SEO advies van 21 experts - DeLaatbusiness

SEO advies van 21 experts

13 min


82
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

21 experts delen hun beste stukje SEO advies

SEO advies

 

 

 

 

 

Hoewel ik mezelf graag als behoorlijk goed geïnformeerd beschouw in het SEO-gebied, breng ik elke week talloze uren door met het lezen van artikelen, sociale berichten en het in feite verteren van wat anderen hebben geleerd.

Gelukkig ken ik veel slimme mensen, van wie er veel schrijvers hier op Search Engine Journal zijn.

Dit zette me aan het denken: als al deze mensen die ik volg, die zoveel heldere dingen zeggen, maar één ding kunnen zeggen , wat zou dat dan zijn?

Nou, er is maar één manier om erachter te komen en dat is om te vragen.

Gelukkig zijn de mensen in de SEO-industrie altijd bereid om te helpen.

Dus wat waren hun antwoorden?

Op de vraag welk SEO-advies ze zouden geven als ze maar één ding zouden kunnen aanbevelen, hier is wat 21 van de beste SEO-geesten van de wereld te zeggen hadden.

Jono Alderson , hoofdadviseur, gedistilleerd

Jono Alderson

Het is van cruciaal belang dat je jezelf toestemming geeft om groter te denken. Als u uw optimalisatie-inspanningen beperkt tot uw inhoud, platform en koppelingen, kunt u geen voet aan de grond krijgen bij concurrenten die hun gebruikerservaringen, producten en proposities actief verbeteren.

We moeten verder gaan dan het woord ‘optimalisatie’. Het is een vreselijke manier van denken; het impliceert dat je het beste moet maken van wat je hebt, in plaats van verder te denken dan die beperkingen.

Het is onze bedoeling om concurrenten te overtreffen, de positie van positie nul te achtervolgen, verkeer te behouden en te converteren, en nog veel meer, maar we stoppen zelden om te beoordelen wat er anders en waardevol is aan het daadwerkelijke product of de services waar we verkeer doorheen willen halen.

Je kunt maar heel weinig doen om je targeting te tweaken, je blog te vullen en journalisten lastig te vallen – uiteindelijk betekent concurreren en winnen dat je dieper in de zaak moet gaan kijken naar de prijs, de mensen, de positionering.

Wat als het verlagen van uw prijzen met 10 procent zou kunnen leiden tot betere gebruikerssignalen, het verhogen van ranglijsten, het aantrekken van verkeer en het converteren van meer bezoekers? Het krijgen van rich snippets en goede rankings kan niets betekenen als je twee keer de prijs van de concurrenten hebt.

Stel dat u uw hele SEO-budget besteedt aan het trainen van het klantenserviceteam? Tonnen aan vragen krijgen via uw lange redactionele redactionele inhoud zal niet veel tellen als het team niet is opgeleid om nieuwe en verschillende soorten klantreizen te begrijpen.

Dus, denk groter. Ga verder dan de pagina, verder dan de zoekwoorden, en zoek naar mogelijkheden om dieper en zinvoller te optimaliseren. Dat zal de soorten signalen creëren die Google wil rangschikken, en iedereen wint.

Dawn Anderson , Managing Director, Move It Marketing

Dawn Anderson

Denk voor jezelf .

Stuur je eigen SEO-game en zorg altijd dat je alles wat je leest of leest kritisch analyseert en bevraagt.

Hoewel het belangrijk is om deel uit te maken van gemeenschappen, is het net zo belangrijk om een ​​vrijdenker te zijn en de kudde mentaliteit te vermijden.

SEO is een industrie waar we veel van de lacunes moeten invullen. Het is gemakkelijk om te veronderstellen dat andere meer senioren of gevestigde mensen die leemtes correct hebben ingevuld vanwege retoriek.

Dit is niet altijd het geval.

Lees veel. Luister wijd.

Onderzoek in de literatuur buiten de blogs en algemeen bekeken bronnen.

Doe al deze dingen kritisch.

Bouw uw eigen gegevensgestuurde inzichten, test en verras uzelf met wat u vindt.

Geef geen kortingen of accepteer als feit, technieken of strategieën door SEO’s, gewoon omdat je ze leuk vindt, of omdat iedereen het leuk vindt.

Ga niet akkoord wanneer dit nodig is en steun uw onenigheid met verwoorde beweegredenen en verder bewijsmateriaal.

Rob Bucci , CEO, STAT Search Analytics

Rob Bucci

Besteed aandacht aan de mix van verschillende resultaattypen die u ziet op de SERP’s waar u aan het concurreren bent.

U kunt enkele verrassende kansen vinden door te weten welke soorten inhoudservaringen Google zoekers aanbiedt.

Er zijn bijvoorbeeld enkele branches waar het gebruik van het woord ‘vergelijken’ leidt tot SERP’s met een zeer prominent videoresultaat.

Dit soort inzichten bieden grote kansen voor degenen die opletten.

Doc Sheldon Campbell , oprichter, intrinsieke waarde SEO

Doc Sheldon

De moeren en bouten!

Ik denk dat we naar een site moeten kijken alsof het een gebouw is.

Ten eerste, is de basis stabiel? Is het de juiste basis voor wat het moet ondersteunen? Dat kan beginnen met het selecteren van het juiste platform, maar omvat ook de hosting, het protocol, de beveiliging en meer.

Ten tweede moet de structuur solide zijn. Is het voldoende gezond om te weerstaan ​​aan alles wat erop wordt gegooid? Flexibel genoeg om elke spanning te weerstaan ​​zonder te breken? Dat verwijst naar zaken als architectuur, navigatie, interne koppeling, hreflang-aanduidingen, tracking en meer.

Alle bovenstaande technische problemen van het adres. Of u ze nu als SEO-gericht beschouwt of als de zorgen van de ontwikkelaar, het zijn cruciale items die moeten worden aangepakt, zodat uw voortdurende SEO-inspanningen effectief kunnen zijn.

Joost de Valk , oprichter, Yoast

Joost de Valk

Controleer en repareer uw interne koppeling .

Elke site met een klein beetje autoriteit kan zichzelf helpen door goed na te denken over welke andere goede inhoud op de site relevant is wanneer u pagina X op die site leest en er vervolgens voor te zorgen dat inhoud is gekoppeld.

Zo vaak vind ik dat het toevoegen van een half dozijn goede interne links de rangorde van een pagina kan verhogen.

Rhea Drysdale , mede-oprichter en CEO, Outspoken Media

https://cdn.searchenginejournal.com/wp-content/uploads/2016/12/rhea2x-150x150.jpg

Wees meedogenloos nieuwsgierig.

Wanneer iemand die nieuwer is in de branche zegt dat hij niet weet hoe hij iets moet doen, laat ik zijn impostorsyndroombubbel barsten.

Het geheim van het doen van geweldige SEO is om gewoon je natuurlijke nieuwsgierigheid te volgen .

Vragen stellen als, “wat is dat?”, Zullen de SEO-strategie een heel eind dragen.

Die nieuwsgierigheid kan iemand naar technische gebieden of mijn favoriet brengen – een dieper begrip van menselijk gedrag.

SEO zal me altijd opwinden, omdat we bijhouden hoe mensen informatie zoeken. Dat is ingewikkeld, uitdagend werk dat nooit af is en er is niets spannender dan iets uitzoeken om het spel te veranderen.

Eric Enge , CEO, Stone Temple Consulting

Eric Enge

Leer hoe u aanbevolen fragmenten kunt verdienen

Uitgelichte fragmenten hebben veel aandacht getrokken, en met goede reden. Ze zitten boven de normale zoekresultaten en trekken daarom veel aandacht. Hun positionering maakt dat het lijkt alsof Google zegt: “Dit is het definitieve antwoord.”

OK, dus waarom is het zo belangrijk? Twee redenen:

 1. Als je momenteel op positie 5 bent voor een SERP, kost het je waarschijnlijk minder moeite om naar Positie Zero te gaan dan naar positie 1. Als je al op positie 1 zit, is het ook makkelijker voor je concurrent om Position Zero en positie 1 te krijgen, dus je wilt het aanbevolen fragment krijgen om je grasmat te verdedigen.
 2. In de wereld van persoonlijke assistenten (Amazon Echo, Google Home, Google Assistent op uw telefoon, Cortana, …) spreekt u uw opdrachten aan hen uit en krijgt u een gesproken antwoord. Wanneer u één gesproken antwoord ontvangt, wordt dat antwoord getrokken uit het aanbevolen fragment, niet uit de reguliere SERP’s. Naarmate meer en meer van de wereld zijn vragen begint te uiten, in plaats van deze te typen, wordt het steeds belangrijker om die aanbevolen fragmentpositie te hebben!

