e-mail marketing - DeLaatbusiness

e-mail marketing

13 min


73

9 van de beste e-mailmarketingcampagnevoorbeelden die we ooit hebben gezien

 

e-mail-marketing-campagne-voorbeelden-2

Op elke willekeurige dag worden de meeste van onze e-mailpostvakken overspoeld met een spervuur ​​van geautomatiseerde e-mailnieuwsbrieven die weinig anders doen dan ons een andere taak opleggen om onze reizen naar het werk te doen: ze allemaal markeren als ongelezen zonder te lezen of helemaal af te melden .

Maar af en toe krijgen we een nieuwsbrief die zo goed is, we lezen ze niet alleen, maar we klikken erop, delen deze en bevelen deze aan onze vrienden aan.

Wat maakt een effectieve e-mailmarketingcampagne?

Effectieve e-mailmarketingcampagnes moeten slim worden geschreven om aandacht te trekken in drukke postvakken. Hier zijn drie dingen die uw volgende e-mailcampagne zou moeten hebben.

Personalisatie en beeldspraak

Marketing-e-mails moeten worden gepersonaliseerd voor de lezer en worden gevuld met interessante afbeeldingen. Weinig mensen willen e-mails lezen die zijn geadresseerd ‘Geachte heer / mevrouw’ – in tegenstelling tot hun voor- of achternaam – en nog minder mensen willen een e-mail lezen die hen eenvoudig een tekstmuur geeft. Met behulp van afbeeldingen kunnen uw ontvangers snel begrijpen wat de bedoeling van de e-mail is.

Reagerend ontwerp

Effectieve e-mailmarketingcampagnes zijn ontworpen voor alle apparaten waarop gebruikers hun e-mails kunnen lezen: desktop, tablet en smartphone. E-mailcampagnes die zijn ontworpen voor mobiele apparaten zijn vooral belangrijk – een kwaliteit die bekend staat als “responsief ontwerp.” In feite wordt 67% van de e-mails tegenwoordiggelezen op een smartphone of tablet .

Een geschikte call-to-action

Bovendien moeten uitzonderlijke marketing-e-mails een zinvolle call-to-action (CTA) bevatten. Immers, als merken de tijd van abonnees – en de inbox – in beslag nemen met een andere e-mail, moet elk bericht er een punt aan hebben. Internetgebruikers ontvangen meerdere e-mails per dag – waarom zouden ze om het uwe geven ?

 

U ontvangt waarschijnlijk al genoeg e-mails en het is moeilijk om te weten welke nieuwsbrieven de moeite van het abonneren waard zijn. Daarom hebben we een lijst samengesteld met enkele van onze favoriete voorbeelden. Lees verder om enkele geweldige voorbeelden van e-mailcampagnes te ontdekken en wat hen zo goed maakt – of ga gewoon door naar de merken die u al kent en waar u dol op bent.

Maar download eerst de planningssjabloon die u nodig hebt om uw eigen beminnelijke e-mailmarketingcampagne te maken en bekijk onze nieuwe e-mailgenerator voor af-e -mail om uw e-mailadres nog aangenamer te maken voor uw contacten.

E-mailmarketing voorbeelden

 • liefdadigheid: water: Donatie voortgangsupdate
 • Brooks Sports: Desiree Linden’s Boston Marathon Victory
 • BuzzFeed: ‘BuzzFeed Today’ Nieuwsbrief
 • Uber: Agenda-integratie
 • TheSkimm: Subscription Anniversary
 • Mom en Dad Money: Leer je abonnees kennen
 • Poncho: aangepaste weersvoorspelling
 • Birchbox: co-marketingpromotie
 • Postmates: nieuw product
 • Dropbox: User Reengagement
 • InVision-app: wekelijkse blognieuwsbrief
 • Warby Parker: producthernieuwing
 • Cook Smarts: wekelijkse productnieuwsbrief
 • HireVue: klantenbehoud
 • Paperless Post: Moederdag Promotie
 • Stitcher: Aanbevolen voor u
 • RCN: Storm-update
 • Trulia: trends verplaatsen
 • Redbubble: Uitgelichte artiest

PS – Wil je meer uit je e-mailhandtekening halen? Ja het is mogelijk.

E-mail Nieuwsbrief Lookbook

Hallo 👋 Wat is uw naam?

VoornaamAchternaam

Hoi undefined, wat is je e-mailadres?

E-mailadresPrivacybeleid

En je telefoonnummer?

Telefoonnummer

Alleen voor onze eigen records, zal HubSpot uw informatie nooit verkopen

Wat is de naam en website van uw bedrijf?

BedrijfWebsite

Hoeveel werknemers werken daar?

1

2 tot 5

6 tot 10

11 tot 25

26 tot 50

51 tot 200

201 tot 1.000

1.001 tot 10.000

10.001 of meer

Levert uw bedrijf een van de volgende diensten?

WebontwerpOnline marketingDiensten voorSEO / SEM-reclamebureaus

Ja

Nee

We hechten veel waarde aan uw privacy. HubSpot gebruikt de informatie die u ons verstrekt om contact met u op te nemen over onze relevante inhoud, producten en diensten. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie

Download het Lookbook

1. liefdadigheid: water

Marketingcampagne: Donatie voortgangsupdate

Wanneer mensen over e-mailmarketing praten, vergeten veel van hen transactionele e-mails te vermelden. Dit zijn de automatische e-mails die u in uw inbox ontvangt nadat u een bepaalde actie op een website heeft ondernomen. Dit kan van alles zijn, van het invullen van een formulier tot het kopen van een product, om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling. Vaak zijn dit e-mails met platte tekst die door marketeers worden geplaatst en vergeten.

Welnu, liefdadigheid: water nam een ​​alternatieve route. Als iemand eenmaal doneert aan een goed doel: waterproject, neemt haar geld een lange reis. De meeste goede doelen vertellen je helemaal niets over die reis – liefdadigheid: water gebruikt geautomatiseerde e-mails om donateurs te laten zien hoe hun geld in de loop van de tijd een impact heeft. Met de projecttijdlijn en bijbehorende tabel hoeft u niet eens echt de e-mail te lezen – u weet meteen waar u zich in het hele proces bevindt, zodat u naar andere dingen in uw inbox kunt gaan.

E-mailmarketingcampagne over een voortgangsupdate van een donatie aan een goed doel: water

2. Brooks Sports

Marketingcampagne: Desiree Linden’s Boston Marathon Victory

Toen Desiree Linden de Boston Marathon van 2018 won, werd ze de eerste Amerikaanse vrouw die de race in meer dan 30 jaar won. Voor haar schoen- en kledingsponsor, Brooks Sports , was het een gelegenheid om hun lange partnerschap samen te vieren. De resulterende e-mailcampagne concentreert zich bijna volledig op de verbazingwekkende prestatie van de Olympische marathonloper.

Met e-mailcampagnes zoals deze kunnen bedrijven hun loyaliteit tonen en waarde toevoegen aan de producten die hun beste gebruikers hebben gekozen. De blauwe CTA-knop onderaan de e-mail luidt: “Zie Desiree’s go-to-uitrusting.” Welke betere producten om de aandacht op te vestigen dan de spullen die door de nieuwste legende van Amerika worden gedragen?

Na de overwinning van Desiree kende iedereen haar naam. Brooks Sports sloeg toe terwijl het strijkijzer warm was met een trotse e-mail die zeker werd geopend en doorgestuurd.

E-mailmarketingcampagne op Desiree Linden's 2018 Boston Marathon-overwinning door Brooks Sports

3. BuzzFeed

Marketingcampagne: nieuwsbrief ‘BuzzFeed Today’

Ik heb al een zwak voor BuzzFeed-content (” 21 puppy’s zo schattig dat je letterlijk zult happen en dan waarschijnlijk huilt “, iemand?), Maar dat is niet de enige reden waarom ik verliefd werd op zijn e-mails.

Allereerst heeft BuzzFeed geweldige onderwerpregels en voorbeeldtekst. Ze zijn altijd kort en krachtig – wat perfect aansluit bij de rest van de inhoud van BuzzFeed. Ik ben vooral dol op de manier waarop de voorbeeldtekst de onderwerpregel zal vergezellen. Als de onderwerpregel bijvoorbeeld een vraag is, is de voorbeeldtekst het antwoord. Of als de onderwerpregel een opdracht is (zoals die hieronder), lijkt de voorbeeldtekst de volgende logische gedachte er direct achter te zijn:

buzzfeed_inbox

Zodra je een e-mail van BuzzFeed opent, is de kopie even geweldig. Kijk maar eens naar die glorieuze alternatieve tekstactie waar de afbeeldingen zouden moeten zijn. De e-mail geeft nog steeds weer wat het moet overbrengen – en ziet er geweldig uit – of u een afbeelding wel of niet gebruikt. Dat is absoluut iets om te bewonderen.

Zonder afbeeldingen:

BuzzFeed-email-voorbeeld-1.png? noresize

Met afbeeldingen:

E-mailmarketingcampagne voor de BuzzFeed Today-nieuwsbrief

4. Uber

Marketingcampagne: agenda-integratie

De schoonheid van de e-mails van Uber zit in hun eenvoud. E-mailabonnees worden gewaarschuwd voor aanbiedingen en promoties met e-mails zoals die hieronder worden weergegeven. We houden ervan hoe kort de eerste beschrijving is, gecombineerd met een zeer duidelijke CTA – perfect voor abonnees die de e-mail snel doornemen.

Voor de mensen die meer willen leren, worden deze gevolgd door een meer gedetailleerde (maar nog steeds aangenaam eenvoudige) stapsgewijze uitleg van hoe de deal werkt.

We houden ook van hoe consistent het ontwerp van Uber’s e-mails is met zijn merk. Net als zijn app, website, foto’s van sociale media en andere delen van de visuele branding, worden de e-mails weergegeven in felle kleuren en geometrische patronen. Al zijn communicatie- en marketingmateriaal vertellen het verhaal van het merk – en merkconsistentie is een tactiek waarmee Uber is genageld om merkentrouw te winnen.

Bekijk het slimme copywriting- en e-mailontwerp op het werk in dit voorbeeld:

E-mailmarketingcampagne over kalenderintegratie door Uber

5. TheSkimm

Marketingcampagne: abonnementsjubileum

We zijn dol op TheSkimm’s dagelijkse nieuwsbrief – vooral het strakke ontwerp en de korte, pittige paragrafen. Maar nieuwsbrieven zijn niet de enige sterkte van TheSkimm als het gaat om e-mail. Bekijk hieronder zijn subscriber-e-mail, die collega-marketeer Ginny Mineo beloonde voor een abonnement van twee jaar.

E-mails die worden geactiveerd door mijlpalen, zoals verjaardagen en verjaardagen, zijn leuk om te krijgen – wie vindt het niet leuk om een ​​speciale gelegenheid te vieren? Het mooie van jubileum-e-mails is vooral dat ze geen abonnees nodig hebben om extra gegevens in te voeren en dat ze voor verschillende afzenders kunnen werken. Bovendien kan het tijdsbestek worden aangepast op basis van het bedrijfsmodel.

Hier gingen de mensen bij The Skimm nog een stap verder door Mineo te vragen of ze de titel van merkambassadeur wilde verdienen als een loyale abonnee – wat haar zou verplichten om de link met tien vrienden te delen, natuurlijk.

E-mailmarketingcampagne op de verjaardag van een gebruiker met TheSkimm

6. Geld van mama en papa

Marketingcampagne: leer uw abonnees kennen

Denk je dat je alles weet over de mensen die je marketing e-mails lezen? Hoeveel van wat u ‘over’ weet, is gebaseerd op aannames? De sterkste buyer-persona’s zijn gebaseerd op inzichten die u verzamelt van uw daadwerkelijke lezerspubliek, via enquêtes, interviews, enzovoort, naast het marktonderzoek.

Dat is precies wat Matt Becker van Mom and Dad Money doet – en hij doet het heel, heel goed.

Hier is een voorbeeld van een e-mail die ik ooit van dit merk heb ontvangen. Qua design is het niets bijzonders – maar dat is het punt. Het leest net als een e-mail van een vriend of collega die om een ​​snelle gunst vraagt.

Niet alleen was deze eerste e-mail geweldig, maar zijn reactie op mijn antwoorden was nog beter: Binnen een paar dagen om te reageren op de vragenlijst, ontving ik een lange en gedetailleerde persoonlijke e-mail van Matt bedanken me voor het invullen van de vragenlijst en het aanbieden van een ton van nuttig advies en koppelingen naar bronnen die specifiek op mijn antwoorden zijn afgestemd. Ik was erg onder de indruk van zijn zakelijke inzicht, communicatievaardigheden en overduidelijke toewijding aan zijn lezers.

E-mailmarketingcampagne door Matt Becker over het leren kennen van zijn abonnees

7. Poncho

Marketingcampagne: aangepaste weersvoorspelling

Enkele van de beste e-mails die er zijn combineren een supereenvoudig ontwerp met een korte, slimme kopie. Als het erop aankomt, neemt de dagelijkse e-mail die ik van Poncho ontvang – die me elke ochtend aanpasbare weersvoorspellingen stuurt – de kroon.

Poncho’s e-mails zijn kleurrijk, gebruiken prachtige afbeeldingen en GIF’s en zijn heel gemakkelijk te scannen. Het exemplaar is kort maar slim met een aantal fantastische woordspelingen en het past perfect bij het merk. Bekijk de kopie onderaan de vraag om ‘buiten de e-mail te blijven hangen’. Petje af voor Poncho om design te gebruiken om zijn boodschap beter te communiceren .

E-mailmarketingcampagne met een aangepaste weersvoorspelling van Poncho

8. Birchbox

Marketingcampagne: co-marketingpromotie

In de onderwerpregel van deze e-mail van de schoonheidsserviceservice Birchbox kreeg mijn collega Pam Vaughan te klikken. Het luidde: “We vergeten iets in je februari-doos!” Natuurlijk, als je de onderstaande e-mail kopie leest, vergeet Birchbox niet om die kortingscode in haar doos te stoppen – maar het was zeker een slimme manier om haar aandacht te trekken.

Het bleek dat de kortingscode eigenlijk een bonuspromo was voor Rent the Runway, een kledingverhuurbedrijf dat waarschijnlijk past in het interesseprofiel van de meeste Birchbox-klanten – wat zeker niet tegenviel. Dat is een geweldig samenwerkingsverband tussen co-marketing.

E-mailmarketingcampagne op een co-marketingpromotie door Birchbox

9. Postmates

Marketingcampagne: nieuw product

Ik moet zeggen, ik ben een sukkel voor GIF’s. Ze zijn gemakkelijk te consumeren, vallen op en hebben een emotionele impact – zoals de leuke GIF in een e-mail van Postmates die niet alleen heerlijk is om naar te kijken, maar je ook laat snakken naar een heerlijke Chipotle.

U kunt ook geanimeerde GIF’s in uw marketing gebruiken om een ​​leuke koptekst te tonen, de ogen van mensen naar een bepaald deel van de e-mail te trekken of uw producten en services in actie weer te geven.

Chipotle-gif.gif

E-mailmarketingcampagne op een nieuw burrito-menu door Postmates

10. Dropbox

Marketingcampagne: gebruikersherstel

Je zou denken dat het moeilijk zou zijn om van een e-mail te houden van een bedrijf waarvan je het product niet hebt gebruikt. Maar Dropbox vond een manier om zijn “terug naar ons te laten komen!” e-mail leuk en grappig, dankzij een paar grillige cartoons en een emoticon.

Bovendien werd de e-mail kort en krachtig gehouden om de boodschap te benadrukken die Dropox niet wilde bevatten – hij wil de ontvanger eraan herinneren dat het merk bestaat en waarom het nuttig zou kunnen zijn. Bij het verzenden van dit type e-mail kunt u een incentive toevoegen aan ontvangers om terug te gaan naar het gebruik van uw service, zoals een kortingsbon.

E-mailmarketingcampagne voor gebruikersherstel door Dropbox

11. InVision-app

Marketingcampagne: wekelijkse blognieuwsbrief

Elke week sturen de mensen bij InVision een samenvatting van hun beste blogcontent, hun favoriete designlinks van de week en een nieuwe kans om een ​​gratis t-shirt te winnen. (Serieus, ze geven wekelijks een nieuw ontwerp weg.) Ze hebben soms ook leuke enquêtevragen waar ze crowdsourcen voor hun blog. Deze week vroegen abonnees bijvoorbeeld wat ze zouden doen als internet niet bestond.

De nieuwsbrief van InVision is niet alleen een geweldige mix van inhoud, maar ik hou ook van de mooie balans tussen afbeeldingen en tekst, waardoor het echt gemakkelijk te lezen en mobielvriendelijk is – wat vooral belangrijk is, omdat de nieuwsbrieven zo lang zijn. (Hieronder is slechts een fragment, maar u kunt hier de volledige e-mail lezen .) We houden ook van de slimme kopie op de call-to-action (CTA) -knoppen.

E-mailmarketingcampagne voor de wekelijkse blognieuwsbrief van InVision

12. Warby Parker

Marketingcampagne: producthernieuwing

Wat gaat beter met een nieuw recept dan een nieuwe bril? De mensen van Warby Parker hebben dat verband heel duidelijk gemaakt in hun e-mail aan een vriend van mij in 2014. Het is een oudere e-mail, maar het is zo’n goed voorbeeld van gepersonaliseerde e-mailmarketing dat ik het hier moest opnemen.

De onderwerpregel was: “Uh-oh, uw recept vervalt.” Wat een slimme e-mailactivering. En je moet dol zijn op de herinnering dat je recept moet worden bijgewerkt.

Nu we het daarover hebben, kijk eens naar de slimme co-marketing onder aan de e-mail: als u niet weet waar u heen moet om uw abonnement te verlengen, heeft de informatie voor een optometrist gelijk in de e-mail. Nu is er geen excuus om niet te zoeken naar een nieuwe bril!

E-mailmarketingcampagne over productvernieuwing door Warby Parker

13. Cook Smarts

Marketingcampagne: wekelijkse productnieuwsbrief

Ik ben al een tijdje een grote fan van de nieuwsbrief ‘Weekly Eats’ van Cook Smarts . Het bedrijf stuurt elke week lekkere recepten in de vorm van een maaltijdplan naar mijn inbox. Maar ik heb het niet alleen opgenomen vanwege de heerlijke recepten – ik ben echt een fan van zijn e-mails.

Ik ben vooral dol op de lay-out van de e-mails van Cook Smarts: elk bericht heeft drie verschillende secties: een voor het menu, een voor de uitleg in de keuken en een voor de tips. Dat betekent dat je niet hoeft te gaan jagen om het meest interessante deel van zijn blogposts te vinden – je weet precies waar je een email of twee moet verzorgen.

Ik hou ook van Cook Smarts ” Forward to a Friend’-CTA in de rechterbovenhoek van de e-mail. E-mails zijn super deelbaar – u raadt het al – e-mail, dus u moet er ook aan denken uw abonnees eraan te herinneren uw e-mails door te sturen naar vrienden, familie of collega’s.

E-mailmarketingcampagne op Weekly Eats door Cook Smarts

14. HireVue

Marketingcampagne: klantenbehoud

“Afscheid nemen is nooit gemakkelijk om te doen … Dus we dachten dat we je een kans zouden geven om de dingen opnieuw te bekijken.” Dat was het onderwerp van deze automatische afmeldmail van HireVue . We houden van de eenvoudige, schuldvrije berichten hier, van de grappige koptekstafbeeldingen tot de geweldige CTA-knopkopie.

Het ontwerp en de kopie zijn hier niet alleen van topklasse, maar we juichen de mensen bij HireVue voor het verzenden van geautomatiseerde e-mails voor afmelding in de eerste plaats toe. Het is slim om uw abonneelijsten te wissen van mensen die uw e-maillijsten niet openen, omdat lage open tarieven de deliverability van e-mail ernstig kunnen schaden.

E-mailmarketingcampagne over klantenbehoud door HireVue

15. Papierloze berichten

Marketingcampagne: Moederdag Promotie

Wanneer u denkt aan ‘e-mailmarketing voor feestdagen’, kunt u misschien meteen naar Kerstmis springen, maar er zijn de hele rest van het jaar andere feestdagen verspreid, zodat u campagnes kunt maken. ( Download deze sjablonen voor e-mailmarketingplanning om het hele jaar door georganiseerd te blijven. )

Neem bijvoorbeeld de mail hieronder van Paperless Post . Ik ben dol op de kop van deze e-mail: het biedt een duidelijke CTA met een gevoel van urgentie. Vervolgens stelt de sub-afleider een vraag die de ontvangers dwingt om bij zichzelf te denken: “Wacht, wanneer is Moederdag weer? Heb ik moeder een kaart gekocht?” Onder dit exemplaar is het eenvoudige rasterontwerp zowel gemakkelijk te scannen als vrij visueel aantrekkelijk. Elke kaartafbeelding is een op zichzelf staande CTA – klik op een van de afbeeldingen en u wordt naar een inkooppagina geleid.

E-mailmarketingcampagne op Moederdag door Paperless Post

16. Stitcher

Marketingcampagne: aanbevolen voor u

Als mensen hebben we de neiging naar persoonlijke ervaringen te hunkeren. Dus wanneer e-mails speciaal voor jou worden gemaakt, voel je je speciaal – je krijgt niet alleen wat iedereen krijgt. Je zou zelfs het gevoel kunnen hebben dat het bedrijf je de e-mail stuurt die je op de een of andere manier kent, en dat het om je voorkeuren geeft en je gelukkig maakt.

Daarom ben ik dol op on-demand podcast- / radiotoepassingen-app Stitcher ‘s “Recommended For You” e-mails. Ik luister naar afleveringen van dezelfde podcast in plaats van naar nieuwe. Maar Stitcher wil dat ik alle andere geweldige inhoud die het heeft, ontdekt (en erop abonneer) – en dat zou ik waarschijnlijk niet doen zonder deze aanmoediging.

Ik denk dat deze e-mail ook een vrij briljant gebruik van responsief ontwerp maakt. De kleuren zijn helder en het is niet te moeilijk om te scrollen en klikken – merk op dat de CTA’s groot genoeg zijn om met mijn duimen te raken. Ook heeft de mobiele e-mail eigenlijk functies die logisch zijn voor ontvangers die op hun mobiele apparaat zijn. Bekijk de CTA onder aan de e-mail, bijvoorbeeld: met de knop “Open Stitcher Radio” wordt de app geopend op uw telefoon.

E-mailmarketingcampagne 'Recommended for You' van Stitcher

17. RCN

Marketingcampagne: Storm-update

Internetproviders en slecht weer zijn natuurlijke vijanden. Je zou denken dat telecommunicatiebedrijven geen aandacht willen vestigen op door storm veroorzaakte stroomuitval – het enige dat het ongeduld van klanten in de weg staat. Dan is er RCN .

RCN, een kabel- en draadloze internetdienst, heeft van deze e-mailmarketingcampagne een weersvoorspelling gemaakt speciaal voor haar klanten. Deze ‘stormupdate’ heeft het bedrijf een voorsprong gegeven op een gebeurtenis die de service heeft bedreigd, terwijl de gebruikers de weerupdates hebben die ze nodig hebben van het bedrijf waar ze op rekenen voor wifi.

Zoals je hieronder kunt zien, adviseert de e-mail zelfs de persoonlijke veiligheid – een leuke extra zorg die past bij de belofte van een responsieve service. Aan de onderkant van de e-mail maakte RCN ook van de gelegenheid gebruik om de social-mediakanalen te benadrukken, die het bedrijf op gepaste wijze gebruikt om gebruikers op de hoogte te houden van netwerkuitval.

E-mailmarketingcampagne op winter stormupdates door RCN

18. Trulia

Marketingcampagne: trends verplaatsen

Ik ben een groot voorstander van thought leadership. Voor mij winnen enkele van de beste bedrijven klantenloyaliteit door de go-to-sourcebron te worden voor expertise over een bepaald onderwerp. Trulia – een vastgoedzoekmachine voor kopers, verkopers en huurders – is die expert op het gebied van onroerend goed. Hoe moet ik dat weten? Lees gewoon hun e-mails, net zoals hieronder.

“Waarom zijn geen millennials in beweging?” De onderwerpregel van deze e-mailcampagne leest voor het aanhalen van interessante gegevens over relocation-trends in de Verenigde Staten. Trulia profiteert niet van mensen die ervoor kiezen om niet te verhuizen, maar het bedrijf heeft erbaat bij om de vinger aan de pols te houden van de sector – en te laten zien het maakt uit op welke manier de onroerend goed winden waaien.

E-mailmarketingcampagne over het verplaatsen van trends door Trulia

19. Redbubble

Marketingcampagne: Uitgelichte artiest

Deze e-mailmarketingcampagne verplettert het en om zoveel redenen.

Niet alleen is het onderstaande ontwerp super opvallend – zonder er rommelig uit te zien, maar het artwork is door de gebruiker gemaakt. Redbubble verkoopt merchandise met ontwerpen van artiesten over de hele wereld. Dit biedt een gouden kans om populaire inzendingen over de Redbubble-community te vertonen.

In het onderstaande voorbeeld worden de illustraties van ‘Letter Shoppe’ getoond en wanneer die artiest Redbubble ziet met haar inhoud, stuurt ze deze waarschijnlijk door aan vrienden en collega’s.

Naast een koppeling naar de ontwerpen van Letter Shoppe (beschikbaar op artikelen die uiteindelijk door Redbubble worden verkocht), bevat de e-mailcampagne een vertederend citaat van de Uitgelichte Kunstenaar: “Doe nooit een compromis over uw waarden en doe alleen werk waarvan u meer wilt. ” Redbubble’s klanten zullen het waarschijnlijk eens zijn – en andere e-mails in deze campagne openen voor meer inspirerende citaten.

E-mailmarketingcampagne met de naam Featured Artist by Redbubble

Dit zijn slechts enkele van onze favoriete e-mails. Volg niet alleen de beste werkwijze als het gaat om uw marketing e-mails. Elke e-mail die u verzendt vanaf uw zakelijke e-mailadres, kan ook worden geoptimaliseerd om te converteren. Probeer nu onze gratis e-mailhandtekeninggenerator uit en bekijk nog enkele van onze favoriete voorbeelden van e-mail voor

 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format