De ultieme gids om WordPress snelheid en prestaties te verbeteren

15 min


122

Laat, E.W.M. de (Erwin)

all rights reserved

DeLaatbusiness

De ultieme gids om WordPress snelheid en prestaties te verbeteren

Wilt u uw WordPress-site versnellen? Snel ladende pagina’s verbeteren de gebruikerservaring, vergroten uw paginaweergaves en helpen u bij uw WordPress SEO. In dit artikel zullen we de meest bruikbare WordPress-snelheidsoptimalisatietips delen om de WordPress-prestaties te verbeteren en uw website te versnellen.

Versnel WordPress - Ultimate Guide

In tegenstelling tot andere “X beste WordPress caching plugin” lijsten of generieke “X tips om WordPress” -trainingen te versnellen, is dit artikel een uitgebreide handleiding voor WordPress prestatie-optimalisatie.

We nemen alles op, van waarom snelheid belangrijk is, wat uw WordPress-site vertraagt ​​tot bruikbare stappen die u kunt nemen om uw WordPress-snelheid onmiddellijk te verbeteren.

Om het gemakkelijk te maken, hebben we een inhoudsopgave gemaakt om u te helpen bij het navigeren door onze ultieme gids voor het versnellen van uw WordPress-site.

Inhoudsopgave

Basisprincipes van WordPress Performance

 • Waarom is snelheid belangrijk voor uw WordPress-site?
 • Hoe controleer je de snelheid van je WordPress-website?
 • Wat vertraagt ​​uw WordPress website?
 • Het belang van goede WordPress-hosting

WordPress versnellen in eenvoudige stappen (geen codering)

 • Installeer een WordPress Caching-plug-in
 • Optimaliseer afbeeldingen voor snelheid

Best practices voor optimale prestaties van WordPress

 • Houd uw WordPress-site bijgewerkt
 • Gebruik fragmenten op de startpagina en archieven
 • Opmerkingen splitsen in pagina’s
 • Gebruik een Content Delivery Network (CDN)
 • Upload geen video’s rechtstreeks naar WordPress
 • Gebruik een thema dat is geoptimaliseerd voor snelheid
 • Gebruik een snellere schuifregelaar
 • Gebruik een snellere galerijplug-in

WordPress afstemmen op snelheid (geavanceerd)

 • Lange berichten splitsen in pagina’s
 • Verlaag externe HTTP-verzoeken
 • Verminder database-oproepen
 • Optimaliseer WordPress-database
 • Beperkingen na herzieningen
 • Schakel Hotlinken en Leeching van uw inhoud uit

Waarom is snelheid belangrijk voor uw WordPress-site?

Studies tonen aan dat van 2000 tot 2016 de gemiddelde menselijke aandachtsspanne is gedaald van 12 seconden tot 7 seconden.

Wat betekent dit voor u als eigenaar van een website?

Je hebt heel weinig tijd om gebruikers je inhoud te tonen en hen te overtuigen om op je website te blijven.

Een trage website betekent dat gebruikers mogelijk uw website verlaten voordat deze zelfs wordt geladen.

Volgens een StrangeLoop-casestudy waarbij Amazon, Google en andere grotere sites betrokken waren, kan een vertraging van 1 seconde bij het laden van de pagina leiden tot 7% ​​minder conversies, 11% minder paginaweergaven en 16% minder klanttevredenheid.

Hoe trage websites u geld kosten

Daarbovenop hebben Google en andere zoekmachines al langzamere websites bestraft door ze te verlagen in de zoekresultaten, wat betekent dat er minder verkeer is voor trage websites.

Kortom, als u meer verkeer, abonnees en inkomsten van uw website wilt, moet u uw WordPress-website FAST maken!

Hoe controleer je de snelheid van je WordPress-website?

Vaak denken beginners dat hun website in orde is, alleen maar omdat ze zich niet traag voelen op hun computer. Dat is een ENORME fout.

Omdat u vaak uw eigen website bezoekt, slaan moderne browsers zoals Chrome uw website op in de cache en halen ze deze automatisch op zodra u een adres begint te typen. Hierdoor wordt uw website bijna onmiddellijk geladen.

Een normale gebruiker die uw website voor de eerste keer bezoekt, heeft echter mogelijk niet dezelfde ervaring.

In feite hebben gebruikers op verschillende geografische locaties een heel andere ervaring.

Dit is de reden waarom we aanbevelen dat u de snelheid van uw website test met behulp van een tool zoals Pingdom .

Het is een gratis online tool waarmee u de snelheid van uw website op verschillende locaties kunt testen.

Pingdom-tool voor site-snelheid

Nadat u uw internetsnelheidstest hebt uitgevoerd, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat een goede websitesnelheid is waarnaar ik moet streven?

Een goede paginalaadtijd is minder dan 2 seconden.

Hoe sneller je het kunt maken, hoe beter het is. Enkele milliseconden aan verbeteringen hier en daar kunnen er toe leiden dat je de helft of zelfs een volle seconde scheert van je laadtijd.

[ Terug naar boven ↑ ]

Wat vertraagt ​​uw WordPress website?

Uw snelheidstestrapport heeft waarschijnlijk meerdere aanbevelingen voor verbetering. Maar het grootste deel hiervan is technisch jargon dat moeilijk te begrijpen is voor beginners.

Maar inzicht in wat uw website vertraagt, is de sleutel tot het verbeteren van de prestaties en het nemen van slimmere langetermijnbeslissingen.

De belangrijkste oorzaken van een trage WordPress-website zijn:

 • Webhosting – Wanneer uw webhostingserver niet correct is geconfigureerd, kan dit de snelheid van uw website negatief beïnvloeden.
 • WordPress-configuratie – Als uw WordPress-site geen cachepagina’s weergeeft, wordt uw server overbelast waardoor uw website traag of helemaal crasht.
 • Paginaformaat – voornamelijk afbeeldingen die niet zijn geoptimaliseerd voor internet.
 • Slechte plug-ins – Als u een slecht gecodeerde plug-in gebruikt, kan dit uw website aanzienlijk vertragen.
 • Externe scripts – Externe scripts zoals advertenties, lettertypelladers, enz. Kunnen ook een enorme impact hebben op de prestaties van uw website.

Nu u weet wat uw WordPress-website vertraagt, laten we eens kijken hoe u uw WordPress-website kunt versnellen.

Het belang van goede WordPress-hosting

Uw WordPress-hostingservice speelt een belangrijke rol bij de prestaties van websites. Een goede shared hosting provider zoals BlueHost of Siteground neemt de extra maatregelen om uw website te optimaliseren voor prestaties.

Bij shared hosting deelt u echter de serverbronnen met veel andere klanten. Dit betekent dat als uw aangrenzende site veel verkeer ontvangt, dit van invloed kan zijn op de volledige serverprestaties, waardoor uw website wordt afgeremd.

Aan de andere kant geeft het gebruik van een beheerde WordPress-hostingserviceu de meest geoptimaliseerde serverconfiguraties voor het uitvoeren van WordPress. Beheerde WordPress-hostingbedrijven bieden ook automatische back-ups, automatische WordPress-updates en geavanceerdere beveiligingsconfiguraties om uw website te beschermen.

We raden WPEngine aan als onze geprefereerde WordPress-hostingprovider. Ze zijn ook de meest populaire in de industrie. (Zie onze speciale coupon voor WPEngine ).

[ Terug naar boven ↑ ]

WordPress versnellen in eenvoudige stappen (geen codering)

We weten dat het aanbrengen van wijzigingen in de configuratie van uw website een angstaanjagende gedachte kan zijn voor beginners, vooral als u geen techneus bent.

Maar maak je geen zorgen, je bent niet de enige. We hebben duizenden WordPress-gebruikers geholpen hun WordPress-prestaties te verbeteren.

We laten u zien hoe u uw WordPress-site met slechts een paar klikken kunt versnellen (codering is niet nodig).

Als u kunt klikken en klikken, kunt u dit doen!

Installeer een WordPress Caching-plug-in

WordPress-pagina’s zijn “dynamisch”. Dit betekent dat ze elke keer worden opgebouwd wanneer iemand een bericht of pagina op uw website bezoekt. Om uw pagina’s te bouwen, moet WordPress een proces uitvoeren om de vereiste informatie te vinden, alles samen te voegen en vervolgens weer te geven aan uw gebruiker.

Dit proces omvat veel stappen en het kan uw website aanzienlijk vertragen wanneer meerdere mensen uw site tegelijk bezoeken.

Daarom raden we aan dat elke WordPress-site een cacheplug-in gebruikt. Met caching kan uw WordPress-site overal van 2x tot 5x sneller worden.

Zo werkt het: in plaats van het hele proces van het genereren van de hele pagina door te nemen, maakt je caching-plug-in een kopie van de pagina na de eerste keer laden en dient die cacheversie vervolgens voor elke volgende gebruiker.

Hoe caching werkt

Zoals je kunt zien in de bovenstaande grafiek, wanneer een gebruiker je WordPress-site bezoekt, die is gebouwd met behulp van PHP, haalt je server informatie op uit een MySQL-database en je PHP-bestanden en dan is alles samengebracht in een HTML-inhoud die wordt geserveerd voor de gebruiker. Het is een lang proces, maar u kunt er veel van overslaan als u in plaats daarvan caching gebruikt.

Er zijn veel goede WordPress caching-plug-ins beschikbaar, maar we raden aan om WP Rocket (premium) of WP Super Cache (gratis) plug-in te gebruiken. Bekijk onze stapsgewijze handleiding voor het installeren en instellen van WP Super Cache op uw WordPress-site . Het is niet moeilijk om in te stellen en uw bezoekers zullen het verschil merken.

Opmerking: als u een beheerde WordPress-hostingprovider gebruikt, hebt u geen cacheplugin nodig omdat deze voor u zorgt.

Bonus: u kunt caching-plug-ins combineren met een webapplicatie-firewall zoals CloudFlare of Sucuri voor maximale prestatieverbetering.

[ Terug naar boven ↑ ]

Optimaliseer afbeeldingen voor snelheid

Optimaliseer afbeeldingen voor internet

Afbeeldingen brengen uw inhoud tot leven en vergroten de betrokkenheid. Onderzoekers hebben ontdekt dat het gebruik van gekleurde afbeeldingen ervoor zorgt dat mensen 80% meer geneigd zijn om uw inhoud te lezen.

Maar als uw afbeeldingen niet zijn geoptimaliseerd, kunnen ze meer pijn doen dan helpen. In feite zijn niet-geoptimaliseerde afbeeldingen een van de meest voorkomende snelheidsproblemen die we tegenkomen op beginnende websites.

Voordat u een foto direct vanaf uw telefoon of camera uploadt, raden we aan dat u fotobewerkingssoftware gebruikt om uw afbeeldingen voor internet te optimaliseren.

In hun oorspronkelijke formaten kunnen deze foto’s enorme bestandsgroottes hebben. Maar op basis van de indeling van het afbeeldingsbestand en de compressie die u kiest in uw bewerkingssoftware, kunt u de afbeeldingsgrootte tot 5x verkleinen.

Bij WPBeginner gebruiken we slechts twee afbeeldingsformaten: JPEG en PNG.

Nu vraag je je misschien af: wat is het verschil?

Welnu, het PNG- beeldformaat is niet gecomprimeerd. Wanneer u een afbeelding comprimeert, verliest deze wat informatie, zodat een ongecomprimeerde afbeelding van hogere kwaliteit is met meer detail. Het nadeel is dat het een grotere bestandsgrootte heeft, dus het laden duurt langer.

JPEG daarentegen is een gecomprimeerd bestandsformaat dat de beeldkwaliteit enigszins verlaagt, maar aanzienlijk kleiner is.

Dus hoe bepalen we welk beeldformaat ik moet kiezen?

 • Als onze foto of afbeelding veel verschillende kleuren heeft, gebruiken we JPEG.
 • Als het een eenvoudiger afbeelding is of als we een transparante afbeelding nodig hebben, gebruiken we PNG.

De meerderheid van onze afbeeldingen zijn JPEG’s.

Hieronder vindt u een vergelijkingstabel van de bestandsgroottes en de verschillende compressietool die we hadden kunnen gebruiken voor de bovenstaande StrangeLoop-afbeelding.

Snelheidsschema afbeelding

Zoals u in de grafiek kunt zien, kan het beeldformaat dat u gebruikt een GROOT verschil maken in de prestaties van uw website.

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding over het opslaan van afbeeldingen die zijn geoptimaliseerd voor internet, voor meer informatie over hoe u uw afbeeldingen kunt optimaliseren met behulp van Photoshop en andere populaire bewerkingstools, zonder concessies te doen aan de kwaliteit .

[ Terug naar boven ↑ ]

Best practices voor optimale prestaties van WordPress

Na het installeren van een caching-plugin en het optimaliseren van uw afbeeldingen, zult u merken dat uw site veel sneller gaat laden.

Maar als u uw website echt zo snel mogelijk wilt houden, moet u de onderstaande praktische tips gebruiken.

Deze tips zijn niet al te technisch, dus u hoeft geen code te kennen om ze te implementeren. Maar het gebruik ervan voorkomt veelvoorkomende problemen die uw website vertragen.

Houd uw WordPress-site bijgewerkt

Houd uw WordPress-site actueel

Als goed onderhouden opensourceproject wordt WordPress regelmatig bijgewerkt. Elke update biedt niet alleen nieuwe functies, maar ook beveiligingsproblemen en bugs. Uw WordPress-thema en -plug-ins kunnen ook regelmatig worden bijgewerkt.

Als eigenaar van een website is het uw verantwoordelijkheid om uw WordPress-site, -thema en -plug-ins bijgewerkt te houden naar de nieuwste versies. Als u dit niet doet, kan uw site traag en onbetrouwbaar worden en u kwetsbaar maken voor beveiligingsrisico’s.

Zie ons artikel over waarom je altijd de nieuwste versie van WordPress zou moeten gebruiken voor meer informatie over het belang van updates .

[ Terug naar boven ↑ ]

Gebruik fragmenten op de startpagina en archieven

Fragmenten gebruiken

WordPress geeft standaard de volledige inhoud van elk artikel op uw startpagina en archieven weer. Dit betekent dat uw startpagina, categorieën, tags en andere archiefpagina’s langzamer worden geladen.

Een ander nadeel van het tonen van volledige artikelen op deze pagina’s is dat gebruikers niet de behoefte voelen om het eigenlijke artikel te bezoeken. Dit kan uw paginaweergaven en de tijd die uw gebruikers op uw site besteden, verminderen.

Om uw laadtijden voor archiefpagina’s te versnellen, kunt u uw site instellen op het weergeven van fragmenten in plaats van de volledige inhoud.

U kunt navigeren naar  Instellingen »Lezen en selecteren” Voor elk artikel in een feed: toon: Samenvatting “in plaats van” Volledige tekst “.

Geef fragmenten in plaats van volledige tekst weer om de WordPress-snelheid te verhogen

Voor meer informatie over de voors en tegens van het weergeven van samenvattingen, raadpleegt u ons artikel over volledig bericht vs samenvatting (uittreksel) op uw WordPress-archiefpagina’s .

[ Terug naar boven ↑ ]

Opmerkingen splitsen in pagina’s

Gepagineerde reacties

Krijgt u veel reacties op uw blogberichten ? Gefeliciteerd! Dat is een goede indicator voor een betrokken publiek.

Maar het nadeel is dat het laden van al deze opmerkingen van invloed kan zijn op de snelheid van uw site.

WordPress wordt hiervoor geleverd met een ingebouwde oplossing. Ga gewoon naar Instellingen »Discussie en vink het vakje aan naast de optie” Reacties breken in pagina’s “.

Breek opmerkingen in pagina's in WordPress

Raadpleeg onze handleiding over het pagineren van opmerkingen in WordPressvoor meer gedetailleerde instructies .

[ Terug naar boven ↑ ]

Gebruik een Content Delivery Network (CDN)

Weet u nog hoe we hierboven hebben vermeld dat gebruikers op verschillende geografische locaties verschillende laadtijden op uw site kunnen ervaren?

Dat komt omdat de locatie van uw webhostingservers van invloed kan zijn op de snelheid van uw site. Stel dat uw webhostingbedrijf zijn servers in de Verenigde Staten heeft. Een bezoeker die ook in de Verenigde Staten is, ziet over het algemeen snellere laadtijden dan een bezoeker in India.

Het gebruik van een CDN, of Content Delivery Network, kan helpen om de laadtijden voor al uw bezoekers te versnellen.

Een CDN is een netwerk dat bestaat uit servers over de hele wereld. Elke server slaat “statische” bestanden op die worden gebruikt om uw website samen te stellen. Statische bestanden zijn niet-veranderende bestanden zoals afbeeldingen, CSS en JavaScript, in tegenstelling tot uw WordPress-pagina’s die “dynamisch” zijn zoals hierboven uitgelegd.

Wanneer u een CDN gebruikt, wordt elke keer dat een gebruiker uw website bezoekt, deze statische bestanden aangeboden vanaf de server die zich het dichtst bij hen bevindt. Uw eigen webhostingserver zal ook sneller zijn, omdat het CDN veel van het werk aan het doen is.

U kunt zien hoe het werkt in deze infographic.

Wat is een CDN

We gebruiken MaxCDN voor al onze projecten, inclusief hier op WPBeginner. Het werkt goed met WordPress-websites en vult uw bestaande WordPress caching-plug-ins aan voor nog snellere laadtijden. Raadpleeg onze handleiding over het installeren en instellen van WordPress CDN-oplossing MaxCDN  om aan de slag te gaan.

[ Terug naar boven ↑ ]

Upload geen video’s rechtstreeks naar WordPress

YouTube

kunt video’s direct uploaden naar uw WordPress-site en deze automatisch weergeven in een HTML5-speler …

Maar dat zou je NOOIT moeten doen!

Het hosten van video’s kost je bandbreedte. U kunt door uw webhostingbedrijf te veel worden gefactureerd, of ze kunnen zelfs uw site helemaal afsluiten, zelfs als uw abonnement ‘onbeperkte’ bandbreedte bevat.

Het hosten van video’s verhoogt ook enorm uw back-upgroottes en maakt het voor u moeilijk om WordPress vanaf een back-up te herstellen .

Gebruik in plaats daarvan een video-hostingservice zoals YouTube, Vimeo , DailyMotion, enz. En laat ze het harde werk voor hun rekening nemen. Ze hebben de bandbreedte ervoor!

WordPress heeft een ingebouwde functie voor video-insluiting, zodat je de URL van je video rechtstreeks in je bericht kunt kopiëren en plakken en deze automatisch wordt ingesloten.

Lees meer details over hoe het werkt in onze handleiding over het  insluiten van video’s in WordPress .

[ Terug naar boven ↑ ]

Gebruik een thema dat is geoptimaliseerd voor snelheid

Een thema kiezen dat is geoptimaliseerd voor snelheid

Wanneer u een WordPress-thema voor uw website selecteert , is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan snelheidsoptimalisatie. Sommige mooie en indrukwekkend ogende thema’s zijn eigenlijk slecht gecodeerd en kunnen je site langzamer maken.

Het is meestal beter om met een eenvoudiger thema te werken en kwaliteits-plug-ins te gebruiken om de functies te krijgen die u nodig hebt, dan een thema te kiezen dat opgeblazen is met complexe lay-outs, flitsende animaties en andere onnodige functies.

Premium WordPress- themawinkels zoals StudioPress , Themify en Array-thema’sbieden thema’s die goed gecodeerd en geoptimaliseerd zijn voor snelheid. U kunt ook ons ​​artikel over het selecteren van het perfecte WordPress-thema bekijkenvoor advies over waar u op moet letten.

Lees voordat je je nieuwe thema activeert onze handleiding over hoe je je WordPress-thema goed kunt schakelen voor een soepele overgang.

[ Terug naar boven ↑ ]

Gebruik een snellere schuifregelaar

Snellere schuifregelaar

Schuifregelaars zijn een ander veelvoorkomend webontwerpelement dat uw website traag kan maken.

Zelfs als uw afbeeldingen allemaal zijn geoptimaliseerd zoals hierboven beschreven, betekent een slecht gecodeerde slider plugin dat al uw werk wordt verspild.

We hebben de beste WordPress slider plug-ins vergeleken voor prestaties en functies, en  Soliloquy  was veruit de snelste.

Dit is hoe het zich verhoudt tot andere populaire slider plug-ins.

Schuifregelaar

Pagina Laadtijd

verzoeken

Pagina grootte

Alleenspraak

1.34 sec

26

945 KB

Nivo Slider

2.12 sec

29

1 MB

Meteoor

2.32 sec

27

1,2 MB

Revolution Slider

2,25 sec

29

1 MB

LayerSlider

2.12 sec

30

975 KB

[ Terug naar boven ↑ ]

Gebruik een snellere galerijplug-in

Als u een fotowebsite of een portfolio hebt , wilt u waarschijnlijk een plug-in voor afbeeldingen gebruiken om uw foto’s weer te geven.

Het is erg belangrijk dat u een WordPress-galerijplug-in gebruikt die is geoptimaliseerd voor snelheid.

We raden aan om Envira Gallery te gebruiken , de beste WordPress-galerij-plug- in op de markt. Hiermee kunt u prachtige afbeeldingsgalerijen maken die bliksemsnel kunnen worden geladen.

We hebben de snelheid getest in vergelijking met een aantal andere populaire galerij-plug-ins en we vonden dat Envira Galley bijna twee keer zo snel is:

Galerij Plugin

Pagina Laadtijd

verzoeken

Pagina grootte

Envira-galerij

1,08 seconden

24

1MB

Foo-galerij

1,89 secs

23

357.1KB

Volgende generatie

1,88 sec

33

518KB

[ Terug naar boven ↑ ]

WordPress afstemmen op snelheid (geavanceerd)

Als u de aanbevolen procedures voor het optimaliseren van WordPress en de basistradingstips hierboven gebruikt, ziet u een grote verbetering in de laadtijden van uw site.

Maar elke fractie van een seconde telt. Als u de hoogst mogelijke snelheid wilt behalen, moet u nog enkele wijzigingen aanbrengen.

De volgende tips zijn een beetje technischer, waarbij sommige u verplichten om uw sitebestanden aan te passen of een basiskennis van PHP hebben . U moet ervoor zorgen dat u eerst een back-up van uw site maakt , voor het geval dat.

Lange berichten splitsen in pagina’s

Splits lange berichten in pagina's

Lezers houden vaak van blogberichten die langer en grondiger zijn. Langere berichten hebben zelfs de neiging om hoger te scoren in zoekmachines.

Maar als u lange vormartikelen met veel afbeeldingen publiceert, kan dit uw laadtijden schaden.

Overweeg in plaats daarvan uw langere berichten op te splitsen in meerdere pagina’s.

WordPress wordt geleverd met ingebouwde functionaliteit om dat te doen. Voeg eenvoudig de  <!––nextpage––>tag in uw artikel toe waar u het wilt splitsen in de volgende pagina. Doe dat nog een keer als je het artikel ook op de volgende pagina wilt splitsen.

Voor meer gedetailleerde instructies, zie onze tutorial over post paginering – hoe WordPress-posts op meerdere pagina’s te splitsen .

[ Terug naar boven ↑ ]

Verlaag externe HTTP-verzoeken

Cross-domein http-verzoeken

Veel WordPress-plug-ins en -thema’s laden allerlei soorten bestanden van andere websites. Deze bestanden kunnen scripts, stylesheets en afbeeldingen van externe bronnen zoals Google, Facebook, analyseservices, enzovoort bevatten.

Het is ok om er een paar te gebruiken. Veel van deze bestanden zijn geoptimaliseerd om zo snel mogelijk te laden, dus het is sneller dan ze op uw eigen website te hosten.

Maar als uw plug-ins veel van deze verzoeken indienen, kan dit uw website aanzienlijk vertragen.

U kunt al deze externe HTTP-verzoeken verminderen door scripts en stijlen uit te schakelen of in één bestand samen te voegen. Hier is een tutorial over het uitschakelen van de CSS-bestanden en JavaScript van uw plug-ins .

[ Terug naar boven ↑ ]

Verminder database-oproepen

WordPress-databaseaanvragen

Opmerking: deze stap is iets technischer en vereist basiskennis van PHP en WordPress-sjabloonbestanden .

Helaas zijn er veel slecht gecodeerde WordPress-thema’s die er zijn. Ze negeren standaardpraktijken van WordPress en maken uiteindelijk directe databaseaanroepen of te veel onnodige verzoeken aan de database. Dit kan je server echt vertragen door er te veel werk aan te doen.

Zelfs goed gecodeerde thema’s kunnen een code hebben die databaseaanvragen maakt om de basisinformatie van je blog te krijgen.

In dit voorbeeld is dit, elke keer dat u dit ziet  <?php, het begin van een nieuwe databaseaanroep:

1

2

3

4

<html xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” dir=”<?php language_attributes(); ?>”>

<head profile=”http://gmpg.org/xfn/11″>

<meta http-equiv=”Content-Type” content=”<?php bloginfo(‘html_type’); ?>

charset=<?php bloginfo(‘charset’); ?>” />

Daar kun je de ontwikkelaars van thema’s niet de schuld van geven. Ze hebben eenvoudigweg geen andere manier om erachter te komen in welke taal uw site staat.

Maar als u uw site aanpast met een kindthema , kunt u deze databaseaanroepen vervangen door uw specifieke informatie om al die databaseaanroepen te verminderen.

1

2

3

<html xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” dir=”ltr”>

<head profile=”http://gmpg.org/xfn/11″>

<meta http-equiv=”Content-Type” content=”text/html; charset=UTF-8″ />

Controleer uw ouderthema voor instanties als deze die gemakkelijk kunnen worden vervangen door statische informatie.

[ Terug naar boven ↑ ]

Optimaliseer WordPress-database

WordPress-databaseoptimalisatie

Nadat u WordPress een tijdje hebt gebruikt, beschikt uw database over veel informatie die u waarschijnlijk niet meer nodig heeft. Voor betere prestaties kunt u uw database optimaliseren om al die onnodige informatie kwijt te raken.

Dit kan eenvoudig worden beheerd met de  WP-Sweep-plug-in . Hiermee kunt u uw WordPress-database opschonen door items als oude berichten, revisies, ongebruikte tags, enz. Te verwijderen. Het optimaliseert ook de structuur van uw database met slechts één klik.

Raadpleeg onze gids over het optimaliseren en opruimen van uw WordPress-database voor betere prestaties .

[ Terug naar boven ↑ ]

Beperkingen na herzieningen

Revisies in WordPress

Na herzieningen neemt u ruimte in uw WordPress-database op. Sommige gebruikers zijn van mening dat revisies ook van invloed kunnen zijn op sommige databasequery’s die worden uitgevoerd door plug-ins. Als de plug-in niet specifiek post-herzieningen uitsluit, kan dit uw site vertragen door onnodig door hen te zoeken.

U kunt eenvoudig het aantal revisies beperken dat WordPress bijhoudt voor elk artikel. Voeg eenvoudig deze regel code toe aan uw wp-config.php-bestand.

1

define( ‘WP_POST_REVISIONS’, 4 );

Deze code beperkt WordPress om alleen uw laatste 4 revisies van elke post of pagina op te slaan en verwijdert oudere revisies automatisch.

[ Terug naar boven ↑ ]

Schakel Hotlinken en uitloging van uw inhoud uit

Voorkom diefstal van afbeeldingen in WordPress

Als u kwaliteitsinhoud op uw WordPress-site maakt, is de trieste waarheid dat deze waarschijnlijk vroeg of laat wordt gestolen.

Eén manier waarop dit gebeurt is wanneer andere websites uw afbeeldingen rechtstreeks vanuit hun URL’s op uw website weergeven, in plaats van ze naar hun eigen servers te uploaden. In feite stelen ze je bandbreedte voor webhosting en krijg je geen verkeer om ervoor te laten zien.

Voeg eenvoudig deze code toe aan uw .htaccess-bestand om het hotlinken van afbeeldingen van uw WordPress-site te blokkeren.

1

2

3

4

5

6

#disable hotlinking of images with forbidden or custom image option

RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?wpbeginner.com [NC]

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?google.com [NC]

RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ – [NC,F,L]

Opmerking: vergeet niet om wpbeginner.com te wijzigen met uw eigen domein.

U kunt ook ons ​​artikel bekijken dat 4 manieren toont om diefstal van afbeeldingen in WordPress te voorkomen .

Sommige inhoudschrapen websites maken automatisch berichten door uw inhoud te stelen van uw  RSS-feed . U kunt onze gids raadplegen over het voorkomen van het schrapen van bloginhoud in WordPress voor manieren om met geautomatiseerde inhoudsdiefstal om te gaan.

[ Terug naar boven ↑ ]

Dat is het! We hopen dat dit artikel u heeft geholpen enkele handige trucs te leren om WordPress te versnellen en de prestaties te verbeteren.

Ga je gang en probeer een paar van deze technieken uit. Controleer de snelheid van uw site voor en na en laat ons uw resultaten weten in de opmerkingen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onze casestudy van hoe we de prestaties van List25 met 256% hebben geoptimaliseerd . Het heeft een paar meer geavanceerde optimalisatietips voor u.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format