Hoe online make-up te verkopen: de ultieme gids - DeLaatbusiness

Hoe online make-up te verkopen: de ultieme gids

13 min


104
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Hoe online make-up te verkopen

Er wordt voorspeld dat de schoonheidsindustrie in de VS tegen 2020 een onpeilbare $ 90 miljard zal bereiken . Wil je een stukje van die taart? Ga ervoor! Maar eerst koffie. En ten tweede: stel jezelf een paar vragen:

 • Hoe verschilt jouw idee van wat er op de markt is?
 • Heeft u een doelgroep voor uw producten geïdentificeerd ? Hoe bereik je ze?
 • Is dat publiek ondervertegenwoordigd door huidige merken?
 • Heb je een opkomende trend geïdentificeerd ?
 • Staat uw differentiator buiten het product? Probeert u in plaats daarvan een nieuwe ervaring rond een gemeenschappelijk product te creëren ? Hoe helpt uw ​​branding om dit doel te bereiken?

trends

Een van de beste manieren om een ​​productidee te valideren, is door trends te onderzoeken . U kunt dat op verschillende manieren doen.

Als u van plan bent om de schoonheidsindustrie te betreden, zou u al regelmatig schoonheidsinhoud moeten consumeren. Maak een lijst met beïnvloeders, merken, bloggers, publicaties en trendsetters om te volgen. Abonneer u op e-maillijsten, zodat u niets mist, gebruik een tool als Pocket om artikelen voor later op te slaan en ideeën vast te leggen die u inspireren op een Pinterest-bord.

Als u van plan bent om de schoonheidsindustrie te betreden, zou je al regelmatig schoonheidsmiddelen moeten consumeren.

U kunt ook Google Trends bekijken om te zien of er een groeiende interesse in uw idee is. Hier zijn een paar trends:

Nichemarkten

Veel merken hebben voor zichzelf een vaste onderneming uitgebouwd door te gaan voor een publiek met specifieke schoonheidsbehoeften:

 • Studio10 richt zich op een oudere klant en gaat in op de specifieke problemen van een volwassen huid .
 • In de fysieke winkel heeft India Rose aandelen in zijn assortiment die exclusief of moeilijk verkrijgbaar zijn en richt zich op een klant met een milieubewust gevoel die ook luxe en design waardeert.

“We verkopen een aantal nichemerken die moeilijk verkrijgbaar zijn in Canada, dus we hebben veel klanten in Quebec omdat de wetten van Quebec zo veel verschillen. Het is echt moeilijk om te importeren naar Quebec. Onze online winkel kan naar hen worden verzonden, wat geweldig is. “

– India, India Rose Cosmeticary

 • Het snel groeiende bewustzijn rond dierenwelzijn en interesse in chemische vrije formuleringen heeft bijgedragen aan het succes van veganistische, wreedheidsvrije en biologische merken zoals 100% Pure .
 • Klee vond zijn niche in de tween- en tienermarkt en bood subtiele kleuren en zachte formuleringen voor een jonge huid.
 • Redhead Revolution maakt mascara’s in ongewone tinten die het beste werken op lichte wimpers voor een natuurlijke uitstraling .

“De mascara is de sleutel tot mijn bedrijf. Het is vooral wat roodharigen nodig hebben omdat veel van hen, inclusief ik, blonde wimpers hebben. We willen misschien een meer natuurlijke uitstraling in plaats van zwarte mascara. Je kunt echt geen lichtbruine kleur vinden. “

– Kate, Redhead Revolution

 • Professionele make-upartiesten kijken naar Makeup Forever voor producten die speciaal zijn ontworpen voor film en tv .

 • Black Opal is toonaangevend in de sector en vertegenwoordigt een breed spectrum van kleuren die zijn ontworpen voor vrouwen van kleur .
 • Sugarpill ‘s hyper-gepigmenteerde kleuren en extreme looks beroep doen op een cosplay publiek.
 • Training zonder make-up is iets, en Sweat Cosmetics richt zich op atleten.

In elke op afbeeldingen gebaseerde industrie is branding van groot belang. Overweeg hoe uw verpakking, logo, stem en websiteontwerp kunnen helpen merkwaarden te weerspiegelen, een verhaal te vertellen en een ervaring voor uw klanten te creëren.

Merk, fabricage of white label?

Maken

Sommige schoonheidsproducten, zoals lippenbalsems , gezichtsoliën en badproducten zijn eenvoudig thuis te maken. Test en documenteer uw proces zorgvuldig, zodat uw formule consistent blijft terwijl u groeit of naar een commerciële faciliteit gaat.

