4 magische woorden die de omzet verhogen - DeLaatbusiness

4 magische woorden die de omzet verhogen

5 min


97
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Er zijn vier geheime wapens in het arsenaal van de marketing-copywriter die enorme kracht kunnen hebben. 

Vier woorden zijn gedefinieerd door recente studies in gedragseconomie, psychologie en neuro-economie om een ​​beroep te doen op het primaire instinct van de consument. Deze woorden betrekken consumenten op een onbewust niveau sterk en vergroten de kans dat retailers een verkoop doen. 
Injecteer deze vier woorden in uw productomschrijvingen voor marketingexemplaren en e-commerce om de conversies te verhogen: 

1. Jij

1. Jij

Het is het krachtigste woord in de Engelse taal. Voor de meeste marketeers heeft het meer invloed dan woorden als ‘geld’ en ‘seks’. Uw klanten willen het gevoel hebben dat u rechtstreeks met hen praat en het woord ‘jij’ doet dat beter dan welk ander woord ook.

Of we het willen toegeven of niet, we zijn allemaal een beetje egocentrisch. Wanneer promotionele kopie (of productbeschrijvingen / advertenties) zich rechtstreeks op ons richten, wordt een krachtige onderbewuste verbinding tot stand gebracht. 

Hier is een voorbeeld van een online verkoper die het woord ‘jij’ in zijn productbeschrijvingen gebruikt om zijn conversieratio te verhogen:

“Het Epson ES1000 Ultra Portable Tabletop projectiescherm is het ultieme scherm voor mobiele professionals. Of u nu door de stad loopt, met de auto reist of naar uw volgende bestemming vliegt , dit lichte, compacte scherm is de perfecte reispartner voor presentaties onderweg. Wanneer u klaar bent om te presenteren, biedt het unieke eendelige ontwerp van de Epson ES1000 Ultra Portable Tabletop-projectiescherm u de mogelijkheid om snel en eenvoudig op elk tafelblad in minder dan 30 seconden in te stellen. De Epson ES1000 Ultra Portable Tabletop projectiescherm kan snel en gemakkelijk worden opgeslagen in slechts enkele seconden. “(Bron, TigerDirect )

Een vorm van het woord ‘jij’ verschijnt 4 keer in deze slimme marketingexemplaar. Merk op dat het verhaal is gericht op hoe deze draagbare projector het leven van de klant gemakkelijker maakt. Het lost een probleem op dat de meeste prospects hebben.

Bekijk al uw productbeschrijvingen voor e-commerce en zorg ervoor dat u uw prospects rechtstreeks benadert. Gebruik woorden zoals “u”, “uw” en alle soortgelijke vormen om een ​​verbinding te maken met uw klanten en mogelijk de verkoop te verhogen. 

2. Nieuw

2. Nieuw
Wanneer je het woord ‘nieuw’ ziet, denk je onbewust dat het verbeterd, opwindend is en ik wil.  Volgens verschillende onderzoeken naar gedragspsychologie trekken nieuwe producten, nieuwe oplossingen en een gevoel van avontuur kopers naar producten met het ‘nieuwe’ label.
Bekijk hoe Apple het ontwerp van de iPhone 5 beschrijft. Het is een nieuw ontwerp, met nieuwe technologie, voor hun nieuwe iPhone. Lijkt overdreven wanneer erop wordt gewezen, maar het werkt. 
Dr. Bianca Wittmann  is een cognitieve neurowetenschapper die onderzoekt hoe copywriters taal gebruiken om shoppers te beïnvloeden. Ze gebruikt de obsessie van de snoepindustrie met het maken van ‘nieuwe’ producten als een voorbeeld:
“Ik heb misschien mijn eigen favoriete chocoladereep, maar als ik een andere bar zie die opnieuw wordt verpakt, reclame maakt voor de ‘nieuwe, verbeterde smaak’, kan mijn zoektocht naar nieuwe ervaringen me aanmoedigen om mijn gebruikelijke keuze te verlaten. ‘ 
Consumenten hebben een positieve associatie met alles wat nieuw is: we willen constant een nieuwere auto, nieuwe kleding en de nieuwste technologie. Als een online handelaar moet je dit zo veel mogelijk spelen. 
Als u online kleding verkoopt , maakt u bijvoorbeeld een sectie om al uw nieuwste producten te presenteren. Zorg ervoor dat uw productomschrijvingen, persberichten en blogberichten het woord ‘nieuw’ gebruiken en ook gericht zijn op nieuwe producten.  

3. Gratis

3. Gratis
Het woord ‘gratis’ is niet alleen een prijs – het is een krachtige emotionele trigger en een bron van irrationele opwinding. Je kent dat gevoel dat je aan een buffet zit, waar je vol zit, maar je blijft eten omdat het gratis is? Of misschien al die gratis pennen die je op de beurs hebt genomen die je niet zult gebruiken, maar die je toch hebt genomen? Krachtige dingen die het woord ‘gratis’ is. 
Niemand kent de kracht van het gebruik van het woord ‘gratis’ zoals Amazon. In 1999 begon Amazon gratis verzending aan te bieden voor bestellingen van $ 99 of meer. Sindsdien hebben ze geëxperimenteerd met en perfectioneren hun marketingstrategie (en copywriting) om optimaal te profiteren van ons verlangen naar ‘gratis’. Ik weet dat ik schuldig ben aan het kopen van een ander boek (kost $ 10 +) om $ 3,95 te besparen bij verzending. 
 
Gregory Ciotti, oprichter van Sparring Mind , stelt dat het woord ‘gratis’ de algemene aversie tegen verlies van de mensheid blootlegt. In de economie beschrijft verliesaversie het idee dat mensen er vaak voor kiezen om niet iets (geld) te verliezen in plaats van iets te winnen, zelfs iets van relatief grotere waarde. 
Om dit punt te benadrukken verwijst Ciotti naar onderzoek van de beroemde professor gedragseconomie, Dan Ariely. In een reeks experimenten ontdekte Ariely dat consumenten een gratis artikel zouden kiezen voor een item met een zeer lage prijs, zelfs als dat lage-kostenartikel een grotere totale waarde vertegenwoordigde. 
Toen Ariely kopers voor 15 cent de keuze gaf tussen een Lindt ‘Lindor Truffle’ – ongeveer de helft van de gebruikelijke kosten – en een Hershey Kiss voor 1 cent, koos 73% de Lindt vanwege de schijnbare waarde. Maar toen de prijs van beide items met slechts één cent werd verlaagd naar 14 cent en respectievelijk gratis, nam 69% van de shoppers de gratis Hershey Kiss. 
Dus hoe gebruiken e-commerce verkopers dit onderzoek, samen met de “gratis verzending” strategie van Amazon om de verkoop te verhogen? Een verkoper in de Noordwest-VS biedt bijvoorbeeld gratis verzending aan voor sommige bestellingen. De winkelier bood eerst gratis verzending aan voor bestellingen van $ 50 of meer. Gemiddeld bracht een klant iets meer dan $ 50 op de site door. 
In november 2012 is het beleid gewijzigd, zodat gratis verzending een minimale aankoop van $ 75 vereiste. De gemiddelde bestelling van de winkelier steeg tot bijna $ 80. Mensen besteedden meer om iets ‘gratis’ te krijgen – dus overweeg het aanbieden van gratis verzending na een bepaalde aankoopdrempel in uw e-commerce winkel.
Bovendien kan het gebruik van het woord gratis in uw e-mailcampagnes de open rente aanzienlijk verhogen. Christopher Penn, de co-host van de ” Marketing Over Coffee ” -podcast heeft erop gewezen dat, ondanks het feit dat het woord ‘gratis’ spamfilters kan veroorzaken, het vaak de moeite waard is om in e-mailonderwerpregels te gebruiken vanwege de enorme toename van het aantal openstaande spamfilters. tarieven. Shoppers houden simpelweg van het idee iets voor niets te krijgen – en kunt u hen de schuld geven?

4. Gegarandeerd 

4. Gegarandeerd 
Het stereotype stereotype van de sleazy gebruikte auto wordt vaak geassocieerd met een ‘garantie’ – maar het woord ‘garantie’ is een belangrijk onderdeel van de meeste goede e-commerce marketingexemplaren.
‘Gegarandeerd’ spreekt consumenten aan als emotionele triggers als veiligheid en vertrouwen. Het is een vangnet – een belofte van een detailhandelaar aan een consument dat ze tevreden zijn met hun aankoop. 
Studies in gedragseconomie laten zien dat mensen intrinsiek bang zijn voor verlies. Als u iets koopt, bestaat de kans dat u het om de een of andere reden niet leuk vindt. Door hun aankoop te garanderen neemt de kans op verlies af. Als ze het artikel niet leuk vinden, kunnen ze het terugsturen. 
E-commerce verkopers moeten hun exemplaar injecteren met ‘garantie’, ‘geld-terug-garantie’ en variaties zoals ‘of uw geld terug’ op hun productpagina. U moet ook een terugkeerbeleid ontwikkelen en het spreekt voor zich dat u het einde van de garantie moet opschorten. 

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format