Bedrijf beginnen zonder geld: 7 ideeën die u online kunt starten - DeLaatbusiness

Bedrijf beginnen zonder geld: 7 ideeën die u online kunt starten

9 min


122
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Koop voorraad, sla het op, pak het, pak het in, verzend het. Voorraadbeheer is een groot engagement wanneer u een online bedrijf runt.

Maar er zijn eigenlijk veel zakelijke ideeën waarmee u kunt beginnen, zodat u minder kunt focussen op de logistiek die te maken heeft met voorraad en meer op uw bedrijf .

Deze low-investment, no-inventory online bedrijven zijn een geweldig instappunt voor beginners of iedereen met een druk schema, waardoor je een praktijkgerichte opleiding in ondernemerschap krijgt voor een fractie van de kosten.

Je moet nog steeds een goed idee bedenken, een merk opbouwen, marketing doen en klantenservice bieden. Maar u hoeft niet een stapel producten in uw woonkamer te houden of om elke bestelling zelf te verzenden, waardoor ze uitstekende thuisbedrijven zijn om te starten.

Hier zijn enkele ideeën voor een laag investeringsklimaat waarmee u geld kunt verdienen zonder van tevoren veel te investeren, terwijl u wordt bevrijd van de eisen van voorraadbeheer.

Ideeën met weinig investeringen, geen inventaris voor bedrijven

het kiezen van een low-investment business idee

1. Bouw een dropshipping winkel

Dropshipping is een bedrijfsmodel waarbij een externe verkoper namens u inventaris opslaat en naar klanten verzendt. U hoeft alleen maar de verkoop te maken; u hoeft niet zelf met de producten om te gaan.

Simpel gezegd, dropshipping is een moderne kijk op de oudste bedrijfsvorm: koop een artikel voor een lage prijs en verkoop het met winst. Behalve in dit geval, is de leverancier van wie u het koopt ook degene die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van de klant.

Je kunt producten van verschillende leveranciers samenstellen in je eigen online winkel met een thema dat zich richt op een specifieke niche, zoals matten voor yogaliefhebbers of waterbakken voor hondenbezitters. Wanneer een klant een product bij u koopt, wordt de bestelling verzonden naar uw leverancier die namens u het product uitvoert. U bent echter nog steeds verantwoordelijk voor uw eigen klantenservice.

Er zijn zowel lokale als buitenlandse leveranciers waar u mee kunt werken, zolang u een relatie met hen kunt opbouwen die is gebouwd op vertrouwen – een onbetrouwbare leverancier zal slecht reflecteren op uw merk.

Aangezien veel van de producten die u kunt dropshipproducten zijn en geen merknamen hebben, concurreert uw bedrijf met anderen door middel van marketing en hoogwaardige klantenservice. Met andere woorden, het komt vaak neer op de vraag of u een product beter dan de concurrentie kunt verkopen.

Dat gezegd hebbende, dropshipping is een goedkope manier om de fitheid van de productmarkt te testen en een bedrijf te starten voordat u investeert in uw eigen originele producten. Zorg er wel voor dat u altijd zelf een monster bestelt om ervoor te zorgen dat uw leverancier betrouwbaar is en dat de kwaliteit van de producten geschikt is voor verkoop aan uw klanten.

zakelijk idee dropshipping

 

2. Ontwerp en verkoop print-on-demand t-shirts

Een ander dropshipping-model, print-on-demand, zorgt ervoor dat voorraad, verzending en uitvoering in handen zijn van een externe leverancier. Maar in tegenstelling tot het dropshipping-idee hierboven, ligt de nadruk hier op het aanpassen van deze producten met je eigen ontwerpen om iets origineels te maken.

T-shirts, petten, telefoonhoesjes, hoodies, rokken, tassen en meer worden canvas voor je creativiteit. Je kunt geestige slogans verzinnen voor ontwikkelaars of referenties die resoneren met katteneigenaren – als er passie en trots is binnen een gemeenschap, is er een potentieel t-shirtbedrijf waar je kunt beginnen.

