5 Kernkenmerken van millennials en hoe deze kenmerken te gebruiken - DeLaatbusiness

5 Kernkenmerken van millennials en hoe deze kenmerken te gebruiken

9 min


123
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Facebook meldde in 2017 dat 70% van de millennials wordt beïnvloed door hun vakantie-aankopen door Facebook en / of Instagram. Is het een goede reden om te beginnen met marketing voor millennials?

Je zult niet alleen zijn daarbuiten. Veel bedrijven willen een deel van de 200 miljard dollar krijgendie millennials tot hun beschikking hebben.

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf opvalt en een deel van de taart krijgt, moeten uw advertenties spreken met de specifieke kenmerken en behoeften van millennials.

Hier zullen we mythen ontmaskeren die millennials teisteren, kijken naar vijf centrale kenmerken die hen definiëren, en markeren manieren om millennials op de markt te brengen.

Bekend als de ‘ik-generatie’, zijn Millennials ten onrechte bestempeld als lui, temperamentvol en hebben ze geen loyaliteit en voldoening op hun werk.

Maar voor al het verdriet dat ze krijgen, is er geen ontkenning van de kracht die ze hanteren.

Hun aantal is in de VS alleen al gestegen tot ruim 76 miljoen . Ze zijn de grootste en meest invloedrijke generatie tot nu toe en hebben de meeste koopkracht in vergelijking met elke andere generatie.

Dientengevolge, millennials worden voortdurend gebombardeerd met advertenties en inhoud.

1. Millennials zijn gericht op sparen

Ondanks hun koopkracht – een mengeling van inkomsten en toenemende schulden – verdienen millennials 20% minder dan hun ouders op dit moment in hun leven. Het gemiddelde salaris van iemand tussen de 25 en 34 jaar is ongeveer $ 40.000 in vergelijking met wat hun ouders op dezelfde leeftijd hebben gemaakt.

Markt voor millennialsBron ]

Naast het maken van minder geld, bezitten millennials ook minder eigendommen in vergelijking met hun ouders. Huren is gebruikelijker dan het kopen van een huis en autodiensten zijn populairder dan het kopen van een auto.

Om hun lagere inkomen te bestrijden, zijn meer millennials gericht op het opbouwen van hun spaargeld. In feite , “een op de zes millennials hebben al $ 100.000 gered.” Millennials hebben nog steeds werk te doen om een comfortabele besparingen kussen vast te stellen, maar dit is een indicatie dat sparen en uitgeven verstandig is belangrijk voor hen.

Als marketeer zult u eerder succes ervaren en meer leads converteren wanneer uw advertenties spreken over de wens van millennials om te besparen. Advertenties die gevoelens van financiële zekerheid, verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid oproepen, zullen waarschijnlijk het beste doen met millennials, omdat meer van hen niet zo geïnteresseerd zijn in het verzamelen van spullen om dat te doen. Ze hebben een langetermijndoel in gedachten en besteden verstandig om ervoor te zorgen dat ze dat doel bereiken.

Hoe naar millennials te marketen

Acorns is een investeringsapp die reservewijziging en extra geld rondtelt en het automatisch voor gebruikers investeert. Aangezien 66% van de mensen in de leeftijd van 18-29 jaar en 65% van de mensen tussen de 30 en 39 jaar bang zijn om te investeren , haalt een app als Acorn het giswerk uit investeringen en vereenvoudigt het het proces.

Markt voor millennialsDeze post op Instagram moedigt gebruikers aan om hun investeringen voort te zetten. Net als bij sparen, vereisen investeringen langetermijnengagement om winst op de lange termijn te zien. Dit type bericht spreekt de behoeften van millennial-klanten aan die proactief zijn en die goed willen plannen voor de toekomst.

Net als Acorns, spreek met de specifieke pijnpunten en frustraties van uw klanten om hun aandacht te krijgen en laat hen vervolgens zien hoe u het probleem beter oplost dan wie dan ook.

2. Millennials lezen blogs voordat ze kopen

Met toegang tot informatie die meer dan ooit beschikbaar is, hebben mensen meer manieren om zichzelf te onderzoeken en zichzelf te informeren over de producten waarin ze geïnteresseerd zijn voordat ze iets kopen. In feite zegt 23% van de millennials dat ze graag onderzoek doen voordat ze iets kopen. Een deel van de reden waarom millennials tijd besteden aan onderzoek is vanwege de hoeveelheid tijd die ze online doorbrengen. Bijna 80 procent van de millennials gebruiken hun telefoons om prijzen te onderzoeken, terwijl 68,9% hun telefoon gebruikt om recensies te lezen.

Bovendien leest 33% van de millennials liever blogberichten voordat ze kopen dan minder dan 3% die de voorkeur geven aan traditionele vormen van reclame, zoals tv en tijdschriften.

“Millennials zijn over het algemeen geen impulsieve klanten . Ze vinden het leuk om te onderzoeken, ze willen er het volste vertrouwen in hebben dat de winkelier en het merk aansluiten bij hun waarden, en ze willen ervoor zorgen dat ze de beste prijs voor een artikel krijgen, dus gebruiken ze veel kanalen om deze informatie te vinden .”

Markt voor millennialsOm meer mensen naar uw website te trekken, zodat zij meer over uw product kunnen leren en meer diepgaande inzichten kunnen krijgen, kunt u creatief zijn met de bestemmingspagina’s dieu op de markt voor millennials gebruikt. De best converterende bestemmingspagina’s bevatten veel afbeeldingen , zijn informatief en boeiend. Blogberichten kunnen als bestemmingspagina’s fungeren, mits de informatie relevant is en betrekking heeft op de advertentie-inhoud.

Hoe naar millennials te marketen

Zevenenzestig procent van de werkende millennials willen hun baan verlaten om zelfstandige te worden – niet omdat ze loyaliteit missen, maar omdat ze hun rijkdom willen laten groeien. 17hats is een hulpmiddel dat is ontworpen om kleine bedrijven te helpen hun werking efficiënter te laten verlopen. Van lead generation tot projectmanagement, 17hats heeft een reeks functies die beschikbaar zijn voor gebruikers. 
Markt voor millennialsBron ]

Dit Facebook-bericht schetst snel enkele van de functies die beschikbaar zijn voor gebruikers. Geïnteresseerde leads willen meer weten over elke functie om te bepalen of het platform al dan niet aan hun behoeften voldoet. Door dergelijke inhoud aan specifieke bloginhoud te koppelen, kunnen millennium-klanten het platform grondig onderzoeken voordat ze zich aanmelden.

Gebruik een CTA zoals ‘Meer informatie’ om te linken naar inhoud op uw blog. Hiermee wordt erkend dat uw doelgroep zich in de afwegingsfase bevindt van de customer journey en meer moet weten over wat u te bieden heeft voordat ze kopen. Het is minder druk dan een ‘Nu kopen’-CTA, want als leads niet klaar zijn om te kopen, kunnen ze ervoor kiezen om niet op de knop te klikken.

3. Millennials kijken naar hun netwerk voor aanbevelingen

Maar liefst 91% van de millennials koopt op basis van aanbevelingen van vrienden. Terwijl ze scrollen door hun Facebook-nieuwsfeed, worden mensen gebombardeerd met advertenties en promotionele inhoud. De meeste mensen scrollen naar rechts en lezen niet – laat staan ​​klik – de inhoud. Wat millennials ertoe aanzet om te stoppen met scrollen is het zien van interessante inhoud uit hun vrienden- en familie netwerk. Als iemand bijvoorbeeld een vriend ziet die een nieuwe gadget gebruikt of een nieuw restaurant probeert, stopt de kans dat hij stopt met scrollen om meer te weten te komen .

Markt voor millennialsBron ]

Laat gebruikers uw inhoud stoppen en lezen door verwijzingsmarketing op te nemen in uw sociale media-inhoud. Millennials zullen hier waarschijnlijk meer open voor staan ​​dan standaard Facebook-advertenties.