Hoewel uw “productiefaciliteit” mogelijk uw keuken is, moet u ervoor zorgen dat u nog steeds de plaatselijke voorschriften naleeft. Om bijvoorbeeld cosmetica in de VS te produceren , geeft de FDA richtlijnen voor ventilatie, luchtregeling en oppervlakken.

verkoop make-up online
Afbeelding: Lip Balm aanbrengen , gratis stockfoto door Burst

Vervaardiging

Hier hebben we het over het maken van formuleringen vanaf nul in een productiefaciliteit. Grote merken hebben mogelijk hun eigen fabrieken, maar veel fabrikanten produceren producten voor meerdere merken in dezelfde ruimte.

Toen Kate haar cosmeticamerk op de markt bracht, produceerde ze producten van thuis en verkocht ze op Etsy. Toen ze mascara’s aan de lijn introduceerde, nam ze contact op met scheikundigen om haar te helpen de formules goed te krijgen, voordat ze haar huisoperatie ontgroeide.

“Uiteindelijk ben ik buitenshuis verhuisd naar een fabrikant, en toen kon ik beginnen met het doen van meer gepersonaliseerde kleuren. Ik heb gewoon heel veel onderzoek gedaan, omdat er veel bedrijven zijn. Ik wist dat ik op zoek was naar bedrijven die een beetje meer gericht waren op natuurlijke ingrediënten van hogere kwaliteit. 

Ik ging niet voor volledig biologische, maar alleen voor producten van een betere kwaliteit. Gelukkig vond ik een bedrijf dat een uur of twee buiten Chicago woonde, waar ik toen woonde, dus ik kon daar echt persoonlijk naar toe gaan, de mensen ontmoeten en een relatie met hen aangaan. “

Er zijn veel online bronnen om u te verbinden met fabrikanten in zowel Noord-Amerika als het buitenland.

White label

White label (of private label) in cosmetica verwijst naar generiek gefabriceerde producten die al dan niet enigszins zijn aangepast aan de kleur of geur, en zijn verpakt en verkocht onder uw eigen huisstijl. Veel merken kunnen dezelfde formulering gebruiken die door dezelfde faciliteit is gemaakt, met subtiele variaties en verschillende verpakkingen.

White label is een ideale optie voor merken die een nieuw item of een uniek concept verkopen in plaats van een uniek product. Als u bijvoorbeeld een winkel met een eenhoornthema zou lanceren, zou u misschien huisetiketten met eenhoornverpakking en magie / fantasie-geïnspireerde namen hebben. In dit geval is de lipstick zelf niet zo belangrijk als de branding of het concept.

White label is een geweldige manier om snel van idee naar eindproduct te gaan, vooral als je op een hete trend springt.

White label is een geweldige manier om snel van idee naar eindproduct te gaan, vooral als je op een hete trend springt.

Re-sell

Je kunt make-up online ook verkopen door de productie helemaal over te slaan. Koop groothandel van meerdere merken en breng uw winkelervaring naar uw klanten. Denk aan thema’s: lokale merken, natuurlijke of biologische producten, producten voor specifieke huidtypes of omstandigheden, enz.

“Het begon behoorlijk low-tech. Ik had een whiteboard in mijn eetkamer met een lijst van alle merken waarmee ik contact wilde opnemen en of ik al dan niet van hen had gehoord. Ik zou zeggen dat de meest effectieve route die ik ben gegaan is om een ​​heel echt soort toonhoogte voor hen te hebben, omdat ik in feite gewoon koud riep en e-mails van al deze mensen trok. Ik probeerde gewoon zo oprecht mogelijk te spreken en stuurde een eerste e-mail die vol zat met zoveel mogelijk informatie die ik hen kon geven om het verleidelijk en authentiek te laten lijken. “

– India, India Rose Cosmeticary

Ik zou zeggen dat de meest effectieve route die ik ben gegaan is om een ​​heel echt soort toonhoogte voor hen te hebben.

Overwegen:

 • Compatibiliteit van merken . Is er concurrentie?
 • Beschikbaarheid in uw markt. Als u bijvoorbeeld naar Canada verzendt, wie verzendt dan nog dat specifieke merk op deze markt?
 • Kosten importeren. Factor in eventuele after-the-fact kosten die u mogelijk oploopt bij het bepalen van uw producten. India raadt aan een account bij een koeriersbedrijf in te stellen in plaats van te vertrouwen op leveranciers om te verzenden.

verkoop make-up onlineProductie van cosmetica

Hoe u ook besluit uw producten te produceren, er zijn enkele algemene richtlijnen en vragen die u zichzelf moet stellen voordat u de productie start.

Ingrediënten en formulering

Om zeker te zijn dat wat u beweert op uw verpakking is wat er in het product zit, onderzoekt u de ingrediënten en leveranciers grondig. Vragen:

 • Zijn de ingrediënten huidverzorgingskwaliteit en / of goedgekeurd voor gebruik in huidverzorging in uw land?
 • Geef je om natuurlijke ingrediënten?
 • Welke bewaarmiddelen zult u gebruiken?
 • Zullen uw producten organische claims indienen? Zorg ervoor dat de leverancier over de juiste certificeringen beschikt.
 • Volg de supply chain. Is de leverancier gerenommeerd? Kunnen ze referenties geven?
 • Wat zijn de etiketteringswetten in uw land en de landen waar u verzendt?

Packaging

Verpakken in cosmetica heeft een aantal doelen:

 1. Vertegenwoordigt uw merk door middel van ontwerp
 2. Beschermt kwetsbare producten zoals oogschaduw en geperste poeders tegen breuk
 3. Verdubbelt als applicators, zoals in het geval van mascara’s en vloeibare lipsticks
 4. Communiceert belangrijke informatie met klanten, zoals ingrediënten, houdbaarheidsdatum en gebruiksinstructies
 5. Draagt ​​bij aan de klantervaring

Zorg ervoor dat u niet alleen streng uw producten test, maar ook de verpakking. En, terwijl Megan de harde manier leerde, test de twee samen, vooral als u uw formule en de verpakking in verschillende faciliteiten produceert.

“Verpakkingen waren een groot probleem voor mij – ik verloor veel van mijn klanten omdat het onbetrouwbaar was. De borstels werden op hun plaats gelijmd, maar de formulering ging niet in op de lijm, dus ze vielen eruit. Nu kom ik hier en doe ik zelf de kwaliteitscontrole. 

Ik zorg ervoor dat ik die relaties intact houd met mijn fabrieken omdat ik me niet kan veroorloven dat dit opnieuw gebeurt. Ik denk dat dit dit jaar mijn zesde reis is. Nu heb ik hier gewoon een appartement omdat ik de hele tijd heen en weer ga. “

– Megan Cox, Amalie Beauty

Verpakkingen waren voor mij een groot probleem – ik verloor veel van mijn klanten omdat het onbetrouwbaar was.

verkoop make-up onlinelabeling

Elk land heeft zijn eigen regels voor verpakkingsvereisten voor schoonheidsproducten. Binnen uw land kunnen ook staats- of regiospecifieke regels gelden. De bestaande voorschriften ter bescherming van de consument dekken alles, van verpakkingstaal, etikettering van gewicht / volume, ingrediëntenlijsten en waarschuwingen voor veiligheid / allergie.

Inventaris beheren

Het beheren van schoonheidsinventarisatie kan een beetje ingewikkelder zijn dan met andere producten, zoals India ontdekte. Op basis van haar ervaring met het opslaan van een groot aantal skussen en het beheren van inventaris tussen haar online en fysieke winkels, heeft ze wat advies voor nieuwe ondernemers:

 • Houdbaarheid: natuurlijke producten en ingrediënten hebben over het algemeen een kortere houdbaarheid. Voordat u een verkoopgeschiedenis hebt om te helpen met prognoses, moet u kleinere hoeveelheden bestellen om verspilling te voorkomen.

“Ik heb de neiging om in kleinere hoeveelheden te kopen, omdat natuurlijke cosmetica en huidverzorging wel houdbaar zijn, zelfs als het product ongeopend is. Ik koop liever vaker en heb een nieuwer product dan te veel tegelijk kopen en het daar laten zitten. “

–  India, India Rose Cosmeticary

 • Temperatuur en vochtigheid: zorg ervoor dat uw producten worden opgeborgen voor warmte, zonlicht en vocht, dat ze kan smelten of beschadigen.

“We hebben airconditioning (eindelijk) in de winkel omdat het in de zomer zo heet zou worden dat het product zou smelten. Het voelde in eerste instantie als zo’n luxe, en dat is het ook, maar ik besefte dat het echt nodig was toen een klant een lippenstift probeerde en het door de hitte van de lippen snauwde. ” 

– India, India Rose Cosmeticary

 • Als u geen fulfilment-huis gebruikt en het product zelf bewaart, blijf dan georganiseerd . Cosmeticaproducten zijn klein en soms is het labelen tussen kleuren niet eenvoudig te identificeren. Maak een systeem waarmee producten gemakkelijk kunnen worden benaderd en geïdentificeerd.

“Voorraadbeheer kan altijd een beetje een probleem zijn, omdat het product zo klein is en gemakkelijk kan worden misplaatst. Eens dachten we dat we volledig uit een bepaald product waren, terwijl het zich eigenlijk gewoon verstopte in een niet-gelabelde doos in de achterkamer. We houden alles in grote laden in de winkel. We maken gebruik van een tafelverdelers, of maken onze eigen van kleine verzenddozen om alles georganiseerd te houden en om ons in staat te stellen gemakkelijk tussen laden door te schakelen. ” 

– India, India Rose Cosmeticary

Voorraadbeheer kan altijd een beetje een probleem zijn, omdat het product zo klein is en gemakkelijk kan worden misplaatst.