Zelfs als je geen ontwerper bent, kun je een ontwerper vinden om mee te werken met freelance sites zoals Fiverr , Upwork ,  Dribble of 99Designs .

Bij veel print-on-demand-services betaalt u per product, dus de basisprijs per eenheid is duurder dan wanneer u in bulk zou bestellen. Maar het voordeel is dat als een bepaald t-shirtontwerp niet verkoopt, je het item nog niet hebt betaald (alleen het ontwerp als je het uitbesteedde).

U kunt zelfs mockupsjablonen voor t-shirts gebruiken, zodat u niet echt geld hoeft uit te geven aan een volledige fotoshoot voor elk nieuw ontwerp.

Er zijn verschillende print-on-demand-platforms waarmee u kunt werken, waarvan er vele kunnen worden geïntegreerd met uw Shopify-winkel voor naadloze orderafhandeling. Zorg er echter voor dat u altijd een voorbeeld van uw product bestelt (vaak met korting aangeboden) om ervoor te zorgen dat uw aangepaste producten er goed uitzien.

t-shirt bedrijfsidee

Bron: ThinkPup

Extra bronnen:

igen boek

Een boek is gewoon een ander product als je erover nadenkt. En als zodanig kunt u er een creëren om een ​​specifieke vraag in de markt te bedienen.

Kookboeken, prentenboeken, stripboeken, fotoboeken, koffietafelboeken en romans – als je de kennis of de creativiteit hebt, zijn er een aantal originele boeken die je op de markt kunt brengen.

Afdrukken op aanvraag is een relatief veilige manier om het water te testen en aan de slag te gaan met zelfpublicatie, terwijl u controle krijgt over de kwaliteit en het uiterlijk van uw boek.

Blurb is een populair platform voor dit doel, waarmee u uw eigen boeken kunt maken, bestellen en distribueren als digitale en fysieke producten.

Terwijl u één boek per keer kunt bestellen, dalen de kosten natuurlijk als u in bulk koopt. U kunt overwegen om uw boekidee via Kickstarter vooraf te verkopen om ervoor te zorgen dat er vraag is en een bepaald aantal klanten voor een bulkbestelling wordt gegarandeerd.

Het starten van een eigen boek kan een goede manier zijn om inkomsten te genereren met een blog als u er een heeft of als u er een wilt beginnen.

boek zakelijk idee

 

4. Maak digitale producten of cursussen

Digitale producten zoals muziek, cursussen en sjablonen zijn uniek in deze lijst met ideeën. In tegenstelling tot de anderen zijn het geen tastbare producten. Er zijn geen terugkerende productie- of verzendkosten waar u zich zorgen over hoeft te maken, dus uw marges kunnen hoog blijven.

De truc is uitzoeken wat zorgt voor een goed digitaal product. Wat is nuttig genoeg dat mensen bereid zijn te betalen om het te downloaden?

De antwoorden variëren van originele instrumentale beats tot stockfoto’s die in licentie kunnen worden gegeven aan andere videomakers, tot informatieproducten en sjablonen die mensen helpen hun vaardigheden op een bepaald gebied te verbeteren.

Als je een talent hebt dat kan worden omgezet in een digitaal product, kun je erover nadenken het in een nieuwe stroom van inkomsten te verpakken.

Shopify biedt een gratis app voor digitale downloads  waarmee u digitale producten net zo eenvoudig in uw winkel kunt aanbieden als fysieke producten. 

zakelijke ideeën voor digitale producten

Bron: PixieFaire

5. Verkoop print-on-demand posters, wenskaarten en afdrukken

Ben je artistiek ingesteld of ken je een weg in een camera, dan kun je dropship gebruiken met een print-on-demand bedrijfsmodel om anderen een stuk van je werk fysiek te laten bezitten. Zorg ervoor dat u over de rechten beschikt op de inhoud die u wilt afdrukken, tenzij u openbare domeinitems gebruikt waarvoor u vrijelijk inkomsten kunt genereren.

Als je al een geëngageerd online volgen hebt, bijvoorbeeld als je een cartoonist bent of een stadsfotograaf, zit je in een bijzonder goede positie om dit bedrijfsidee eens te proberen.

