7 geldbesparende strategieën voor ondernemers - DeLaatbusiness

7 geldbesparende strategieën voor ondernemers

1 min


103
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het implementeren van kostenbesparende strategieën voor uw bedrijf gaat niet over goedkoop zijn, maar over slim zijn. Hier zijn 7 manieren om kosten te besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of de levensstandaard:

1. Gebruik minder papier

Dit betekent niet dat je moet stoppen met het gebruik van je favoriete notebook – denk slechts twee keer na voordat je op de printknop drukt. Volgens Xerox worden 2 van de 5 bedrukte vellen papier binnen 24 uur na het afdrukken weggegooid. Papierloze systemen zijn niet alleen kosteneffectief, ze zijn ook efficiënt en milieuvriendelijk.

2. Virtualiseer Office Space

Overweeg uw werknemers thuis te laten werken om het aantal medewerkers in de fysieke locatie te verkleinen. Natuurlijk laten niet alle bedrijfsmodellen dit toe, maar waar mogelijk bespaart het een hoop geld.  

3. Gebruik Time Wisely

Tijd is geld. Probeer processen te gebruiken die de minste tijd nodig hebben om uit te voeren; op deze manier kunt u meer tijd besteden aan dingen die de naald daadwerkelijk verplaatsen. Segmenteer uw taken voor vandaag in verteerbare projecten en werk niet te veel op verschillende taken. Als u uw e-mail meer dan tien keer per dag bekijkt, verspilt u tijd.

4. Vraag om kortingen

Je zou verbaasd zijn hoeveel detailhandelaren korting geven voor eigenaren van kleine bedrijven. De grootste kortingen zijn te vinden op high-end producten zoals computers, monitors, stoelen en bureaus. Besteed en extra 5 minuten onderhandelen over de prijs en je kunt honderden dollars besparen. 

5. Ga groen

Koop apparatuur die energiezuinig is. Zoek naar apparaten met het Energy Star- label. Deze kunnen wat meer kosten, maar ze zullen je tonnen geld besparen onderweg en ze zijn goed voor de omgeving. 

6. Bruine tas

Stop elke dag met eten in restaurants. Breng een lunch naar het kantoor – of als u thuis werkt, hoeft u minder te bestellen. Als je een cappuccino-type persoon bent (ik ben), overweeg dan om over te schakelen naar gewone oude koffie en je kunt ongeveer $ 1.000 per jaar besparen. 

7. Houd je aan je budget

Een van de belangrijkste factoren bij het succesvol runnen van een bedrijf is het maken en behouden van een budget. Als u nog geen budget heeft, moet dat prioriteit nummer één zijn. Als je een budget hebt en het consequent overtreedt – wat heeft het voor zin om er een te hebben? Hier zijn drie kritische tips die u helpen bij het maken of verbeteren van een budget .


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format