6 Facebook Lead generatie fouten + 4 bewezen manieren om meer leads te krijgen - DeLaatbusiness

6 Facebook Lead generatie fouten + 4 bewezen manieren om meer leads te krijgen

14 min


135
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Een groot deel van de reden waarom zoveel bedrijven vertrouwen op Facebook-advertenties, is het potentieel om nieuwe klanten te werven.

Maar Facebook-advertenties kunnen soms een gokgevoel lijken, vooral in de begintijd dat je net begint.

U kunt het verkeerde campagnedoelstelling, plaatsing, budget kiezen of zelfs het slachtoffer worden van subtielere fouten die resulteren in slechte advertentieprestaties en verspild geld.

We hebben zes fouten gevonden die bijdragen aan het genereren van slechte Facebook-leads.

Als u ze niet aanpakt, zal dit consequent uw hele advertentiecampagne schaden.

Het goede nieuws is dat ze eenvoudig te repareren zijn.

Ontdek de meest voorkomende fouten die marketeers maken en hoe ze kunnen worden opgelost, zodat uw Facebook leadgeneratie-advertenties de resultaten krijgen die u verwacht!

Aan de slag met Facebook Lead Generation Ads

Voordat we een begin maken met veelgemaakte fouten bij het genereren van Facebook-leads, laten we beginnen bij het begin en kijken hoe een campagne kan worden opgezet en hoe je deze kunt gebruiken om meer leads te krijgen .

De beste manier om aan de behoeften van uw publiek te voldoen, is om uw ideale klant te begrijpen .

Omdat de mensen die op uw advertenties klikken degenen zijn die het meest geïnteresseerd zijn in uw product, kunt u hen een paar vragen stellen wanneer ze op uw advertenties klikken.

Met leadadvertenties op Facebook kunt u een leadgeneratieformulier opnemen – ook wel een instant-formulier genoemd – in uw campagne zodat mensen snel basisinformatie met u kunnen delen. Instant-formulieren zijn vooral handig op mobiele apparaten waar mensen gemiddeld vier uur per dag op hun telefoon doorbrengen .

Om het aantal voltooide formulieren te vergroten, vult Facebook automatisch delen van uw instant-formulier in op basis van informatie die gebruikers al op Facebook hebben gedeeld, zoals hun naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe een hoofdadvertentie te maken

Om een ​​leadadvertentie te maken, gaat u naar uw Facebook Ads Manager Dashboard en klikt u op ‘Maken’:

Facebook lead generatie

Facebook lead generatie

Omdat we ons richten op klantacquisitie, kiest u ‘Leadgeneratie’ uit de lijst met doelstellingen.

Facebook lead generatie

Met deze doelstelling is het uw doel om mensen te targeten die zich in de afwegingsfase van de customer journey bevinden . Dit zorgt ervoor dat uw leadadvertenties worden gezien door de mensen die het meest waarschijnlijk zullen kopen.

Bovendien trek je meer leads aan die nieuwsgierig zijn naar je oplossing voor hun specifieke pijnpunt. Tegen de tijd dat ze uw advertentie zien, zijn ze al begonnen met het onderzoeken van beschikbare oplossingen.

Vervolgens geeft u uw advertentie in te stellen. Ten eerste, als u meer dan één Facebook Bedrijfspagina heeft, bevestig dan welke pagina u voor uw advertentie wilt gebruiken:

Facebook lead generatie

Dan geef uw publiek, plaatsing, budget, en tijdschema.

Wanneer u uw doelgroep instelt, moet u er rekening mee houden dat u een aangepast publiek kunt uploaden met e-mailadressen, telefoonnummers en andere identificerende gegevens die u heeft verzameld.

U kunt ook uiterlijk doelgroepen gebruiken die overeenkomen met de typen mensen die uw Facebook-pagina al bezoeken.

Facebook lead generatie

Op basis van de doelgroep die u target, geeft u de demografische gegevens, interesses en gedragingen op die u bij uw doelgroep vaak tegenkomt .

Dit zorgt ervoor dat de ‘juiste’ mensen uw advertentie te zien krijgen:

Facebook lead generatie

Laat plaatsingen op Automatisch instellen om Facebook te laten beslissen waar uw advertenties het best kunnen worden geoptimaliseerd:

Facebook lead generatie

Tot slot stel uw advertentie budget :

Facebook lead generatie

De laatste stap bij het maken van uw leadadvertentie is het instellen van uw advertentieontwerp .

Hier kiest u welk formaat uw advertentie zal gebruiken (carrousel, enkele afbeelding, enkele video en diavoorstelling), kiest u uw afbeeldingen en voert u uw advertentietekst in.

Hoe een instant-formulier te maken

Zodra uw advertentie is voltooid, kunt u uw instant-formulier maken.

Klik in het gedeelte Instant Form op “Nieuw formulier”:

Facebook lead generatie

Hier beslist u welk type formulier u gebruikt, of u een intro toevoegt, de vragen aanpast die uw formulier zal bevatten, deel uw privacybeleid ( let op: voordat u uw leadadvertentie kunt publiceren, zult u moet eerst een link naar het privacybeleid op uw website maken) en uw Thank You-scherm aanpassen:

Facebook lead generatie

En voila! Je bent klaar. Of ben jij?

4 bewezen manieren om meer leads te krijgen

Voordat u uw advertentie en instant-formulier publiceert, zijn er enkele praktische tips waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat uw advertentie de gewenste engagementen, voorkeuren, klikken en shares krijgt.

Om die aanstootgevende strategie te starten, zijn er  vier manieren om leads te genereren die je kunt gebruiken  om swingend te komen.

# 1 – Biedt iets gratis aan

Mensen vinden het leuk om gratis dingen te krijgen, dus gebruik het als een manier om je product of dienst aan je publiek voor te stellen. Zodra u hun aandacht hebt gekregen, gebruikt u uw instantformulier om contactgegevens te verzamelen, zodat u de relatie kunt blijven koesteren en ze door de customer journey kunt leiden – van bewustwording tot retentie.

Gratis is iets dat in onze galerij van Facebook-advertenties verschijnt  voor het continu genereren van leads:

image-332e189c-f9a7-41ce-8e13-b9cd4fc9bc99

Gratis Slurpees voor gelukkige Australiërs!

Er is een gedocumenteerde  psychologische reactie  op gratis producten en voorbeelden die kunnen worden gebruikt als een  krachtige marketingtool . Hier, ookal krijg je ze pas gratis als je er zes hebt gekocht, maar het is nog steeds voldoende om je aandacht te trekken.

Gratis producten dienen als een “zachte opening” voor de rest van uw diensten. Mensen die uw gratis product gebruiken, zijn een relatie aangegaan met uw merk, wat een kantelmoment kan zijn bij de beslissing welk product u in de toekomst moet betalen.

# 2 – Pop de vraag

De beste leads zijn gekwalificeerde leads. Dit zijn de mensen die het meest waarschijnlijk iets kopen. Om deze mensen te vinden, gebruikt u uw instantformulier om kwalificerende vragen te stellen.

Segment leads op basis van hoe ze reageren en eerst op het voeden van uw gekwalificeerde leads.

Een manier om dit te doen is om via een enquête contact te leggen met een lead via een contactformulier. Dit geeft je waardevolle informatie over je leads die je kunnen helpen om ze te voeden.

Hier doet de Zuid-Afrikaanse winkel V & A Waterfront precies hetzelfde. Ze linken door naar een enquête over hun winkel.

image-1b2006e4-5073-4dce-bb5f-06fb10236203Dit betekent dat ze alleen hoogwaardige leads krijgen van mensen die actief geïnteresseerd zijn in hun winkel in Kaapstad.

Hier zijn enkele tips om het meeste uit uw enquête te halen.

 • Begin met te vragen of de lead de  waarde van uw product nodig heeft . Dit helpt mensen om te bepalen aan welke van hun behoeften u kunt voldoen, wat betekent dat u ze onmiddellijk kunt kwalificeren. Op hun beurt bent u beter voorbereid om te bespreken hoe u hen kunt helpen.
 • Tijd correct.  Als u een gratis proefversie van uw product hebt, kunt u mensen vragen hoe hun ervaring met uw product  tijdens  die proefperiode is geweest, zodat u leads naar nuttige producten of functies kunt leiden terwijl ze op zoek zijn naar de overgang naar de volledige versie van uw product.
 • Plaats uw enquêtes strategisch. Een enquête die verschijnt voordat u weg klikt bij het bestelformulier, zou u kunnen vragen waarom iemand een bestelling niet heeft voltooid. Op een productenpagina kunt u vragen welke functies het belangrijkst zijn. Het vastleggen van dit soort gegevens helpt je om je leads te koesteren.

Enquêtes tonen de waarde die u toekent aan de feedback van uw klanten en helpen u uw lead vanaf het eerste niveau te bedienen. Zelfs als de follow-up van uw enquête niet elke lead converteert, kunnen ze nog steeds feedback vastleggen die u kunt gebruiken om te verbeteren. Bovendien zijn enquêtes aanpasbaar en een eenvoudige toevoeging aan elke website, waardoor ze geschikt zijn voor elke leadgeneratiestrategie.

# 3 – Een video met een waarde van duizend leads

Video’s kunnen een waardevol onderdeel zijn van het  bouwen van uw merk,  omdat ze een krachtige manier zijn om uw boodschap over te brengen.

Met leadadvertenties kunt u video gebruiken om uw publiek aan te trekken en hen aan te moedigen op de CTA te klikken.

Maar onthoud:

Gebruikers kijken slechts ongeveer een derde van de weg door Facebook-video’s , dus bouw anticipatie op in je video en plaats de CTA vroeg.

Dit zijn drie Pro-trucs die uw leven gemakkelijker maken:

 • Als u zich wilt concentreren op het aantal leads, voegt u een CTA toe aan educatieve video’s. 
  Ze zullen gemakkelijk verteerbaar zijn voor mensen die nieuw zijn in uw product en een breder publiek bereiken.
 • Als u zich wilt concentreren op de kwaliteit van leads, voegt u een CTA toe aan gerichte video’s. 
  Plaats uw CTA bijvoorbeeld op korte zelfstudies met speciale functies van uw productsuite. Deze zullen een beroep doen op bekende kopers.
 • Locatie, locatie, locatie. 
  Zorg ervoor dat je CTA op het perfecte punt in je video komt. Endroll-CTA’s genereren kwaliteitsleads, maar midroll-CTA’s hebben een  iets hogere conversie . Als u een midroll-CTA gebruikt, interesseert u zich dan voor uw CTA in uw product / merk, maar onderbreek uw aandacht niet.

# 4 – Maak gebruik van de kracht van mobiel (inclusief SMS)

De hoeveelheid tijd die mensen aan hun telefoons spenderen neemt gestaag toe.

Instant formulieren bieden veel functies om de klantervaring eenvoudig te maken. Zorg ervoor dat u functies gebruikt die beschikbaar zijn op mobiel.

Maar het is niet genoeg! Iedereen met een gevestigde leadgeneratiekanalen en -protocol moet een SMS toevoegen aan zijn strategie. Het opnemen van sms geeft u een betere set hulpmiddelen om met leads te communiceren.

De consumenten van tegenwoordig zijn  geavanceerder , vooral als het gaat om het onderzoeken van producten. Door een sms-campagne kunt u genuanceerder, leniger en beter geïnformeerd worden dan ooit tevoren.

Controleer uw e-mail en sms-inboxen. Welke loopt over met ongelezen berichten? Het is jouw inbox, is het niet? Terwijl SMS-berichten 99%  van de tijd worden gelezen  , kunnen e-mails wegkwijnen. Bovendien bleek uit een onderzoek dat de  responspercentages via sms 3-4x hoger zijn dan bij e-mail .

Het is dus volkomen eenvoudig om SMS te integreren in uw leadgeneratieproces.

De sleutel tot het gebruik van SMS is om het samen te vouwen in een bestaand kanaal om een ​​sterke context te bieden aan gebruikers die uw berichten ontvangen.

Laten we eens kijken naar enkele snelle manieren om SMS-berichten probleemloos te integreren:

 • In reactie op een enquête. Als een lead u zijn mobiele informatie geeft na het maken van een enquête, gebruik deze dan om te volgen. U kunt hen informatie geven over eventuele problemen die zij veroorzaken. Als ze bijvoorbeeld verward zijn over prijsplannen, volg dan een link naar een doorloop van uw plannen.
 • In reactie op een video. Follow-up van uw CTA op een educatieve video met plaatsen die een voorsprong hebben, kan meer productinformatie vinden om hun verkenning van uw services aan te moedigen.
 • Als de kickstart van een aanbieding.  Als u sweepstakes host, een kortingsbon aanbiedt of een verkoop aanbiedt, herinnert u uw leads snel voordat deze vervalt, profiteert van de directe aard van SMS en  worden mensen aangemoedigd om te winkelen vanwege een moeilijke deadline.

Nu u weet hoe u leadadvertenties en instant-formulieren maakt en hoe u deze kunt maximaliseren , gaan we in op de fouten die u mogelijk maakt en hoe u deze kunt oplossen.

Fout # 1: niet inclusief de juiste instantformuliervelden voor leadopname

Het publiceren van een leadgenererende advertentie is slechts de eerste stap in het uitbreiden van uw klantenbestand. De volgende stap is het koesteren van je nieuwe leads, zodat ze uiteindelijk iets kopen. Maar om meer te weten te komen over uw nieuwe leads en hen te verzorgen, hebt u gegevens nodig.

Met een instant-formulier kunt u alles van e-mails tot telefoonnummers verzamelen tot meningen van klanten. Maar als u niet vooruit denkt naar hoe u de gegevens die u verzamelt wilt gebruiken, kunt u die gegevens moeilijk in iets nuttigs veranderen.

Stel dat u bijvoorbeeld gratis offertes aan uw publiek aanbiedt; het is niet genoeg om gewoon om een ​​naam en e-mailadres te vragen. Uw offerte moet worden aangepast aan de behoeften van elke lead en geeft u een idee van hoe dicht ze bij het kopen van iets zijn.

In dit Land Rover-voorbeeld vraagt ​​de tweede pagina van het instantformulier mensen wanneer ze van plan zijn om te kopen:

Facebook lead generatie

Bron ]

Op deze manier weet Land Rover waar die leads de customer journey inslaan en kunnen nieuwe campagnes worden gemaakt die deze leads helpen kopen.

Hoe dit probleem op te lossen

In plaats van een standaardformaat van instant-formuliervelden te gebruiken, past u het formulier aan met velden die direct verband houden met het product of de service die u aanbiedt.

U kunt vervolgens de verzamelde informatie gebruiken om de klantervaring te verbeteren en aan hun behoeften te voldoen.

Facebook lead generatie

Dus als uw hoofdadvertentie bedoeld is voor consultatiediensten, voeg dan een afspraakplanningsveld toe versus een vrij tekstveld waarin u wordt gevraagd om de beschikbaarheid van de lead (dit werkt alleen op mobiele telefoons).

Facebook lead generatie

Deze aanpak vermindert het handmatige werk voor klanten en is sneller voor hen om te voltooien. Deze aanpak verbetert ook hun kansen om door te nemen.

Fout # 2: Niet-automatiseren van vervolgprocessen na aanmelding

Het is één ding om uw hoofdadvertentie in te stellen, maar hoe bent u van plan om de gegevens die u verzamelt te beheren?

Het maakt niet uit of u 10 leads of 100 hebt, het handmatig invoeren van gegevens in een ander platform snijdt het gewoon niet. Er is te veel potentieel om informatie onjuist in te voeren.

Het is ook niet logisch dat u gegevens op Facebook vastlegt, downloadt en uploadt naar uw CRM-systeem. Dit is tijd besteed aan taken die geen enkele waarde toevoegen aan de klantervaring.

Eenvoudig gezegd : “activiteiten met een lage waarde houden u bezig en voorkomen dat u echt werk gedaan krijgt. Maak tijd vrij voor werk dat er toe doet. “

Hoe dit probleem op te lossen

Het goede nieuws is dat Facebook u in staat stelt te synchroniseren met CRM-producten zoals Salesforce en Airtable om de communicatie met nieuwe leads te automatiseren en processen beter te beheren. Het doel is om klanten betrokken, opgewonden en vlot te laten meegaan op de customer journey – niet een stop-and-go-ervaring waarbij u informatie stukje bij beetje aan hen verstrekt.

Kies om te beginnen een keuze uit de lijst met CRM-hulpmiddelen van Facebook .

Als u bijvoorbeeld MailChimp kiest  zodra nieuwe contactinformatie is ontvangen, wordt deze automatisch toegevoegd aan een gesegmenteerde lijst in uw account en wordt een gerichte e-mailcampagne gestart.

Facebook lead generatie

Bron ]

Stel dat u een advertentie voor een product in beperkte oplage uitvoert. Uw infuuscampagne bevat de voordelen van het product, klantenverklaringen en een kortingscode. Als u een advertentie voor een ander product heeft uitgevoerd, zou de infuercampagne ook anders zijn.

Op deze manier hebt u de flexibiliteit om uw e-mailcampagnes zoveel als nodig aan te passen en nieuwe leads te koesteren.

Dit is beter dan proberen te onthouden wanneer e-mails manueel moeten worden verzonden en aan wie.

Fout # 3: Instantformulieren gebruiken voor slechts één doel

Met het genereren van leads kunt u zich gemakkelijk concentreren op het verzamelen van e-mails om uw e-maillijst te vergroten.

Echter, kan Facebook lead generation advertenties daadwerkelijk worden gebruikt op drie manieren :

 • E-mail aanmelding , wat goed is voor de groei van de e-maillijst en aanmelding voor de nieuwsbrief
 • Enquêteformulieren , die kunnen worden gebruikt om een ​​publiek te leren kennen en om hun voorkeuren en interesses te achterhalen
 • Speciale aanbiedingen en promoties , die geweldig zijn om mensen te interesseren voor uw merk en om te kopen door een onmiddellijke beloning aan te bieden

Het doel van de meeste leadgenererende advertenties is om een ​​e-mailadres te krijgen. Maar zoals u kunt zien, is er meer dan één manier om dat te doen en krijgt u nog steeds de inzichten die u nodig hebt.

Hoe dit probleem op te lossen

Wees duidelijk over uw doel voor uw leadadvertentiecampagne.

Denk na over uw campagnedoelstelling. Wilt u alleen uw e-maillijst laten groeien om directer met leads te communiceren of wilt u toegang bieden tot een specifiek product of een specifieke service?

Laten we zeggen dat u een webinar wilt promoten die een nieuw product of een nieuwe service zal introduceren en u voor uw doelgroep zal brengen. Gebruik e-mailregistratie in uw instant-formulier, zodat u leads kunt herinneren om iets te kopen na het webinar.

Hier is een voorbeeld van hoe dit zou kunnen werken. Hier is een advertentie van het bedrijf Quip:

Facebook lead generatie

Bron ]

De advertentie toont alle voordelen van het gebruik van de app. Stel bijvoorbeeld dat de CTA ‘Meer informatie’ leidt tot een instant-formulier waarin ze zich kunnen aanmelden voor een webinar.

Zodra leads hun contactgegevens hebben ingediend, ontvangen ze e-mails, zoals die hieronder, die hen eraan herinneren waar de webinar over gaat en bieden een live demo van Quip:

Facebook lead generatie

Met deze aanpak kunt u, in plaats van een e-mailadres te vragen en het een dag te noemen, leads herinneren aan de waarde die u biedt, iets gratis delen en een optie opnemen om ze te verkopen .

Fout # 4: geen rekening houden met gebruikerservaring over meerdere apparaten

Sommige functies die beschikbaar zijn op instant-formulieren zijn innovatief, waardoor u op unieke manieren kunt verbinden met leads :

Facebook lead generatie

Facebook lead generatie

Bron ]

U zult echter merken dat niet al deze functies beschikbaar zijn op alle apparaten. Het boeken van een afspraak is bijvoorbeeld een handige functie, maar het is alleen beschikbaar op mobiele apparaten en niet op een pc.

Als u niet kijkt naar de apparaten die uw publiek gebruikt, vermindert dit de effectiviteit van uw leadadvertenties, als mensen zich niet goed kunnen engageren of uw advertentie niet zien omdat ze niet op mobiel zijn.

Hoe dit probleem op te lossen

Voordat u uw hoofdadvertentie maakt, moet u nadenken over wie u target en waar uw publiek de meeste tijd doorbrengt.

Als uw doelgroep voornamelijk millennials is – die bijna vier uur per dag op hun telefoon doorbrengen -, moeten uw leadadvertenties geschikt zijn voor mobiele apparaten en compatibele functies gebruiken.

Facebook lead generatie

Statista ] – Dagelijkse tijd besteed aan mobiel door millennial internetgebruikers wereldwijd van 2012 tot 2017 (in minuten)

Fout # 5: niet inclusief een introsectie

Alle advertenties voor leadgeneratie bieden u de mogelijkheid om een ​​introgedeelte in uw advertentie op te nemen.

Wat geweldig is aan een introductiesectie, is dat het je de kans geeft om leads een snel overzicht van je product of dienst te geven en wat je kunt verwachten .

De intro dient ook om leads enthousiast en klaar te krijgen om te blijven lezen – en uiteindelijk door te volgen en te kopen.

Facebook lead generatie

Het niet opnemen van een intro is een gemiste kans omdat je de optie om:

 • Voeg een pakkende kop toe en bied een haak om gebruikers nieuwsgierig te maken.
 • Voeg een aangepaste afbeelding toe die verschilt van de hoofdafbeelding in de lead-advertentie . Dit is een andere manier om aandacht van de gebruiker te trekken.
 • Voeg een korte paragraaf of opsommingsteken toe om leads snel te informeren.

Hoe dit probleem op te lossen

Je besteedt waarschijnlijk veel tijd aan het bedenken van de perfecte Facebook-advertenties om mensen erop te laten klikken. Om te voorkomen dat mensen wegklikken uit het instantformulier voordat ze hun informatie verzenden, voegt u een intro-sectie toe zodat mensen meteen precies weten wat u aanbiedt.

Als u bijvoorbeeld adverteert voor een nieuwe nieuwsbrief, geeft u een lijst met de hoogtepunten van de inhoud die u abonnees stuurt:

Facebook lead generatie

Als uw advertentie bedoeld is om een ​​nieuw product te promoten, gebruikt u de intro-sectie van uw instant-formulier om enkele functies te noemen waar klanten om hebben gevraagd. Of bel een veelvoorkomend pijnpunt en noem een ​​paar korte recensies van wat klanten hebben gezegd.

Fout # 6: Instant Form CTA is een bijzaak

Uw hoofdadvertentie heeft acht CTA’s om uit te kiezen:

 1. Nu toepassen
 2. Boek nu
 3. Download
 4. Ontvang een aanbieding
 5. Vraag een offerte aan
 6. Kom meer te weten
 7. Inschrijven
 8. abonneren

Op basis van ons eigen onderzoek dat meer dan 700.000 Facebook-advertenties analyseerde , ontdekten we dat de top vijf CTA’s in 2018 zijn: Meer informatie, Geen, Nu winkelen, Aanmelden en reizen met boeken:

Facebook lead generatie

Deze CTA’s werken om mensen te krijgen die zien dat uw advertenties klikken om een ​​actie te voltooien.

Wat geweldig is aan instant-vorm-CTA’s, is dat u ze kunt aanpassen – u bent niet beperkt tot alleen de CTA’s uit uw advertentie.

Als u uw unieke CTA wilt maken, gaat u naar het gedeelte ‘Thank You’ van uw instellingen voor instant-formulieren en werkt u het veld ‘Knoptekst’ bij.

Met al het werk dat nodig is om een ​​advertentie te maken, doet u het een slechte dienst wanneer de CTA een bijzaak is en geen verband houdt met het doel van de advertentie.

Door een duidelijke CTA aan elk nieuw inhoudsitem te koppelen , zorgt u ervoor dat de inhoud past in uw algehele marketingplan , zodat u een groter publiek kunt opbouwen en meer kunt converteren in klanten.

Hoe dit probleem op te lossen

Een goede vuistregel bij het maken van je CTA is om duidelijk te maken welke leads ze krijgen.

In plaats van het gebruik van een standaard ‘Klik hier’-CTA, moet uw instantformulier-CTA actiegericht en specifiek zijn.

Bekijk dit voorbeeld:

Facebook lead generatie

De CTA is duidelijk en komt ter zake.

Test voor uw instant-formulier verschillende CTA’s om degene te vinden met de hoogste klikfrequentie (CTR).

Het maken van uw Facebook Lead Generation Ads werkt voor u

Daar heb je het, zes veelgemaakte fouten die je misschien maakt en misschien niet weet. Hier zijn ze weer:

 • Fout # 1: niet inclusief de juiste instantformuliervelden voor leadopname
 • Fout # 2: Niet-automatiseren van vervolgprocessen na aanmelding
 • Fout # 3: Instantformulieren gebruiken voor slechts één doel
 • Fout # 4: geen rekening houden met gebruikerservaring over meerdere apparaten
 • Fout # 5: niet inclusief een introsectie
 • Fout # 6: Instant Form CTA is een bijzaak

De volgende keer dat u een leadadvertentie maakt, gebruikt u deze lijst als een soort controlelijst om ervoor te zorgen dat uw advertentie en instant-formulier de juiste boodschap overbrengen en voldoende aantrekkelijk zijn voor gebruikers.

Voordat je het weet, zijn Facebook-leadadvertenties minder verwarrend omdat je precies weet welke factoren voor je publiek werken.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format