7 manieren om een ​​bedrijf te starten zonder uw dagtaak te beëindigen - DeLaatbusiness

7 manieren om een ​​bedrijf te starten zonder uw dagtaak te beëindigen

10 min


132
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Of je nu je eigen baas wilt zijn of gewoon een bedrijf wilt beginnen om wat geld te verdienen aan de kant, er zijn tal van manieren om je vaardigheden en interesses om te zetten in inkomsten.

Het runnen van een succesvolle online business heeft zeker zijn aantrekkingskracht, maar komt met zijn eigen reeks uitdagingen.

De waarheid is, het starten van een onderneming van welke aard dan ook is hard werken, maar talloze mensen hebben al de sprong naar ondernemerschap gemaakt – met de juiste ideeën en veel zweetvermogen, dat kan ook.

Dit gaat niet over een simpele, levensveranderende truc. Het starten van een bedrijf werkt niet zo. In plaats daarvan hebben we een verzameling eenvoudige manieren samengesteld om een ​​bedrijf te starten zonder uw dagelijkse baan op te zeggen, om u te helpen een productidee of bedrijfsmodel te vinden dat past bij uw levensstijl.

1. Start je eigen kledinglijn

Zolang je een paar ontwerpen in gedachten hebt en een beetje tijd over hebt, kun je je eigen kledingbedrijf van de grond halen.

Als je al een Shopify-winkel hebt , kun je je eigen kledinglijn opzetten met apps zoals Oberlo , Printify , Printful en Merchify . Ze koppelen uw winkel automatisch aan kledingprinters en kledingfabrikanten.

Ze behandelen elke stap van het proces voor de levering van de detailhandel voor u, waardoor u de vrijheid heeft om een ​​breed scala aan stukken te ontwerpen en verzenden, direct uit de poort.

Waarom een ​​kledinglijn beginnen?

 • Niets is leuker dan producten maken die mensen elke dag gebruiken.
 • Zodra je je Shopify-winkel hebt gebouwd, kun je meteen beginnen met verkopen. Dankzij apps zoals Printify en Printful is het ontwerpen en leveren van je eigen op maat gemaakte kleding gestroomlijnd en vereenvoudigd.
 • Transformeer je creativiteit in iets echts en winstgevends. U zult het gevoel hebben dat uw ontwerpen tot leven komen.


We hebben Printful gebruikt om THINK PUP te maken , een kledingwinkel voor hondenbezitters en eindigde in slechts drie weken meer dan $ 1.200 . Met wat tijd en onderzoek zou je ook goed op weg kunnen zijn om een ​​succesvol t-shirtbedrijf te bouwen.

Wilt u aan de slag gaan? Lees onze uitgebreide handleiding, Hoe start ik een online T-shirt bedrijf: de ultieme gids .

Van het maken van het verhaal van uw merk tot het promoten van uw producten met influencer marketing, we hebben ook enkele handige bronnen samengesteld die uw kledingactiviteiten in elke fase helpen uitbouwen.

2. Start een dropshipping winkel

Denkt u dat u een magazijn vol met inventaris nodig heeft om uw eigen bedrijf te runnen? Denk nog eens na! Dropshipping is een geweldige manier om een ​​bedrijf met een beperkt budget te starten.

U kunt het voortouw nemen door een reeds bestaand product bij een leverancier te kopen en ze te laten zorgen voor zaken als verpakking en afhandeling.

Met dit proces kunt u een hoop obstakels overslaan die mogelijk een belemmering vormen voor het starten van uw eigen bedrijf . Belangrijk is dat het risico van ontdekken overbodig maakt dat er geen markt is voor uw product na het plaatsen van een enorme bestelling bij een fabrikant of leverancier.

Waarom kiezen voor dropshipping?

 • U hoeft geen producten op te slaan op een fysieke locatie, wat betekent dat uw cashflow niet vastloopt in de inventaris. Er is minder contant risico op voorhand.
 • Wanneer een aankoop wordt gedaan, plaatst u een bestelling bij een derde partij en zij regelen de rest van het proces voor u. Omdat u niet hoeft te doen met zaken zoals inventaris bijhouden of pakketten mailen, elimineert dropshipping veel potentiële hoofdpijn voor beginnende ondernemers.
 • Geen magazijn betekent dat u uw bedrijf overal kunt runnen. Of het nu uw woonkamer of het café in de straat is, u beslist zelf waar u wilt werken.

3. Verkoop je kunst online

Eén idee voor een online winkel is om je kunst te verkopen en je creativiteit te verdienen. Of je nu een schilder , fotograaf of muzikant bent , er zijn tal van manieren om een ​​bedrijf te starten en je nieuwste meesterwerk om te zetten in een bron van inkomsten met een prachtig ontworpen e-commerce website.

Als schilderen of fotograferen een belangrijke factor is , kunt u uw werk verkopen als afdrukken, canvas en ingelijste posters met behulp van Printify of Printful. Dit is een fantastische manier om je kunst om te zetten in iets tastbaars dat mensen mee naar huis kunnen nemen en integreren in hun ruimte. Is muziek jouw ding? Je kunt je beats, liedjes, samples en meer als digitale downloads verkopen .

Neem een ​​kijkje op The Drum Broker , de grootste online drum sample-business ter wereld. Ze creëerden een succesvol en duurzaam bedrijfsmodel met behulp van apps zoals FetchApp en ShipStation .

Waarom je kunst verkopen?

 • Maak deel uit van het leven van mensen. Breng uw werk naar de huizen en koptelefoons van uw klanten.
 • Creëer een platform om uw werk onder de aandacht te brengen door online een winkel te starten.
 • Als kunstenaar is kunst maken niet alleen een hobby, het is ook een manier van leven. Dit is je kans om van je passie een inkomstenstroom te maken en mogelijk te doen waar je echt van houdt voor de kost.

Klaar om uw ideeën voor kunstwinkels tot leven te brengen? Ga aan de slag met deze bronnen:

4. Word een freelance schrijver, ontwerper of ontwikkelaar

Schrijvers, ontwikkelaars en grafisch ontwerpers kunnen op basis van hun talenten een bedrijf starten. Als freelancer kun je je vaardigheden goed gebruiken door mensen over de hele wereld te helpen met hun projecten (uiteraard zelf geld verdienen).

Freelancen betekent niet dat je je moet vasthouden aan projecten die een maand duren en ook op je vrije tijd verdwijnen. U kunt eenvoudig hapklare taken ophalen die passen in uw planning.

Als u mensen wilt vinden die uw hulp nodig hebben, kunt u freelancen op marktplaatsen, zoals Upwork en Fiverr .

Het is vermeldenswaard dat Fiverr een beetje anders is dan een traditioneel werkbord. Zoals de naam doet vermoeden, kosten alle geplaatste banen vijf dollar. De sleutel tot het maken van veel geld op Fiverr is het zorgvuldig opzetten van uw aanbiedingen, zodat u de klant gemakkelijk kunt opwaarderen voor meer geld.

U zou bijvoorbeeld kunnen aanbieden om een ​​introductie van 150 woorden voor een blogpost te schrijven als uw oorspronkelijke $ 5,00-service. Als upsell kunt u nog eens $ 10,00 vragen voor elke extra 150 woorden. Je kunt je services aanpassen totdat je een combo hebt gevonden die het de moeite waard maakt.

Als u volledige controle wilt over hoeveel u in rekening brengt, maakt u een Shopify-winkel . U kunt uw services als producten aanbieden en verzending uitschakelen omdat u fysiek niets aan uw klanten zult leveren. U kunt zelfs apps zoals BookThatApp en Evenementenkalender gebruiken om uw klanten de mogelijkheid te geven om afspraken te plannen.

Waarom freelance?

 • Wanneer u freelance bent, kiest u aan welke projecten u wilt werken en stelt u uw eigen planning en werkplek in.
 • Betaald worden om iets te doen waar je goed in bent, is een lonend gevoel, of je nu zelf wilt inslaan of gewoon wat extra geld wilt verdienen in het weekend.
 • Als u net begint met schrijven, ontwerpen of ontwikkelen, is freelancing een uitstekende manier om uw portfolio uit te bouwen en echte ervaring op te doen in een breed scala van industrieën. Je zou kunnen ontdekken dat je een vaardigheid of passie hebt voor iets dat je nooit had verwacht.

Als freelancen klinkt alsof het een goed idee is om geld te verdienen voor je levensstijl, hebben we een aantal geweldige artikelen samengesteld die je kunnen helpen het beste uit je tijd te halen. Kijk eens:

5. Leer een online cursus

Het geven van een online cursus is een goede manier om passief inkomen te genereren. Het enige dat u hoeft te doen, is een videovoorronde samenstellen met uitleg over een onderwerp dat u kent en vervolgens hosten op uw eigen persoonlijke website .

Hoewel het vooraf moeite kost, als je erin slaagt om een ​​populaire video-tutorialserie van hoge waarde te ontwerpen, zou je regelmatig geld verdienen als mensen zich blijven inschrijven voor je cursus.

Om te beginnen met het maken van je eerste online cursus, brainstorm een ​​onderwerp dat je goed genoeg kent om iemand te leren hoe je het vanaf het begin moet doen. Dit kan letterlijk alles zijn – muziekproductie, sociale media marketing, webontwikkeling – noem maar op.

Vervolgens wil je een screencasting-app, zoals ScreenFlow , pakken om je scherm en stem op te nemen terwijl je je studenten door je tutorial laat lopen. ScreenFlow wordt ook geleverd met een ingebouwd videobewerkingssuite, waarmee je je video’s allemaal op hetzelfde platform kunt opnemen en knippen.

Waarom een ​​online cursus geven?

 • Met een online cursus kun je hem letterlijk instellen en vergeten. Neem een ​​paar dagen of weken, afhankelijk van de complexiteit die u wilt, om een ​​online cursus te bouwen. Je zou wekenlang de vruchten kunnen plukken.
 • Je hebt al de kennis, je hoeft het alleen maar te delen. Richt je op het lesgeven van iets waar je al een expert in bent en de rest komt vanzelf, of het nu gaat om het bouwen van iOS-apps, het maken van maandelijkse budgetten of het uitvoeren van Facebook advertentiecampagnes.
 • Iemand een nieuwe vaardigheid leren, is zijn eigen beloning. Hoewel er zeker geld te verdienen valt met online cursussen, is het helpen van andere mensen altijd een bevredigende ervaring op zich.

Nadenken over het delen van uw vaardigheden met de wereld? Hier zijn enkele inspirerende TED Talks en podcasts om je hersenen in beweging te krijgen voor je aankomende online geldzaken:

6. Draai je kringloopwinkelvondsten om

Als je het leuk vindt om kringloopwinkels te slaan en geweldige deals te sluiten, dan is een geweldig winkelidee om je tweedehands schatten online te verkopen.

Je potentiële klanten willen coole dingen kopen, maar ze willen niet door oude voetbalshirts en gevlochten riemen graven om die ene geweldige vondst te bemachtigen. Profiteer hiervan door jezelf te positioneren als een betrouwbare curator die erop uit kan gaan en die geweldige, vintage stukken voor anderen kan ontdekken.

Waarom zou je je tweedehands winkelvondsten verkopen?

 • Zet je winkelverslaving aan het werk. Laten we eerlijk zijn, je zou toch door kringlooprekken heen kunnen kammen, dus je kunt net zo goed wat geld verdienen terwijl je het doet.
 • De marges zijn enorm. Die $ 2,00 Radioshack-bolpet die je in het weekend hebt gevonden? Vervolgens is het misschien een vintage vaporwave strapback van $ 40,00.
 • Je verkoopt iets unieks. Nergens anders op het web kunnen mensen de vintage collecties vinden die je hebt samengesteld.

Soms is een passie voor tweedehands curiositeiten alles wat nodig is om een ​​bedrijf een kickstart te geven. Windy Gaming , een online winkel gewijd aan de verkoop van vintage videogames, begon toen de eigenaar een doos met oude Japanse spellen van een vriend ontving en deze online wilde verkopen. Nu genereert Windy Gaming $ 1.000 per week met het verkopen van retro gaming-spullen over de hele wereld.

7. Publiceer je eigen boek

Het is prima om het toe te geven: je hebt waarschijnlijk op een dag nagedacht over het publiceren van je eigen boek. Hoewel je naam op een lijst met bestsellers lijkt op een pijprroom, is het eigenlijk niet zo ver buiten bereik.

Het maakt niet uit of het een science fiction-roman is, een marketinggids of een prentenboek voor kinderen, er zijn nu genoeg mogelijkheden om zelf met succes je werk te publiceren.

Van het vrijgeven van uw schrijven als een e-boek met de Digital Download-app tot on-demand printservices zoals Blurb en CreateSpace , er zijn veel verschillende manieren om een ​​gepubliceerde auteur te worden en uw boek online te verkopen .

Als u ebooks via uw online winkel wilt verkopen, installeert u de app Digital Downloads en kunt u digitale bestanden direct als producten opslaan. Na aankoop worden uw e-boeken per e-mail of als directe downloadlink naar uw klanten verzonden.

Als u fysieke exemplaren van uw boek wilt verkopen, hoeft u alleen maar een bestelling bij Blurb of CreateSpace te plaatsen wanneer uw werk is gekocht. Ze zullen uw boek op maat maken en het volledige opslag- en fulfillmentproces afhandelen.

Waarom een ​​boek publiceren?

 • Afdrukken, opslag en levering worden verzorgd dankzij diensten zoals Blurb en CreateSpace.
 • Wat heeft het voor zin om iets te schrijven als er niemand in de buurt is om het te lezen? Zelf publiceren is de snelste manier om uw boek in handen te krijgen van potentiële lezers.
 • Creatief schrijven is je passie en je verdient het om geld te verdienen terwijl je iets doet dat je leuk vindt.

Ben je er klaar voor om je dromen te verwezenlijken dat je een gepubliceerde auteur bent? Deze bronnen helpen je op weg naar de top:

Aan de slag met uw online bedrijf

1. Valideer uw idee met marktonderzoek

Het klinkt misschien hard, maar het klopt: alleen omdat je denkt dat je een geweldig idee hebt, wil dat nog niet zeggen dat er een markt voor is. Voordat u uw tijd en energie investeert in het starten van uw bedrijf, onderzoekt u hoe haalbaar het is en of er potentiële kopersinteresse is.

U kunt een bureau inhuren om marktonderzoek voor u uit te voeren, maar als u een klein budget hebt, kunt u ook de doe-het-zelf-aanpak volgen:

2. Ontwikkel uw product of dienst

Je hebt je idee gevalideerd, nu is het tijd om er een realiteit van te maken. Of je nu een product of een dienst verkoopt, je moet het maken.

Zoek een fabrikantom uw product tot leven te brengen, maak pakketten met uw serviceaanbiedingen of schrijf uw boek en identificeer een self-publishing-optie om deze tot bloei te brengen.

Als u de dropshipping-route kiest, is het product al voor u ontwikkeld. Het is aan jou om de producten te kiezen waar je gepassioneerd over bent of waarvoor je een hete markt hebt geïdentificeerd. Om u te helpen, hebben we een handleiding samengesteld voor het vinden van de beste producten voor dropship .

3. Stel uw zakelijke financiën in

“Hoe maak ik een zakelijke bankrekening aan?” Is een veel voorkomende vraag voor veel nieuwe ondernemers. Nadat u uw bedrijf officieel bij uw lokale overheid hebt geregistreerd, moet u beschikken over de belastingidentificatienummers en andere informatie die nodig is om een ​​zakelijke bankrekening te openen.

Naarmate u groeit, heeft u mogelijk financiering nodig voor toekomstige inspanningen, of het nu gaat om een ​​nieuwe productlancering of marketing- en advertentie-uitgaven.

Het hebben van zakelijke bankrekeningen maakt het gemakkelijker voor u om dat kapitaal te beheren en uw inkomsten en uitgaven bij te houden.

Dit is ook handig als het gaat om belastingvoorbereiding, omdat uw zakelijke transacties op één plek staan.

Naarmate uw bedrijfsfinanciën gecompliceerder worden, kan het inhuren van een professionele accountant of belastingprofessional een haalbare optie zijn.

4. Vind leveranciers en leveranciers

Met name productgebaseerde online bedrijven kunnen veel zakelijke relaties vereisen. Bijvoorbeeld: een fabrikant, een dropshipper of een logistieke coördinator van derden.

Wanneer u vaststelt met welke partnerschappen u verder wilt gaan, kunt u het beste rondkijken en uw opties vergelijken om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing voor uw behoeften krijgt.

Andere online bedrijven kunnen andere relaties of aannemers vereisen. Als u bijvoorbeeld een boek aan het schrijven bent, wilt u misschien een professionele editor en een boekontwerper huren.

5. Bouw uw website

Als u online een bedrijf wilt starten, moet u een website hebben. En om online verkopen te genereren, moet u de functionaliteit voor het verwerken van betalingen gebruiken.

Kies eerst een domeinnaam en controleer of deze beschikbaar is . U kunt in sommige gevallen een domeinnaam kopen voor minder dan $ 20 / jaar. Van daaruit kunt u uw eigen winkel bouwen op een platform zoals Shopify en meteen betalingen van klanten accepteren.

Het is tijd om uw bedrijf te starten

Als u heeft nagedacht over manieren om een ​​bedrijf te starten, is het tijd om daar weg te gaan en in uw vrije tijd een online bedrijf voor het maken van geld op te zetten. Concentreer u op uw eerste stappen richting succes met onze gids om aan de slag te gaan, 50 manieren om uw eerste verkoop te maken .

Heeft u vragen over het opzetten van uw eerste nevenbedrijf? Laat het ons weten in de comments hieronder.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format