Google Shopping-advertenties combineren met Facebook-advertenties om te winnen in 2019

13 min


143

Google Shopping-advertenties en Facebook-advertenties zijn krachtige kanalen voor e-commerce-advertenties. 

Hoewel elk van deze kanalen op zich sterk is , zijn de winnende advertentiestrategieën holistische campagnes die conversiekansen maximaliseren door Google Shopping-advertenties te combineren met Facebook-advertenties.

Het zijn zeer verschillende benaderingen van adverteren die adverteerders, wanneer ze samen worden gebruikt, een aantal voordelen bieden. 

Het stelt je in staat om met een breder publiek in contact te komen dat je bottom-line een boost kan geven, bijvoorbeeld.

Er is echter geen standaardoplossing om uw meerkanaals reclamestrategie te latengladstrijken. De details zullen sterk afhankelijk zijn van vele factoren, zoals uw site, branche en campagnes (evenals wat u wilt bijhouden in uw campagnes).

Om u te helpen bij het samenstellen van uw Google Shopping-advertenties en Facebook Ads-advertenties , hebben we een tienstapscontrolelijst gemaakt die u kunt volgen wanneer u uw strategie van de grond krijgt.

Het kan ongetwijfeld worden vermeld dat Google en Facebook hun respectieve domeinen domineren.

Met meer dan 2 miljard maandelijkse actieve gebruikers is Facebook ‘s werelds grootste sociale medianetwerk. Google is veruit ‘s werelds grootste zoekmachine: 2018-schattingen zijn in de buurt van 5,5 miljard zoekopdrachten per dag .

Als u nog steeds denkt dat u een keuze moet maken tussen Facebook-advertenties en Google-advertenties wanneer u besluit hoe u uw advertentiebudget voor 2019 moet toewijzen, ontspan dan nu! 

Hier is het antwoord: e- commercebedrijven  moeten beide  advertentiekanalen gebruiken omhun product te promoten en te verkopen .

In de advertentiewereld vullen ze elkaar aan.

Google-advertenties en Facebook-advertenties kunnen elkaars werk aanvullen en op een aanvullende manier samenwerken om uw ROI omhoog te schieten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u aan de slag kunt met uw gecombineerde advertentiebenadering om meer resultaten te krijgen in 2019.

Hoe u uw Google Shopping-advertenties en gecombineerde aanpak op Facebook kunt bouwen

Ten eerste hebt u deze essentiële zaken nodig:

Dan moet je wat werk verzetten, het is vrij eenvoudig (en het kan zelfs nog eenvoudiger als je AdEspresso gebruikt, (schaamteloze -maar bruikbare- plug: oeps 🙂

Hier is de checklist van de 10 stappen die u moet nemen:

 1. Begrijp het besluitvormingsproces van de consument
 2. Koppel uw Merchant Center aan Google-advertenties
 3. Maak campagnes voor Google Shopping-advertenties
 4. Verbind doelgroepen van Google Ads met Facebook
 5. Maak Facebook-advertenties om vertoningen te genereren
 6. Maak een retargeting-campagne
 7. Stel het bijhouden en rapporteren van campagnelinks in
 8. Meer informatie over het bijhouden en rapporteren van campagneprestaties
 9. Wijs een bestemmingspagina aan voor kopers
 10. Laat uw Google Shopping-advertentie opvallen

Geniet van je resultaten!

Stap # 1) Begrijp het besluitvormingsproces voor consumenten

Uw einddoel is om klanten te laten kopen.

Voordat we te diep ingaan op de reden waarom een ​​strategie die Google Shopping-advertenties en Facebook-advertenties combineert uw beste keuze is voor het genereren van conversies, laten we eerst een stap achteruit doen om na te denken over één cruciale vraag:

Welke stappen gebeuren er in de aanloop naar de aanschaf?

