In onze diepgaande WooCommerce hostingreview geloven we dat Bluehost uw beste optie is als u op zoek bent naar een online winkel . Hun plannen zijn betaalbaar, inclusief gratis domein en gratis SSL voor $ 6,95 per maand. Veruit de beste waarde.

Als u een middelgrote tot grote eCommerce-winkel heeft, dan zou u met WP Enginemoeten gaan omdat ze een volledig probleemloze ervaring bieden. Hoewel de kosten iets hoger zijn, is het het geld waard.

In feite kun je niet fout gaan met een van de beste WooCommerce hostingbedrijven die we hierboven hebben vergeleken. Ze bieden allemaal razendsnelle servers, geweldige uptime, uitstekende ondersteuning en prijzen voor verschillende budgetten.

Veelgestelde vragen over WooCommerce Hosting

Nadat we duizenden gebruikers hebben geholpen, hebben we zowat elke hostingvraag gehoord. Hier zijn antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over WooCommerce hosting:

Heb ik WooCommerce-hosting nodig om een ​​online winkel te starten?

Als u een online winkel bouwt met WooCommerce, dan heeft u WooCommerce hosting nodig. Hosting is de plaats waar al uw websitebestanden worden opgeslagen. Elke website en online winkel maakt gebruik van een hostingprovider.

Kan ik WooCommerce installeren op mijn gedeelde WordPress hostingaccount?

Ja, dat kan. Gedeelde WordPress-hostingplannen zijn echter ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine zakelijke en persoonlijke websites. WooCommerce is een transactionele app die meer middelen nodig heeft, met name wanneer u meer dan honderd klanten op uw website hebt. Daarom heeft u een WooCommerce hostingplan nodig, zodat u uw online winkel kunt runnen zonder downtime en met hogere snelheden.

Zijn er gratis WooCommerce-hostingproviders?

Geen waarvan we ons bewust zijn. Zelfs als u een gratis WooCommerce hosting vindt, raden wij u ten zeerste aan om bij hen weg te blijven. In de meeste gevallen plaatsen gratis hostingproviders advertenties op uw website. Ze kunnen zelfs malware naar uw klanten distribueren. Last but not least, zij kunnen uw website op elk moment afsluiten zonder enige kennisgeving. Vermijd iedereen die aanbiedt om u gratis hosting te geven, vooral als u serieus bent over uw site.

Hoeveel kost het om een ​​online winkel met WooCommerce te bouwen?

De totale kosten van uw WooCommerce-winkel worden berekend op basis van hostingkosten, domeinnaam en SSL-certificaat. De kosten van het onderhoud van uw online winkel worden groter naarmate uw bedrijf groeit. We hebben een gedetailleerde handleiding gemaakt voor het bedrag dat het kost om een ​​website te bouwen , ga naar het gedeelte over e-commerce voor tips over het laag houden van uw kosten.

Ik heb al een domein gekocht. Kan ik het gebruiken met mijn WooCommerce hosting?

Ja, dat kan. Zodra u een domeinnaam hebt gekocht, staat het u vrij om deze bij elk hostingbedrijf te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is naar uw domeininstellingen gaan en de DNS naar uw WooCommerce-hostingbedrijf verwijzen. Elk van onze top WooCommerce hostingbedrijven hebben stap voor stap instructies over hoe dat te doen. Raadpleeg onze gids over het verschil tussen domeinnaam en webhosting .

Moet ik domein- en WooCommerce-hosting van hetzelfde bedrijf kopen?

Nee dat doe je niet. U kunt een domeinnaam kopen bij één bedrijf en WooCommerce hosting van een ander bedrijf. Het helpt echter om ze van hetzelfde bedrijf te krijgen, omdat u de DNS-instellingen niet hoeft te wijzigen, en u kunt uw domein en hosting onder hetzelfde dashboard beheren.

Moet ik add-ons kopen als ik me aanmeld voor WooCommerce hosting?

Tijdens het aanmeldingsproces zullen sommige hostingbedrijven aanbieden om add-on-services te verkopen. U kunt ze veilig uitzetten omdat ze de kosten van uw hostingrekening verhogen.

Later, als u denkt dat u een van deze add-on-services nodig heeft, kunt u deze gewoon toevoegen aan uw hostingpakket vanuit uw accountdashboard.

Hoeveel klanten kunnen deze hostingbedrijven van WooCommerce aan?

Alle hostingbedrijven in onze beste WooCommerce-hostinglijst behandelen dagelijks miljoenen paginaweergaves. Ze zijn allemaal uitgerust om zowel kleine winkels als grote online winkels te bedienen, zelfs tijdens drukke winkelvakanties.

Het verkeer dat uw site aankan, hangt grotendeels af van het plan dat u kiest. Met gedeelde WooCommerce-hostingproviders als Bluehost, SiteGround en HostGator kan uw website dagelijks 1.000 – 5.000 bezoekers verwerken met snelheidsoptimalisatie.

Bij managed hostingproviders moet u zoveel mogelijk verkeer kunnen verwerken als nodig is, omdat hun team uw account automatisch naar behoefte zou schalen.

Houden WooCommerce-hostingbedrijven back-ups van mijn site?

Ja, veel van hen doen dat. We raden u echter niet aan te vertrouwen op de back-ups van uw hostingbedrijf. U moet altijd uw eigen back-ups maken met behulp van een back-upplugin voor WordPress .

Kan ik mijn WooCommerce-hosting later wijzigen?

Ja, u kunt uw WooCommerce-hostingbedrijf volledig veranderen als u niet tevreden bent met hen. De meeste hostingbedrijven bieden migratieservices die u kunt gebruiken met minimale downtime. U kunt uw website ook zelf verplaatsen, zie onze handleiding over het verplaatsen van een WordPress-site naar een nieuwe host .

Wat zijn volgens jou de beste WooCommerce hostingbedrijven?

Onze drie belangrijkste keuzes voor WooCommerce hosting zijn:

 1. Bluehost – Beste overall op het gebied van prestaties, prijs en functies.
 2. WP Engine – Beste voor grote eCommerce-sites die topprestaties, ondersteuning en schaalbaarheid nodig hebben.
 3. Siteground – Beste WooCommerce hosting voor groeiende bedrijven (gebruik het GoGeek-abonnement).

Deze laatste vraag is niet per ongeluk. We krijgen deze vraag nog steeds als we gebruikers naar deze handleiding verwijzen.

We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het vinden van de beste WooCommerce hosting voor uw online winkel.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format