Begin met uit te zoeken wie uw klant voorstander is. Dit zijn klanten die uw product hebben gebruikt en op basis van hun positieve ervaring zullen uw producten waarschijnlijk doorverwezen worden naar andere mensen. U kunt zelfs verwijzingsmarketing gebruiken die zich richt op influencers die bereid zijn om speciale aanbiedingen te delen met hun netwerk van vrienden en familie.

Hoe naar millennials te marketen

Life Fitness Gym is een leverancier van fitnessapparatuur voor gelicentieerde faciliteiten en thuisgymnastiek. Hun focus ligt op het leveren van innovatieve, ultramoderne apparatuur om klanten te helpen een actief en gezond leven te leiden.

Deze Facebook-advertentie biedt klanten een cadeaubon van $ 50 aan Karma Athletics – een bedrijf voor fitness-activiteiten – wanneer ze een vriend doorverwijzen. Deze advertentie doet een paar dingen goed:

  • Het biedt een beloning die klanten nuttig zullen vinden. De kans is groot dat als ze aan het trainen zijn, ze trainingskleding nodig hebben.
  • Life Fitness Gym werkt samen met een ander fitnessbedrijf.
  • Het gebruikt de “kans om te winnen” als een stimulans om de acquisitie van klanten te stimuleren. Het biedt geen verwijzingsprikkel voor elke advocaat, maar eerder een gevoel van urgentie dat mensen op natuurlijke wijze ertoe brengt door te verwijzen en nieuwe klanten aan boord komen.

Markt voor millennialsBron ]

Gebruik dergelijke tactieken om te vermarkten naar uw millennial-klanten. Ontdek wat andere merken uw publiek volgt en met verschillende merken samenwerken om de interesse in uw aanbod te vergroten. Overweeg een verwijzing aan te bieden die zowel de advocaat als de verwezen klant beloont. Op deze manier hebben beide partijen iets te winnen bij het zakendoen met jou.

Uit onderzoek blijkt dat verwijzingen 4x meer kans op verkoop genereren, dus bedenk wat voor soort aanbieding het meest relevant is voor uw doelgroep. Zal bijvoorbeeld een korting, puntensysteem, cadeaubon of iets anders de meeste impact hebben en meer millennial klanten omzetten?

4. Millennials maken zich zorgen over gezondheids- en milieukwesties

De verkoop van biologische producten neemt toe met de verwachting dat de markt voor gezondheids- en welzijnsvoedsel in 2019 zal groeien tot ongeveer $ 1,1 biljoen . “Met een verhoogde push van consumenten om meer te weten te komen over wat hun voedsel te bieden heeft, reageren bedrijven door gezondere oplossingen aan te bieden.

Onthoud dat millennials graag onderzoek doen, dus besteden ze meer tijd online aan onderzoek naar de voordelen van natuurlijk, biologisch voedsel en de impact van productie en levering op het milieu voordat ze kopen.

Als u uw inhoud bovenaan de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines wilt weergeven, gebruikt u Google-advertenties die zich richten op zoekwoorden waarnaar millennials op zoek zijn.

Hoe naar millennials te marketen

Whole Foods Market is een nationale supermarktketen die klanten een ruime keuze aan natuurlijke en biologische producten biedt. Ze gebruiken Google-advertenties die inspelen op de soorten informatie die het belangrijkst is voor gezondheidsbewuste millennials.

Zinnen als ‘biologisch voedsel’, ‘veganistische producten’ en ‘paleo’ worden bijvoorbeeld duizenden keren per maand doorzocht.

Markt voor millennials

Als u uw doelgroep en de typen zoekwoorden die ze zoeken wilt onderzoeken, maakt u een Google-advertentiesaccount . Eenmaal op het dashboard klikt u op ‘Zoekwoordplanner’ in het menu ‘Gereedschap’ bovenaan de pagina:

Markt voor millennialsVanaf hier heb je twee opties. U kunt nieuwe zoekwoorden vinden op basis van wat u denkt dat uw doelgroep zoekt, of u kunt verschillende zoekwoorden vergelijken en de maandelijkse volumes en prognoses voor elke zoekwoorden opvragen.

