8 manieren om een ''thuisbedrijf' te starten. - DeLaatbusiness

8 manieren om een ”thuisbedrijf’ te starten.

9 min


102
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download
Wanneer u denkt een bedrijf te bezitten en te exploiteren, kunt u denken aan het huren van commercieel onroerend goed, pendelen naar een kantoor of het beheren van werknemers. Maar met de opkomst van thuisbedrijven ontdekken steeds meer mensen manieren om extern werk te gebruiken om ondernemerschap na te streven met hun hoofdkantoor thuis. In de hedendaagse verbonden wereld, waar technologie ons meer flexibiliteit biedt in hoe en waar we werken, hebben thuisbedrijven een grote verscheidenheid aan vormen. Sommige vereisen dat je een logeerkamer omzet in een mini-magazijn voor producten, terwijl andere volledig online kunnen worden uitgevoerd. Maar over het algemeen kunt u dit soort bedrijven starten met uw bestaande ruimte en middelen.

Wat een “thuisbasis” bedrijf maakt: de voor- en nadelen

thuis werken aan uw bedrijf Een thuisbedrijf is een onderneming – of het nu fulltime is of wordt uitgevoerd als een opstootje – dat u kunt starten en bedienen met uw eigen huis als uitvalsbasis. Een paar op het huis gebaseerde bedrijven, vooral bedrijven die online verkopen en niet veel inventaris kopen en houden, kunnen zelfs onderweg worden gerund – u hoeft niet per se gebonden te zijn aan uw huis. Uiteraard zijn er voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden bij het bepalen of een bedrijfsidee op basis van uw bedrijf geschikt is voor u.

Voors:

 • Minder overheadkosten (zoals opslagkosten), plus potentiële belastingaftrek die u kunt claimen.
 • De optie om producten of diensten lokaal of internationaal te verkopen.
 • Flexibele werk / levensbalans, wat ideaal is als u bijvoorbeeld een thuiswonende ouder of een gepensioneerde bent .
 • U kunt een familiebedrijf opzetten waar uw relaties of uw partner kunnen inloggen als dat nodig is

nadelen:

 • Mogelijk moet u in uw huis ruimte omzetten om de behoeften van uw thuisbedrijf te ondersteunen (bijv. Voorraad houden, een thuiskantoor maken of apparatuur opslaan). De uitdaging is om dit te doen zonder je leven thuis te verstoren.
 • U moet nog steeds voldoen aan alle voorschriften die betrekking hebben op het bedrijf dat u wilt starten (het kan bijvoorbeeld nodig zijn om een ​​commerciële keuken te huren als u voedingsproducten wilt verkopen of een vergunning / vergunning om de voorraad bij te houden).
 • Uw bedrijf kan uw huis ontgroeien en vereist dat u extra ruimte huurt en werknemers inhuurt.
 • Werken vanuit huis biedt je veel vrijheid, maar het kan ook eenzaam zijn . Dit kan moeilijk zijn als je het leuk vindt om in de buurt van andere mensen te zijn.

Op huis gebaseerde zakelijke ideeën die u vandaag kunt starten

1. Koop producten in bulk en verkoop ze online

koop en verkoop producten voor een thuisbedrijf Veel bedrijven richten zich op het eenvoudige concept van het in bulk importeren van producten en deze afzonderlijk voor winst verkopen. Misschien bent u onlangs naar het buitenland gereisd en bent u unieke producten tegengekomen die niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn op uw markt, ondanks hun interesse. Of misschien bent u op een niche beland en kent u de perfecte producten om haar klanten van dienst te zijn. Hoe dan ook, als deze producten relatief eenvoudig kunnen worden opgeslagen en verzonden, hebt u wellicht een solide bedrijfsidee op huisbasis. Blauwlicht-blokkerende glazen zijn bijvoorbeeld klein en duurzaam genoeg om in uw eigen huis op te bergen. Uw huis kan zelfs worden gebruikt als een eerste showroom – zo heeft Artemis Design Co.  zijn start gekregen – om lokaal te verkopen, waardoor u de mogelijkheid heeft om uit te breiden met extra opslagruimte en werknemers terwijl u uw idee valideert en de verkoop begint op te lopen.
“Ik woonde in het zuiden van Boston, en ik had mijn woonkamer net vol met deze producten. Ik zou mensen willen laten komen als ze ergens naar wilden kijken of iets wilden proberen, en zo heb ik mijn eerste verkoop gedaan. ‘ 
Milicent Armstrong, Artemis Design Co.

2. Verkoop zelfgemaakte producten zelfgemaakte kaarszaken

Als je zelf een maker bent (of iemand kent), kun je ook overwegen om van een hobby een bedrijf te maken . Zelfs als u uw producten elders moet maken – in een studio, in een commerciële keuken of in een werkplaats – kunt u ze misschien in uw eigen huis opslaan en verkopen. Met de mogelijkheid om bijna elk aspect van de producten die u verkoopt te controleren, kunt u ze rendabeler maken, de kwaliteit ervan verbeteren of ze geschikt maken voor een bepaald publiek om de vraag op de markt te richten. Of u nu kiest om te beginnen op een marktplaats zoals Etsy of wilt u uw eigen te bouwen merk storefront , het verkopen van uw creaties is een geweldige manier om je passie met anderen te delen en ook geld te maken. Wees voorzichtig met voorschriften over producten die klanten inslikken of op hun huid aanbrengen. Voorbeelden van handgemaakte producten die u kunt verkopen, zijn onder meer: Het beste van alles is dat het produceren van je eigen producten niet overweldigend hoeft te zijn. Als u klaar bent om te schalen, kunt u een proces opzetten en nieuwe medewerkers inschakelen om te helpen bij de productie.

3. Start een dropshipping winkel

dropshipping bedrijfsidee: fitness trackers Tot nu toe hebben we bedrijfsideeën besproken die vereisen dat je inventaris bij je thuis houdt. Maar er zijn verschillende online bedrijven die u kunt starten en die inventaris en verzending uit handen nemen. Deze bedrijven maken gebruik van een  dropshipping-model , waarbij een derde partij namens u producten voor u produceert, opslaat en verzendt, waarbij marketing en klantenservice uw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn. Uw dropshipping-leverancier kan lokaal of in het buitenland zijn, maar u moet ervoor zorgen dat u een leverancier vindt die u kunt vertrouwen om na de verkoop een consistente, geweldige klantervaring te bieden. Doe altijd uw due diligence of u kunt de reputatie van uw bedrijf in gevaar brengen. Er zijn zelfs  Shopify-apps , zoals Oberlo , die u kunnen verbinden met leveranciers om producten in uw eigen winkel te importeren en de orderafhandeling te stroomlijnen. In de kern betekent dropshipping een distributeur van producten van een derde partij worden, die de kosten van marketing (tijd en geld) overneemt om te worden beloond met de marges wanneer u een verkoop doet.  Dit kan uw producten in veel gevallen een commodity maken met beperkte mogelijkheden om uw klantervaring te markeren. Gelukkig zijn er een paar verschillende manieren waarop je nog steeds kunt concurreren, zelfs als er geen tekort is aan je producten in de markt waarin je verkoopt:
 • Curate-producten, van verschillende leveranciers, om een ​​winkel te creëren die een specifieke niche bedient.
 • Concurreer door hoogwaardige inhoud en klantenservice die waarde schept die verder gaat dan uw producten.
 • Richt u op een achtergestelde regio in de wereld (let op uw verzendkosten).
 • Richt een nieuw publiek met dezelfde producten (bijv. LED-schoenen kunnen op de markt worden gebracht voor muziekfans of hardlopers).
Als je meer wilt weten over het starten van een dropshipping-bedrijf, kijk dan eens in de Ultimate Guide to Dropshipping .

4. Start een print-on-demand-bedrijf

print on demand bedrijf aan huis Met behulp van een vergelijkbaar dropshipping-model hoeft u voor een print-on-demand-bedrijf niet zelf een inventaris op te slaan of zelf te verzenden. Print-on-demand biedt u zelfs meer flexibiliteit om white label-producten aan uw eigen creatieve ontwerpen aan te passen. En er is een breed scala aan producten die u kunt verkopen: boeken, t-shirts, hoeden, rugzakken, dekens, kussens, mokken, schoenen, hoodies, telefoonhoesjes, horloges en nog veel meer, afhankelijk van de leverancier waarmee u werkt. Veel print-on-demand bedrijven richten zich op het bedienen van een specifieke niche of, beter nog, een gedeelde identiteit. Waar zijn mensen gepassioneerd over en trots op om te delen? Hoe zit het met jezelf? Van eigenaren van gezelschapsdieren tot veganisten tot gamers, er zijn tal van gepassioneerde communities waar je producten voor kunt maken. Als u over ontwerpvaardigheden beschikt, kunt u uw eigen ontwerpen maken. Maar zo niet, dan kun je altijd het talent inhuren dat je nodig hebt . Voor een volledig overzicht van hoe print on demand werkt en hoe u aan de slag kunt, kunt u onze print on demand-handleiding bekijken of onze videocursus volgen in Shopify Academy .

5. Verkoop uw service of expertise

huis bedrijfsidee Diensten zijn zelfs eenvoudiger dan producten om thuis te verkopen, maar de uitdaging is om uw beperkte tijd te besteden. “Tijd is geld” is nooit meer waar dan wanneer u een servicegerelateerd bedrijf runt. Creatieve professionals, zoals ontwerpers of marketeers, kunnen freelance zijn of andere bedrijven raadplegen, jongleren met meerdere klanten, vaak op afstand vanuit hun eigen kantoor aan huis, met af en toe een reis. Anderen kunnen werken op basis van afspraken en boekingen om hun diensten rechtstreeks aan individuen aan te bieden. Servicegebaseerde ideeën voor thuiswerk omvatten:
 • Studiebegeleiding
 • huis schoonmaken
 • Freelance schrijven
 • Persoonlijke training
 • Virtuele hulp
 • Hond uitlaten
 • afzet
 • Designing
Servicegerelateerde bedrijven vereisen vaak veel netwerk- en mond-tot-mondreclame om geschikte klanten te vinden, maar tevreden klanten zullen uw diensten waarschijnlijk in de loop van de tijd behouden en u blijven helpen. Om deze reden heeft u niet per se een groot aantal klanten nodig om het goed te doen, net als bij een op producten gebaseerd bedrijf. Afhankelijk van de service die je aanbiedt, kan een handjevol klanten van hoge kwaliteit voldoende zijn om jezelf fulltime te ondersteunen terwijl je vanuit huis werkt.

6. Productiseer uw service of expertise

dansinstructeur zou hun bedrijf kunnen produceren Zoals we zojuist bespraken, is een van de grootste nadelen van het runnen van een servicegerichte onderneming dat u strikt wordt betaald voor uw tijd, vaardigheden en inspanningen. Het “Productiseren” van uw servicescreërende digitale of fysieke producten die uw expertise bundelen en de service die u aanbiedt, stroomlijnen of aanvullen, kan extra inkomstenstromen toevoegen aan uw bedrijf. U kunt inspelen op uw huidige klantenbestand of zelfs een nieuwe doelklant vinden in dezelfde ruimte. Enkele ideeën voor het toevoegen van producten aan uw op services gebaseerde bedrijf zijn:
 • cursussen
 • designs
 • Licentieactiva (stock footage, muziek, enz.)
 • Downloadbare rapporten
 • Digitale sjablonen
 • Handelswaar
 • eBooks
Zoals u kunt zien, hebben de meeste van deze ideeën betrekking op digitale media die zijn verpakt als producten, wat betekent dat er geen inventaris is om in huis te houden. Als u uw thuisbedrijf exploiteert op Shopify, kunt u naadloos digitale producten verkopen met behulp van de app Digitale downloads of Sendow . Als u een voorbeeld wilt, kunt u horen hoe de eigenaar van  Retro Supply Co.zijn ontwerpvaardigheden productiseerde om passief inkomen hieronder te genereren.   

7. Vergroot een doelgroep waarmee u inkomsten kunt genereren

inkomsten genereren met uw publiek als een beïnvloeder als een bedrijf aan huis Ben je een maker van inhoud, heb je al een behoorlijk online publiek, of heb je er altijd aan gedacht om je eigen blog, YouTube-kanaal, Instagram-account of podcast te beginnen, dan kun je potentieel groeien en vervolgens geld verdienen met je volgende ideeën met een van de eerdere ideeën op deze lijst. Bovendien kunt u ook onderzoeken of u een partner wordt die andere producten of services verkoopt voor een commissie, of een betaling accepteert voor gesponsorde berichten om merken een kans te geven verbinding te maken met uw publiek. Een loyaal publiek opbouwen vereist geduld, consistentie en focus . Dit is niet de gemakkelijkste manier om een ​​thuisbedrijf te beginnen, vooral niet op de korte termijn, maar als je in staat bent om een ​​aanhangsel op te bouwen rond iets dat je leuk vindt, kan het een van de meest voldoening gevende en bestendige zijn, waardoor je de flexibiliteit om meerdere inkomstenstromen tegelijkertijd na te streven. Het potentieel om inkomsten te genereren met uw publiek hangt vaak af van de niche die u kiest om te dienen. Als u helemaal opnieuw begint of bezig bent met het uitbreiden van uw eigen publiek, raadpleegt u de volgende handleidingen voor informatie over hoe u het beste kunt groeien en inkomsten kunt genereren met de populairste kanalen:

8. Koop een bestaand e-commercebedrijf

shopify-uitwisseling om een ​​bedrijf aan huis te kopen Last but not least: als u meer geïnteresseerd bent in simpelweg beleggen in een bron van inkomsten die u kunt onderhouden terwijl u thuis of onderweg bent, dan kunt u overwegen een gevestigde e-commerce-onderneming te kopen. Prijzen kunnen sterk variëren op basis van verschillende factoren, van de totale gegenereerde inkomsten, winstpotentieel, beschikbare items (zoals een e-maillijst of sociaal volgen), voorraad en meer. Sommige verkopers zullen zelfs aan boord zijn en je de kneepjes van het runnen van hun winkel leren. Exchange is een marktplaats die wordt aangedreven door Shopify voor het kopen en verkopen van e-commerce winkels. U kunt bladeren door de lijsten voor bedrijven die passen bij uw budget, ervaringsniveau en behoeften. Misschien wilt u een bewezen bedrijf kopen en bent u bereid meer geld te investeren om het te verwerven. Of misschien valt iemand op met onbenut potentieel dat je zou willen laten groeien. Zorg ervoor dat u elke aanbieding onderzoekt en overweeg alles wat in de verkoop is opgenomen. Inkomsten en andere gegevens kunnen worden geverifieerd via Shopify, zodat u er zeker van kunt zijn dat die cijfers kloppen. Als je wat meer advies wilt, kijk dan eens in onze gids: Hoe koop je een bedrijf op Exchange ?

Zoek een bedrijfsidee voor thuis die bij u past

Een thuisbedrijf is gewoon een op afstand werkend bedrijf in de wereld van vandaag, waar technologie de kloof tussen u, uw leveranciers, uw werknemers en uw klanten kan dichten. Al met al biedt dit de mogelijkheid om klein te beginnen, voorzichtig te groeien en conservatief te beleggen, vooral wanneer u de kosten van het huren van een kantoor kunt verlagen. Zoals je zou doen bij het starten van een type bedrijf, denk goed na over je doelen, wat je motiveert en waar je graag aan werkt om een ​​thuisbedrijf te creëren dat voor jou werkt.

Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *