Hoe gebruikers toestemming geven om berichten op uw WordPress-site in te dienen - DeLaatbusiness

Hoe gebruikers toestemming geven om berichten op uw WordPress-site in te dienen

5 min


136
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Laat, E.W.M. de (Erwin)

all rights reserved

DeLaatbusiness

Hoe gebruikers toestemming geven om berichten op uw WordPress-site in te dienen

Hoe gebruikers toestemming geven om berichten op uw WordPress-site in te dienen

Heb je ooit websites gezien die gebruikers toestonden om berichten of andere soorten inhoud in te dienen? Wilt u door gebruikers ingezonden inhoud op uw site? In dit artikel laten we u zien hoe u gebruikers toestaat blogberichten op uw WordPress-site in te dienen.

Door gebruikers geposte berichten in WordPress

Je kunt alle door gebruikers ingezonden inhoud zoals opmerkingen modereren en ze alleen goedkeuren als je dat leuk vindt. Uw gebruikers kunnen vanaf de voorkant blogberichten indienen zonder zich ooit aan te melden bij uw beheerdersgedeelte.

Als je alleen geregistreerde gebruikers wilt vragen om blogposts in te dienen, dan zullen we je dat ook laten zien.

Frontend-publiceren is erg handig wanneer u wilt dat gastgastblogberichten indienen, afbeeldingen aan uw galerij toevoegen of nieuwe bedrijfsvermeldingen in uw bedrijfsadresboek maken.

Laten we echter de drie manieren bekijken waarop gebruikers berichten op uw WordPress-site kunnen indienen zonder een code te hoeven schrijven.

Methode 1: Front-end WordPress Postinzendingen met WPForms

Met deze methode kunnen uw gebruikers berichten verzenden vanaf de voorkant van uw website zonder het beheerdersgedeelte van uw WordPress-site te bezoeken. U kunt zelfs blogberichten van gebruikers accepteren zonder hen te vragen zich te registreren.

Het eerste wat u hoeft te doen is de WPForms- plug-in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding over het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

WPForms is een premium plugin voor WordPress-formulieren . Je hebt de pro-versie van de plug-in nodig om toegang te krijgen tot de add-on voor posts.

Na activering moet je de WPForms »Instellingen- pagina bezoeken om je licentiesleutel in te voeren. U kunt deze sleutel verkrijgen via uw account op de WPForms-website.

WPForms licentiecode

Na verificatie moet je de WPForms »Addons- pagina bezoeken. Blader omlaag naar ‘Add submissions addon’ en klik op de knop ‘Add Add’.

Ingezonden bericht plaatsen

WPForms installeert nu de addon voor posts voor jou. U moet op de knop Activeren klikken om de add-on te gebruiken.

U bent nu klaar om een ​​formulier voor het verzenden van poststukken te maken.

Ga naar WPForms »Nieuwe pagina toevoegen waarmee WPForm’s formulierbuilderinterface wordt gestart.

Eerst moet je een naam voor je formulier opgeven. Onder ‘Selecteer een sjabloon’ sectie, moet u klikken op ‘Blog post inzendformulier’ sjabloon.

Formulier voor het verzenden van postselecties selecteren

WPForms laadt nu de formuliersjabloon met alle velden die u nodig heeft voor een typisch formulier voor het indienen van blogposts.

U kunt formuliervelden bewerken door erop te klikken. U kunt ook nieuwe velden toevoegen vanuit het paneel aan uw linkerzijde.

Het formulier voor het indienen van berichten bewerken

Met WPForms kunnen uw gebruikers postcategorieën selecteren, afbeeldingen toevoegen, fragmenten plaatsen en zelfs aangepaste velden toevoegen.

Als u tevreden bent met het formulier, klikt u op het tabblad ‘Instellingen’ en vervolgens op het tabblad ‘Inzendingen indienen’.

Formuliervelden toewijzen

Op deze pagina kunt u elke velden toewijzen aan de respectieve berichtvelden in WordPress. WPForms doet uitstekend werk bij het matchen van de velden in de formuliersjabloon.

Standaard worden berichten die door gebruikers zijn verzonden, in afwachting van beoordeling opgeslagen als ‘Concepten’. U kunt ook het berichttype wijzigen en gebruikers toestaan ​​inhoud in te dienen voor uw aangepaste berichttypen .

Vergeet niet op de knop Opslaan in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken om uw formulier op te slaan. Klik op de knop Sluiten om de formulierbuilder af te sluiten.

Nu bent u klaar om het formulier aan uw website toe te voegen.

U kunt een nieuwe pagina maken of een bestaande bewerken. In het berichtbewerkingsscherm ziet u de knop ‘Formulier toevoegen’.

Voeg een formulier voor het verzenden van post toe aan een WordPress-pagina

Hierdoor wordt een pop-up geopend waarin u het formulier voor het verzenden van berichten dat u zojuist hebt gemaakt, moet selecteren.

Formulier invoegen

Klik op de knop Formulier toevoegen en u zult zien dat de shortcode van WPForms in de berichteditor verschijnt.

U kunt deze pagina nu opslaan of publiceren en vervolgens uw website bezoeken om uw formulier voor het verzenden van berichten in actie te zien.

Bekijk gebruikersgedrukte formulieren

Methode 2: Door de gebruiker gegenereerde inhoud accepteren met plug-in door gebruiker verzonden berichten

Een andere manier om door gebruikers ingezonden inhoud op uw website te accepteren, is door de plug-in Gebruikersinzendingen te gebruiken.

Het eerste wat u hoeft te doen is de plug-in Gebruikersinzendingen installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding over het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering moet je naar Instellingen »Door gebruiker verzonden berichtengaan om de plug-in te configureren.

Door gebruiker ingestuurde berichteninstellingen

Onder plugin-instellingen kunt u de velden selecteren die u wilt weergeven op het formulier voor het verzenden van berichten en elk veld verbergen waarvan u niet wilt dat gebruikers het zien.

U kunt een standaardauteur kiezen voor alle door gebruikers verzonden inhoud. We raden u aan een nieuwe gastgebruiker op uw WordPress-site te maken en alle door de gebruiker verzonden berichten aan die gebruiker toe te wijzen.

U kunt gebruikers ook toestaan ​​om afbeeldingen te uploaden en een limiet in te stellen voor het aantal afbeeldingen en de maximale afbeeldingsgrootte. U kunt zelfs een door de gebruiker geüploade afbeelding instellen als de afgebeelde afbeelding.

Nadat u alle plugin-instellingen hebt bekeken, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan om uw instellingen op te slaan.

U bent nu klaar om het door de gebruiker ingediende berichtenformulier aan uw website toe te voegen.

Maak een nieuwe pagina in WordPress of bewerk een bestaande pagina waar u het formulier wilt weergeven. Voeg deze shortcode toe in de berichteditor

[user-submitted-posts]

U kunt nu uw pagina opslaan of publiceren. Ga naar de pagina om uw door gebruikers verzonden posts in actie te zien.

Door gebruiker verzonden berichtenformulier

Methode 3: Gebruikers toestaan ​​om te registreren en berichten in WordPress in te dienen

WordPress wordt geleverd met ingebouwde gebruikersrollen en -mogelijkheden waarmee u een WordPress-site met meerdere auteurs kunt uitvoeren.

U kunt gebruikers toestaan ​​zich te registreren op uw site en inhoud te maken met behulp van de WordPress-beheerdersinterface met beperkte mogelijkheden.

Eerst moet u gebruikersregistratie op uw site inschakelen . Ga naar Instellingen »Algemene pagina en vink ‘Iedereen kan zich registreren’ aannaast de optie Lidmaatschap . Kies ‘Auteur’ of ‘Bijdrager’ als de standaardgebruikersrol.

Sta gebruikersregistratie toe op uw WordPress-site

Vergeet niet op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

Gebruikers kunnen zich nu registreren op uw WordPress-site door naar de aanmeldings- en registratiepagina’s van WordPress te gaan. U kunt zelfs een aangepast gebruikersregistratieformulier maken in WordPress .

Na registratie kunnen gebruikers inloggen op uw WordPress-site en berichten verzenden.

Problemen met deze methode:

Veel beginners vinden deze methode om verschillende redenen een beetje moeilijk.

Als u bijvoorbeeld authenticatie in twee stappen gebruikt op uw WordPress-site, kunnen uw gebruikers het misschien moeilijk vinden om in te loggen.

Veel websites beveiligen de WordPress beheerdersdirectory . Gebruikers toestaan ​​zich te registreren en het WordPress-beheergebied te gebruiken, betekent dat u dat wachtwoord met hen moet delen.

Geregistreerde gebruikers met auteursrollen kunnen zien welke andere berichten u op uw website hebt.

Als deze problemen u hinderen, kunt u methode # 1 of # 2 gebruiken om gebruikers toe te staan ​​WordPress-berichten in te dienen zonder zich aan te melden bij het beheerdersgedeelte.

Dat is alles. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om gebruikers in staat te stellen berichten in te dienen op uw WordPress-site. U kunt ook onze lijst met 19 bruikbare tips bekijken om verkeer naar uw WordPress-site te leiden .


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format