Markt voor millennialsAls u eerst zoekwoorden wilt onderzoeken, klikt u op ‘Nieuwe zoekwoorden zoeken’ en voert u uw lijst in om aan de slag te gaan:

Markt voor millennialsGebruik het resulterende rapport om te zien hoe de zoekwoorden die u kiest – en gerelateerde zoekwoorden – elke maand presteren. Overweeg deze gegevens terwijl u nadenkt over de kopie en CTA’s die u gebruikt om uw millenniumdoelgroep te targeten.

Markt voor millennials

5. Marketingwaarde-ervaringen over fysieke producten

In tegenstelling tot hun ouders vóór hen, ziet 49% van de millennials winkelen meer als een sociale activiteit dan als een boodschap . Millennials die online winkelen, zijn meer geïnteresseerd in de gebruikerservaring dan in het kopen van producten, en millennials die in winkels winkelen, genieten van winkelen in winkels, lunchen en tijd doorbrengen met vrienden.

De sociale en boeiende aspecten van winkelen betekenen dat ” 78% van de millennials liever hun geld besteden aan ervaringen dan aan begeerde goederen.” Om tegemoet te komen aan deze voorkeur, kunt u uw advertenties en inhoud van sociale media positioneren om meer aandacht te besteden aan de ervaring van het gebruik van uw producten versus de producten zelf.

Hoe naar millennials te marketen

Fitbit is een populair merk van draagbare technologie. Hiermee kunnen gebruikers hun stappen per dag, hartslag, gewicht en zelfs slaappatroon volgen. Hun productlijn is uitgebreid van fitness-trackers om ook smartwatches, een fitness-app en meer te omvatten. In plaats van alleen nieuwe klanten te proberen te verkopen op de voordelen van het gebruik van hun producten, voert Fitbit social-mediacampagnes uit die zich richten op fitness. Je zult je herinneren dat millennials gezondheidsbewust zijn, dus dit soort inhoud zal hun aandacht trekken.

Markt voor millennialsBron ]

Gebruik Fitbit’s aanpak om campagnes te maken – zoals de Doeldag-campagne – waar klanten mee kunnen doen. Het doel hier is om:

Deze aanpak werkt op twee manieren voor u:

  • Je creëert ervaringen die zo relevant zijn voor je publiek dat ze zich gedwongen voelen om deel te nemen.
  • U laat zien dat andere mensen in de campagne een positieve ervaring hebben.

Voor dit laatste deel bevat Fitbit door gebruikers gegenereerde inhoud in haar ervaringscampagnes:

Markt voor millennialsBron ]

Markt voor millennialsBron ]

Merk op hoe de branding van Fitbit duidelijk en consistent is gedurende hun verschillende campagnes? Doe hetzelfde, zodat klanten bekend worden met u en uw producten. Op deze manier zullen ze, als ze klaar zijn om iets te kopen, eerst naar u toe komen omdat zij u en de ervaring die zij tijdens uw campagnes hebben gehad, onthouden.

Begin nu met marketing voor millennials!

De eerste stap in marketing naar millennials is om je specifieke doelgroep te leren kennen.

Er zijn miljoenen millennials op de markt om te kiezen in welk segment u zich wilt concentrerenen om hun behoeften en verwachtingen te leren kennen.

Zodra u meer inzichten heeft, kunt u uw advertenties en inhoud aanpassen.

Kies de bovenste twee of drie kenmerken van het door u gekozen segment en begin met het creëren van voldoende boeiende inhoud om millennials ervan te overtuigen dat ze u kunnen vertrouwen.

Maak een diverse advertentiestrategie met mogelijk meerdere platforms.

Experimenteer , net als met alles in marketing, totdat u de beste combinatie van tactieken, campagnes, inhoud en advertenties vindt waarop uw millenniumgebruikers reageren.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *