Hoe Pluggable.php Fouten in WordPress te fixen

3 min


103

Laat, E.W.M. de (Erwin)

all rights reserved

DeLaatbusiness

Hoe Pluggable.php Fouten in WordPress te fixen

Hoe Pluggable.php Fix Fouten in WordPress

Ziet u een pluggable.php bestandsfout op uw WordPress-site? Soms wanneer u een codefragment op uw site toevoegt of een nieuwe plug-in activeert, krijgt u mogelijk de pluggable.php-bestandsfout. In dit artikel laten we u zien hoe u pluggable.php bestandsfouten in WordPress kunt oplossen.

Fouten herstellen in pluggable.php bestand in WordPress

Wanneer en waarom zie je Pluggable.php fouten?

WordPress staat gebruikers en plug-ins toe bepaalde kernfuncties te negeren. Deze functies bevinden zich in het bestand pluggable.php.

Als een WordPress-plug-in of een aangepast codefragment een van deze functies niet correct kan afhandelen, ziet u een fout als deze:

Waarschuwing: kan headerinformatie niet wijzigen – headers al verzonden door (output gestart op /home/username/demosite/wp-content/themes/mytheme/functions.php:1035) in / home / gebruikersnaam / demosite / wp-includes / pluggable. php op regel 1179

Voorbeeld van een fout in WordPress met vermelding van pluggable.php-bestand

Soms kunt u mogelijk doorgaan met werken op uw site met deze of een andere fout die nog steeds verschijnt in het beheerdersgedeelte.

Fout in het WordPress-beheerdersgebied

Dit gezegd hebbende, laten we eens bekijken hoe pluggable.php bestandsfouten gemakkelijk kunnen worden opgelost in WordPress.

Fixg Plug-in.php Fouten in WordPress

Het pluggable.php-bestand is een kern WordPress-bestand. Het is nooit een goed idee om het kernbestand WordPress als uw eerste optie te bewerken, zelfs als er een fout naar verwijst.

Hoogstwaarschijnlijk komt de fout van een andere locatie.

Als u een foutmeldingsbestand met pluggable.php wilt herstellen, bekijkt u de eerste locatie die in de fout wordt genoemd.

Waarschuwing: kan headerinformatie niet wijzigen – headers al verzonden door (output gestart op /home/username/demosite/wp-content/themes/mytheme/functions.php:1035) in / home / gebruikersnaam / demosite / wp-includes / pluggable. php op regel 1179

In het bovenstaande voorbeeld bevindt de fout zich in het function.php-bestand van het thema op regel 1035.

Dit betekent dat u het bestand functions.php van uw thema moet bewerken en de code die deze fout veroorzaakt moet veranderen of verwijderen.

Soms wordt de verzonden foutmelding veroorzaakt door een extra spatie na het sluiten van de php?> -Tag, dus u kunt deze gewoon verwijderen en het probleem verhelpen.

Laten we een ander voorbeeld bekijken:

Waarschuwing: kan headerinformatie niet wijzigen – headers al verzonden door (output gestart op /home/username/demosite/wp-content/plugins/some-plugin-name/some-plugin.php:144) in / home / gebruikersnaam / demosite / wp-includes / pluggable.php op regel 1090

Dit foutbericht verwijst naar een plug-in op uw WordPress-site die de fout veroorzaakt. U kunt eenvoudig de plug-in deactiveren en de auteur van de plug-in op de hoogte stellen van de fout.

In bijna alle gevallen worden fouten met het bestand pluggable.php niet veroorzaakt door het bestand zelf.

Deze fouten worden meestal veroorzaakt door een aangepast codefragment dat u hebt toegevoegd aan functions.php-bestand, of een slecht gecodeerde plug-in, of zelfs uw WordPress-thema .

Als u de code verwijdert of bewerkt of de plug- in uitschakelt, verdwijnt de fout.

Kunt u nog steeds niet achterhalen waardoor deze fouten worden veroorzaakt?

Volg de instructies in onze stapsgewijze handleiding voor het oplossen van problemen met WordPress . Het zal u helpen de oorzaak van de fout te achterhalen en hoe u deze snel kunt verhelpen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het oplossen van pluggable.php bestandsfouten in WordPress. U kunt ook een bladwijzer maken voor onze lijst met meest voorkomende WordPress-fouten en hoe u deze kunt oplossen .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format