Het besluitvormingsproces van de consument volgt meestal dit patroon :

 1. Ze identificeren een pijnpunt. Laten we zeggen dat ze zich realiseren dat de winter onderweg is en ze geen geschikte winterjas hebben.
 2. Ze onderzoeken oplossingen voor het probleem. In dit geval kunnen ze vinden dat voor hun klimaat, het kopen van een lichte winterjas meer dan voldoende is.
 3. Ze vergelijken verschillende producten. Bijna de helft van alle e-commerce klanten (46%) wil productvergelijkingen zien. Voordat consumenten een aankoop doen, zullen ze vaak rondkijken om te zien wat er te koop is. In dit geval kunnen ze online naar ‘light winterjack’ zoeken om te zien welke resultaten er zijn.
 4. Ze kiezen een product en kopen het. Dit gebeurt nadat consumenten hebben vastgesteld wat ze nodig hebben en besloten dat een bepaald product de beste oplossing voor hun probleem is. Advertenties kunnen consumenten helpen bij het maken van een productselectie, wat uiteindelijk tot aanschaf leidt.
 5. Het “aha” -moment. Dit gebeurt na een aankoop wanneer de consument een product gebruikt en realiseert zich dat ze inderdaad de juiste beslissing nemen.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruikenHet aankoopbeslissingsproces benadrukt waarom Facebook-advertenties en Google Shopping-advertenties zo effectief samen werken, zoals te zien is in het Venn-diagram hierboven.

Facebook-advertenties kunnen consumenten helpen om een ​​pijnpunt te vinden door middel van advertenties die specifiek zijn gemaakt om klanten te helpen pijnpunten te identificeren.

Afhankelijk van uw campagne kunnen Facebook en Google de tussenstappen van de besluitvorming van consumenten vergemakkelijken.

Of het nu via Google Shopping-advertenties is of een Facebook-re-targeting-advertentie (of een combinatie van beide), een consument volgt de reis van het onderzoeken van oplossingen, het vergelijken van producten en het komen tot een definitieve beslissing over wat ze willen kopen.  

Samen gebruikt, Facebook en Google Shopping-advertenties begeleiden consumenten bij het aankoopbeslissingsproces op een vloeiende, natuurlijke en vooral holistische manier.

Stap 2) Koppel uw Merchant Center aan Google-advertenties

Als u advertentiecampagnes op Google wilt maken, moet u de gegevensoverdracht tussen uw Merchant Center-account en uw Google Ads-account inschakelen.

Beide accounts aansluiten is eenvoudig.

Zorg voordat u begint dat u een Google Merchant-account en een Google-advertentiesaccount heeft. U moet in beide beheerdersstoegang hebben om deze installatie te voltooien.

Google Merchant Center

Hier is hoe het te doen:

 • Ga naar uw Merchant Center-account om aan de slag te gaan.
 • Log in en je ziet een pictogram met drie punten bovenop elkaar gestapeld. Druk op ‘Accountkoppeling’ en vervolgens op ‘Google-advertenties’.
 • U krijgt uw Google-account-informatie te zien. Zodra dat is voltooid, ziet u uw klant-ID. Als u meerdere Google-advertenties-accounts heeft, ziet u waarschijnlijk meerdere klant-ID’s. Zoek de klant-ID die u aan uw Merchant Center wilt linken  en ga verder en selecteer ‘Link’.
 • Dat is het! Nu bent u klaar om productgegevens over te zetten van Google-advertenties naar uw Merchant Center.

Door producten vooraan en centraal op relevante Google-zoekopdrachten te plaatsen, zijn Google-advertenties een gouden kans voor e-commercebedrijven om het meeste geld te krijgen voor hun reclameboodschap.

Als je niet helemaal zeker bent of je de juiste doelgroep op Facebook target, kun je je geheugen opfrissen over hoe je dat kunt doen met deze gids . U kunt ook gesplitste tests uitvoeren met Facebook-advertenties om berichten en zoekwoorden te verfijnen.

Stap # 3) Maak een campagne voor Google Shopping-advertenties

Nu uw Merchant Center- en Google-advertentiesaccounts zijn gekoppeld, kunt u aan de slag gaan met het maken van Shopping-campagnes!

Google Shopping-advertenties combineren

Bron

Nogmaals, dit proces is eenvoudig.

Eerst moet u een Google-advertentiescampagne maken. Log in op uw Google-advertentiesaccount en volg vervolgens Campagnes> + Campagne> Winkelen.

Hiermee komt u op een pagina waar u campagnedetails kunt toevoegen.

Toevoegen:

 • Een campagnenaam (onder ‘Campagne-instellingen selecteren’).
 • Een verkoper-ID (“Selecteer account” in het vervolgkeuzemenu).
 • Land waarop uw campagne van toepassing is. U kunt ook specifieke locaties onder ‘Locaties’ targeten.
 • Optionele campagneprioriteit (onder ‘Winkelinstellingen [geavanceerd]’). Doe dit als u meerdere campagnes gelijktijdig uitvoert. Wanneer u een nieuwe campagne toevoegt, wordt deze automatisch ingesteld op de campagneprioriteit ‘Laag’. U kunt dit wijzigen in “Gemiddeld” of “Hoog” om het beste aan uw behoeften te voldoen.
 • Optioneel inventarisfilter (onder ‘Winkelinstellingen (geavanceerd)’). Als u 200 producten in voorraad hebt maar u wilt alleen 50 verkopen via deze campagne, kunt u dat specifiek vermelden in dit veld.
 • Zoek partners om de bekendheid met uw campagne te vergroten. De standaardinstellingen zijn het zoeknetwerk van Google en websites van Google-zoekpartners, maar u kunt ook andere websites toevoegen.

Vervolgens moet u uw biedstrategie selecteren .

Omdat u voornamelijk geïnteresseerd bent in conversie, selecteert u ‘Verbeterde CPC inschakelen’. U kunt ook ‘maximale CPC-kosten (kosten per klik)’ of ‘verbeterde kosten per klik (Verbeterde CPC) selecteren.’ Max CPC betekent dat u biedingen voor klikken moet instellen door een handmatige instelling in te stellen voor een maximum bod dat u bereid bent uit te zetten. Als u conversies wilt maximaliseren, kiest u echter voor Verbeterde CPC. Hiermee worden uw maximum biedingen automatisch bijgewerkt, zodat u meer uit uw advertenties haalt zonder meer geld uit te geven.

 1. Identificeer uw budget .
 2. Onder ‘Geavanceerd’ heeft u de mogelijkheid om meer specifieke informatie aan uw campagne toe te voegen, zoals advertentieplanning en URL-tracking. Deze velden zijn niet verplicht, maar nuttig om nog meer bij te blijven in uw winkelcampagnes.
 3. U bent klaar!

Ga je gang en bewaar je campagne.

Stap 4) Verbind doelgroepen van Google Ads met Facebook

Als u een meerkanalige advertentiestrategie wilt lanceren, moet u doelgroepgegevens overdragen van Google naar Facebook.

Door doelgroepen te synchroniseren tussen deze platforms, kunt u  Facebook-aangepaste doelgroepen gebruiken om opnieuw getarget op Google-advertenties:

Het zal u ook helpen om ECHT specifiek te worden over uw doelmarkt door Facebook-gegevens over te zetten naar Google.

Om u te helpen bepalen welke strategie u moet volgen bij het verbinden van uw doelgroepen tussen Facebook en Google, stellen we deze handige gids samen.

Stap # 5) Maak Facebook-advertenties om vertoningen te genereren

Google Shopping-advertenties zijn geweldig om de verkoop te stimuleren, maar een consument koopt niets totdat hij zich realiseert dat hij het wil hebben. Via Facebook-advertenties kun je dat besef katalyseren door je publiek te haken.

Facebook noemt dit ‘ indrukken’ .

Je moet ernaar streven om zinvolle indrukken te creëren voordat je consumenten tot aankoop dwingt. Anders sla je kritische stappen in het aankoopproces van de consument over en verlies je waarschijnlijk de aandacht van je publiek.

Facebook is een geweldige manier om indrukken te genereren door je product op de radar van potentiële klanten te zetten. Hierdoor gaan de wielen draaien die tot aanschaf leiden.

Nadat u de aandacht van het publiek heeft getrokken, is Google Shopping de afsluiting van de deal.

Dit is waardevol omdat het u een schaalbare manier biedt om een idee te introduceren , en vervolgens een manier voor consumenten om een ​​aankoop te volgen zodra ze tot een beslissing zijn gekomen.

Een strategie om het idee te verkopen is net zo belangrijk als een strategie voor de verkoop van het eigenlijke product 55% van de consumenten in e-commerce doet aankopen nadat ze producten “ontdekken” via sociale media.

Als u advertenties wilt weergeven die de meeste betrokkenheid opleveren, moet u erachter komen wat de meeste indruk op uw product oplevert.

Er zijn zoveel manieren om dit te doen, afhankelijk van wat je daadwerkelijk verkoopt. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 • Demo-video’s  die laten zien hoe uw product werkt of de waarde ervan aantonen.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruiken

 • Voor en na foto’s of video’s die het effect van uw product laten zien.
 • Influencer-video’s of video’s  met getuigenissen om een ​​hype te genereren.
 • “Lifestyle” -advertenties die de aantrekkelijke uitkomst van de aanschaf van uw product of abonnement visualiseren (bijvoorbeeld als u een designer-verhuurbedrijf bent, zou u video’s kunnen hebben met verschillende jurken bij glamoureuze evenementen, zoals in deze Facebook-advertentie Rent the Runway ).

Google Shopping-advertenties combineren met Facebook-advertenties

 • Foto’s en kopieën die de unique selling propositie (s) van uw product benadrukken. Als je bijvoorbeeld Patagonië bent , zou je kunnen zeggen dat je jassen “donsvulling” hebben, zijn gemaakt van “100% gerecycled polyester”, of dat ze “ultralicht en verpakbaar zijn voor reizen”. Neem je functies, zoals zoals die hieronder worden weergegeven en verander ze in korte fragmenten om te promoten in uw advertenties.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruiken

Een ander voorbeeld is Rothy’s .

Merk op dat de onderstaande advertentie een idee verkoopt in plaats van een product dat u kunt kopen. Ze vermelden zelfs geen prijzen. Er is geen directe druk of oproep tot actie om te kopen.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruikenWaarom doen ze dit? Omdat Rothy weet dat als consumenten een reden krijgen om de schoenen te kopen, ze worden aangemoedigd om een ​​aankoop te doen. Simpel gezegd:

Meer impressies = meer bereik. Meer bereik = Meer conversies

Facebook-impressies vergemakkelijken de kritische stappen tussen het identificeren van een pijnpunt en het kiezen van een product.

Als iemand de advertentie zag en later besloot om de flats online te zoeken, konden ze een Google-zoekopdracht uitvoeren voor Rothy’s of gewoon ‘gerecycleerde flats’ en Google Shopping-advertenties tegenkomen die hen vloeiend begeleiden om te kopen.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruiken

Vergeet niet om Facebook Custom Audiences te gebruiken om engagement te stimuleren. Als het grootste sociale netwerk ter wereld, verzamelt Facebook enorme hoeveelheden rijke gebruikersgegevens om u te helpen uw advertenties op de juiste schermen te krijgen.

Gebruik Aangepaste doelgroepen om de demografie, geografie en interesses op te geven die uw advertentie moet bereiken. Deze moeten gebaseerd zijn op uw consumenten en doelgroepen. Als uw advertentie bij de juiste Facebook-gebruikers terechtkomt, profiteert u van meer betrokkenheid, vertoningen en bereik, die allemaal indirect tot meer conversie kunnen leiden.

Stap # 6) Een retargetingcampagne op Facebook instellen

Google Shopping-advertenties en Facebook zijn de perfecte aanvullingen voor het creëren van een holistische, multi-channel advertentiecampagne die samenwerkt om conversies te genereren.

Een manier om dit te doen is met retargeting .

Heeft u ooit de website van een bedrijf bezocht, naar een specifiek product gekeken en slechts het tabblad gesloten om een ​​Facebook-advertentie voor hetzelfde product een paar uur later te zien? Het is geen toeval. Het is retargeting.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruikenAls u bijvoorbeeld de Facebook-advertentie hierboven wilt ontvangen, moet u eerst interesse in het product tonen door het op REI’s website te bekijken. Vervolgens identificeert REI u als een geïnteresseerde en zelfs koopklare consument.

In dat geval duwt de Facebook-advertentie een al betrokken consument verder in de besluitvormingsfase om hopelijk een aankoop te doen.

Om een ​​al geïnteresseerde doelgroep opnieuw te betrekken, hebt u een Facebook-trackingtool nodig, Facebook Pixel . Het is gewoon een stukje code waarmee u uw campagnepubliek kunt blijven volgen ( lees er meer over in onze gids ). 

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruiken

Om je Facebook Pixel te krijgen , ga je naar je Pixels-tabblad hier . (Je kunt het ook links van Ads Manager op je Facebook-pagina vinden.) Druk op ‘Pixel maken’.

Vervolgens moet je je Pixel-code laten aansluiten.

Facebook geeft je twee opties:

 1. Werk met een van hun integraties (BigCommerce, Google Tag Manager, Magento, Segment, Shopify, Wix en WooCommerce).
 2. Voeg de code handmatig toe als uw installatie geen van hun bestaande integraties bevat. Dit is niet ingewikkeld; alles wat u hoeft te doen is uw Pixel toevoegen tussen <head> -tags in uw sitecode.

Voor eenvoudige tracking, dat is alles wat u hoeft te doen.

Maar voor geavanceerdere tracking kunt u nog meer code toevoegen om gebruikersgebeurtenissen te controleren, zoals:

 • Aankoop
 • Genereer lead
 • Voltooi registratie
 • Voeg betalingsinformatie toe
 • Voeg toe aan winkelmandje
 • Toevoegen aan verlanglijst
 • Start de kassa
 • Zoeken
 • Bekijk inhoud

U kunt Facebook Pixel ook instellen om met WordPress te werken met de Pixel Caffeine-plug-in.

Elk van deze wordt als een schakelaar weergegeven. Als u een bepaalde gebeurtenis inschakelt, genereert deze code om toe te voegen aan het betreffende gebied op uw website. Nadat u de code heeft ontvangen die u nodig heeft, controleert u of u op ‘Gereed’ hebt gedrukt.

Je kunt hier meer leren over het beheersen van je Facebook Pixel .

Stap # 7) Link volgen en rapportage instellen

Wanneer u adverteert op meerdere kanalen, heeft u een manier nodig om webverkeerpatronen te begrijpen om te weten wat de conversie drijft. Dan kunt u verdubbelen op inspanningen die nauw aansluiten bij conversie.

U doet dit met ‘UTM’s’.

UTM’s zijn ‘Urchin Tracking Modules’. Hiermee kunt u bijhouden welke activiteit is gekoppeld aan uw Google- en Facebook-advertenties.

Om bijvoorbeeld klikken op deze Facebook-advertentie bij te houden, maakt Rothy’s een UTM aan voor de link die is gekoppeld aan deze advertentie:

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruiken

Wanneer u op de link klikt, wordt u naar een bestemmingspagina geleid met de schoenen in de advertentie:

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruikenMaar let op de link bovenaan. Het is geen mooie, schone slak. Het is eerder een lange, onhandige tekstreeks:

https://rothys.com/womens/new-arrivals?utm_source=Facebook&utm_medium=PaidSocial&utm_campaign=NEpurchase_Retargeting_WebEngagement&utm_content=NE_Pixel_NewArrivals_Visitors0-30days_multiplacement&utm_term=rhc&fbclid=IwAR2U3lHPiiVO46qZ7zYF9kvpjI0vpN4I4kea0A9K_mVbxFBX4RuNGDLQKLI

Let op de structuur van de link. Het is de normale sitekoppeling (in dit geval nieuwkomers van vrouwen) in combinatie met de UTM die is gekoppeld aan deze specifieke Facebook-advertentie. Dat maakt het heel gemakkelijk om verkeer toe te wijzen aan zijn verwijzende bron (bijv. Facebook of Google).

Als u uw UTM wilt maken, kunt u de URL-maker van Google Campaign gebruiken . Je kunt Chrome extensies, zoals downloaden UTM.io .

Stap 8)  Volg campagneprestaties met UTM’s

U kunt UTM’s gebruiken om campagneprestaties met meerdere kanalen te monitoren in Google Analytics.

Google-advertenties en Facebook-advertenties samen gebruiken

 1. Ga naar uw Google Analytics en selecteer ‘Aanpassing’. Ga vanaf daar naar ‘Aangepaste rapporten’.
 1. Maak uw aangepaste rapport. Een titel, dimensies (zoals campagne, bron, bestemmingspagina of medium) toevoegen.)
 1. Statistieken toevoegen om te volgen. U kunt de basisbeginselen volgen, zoals het aantal gebruikers en het bouncepercentage. U kunt ook meer diepgaande inzichten verkrijgen door het conversiepercentage van e-commerce, interne kliks voor promoties, productaanvullingen voor winkelwagen, productuitbetaling en meer te meten.
 1. Sla uw aangepast rapport op!

Stap 9) Shoppers naar een bestemde bestemmingspagina sturen

Je doel is conversie. In e-commerce betekent dat meestal dat uw doel verkoop is. Dus wanneer iemand op uw Google Shopping-advertentie klikt, moet deze rechtstreeks naar een manier worden geleid om de aankoop te voltooien.

Bestemmingspagina’s zijn hoe u precies dat doet.

Laten we zeggen dat je op zoek bent naar gepolariseerde zonnebrillen. U voert een zoekopdracht uit in Google en voilà, u krijgt een volledige reeks Google Shopping-advertenties te zien met gepolariseerde zonnebrillen.

Google Shopping-advertenties combineren met Facebook-advertenties

U klikt op één optie, die u hier brengt:

Google Shopping-advertenties combineren met Facebook-advertenties

Omdat je nog steeds winkelt, probeer je een andere aanbieding:

Google Shopping-advertenties combineren met Facebook-advertenties

Ander product, ander merk, ander bedrijf. Maar de twee vermeldingen delen een zeer voor de hand liggende overeenkomst: hun bestemmingspagina’s.

Beide landingspagina’s zijn eenvoudig van opzet. Hun enige doel is om consumenten tot conversie te brengen.

Wat u op uw bestemmingspagina opneemt, kan variëren. Het is zelfs aan te raden enkele ideeën uit te proberen om te zien wat het beste presteert in termen van percentage conversies per klik. Voor zonnebrillen lijkt het alsof de winnende lay-out van de bestemmingspagina een grote zonnebrilfoto is en een zeer voor de hand liggende knop ‘Toevoegen aan winkelwagentje’.

Uiteindelijk is de manier waarop u ervoor kiest om de bestemmingspagina te koppelen aan Google Shopping-advertenties, op zijn best secundair. De bestemmingspagina op de eerste plaats maken? Absoluut cruciaal voor conversie.

Stap 10) Markeer productperken in uw Google Shopping-advertenties

Met Google Shopping-advertenties wordt uw product vaak naast andere producten van andere bedrijven weergegeven:

Google Shopping-advertenties combineren met Facebook-advertenties

Dit betekent dat de druk is ingeschakeld. In een paar woorden moet u uw product laten opvallen door reclame te maken voor de voordelen die uw product onderscheiden van de anderen.

In het bovenstaande voorbeeld worden de volgende manieren gebruikt om uw aandacht te trekken:

 • Prijsverlagingen. Eén bedrijf adverteert met een prijsdaling van 27%, wat impliceert dat deze deal een aanbieding met beperkte tijd is.
 • Gratis verzending. Zelfs als de andere bedrijven gratis verzending aanbieden en het gewoon niet adverteren in hun Google Shopping-advertentie, zorgt uw advertentie ervoor dat uw vermelding er op het eerste gezicht aantrekkelijker uitziet.
 • Gemiddelde gebruikersbeoordelingen. 69% van de e-commerce klanten willen meer productrecensies of testimonials. Het weergeven van beoordelingen is een manier om dat te emuleren op een onmiddellijk herkenbare manier die kan helpen bij het genereren van een aankoopbeslissing.
 • Een korte maar specifieke beschrijving van uw product. Noem het productmerk, het model en alle belangrijke informatie.

Hoe beter uw advertentie de aandacht van de consument trekt, hoe beter het is om mensen aan te moedigen uw advertentie te selecteren, uw bestemmingspagina te bezoeken en mogelijk een aankoop te doen.

Om ervoor te zorgen dat uw Facebook-advertenties worden weergegeven in uw Google Shopping-advertenties, gebruikt u consistente bewoordingen om klanten naar uw advertentie te leiden. Omdat Google de relevantie van Shopping-advertenties bepaalt op basis van de bodinstellingen van uw website en Google Ads, is het van essentieel belang dat dezelfde zoekwoorden doorgaan van uw website naar uw Facebook- en Google-advertenties.

In 2019 leidt de gids consumenten naar conversie

De combinatie van Google Shopping-advertenties met Facebook-advertenties geeft u de mogelijkheid uw 2019-advertentieresultaten rechtstreeks in uw handen te krijgen.

Dankzij Facebook-vertoningen op Facebook-retargeting voor Google Shopping-advertenties kunt u de consument strategisch begeleiden bij het besluitvormingsproces rond kopen.

En u kunt dit allemaal doen zonder opdringerig te zijn over uw verkoopproces. De best gecombineerde reclamestrategieën zijn degenen die voor consumenten zo natuurlijk lijken dat ze het niet eens opmerken.

Als u dieper in elk advertentiekanaal wilt graven, leest u ons gerelateerde bericht ‘ Facebook-advertenties versus Google-advertenties: wanneer elk advertentienetwerk gebruiken’. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format