Currently set to Index
Currently set to Follow

Hoe de 413 Request Entity too large error in WordPress te verhelpen.


125
facebook chatbots
Hoe de 413 Request Entity too large error in WordPress te repareren Hoe de 413 Request Entity te groot fout in WordPress te repareren Deze fout treedt meestal op wanneer u probeert een thema of plug-in bestand in WordPress te uploaden. In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig de 413: request entity too large error in WordPress kunt oplossen. WordPress 413-fout - Verzoek entiteit te groot Wat is de oorzaak van een te grote fout in WordPress 413 Request Entity? Deze fout treedt meestal op wanneer u probeert een bestand te uploaden dat de maximale limiet voor het uploaden van bestanden op uw WordPress-site overschrijdt. Uw webserver kan het bestand niet uploaden en u ziet de 413-aanvraagentiteit te grote foutpagina. 413 verzoek entiteit te groot foutvoorbeeld Normaal gesproken hebben de meeste WordPress-hostingbedrijven hun servers geconfigureerd, zodat gebruikers van WordPress eenvoudig grote afbeeldingen en andere media kunnen uploaden . Soms is deze instelling echter niet hoog genoeg om een groot thema- of plug-in bestanden te uploaden. Het zou u er ook van weerhouden om grote bestanden in de mediabibliotheek te uploaden. In dat geval ziet u een ander bericht met de duidelijke vermelding dat de bestandsgrootte de maximaal toegestane limiet overschrijdt. Bestandsgrootte overschrijdt de maximale uploadlimiet Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar hoe de WordPress 413 request entity te grote fout op te lossen. Fixing 413 Verzoek te veel fout in WordPress Er zijn meerdere manieren om de te grote fout van de aanvraagentiteit in WordPress te verhelpen. We zullen al deze methoden behandelen, en u kunt degene die het beste voor u werkt proberen. Methode 1. Vergroot upload bestandsgroottelimiet via functiesbestand Voeg eenvoudig de volgende code toe aan het functie.php- bestand van uw thema of een sitespecifieke plug-in .
1 2 3 @ini_set( ‘upload_max_size’ , ’64M’ ); @ini_set( ‘post_max_size’, ’64M’); @ini_set( ‘max_execution_time’, ‘300’ );
U kunt de waarden in upload_max_size en post_max_size groter maken dan het bestand dat u probeert te uploaden. U moet ook de max_execution_time verhogen tot het moment dat u denkt dat het bestand zou moeten worden geüpload. Als u het niet zeker weet, kunt u proberen deze waarde te verdubbelen. Methode 2. Verhoog bestandsgrootte bestandsgrootte via .htacces-bestand Voor deze methode moet u het. Htaccess-bestand bewerken en de onderstaande code onderaan toevoegen:
1 2 3 4 php_value upload_max_filesize 64M php_value post_max_size 64M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300
. Methode 3. Upload handmatig bestanden via FTP Als de 413-fout alleen optreedt wanneer u een bepaald bestand uploadt, kunt u overwegen om het bestand handmatig via FTP te uploaden . Als u probeert een WordPress-thema te uploaden, raadpleegt u onze handleiding voor het installeren van een WordPress-thema en gaat u naar het gedeelte ‘Een WordPress-thema installeren met FTP’. Als u probeert een plug-in te uploaden, raadpleegt u onze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in en gaat u naar ‘Handmatig een WordPress-plug-in installeren met behulp van FTP’. Raadpleeg voor andere bestanden onze handleiding voor het handmatig uploaden van WordPress-bestanden met FTP . We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het oplossen van de te grote fout in de WordPress 413-aanvraagintiteit.

gratis messenger chatbot

Met een chatbot kun je onder andere het volgende (op autopilot): Reserveren, afspraak maken, klantenservice, verkopen, promoties, content versturen, leadinfo verzamelen, klanten bereiken in messenger

Geen coderen vereist, opgezet in minuten.

Free messenger chatbot
With a chatbot you can do the following (on autopilot): Reservations, making an appointment, customer service, sales, promotions, sending content, collecting lead info, reaching customers in messenger, and more! No coding required, set up in minutes. Click below for a free account
Free messenger chatbot

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format