Hoe u ze kunt krijgen, is een veel langer antwoord, maar het gaat erom te leren hoe u het type inhoud kunt maken dat Google gebruikt om deze in uw markt te genereren.

Duane Forrester , VP of Industry Insights, Yext

Duane Forrester

Inhoud, moet je hebben.

Context, omdat het er meer toe doet.

Maar als je echt succesvol wilt zijn, moet je je richten op enkele meer basiselementen.

Markering, HTTPS en mobiel.

Als deze drie dingen niet op uw directe radar staan, kunt u gemakkelijk door concurrenten worden gepasseerd.

Opmaak alleen opent de deur naar zoveel mogelijkheden voor een rijke betrokkenheid in een SERP dat het geen moer is.

Voeg toe aan de groei van het spraakgestuurd zoeken en de tafelstakes gaan vooruit. Geen nice-to-have, maar een must-have.

David Harry , lead SEO, Verve Developments

https://cdn.searchenginejournal.com/wp-content/uploads/2018/01/david-harry-e1515598186623.jpg

Klantverwachtingen beheren .

Eén plek waar ik, en vele anderen, fout zijn gegaan, is met een nieuwe klant de deur uit.

Ik wil graag met ze praten over de doelen en conversiepunten van het bedrijf / de website om een ​​idee te krijgen van wat belangrijk voor hen is en wat het uiteindelijke doel van het SEO-werk zal zijn. En ook om een ​​idee te krijgen van hoe zij het proces voor ogen hebben.

Van daaruit wil je ervoor zorgen dat alles realistisch is aan het einde.

Zijn de termen die ze willen benaderen realistisch gezien het budget, de middelen en de concurrentie?

Elke queryruimte gaat gepaard met bijbehorende kosten. U wilt ervoor zorgen dat zij dat begrijpen, zodat er geen “stickerschok” op de weg is.

Bill Hartzer , Senior SEO Consultant

Bill Hartzer

Ik weet niet zeker of ik je op dit moment een enkel stukje SEO-advies kan geven – er zijn zoveel punten die moeten worden gemaakt. Toch kan ik het beperken, in het algemeen, op twee punten: 

 • Versnel uw website. Alle websites die ik onlangs heb gecontroleerd en die nog nooit iets hebben gedaan om het laden van hun website te versnellen, kunnen iets doen aan het verbeteren van de laadsnelheid van hun pagina’s. En de meeste dingen die meteen de laadsnelheid van de pagina verbeteren, hebben niets te maken met het algemene webontwerp en de functionaliteit van de website.
 • Vergeet niet over SEO op de pagina . Als het gaat om zoekmachine rankings, vooral in het afgelopen jaar, heb ik veel aandacht gezien voor SEO op de pagina, zelfs meer dan links. Neem de tijd om elke webpagina op de juiste manier te optimaliseren. Voeg meer inhoud toe aan de pagina. Opsommingstekens, tabellen, afbeeldingen, koptekst en subkoppen opnemen. Gebruik H1s, H2s en H3s. Gebruik voor WordPress-websites “vet” in plaats van “sterk” in uw opmaak. Voeg schema-opmaak toe aan uw pagina’s, indien van toepassing. De tijd besteed aan het optimaliseren van elke pagina van uw website en het toevoegen van goed gemarkeerde inhoud is tijd die u goed besteedt.

Jeremy Knauff , CEO, Spartan Media

Jeremy Knauff

Het allerbelangrijkste stukje SEO-advies dat ik iemand zou kunnen geven, is om een ​​effectieve strategie te ontwikkelenvoordat je je zorgen maakt over tactieken.

Veel te vaak besteden SEO-beoefenaars een buitensporige hoeveelheid tijd, moeite en geld aan het achterna zitten van de nieuwste tactieken, zonder echt na te denken over wat ze op lange termijn proberen te bereiken.

