Hoe een Admin-gebruiker toevoegen in WordPress met behulp van FTP - DeLaatbusiness

Hoe een Admin-gebruiker toevoegen in WordPress met behulp van FTP

2 min


122
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Laat, E.W.M. de (Erwin)

all rights reserved

DELaatbusiness

Hoe een Admin-gebruiker toevoegen in WordPress met behulp van FTP

Hoe een Admin-gebruiker toevoegen in WordPress met behulp van FTP

Opgesloten zitten in je WordPress-beheerder is frustrerend. Daarom hebben we u laten zien hoe u een beheerder in WordPress kunt toevoegen via MySQL. Onlangs vroeg een van onze lezers of het mogelijk was om een ​​admin-gebruiker toe te voegen in WordPress via FTP. Natuurlijk is het. In dit artikel laten we u zien hoe u een beheerder in WordPress kunt toevoegen met behulp van FTP.

Een admin-gebruiker toevoegen in WordPress met behulp van FTP

Waarom moet u een Admin-gebruiker toevoegen in WordPress via FTP?

Soms vergeet u uw gebruikersnaam of e-mailadres op een WordPress-site en kunt u zich niet aanmelden bij het beheerdersdomein .

Een manier om dit te doen is door een beheerder aan de WordPress-databasetoe te voegen met behulp van MySQL . Maar u kunt mogelijk geen verbinding maken met phpMyAdmin of MySQL-query’s niet rechtstreeks uitvoeren.

Sommige gebruikers kunnen hun site gehackt krijgen en het beheerdersaccount wordt verwijderd. In dat geval kan het toevoegen van een admin-gebruiker met FTP snel uw toegang tot het WordPress-admingebied herstellen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe u eenvoudig een admin-gebruiker in WordPress kunt toevoegen met behulp van FTP-toegang.

Een Admin-gebruiker toevoegen in WordPress via FTP

Het eerste dat je nodig hebt is een FTP-client . Als u nog geen ervaring hebt met het gebruik van FTP, raadpleegt u onze handleiding over het gebruik van FTP om bestanden in WordPress te uploaden .

Nadat u bent verbonden met uw WordPress-site, moet u het functions.php-bestand van uw WordPress-thema vinden . Het zou op een locatie als deze zijn:

/yoursite.com/wp-content/themes/your-current-theme/functions.php

Klik met de rechtermuisknop op functions.phpbestand en selecteer vervolgens downloaden. Uw FTP-cliënt zal het functions.php-bestand naar uw computer downloaden.

Het downloaden van functions.php bestand om te bewerken

Open het bestand dat u zojuist op uw computer hebt gedownload met een gewone teksteditor zoals Kladblok. Nu moet je deze code toevoegen aan de onderkant van het bestand.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

function wpb_admin_account(){

$user = ‘Username’;

$pass = ‘Password’;

$email = ’email@domain.com’;

if ( !username_exists( $user )  && !email_exists( $email ) ) {

$user_id = wp_create_user( $user, $pass, $email );

$user = new WP_User( $user_id );

$user->set_role( ‘administrator’ );

} }

add_action(‘init’,’wpb_admin_account’);

Vergeet niet om Gebruikersnaam, Wachtwoord en email@domein.com te vervangen door uw eigen waarden.

Sla vervolgens het bestand op en upload het vervolgens naar uw website met behulp van de FTP-client.

U kunt nu het aanmeldingsgedeelte van uw WordPress-site bezoeken en inloggen met het gebruikersaccount dat u zojuist hebt toegevoegd.

Nadat u bent ingelogd op uw WordPress-site, bewerkt u het functions.php-bestand en verwijdert u de code die u hebt toegevoegd . Als u de code verwijdert, wordt de door u toegevoegde gebruiker niet verwijderd en kunt u altijd nieuwe gebruikers en auteurs toevoegen aan uw WordPress-site .

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te leren hoe u een beheerder aan WordPress kunt toevoegen via FTP. U wilt misschien ook onze lijst met 13 belangrijke tips en hacks bekijken om uw WordPress-beheerdersgebied te beschermen .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *