E-commerce zakelijke blueprint: hoe een winstgevende online winkel te bouwen, te lanceren en te groeien - DeLaatbusiness

E-commerce zakelijke blueprint: hoe een winstgevende online winkel te bouwen, te lanceren en te groeien

3 min


160
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het starten van een e-commerce bedrijf is hard werken en vereist veel stappen en beslissingen die op het juiste moment samen moeten komen.

Om dit te helpen, hebben we een uitgebreide blauwdruk samengesteld om te beginnen, samengesteld uit de populairste content van Shopify. Deze blogposts, handleidingen en video’s zijn geordend op basis van de belangrijkste taken waarmee u te maken krijgt bij het onderzoeken, lanceren en uitbreiden van een winstgevende e-commerceonderneming.

I. Een product kiezen

Een product vinden om te verkopen

De eerste stap naar het bouwen van een e-commerce bedrijf is om te weten welke producten u wilt verkopen. Dit is vaak het meest uitdagende onderdeel van het starten van een nieuw online bedrijf. In deze sectie zullen we strategieën benadrukken die u kunt gebruiken om productkansen te vinden, de beste plaatsen te verkennen om productideeën te vinden en tenslotte zullen we kijken naar populaire producten om te overwegen.

Je idee evalueren

Als u eenmaal een productidee in gedachten heeft, hoe weet u dan of het zal verkopen? In dit gedeelte behandelen we een aantal benaderingen die actieve ondernemers hebben gebruikt om hun productideeën en de potentiële markt te valideren.

Het verkrijgen van uw product

Na de landing op een sterk productidee, is uw volgende stap om erachter te komen waar en hoe u uw producten gaat verkrijgen. De volgende twee berichten behandelen de verschillende methoden voor het verwerven van uw producten, plus de voor- en nadelen van elk model.

II. Onderzoek en bereid je voor

Onderzoek uw concurrentie

U hebt uw product gevonden, het potentieel geëvalueerd en uw leverancier gevonden. U bent nu klaar om uw bedrijfsplan te schrijven, maar voordat u zich daar mee bezighoudt, moet u uw concurrentie grondig onderzoeken, zodat u weet waar u mee te maken heeft en hoe u uw bedrijf kunt onderscheiden.

Een businessplan opstellen

Met uw concurrerende onderzoek voltooid, is dit het perfecte moment om uw bedrijfsplan te schrijven. Een bedrijfsplan is uw routekaart die u helpt uw ​​ideeën en gedachten bij elkaar te brengen. Een bedrijfsplan is van vitaal belang bij het bepalen van prioriteiten en het effectief bereiken van nieuwe klanten.

III. Uw bedrijf opzetten

Uw e-commerce bedrijf opzetten.

Een naam geven aan uw bedrijf

Afgezien van het vinden van een echt product om online te verkopen, is een andere uitdagende beslissing het bepalen van uw bedrijfs- of merknaam en het kiezen van een geschikte en beschikbare domeinnaam . Deze blogposts zullen je helpen deze belangrijke taken aan te pakken.

Een logo maken

Zodra je een gedenkwaardige naam hebt geselecteerd en een bijbehorend domein hebt geregistreerd, is het tijd om een ​​eenvoudig logo te maken. In deze bronnen laten we u verschillende opties zien voor het maken van een geweldig logo voor uw nieuwe bedrijf.

Inzicht in zoekmachine-optimalisatie (SEO)

U bent bijna klaar om te beginnen met het bouwen van uw online winkel . Voordat u er echter op ingaat, moet u de basisbeginselen van zoekmachine-optimalisatie begrijpen, zodat u uw site en pagina’s voor Google en andere zoekmachines op de juiste manier kunt structureren.

Bouw je winkel

Met een beter begrip van zoekmachines is het tijd om uw winkel uit te bouwen. Er zijn veel cruciale elementen om te overwegen. Hieronder hebben we onze essentiële informatiebronnen weergegeven om u te helpen hoog-converterende productpagina’s te maken, boeiende productbeschrijvingen te schrijven, prachtige productfotografie te maken en nog veel meer.

 

Kies uw verkoopkanalen

Een van de beste manieren om nieuwe klanten te bereiken, is door verkoopkanalen te kiezen waar ze al winkelen. De juiste mix van verkoopkanalen is afhankelijk van uw producten en uw doelgroep, maar er zijn een aantal geweldige opties die uw door uzelf gehoste winkel kunnen aanvullen en ondersteunen.

IV. Voorbereiden voor lancering

Terwijl u zich voorbereidt op de lancering van uw nieuwe bedrijf, zijn er verschillende verzend- en fulfillment-elementen waar u zich op moet voorbereiden. In deze sectie hebben we enkele uitgebreide handleidingen samengesteld voor het bepalen van uw verzendstrategie.

V. Na de lancering

Na het starten van uw e-commerce bedrijf.

Het verkrijgen van uw eerste klant

Nu u bent gestart, begint het harde werken van het vermarkten van uw producten. Hoewel veel nieuwe winkeleigenaren zouden moeten overwegen hun fysieke producten in persoon te verkopen , rust de rest van digitale marketing op één ding goed doen: gericht verkeer genereren. Vervolgens zullen we verschillende marketingtactieken delen die u in uw eerste maanden zullen helpen.

Marketin van je winkel

Je bent goed op weg en hebt nu waarschijnlijk een paar verkopen voor de boeg. Het is tijd om serieus en gefocust te worden. Met de volgende berichten kunt u profiteren van uw best presterende marketingtactieken voor het genereren van verkeer en het converteren van dat verkeer naar verkopen.

Een blauwdruk is nog maar het begin

Uw eigen e-commercebedrijf opbouwen is net zo spannend als uitdagend. In een snel tempo leert u een hoop over het kiezen van een product, het evalueren van de levensvatbaarheid ervan, het uitzoeken hoe het wordt geproduceerd, het bouwen van een online winkel, en marketing en verkoop aan nieuwe klanten. Het proces kan aanvoelen alsof je een hoofd-krabbertje van een puzzel oplost, maar het is hoe dan ook een beloning.

We hopen dat het volgen van deze resource-roundup u een duidelijker stappenplan biedt. Zoals altijd is het beste advies dat iemand kan geven, om gewoon aan de slag te gaan en om onderweg te genieten.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format