Faceboo ads manager

13 min


76

De complete gids voor Facebook Ads Manager: Hoe je Facebook-advertenties kunt maken, beheren en analyseren

 

Eenennegentig procent van de marketeers heeft vorig jaar geïnvesteerd in Facebook-advertenties . En het is gemakkelijk te begrijpen waarom als je naar de gegevens kijkt: meer dan  1,18 miljard mensen gebruiken Facebook elke dag, en gemiddeld brengt elke persoon meer dan 50 minuten per dag  door op Facebook, Messenger en Instagram.

Dat is veel aandacht! En ongeacht wie je publiek is – leeftijd, geslacht, beroep, (bijna) alles – je zult ze zeker bereiken via Facebook Ads. Dus de vraag wordt …

Hoe kunnen marketeers hun Facebook-advertenties maken, beheren en analyseren?

Het korte antwoord is Facebook Ads Manager.

Facebook Ads Manager kan echter op het eerste gezicht intimiderend lijken. Maar wees niet bang, als je eenmaal onder de oppervlakte bent, is Ads Manager een geweldige tool, die alles biedt wat je nodig hebt om je advertenties te optimaliseren en succesvolle campagnes te leveren.

In deze post delen we alles wat je moet weten om vertrouwd te raken met Facebook Ads Manager, inclusief hoe je je Facebook-advertenties kunt beheren en analyseren, en diepgaande advertentierapporten te maken waar je team dol op zal zijn.

Laten we erin springen.

De complete gids voor Facebook Ads Manager: Hoe je Facebook-advertenties kunt maken, beheren en analyseren

Hoe deze handleiding te navigeren

Deze gids is onderverdeeld in vijf hoofdhoofdstukken. Ga naar het hoofdstuk dat het meest relevant is voor uw behoeften.

Hoofdstuk 1 : Aan de slag : alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan met het dashboard van Facebook Ads Manager.

Hoofdstuk 2 : Facebook-advertenties maken en bewerken: Facebook-advertenties maken en bewerken met Facebook Ads Manager.

Hoofdstuk 3 : Rapportage van Facebook-advertenties : specifieke campagnes, advertentiesets of advertenties en de relevante gegevens voor uw rapportage vinden.

Hoofdstuk 4 : De prestaties van elke Facebook-advertentie begrijpen : een uitgebreidere kijk krijgen op elk van uw campagnes, advertenties of advertenties en bekijken hoe elk van hen presteert.

Hoofdstuk 5 : Andere handige functies en relevante bronnen : een korte blik op verschillende andere geweldige functies voor Facebook-advertenties en een lijst met bronnen op Facebook-advertenties.

Ga naar een sectie van dit bericht tonen ]

Hoofdstuk 1:
Aan de slag

Waar vind ik Facebook Ads Manager

Om naar uw Facebook-advertentiesbeheerder te gaan, kunt u op de vervolgkeuzepijl in de rechterbovenhoek van een Facebook-pagina klikken en ‘ Advertenties beheren ‘ kiezen in de vervolgkeuzelijst (of u kunt de mobiele Facebook Ads Manager-app gebruiken, welke we hieronder zullen noemen).

Beheer advertenties optie

U wordt naar uw Facebook Ad Accounts-pagina gebracht waar een snel overzicht van uw advertentieaccount (s) zal verschijnen. Als u toegang heeft tot meer dan één advertentieaccount, kunt u hier ook selecteren welk account u wilt beheren.

Facebook advertentie-accounts

Je kunt ook naar https://www.facebook.com/ads/manager gaan . U wordt rechtstreeks naar de Facebook-advertentiesbeheerder van uw persoonlijke advertentieaccount gebracht. Als u meer dan één advertentieaccount beheert en wilt overschakelen naar een ander advertentieaccount, kunt u de vervolgkeuzelijst van het account gebruiken om over te schakelen.

Schakelen tussen Facebook-advertentie-accounts

Hoe u uw teamleden kunt instellen voor uw Ads-account

Als u uw teamleden Facebook-advertenties wilt laten beheren en maken met uw advertentieaccount, moet u hen toegang verlenen tot het advertentieaccount en hen de juiste advertentierollen toewijzen. Hier zijn enkele snelle stappen om dat te doen:

Stap 1: Navigeren naar Ad Account-instellingen

Klik op het hamburgermenupictogram, beweeg over “Alle tools” en kies ” Ad Account Setting “. (Als u deze optie niet ziet, bevindt u zich mogelijk in uw Facebook Business Manager. Klik eerst op ‘Advertentiebeheer’ en volg dan de eerder genoemde stappen.)

Navigeren naar instellingen van advertentieaccounts

Stap 2: voeg een gebruiker toe

Selecteer “Accountrollen” in de linkerkolom en klik op de knop “Een gebruiker toevoegen” om een ​​teamlid aan het advertentieaccount toe te voegen.

Facebook Ads Manager - Voeg een gebruiker toe

Stap 3: Ken de juiste rol toe

De laatste stap is om de juiste rol voor je teamgenoot te selecteren.

Selecteer het type machtiging voor advertentieaccounts

Hier zijn de verschillende rollen en hun respectievelijke advertentiemachtigingen:

Een ‘ analist ‘ kan alleen uw advertentieprestaties zien. Deze functie is geweldig voor iemand die alleen toegang heeft tot uw Facebook-advertentiegegevens en rapporten moet maken.

Een ‘ Adverteerder ‘ kan uw advertenties bekijken en bewerken en advertenties maken met behulp van de betaalmethode die aan uw advertentieaccount is gekoppeld. Deze rol is geschikt omdat iemand namens u advertenties moet maken, maar geen toegang heeft tot de betalingsgegevens (bijvoorbeeld een freelance marketeer of een partneragentschap).

Een ” Beheerder ” kan de betalingsgegevens bewerken en de rollen beheren, naast alles wat een “Analist” en een “Adverteerder” kunnen doen. Deze rol is geschikt voor iemand die toegangsrechten voor het advertentieaccount, facturering, betalingsgegevens en de limiet voor advertentie-uitgaven moet beheren.

Facebook-advertentierollen en -rechten

Tip: Facebook-paginarollen, Facebook Business Manager-rollen en ad-accountrollen zijn niet hetzelfde. Zelfs als u de beheerder bent van de Facebook-pagina of bedrijfsmanager van uw bedrijf, hebt u mogelijk geen toegang tot het advertentieaccount van uw bedrijf.

Een weg vinden naar het Facebook Ads Manager-dashboard

Je kunt elk aspect van je Facebook-advertenties beheren via je Facebook Ad Manager-dashboard. Er zijn veel dingen aan de hand! Hier vindt u alle essentiële hulpmiddelen, menu’s en knoppen.

 1. Bovenste navigatiebalk
 2. Maak advertentie
 3. Uitgaven in de laatste 7 dagen
 4. Rapportagetabel van al uw Facebook-advertenties
 5. Filters voor Facebook-advertenties
 6. Statistieken filters

advertentie-nav

We zullen in de hoofdstukken hieronder ingaan op de details van deze opties. Klik op de bovenstaande snelkoppelingen om naar het relevante gedeelte te gaan of gebruik CTRL + F of CMD + F om elke exacte zin te vinden die u nodig hebt.

Vind je weg in Facebook Ads Manager

Facebook Ads Manager bovenste navigatiebalk

Hier volgt een korte samenvatting van de belangrijkste opties op de bovenste navigatiebalk:

Menu : Facebook heeft onlangs het dashboard bijgewerkt en de meeste opties naar dit menu verplaatst. Door te klikken op het hamburgermenupictogram worden alle Facebook-advertentieopties weergegeven, zoals Advertentiebeheer, Power Editor, Instellingen voor accountinstellingen en meer.

Zoeken : in de zoekbalk kunt u zoeken naar uw campagnes, advertentiesets, advertenties en veelgestelde vragen (FAQ’s).

Zakelijke meldingen : als u op het wereldbolpictogram klikt, ziet u alleen de meldingen van uw Facebook-pagina’s.

Uw pagina’s : Als u op het vlagpictogram klikt, kunt u snel een van uw Facebook-pagina’s openen.

Help : Achter deze optie hebt u toegang tot Facebook-advertentietips, veelgestelde vragen en een woordenlijst voor advertenties.


Hoofdstuk 2:
Facebook-advertenties maken en bewerken

Hoe advertenties te maken met behulp van Facebook Ads Manager

Het maken van advertenties met de Ads Manager kan niet eenvoudiger!

Klik op de prominente groene knop ‘Advertentie maken’ in de rechterbovenhoek van uw Facebook-advertentiebeheer om aan de slag te gaan met het maken van een advertentie.

Maak een Facebook-advertentieknop

Zodra u klikt om een ​​nieuwe advertentie te maken, heeft u de keuze uit 15 verschillende advertentiedoelen, zoals het promoten van uw Facebook-pagina, het ontvangen van installaties van uw app en het verbeteren van uw berichten. Klik hieronder om de complete handleiding voor Facebook-advertenties te bekijken voor meer informatie over elk van deze en praktische  tips .

Hoe advertenties te bewerken met behulp van Facebook Ads Manager

Er kunnen momenten zijn dat u uw Facebook-advertenties wilt bewerken. U ziet bijvoorbeeld mogelijk een typfout in uw advertentie nadat u de advertentie heeft gemaakt. Of een advertentieset presteert goed en u wilt het budget verhogen.

Als u een bestaande Facebook-campagne, advertentieset of advertentie wilt bewerken, plaatst u de muisaanwijzer op de advertentienaam en klikt u op de pictogrammen voor bewerken. Er verschijnt een pop-up aan de rechterkant, waar u de campagne, advertentieset of advertentie kunt bewerken.

Bewerk Facebook-advertenties

Een leuke functie van Facebook Ads Manager is dat je hiermee meerdere Facebook-campagnes, advertentiesets of advertenties in één keer kunt bewerken. Als u een groep campagnes, advertentiesets of advertenties in bulk wilt bewerken, vinkt u de selectievakjes in de eerste kolom aan en kiest u ‘Bewerken’ in de navigatiebalk die hierboven wordt weergegeven.

Voor campagnes kunt u

 • bewerk de campagnenaam
 • een bestedingslimiet voor een campagne instellen (optioneel)
 • schakel de campagne in of uit

Voor advertentiesets kunt u dit doen

 • bewerk de naam van het advertentieset
 • bewerk de advertentieplaatsing
 • bewerk het budget en de planning
 • bewerk de doelgroep
 • bewerk de optimalisatie en levering (dwz waarvoor uw advertentieset is geoptimaliseerd)
 • schakel de advertentieset in of uit

Voor advertenties kunt u

 • bewerk de advertentienaam
 • bewerk de bestemming (dwz de Facebookpagina waar uw advertentie vandaan komt)
 • bewerk de advertenties van de advertentie (afbeelding, tekst, link, call-to-action)
 • schakel de advertentie in of uit

Hoewel het geweldig is om uw advertenties te kunnen bewerken, adviseerde Jon Loomer omadvertenties te bewerken om de advertenties te splitsen om de advertenties te splitsen:

Een voorzichtigheid bij het bewerken van advertenties

Sommige adverteerders gebruiken deze functie om testadvertenties te splitsen. Een advertentie werkt niet, dus ze veranderen de kopie of afbeeldingen. Ik zou dit een heel slecht idee vinden.

Ten eerste zal Facebook uw advertentie gedeeltelijk verspreiden op basis van het antwoord dat wordt ontvangen. Als u de kopie en het beeldmateriaal volledig verandert, zullen mensen daar waarschijnlijk anders op reageren.

Ten tweede brengt dit de Facebook-rapportage in de war. Wanneer is uw wijziging doorgevoerd? Was dit de reden voor de wijziging in de prestaties van de advertentie?

Als u uw afbeeldingen of berichten volledig wijzigt, raad ik u aan een afzonderlijke advertentie te maken. Vooral als de advertentie al een tijdje loopt.Hoofdstuk 3:
Rapportage van Facebook-advertenties

Als u sociale-mediadoelstellingen voor uw bedrijf heeft ingesteld, wilt u misschien zien hoe uw Facebook-advertenties presteren ten opzichte van uw doelen.

Als u bijvoorbeeld Facebook-advertenties gebruikt om aanmeldingen voor uw product te genereren, bent u misschien nieuwsgierig om te weten welke advertentie in uw campagne de meeste registraties genereert, hoeveel mensen zich hebben aangemeld via die advertenties en hoeveel elke aanmelding u heeft gekost.

Via advertenties en statistieken van Facebook Ads Manager kunt u dat allemaal achterhalen en nette rapporten voor uw team maken.

Advertentiefilters: de relevante campagnes, advertentiesets of advertenties zoeken

Facebook biedt vier snelle manieren om door te filteren en te zoeken naar specifieke advertenties of groepen advertenties:

 1. Zoeken
 2. filters
 3. Datumbereik
 4. Advertentielijst

Filters voor filters voor Facebook-advertenties

Zoeken : u kunt zoeken naar uw advertenties op:

 • Campagne naam
 • Advertentieplaatsnaam
 • Advertentienaam
 • Campagne-ID
 • Advertentie-ID
 • Advertentie-ID

Filters : u kunt uw advertenties filteren op:

 • Opgeslagen filters – Filters die u eerder hebt gemaakt en opgeslagen
 • Bezorging – De status van uw advertenties
 • Doelstelling – Waarop uw advertentie is geoptimaliseerd (bijv. Naamsbekendheid of conversies)
 • Buying Type – Hoe u betaalt voor uw advertenties (bijv. Veiling of vaste prijs)
 • Plaatsing – Waar uw advertenties worden weergegeven (bijvoorbeeld de rechterkolom van Facebook of Instagram)
 • Metrics – Specifieke metingen voor uw advertenties (bijv. Lifetime besteed minder dan $ 50)
 • Datum bijgewerkt – wanneer uw advertenties voor het laatst zijn bijgewerkt

Datumbereik : dit zijn de gegevensreeksen die u kunt selecteren:

 • Levenslang
 • Vandaag
 • Gisteren
 • Laatste 7 dagen
 • Laatste 14 dagen
 • Laatste 30 dagen
 • Vorige maand
 • Deze maand
 • gewoonte

Advertentietype : de optie om te filteren op advertentieruimte (zoals campagnes, advertentiesets of advertenties) is gescheiden van de bovenstaande drie opties. Het bevindt zich net boven de rapporteringstabel in het dashboard aan de linkerkant. Met deze vervolgkeuzelijst kunt u schakelen tussen:

 • Alle campagnes
 • Alle advertentiesets
 • Alle advertenties

U kunt meerdere filters tegelijk toepassen. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar al uw advertentiesets met het doel ‘Conversies’ en de lifetime-uitgaven van minder dan $ 50 in de afgelopen 30 dagen.

Als u deze set filters regelmatig gebruikt, kunt u ervoor kiezen ze op te slaan als een aangepast filter voor snelle toegang in de toekomst. De knop bevindt zich rechts van de grijze filterbalk.

Facebook Ads Manager filter opslaan

Stats-filters: de belangrijke gegevens ophalen voor uw advertentierapportage

Facebook biedt u een schat aan gegevens voor al uw advertenties en een krachtig systeem om de rapportagetabel aan te passen om gegevens weer te geven die belangrijk zijn voor uw rapportage. De twee belangrijkste manieren om uw rapportagetabel aan te passen, zijn via Kolommen en Uitsplitsing.

columns

Om u te helpen de relevante gegevens snel te vinden, zijn er verschillende presets van kolommen waaruit u kunt kiezen:

 • Prestaties: resultaten, bereik, kosten, uitgegeven bedrag, etc.
 • Bezorging: bereik, frequentie, CPM, vertoningen, enzovoort
 • Betrokkenheid: mensen die actie ondernemen, reacties, opmerkingen, aandelen, etc.
 • Video Betrokkenheid: vertoningen, 3s videoweergaven, kosten per 3s videoweergaven, etc.
 • App-engagement: installaties van mobiele apps, mobiele app-acties, kosten per installatie van mobiele app, enz.
 • Carouselbetrokkenheid: bereik, frequentie, vertoningen, klikken, etc.
 • Prestaties en klikken: resultaten, bereik, kosten, enz.
 • Cross-Device: websiteacties, mobiele apps installeren, website-actie, conversiewaarde, etc.
 • Messengerbetrokkenheid: linkklikken, antwoordrapporten, geblokkeerde berichtengesprekken, enz.
 • Offline conversies: aankoop, aankoopconversiewaarde, kosten per inkoop, etc.

Als geen van deze presets voldoet aan uw behoeften, kunt u de presets verder aanpassen of uw eigen standaardinstellingen maken door “Kolommen aanpassen …” te kiezen in de vervolgkeuzelijst Columns: Prestaties.

Kolommen aanpassen

Er wordt een pop-upvenster weergegeven en u kunt deselecteren of meer statistieken (of kolommen) selecteren op basis van uw behoeften.

Kolommen aanpassen Kolomvenster aanpassen

De gegevens in de rapportagetabel kunnen worden gesorteerd door op de kop voor elke kolom te klikken. Als u niet zeker weet wat de statistiek is, plaatst u de muisaanwijzer op de ‘i’ naast de statistiek en verschijnt er een pop-up met uitleg. U kunt schakelen tussen ‘Overzicht’, ‘Details’ en ‘Gerelateerd’ voor meer informatie.

advertentie-manager

Afbreken

U kunt meer inzicht krijgen in uw Facebook-advertenties door de gegevens verder op te splitsen. U kunt de gegevens opsplitsen door:

 • Bezorging (bijv. Leeftijd, locatie of platform)
 • Actie (bijv. Type conversie-apparaat, bestemming of videoweergave)
 • Tijd (bijv. Dag, week of maand)

U kunt maximaal één criterium selecteren uit elke sectie (bijvoorbeeld een uit levering, een uit actie en een uit de tijd). U kunt bijvoorbeeld de resultaten van uw advertenties zien uitgesplitst naar leeftijdscategorieën, apparaten en weken.

Tip: wanneer u de muisaanwijzer op een criterium plaatst, geeft Facebook hier een verklaring voor.

Dit is een voorbeeld van hoe uw rapportagetabel eruit zou kunnen zien na het selecteren van de juiste kolommen en uitsplitsing:

Voorbeeld van een rapportagetabel

Rapporten voor Facebook-advertenties exporteren, delen en opslaan

Nadat u de gegevens hebt gevonden die u voor uw rapport nodig hebt, kunt u deze exporteren, delen of opslaan als een rapport.

Beheer van Facebook-advertenties exporteren, delen en opslaan

 1. Exporteren : u kunt de gegevens downloaden als een Excel- of CSV-bestand.
 2. Delen : met deze optie kunt u een koppeling maken naar de gegevens die u hebt gemaakt en die u kunt delen met mensen die toegang hebben tot uw advertentieaccount.
 3. Opslaan : deze knop is gescheiden van de opties Exporteren en delen. Deze bevindt zich in de linkerbovenhoek van het dashboard. U kunt rapporten gebruiken om gemakkelijk weergaven van gegevens op te slaan om later terug te komen of om een ​​e-mail te plannen om het rapport elke dag, week of maand automatisch naar u te verzenden.


Hoofdstuk 4:
De prestaties van uw Facebook-advertenties begrijpen

Om effectievere Facebook-advertenties te maken, wilt u misschien de prestaties van uw individuele Facebook-advertenties analyseren. Met Facebook Ads Manager kunt u een analyse uitvoeren naar elk van uw campagnes, advertentiesets of advertenties, met meer gedetailleerde informatie, zoals resultaten in de loop van de tijd en demografische gegevens.

Om dit te doen, klikt u op de naam van de advertentie. U kunt ook meerdere campagnes, advertentiesets of advertenties selecteren en bekijken met behulp van de selectievakjes in de eerste kolom. Dit is wat u zou zien als u een campagne bekijkt:

Campagneweergave Facebook Ads Manager

Het diagram met insightsgrafieken bevat grafieken die de gegevens van uw advertentie visualiseren om u een overzicht in één oogopslag te geven. Er zijn drie tabbladen: prestaties, demografie en plaatsing.

Insights-grafieken van Facebook Ads Manager

Op het tabblad Prestaties ziet u de prestaties van uw advertentie gedurende de geselecteerde periode. Er zijn drie vooraf ingestelde grafieken, die de resultaten van uw advertentie weergeven op basis van het doel, het bereik en het totale bestede bedrag. U kunt de grafieken ook aanpassen om twee statistieken van uw keuze te vergelijken.

Op het tabblad Demografie ziet u de verdeling van het geslacht en de leeftijd van de gegevens van uw advertentie. U kunt schakelen om de verdeling van de advertentie-resultaten, vertoningen, bereik en bestede hoeveelheid te bekijken. (Tip: Impressie is het aantal keren dat de advertentie wordt gezien, terwijl bereik het aantal mensen is dat de advertentie heeft gezien.)

Op het tabblad Plaatsing ziet u hoe uw advertentie heeft gepresteerd op verschillende platforms (bijv. Facebook of Instagram) en plaatsingen (bijv. De rechterkolom van Facebook desktop of Instagram Mobile News Feed). U kunt gegevens bekijken zoals advertentieresultaten, vertoningen, bereik en bestede hoeveelheid op verschillende platforms.

In het overzichtsgedeelte vindt u een samenvatting van uw advertentie, zoals levering, doelstelling, het bedrag dat vandaag is uitgegeven en het totale schema. Er zijn ook opties om uw advertentie aan of uit te zetten, uw advertentie te bewerken, een vergelijkbare advertentie te maken of de advertentie te verwijderen.

Facebook Ads Manager-samenvatting

De rapporteringstabel is vergelijkbaar met die op het hoofddashboard. Het enige verschil is dat het niet al uw Facebook-advertenties laat zien. Als u een campagne bekijkt, worden alleen de advertentiesets of advertenties in de campagne weergegeven. Als u een advertentieset bekijkt, worden alleen de advertenties in de advertentieset weergegeven. Als u een advertentie bekijkt, toont deze alleen de advertentie.

Facebook Ads Manager rapporteringstabel


Hoofdstuk 5:
Quickfire-overzicht van andere handige functies

Hier zijn enkele functies buiten de Facebook Ads Manager, die nuttig voor u kunnen zijn. Ze zijn toegankelijk via de menuknop in de linkerbovenhoek van uw Facebook-advertentiebeheer.

Doelgroepinzichten

Doelgroepinzichten

Doelgroepinzichten is een hulpmiddel om u te helpen meer te weten te komen over uw doelgroep met verzamelde informatie over demografie, locatie, gedrag en meer van het publiek.

Als u bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar meer informatie over mensen die uw Facebook-pagina leuk vonden, kunt u uw Facebook-pagina selecteren in het gedeelte ‘Mensen verbonden met’ aan de linkerkant. Audience Insights toont u hun demografische gegevens, de pagina’s die ze leuk vinden, hun locatie en meer.

Als u deze doelgroep wilt bereiken, kunt u op de groene knop ‘Advertentie maken’ klikken om een ​​advertentie te maken die op deze doelgroep is gericht.

Power Editor

Power editor voor Facebook-advertentiesbeheer

Power Editor is voor diegenen die grote hoeveelheden advertenties willen maken en specifieke controle willen over hoe de advertenties worden weergegeven. Je hebt toegang tot de power editor via het Facebook Ads-menu, onder “Maken & beheren”.

pixels

Pixels voor Facebook-advertentiebeheer

Facebook-pixel bestaat uit verschillende coderegels waarmee u de acties die mensen op uw website uitvoeren, kunt gebruiken om betere Facebook-advertenties te maken. Door de pixelcode in de kop van uw website te plaatsen, kunt u conversies bijhouden op uw website, uw advertenties optimaliseren voor conversies en remarketing aanbieden aan mensen die uw site hebben bezocht of specifieke acties op uw site hebben ondernomen.

Om je Facebook Pixel aan te maken en conversies bij te houden, ga je naar “Pixels” via het Facebook Ads-menu, onder “Activa”.

Relevante bronnen

Zoals ik eerder al zei, is er zoveel te leren over Facebook-advertenties. Ik weet dat ik niet alles heb kunnen vertellen over Facebook-advertenties. Als u meer wilt weten en dieper wilt duiken in Facebook-advertenties, vindt u hier enkele hulpmiddelen en bronnen die u mogelijk handig vindt:

Facebook Ads Manager mobiele apps

Facebook Ads Manager mobiele app

Als u uw Facebook-advertenties onderweg wilt beheren, heeft Facebook een Facebook Ads Manager-app voor iOS en Android gemaakt . Met de app kunt u advertenties maken, uw campagnes beheren, meldingen ontvangen over uw advertentieprestaties en de statistieken van uw advertenties controleren.

Voor meer Facebook-reclametools heeft Neil Patel een geweldige lijst met 11 Facebook-reclametools geschreven die u tijd en geld besparen .

Facebook’s creatieve hub

Facebook's creatieve hub

De Creative Hub van Facebook is een van de nieuwste hulpprogramma’s voor adverteerders en marketeers. Hiermee kun je mock-ups van advertenties maken, ze bekijken alsof ze live zijn op een Facebook Nieuws Feed of Instagram Feed en samenwerken en ideeën delen met je team.

Het heeft ook een Inspiratie-galerij om te ontdekken hoe andere bedrijven de verschillende advertentie-indelingen gebruiken, zoals carrousel en 360 video. U kunt aan de slag maken van uw mock-ups hier .

Reclametips op Facebook

Reclametips op Facebook

Facebook heeft een bron van tips en aanbevelingen gecreëerd om de kwaliteit van je Facebook-advertenties te verbeteren. Het omvat alles van het schrijven van uw advertentietekst tot het maken van video’s voor de mobiele feed om het maximale uit de Facebook-pixel te halen. U kunt deze bron hier vinden .

Specificaties en formaten voor Facebook [volledig bijgewerkt voor 2017]

De juiste specificaties en formaten voor uw advertentieweergaven zijn belangrijk om uw advertentie te laten presteren. We weten dat deze nogal kunnen veranderen, dus hier zijn de nieuwste specificaties en formaten voor Facebook – volledig bijgewerkt voor 2017.

Terug naar jou

Bedankt dat je in deze gids bij me bent gebleven! Ik hoop dat je het nuttig hebt gevonden.

Met dingen die zo snel op Facebook gaan, denk ik dat sommige delen van deze handleiding tegen de tijd dat je het leest, verouderd zijn (hopelijk niet!). Als u updates over Facebook-advertenties ziet sinds we deze post hebben gepubliceerd, stellen we de heads-up op prijs. We willen deze gids graag up-to-date en nuttig voor u houden.

Dank je! En het allerbeste voor uw Facebook-advertenties!

 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format