Grote strategische doelen zullen u onderscheiden van iedereen in uw branche, wat u een aanzienlijk voordeel zal geven, zowel in SEO als in het bedrijfsleven, in het algemeen.

Met een strategisch doel op zijn plaats, kun je vervolgens de tactieken plannen die het meest geschikt zijn om dat doel te bereiken.

Op deze manier kunt u veel meer bereiken en dit sneller en efficiënter doen.

Joe Laratro , president, Tandem Interactive

Joe Laratro

International Search Summit Boston | 30 oktober 2018
Ontdek inzichten voor het vergroten van de ROI van uw wereldwijde SEO en PPC.

REGISTREER NU

ADVERTENTIE

Mijn allereerste, enige advies voor SEO’s zou discipline zijn .

We moeten discipline hebben in elk aspect van wat we doen voor organische zoekoptimalisatie.

Toewijding aan inhoud vereist discipline.

Het volgen van best practices vergt discipline.

Het lezen van alle waardevolle inhoud van experts uit de industrie, nieuwsbrieven, forums en blogs vereist discipline.

Vermijden van snelkoppelingen en gevaarlijke schema’s voor gaming kan het systeem echte discipline in beslag nemen.

Ten slotte, weten welke tactiek je moet proberen en hoe je het succes kunt meten, neemt (je raadt het al) discipline (en enig geluk).

Heather Lloyd-Martin , CEO, SEO Copywriting

Heather Lloyd-Martin

Stel uzelf de vraag, “wat is de enige  marketingtaktiek die de meerderheid van uw leads / inkomsten stimuleert?”

Niet raden.

Zoek in uw analyses en kijk wat u vindt.

Als je eenmaal je antwoord hebt gevonden – doe er dan meer van!

Zoveel bedrijven jagen contentmarketing op glanzende dingen omdat iemand zei: “Hé, ik heb net deze post gelezen. We moeten al onze inspanningen hierop richten. ”

Webinars? Zeker.

Optimaliseren voor aanbevolen fragmenten? Zeker weten.

Podcasts? Waarom niet?

Er is geen vaste strategie of gameplan. En helaas gaat het enige dat wel werkt verloren in de shuffle.

Ja, het is belangrijk om verschillende dingen te proberen – je weet tenslotte niet wat werkt totdat je het probeert.

Echter, het is meer belangrijk om eerst te bepalen wat is te werken en uw inspanningen te maximaliseren .

Vervolgens kunt u beginnen met het inklappen van andere tactieken als dit zinvol is voor uw doelgroep (en uw ROI!).

Ian Lurie , CEO, Portent

Ian Lurie

Kijk naar je server. Besteed bijzondere aandacht aan drie dingen:

1. Responscodes

Uw server moet een 404 retourneren voor een niet-gevonden pagina, een 301 voor een permanente omleiding en een 302 voor een tijdelijke omleiding. De juiste reactiecodes vertellen spinnen hoe ze pagina’s moeten behandelen.

U wilt bijvoorbeeld dat een zoekmachine begrijpt of een pagina weg is (404). Als u bijvoorbeeld een 302-antwoord retourneert voor verbroken koppelingen en een “niet gevonden” pagina weergeeft, kunnen zoekmachines de foutpagina herhaaldelijk indexeren, waardoor runaway-duplicatie wordt gecreëerd.

Voer een Google-zoekopdracht uit voor veelvoorkomende foutpagina-tekst. U zult veel geïndexeerde foutpagina’s vinden. Die servers retourneren de verkeerde reactiecode. Ze verspillen het crawlbudget en genereren dubbele inhoud.

2. Prestaties

Je hebt goede hardware nodig. Zorg ervoor dat uw server solid-state schijven gebruikt en voldoende RAM heeft om pagina’s in het geheugen in cache op te slaan (als dat relevant is).

Zorg voor een robuuste caching-oplossing. Nog beter, gebruik zoiets als Cloudflare.

Het belangrijkste is om jezelf niet in een hoek te schilderen. Gebruik een hostingdienst die upgrades gemakkelijk maakt als je groeit.

Goede prestaties verbeteren de UX en het gebruik van het crawlbudget. Kijk wat er gebeurt met de pagina’s van deze klant die per dag worden gecrawld wanneer de tijd besteed aan het downloaden van druppels is:

Laadtijd omlaag

3. Headers

Als u canonieke kopteksten gebruikt, moet u controleren of ze correct zijn en of ze niet conflicteren met rel = canonieke tags.

Ik heb urenlang geprobeerd om canonicalization-problemen te debuggen, alleen om de door de server gebruikte canonieke headers te ontdekken.

Debra Mastaler , President, Alliance-Link

Debra Mastaler

Stop afhankelijk van Google voor uw verkeer / inkomsten, diversificeer uw betrokkenheid op een aantal verschillende platforms en bevorder nuttige partnerschappen, zodat u kunt profiteren van nieuwe communitystreams.

Waarom?

Hoewel Google zegt dat de nieuwe mobiel-eerste index naadloos zal worden overgezet, verwachten problemen als niet voor uw site en anderen die naar u linken.

Niet iedereen is mobiel klaar of begrijpt gestructureerde markeringen. Verwacht fluctuaties in uw ranglijst als resultaat.

Britney Muller , SEO & Content Architect, Moz

Britney Muller

Wees data-gedreven in je aanpak.

Voer snel uit en test vaak .

Carolyn Shelby , directeur van SEO, tronc

Carolyn Shelby

Zorg ervoor dat uw website crawlbaar en indexeerbaar is .

Je zou denken dat dit vanzelfsprekend zou zijn, maar ik heb twee sites tegen het lijf gelopen in letterlijk de laatste twee weken die crawlers volledig blokkeerden in hun robots.txt en waarschijnlijk al een eeuw lang … en ze wisten het niet.

Tussen goofs in de robots.txt om te vergeten de sitewide “noindex” uit te zetten toen de site officieel live was naar vreemde combinaties van meta refreshs met 302s naar navigatie die niet te doorkruisen is, ben ik regelmatig verbaasd over de manieren waarop websites zichzelf uncrawbaar maken .

Uiteindelijk zullen je geweldige inhoud en je SEO magische / geheime sauzen je helemaal niet helpen als je Googlebot vertelt om in het zand te gaan.

Matt Siltala , president / oprichter, Avalaunch Media

Matt Siltala

Mijn advies is de afgelopen jaren hetzelfde gebleven en het is dit:

Wees de oplossing.

Mensen zijn online op zoek naar informatie. Wees het antwoord , los het probleem op en wees degene die de oplossing biedt voor wie op zoek is.

Dit kan in elke vorm zijn; video, afbeeldingen, e-boeken, whitepapers, verkoopformulieren, diaverhardingen, infographics enz., maar zolang het de oplossing biedt … bent u gouden.

Natuurlijk, als je al die verschillende soorten oplossingen optimaliseert, zullen ze worden beloond op de zoekmachines en het verkeer stimuleren. Ze zullen natuurlijke verbindingen opbouwen en worden gesocialiseerd; eenvoudig omdat u de informatie verstrekt waarnaar mensen op zoek zijn.

Er zijn ook veel manieren om te vinden waarnaar mensen op zoek zijn:

 • Analytics.
 • Analyses van sociale netwerken.
 • Google trends.
 • V & A-sites.
 • Praten met uw verkoop / klantenserviceteams en echt begrijpen welke vragen door echte klanten worden gesteld.
 • Je eigen polls uitvoeren.

Dit zijn slechts enkele ideeën die u kunnen helpen geweldige inzichten te verkrijgen.

Graaf dieper en wees de oplossing.

Ann Smarty , merk- en gemeenschapsbeheerder, internetmarketing-ninja’s

Ann Smarty

Onderzoek en optimaliseer voor vragen!

Tegenwoordig hebben we geweldige tools tot onze beschikking die ons een waardevol inzicht geven in vragen die uw publiek en klanten online stellen.

Het aanpakken van die vragen in uw exemplaar heeft veel voordelen, van verhoogde kansen om te worden gekenmerkt tot betere betrokkenheid bij uw webpagina, waarover ik schreef in mijn artikel in de Search Engine Journal, Niche-vragen vinden: Uw site optimaliseren voor vragen en antwoorden .

 • Met vraagonderzoek kunt u de problemen van uw klanten beter begrijpen en kunt u beter aan hun behoeften op uw exemplaar voldoen.
 • Door te optimaliseren voor vragen wordt uw exemplaar beter geoptimaliseerd voor gesproken zoekopdrachten.
 • Door vragen in uw exemplaar te behandelen, kunt u uw exemplaar optimaliseren voor de aanbevolen fragmenten van Google.
 • Door vragen prominent op uw bestemmingspagina te plaatsen, vragen uw gebruikers meer tijd op de pagina door te brengen, omdat mensen een natuurlijke reflex hebben om te stoppen en naar antwoorden op zoek te gaan.

Gebruik de volgende hulpmiddelen om nichevragen te onderzoeken:

 • Serpstat-functie “Zoekvragen”
 • Het “People Also Ask” -vakje van Google (dat wordt uitgebreid met meer vragen terwijl u het begint te gebruiken)
 • Beantwoord het publiek
 • Buzzsumo’s “Question Analyzer”

Aleyda Solis , oprichter, Orainti

Aleyda Solis

Voer een volledige SEO-audit uit .

Het maakt niet uit of je dat in het verleden hebt gedaan.

Het is altijd goed om een ​​bijgewerkte status van uw site-optimalisatie te hebben vanuit een technisch standpunt, inhoud en populariteit, evenals een goed begrip van uw organische zoekzichtbaarheid versus uw concurrentie om als input te dienen voor het vaststellen – of bijwerken – van een kosteneffectieve SEO-strategie die correct is afgestemd op uw situatie en doelstellingen.

Patrick Stox , SEO Specialist, IBM

Patrick Stox

Het is tijd voor SEO’s om JS-frameworks te leren . Ze worden steeds populairder en je zult snel moeten weten hoe je ermee kunt werken.

Enkele basistips zijn:

 • Gebruik ophalen en renderen en inspecteren in plaats van cachen en view-source
 • Inhoud moet DOM worden geladen en geen actie ondernemen, zoals scrollen of klikken om te worden opgenomen
 • Chrome 41 kan helpen bij het oplossen van problemen, aangezien Google dit momenteel gebruikt om webpagina’s weer te geven
 • Zorg ervoor dat koppelingen correct worden uitgevoerd. Pas op voor zaken als ng-click of href = “javascript: void (0);”
 • De meeste frameworks hebben hun eigen routers om schone URL’s te maken die pattern matching mogelijk maken zoals / {country} / {locale} / {category} / {slug}
 • De crawler is de eerste die op de pagina klikt, maar de WRS (Web Rendering Service) komt later terug en rendert (verwerkt de JS). De vertraging tussen crawlen en renderen kan mensen in verwarring brengen en problemen veroorzaken bij het oplossen van problemen.

Leer echt hoe je problemen kunt oplossen met het gebruik van Google zelf.

Er zijn veel zoekopdrachten die kunnen helpen met verschillende dingen, zoals de operator info: die kan helpen bij het kijken naar problemen met duplicatie en canonicalisatie.

Als u het filter uitschakelt ( voeg & filter = 0 toe aan de Google-zoek-URL), kunt u andere pagina’s in de overdenkset identificeren die mogelijk duiden op duplicatieproblemen of pagina-consolidatiemogelijkheden en die ook kunnen worden gebruikt om extra koppelingsmogelijkheden van andere websites te bekijken.

De afhaalmaaltijden

Dus daar hebben we het, het enige beste advies van 21 SEO-experts – die allemaal massa’s sites hebben gerangschikt voor een groot aantal woordgroepen in verschillende sectoren.

Hoewel het interessant is dat de kritische tips vaak gevarieerd zijn, dragen ze allemaal een parel van schittering en wanneer we ze combineren – dat is waar het succes ligt. Een totaliteit groter dan de som der delen.

Ik weet dat ik geïnspireerd ben door de feedback en ik hoop dat dat moet. Heb je een tip om toe te voegen? Ga met ons mee op onze Facebook-pagina – we horen graag van je.

Meer SEO-bronnen hier:

 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format