10 boeken die je moet lezen om een betere online marketeer te zijn.

4 min


124

Het oude gezegde “build it and they will come” is niet langer van toepassing op de bedrijven van vandaag. Tegenwoordig zijn er gewoon veel te veel opties die consumenten in een bepaalde branche hebben.

Het maakt niet uit wat je verkoopt of hoe geweldig het is, als niemand er ooit achter komt, zal al je harde werk en inspanning als ondernemer in de put gaan.

Maar wacht even, ik weet wat je denkt: ‘Ik heb geen miljoenen dollars of een grote marketingafdeling.’ Gelukkig voor jou (en consumenten) zijn de tijden aanzienlijk veranderd en kan iedereen met een schoenenrange-budget, een website en wat slimme ideeën een merk opbouwen en online klantenloyaliteit genereren.

Of het nu gaat om linkbuilding, SEO, A / B-testen of sociale media, de term online marketing kan veel dingen betekenen en kan voor veel mensen overweldigend lijken. Dat is waarom ik besloot om de volgende literatuurlijst samen te stellen waarvan ik hoop dat die van onschatbare waarde zal blijken voor iedereen die op zoek is om aan de slag te gaan met online marketing.

Net als bij eerdere berichten , vindt u een link om de boeken op Amazon te kopen met al het geld dat is verdiend met het partnerprogramma van Amazon, dat gaat naar Acumen Fund , een non-profit onderneming die ondernemers in ontwikkelingslanden ondersteunt.

10 boeken om uw online marketing te kickstarten

10 boeken om uw online marketing te kickstarten

Het Social Media Marketing Book

Dan ZarellaDit is een geweldige startersgids voor sociale media door niemand minder dan “The Social Media and Marketing Scientist” zelf, die je helpt bij het plannen, uitvoeren en meten van je campagnes. Ik raad ook ten zeerste aan om zijn blog bij te houden  voor zijn nieuwste bevindingen over wat wel en wat niet werkt als het gaat om sociale media, naast enkele zeer handige infographics. 


Het Social Media Marketing Book

Optimalisatie van bestemmingspagina’s: de definitieve gids voor testen en afstemmen voor conversies

Tim AshHet is één ding om verkeer naar uw site te leiden, maar als er niets betwistbaars is voor uw sitebezoeker dan heeft het weinig zin. In feite kunnen slecht geoptimaliseerde landingspagina’s u zwaar kosten en heeft het net zoveel te maken met ontwerp als goed testen. Dit boek bevat verschillende casestudy’s naast een stapsgewijze instructie om u op weg te helpen.


Optimalisatie van bestemmingspagina's: de definitieve gids voor testen en afstemmen voor conversies

Inbound Marketing en SEO: Insights from the Moz Blog

Rand Fishkin en Thoman HogenhavenDe Moz Blog is een ‘go-to resource hub’ voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste SEO-technieken. Dit boek bevat zowel de populairste artikelen van het bedrijf als nieuwe essays om iedereen die op zoek is naar SEO te helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de branche.


Inbound Marketing en SEO: Insights from the Moz Blog

Ultieme gids voor het koppelen van gebouwen

Eric Ward en Garrett FrenchAls het gaat om het rangschikken van zoekmachines, is een van de belangrijke factoren die zij beschouwen het aantal geloofwaardige sites dat terug linkt naar uw pagina, maar met een triljoen aan links, hoe kan een marketeer deze arena effectief aanpakken? Daarom bieden de auteurs in het boek tal van insider-tips voor linkbuilding om u te helpen zoekmachines te charmeren en het zoekverkeer naar u toe te krijgen.


Ultieme gids voor het koppelen van gebouwen

Web Analytics 2.0: de kunst van online verantwoording en wetenschap van klantgerichtheid

Avinash KaushikOnlinegegevens zijn van belang als het gaat om het succes van uw bedrijf, maar hoe u dit effectief kunt benutten in uw voordeel, is het onderwerp van deze handige handleiding van een van de meest gewaardeerde experts in het vakgebied. Het boek bevat niet alleen tactische strategieën en uitvoeringsmodellen waarvan u kunt profiteren, maar legt het op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier uit.


Web Analytics 2.0: de kunst van online verantwoording en wetenschap van klantgerichtheid

E-mailmarketing door de nummers

Chris BaggottE-mailmarketing By Numbers laat u zien hoe u per e-mail een persoonlijke relatie met uw klanten opbouwt, terwijl u profiteert van de betaalbaarheid, interactiviteit en targetingmogelijkheden van het medium. E-mailmarketing verdwijnt binnenkort niet meer, dus ik zou het sterk aanbevelen om de ins en outs te leren om het goed te doen.


E-mailmarketing door de nummers

Epische contentmarketing

Joe PulizziDit boek is bedoeld om ondernemers te helpen niet alleen verhalen te schrijven die resoneren met hun doelgroep, maar biedt ook een stappenplan om keer op keer zeer boeiende content te maken. Geschreven door de oprichter van het Content Marketing Institute , kunt u er zeker van zijn dat u de online betrokkenheid van uw bedrijf bij dit lezen stimuleert.


Epische contentmarketing

A / B-tests: de meest krachtige manier om klikken naar klanten om te zetten

Dan Siroker en Pete KoomenVan de oprichters van Optimizely.com , biedt A / B Testing u de inzichten en best practices die zijn opgedaan met meer dan 100.000 experimenten die op hun platform worden uitgevoerd. Gegevens-geïnformeerd zijn over hoe uw bestemmingspagina’s en webontwerpen het beste tot conversie leiden, met deze kennis kunt u mogelijk de gemiddelde webconversieratio van 2 procent overtreffen.


A / B-tests: de meest krachtige manier om klikken naar klanten om te zetten

Rendement op relatie

Kathryn Rose en Rubin Ted AuhorDoor ons te richten op merkadvocaten en een aantal geloofwaardigheid van sociale media te ontwikkelen, kunnen bedrijven ook beginnen mensen aan te boren die het nieuws over hun producten en diensten willen verspreiden en helpen bij het opbouwen van een nieuwe online community. Maar met zoveel verschillende sociale kanalen om te overwegen, zal dit boek u helpen te bepalen of een activiteit uw tijd en middelen de moeite waard is en zorgt u ervoor dat u uw ROR meet, zoals in hoeveel klanten u door uw nieuwe converseert en de trechter converteert.


Rendement op relatie

Aandacht! Dit boek zal u geld opleveren: hoe u oplettendheid online marketing kunt gebruiken om uw inkomsten te vergroten

Jim F. KukralWaar zou elk bedrijf voor sterven, maar slechts een paar krijgen het? Aandacht! Het is echt zo dat eenvoudige, succesvolle ondernemers weten wat voor aandacht hun merk nodig heeft en hoe het te krijgen, dit boek leert u het “hoe”. Van het toenemende verkeer tot het optimaliseren van de conversie voor winst, technieken in het boek hebben het allemaal.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format