Bovenaan in google

43 min


75

Hoe u nummer 1 kunt bereiken op Google in 2018 zonder de regels te overtreden

 

indy

Het vervangen van iets dat echt is, verouderd en waardevol met iets dergelijks maar uiteindelijk een slechte kopie van wat al beschikbaar is, is niet zonder gevaren.

SEO (zoekmachine-optimalisatie) was, en kan dat nog steeds zijn, en als je Google’s hand probeert te verplichten waar het sites rangschikt, gebaseerd op ‘verdienste’, heeft Google een grote verrassing voor je in petto.

Verrassing

Kortom, er zijn voordelen met een laag risico op langere termijn te behalen met sommige strategieën in 2018, en een hoog risico op kortetermijnvoordelen te behalen met anderen.

Als je een gerenommeerd bedrijf hebt en RELY op je website om dat bedrijf te runnen, kun je beter voorkomen dat je vertrouwt op technieken van lage kwaliteit om het naar de top van Google te promoten.

Er zijn regels als het gaat om ranking in zoekmachines

Google zegt:

QUOTE : ” Het creëren van overtuigende en nuttige inhoud zal waarschijnlijk uw website meer beïnvloeden dan welke andere factor dan ook. “Google, 2017

De algemene voorwaarden die Google in hun documenten voor webmasterrichtlijnen vastlegt, geven duidelijk aan dat als u uw ranglijsten probeert te manipuleren op manieren die Google afkeurt, zij uw site zullen benadelen of erger nog, deze volledig uit de ‘index van het web’ (en soms voor een lange tijd).

Google keurt een heleboel, zo niet de meeste oude SEO-tactieken in 2018 af en komt er hard aan toe als hij ‘misleidende’ praktijken detecteert.

QUOTE : “We raden u ten zeerste aan om de onderstaande kwaliteitsrichtlijnen goed te volgen. Deze richtlijnen beschrijven enkele van de ongeoorloofde praktijken die ertoe kunnen leiden dat een site volledig wordt verwijderd uit de Google-index of op andere wijze wordt beïnvloed door een algoritmische of handmatige spamactie. Als een site is getroffen door een spamactie, wordt deze mogelijk niet meer weergegeven in resultaten op Google.com of op een van de partnersites van Google. ” GOOGLE 2017

Hun algemene voorwaarden bestrijken heel wat verschillende gebieden (die ik behandel in mijn seo-auditdienst ) en dit komt bovenop een vereiste voor technische uitmuntendheid op veel gebieden.

RangGoogle Guideline of ondersteuningsdocumentenBron
1Leidraad bij het bouwen van hoogwaardige websitesUitzicht
2Hoofdrichtlijnen voor webmastersUitzicht
3Quality Rater’s Guide 14 maart 2017 (en voorgaande jaren!)Uitzicht
4Koppelingsschema’s WaarschuwingUitzicht
5Zoom Backlinks afUitzicht
6Auto-Generated Content WarningUitzicht
7Affiliate programma’s adviesUitzicht
8Rapporteer spam, betaalde links of malwareUitzicht
9HeroverwegingsverzoekenUitzicht
10Lijst met veelvoorkomende handmatige actiesUitzicht
11Gebruik rel = “nofollow” voor specifieke linksUitzicht
12Een site toevoegen aan GoogleUitzicht
13Browser CompatibiliteitsadviesUitzicht
14URL-structuuradviesUitzicht
15Meer informatie over sitemapsUitzicht
16Dubbele inhoudUitzicht
17Gebruik canonieke URL’sUitzicht
18Geef gepagineerde inhoud aanUitzicht
19Wijzig pagina-URL’s met 301-omleidingenUitzicht
20Hoe Google zich bezighoudt met AJAXUitzicht
21Controleer uw paginatitels en -fragmentenUitzicht
22Metatags die Google begrijptUitzicht
23Richtlijnen voor beeldpublicatieUitzicht
24Best practices voor video’sUitzicht
25Flash en andere rich media-bestandenUitzicht
26Meer informatie over robots.txt-bestandenUitzicht
27Maak nuttige 404 pagina’sUitzicht
28Inleiding tot gestructureerde gegevensUitzicht
29Markeer uw inhoudspuntenUitzicht
30Schema-richtlijnenUitzicht
31Trefwoord Vulling WaarschuwingenUitzicht
32Waarschuwing cloakingUitzicht
33Sneaky-omleidingen WaarschuwingUitzicht
34Verborgen tekst & links WaarschuwingenUitzicht
35Doorway Pages WaarschuwingenUitzicht
36Geschaalde inhoudwaarschuwingenUitzicht
37Schadelijk gedrag WaarschuwingenUitzicht
38Hacking-waarschuwingenUitzicht
39Overschakelen naar HttpsUitzicht
40Door de gebruiker gegenereerde spamwaarschuwingenUitzicht
41Social engineeringUitzicht
42Malware en ongewenste softwareUitzicht
43Mobiele sites ontwikkelenUitzicht
44Stiekem mobiele omleidingenUitzicht
45Mobiele-vriendelijke pagina’s ontwikkelenUitzicht
46Gebruik HTTP “Accept” header voor mobielUitzicht
47Functietelefoon-sitemapsUitzicht
48Multi-regionale en meertalige sitesUitzicht
49Gebruik hreflang voor taal- en regionale URL’sUitzicht
50Gebruik een sitemap om alternatieve talen aan te gevenUitzicht
51Landinstellingenbewust crawlen door GooglebotUitzicht
52Informatie van Google verwijderenUitzicht
53Verplaats uw site (geen URL-wijzigingen)Uitzicht
54Verplaats uw site (URL-wijzigingen)Uitzicht
55Hoe Google crawlt en resultaten oplevertUitzicht
56Ranking in GoogleUitzicht
57Zoekmachine optimalisatieUitzicht
58Stappen naar een Google-vriendelijke siteUitzicht
59Veelgestelde vragen over webmastersUitzicht
60Controleer de zoekprestaties van uw siteUitzicht

… en dat zijn juist degenen waarvan ik denk dat ze heel belangrijk zijn om te weten.

Een claim indienen voor een toppositie IN EEN CONCURRERENDE branche zonder kwaliteitslinks en relevante inhoud gedurende een PERIODE VAN VOLDOENDE TIJD, in een verticaal met relatief stabiele ranglijsten, kan een rode vlag opwerpen bij Google of bij uw concurrenten. Geen van beiden is goed.

Ik heb sites gezien die zijn gepromoot met behulp van technieken van ‘lagere kwaliteit’, stijgen en stijgen en stijgen en wanneer ze de top bereiken, worden ze teruggeworpen op meer dan 40 plaatsen. Soms onmiddellijk – soms een paar maanden later. Soms krijgen ze een schrapping, soms krijgen ze een handmatige actie.

Als u aan de top staat van de beste resultaten, kunt u er zeker van zijn dat Google uw site van naderbij zal bekijken.

Dat kan een diepere algoritmische analyse van uw site betekenen of zelfs een handmatige beoordeling. Google heeft tienduizenden handmatige beoordelaars die de kwaliteit van hun resultatenpagina’s beoordelen, en de sites die daarin voorkomen.

Zelfs nu nog ben ik voorzichtig als ik ineens bijna boven aan de resultaten verschijnt, vooral met een pagina van mindere kwaliteit.

Soms wordt het kort gevolgd door een grote druppel, als de gebruikte methoden een beetje touwachtig waren.

Als ik een toptiende rangschikking kies, push ik meestal niet meer naar nummer 1 in Google – niet zonder een strategie die volledig is gebaseerd op het verbeteren van dingenhet bouwen van een link van lage kwaliteit of het produceren van content is bijvoorbeeld gewoon niet lang – termijnplan Ik wil mijn energie meer in investeren .

Ik concentreer me normaal gesproken op andere sleutelwoorden wanneer ik in de top van de resultaten stap, en op het bouwen van domeinkwaliteit, en meestal alleen focus op de hoofdterm als ik een solide gouden koppelingsmogelijkheid heb op een site met mega-vertrouwen.

Ik kan zeggen dat deze online strategie verstandig, langdurig en nog steeds vruchtbaar is gebleken:

Beste Britse SEO-ranking voor 2017 - Hobo Web staat op nummer 1

Ik heb sinds april 2012 technieken van lage kwaliteit vermeden.

Hoe kan ik mijn website controleren op naleving van de aanbevelingen van Google?

U kunt hulpprogramma’s zoals SEMRush (met name de SEMRush Audit Tool ), SiteBulb Crawler , DeepCrawl , Screaming Frog of SEO Powersuite Website Auditor gebruiken om technische problemen op elke site, overal ter wereld, te controleren.

Als u niet technisch ingesteld bent, kunnen we uw website voor u analyseren en indien nodig repareren als onderdeel van onze SEO-service met een vaste prijs .

Hoe u uw ranglijsten op zoekmachines controleert

De meest betrouwbare mac / pc-tools die ik recent heb gebruikt, zijn SEMrush , Pro Rank Checker , Rank Tracker & Advanced Web Ranking – allemaal te vinden op mijn SEO tools review-pagina hier .

De meeste gereedschappen zijn goedkoop en ze doen wat ze op het blikje zeggen. De meeste hebben ‘zoekmachine-vriendelijke’ rangcontrolemodi.

Cloud-gebaseerde rank-checkers zoals SEMrush en Pro Rank Checker zijn zoveel eenvoudiger te beheren dan desktop-checkers .

Pro Rank Tracker

Maar als je tools als deze gaat gebruiken om je rankings te controleren vanaf je desktop, dan heb je zeker een tool als HIDEMYASS nodig om je privacy te beschermen terwijl je je ranglijst controleert – omdat de meeste zoekmachines niet van automatisering houden bots zoals deze schrapen hun inhoud (de ironie).

Rank Tracker is een eenvoudig genoeg desktop-tool om naar mijn mening te gebruiken als u proxies begrijpt.

Uiteindelijk zal uw IP de limiet overschrijden en zullen zoekmachines dat IP met Captchas blokkeren. Dat is wanneer HIDEMYASS uw IP verandert. Waar mogelijk is het altijd het beste om de zoekmachines netjes te behandelen.

De ideale lokale opzet is waarschijnlijk een ‘werkpaard’-computer met AWR of Rank Checker gepland om elke dag op dezelfde tijd de rangorde te controleren – met HIDEMYASS geïnstalleerd en ingesteld om uw IP-locatie om de paar minuten willekeurig te veranderen tussen servers die lokaal geografisch zijn u.

Ik bewaar mijn rangrapporten voor gratis webopslagwebsite DROP BOX, zodat al mijn rapporten toegankelijk zijn vanaf al mijn machines.

Eén machine om de rapporten uit te voeren. Veel machines om ze te bekijken.

Voor de duidelijkheid, ik geef de voorkeur aan cloudgebaseerde rankvolgers in 2018, zoals SEMrush , Pro Rank Checker & Advanced Web Ranking

Raak niet al te gefixeerd op al uw rankings – sommige termen en resultatenpagina’s zullen zeker overal heen springen – Google is op die manier ontworpen! En probeer niet alleen maar voor een paar termen te rangschikken. Het is veel beter om te rangschikken voor veel verschillende – en gerelateerde – termen dan om een ​​bedrijf te hebben dat op één zoekwoord is gebaseerd, bovenaan datgene wat een competitieve term moet zijn …. dus dat betekent gewoon heel veel gerelateerde content toevoegen en er enkele links naar maken.

Hoe Google Rankings in andere landen te controleren

SEMrush biedt wederom krachtige hulpmiddelen op dit gebied.

Zoekwoord / positiebepalingscontrole:

SEMRush biedt een uitgebreide reeks hulpmiddelen met betrekking tot trefwoordonderzoek en positiebepaling. Met het oog op een audit, is het minimum dat we willen bepalen:

 • wat zijn de belangrijkste termen (meest relevante, meest wenselijk) voor de doelsite?
 • voor welke termen wordt de doelsite gerangschikt?
 • wat zijn de topposities (en bijbehorende volumes)?

Gelukkig is dit heel gemakkelijk om te doen.

Selecteer met behulp van de hoofdzoekbalk ‘Organisch onderzoek’ in het vervolgkeuzemenu en voer vervolgens het hoofddomein in (zonder http: //, https: // of www. Hit search en zodra de pagina opnieuw is geladen, wordt u gepresenteerd met organische zoekpositiegegevens voor de doel-URL.

Kijk hier voor meer informatie over SEMrush rank checker-functies .

De Advertentievoorbeeld-tool van Google toont ook organische zoekresultaten en hoe ze eruit zien voor gebruikers over de hele wereld.

U kunt zien hoe rankings verschillen van land tot land en van plaats tot plaats – het overwegen waard bij het onderzoeken van zoekwoorden . Geolocatie en personalisatie combineert Google-rankings ook echt.

https://adwords.google.com/select/AdTargetingPreviewTool

Ik vergat alles over deze tool totdat ik zag dat het opnieuw werd genoemd door AlyssaS op Webmasterworld. Ik dacht dat het voor sommigen nuttig zou kunnen zijn. Er zijn desktopprogramma’s en online tools waarmee u dit ook kunt doen en uw ranglijst in de loop van de tijd kunt volgen. Het is vermeldenswaard dat Google niet van classificatieprogramma’s houdt.

Hoe u rankings kunt controleren op specifieke locaties in de wereld, bijvoorbeeld: lokale ranglijsten

SEMrush kan dit ook doen.

Dit is ongelooflijk handig als u wilt weten hoe uw ranglijst eruitziet voor een gebruiker die bij u in de buurt is, omdat de nationale en lokale resultaten vaak constant in beweging zijn EN de ranglijst vaak wordt gewijzigd door de nabijheid van de gebruiker.

Al met al is de beste rankingsoftware SEMrush .

Wat is EAT?

Google streeft ernaar om pagina’s te rangschikken waar de auteur enige aantoonbare ervaring heeft met het onderwerp waarover ze schrijven. Deze ‘kwaliteitsbeoordelingen’ (uitgevoerd door menselijke beoordelaars) zijn gebaseerd op (EAT of EAT of EAT), wat eenvoudigweg ‘ Expertise, Autoriteit, Betrouwbaarheid ‘ van de ‘ Hoofdinhoud van een pagina ‘ is

QUOTE : “Deskundigheid, gezaghebbendheid, betrouwbaarheid: dit is een belangrijk kwaliteitskenmerk. …. Belangrijk: het ontbreken van de juiste EAT is voldoende reden om een ​​pagina van lage kwaliteit te maken. ” Google Search Quality Evaluator Guidelines 2017

en

QUOTE : “De hoeveelheid expertise, authoritativeness en reliability (EAT) die een webpagina / website heeft, is erg belangrijk. MC-kwaliteit en -bedrag, website-informatie en website-reputatie informeren allemaal de EAT van een website. Denk aan het onderwerp van de pagina. Welke soort expertise is vereist om de pagina goed te kunnen bereiken? De norm voor expertise hangt af van het onderwerp van de pagina. ” Google Search Quality Evaluator Guidelines 2017

Wie naar u linkt, kan de EAT van uw website informeren.

Overweeg dit:

QUOTE : ” Ik vroeg Gary (Illyes van Google) over EAT. Hij zei dat het grotendeels gebaseerd is op links en vermeldingen op gezaghebbende sites. dat wil zeggen, als het bericht in Washington u vermeldt, dat is goed. Hij raadde aan om de secties in de QRG op EAT te lezen omdat het de dingen goed schetst. “Marie Haynes, Pubcon 2018

Google is nog steeds een ‘op links gebaseerde’ zoekmachine ‘onder de motorkap’, maar het kost zoveel meer om een ​​website bovenaan in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) in 2018 dan vroeger te plaatsen.

Wat zijn de hoogwaardige kenmerken van een webpagina?

Hieronder volgen voorbeelden van wat Google ‘kenmerken van hoge kwaliteit’ van een pagina noemt en moet deze worden onthouden:

 • Een bevredigende of uitgebreide hoeveelheid van zeer hoogwaardige ” hoofdinhoud (MC)
 • Auteursrechtmeldingen actueel
 • Functioneel paginaontwerp
 • Pagina auteur heeft Topical Authority
 • Hoogwaardige hoofdinhoud
 • Positieve reputatie of expertise van website of auteur (Google zelf)
 • Zeer nuttige SUPPLEMENTAIRE inhoud ” die de gebruikerservaring verbetert. “
 • Betrouwbaar
 • Google wil ‘expertise’ en ‘alledaagse expertise’ of ervaring belonen, dus maak dit duidelijk (Author Box?)
 • Precieze informatie
 • Advertenties kunnen aan de bovenkant van uw pagina staan, zolang deze de aandacht van de belangrijkste inhoud op de pagina niet afleiden
 • Zeer bevredigende contactinformatie van de website
 • Aangepaste en zeer nuttige 404-foutpagina’s
 • Awards
 • Bewijs van deskundigheid
 • Aandacht voor detail

Als Google investeringen in tijd en arbeid op uw site kan detecteren, zijn er aanwijzingen dat zij u hiervoor belonen (of op zijn minst – u wordt niet beïnvloed wanneer anderen dat zijn, wat betekent dat u stijgt in Google-SERP’s wanneer anderen vallen).

Welke kenmerken vertonen de pagina’s met de hoogste kwaliteit?

U wilt uiteraard de ‘score’ van de hoogste kwaliteit, maar als u naar de gids kijkt, is dat een hoop werk.

Google wil u een waardering geven voor de inspanningen die u levert aan uw website en hoe bevredigend uw bezoek aan uw pagina’s is.

 1. QUOTE : ” MC van zeer hoge of hoogste kwaliteit, met aangetoonde expertise, talent en / of vaardigheid. “
 2. QUOTE : “Zeer hoog niveau van deskundigheid, gezaghebbendheid en betrouwbaarheid (pagina en website) over het onderwerp van de pagina.”
 3. QUOTE : “Zeer goede reputatie (website of auteur) over het onderwerp van de pagina.”

In elk geval voor concurrerende niches waar Google van plan is om deze kwaliteitsaanbeveling te controleren, wil Google hoogwaardige pagina’s belonen en ” de hoogste beoordeling kan worden gerechtvaardigd voor pagina’s met een bevredigende of uitgebreide hoeveelheid van zeer belangrijke” hoofdinhoud.

Als uw hoofdinhoud erg slecht is, met fouten ingrammatica, spelling, hoofdletters en leestekens “, of niet nuttig of betrouwbaar – ALLES dat kan worden geïnterpreteerd als een slechte gebruikerservaring, kunt u een lage score verwachten.

QUOTE : “We beschouwen content als van lage kwaliteit als deze is gemaakt zonder voldoende tijd, moeite, expertise of talent / vaardigheid. Pagina’s met een lage kwaliteit (hoofdinhoud) bereiken hun doel niet goed. “

Opmerking – niet ALLE dunne pagina’s zijn van lage kwaliteit.

Als je de gebruiker tevreden kunt stellen met een dunne pagina over inhoud – je bent ok (maar waarschijnlijk vatbaar voor iemand die een betere pagina bouwt dan jij, makkelijker zou ik zeggen).

Google verwacht meer van grote merken dan van uw winkel (maar dat betekent niet dat u niet moet streven naar al deze bovenstaande richtlijnen van hoge kwaliteit).

Als u de aanbevelingen van Google Webmaster overtreedt voor prestaties in hun indexen van het web, krijgt u automatisch een beoordeling van lage kwaliteit.

Slecht paginaontwerp en slechte hoofdinhoud en te veel advertenties = u bent geroosterd.

Als een beoordelaar wordt onderworpen aan een stiekeme omleiding – zij worden geïnstrueerd om uw site laag te waarderen.

Wat zijn de lage kwaliteitssignalen waar Google naar op zoek is?

Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 1. Veel spammy opmerkingen
 2. Inhoud van lage kwaliteit zonder EAT-signaal (Expertise + Autoriteit + Vertrouwen “)
 3. GEEN Toegevoegde waarde voor gebruikers
 4. Slecht paginaontwerp
 5. Kwaadwillende schadelijke of misleidende praktijken gedetecteerd
 6. Negatieve reputatie
 7. Automatisch gegenereerde inhoud
 8. Geen contactgegevens van de website
 9. Fakery of ONNAUWKEURIGE informatie
 10. Onbetrouwbaar
 11. Website niet onderhouden
 12. Pagina’s die zojuist zijn gemaakt om naar anderen te linken
 13. Pagina’s hebben geen doel
 14. Keyword stuffing
 15. Onvoldoende klantenservicepagina’s
 16. Sites die Google-methoden gebruiken, willen niet dat u deze gebruikt

Pagina’s kunnen ook een neutrale beoordeling krijgen.

Pagina’s met ” Niets bijzonders, maar niets bijzonders ” doen geen ” kenmerken vertonen die verband houden met een hoge beoordeling ” en brengen je in het midden – waarschijnlijk geen verstandige plek om een ​​jaar of zo in de rij te zijn.

Er is een overvloed aan site-kwaliteitsclassificaties waaraan mensen moeten voldoen en honderden gedetailleerde rankingsignalen die we alleen in het kort kennen.

Waarom is een topranking op Google zo waardevol?

In 2018 is organisch verkeer nog steeds het meest waardevolle verkeer in de wereld, met zoekmachines die nog steeds de meest betrouwbare bron zijn voor het vinden van nieuws en informatie:

Edelman Trust Barometer-2017-UK-resultaten

Een nummer 1-ranking in Google nog steeds:

 • trekt het leeuwendeel van bezoekers en klikken van bezoekers aan
 • veel meer kliks dan no2 positie, en
 • veel meer klikken dan de andere 8 vermeldingen in de SERP

Natuurlijk gaat dit ervan uit dat het fragment van de zoekmachine (SERP) als ‘klikbaar’ en ‘relevant’ wordt beschouwd als de snippets van de concurrerende pagina’s voor die zoekopdracht. Dit is echt belangrijk in 2018 – net als de kwaliteit van de pagina waarop uw onbetaalde bezoeker terechtkomt.

Organische vermeldingen krijgen meer klikken dan een gesponsorde advertentielijst, maar Google past dit in de toekomst aan zoals ze in het verleden hebben gedaan (omdat Google meer verdient met adverteren).

Ik zou meer specifiek zijn met de cijfers, maar ik vertrouw de meeste statistieken daar tegenwoordig niet over zulke dingen.

Iedereen wil weten:

Hoe kom je bij nummer 1 op Google?

… maar de waarheid is dat Google nogal wat nummer 1 in SERP’s verandert.

Meestal zijn er een paar voor de hand liggende manieren om bij nummer 1 te komen:

 • Gratis / natuurlijke / organische vermeldingen
  • Organische vermeldingen (inclusief aanbevolen fragmenten)
  • Lokale vermeldingen
  • Nieuws
  • Video
  • Kaarten
  • plaatsen
  • blogs
  • Afbeeldingen
  • Sociale updates
 • Gesponsorde / advertentielinks / Shopping-resultaten

Een nummer 1-ranglijst in natuurlijke zoekresultaten van Google is nog steeds het meest waardevol omdat u niet per klik betaalt en dit bereiken via zoekmachine-optimalisatie is sinds 1999 mijn aandachtspunt.

Websites met veel organische nummers krijgen veel gratis verkeer van Google. Gratis verkeer van Google is de heilige graal voor de meeste bedrijven.

In competitieve niches moet je Google mogelijk op nummer 1 betalen met Google Adwords. Dit blijft het geval als Google meer een meer, een lokale zoekmachine (IMO) wordt.

Google Adwords en Google Shopping zijn meestal de snelste manier om nummer één te worden voor waardevolle en concurrerende commerciële zoekwoorden en trefzinnen.

Het is zo ontworpen.

Wat doe je wat te rangschikken Top voor?

Sommige bedrijven willen voor verschillende dingen rangschikken en dit kan op veel verschillende manieren worden bereikt. Wat wil je sowieso op nummer 1 rangschikken op Google?

Hoe te rangschikken voor uw merk of bedrijfsnaam

Uw website registreren en configureren met Google Search Console en Google Mijn Bedrijf is een vereiste voor website-eigenaren in 2018. Google alles vertellen wat u nodig hebt om hen te vertellen via de kanalen die zij aanbieden, is een eerste voorzichtige stap voor elk bedrijf.

Hoe meer niet-specifieke termen je wilt rangschikken en hoe breder het geografische gebied waarin je wilt rangschikken, bepaalt het niveau van competitie waarmee je te maken hebt. Deze competitie waar u mee te maken krijgt, zal door Google worden beoordeeld.

 • Rang voor uw bedrijfsnaam – EASY. Het kiezen van een unieke merknaam zou een hele weg kunnen helpen. Dit is heel eenvoudig te bereiken met alleen maar paginaoptimalisatie en een paar inkomende links en citaties (soms zelfs niet eens). Dit is mogelijk tenzij u een slechte reputatie online heeft of een merknaam hebt die online concurreert met een beter bekende organisatie met dezelfde naam in dezelfde geografische regio, wat verre van ideaal is. Als u een online zakelijke autoriteit hebt, wordt u gerangschikt op Google. Als je dat niet doet, zul je het niet en dus zal je het op legitieme wijze moeten opbouwen.
 • Rangorde voor uw service, bij u in de buurt – ZEER MAKKELIJK. – nogmaals, redelijk gemakkelijk. Klaar met on-page optimalisatie (geografische vermeldingen in de titel en in de tekst bijvoorbeeld).
 • Rangorde voor uw service in uw land – ZEER GOED BESCHIKBAAR. – iets moeilijker dan hierboven, maar kan in sommige gevallen worden behandeld met links van zelfs lage kwaliteit van sites van zelfs lage kwaliteit, niet-gerelateerde websites. Door je te richten op de kwaliteit van je site-inhoud, zou je in staat moeten zijn om links op te pikken van fatsoenlijke sites die je helpen bij het rangschikken in jouw land. Lees voor meer informatie hierover mijn linkbuilding voor beginners .
 • Rang voor uw dienst – HARD. – Moeilijk, afhankelijk van de niche – je zult een aantal fatsoenlijke links nodig hebben of minstens dezelfde hoeveelheid onzin links die je concurrenten hebben. Crap-ankertekst-links kunnen nog steeds opwegen tegen ongerichte arse tekstlinks van zelfs relatief gezaghebbende sites. Er is veel concurrentie, dus je bent tegen veel slimme mensen.
 • Rang voor uw producten – ZEER HARD. – over het algemeen erg moeilijk, vooral als uw producten op 1000 andere plaatsen kunnen worden gekocht. Je hebt UNIEKE INHOUD nodig, een goede gebruikerservaring en hebt links nodig die Pagerank passeren, tekst verankeren en vertrouwen op rangschikking. Je hebt een paar vertrouwde sites nodig om naar je te linken om al die producten te rangschikken. Hoe meer pagina’s op uw site, hoe meer Pagerank u (historisch gezien) moest hebben. Om Pagerank te krijgen, heb je inkomende backlinks nodig. U krijgt altijd verkeer naar uw pagina’s, maar de hoeveelheid verkeer die Google naar uw pagina’s stuurt, is gebaseerd op hoe tevreden gebruikers zijn met uw site en wat anderen online zeggen over uw site.

Black Hat SEO

QUOTE : ” Blackhat SEO-rages: zoals een donkere steeg inlopen, volgestouwd met verkopers van tweedehands auto’s, die je hun auto’s niet laten zien. “Matt Cutts, Google 2014

Ik bespreek dit type SEO niet op deze blog. Ik ben er niet langer ervaren in.

Een groot aantal crap-links dat is gebouwd (door een ervaren Black-Hat SEO) kan in de loop van de tijd STILL zelfs een relatief vertrouwde site in Google verslaan in 2018. Het is echter dit soort ‘koppelingsschema’s’ waar Google veel intelligente mensen aan heeft proberen te vernietigen.

Als je niet erg ervaren bent in black-hat SEO, zou ik het vermijden. Het is veel te gemakkelijk voor concurrenten om je uit te nodigen om er veel tijd en moeite in te steken, vooral wanneer ze in dienst zijn van een klant. Als je slechts een paar links van een vertrouwde website in aanmerking neemt, kan dit direct rangschikkingscapaciteit en vertrouwen naar een andere site overbrengen. .

Het vinden van dergelijke sites kan een voltijdse bezigheid zijn, maar dat is de game die we spelen.

Beslissen waar je voor wilt rangschikken en hoe je het wilt doen, vormen de kern van elke strategie. Als je ervoor kiest om black-hat SEO-technieken te gebruiken, denk ik dat je een kortetermijnstrategie zult vinden met gevolgen op de langere termijn.

Zoekmachine optimalisatie

QUOTE : ” Zoekmachineoptimalisatie gaat vaak over het aanbrengen van kleine aanpassingen aan delen van uw website. Individueel bekeken lijken deze wijzigingen mogelijk incrementeel te verbeteren, maar in combinatie met andere optimalisaties kunnen ze een merkbare invloed hebben op de gebruikerservaring en prestaties van uw site in organische zoekresultaten. “Google-startersgids, 2008

Zoekmachineoptimalisatie is het proces waarbij pagina’s zo relevant mogelijk worden gemaakt voor zoekmachines om te geloven dat ze waardevol genoeg zijn om in aanmerking te komen voor de hoogste ranglijst voor zoveel mogelijk sleutelzinnen in organische of natuurlijke vermeldingen.

Niemand weet zeker hoe je op nummer 1 terechtkomt bij Google, niet bepaald hoe dan ook, maar naar nummer één gaan in Google komt grotendeels neer op de reputatie van je website en hoe relevant en gebruiksvriendelijke pagina’s zijn gekoppeld aan zoekwoordvragen. Dit moet natuurlijk worden gemanipuleerd om het beste uit een site te halen, en dat is waar bedrijven zoals Hobo binnenkomen.

Doorgaans bereik je nummer 1 door een goede online reputatie te hebben. Grote merken hebben een goede reputatie. Grote merken staan ​​ook aan de top van Google.

Uw reputatie wordt vergroot door het aantal webpagina’s van hoge kwaliteit die overal naar uw site verwijzen. Typisch relevante pagina’s met de meeste en soms de beste links staan ​​bovenaan de natuurlijke organische zoekresultaten van Google.

Als gevolg van andere marketingactiviteiten herkennen gebruikers uw merk en zoeken ze actief UW WEBSITE OP GOOGLE op met behulp van merkherkenbare voorwaarden.

In plaats van u te concentreren op nummer 1 in Google, moet u zich richten op zoveel mogelijk Google-eigendommen om uw bedrijf zoveel mogelijk kansen te geven voor zoveel mogelijk zoekopdrachten die relevant zijn voor uw bedrijf.

Wij zijn bijvoorbeeld een SEO-bedrijf, dus een ranking voor ‘ hoe u bij nummer 1 kunt komen in zoekmachines zoals Google, Yahoo of Bing ‘ is misschien wel waardevol voor ons.

Hoe moeilijk is het om bij nummer 1 Google te komen? Uiteindelijk hangt dit af van de concurrentie om het sleutelwoord of de sleutelzin en de reputatie van uw website. Nieuwe websites vinden doorgaans goede rankings die moeilijk te vinden zijn in Google in concurrerende verticale markten. Nummer 1 plaatsen op Google en geen verkeer ontvangen? U moet nummer 1 zijn voor een zoekwoord waarnaar niet veel wordt gezocht.

U zocht naar ‘hoe u naar nummer 1 op Google’ gaat en ik hoop dat dit artikel hier enig licht op heeft geworpen – u weet tenminste dat u dit moet vragen:

 • hoe kom je bij no1 in organische zoekresultaten van Google?
 • hoe krijg ik een aanbevolen fragment?
 • hoe kom je bij no1 op gesponsorde vermeldingen in Google?
 • hoe u uw site nummer 1 kunt krijgen in Google-nieuws?
 • krijg nummer 1 vermelding op Google maps resultaten?
 • hoe krijg je nummer 1 op Google-videoresultaten?
 • hoe kom je bij nummer 1 in Google Afbeeldingen zoeken?
 • hoe krijg je nummer 1 in Google Shopping vergelijking?
 • hoe krijg je website 1 in Google blog search?
 • hoe krijg je nummer 1 op Google Local Business (voorheen Google Places en nu Google Mijn Bedrijf)?

U kunt gratis naar nummer 1 in Google gaan als u weet wat u doet en als u dat niet doet, kunt u Google Adwords betalen of een zoekmachine-optimalisator zoals ik zoeken die u kan raadplegen om u nummer 1 te laten scoren in Google. , Bing & Yahoo’s organische lijsten van zoekmachines.

Pas op voor SEO-bedrijven die een gegarandeerde nummer 1-rangschikking beloven. Niemand kan geen 1 ranglijst op Google garanderen.

Hoeveel verkeer krijg ik van een nummer 1 in Google?

Ik werd dit onlangs gevraagd:

Hoeveel verkeer kan je garanderen dat ik van een nummer 1-plek in de natuurlijke (niet-betaalde) aanbiedingen van Google kom?

en dit leek het meest accurate antwoord dat ik kon geven … ..

…. meer verkeer dan je zou krijgen als je op nummer 2 positie zou zijn

De meeste hulpprogramma’s voor zoekwoordgegevens zijn onnauwkeurig.

Zonder echt nummer één te zijn voor een termijn, is het onmogelijk om het zeker te zeggen. Google Adwords is natuurlijk erg nuttig (de beste zoekwoordtool voor zoekwoorden?), Maar je betaalt een aardige cent voor al die informatie en vaak heeft de klant geen gegevens om te delen.

Als u een SEO bent met een paar nummer 1-termen, kunt u kijken welk verkeer u krijgt en deze vergelijken met een tool voor zoekwoordgegevens voor die sleutelzin en vervolgens een aantal aannames doen van genormaliseerde gegevens. Je kunt ook mijnen gebruiken voor kansen in je niche, waarbij je zoekwoordvolumes vergelijkt met zoekwoordwedstrijd, enzovoort. Je kunt zelfs Alexa (!) En Compete en een paar andere plaatsen bekijken.

Ik gebruik SEMRUSH en Google-zoekwoordhulpprogramma’s om mezelf een idee te geven van de populairste sleutelwoorden, maar nogmaals, ik ben een linkbuilder, geen zoekwoord aap of een waarzegger.

Ik hoef alleen maar het eenvoudige deel te doen – rangschikkingen wijzigen voor zoveel mogelijk zoekwoordtermen – meestal door domeinautoriteit op te bouwen.

Ik heb er een hekel aan te veel tijd aan iets te verspillen als het niet veel beter is dan een vermoeden dat is berekend. Ik besteed liever die tijd aan het nadenken over echte koppelingen van echte sites (waar mogelijk). 6 maanden geleden Google vertelde me dat een zoekwoord 20.000 bezoekers per maand heeft verzonden – vandaag is het 18000 – lokaal, het zijn 9000 zoekopdrachten. Ik ben no2 voor die term meervoud en een enkel woord) na Wikipedia nu in google.com en krijg 200 bezoekers per maand uit beide voorwaarden.

Dat is een behoorlijk grote discrepantie, zelfs tussen de lokale nummers . Ik kreeg vandaag 10 bezoekers op die termijn. 10 × 30 is 300. Zelfs al verdrievoudig ik dat voor de nummer één plek, dat is nog steeds een beetje verschil!

Aan de andere kant krijg ik 11.000 bezoekers per maand voor een term / trefwoord-combinatie die zich niet eens in een hulpprogramma voor zoekwoorden lol registreert!

Ik vertrouw nooit echt de werkelijke volumes waarover deze tool voor zoekwoorden mij heeft verteld. Vaak zal ik me wenden tot Google Analytics om meer waarschijnlijke / haalbare kansen in het verkeer te ontdekken.

Maar als een SEO moet ik weten over keyword research, linkbuilding, serverreacties, pagerank, relevantie factoren, ranking voordelen ET AL.

Wanneer ik met potentiële klanten spreek, ben ik meestal in de buurt, net nadat een of andere sjieke verkoper van een ander SEO-bedrijf, het vooruitzicht heeft geslagen met GARANTIES en CIJFERS. Ik denk bij mezelf dat ik niet eens de moeite probeer te doen om hiermee te concurreren omdat de meeste claims zoals dit in SEO zijn onzin – een beste gok op het allerbeste.

En ik zeg niet dat trefwoordonderzoek niet belangrijk is. Het is een fundamenteel onderdeel van elke campagne – misschien wel het belangrijkste deel. Het is gewoon niet mijn favoriete stukje SEO (echte links naar relevante pagina’s krijgen), en ik haat het om voorspellingen te doen in elke markt waar ik geen jarenlange ervaring mee heb – en er zijn veel markten die er zijn.

Ik heb de prospect gewezen op de vraag of, of ik dit contract win of niet, gebaseerd is op het feit of ik iets kan garanderen over verkeersniveaus, ik zal de onderhandelingen onderbreken. Wat ik bedoel is een beste schatting.

We hebben het bedrijf gewonnen … bewijs dat u niet altijd met b * llocks hoeft te praten om verder te komen in SEO of online marketing.

Nummer 1 Ranking In Google + Bing + Yahoo

Hier is een geheim dat sommige SEO-bedrijven misschien niet willen weten. De nummer 1 reden waarom veel sites nummer 1 plaatsen in Google-lijsten zijn ….

… ze zijn goed genoeg. Het is echt zo simpel.

Dit simpele:

 • Goede basispraktijken op pagina SEO-richtlijnen.
 • Strooi een paar hoogwaardige ankertekst-savvy-links op de site, terwijl je als de pest “snelkoppelingen naar snelkoppelingen” voorkomt
 • ZORG dat navigatie ter plaatse googervriendelijk en coherent is.
 • Zorg ervoor dat de site eenvoudig te updaten is

… dan rondt u af met een moordenaar, originele inhoud die van minstens dezelfde kwaliteit is als andere sites en pagina’s die strijden om de gewenste voorwaarden en u weet wat, na het spoelen en herhalen van het advertentie-museum, u waarschijnlijk in Google zult rangschikken voor de gewenste voorwaarden .

Ik ben vaak verbijsterd als ik Webmasterworld bezoek en slechte webmasters zie die door Google zijn gebanned (wat volgens mij een stuk minder gebeurt dan mensen denken) of helemaal eerdere hoge Google-ranglijsten verloren hebben. Ik denk automatisch bij mezelf, als ik deze sites bezoek, ben ik dan teleurgesteld? Hebben ze de inhoud of is hun positie “link generated”? Als ze de inhoud hebben, hebben ze de simpele dingen verprutst? Hebben ze een grote fout gemaakt, ergens kritisch?

Google is niemand goede rankings verschuldigd. Alleen al omdat je al jaren nummer 1 bent, wil dat nog niet zeggen dat de positie ook onbeweegbaar is.

En hoe dan ook, bestaat er tegenwoordig zoiets als “Nummer 1 in Google”? Ooit vloeien en constant updaten zorgen voor een frisheid in de top tien, dus in werkelijkheid kan geen enkel SEO-bedrijf een langdurig aantal bedrijfsnummers (invoegnummer of pagina) garanderen – hoewel velen dat wel doen.

Elke positie in Google staat voor de hand. In plaats van het kopen van links, massale link bombardering van sleutelbegrippen, massale registratie van valse domeinen of proberen om Google te “gamen”, waarom niet gewoon goede inhoud aan uw site toevoegen en uw site “beter” maken? Maak je geen zorgen – met de praktijk wordt het gemakkelijker. Na verloop van tijd komen rankings – maar alleen met goede inhoud.

Zeker, sommige sites buigen de regels en krijgen goede rankings. Ze kunnen deze ranglijst zelfs een tijdje houden. Maar uiteindelijk worden ze meestal getroffen door veranderingen in de manier waarop Google met dingen omgaat.

Dat is waar we klanten mee helpen. We overleggen met hen om te proberen sites beter te maken. Voor Google en bezoekers. Het is een langetermijnstrategie, kost veel uren, maar het is zeker de enige duurzame methode voor het succes van Google voor de meeste bedrijven.

En weet je wat? Het werkt.

We weten niet hoe Google werkt. Geen enkel SEO-bedrijf kan of kan het weten (en als ze dat wel doen, geloof me dan, ze zijn te druk met geld verdienen voor zichzelf om je te helpen). We zijn succesvol omdat we het soort sites kennen dat Google leuk vindt (dit is algemene kennis ) en we helpen klanten deze te proberen en te ontwikkelen.

Soms is het weten wat niet te doen in plaats van wat te doen dat wordt weergegeven bovenaan Google.

Als u wilt dat wij uw SEO doen, moet u dit begrijpen. Als u een website van één pagina heeft, in feite een advertentie voor uw bedrijf, zijn we niet bereid om de zoekmachines voor u te spammen, omdat dit geen gezonde zakelijke reden is voor u of ons.

Er zijn te veel klanten die bereid zijn de benodigde tijd te besteden aan het maken van hun websitekwaliteit voor bezoekers en Google. We zijn te druk met het helpen van hen.

Als u een van deze klanten bent die zijn website wil verbeteren, neem dan contact met ons op . Als niet….

Hoeveel klikken scoort een nummer 1 op Google in vergelijking met nr. 2, 3, 4 en 5?

VEEL meer, dat is het enige waarop gewed kan worden. Het is echt afhankelijk van een veelheid aan variaties, van wat Google weergeeft rondom uw vermelding, tot de aard van de query zelf.

Webmasterhulpprogramma’s van Google laten nu de klikfrequentie en positie in SERP’s zien, zodat u dit op uw eigen site kunt uitwerken. Niet dat het juist is – maar wat heb je nog meer?

Ik heb een term gekozen waarvan ik weet dat ik de top 5-posities op verschillende tijden heb behaald, en het is interessant om de klikfrequentie te zien voor bepaalde zoekacties met zoekwoorden …. en hoeveel klikken de toppositie in Google krijgt vergeleken met nummer 3, nr4 en nr5.

Positie 1584679%
Positie 2914651%
Positie 32107335%
Positie 42604618%
Positie 51101211%

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld – het zal een tijdje duren om de nieuwe gegevens te bekijken en een gemiddelde te bekijken – maar het toont een nummer 1 dat bijna 30% meer van de kliks krijgt dan een no2- ranglijst. Misschien vindt u enkele handige informatie over Google Webmasterhulpprogramma’s voor uw eigen site …

Uiteraard kan de klikfrequentie worden beïnvloed door een aantal factoren – de aard van de vraag of hoe dwingend uw oproep tot acties in uw titel en uw metabeschrijving zit, om maar een paar te noemen.

Deze informatie kan interessant zijn als ze eenmaal is verzameld.

Krijg top tien rankings in Google met eenvoudige SEO

Eenvoudige SEO is precies dat. Eenvoudig. Je kunt de tien beste rankings in de SERP’s in veel bedrijfstakken krijgen door simpelweg een aantal basale (over het algemeen, op locatie) SEO-tips te volgen.

Het is de moeite waard om erop te wijzen dat u * meestal * drie kansen hebt om Google te vertellen waar een pagina over gaat en hoe belangrijk de pagina is.

 1. On Page – De daadwerkelijke tekstinhoud van de pagina
 2. On-Site – In interne links naar de doelpagina
 3. Off-Site – In koppelingen naar de doelpagina van andere websites

OK – u heeft uw site … .. het heeft de gebruikelijke dingen – startpagina, contactpagina, over ons, kaart, producten – maar u heeft een blog! Met een blog kun je gemakkelijk pagina’s toevoegen. Dat is alles wat u echt nodig hebt, hoewel u dit natuurlijk zonder een blog kunt doen, maar dan moet u iets weten over website-ontwerp.

Er kunnen aanwijzingen zijn dat hoe meer u een link naar een pagina in de navigatiestructuur van uw website plaatst , hoe belangrijker Google lijkt te denken dat die pagina ten minste betrekking heeft op de rest van uw site.

Pagina’s die niet vaak gelinkt zijn, hebben mogelijk niet genoeg link equity om het in de belangrijkste SERP’s van Google te maken.

 1. Optimaliseer 1 pagina voor 1 sleutelwoord (meerdere verwante sleutelzinnen)
 2. Zorg dat u een trefwoordrijke paginatitel , de woorden en sleutelzinnen op de pagina en in de naam van het eigenlijke bestandspad hebt, indien mogelijk
 3. Link naar deze pagina vanuit uw site met de ankertekst ‘keyword’ minstens een paar keer
 4. Koppel niet vanaf die pagina met de exacte ankertekst “trefwoord”
 5. Probeer in de toekomst andere sites aan te moedigen om naar deze pagina te linken met de ankertekst ‘keyword’ in plaats van uw startpagina. Dit wordt deeplinken genoemd. Natuurlijk, hoe meer unieke en betere kwaliteit van de informatie op uw pagina, hoe gemakkelijker het is om dit te bereiken. Blijf weg van linkbronnen van lage kwaliteit.
 6. Soms overweeg ik om (waar relevant op deze pagina) door te linken naar andere kwaliteitssites

Denken : een goed geoptimaliseerde pagina, gevolgd door een paar inkomende links van externe sites, presteert erg goed in Google en krijgt een boost wanneer u Google vertelt “Hey – Deze pagina is belangrijk”, door ernaar te linken vanaf andere pagina’s op uw site. Geen koppeling naar een andere pagina (van de doelpagina) met de exacte term die u target, vertelt Google voor zover het deze pagina betreft, het is het officiële document over de kwestie (wat het doel van SEO is). Je zou denken.

Waarschuwing : dit werkt goed voor kleine sites, met een paar producten. Als u deze strategie gebruikt op een site met veel doelpagina’s, krijgt u gemengde resultaten en loopt u het risico dat de site er als spam uitziet.

Eenvoudige SEO is mogelijk al uw website nodig om betere rankings te krijgen in Google.

Onthoud altijd dat niet alle links gelijk zijn. Niets helpt een individuele pagina meer dan on-topic links van gerenommeerde websites, maar het is duidelijk dat je geen duizenden links nodig hebt om topposities te krijgen in Google.

Maak een relevante, goed geoptimaliseerde pagina die goed is gekoppeld aan uw interne sitestructuur en maak er een back-up van met enkele verankerde tekstrijke links van externe sites. Met deze strategie kunt u de algehele autoriteit van uw domein gebruiken om specifieke pagina’s te rangschikken, ideaal als u niet al te veel autoriteit hebt om mee te beginnen.

Tip om te onthouden – Geef Google wat het wil – Optimaliseer uw pagina en koppel altijd royaal aan uw belangrijke pagina’s binnen de navigatie en inhoud van uw site.

GROTERE TIP – NIET TE OVERDOEN. Houd het simpel .

Verkeer is nooit gegarandeerd

No1 Ranking in Google Lost 87,5% van de waarde in de afgelopen maand en het is nog steeds geen 1.

Veel mensen klagen over het verlies van verkeer op vooral lange staartzoekopdrachten. Mijn eerste gedachte had te maken met interne koppeling, want zo heb ik van oudsher ‘geoptimaliseerd’ voor de lange staart en de toegenomen SERP-competitie, enz. Maar er kunnen heel wat verschillende dingen in het spel zijn.

Ik heb me verdiept in analytics om te zien of ik een bepaalde reden hiervoor kon identificeren (zoals ik die op een paar sites zie die ik bekijk) en er lijkt niets opvallends en consistent te zijn in mijn analyses, dus ik heb de bron – Google-SERP’s.

In een voorbeeld dacht ik dat het interessant genoeg was om te delen – ik kijk naar een zoekwoordterm waar ik nummer één voor ben (wat een beetje verkeer krijgt) 87,50% minder verkeer in de afgelopen paar weken …. EN HET IS NOG STEEDS NUMMER .

lol

Wat moet ik bedanken voor dit SPECIFIEK ZOEKEN?

 • Nieuwe lay-out met 3 kolom-SERP’s waardoor SPONSORED LINKS-kruipen worden gemaakt die de pagina verder afbreken en organische vermeldingen verder naar beneden duwen
 • NIEUWE SERP’s lay-out bemoedigende klikken weg van de organische “centrum” lijsten – ik bedoel, kom op WTF gebruikt dat ‘wonderwiel’ ?? Helpt de gebruiker volledig af te klikken naar resultaten in Google UK
 • Oh, hallo * & ^% ing Google Shopping-resultaten en lokale bedrijfsresultaten & & ^% $ ing videoresultaten en -afbeeldingen, WAARSCHIJNLIJK de aandacht van mensen trekken van dat felbegeerde (?) No1-slot
 • Hé laten we REAL TIME UPDATES & NEWS & Search Customization Updates niet vergeten – de lijst is uitgebreid

Oh ja, over dat nummer 1 slot – nauwelijks boven de vouw vanavond als ik het nakijk …. nog steeds een nummer één voor alles wat belangrijk is, maar als je toegewijd bent aan het bouwen van goede websites voor klanten en het doel hebt om maandelijks verkeer te verhogen, is het niet leuk om te rapporteren:

Oh 87,50% DROP op een hoofdverkeersberichtverkeer – Google heeft f * & ^% $ £ you. We hebben tegenwoordig video’s, afbeeldingen en winkelfeed nodig om het monster van Google te voeden

Nu – natuurlijk is dit op één trefwoord en het is een beetje een SENSATIONALISTISCHE TITEL die ik gebruik, en iedereen zal verschillende redenen hebben voor verkeersdalingen – en daarover klagen de laatste maanden veel. Ik dacht dat dit een enkel, gedetailleerd voorbeeld was van het feit dat ik veel verkeer op een keyterm verloor vanwege gebruikersveranderingen.

Het is niet alleen wat JIJ doet – het is ook wat Google met die SERP’s doet.

In sommige gevallen heeft verlies van verkeer waarschijnlijk te maken met hoe Google al zijn producten ook aan zoekers presenteert.

Het is redelijk om aan te nemen dat wanneer Google de producten verfijnt, ze steeds meer naar langere zoekopdrachten in de staart zullen doorsijpelen, klikken stelen wanneer ze eerder waren, dan zou je ze hebben.

Wat is het nut om nummer 1 te zijn voor een termijn als net onder of boven dat Google een in het oog springende afleiding presenteert via Google Video- en Google-afbeeldingen en Google News en Google Local Business Listings ?

Het is waarschijnlijk nog nooit zo belangrijk geweest om ervoor te zorgen dat u tegenwoordig profiteert van ALLE Google-kanalen, omdat Google dat is – en waar het om draait waar ze op de pagina worden weergegeven.

Op een apart punt onderschrijf ik op dit moment ook veel van de theorie van langstaartverkeersdaling – en zou waarschijnlijk denken dat Google ook steeds dieper en dieper gaat kruipen, en betere links identificeert , wat wel eens de reden als u verkeersdalingen ondervindt.

Waarom veranderen Google Rankings de hele tijd?

Een groot misverstand van Google en zoekmachines zoals Yahoo & MSN is om ze te zien als “één grote supercomputer.” Eigenlijk zijn het tienduizenden machines, verspreid over verschillende “datacenters” (DC’s). wereld.

En ze worden niet allemaal op hetzelfde moment bijgewerkt! In plaats daarvan worden veranderingen langzaam uitgerold, een paar datacenters tegelijk en een paar computers per datacenter tegelijk.

Als gevolg van op DNS gebaseerde verdeling van de belasting, is de “Google” waarmee u nu verbinding maakt niet dezelfde “Google” waarmee u vijf minuten geleden verbinding hebt gemaakt. Het is een andere machine met een ander IP-adres, dus verschillende resultaten.

U ziet dus gewoon resultaten op verschillende Google-machines, afhankelijk van wanneer u verbinding maakt (en waar u verbinding mee maakt).

Als u ziet dat uw gloednieuwe site verschijnt en verdwijnt, maar in toenemende mate goed scoort, is dat mogelijk goed nieuws.

Aan de andere kant, als je je goed gerangschikte site steeds vaker ziet wegvallen, dan is dat slecht nieuws. Het is echter mogelijk dat u verbinding maakt met slechts gedeeltelijk bijgewerkte servers (computers) en uw gegevens nog niet zijn geladen. Het is niet logisch om in paniek te raken totdat uw site volledig is verdwenen, omdat deze mogelijk zou kunnen vervallen, anders zou deze kunnen terugvallen – u kunt het gewoon niet zien.

Dit is de reden waarom geen enkel SEO-bedrijf in Schotland u No.1 in Google kan beloven. Van minuut tot minuut weten zelfs Google-technici niet wie de beste zal zijn voor een specifieke zoekterm op een specifieke computer / datacenter.

We willen sites van goede kwaliteit bouwen met inkomende links van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw site ten minste op pagina 1 van de resultaten blijft staan.

Wordt Google Play geladen met uw ranglijst?

Het Google-algoritme

Wat zou je doen als het deed?

Onlangs vond ik een exact match-domein voor een klein project, met 4 domeinextensies. Ik heb er een klein stukje tekst op geplaatst om ‘uniek’ te zijn. Een bedrijfsplaats van één pagina voor elke pagina. Ik ging naar Google om het te ontdekken.

Een paar weken later staan ​​alle 4 exact overeenkomende domeinen in Google (.co.uk) en worden ze voor hun termijn in dezelfde verticale positie geplaatst (met nog eens 168.000 resultaten).

 • .com 5
 • .net 12
 • .org 21
 • .co.uk 23

Je ranglijst wordt natuurlijk uiteindelijk bepaald door je inhoud en inkomende links, en de ranglijst zal fluctueren, maar het leek me enigszins interessant om het verschil in rangorde tussen de sites te zien, omdat ik me vaak afvroeg waar toevalsfactoren in Google veranderen – zo ja.

In de testsites zijn de titels hetzelfde, wordt het sleutelwoord hetzelfde aantal keren genoemd enz. Enz. Er zijn slechts 50 woorden op elke pagina max. Er is eigenlijk niet zoveel verschil tussen de pagina’s – afgezien van de domeinextensie.

Als je in dit geval een .com hebt, lach je – onmiddellijk in een top 5-positie. Maar als u een .co.uk kiest, begint u vanaf de derde pagina? Dood in het water. Tenminste, je begint vanaf een ander punt.

Misschien heeft het te maken met de domeinextensie, maar perhpas is het een indicatie van hoe Google op een gedetailleerd niveau werkt – de ontdekkingsfase – misschien worden uw posities op dit niveau willekeurig toegewezen op basis van een bepaalde reeks principes (die we nooit zullen gebruiken) weten).

Misschien heeft deze willekeur de overhand in de innerlijke werking van Google en is het wat ons ervan weerhoudt er ooit achter te komen hoe een bepaald element precies werkt, en zelfs medewerkers die alles weten of kunnen ‘promoten’ –

Matt Cutts zei wel op zijn blog :.

iemand liep naar me toe en deed alsof hij me wilde omkopen: $ 500.000 voor een rangorde op de eerste plaats. Ik heb hem afgewezen, omdat niemand een # 1 ranglijst kan garanderen – zelfs ik niet.

Ik heb ECHT geprobeerd een aantal vrij eenvoudige elementen te isoleren die ik in het verleden heb gebruikt – sommige waarvan ik dacht dat ze me een definitief antwoord zouden moeten geven, maar helaas deden ze dat niet.

Als dit het geval is betekent het proberen om daadwerkelijk te achterhalen hoe Google werkt is een non-starter – het zou betekenen dat er geen sweet spots , waar dan ook . Misschien is het voor alle sites anders. Voor alle elementen. Doe dat samen met een aantal ranking-elementen die UIT staan, of geknepen, personalisatie, geolocatie enz. Enz. En je hebt iets dat niet gespeeld kan worden. Nou ja, te veel.

Misschien is deze willekeur meer verwaterd voor de topsites, dan de churn waar ze op zitten (alles na pagina 2 of 3)?

Wat zou jij doen?

Het is eigenlijk heel gemakkelijk om een ​​goed rendement te halen uit onbetaalde aanbiedingen van Google als je het geeft wat het wil.

U kunt de kansen in uw voordeel stapelen door veel inhoud toe te voegen en geloofwaardige links naar uw site te krijgen. Dat is wat SEO voor mij is. Kijk waar de concurrentie mee bezig is en probeer erachter te komen hoe 1. te concurreren en te verslaan. Meestal betekent dat dat ze naar een punt worden gekopieerd en vervolgens op een gegeven moment iets beters proberen te doen wanneer inspiratie toeslaat.

Google heeft veel spammyvertakkingen, het lijkt erop dat je je daarin wilt laten spammen zolang het een goede relevante site is die minstens zo goed is als de huidige concurrentie die al bestaat. Natuurlijk lijken sommige verticalen meer beschermd dan andere, maar dat zou net zo goed het niveau van concurrentie kunnen zijn, of een ‘ouderdoms’-ding.

Het lijkt erop dat Google opzettelijk merken gebruikt om verticals op te ruimen met concurrentie van lagere kwaliteit. Als ik een verticaal zie met veel grote krachtige merken als de top tien denk ik ‘hallo’ – hier is een verticale Google die hulp nodig heeft. Merken (nou, met name interne pagina’s, zoals een bbc-artikel bijvoorbeeld, zijn goed, maar ze slagen er niet in om zelf gericht ankertekst-linkbuilding te maken). Of zelfs een geweldig exact-overeenkomend domein dat in een linkbuilding-campagne van lage kwaliteit is geweest.

Om het meeste uit elk element te halen, moet je waarschijnlijk een speler zijn – een online entiteit – een site met vertrouwen in elk type competitieve branche.

Dit betekent dat u BETERE of betrouwbaardere, geloofwaardiger links moet krijgen dan de concurrentie als uw pagina RELEVANT is.

Google gaat duidelijk signalen van merken gebruiken voor een lange tijd. Links van online merken zullen van uw website een merk maken totdat het een andere manier vindt om vertrouwde websites te vinden.

Ik zie een ‘merk’ als een echte site, met enkele echte links ernaar (of valse echte links). Dit is waarschijnlijk de reden waarom de SEO-bedrijven die links plaatsen in hun klantwebsites bovenaan de SERP’s staan . Ik vraag geen SEO-klanten om links, maar ik vraag mensen waarvoor we websites hebben gemaakt voor de oneven link.

Zodra Google toegang heeft tot uw pagina’s, met eenvoudige navigatie, met originele inhoud en een goede titel, gaat het echt om het verkrijgen van links van echte sites.

Dit is allemaal pure theorie – alleen een geest dwaalt als je van SEO-geekery houdt . Ga niet uw domeinnaam veranderen of iets doms. misschien is dit allemaal slechts een geval van – het lijkt erop dat – soms.

Het punt van mijn artikel is volgens mij om erop te wijzen, ook al heb je niet alle antwoorden, het krijgen van kwaliteitslinks is en zal het belangrijkste zijn dat je kunt doen om betere rankings te krijgen van Google. Als u ondertussen meer verkeer van Google wilt hebben, voegt u inhoud toe. Veel ervan.

 

SEO-bedrijven die garant staan ​​voor rang 1 van nummer 1 liggen voor u

Matt Cutts van Google legt een beetje uit waarom SEO-bedrijven tegen je liegen als ze beweren dat ze nummer één in Google kunnen garanderen voor concurrerende voorwaarden …

Wat Matt niet aanraakte, was de diversiteit in zoekresultaten die Google nastreeft, of verschillen in geolocatie, re-ranking van personalisatie, of wat de concurrentie aan het doen is, of aanpassingen aan het algoritme, enz. Enz. …. maar het is waar dat geen enkel SEO-bedrijf no1-ranglijsten in Google kan garanderen, dus wees niet gedupeerd.

De analogie van een paardenrace aannemen, zelfs als je weet waar de finish is, zelfs als je eeuwen hebt besteed aan het onderzoeken van de competitie, en zelfs als je de race hebt ‘gerepareerd’, zodat elke andere jockey erin zit … wat als het gebeurt als je paard bij de voorlaatste afrastering valt? Wat gebeurt er als het een been breekt? Wat gebeurt er als het dood neervalt? Wat gebeurt er als een ander sneller paard op het laatste moment vanuit het linksveld de race ingaat? Jij bent nummer 2.

En als je betrapt wordt op vals spelen – je mag niet eens gaan racen.

Google is als een paardenrace, met honderden potentiële deelnemers. Het is een paardenrace waar;

 1. Je weet niet eens waar de finish is!
 2. Je krijgt niet alles te zien wat de competitie van plan is om de race te winnen, wat ze gisteren hebben gedaan of wat ze morgen zullen doen, of dat nu adresproblemen zijn, die allemaal belangrijke kwaliteitslinks krijgen of zelfs een betere zoekmachineoptimalisatie inhuren!
 3. Het is onmogelijk om te weten hoe gezond uw site is in vergelijking met de no2-site, ervan uitgaande dat uw site nr1 is.
 4. Als je betrapt wordt op valsspelen, mag je in de toekomst niet meer meedoen.

Het is vermoeiend om te horen …

“Ik kan zeker een no1-vermelding garanderen, als je me genoeg geld geeft”

Ja, gooi er geld aan.

Status van Google Guidelines;

Niemand kan een # 1-rangschikking op Google garanderen

Voor mij is dit de enige absolute waarheid die Google ons vertelt. Matt Cutts van Google staat hier als volgt;

“Iemand kwam naar me toe en deed alsof hij me wilde omkopen: $ 500.000 voor een rangorde op de eerste plaats. Ik heb hem afgewezen, omdat niemand een # 1-rangorde kan garanderen, zelfs ik niet. ” Matt Cutts

Zelfs de slimste van de Black Hat SEO-brigade kan niet lang zeer competitieve kerntermen vastleggen. Google zal het uiteindelijk inhalen – Google controleert handmatig enkele van de meest concurrerende ‘geldtermen’ wanneer het algoritme het mist en als ze geen menselijke beoordeling doorgeven – de site wordt bestraft, samen met elke andere site in die slechte buurt .

Als u zaken doet, bent u duidelijk niet dom, of als u dat bent, zult u niet lang zaken doen.

Een SEO kan nooit topresultaten garanderen op dezelfde manier als een reclamebureau niet kan garanderen dat de volgende advertentie in de lokale pers u verkoop zal opleveren. Als je goed geld betaalt voor een SEO, zou je goede posities moeten verwachten, maar dat is het dan. Om alles te garanderen, moet u alle variabelen kennen – zelfs SEO die beweren dat u no1-vermeldingen kunt garanderen met minder geld dat concurrerende voorwaarden zichzelf voor de gek houden. Google kan deze posities zo snel van hen verwijderen als een betere SEO met een betere site met een beter backlink-profiel. No1 in Google is geen absoluut, het is een zwevend punt.

Beste SEO-bedrijfsresultaten in Google UK

De ‘ best seo company ‘ zoekmachine resultatenpagina’s zorgen altijd voor een interessante beoordeling omdat velen tactieken gebruiken die ze niet kunnen gebruiken op uw site. Deze bedrijven verwachten niet erg lang te scoren, dus het is gebruikelijk om een ​​shell-site in de top van de resultaten te spammen om nieuwe klanten te krijgen.

En soms helpt Google ook niet:

 

beste SEO-bedrijf Google Search

 

 

Om eerlijk te zijn, ik heb de SERPS in een tijdje niet zo slecht gezien.

Hoewel ik zie dat ze nog steeds Topseos rangschikken.

TWEEDE – Ik heb eerder over TopSEO’s gekreund, dus ik laat iemand anders het proberen …

Schermopname 2012-04-30 om 00.29.00

TopSEO’s worden zelfs vandaag nog behoorlijk genomineerd (2016).

Het is eerlijk gezegd een slechte dienst voor de SEO-industrie dat die site is weggekomen met (naar mijn mening) massale (bijna dubbele) persbericht-spam over dubieuze (sommigen zeggen nep) SEO-bedrijf ‘rankings’ – en gelederen voor ALLES na Google’s recente ‘ over-optimalisatie ‘penalty.

Vreemd. Is dat een indicatie hoeveel zoekmachines waarde hechten aan de reputatie van de SEO-industrie? Nogmaals – doet elke zoekmachine er echt om als je een crap SEO-bedrijf inhuurt of zelfs een bedrijf dat je oplicht?

Blijkbaar waren er mensen die klaagden over de resultaten van Google – dus een ‘over-optimalisatie’-penalty was nodig. Ik vraag me af of de klachten omhoog of omlaag gaan sinds de Penguin is toegepast ….

De pinguin-update moest:

“Level the playing field”

… beloon goede sites en goede inhoud.

Beloon natuurlijke linkprofielen …… hmmmm.

Eerlijk zijn …

De resultaten van Bing zijn ook goed voor deze term – zei Bing ons niet zojuist over goede SEO voor bing en het belang van goede redactionele links niet zo lang geleden? Ik verwacht echter dat Google beter zal zijn – zelfs als ik de Kool-Aid aan het drinken ben.

Het is ironisch om te concurreren voor zoiets als ‘beste SEO-bedrijf’ in zoekmachines, je zou heel goed dezelfde tactieken moeten gebruiken die uiteindelijk tot boetes zullen leiden die verderop in de rij staan. Gebruik dat voor een analogie van elke andere waardevolle sleutelterm, als je dat wilt.

…. het is bijna alsof zoekmachines je uitnodigen om de regels te overtreden om te concurreren voordat ze een straf op je leggen ….

… vreemd dat, is het niet.

Veel van de vreemde gaande is op het moment, het lijkt .

LET OP KOUDE BELLENDE SEO-BEDRIJVEN EN EMAILS OP SPAM

Ik ontving dit vandaag van een Brits SEO-bedrijf – … xxxxxxxxxxxx – omdat het duidelijk is dat je niet eens goed naar mijn site hebt gekeken of je opzettelijk probeert me in sommige zaken te misleiden – ik dacht dat ik hier zou reageren en antwoorden (IN MIJN EERLIJKE OPINIE ALS SEO):

Mijn antwoorden zijn vetgedrukt.

Hoi,

Mijn naam is xxxxxxxxx (naam verwijderd zal ik leuk zijn) . Ik ben een senior search consultant bij Top 10 Gegarandeerd. Wij maken deel uit van een IT-groep die al meer dan 10 jaar is gevestigd als een toonaangevende specialist in alle aspecten van online verkoop en marketing.

Excuseer de ongewone benadering, maar ik schrijf om u te informeren dat ik onlangs uw website, hobo-web.co.uk, bezocht tijdens een routinematig onderzoek van websites die in staat zouden zijn om hogere zoekmachine-prestaties te bereiken. Uiteraard resulterend in een toename van online verkopen of het genereren van grote hoeveelheden extra verkoopleads.

Ik heb er alle vertrouwen in dat deze informatie nuttig voor u zal zijn, maar als ik op enigerlei wijze aanstoot heb genomen door mijn aanpak, bied ik mijn oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. Ik hoop dat dit je nieuwsgierigheid zal wekken, omdat je duidelijk probeert nieuwe zaken te doen via je website. (Nou, ik ben een beetje beledigd)

Uit mijn eerste observaties blijkt dat uw website presteert in minstens één van de belangrijkste zoekmachines zoals – Google, Yahoo en Bing. U weet waarschijnlijk dat de meeste mensen niet voorbij de eerste pagina met zoekresultaten kijken. Ik had moeite om je op de eerste paar pagina’s te vinden voor zeer relevante trefzinnen, wat betekent dat je een aanzienlijke hoeveelheid zaken zou kunnen verliezen. Als zodanig deed ik een beetje meer graven … (Wat, met een lepel? Hoe dan ook – het grootste deel van mijn verkeer is langstaart)

Ik heb eerst een backlink-controle uitgevoerd op uw website. Back-links zijn het aantal keren dat uw site is gekoppeld via een andere website. Uw website heeft 76 backlinks. Back-links dragen ook bij aan uw Google Pagerank-score. Pagerank is Google en vertelt ons hoe betrouwbaar uw site is. Een hogere score = hogere zoekrangschikking. Op dit moment heeft uw website een Google Pagerank-score van 0/10, wat in vergelijking met andere hooggeplaatste websites van concurrenten uw ranglijst mogelijk beperkt. Dit kan te maken hebben met vele redenen die we kunnen helpen oplossen. (Als u zelfs op mijn site had gekeken, zou u zien dat dit 100% FOUT is)

De volgende cheque die ik heb toegepast op uw website was pagina-indexering. Zoekmachines zoals Google scannen de informatie op uw website en voeren deze terug naar hun database. De Google-formule wordt vervolgens toegepast op de gegevens om te bepalen waar uw website moet worden gerangschikt . Hoe meer pagina’s uw website heeft geïndexeerd met unieke kwaliteitsinhoud, hoe hoger u kunt rangschikken met Google. (DIT IS MISLADEN OM HET LAATSTE TE ZEGGEN – MEER PAGINA’S TOEVOEGEN AAN MIJN WEBSITE VERBETERT HET VERKEER ALS ER NOG MEER UNIEKE SLEUTELS WORDT GEWEIGERD – NIET NOODZAKELIJKERWEKKEND OP HUIDIGE VOORWAARDEN)) Op dit moment heeft uw site 582 pagina’s geïndexeerd met Google en Google over enkele van die inhoud als arm. (BOLLOCKS) Dit kan te maken hebben met vele redenen die we kunnen helpen oplossen. (WTF heb je het over?) Ten slotte heb ik ook vastgesteld dat er een aantal structurele problemen met uw website kunnen zijn die mogelijk een negatieve invloed hebben op uw positie in zoekresultaten. (INDERDAAD ZAL IK TESTEN DINGEN – JE KUNT VERBETERINGEN AAN DE STRUCTUUR VAN BIJNA ELKE SITE VERBETEREN)

Dus, hier is een samenvatting van mijn bevindingen van hobo-web.co.uk:

– Je Google Pagerank is 0/10 – (VERKEERD WERKELIJK is het PR5 (bijna PR 6 omdat ik nogal wat interne PR 5 pagina’s heb, maar PR is niet iets waar ik deze dagen zelfs achteraan loop – deze site had een PR 7-site 6 maanden na lancering 4 jaar geleden – bekijk SEOMOZ voor bewijs – TERWIJL JE BENT ZIJN STEL IK AAN DAT JE HUN TOOLS INSCHRIJFT of SEOBOOK, ASSISTANT of MAJESTIC SEO bezoekt, omdat ze duidelijk betere SEO-hulpmiddelen hebben dan je gebruikt: D)

– Je hebt 76 backlinks (VERKEERD – Je moet Google gebruiken om backlinks te controleren – wat gek is als Google je maar een% van de links naar Hobo laat zien – Yahoo site explorer toont meer – in feite meer dan 20.000 back-links wat niet slecht is omdat we niet ontworpen hebben link bouwen naar deze site voor jaren – DUS, u probeert me te misleiden of bent incompetent in mijn beoordeling van wat u mij als professionele SEO hebt verteld)

– Uw website heeft 582 pagina’s geïndexeerd

– Er zijn problemen met inhoud en site structuur (ELKE SITE HEEFT PROBLEMEN MET INHOUD EN SITE STRUCTUUR – VERTEL ME SPECIFIEK INHOUD U CONTACTEERT MET PLEASE – Ik test een heleboel dingen op deze site – waar anders zou ik op zo’n goed verhandelde site kunnen?)

Laat me dat uit te leggen door te zeggen geloof me, elke pagina die ik wil geïndexeerd op deze site is geïndexeerd (afgezien van één CANONISCH HERROEP ik ben afgelopen MAART GESCHREVEN proost Google lol – ik heb geen tijd om deze site te werken meer ik heb mijn klantensites om aan te werken)

Ik heb alleen het oppervlak van de factoren die van invloed zijn op uw ranglijst gekrast. (JA – Blijkbaar niet eens diep genoeg om semi-nauwkeurige gegevens te krijgen) In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, wilde ik wat initiële werkzaamheden uitvoeren om vast te stellen dat het de moeite waard zou zijn om met ons te praten voordat u contact met mij opneemt met mijn voorstel. De beste manier om met elk probleem om te gaan, is om eerst een grondige diagnose te stellen. Het zou daarom een ​​verstandige volgende stap zijn voor ons om een ​​grondiger diagnose te stellen van waarom uw website mogelijk niet goed scoort voordat er met u wordt besproken wat er aan gedaan kan worden.

Dat is grappig – Google vertelt me ​​daar veel SEO-bedrijven die doen wat je hebt gedaan: “Pas op voor SEO-bedrijven en webconsultants of -bureaus die je e-mail uit het niets sturen. Verbazingwekkend genoeg krijgen we ook deze spam-e-mails: “Beste google.com, ik heb je website bezocht en heb gemerkt dat je niet in de meeste grote zoekmachines en directory’s staat …” Bewaar dezelfde scepsis voor ongevraagde e-mail over zoekmachines als voor ‘vetverbrande nacht’ dieetpillen of verzoeken om te helpen fondsen over te dragen van afgezette dictators. ‘

Wat we te bieden hebben, kan de investering met de meeste waarde voor uw geld blijken te zijn die u dit jaar voor uw bedrijf zou kunnen doen. In een economisch klimaat dat op zijn zachtst gezegd moeilijk is, moeten alle bedrijven investeren in gebieden die met minimale investeringen een maximaal rendement opleveren. Alleen sterke zoekmachine-aanbiedingen bieden reële groeimogelijkheden als consumententrends veranderen.

(WOW! JULLIE ZIJN JUIST OVER IETS! – INVESTEREN IN SEO IS IN HET BELANG VAN EEN BEDRIJF.)

Dus wat hebben we te bieden? Veel factoren hebben nu invloed op hoe en waar u op de zoekmachines zult verschijnen. Helaas kijken de meeste zakenmensen voorbij aan de dingen die hen beletten goed te presteren in de zoekmachines en goed geld achter reclame te gooien zonder te begrijpen wat hun website echt nodig heeft. Goede SEO-bedrijven beoordelen de behoeften van sites afzonderlijk en pakken deze aan door maandelijks op sites te werken. Een eenmalige oplossing werkt gewoon niet. Als zodanig bieden wij twee benaderingen die u kunt overwegen.

We kunnen een gedetailleerd diagnoserapport van 30 tot 40 pagina’s voor uw site produceren samen met een persoonlijk telefonisch consult met een van onze SEO-experts. Consultaties verklaren de technische details in ons rapport op een eenvoudig te begrijpen manier. Onze normale prijs voor deze service is £ 499,00. Als u bereid bent om deze week te handelen, zijn we bereid om dit aan te bieden tegen een gereduceerde eenmalige vergoeding van £ 299,00. Na deze raadpleging kunnen we bespreken hoe we de situatie het best kunnen corrigeren. (OP BASIS VAN EERSTE E-MAILCONTACTEN – IK ZOU NIET BETALEN … xxxxxxx / 10 $ voor uw service)

Als alternatief kunnen we u dit gedetailleerde Diagnostic Report voor uw site volledig gratis bezorgen. Hiervoor moet u zich verplichten om onze optimalisatie- en consultancydienst van 12 maanden in te gaan voordat onze werkzaamheden beginnen. (EH, NO THANKS MATE) De service is gebaseerd op het promoten van specifiek overeengekomen sleutelzinnen na het bespreken van hoe alle problemen in ons rapport kunnen worden benadrukt. We kunnen zoekresultaten van de eerste pagina leveren in de belangrijkste zoekmachines. Hiervoor rekenen we slechts £ 35 per sleutelzin, per maand, afhankelijk van de concurrentiepositie van die sleutelzin. Bovendien garanderen wij dat we uw geld terugbetalen, mochten we u niet op de eerste pagina van de trefzinnen zetten nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd. (IS DIT EEN GRAP?)

De reden waarom ik zoveel vertrouwen heb in onze mogelijkheden is omdat we het al zo vaak hebben gedaan. Om een ​​paar voorbeelden te noemen: zwangerschaps-kleding, Dubai-eigendommen, grind, gezondheidswinkel, busverhuur, brandblussers, financieel adviseurs Verenigd Koninkrijk, koffieautomaten, zwemkleding, limousehuur, hypotheekadviseurs VK en meer – ze staan ​​allemaal op de eerste pagina van Google en alle zeer competitieve trefzinnen. We plaatsen ze daar.

Onze eigen groepswebsite staat op de eerste pagina van Google voor Website Marketing Company en internetmarketingbedrijven. (ECHT? – IK KAN U NIET ALLEMAAL VINDEN IN GOOGLE LOL – MISSCHIEN SPREEKT U OVER EEN ANDERE WEBSITE?) U zult onze site zien als The Web Clinic (OH MAG IK DAT BEDRIJF NOG NIET GEBRUIKEN ALS DE TITEL VAN DEZE POST) ?: D) . Om u nog meer tevreden te stellen, kunnen we u ook contactgegevens van vergelijkbare bestaande klanten verstrekken die dienen als referentie voor de kwaliteit van ons werk.

Als u echt serieus bent over het verbeteren van uw online inkomsten en professionele webmarketing wilt voor een laag vast maandelijks bedrag of een eenmalig gedetailleerd rapport, bezoek dan onze service-website op … xxxxxxx die meer informatie geeft over onze uitstekende service en een terugbelformulier . Bekijk een selectie van onze uitstekende testimonials en voorbeeldresultaten die onlangs zijn behaald voor onze klanten. (NEE, DANK U WEL)

Als u liever uw wensen telefonisch wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via 0844 7404951 en op Optie 1 te drukken

of gewoon deze e-mail te beantwoorden op een geschikt tijdstip om u te bellen. (BESCHOUW DIT MIJN ANTWOORD)

Ik kijk ernaar uit iets van je te vernemen.

Vriendelijke groeten,

(Naam verwijderd)

Senior Search Consultant

Top 10 gegarandeerd

XXXXXX

Het verstrekken van SEO voor klanten sinds 1999

Ernstig. OK … xxxxxxxxxxx – Laat ons mijn site controleren. HIER. In het openbaar, samen, om deze maand mijn 65.000 verwachte bezoekers te onderwijzen en mijn bijna 20.000 e-mailabonnees.

Heb je er zin in?

OPMERKING – De Hobo-site is om een ​​bepaalde reden over het geheel genomen zo gebouwd. Minimale navigatie, minimalistische structuur, experimenten met tekst en titels – maar ik kan u verzekeren dat we fatsoenlijke rankings hebben en deze site krijgt deze maand meer organisch verkeer van Google dan uw site het hele jaar door krijgt door het uiterlijk ervan.

Het zijn bedrijven zoals jij, naar mijn mening, die bedrijven zoals wij een slechte naam geven. We spammen geen e-mail, hebben nooit, we bellen niet koud, hebben nooit – in feite, we hebben nooit betaald voor leads van zoekmarketing – we krijgen al onze zaken via gratis Google-vermeldingen en we laten anderen zien hoe ze het moeten doen hetzelfde, waarvoor we een relatief kleine vergoeding vragen.

Als uw SEO-praktijken van dezelfde kwaliteit zijn als uw spam-e-mails, blijf ik ver weg van u.

Ik heb geen idee of je echt een goed SEO-bedrijf bent – een les hier is om geen idioot van jezelf te maken met idiote e-mails aan iemand die er echt om geeft een goede service aan te bieden en je er voor opoffert en geen vliegende f * & ^. 🙂

Veel plezier – zie je binnenkort bij de bovenkant van Google;)

SEO Wie Garantieadvertenties zijn ofwel Crap, oneerlijk of Clueless

Geloof de hype niet … .. ooit.

Er zijn geen uitzonderingen .

Bij Hobo zijn we er trots op altijd onze klantenposities in Google (en Yahoo en Bing) te verbeteren.

Wij zijn geen goochelaars, noch “weten” we hoe Google werkt (geen enkel SEO-bedrijf!). We weten gewoon hoe we kwaliteitssites moeten maken die hoog op de Google-zoekresultatenlijst staan. We zijn erin geslaagd dit te kraken door de regels te volgen zoals vastgelegd door Google, Yahoo en MSN, een beetje ethische creativiteit en door uitgebreid onderzoek en testen uit te voeren.

Naast het altijd verbeteren van klantposities in SERP’s, streven we er altijd naar om de communicatielijnen open te houden tussen klanten en vooral om klanten tevreden te houden!

Een tevreden klant is over het algemeen:

 1. Een klant die resultaten in zoekmachines ziet, verbetert wanneer we in dienst zijn
 2. Een klant die altijd op de hoogte blijft van hoe we deze resultaten bereiken
 3. Een klant die daadwerkelijk kwaliteitsverkeer ziet, komt terecht op zijn website die omzet in leads en verkopen.

We gebruiken dit bericht op onze nieuwssite om klanten te laten vertellen over Hobo Web – een soort testimonial-pagina, vooral handig als u op zoek bent naar een SEO-bedrijf dat transparant en professioneel is en een SEO-bedrijf dat niet bang is te worden beoordeeld op de prestaties van de huidige klant in de “organische”, “gratis” of “natuurlijke” zoekmachine-vermeldingen van alle grote zoekmachines.

Maar laten we eerst eens kijken naar de richtlijnen van Google met betrekking tot SEO’s en hoe we ons matchen.

——–

Google beantwoordt de vraag:

“Wat is een SEO? Beveelt Google aan om met bedrijven te werken die aanbieden om mijn site Google-vriendelijk te maken? “

…met:

“SEO is een afkorting voor” zoekmachineoptimalisator . “Veel SEO’s bieden nuttige diensten voor website-eigenaren, van het schrijven van een exemplaar tot het geven van advies over de locatiearchitectuur en het vinden van relevante mappen waaraan een site kan worden toegevoegd. Enkele onethische SEO’s hebben de sector echter een blauw oog gegeven door hun overdreven agressieve marketinginspanningen en hun pogingen om de resultaten van zoekmachines onterecht te manipuleren “.

Ze gaan door:

“Hoewel Google geen relaties heeft met SEO’s en geen aanbevelingen biedt, hebben we enkele tips die u kunnen helpen onderscheid te maken tussen een SEO die uw site verbetert en een die uw kansen om uit de zoekresultaten te laten vallen, alleen maar zal verbeteren. motorresultaten helemaal. “

Google somt een aantal vragen en antwoorden op die u handig zou moeten vinden als u van plan bent een agentschap voor zoekmachineoptimalisatie aan te nemen:

Google zegt:

“Wees op uw hoede voor SEO-bedrijven die u e-mail uit het niets sturen. Verbazingwekkend is dat we ook deze spam-e-mails ontvangen: “Beste google.com, ik heb je website bezocht en heb gemerkt dat je niet in de meeste grote zoekmachines en directory’s staat …” Bewaar dezelfde scepsis voor ongevraagde e-mail over zoekmachines als jij voor ‘vetverbrand’ s nachts ‘dieetpillen of verzoeken om fondsen van afgezette dictators over te dragen.’

Hobo zegt – we nemen nooit zomaar contact met iemand op! Al onze leads worden gegenereerd via onze website en door verwijzingen van tevreden klanten en hun contactpersonen.

Google voegt toe:

“Niemand kan een # 1-rangorde op Google garanderen. Pas op voor SEO’s die claimen dat ze de rangorde garanderen, beweren een ‘speciale relatie’ met Google te hebben of een ‘priority submission’ aanbieden aan Google. Er is geen prioriteitsinzending voor Google. De enige manier om een ​​site rechtstreeks bij Google in te dienen, is via onze pagina URL toevoegen of via het Google Sitemaps-programma en u kunt dit zelf zonder kosten doen.

Hobo zegt: We beloven nooit dat we nummer 1 kunnen bereiken en door de vele posts op deze site kun je zien waarom dit zo is. Trouwens, doe niet aan de Google-functie voor het toevoegen van URL’s, er zijn betere manieren om gratis Google te gebruiken.

Google zegt verder:

“Wees voorzichtig als een bedrijf geheimzinnig is of niet duidelijk uitlegt wat ze van plan zijn te doen. Vraag om uitleg als iets onduidelijk is. Als een SEO namens u misleidende of misleidende inhoud maakt, zoals doorway-pagina’s of ‘wegwerp’-domeinen, kan uw site volledig uit de index van Google worden verwijderd. Uiteindelijk bent u verantwoordelijk voor de acties van bedrijven die u inhuurt, dus het is het beste om er zeker van te zijn dat u exact weet hoe zij u willen “helpen”. “

Nogmaals, bij Hobo zijn we 100% transparant. Zoals hierboven opgemerkt, zijn we geen goochelaars of genieën. We bouwen en optimaliseren kwaliteitssites Google en de andere zoekmachines lijken het leuk te vinden dat de tand des tijds zal doorstaan. We proberen Google nooit te misleiden. Al onze SEO-technieken zijn white hat, ethisch en professioneel

Googles gaat verder:

“Kies verstandig. Terwijl u overweegt of u met een SEO wilt gaan werken, wilt u misschien wat onderzoek doen naar de industrie. Google is natuurlijk een manier om dat te doen. Je kunt ook een paar van de waarschuwingsverhalen opzoeken die in de pers zijn verschenen, inclusief dit artikel over een bijzonder agressieve SEO: hoewel Google geen commentaar geeft op specifieke bedrijven, zijn we bedrijven tegengekomen die zichzelf SEO’s noemen die praktijken volgen die duidelijk voorbij het licht van geaccepteerd zakelijk gedrag. Doe voorzichtig.”

Hobo is het daar helemaal mee eens. In tegenstelling tot sommige SEO-bedrijven, willen we dat u ons, onze branche en onze concurrenten actief onderzoekt! Alleen dan zul je begrijpen hoe transparant we zijn en dat we ons in feite willen onderscheiden van veel van de vrij onethische of ronduit ondoeltreffende SEO-bedrijven in Schotland en het Verenigd Koninkrijk.

Praat met veel SEO’s en vraag andere SEO’s of ze het bedrijf dat u overweegt, aanbevelen. Referenties zijn een goed begin, maar ze vertellen niet het hele verhaal. Je moet je afvragen hoelang een bedrijf in bedrijf is geweest en hoeveel voltijds personeel het in dienst heeft. Als u zich onder druk of ongemakkelijk voelt, ga dan met uw gevoel en speel op safe: wacht totdat u een bedrijf vindt dat u kunt vertrouwen. Vraag uw SEO-bedrijf of het alle spammisbruik meldt dat het vindt aan Google met behulp van ons spamklachtformulier op http://www.google.com/contact/spamreport.html. Ethische SEO-bedrijven melden misleidende sites die de spamrichtlijnen van Google schenden. “

Opnieuw heeft Hobo niets te verbergen, de reden voor dit artikel. Aarzel niet om andere SEO-bedrijven te vragen wat zij van ons vinden. We zijn een nieuw bedrijf, iets meer dan 8 jaar oud (2014), met zeer ervaren personeel aan boord, al genomineerd voor lokale bedrijfsprijzen met een grote portefeuille van tevreden en langdurige klanten.

We zijn onlangs uitgeroepen tot het beste (of nog enige!) SEO-bedrijf in Schotland (op basis van posities die we zelf bereiken) door andere bedrijven in onze regio. Dit, hopelijk, zal alleen maar verbeteren (omdat we geloven dat we er constant aan werken!).

Het laatste punt dat Google maakt, is:

QUOTE : ” Zorg dat u legaal beschermd bent. Voor uw eigen veiligheid, moet u aandringen op een volledige en onvoorwaardelijke geld-terug-garantie. Wees niet bang om een ​​teruggave aan te vragen als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, of als de acties van uw SEO ertoe leiden dat uw domein uit de index van een zoekmachine wordt verwijderd. Zorg ervoor dat je een schriftelijk contract hebt met prijzen. Het contract moet ook de SEO verplichten om binnen de richtlijnen te blijven die door elke zoekmachine worden aanbevolen voor het opnemen van sites. “Google

Onze belofte om hard te werken en creatief te zijn.

——–

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar onze SEO-services voor allerlei soorten bedrijven.

ontkenning

Disclaimer : ” Hoewel ik er alles aan gedaan heb om ervoor te zorgen dat de informatie die ik heb verstrekt correct is, is het geen advies; Ik kan geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor fouten of weglatingen. De auteur staat niet in voor sites van derden of derden. Bezoek sites van derden op eigen risico. Ik ben niet rechtstreeks partner van Google of een andere derde partij. Deze website maakt alleen gebruik van cookies voor analytics en elementaire websitefuncties. Dit artikel vormt geen juridisch advies. De auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de toegang tot de gegevens die op deze site worden gepresenteerd. Links naar interne pagina’s promoten mijn eigen inhoud en services. “Shaun Anderson, Hobo

 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format