Afhankelijk van de printer waarmee u werkt, kunt u van uw werk producten maken zoals posters of ingelijste kunst aan de muur, zelfs wenskaarten. Er zijn tal van digitale sjablonen en mockup-generatoren zoals Place.it die u kunt gebruiken om uw producten te presenteren zonder dat u elk item hoeft uit te printen en uw eigen fotoshoots kunt maken.

verkoop print bedrijfsidee

Bron: Zen Pencils

6. Start een liefdadigheidsorganisatie

Het starten van een non-profitorganisatie is niet het enige pad dat je kunt volgen om een ​​betere wereld te helpen financieren.

Het hebben van een missie om samen te werken met een bedrijf, en wat winst te maken voor een zaak, geeft sociale ondernemers een unieke manier om hun bedrijf op de markt te brengen, terwijl ze de problemen aanpakken waar ze het meest om geven.

In feite zei 89% van de ondervraagde consumenten dat ze waarschijnlijk zouden overschakelen op een nieuw merk met vergelijkbare producten en prijzen als dit verband zou houden met een goed doel.

Hoewel veel sociale ondernemingen hun eigen originele producten aanbieden, kunt u ook bovenstaande zakelijke ideeën aannemen en met een non-profitorganisatie samenwerken of dat sociale goed met uw eigen handen uitvoeren, zolang u maar transparant bent over hoe het werkt.

Als onderdeel van uw marketing kunt u de impact van uw klanten delen door uw bedrijf te ondersteunen, zoals een blogpost over uw werk in de community of een real-time impactcalculator op uw website.

Met de Give & Grow Shopify-app kun je eenvoudig samenwerken met liefdadigheidsorganisaties en je missie opnemen in je bedrijf. U kunt het instellen om een ​​bepaald bedrag of een percentage van de omzet te doneren of uw klanten vragen om een ​​donatie toe te voegen bij het afrekenen.

goede zakelijke ideeën

7. Verkoop een service

Bij services-gebaseerde bedrijven is ‘tijd’ uw voorraad en uw grootste investering. Je hebt maar een beperkt aantal uren in je dag. Dat maakt het echter gemakkelijker om aan de slag te gaan als u over de vereiste vaardigheden beschikt.

Schrijvers, ontwerpers, ontwikkelaars, fotografen, huisreinigers, fitnesstrainers en nog veel meer kunnen een bedrijf opbouwen rond hun vaardigheden.

Ze kunnen ook hun bedrijf uitbreiden met een van de andere bovenstaande ideeën om extra inkomstenstromen te creëren.

Een fotograaf kan bijvoorbeeld een lokaal evenement bedienen terwijl hij online afdrukken verkoopt via zijn Instagram-account. Het koppelen van uw op diensten gebaseerde bedrijf met fysieke producten kan u een andere bron van inkomsten geven die niet direct aan uw tijd is gekoppeld.

U kunt de BookThatApp- of Book an Appointment-app voor Shopify gebruiken om klanten eenvoudig een sessie, consultatie of kaartjes voor een klas in uw winkel te laten plannen.

Je kunt je diensten ook aanbieden via een freelance marktplaats zoals Upworkof Fiverr  om je kansen te vergroten om ontdekt te worden door de mensen die je vaardigheden nodig hebben.

verkoop dienstenDrie tips voor het kiezen van een bedrijfsidee

een zakelijk idee kiezen

De zakelijke ideeën die we hebben behandeld, zijn misschien eenvoudiger te beheren als het gaat om logistiek, maar dat maakt ze niet gemakkelijk . Er zijn ten minste drie dingen die u in gedachten moet houden wanneer u uw opties overweegt, ongeacht wat u besluit te beginnen.

Door te focussen op een niche wordt marketing eenvoudiger

Zoals met elk bedrijf, is marketing wat uw succes ontgrendelt. Het is niet genoeg om te weten dat er vraag is naar uw producten – u moet manieren bedenken om de mensen te bereiken die ze waarschijnlijk zullen kopen. U moet de juiste bezoekers krijgen om uw producten te ontdekken.

Gelukkig is marketing een stuk eenvoudiger als je je richt op een specifieke doelgroep of identiteit (bijv. Veganisten, liefhebbers van bordspellen, fotografen in je stad). U kunt inhoud voor sociale media produceren die resoneert met deze mensen of advertenties weergeven die op hun interesses zijn gericht. Door deze aanpak te volgen, kunt u ook een consistent merk projecteren, omdat u een specifieker idee hebt van met wie u precies praat.

Bedenk hoe u een bepaald publiek kunt aanspreken op uw producten en hoe het bedrijf dat u bouwt hen van dienst kan zijn. Als je al een groot publiek hebt (een blog , een YouTube-kanaal of een Instagram-account ), kun je misschien zelfs een manier vinden om je bedrijf te baseren op dat bestaande publiek.

Prijzen zijn meer dan winst

Prijs uw producten te laag en klanten kunnen ervan uitgaan dat ze van lage kwaliteit zijn. Prijs ze te hoog, en u kunt sommige klanten afschrikken. In ieder geval moet u een goede plek vinden waarmee u ook rekening kunt houden met de kosten om klanten te werven en kortingen te bieden, vooral als u van plan bent om voor advertenties te betalen .

Met veel van de zakelijke ideeën die we in dit bericht zullen onderzoeken, is het mogelijk dat u uw producten niet verzendt, maar u moet wel de verzendkosten betalen. Overweeg uw verzendkosten en hoe deze verschillen in de verschillende landen die u wilt bedienen.

Veel online verkopers proberen hun verzendkosten in hun winkelprijs te bakken, zodat ze gratis verzending kunnen aanbieden, of op zijn minst een redelijk vast tarief. Anderen richten zich op het stimuleren van kopers om meer items aan hun winkelwagentje toe te voegen met voorwaardelijke gratis verzending (bijvoorbeeld gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 50) om hun winst te maximaliseren.

Aan het eind van de dag kunnen uw prijzen worden aangepast en kunt u met verschillende prijsstrategieën experimenteren totdat u er een vindt die voor u werkt.

Test, leer en groei terwijl je werkt

Het nastreven van perfectie kan een van de grootste hindernissen zijn bij het opstarten van een bedrijf. Houd er rekening mee dat niets in steen gebeiteld is.

Producten kunnen vrij eenvoudig worden in- en uitgewisseld (vooral als je niet vastzit aan voorraad). Je winkel kan opnieuw worden ontworpen. Uw prijzen kunnen worden aangepast. U kunt overschakelen naar een betere leverancier. En u kunt al deze beslissingen valideren op basis van de tientallen signalen die u tot uw beschikking hebt (verkeer, hoeveel tijd mensen aan uw site uitgeven, beoordelingen, verlaten karren, enz.).

Als je idee gewoon niet werkt zoals je gepland hebt, bedenk dan hoe je kunt draaien voordat je stopt.

Er zijn aspecten van uw bedrijf die u altijd kunt redden als u een ander product of een andere aanpak probeert. Het merk dat u tijd investeert in het maken en de volgers die u verzamelt op sociale media of in uw e-maillijst, kunnen voordelen zijn die u opnieuw gebruikt voor uw volgende bedrijfsidee.

Levering zonder alle eisen

Dankzij een combinatie van technologie en externe leveranciers is het gemakkelijker dan ooit om een ​​bedrijf op te bouwen en te beginnen met verkopen, zonder verstrikt te raken in het sourcen van producten en het beheren van voorraad.

Met deze aanpak kunt u ideeën testen voordat u erin investeert of er geld aan verdienen zonder de voorraadverantwoordelijkheden die vaak bij het runnen van een bedrijf zijn.

De bovenstaande online businessideeën kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd om een ​​bedrijf te starten dat uniek is voor u. Als het idee van sourcing-, opslag- en verzendvoorraad ervoor zorgt dat u niet eerder een bedrijf start, begint u met een voorraadvrij bedrijfsmodel met weinig investeringen en groeit u van daaruit.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *