De 4-urige werkweek voor Facebook-adverteerders - DeLaatbusiness

De 4-urige werkweek voor Facebook-adverteerders

14 min


104
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Auteur en ondernemer Tim Ferriss staat bekend om zijn persoonlijke ontwikkelingsboeken zoals The 4-Hour Work Week en Tools Of Titans.

Een van de dingen die hij de lezer aanmoedigt om te doen, is ‘absurde vragen stellen’ om een ​​compleet nieuw kader te creëren.

Evenzo willen we in dit artikel niet kijken naar manieren om een ​​paar uur per week te besparen, maar onze absurde vraag is:

“Hoe kunnen we 40 uur per week de Facebook-advertenties beheren in slechts 4 uur tijd ?”

De antwoorden zijn echter niet zo absurd!

De standaard werkdag van 9-5 wordt snel vervangen door werken op afstand, althans gedurende een deel van de week.

In 2016 zei 43% van de werkende Amerikanen dat ze op zijn minst enige tijd op afstand werkten.

En dat aantal zal waarschijnlijk veel hoger zijn als we alleen rekening houden met digitale marketeers. En het stijgt de hele tijd.

Dit geeft ons de mogelijkheid om uitsluitend te worden beoordeeld op onze productiviteit in plaats van op het aantal uren dat we in een kast hebben doorgebracht.

Bovendien wordt een meerderheid van de reclamebureaus betaald op basis van een percentage van de advertentie-uitgaven of van de gegenereerde inkomsten in plaats van de factureerbare tijd.

Dus of u nu een werknemer of een bureau bent, er is een sterke motivatie om het aantal uren dat u werkt te verminderen.

via GIPHY

Het is 2019, wat betekent dat het 3 jaar geleden is dat je eerst pizza kon bestellen via Alexa en 4 jaar geleden dat de eerste koffiemachine begon met het zetten van espresso op het ruimtestation. We leven in de toekomst!

Hoewel we misschien niet rondrijden in vliegende auto’s (maar zelfrijdende auto’s zijn hier, bekijk ze ) zijn er een aantal tools om de meeste aspecten van Facebook-advertenties te automatiseren .

We hebben ze verdeeld in 4 hoofdtaken:

 1. Advertentie maken
 2. Audience Creation
 3. Campagnemonitoring / -rapportage
 4. Agency Tools

Wat als we een uur per week aan elke opdracht zouden kunnen besteden in plaats van 10 uur?

Het kan worden gedaan als je alle tools tot je beschikking hebt , waardoor je voldoende vrije tijd hebt om te binge op Netflix en te spelen met je katten!

Colin the Kitten, een van de auteurs van What Cats Can Teach Us About Facebook Ads

Of anders kan de rest van de werkweek worden besteed aan meer creatieve aspecten van uw bedrijf in plaats van de hele dag naar uw Facebook Ads Manager-scherm te staren.

# 1: De advertentietreaming bedenken

Het volledig opnieuw ontwerpen van advertenties is een moeilijk proces, ten eerste moet je met inspirerende ideeën komen en dan moet je de grafische weergave maken en de advertentietekst schrijven.

Dus, als je de tijd die nodig is om advertenties te produceren drastisch kunt verminderen, heb je de helft van de strijd gewonnen.

In deze sectie zullen we vijf manieren bekijken om dit mogelijk te maken door gebruik te maken van:

 • Dynamische productadvertenties – produceer advertenties uit uw productcatalogus
 • Het tabblad Informatie en advertenties – een manier om uw concurrenten te bespioneren om inspiratie te krijgen voor advertenties
 • AdEspresso-galerij met advertenties – zoek naar de beste advertentievoorbeelden
 • Creatieve hub van Facebook – een samengestelde verzameling van de beste advertenties voor elk verschillend advertentietype
 • Automatische post-promotie – verhoog automatisch Facebook-berichten in plaats van het creëren van zelfstandige advertenties

Dynamische productadvertenties: laat Facebook uw advertenties vers houden

Als u een eCommerce-onderneming heeft, dan zijn dynamische productadvertenties iets voor u. Deze advertenties zijn zeer effectief omdat ze producten tonen die relevant zijn voor de kijker.

Als iemand bijvoorbeeld uw website heeft bezocht en heeft doorgeklikt naar een aantal productpagina’s, kunt u deze opnieuw targeten met exact dezelfde items die ze net op uw site hebben gezien.

De advertenties kunnen ook worden gebruikt voor prospectie – vooral als u een productset samenstelt met alleen uw best verkopende producten – en voor cross-selling en upsells.

Ze besparen ook enorm veel tijd, synchroniseren gewoon de productcatalogus van uw website met Facebook Business Manager en vervolgens kunnen de productafbeelding, naam, merk en prijsstelling allemaal dynamisch worden weergegeven.

Aangezien de advertentie-advertentie altijd up-to-date is (ervan uitgaande dat u uw catalogus automatisch synchroniseert), kunnen deze advertenties vaak maanden of zelfs jaren worden weergegeven en is er bijna geen onderhoud.

Makkelijker nog, u kunt zelfs de synchronisatie van de productcatalogus automatiseren met behulp van een e-commerce plug-in. Winkelwinkels kunnen bijvoorbeeld een app gebruiken zoals Flexify.

Voor WooCommerce heeft AdEspresso de heilige graal voor u gecreëerd: Pixel Caffeine . Deze plug-in is 100% gratis en specifiek ontworpen voor productcatalogus en pixelbeheer.

Met beide hulpmiddelen kunt u de catalogi in een oogwenk instellen, dan duurt het slechts een paar minuten om een ​​advertentiecampagne te maken en bent u klaar.

Bij het maken van advertenties kunnen we vaak herhalen wat er al is, we hoeven niet telkens opnieuw het wiel opnieuw uit te vinden.

Hier zijn drie manieren om snel inspiratie te vinden voor uw volgende advertentiecampagne:

Facebook Info en advertenties Tab: Spion op uw concurrenten

Als onderdeel van hun streven om de transparantie voor advertenties en pagina’s te vergroten, bevat Facebook nu een tabblad Info en advertenties op elke pagina, zodat iedereen de advertenties kan bekijken die momenteel op de pagina worden weergegeven.

Waarom bekijkt u niet wat voor soort advertentiemerken u bewondert en bespioneert u natuurlijk sommige concurrenten?

Binnen enkele minuten heeft u ideeën die u kunt aanpassen voor de koppen, advertentietekst en afbeeldingen of video voor uw volgende campagne. Het is niet nodig om met een leeg canvas te beginnen, wat veel tijdrovender is.

AdEspresso Ads Gallery : de plek  om te gaan voor inspiratie

De optie Info en advertenties die we zojuist hebben behandeld, heeft twee belangrijke beperkingen:

 1. Er worden alleen advertenties weergegeven die momenteel worden uitgevoerd 
  en
 2. U moet elke bedrijfspagina apart controleren, u kunt niet in alle adverteerders tegelijkertijd zoeken.

Dit is waar de AdEspresso Ads Gallery van pas komt.

We hebben 1,8 miljoen echte advertenties verzameld in een doorzoekbare database . Het beste van alles, het is gratis voor AdEspresso-klanten en niet-klanten kunnen nog steeds toegang krijgen tot 180.000 advertenties uit de galerij.

Dus moet u het tabblad Info en advertenties of de AdEspresso-galerij als uw belangrijkste bron van inspiratie gebruiken?

Ze hebben allebei hun voor- en nadelen, die we in dit artikel bespreken , in wezen raden we aan beide tools samen te gebruiken.

Facebook Creative Hub: voor uw ontwerpteam

Zoals de naam al doet vermoeden, is Creative Hub de portal in Business Manager voor alles dat te maken heeft met advertentiemateriaal. 

Het bevat een “best of” selectie van advertenties voor alle verschillende soorten formaten.

Dit is perfect als u een tekstschrijver of grafisch ontwerper hebt die niet gewend is om te werken met Facebook-advertenties of een specifieke advertentie-indeling en een aantal voorbeelden van topkwaliteit wil zien.

U kunt ook mock-ups maken en samenwerken aan projecten, waardoor u snel een advertentie kunt maken met teamleden.

Automatische post-promotie

Een tijdrovend aspect van adverteren is om veel paginaposten individueel te moeten stimuleren. Bij AdEspresso publiceren we bijvoorbeeld 4 blogposts per week op onze Facebook-feed.

We laten je een klein geheimpje zien; elke post die we publiceren krijgt een boost, maar we hebben dit al jaren niet meer handmatig gedaan.

In plaats daarvan gebruiken we A utomatic Post Promotion die is ingebouwd in AdEspresso .

Begin met het kiezen van de regels voor het stimuleren van bijvoorbeeld het creatieve formaat, of het een link bevat, welke sleutelwoorden dan ook en de vereiste hoeveelheid sociaal bewijs.

Selecteer vervolgens de doelgroep en het budget en ga met een echte “set it and forget it” -oplossing voor het stimuleren van berichten . 

Niet alleen bespaart dit enorm veel tijd, maar het betekent ook dat weekends en vakanties niet worden onderbroken door campagnes te moeten maken.

# 2 Audience Creation

Audience-creatie had altijd uren aan planning per week, elk publiek was handgemaakt en betrokken gebruikersonderzoek en klantpersonages om precies de juiste combinatie van interesses te krijgen.

Tegenwoordig kunnen we zeer effectieve lookalike doelgroepen maken met slechts een paar klikken , plus we hebben een aantal e-mailautomatisering en krachtige tools voor publiekinzicht tot onze beschikking.

Voor cold traffic prospecting kunnen we lookalike en op interesses gebaseerde doelgroepen gebruiken en voor retargeting kunnen we onze e-maillijsten synchroniseren :

Lookalike Audiences

Zoals we vorig jaar in het nieuws zagen, weet Facebook alles van je … althans, zo voelt het soms. Facebook heeft gegevens over wie zich bezighoudt met berichten, die video’s bekijken en dankzij de meeste websites die de Facebook-pixel integreren, is het mogelijk om te zien wie websites bezoekt en koopt, en zelfs hoeveel. Al deze signalen en datapunten kunnen worden gebruikt om een lookalike publiek te creëren , dit is waar je Facebook een zaadpubliek geeft en vervolgens creëert het een publiek van mensen met zeer vergelijkbare kenmerken .

Het zaadpubliek zou van klanten, leads, websitebezoekers of Facebook-fans kunnen zijn .

Niet alleen zijn opzienbarende doelgroepen zeer krachtig, maar ze kunnen ook met een paar klikken worden gemaakt.

Sterker nog, als uw lookalike publiek gebaseerd is op een dynamisch bijwerkend seed-publiekzoals websitebezoekers, dan zullen ze zichzelf in de loop van de tijd updaten, zodat ze in de toekomst niet opnieuw hoeven te worden gemaakt.

Als u adverteert voor e-commerce dan is een op waarde gebaseerde lookalike de moeite waard om te overwegen .

Dit is waar Ads Manager naar de recentheid, frequentie en waarde van elke aankoop kijkt bij het opbouwen van het publiek:

Rentenpubliek

Als het uiterlijk van doelgroepen niet geschikt is voor uw bedrijf of als u nieuwe manierenprobeert te vinden om te targeten, zijn op interesses gebaseerde doelgroepen erg populair .

Welke interesses moet je echter kiezen ? Laat de tool Facebook Audience Insights het onderzoek voor u doen.

We behandelen dit in meer detail in onze Facebook targetinggids, maar in wezen is Audience Insights een tool binnen Business Manager die je kunt gebruiken om de interesses die je Facebook-fans gemeen hebben te analyseren en een lijst op te stellen van misschien 5-10 om te targeten.

We kunnen bijvoorbeeld hierboven zien dat fans van AdEspresso nieuwsgierig zijn naar adverteren op Bing, Instagram-goeroes volgen zoals Jon Loomer en andere marketingtools gebruiken zoals Leadpages en Marketo.

Aangepaste doelgroepen e-mailen

Warme doelgroepen zijn mensen die in het verleden met ons bedrijf hebben gewerkt, zoals leads of kopers.

We kunnen deze doelgroepen maken met behulp van de Facebook-pixel maar die alleen gegevens van maximaal 180 dagen vastlegt, dus het is nog steeds nuttig om e-maillijsten vanuit onze CRM te uploaden naarmate ze voor altijd blijven bestaan.

Het is tijdrovend om het publiek te updaten, misschien moet u één keer per week een CSV-bestand uit uw database exporteren en het vervolgens uploaden naar Advertentiebeheer . Het is veel eenvoudiger om een specialistische synchronisatie-tool te gebruiken om dit te automatiseren .

Er zijn verschillende opties, waaronder:

 • AdEspresso Data Sync – omvat meer dan 10 van de meest populaire CRM’s en is ingebouwd in AdEspresso, dus als u het al gebruikt voor het maken van campagnes, betekent dit dat er geen zelfstandige synchronisatietool nodig is en dat er geen extra kosten aan verbonden zijn.

Als u een ongebruikelijke CRM hebt die niet wordt ondersteund (of geen AdEspresso gebruiktvoor Facebook en Google-beheer), bekijkt u de onderstaande alternatieven.

 • LeadsBridge  – deze tool heeft een enorm aantal integraties (meer dan 360) en begint vanaf $ 29 per maand op een jaarplan.

 • Driftrock – hun synchronisatiehulpprogramma maakt deel uit van een reeks hulpprogramma’s die zijn ontworpen voor bureaus en daarom is de prijs afhankelijk van toepassing.

# 3 – Campagnebewaking

Het genereren van advertentiemateriaal en doelgroepen is slechts het begin van het proces. Zodra de campagnes live zijn, moeten ze regelmatig worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Advertenties die het goed doen, kunnen worden geschaald door meer budget toe te voegen en mensen die slecht presteren, moeten worden onderbroken. Zonder deze constante controle is het heel gemakkelijk om je budget op Facebook te verbranden en geen resultaten te krijgen om dit te laten zien.

Met Facebook-gebruikers die 24 uur op 24 online zijn en de mogelijkheid om campagnes in meerdere tijdzones uit te voeren, kan het een 24/7 baan zijn om de advertenties bij te houden. Gelukkig zijn er enkele hulpmiddelen die ons tijd kunnen besparen en ons gezond verstand kunnen redden.   

Facebook Adverts Manager Mobile App

Oké, we geven toe dat dit geen tijdbesparende tip is, maar met de speciale mobiele app die Facebook adverteerders biedt, heb je meer flexibiliteit.

In plaats van gebonden te zijn aan uw bureau, kunt u onderweg advertenties bijhouden en maken, dit is ideaal als u veel reist.

Met het gedeelte Creative Tools van de app kunt u snel boeiende afbeeldingen maken op basis van een selectie sjablonen en stickers, die meer opties bieden dan de desktopversie van Advertentiebeheer.

Afgezien daarvan is de app beperkt door de kleine schermgrootte van de meeste mobiele telefoons, daarom kan deze het beste worden gebruikt in combinatie met andere hulpmiddelen zoals aangepaste regels en automatische postpromotie.

Facebook aangepaste regels

Voor performance marketing – waarbij het doel is om leads of sales te krijgen – is er vaak geen vast budget voor elke campagne. In plaats daarvan wordt de CPA (kosten per resultaat) gemonitord en als er doelen worden gehaald, wordt het budget geschaald en alternatief, als advertenties slecht presteren, worden ze onderbroken.

Dit kan tijdrovend zijn, vooral wanneer u werkt met hoge budgetten waar de prestaties meerdere keren per dag, 7 dagen per week moeten worden gecontroleerd.

Gelukkig is in Advertentiebeheer een krachtige aangepaste regeloptie ingebouwd.

Het budget kan bijvoorbeeld elke dag met 20% worden geschaald voor adsets als de CPA lager is dan $ 40 na het leveren van minimaal 8.000 vertoningen.

Hoewel regels mensen niet volledig kunnen vervangen, kunnen ze een groot deel van de schaal- en pauzes aan, waardoor een advertentieaccount om de paar dagen maar om de vijf minuten hoeft te worden gecontroleerd.

# 4 Agency Tools

Voor bureaus kan veel tijd worden besteed aan extra klanttaken, en dit kan heel veel tijd kosten wanneer het wordt vermenigvuldigd met tientallen clients. Afhankelijk van de klant en de branche moeten ze mogelijk campagnes goedkeuren voordat ze live gaan en zullen ze zeker regelmatige updates over de prestaties willen.

Toegang tot alle merkactiva kan ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd kosten bij het instappen in een nieuwe klant.

Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor bureaus en zullen we ons concentreren op drie hoofdthema’s:

Rapportage

Klanten willen niet alleen regelmatige updates over de hoeveelheid uitgegeven budget en hun belangrijkste prestatiestatistieken, maar ze hebben ook de rapporten in een professionele indeling nodig, zodat ze binnen hun organisatie kunnen worden gedeeld. Snelle screenshots zullen het niet knippen en de rapportage van Ads Manager is veel te complex, wat betekent dat Word- en Excel-documenten moeten worden gegenereerd als u Ads Manager gebruikt.

 Deze handmatige rapporten kosten veel tijd en als reactie hierop reageren veel bureaus standaard op wekelijkse of maandelijkse rapportage. Dit betekent dat klanten blijven e-mailen of bellen met vragen tussen rapporten, waardoor ze nog kostbaardere tijd opnemen. Dus, geautomatiseerde rapportage kan tijd besparen en klantvragen verminderen, wat een dubbele winst oplevert.

Klipfolio is een dashboardtool met meerdere integraties en stelt u in staat om aangepaste PDF-rapporten te maken die regelmatig kunnen worden gemaild. Er bestaan ​​andere dashboard- en rapportagetools, de beste voor u hangt af van welke integraties u nodig heeft en van welke prijs.

Hootsuite Impact is een goede keuze voor organisaties die resultaten willen combineren van zowel organische als betaalde sociale media in één dashboard en het geeft ook actiegericht advies over wat werkt. Het is vooral gericht op ondernemingen en agentschappen op ondernemingsniveau in plaats van kleine bedrijven.

Ten slotte biedt AdEspresso PDF-rapporten die kunnen worden opgebouwd met behulp van een sleep-n- dropmethode . Deze kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks worden geautomatiseerd, wat betekent dat u deze kunt instellen en vergeten en door een combinatie van gedetailleerde dagelijkse rapporten en wekelijkse rapporten op hoog niveau te gebruiken, kunt u de vragen van klanten aanzienlijk verminderen.

Campagne goedkeuringen

Sommige bedrijven bevinden zich in gereguleerde sectoren, zoals financiële diensten en gezondheidszorg. Daarom moeten ze elke advertentie goedkeuren voordat ze live gaan. Zelfs in niet-gereguleerde industrieën willen veel klanten een laatste controle, vooral wanneer ze voor het eerst met een nieuw agentschap beginnen.

Vanuit het oogpunt van een bureau kan het gebruik van een goedkeuringssysteem nuttig zijn, het elimineert eventuele klachten van klanten of claims voor een terugbetaling voor elke advertentie-uitgaven als een campagne fouten bevat. Het nadeel is dat het het publicatieproces kan vertragen, vooral als er screenshots moeten worden gemaakt en naar de client moeten worden gemaild. Het automatiseren van het goedkeuringssysteem komt iedereen ten goede.

Facebook Creative Hub die we hierboven hebben behandeld, stelt u in staat goedkeuring te krijgen en de gemaakte mock-ups te publiceren. Een voordeel is dat u alles kunt doen binnen Facebook Business Manager, maar het scheiden van de advertentiecreatie van het maken van de campagne kan voor sommige agentschappen en klanten verwarrend zijn.

AdEspresso biedt een Collaboration Hub die een portal is voor campagnegoedkeuringen. Het proces van AdEspresso is om de campagne te maken en vervolgens kan deze onmiddellijk worden gepubliceerd of ter goedkeuring worden toegezonden met een aangepaste e-mail. De goedkeuringsvereiste kan ook verplicht worden gesteld voor geselecteerde advertentieaccounts.

Slechts enkele elementen moeten in het goedkeuringsverzoek worden opgenomen, bijvoorbeeld als u niet wilt dat een klant ziet welke doelgroepen worden gebruikt, die kunnen worden weggelaten. Het is een goed proces omdat het is geïntegreerd met het maken van campagnes, maar het is natuurlijk alleen nuttig als u AdEspresso gebruikt voor het maken van campagnes.

Client Onboarding

Voordat een bureau aan de slag kan gaan met het maken van campagnes, hebben deze toegang nodig tot de klantactiva, dwz de Facebook-bedrijfspagina’s en advertentieaccounts. Dit gebeurt via Business Manager (BM) en is voor de meeste bedrijven geen intuïtief proces, omdat de BM-interface verwarrend kan zijn voor nieuwe gebruikers.

Een manier om het onboarding-proces te stroomlijnen, is om een ​​speciale bureautool te gebruiken, zoals de Onboarding Requests-functie die deel uitmaakt van de Collaboration Hub van AdEspresso die we hierboven hebben genoemd.

Met Onboarding Requests kunt u een aangepast e-mailbericht naar een klant verzenden en vervolgens kunnen ze op de koppeling klikken en het stapsgewijze proces volgen om hun Business Manager-account met die van u te verbinden.

Video Thumbnail
Video Thumbnail

 

Bonushulpmiddelen

Deze zijn niet strikt gerelateerd aan Facebook-advertenties, maar we gebruiken Calendly en Zoom dagelijks om contact te houden met collega’s en klanten bij het werken op afstand, dus we wilden ze opnemen omdat we ze van onschatbare waarde vinden.

“Kunnen we woensdag bellen?”

“Sorry dat ik op reis ben, wat dacht je van dinsdag?”

“Ik ben dan op een conferentie, hoe zit het met donderdag?”

“Ok, hoe zit het met 11 uur?”

“Welke tijdzone ben jij?”

“Grote Oceaan”

“Dus 11 uur je tijdzone of mijn tijdzone?”

“Welke tijdzone ben jij?”

En zo gaat het verder, maar zo hoeft het niet zo te zijn. 

via GIPHY

Zelfs een kleine taak automatiseren, zoals het boeken van oproepen, kan elke week tientallen e-mails en een aanzienlijke hoeveelheid tijd besparen.

Met Calendly kunt u iemand een boekingslink geven die wordt gesynchroniseerd met uw agenda en waarmee ze een slot kunnen boeken. 

De vergadertijden kunnen ook met een paar klikken worden gewijzigd en u kunt regels toevoegen voor boekingen, zoals Calendly vertellen om niet meer dan 3 oproepen per dag te boeken.

Heeft iemand ooit een Skype-oproep gekregen om op betrouwbare wijze meer dan drie mensen tegelijkertijd te verbinden? We hebben zoveel tijd verspild aan het starten van groepsgesprekken, en een ander nadeel is dat contacten je altijd bevriend zullen zijn en dan je vragen blijven stellen via Skype-berichten, zelfs maanden na een telefoongesprek.

Er zijn tal van andere oproepplatformen zoals Google Hangouts en de call-optie in Slack, maar geen van deze is een kernfocus voor de bedrijven die ze hebben gemaakt. We hebben ze allemaal getest en er zijn er geen die zo goed zijn als Zoom, een bedrijf dat zich toelegt op het maken van software voor videogesprekken. 

Zoom is de meest flexibele en de meest veelzijdige, met desktop-, mobiele app- en oproepopties.

Het is eenvoudig om een ​​oproep op te nemen en schermen te delen en u kunt zelfs audiotracks splitsen voor het opnemen van podcasts. We houden ook van de optie ‘Mijn uiterlijk bijwerken’ voor video, vooral voor het bellen in de vroege ochtend voor de eerste koffie van de dag!

Conclusie

In staat zijn om uw productiviteit 10X te verhogen, kan niet zomaar gebeuren, maar er zijn voordelen, zelfs wanneer u begint.

Wat als je kunt genieten van een lunchpauze van een uur in plaats van een snel broodje te pakken? Probeer vervolgens vrijdagmiddag vrij te nemen en een hele dag vrij te nemen, enzovoort.

Houd er altijd rekening mee dat het gebruik van te veel tools eigenlijk meer tijd kost om ze allemaal te beheren en duur kan worden, dus evalueer een reeks opties en probeer vervolgens een paar zeer effectieve processen te volgen die u de meeste tijd besparen.

Wat denk je? Geef in de reacties met ons mee welke hulpprogramma’s voor u werken en welke niet, en hoeveel tijd u heeft bespaard.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format