 • Roteer voorraad: net als bij edibles en elk ander product met een houdbaarheidsdatum, moet u ervoor zorgen dat iedereen die uw voorraad verwerkt het belang van rotatie begrijpt.

Uw online winkel opzetten

Met shopify kunt u een goede online winkel opzetten. Veel grote bedrijven maken gebruik van shopify(de meeste in percentage)

Neem contact op met mij (erwin@delaatbusiness.com) als je wilt dat ik je online webwinkel opzet. of klik hier voor meer info

U kunt een app zoals EasyTabs gebruiken om tabbladen op uw productpagina te maken om het minder rommelig te houden terwijl u lijsten met volledige ingrediënten, waarschuwingen, allergieaankondigingen en beautytipstoevoegt.

verkoop make-up online
Voorbeeld van het organiseren van productpagina-info op tabbladen, via 100% Pure

Verbeter productpagina’s met grote, duidelijke afbeeldingen van het product op een witte of schone achtergrond , evenals lifestyle- / beautyafbeeldingen die het product van een model vastleggen (idealiter op verschillende modellen met verschillende huidtinten).

“Kleur is zeker een probleem geweest, vooral met de lippenstift. Ik hoop echt meer fotoshoots te hebben en misschien zelfs wat YouTube-tutorials te gaan doen waar mensen actief een roodharige kunnen zien die hen aanzet. Ik heb veel klanten moeten bereiken voordat ze kopen. Soms stuur ik ze een foto van een staal die ik op mijn eigen huid leg of iets om hen te helpen een beslissing te nemen. Er is een beetje meer hands-on interactie met klanten. “

– Kate, Redhead Revolution

Soms stuur ik ze een foto van een staal die ik op mijn eigen huid leg of iets om hen te helpen een beslissing te nemen.

Overweeg ook aanvullende media, zoals video- lookbooks en make-uphandleidingen die op productpagina’s kunnen verschijnen, of in een blog of galerij op de website.

Apps

Shopify App Store- suggesties voor het online verkopen van make-up:

 • Opvallend grote lifestyle-foto’s met de Lookbook- app
 • Limespot Personalizer is een geweldige manier om compatibele producten aan te raden of alle producten die worden gebruikt in een make- uplook of make-uptutorial
 • Integreer video-inhoud in productpagina’s met EasyVideo
 • Met Make-up Magic Mirror kunnen klanten cosmetica virtueel ‘passen’ voordat ze iets kopen
 • Verander varianten in kleurstalen met deze handige app
verkoop make-up online
Voorbeeld van kleurvarianten met de Swatch-app, via Cate McNabb

Thema’s

Kies een thema uit de Shopify Theme Store . Filteren op gewenste functies of een van deze gebruiken, aanbevolen als ideaal voor beautybedrijven :

verkoop make-up onlineMarketing van uw cosmeticamerk

Concurreren om aandacht in de schoonheidsruimte is een uitdaging voor opkomende merken, terwijl de industrie is verzadigd met grote merken met nog grotere advertenties. Vind jouw gebied . Als u mijn advies aan het begin van deze handleiding hebt gekozen, bent u waarschijnlijk genesteld in een bepaald segment schoonheid met minder concurrentie.

Uw niche-doelgroep is mogelijk kleiner, maar u hebt vastgesteld dat ze ondervertegenwoordigd zijn en op zoek zijn naar uw product. Ontdek waar ze “rondhangen” en wees strategisch met je partnerschappen.

Kate werkte samen met How to be a redhead een gratis blog en beautybox-bedrijf met een enorm publiek van haar eigen doelklanten.

“Afgelopen augustus verdubbelde mijn omzet opnieuw toen ik met het bedrijf werkte Hoe een roodharige te zijn. Ik stak haar hand uit naar hen, en ze toonden de kastanjebruine mascara in hun doos van augustus . Ik heb ze net het gratis product gegeven en dan is het gratis adverteren voor die hele maand. ‘

– Kate, Redhead Revolution

Afgelopen augustus verdubbelde mijn omzet opnieuw toen ik samenwerkte met het bedrijf How to be a redhead.

Sociaal bewijs

We hebben u al eerder verteld over de kracht van recensies en sociaal bewijs: meer dan 70% van de Amerikanen zegt dat ze naar productbeoordelingen kijken voordat ze een aankoop doen . Er zijn maar weinig industrieën die de impact beter illustreren dan de schoonheidsindustrie.

Mond-tot-mondreclame van uw gemiddelde klant kan krachtig zijn en kan de vorm aannemen van traditionele beoordelingen (probeer een app zoals Yotpo ) of door klanten gegenereerde sociale buzz.

Schoonheidsbeïnvloeders

In 2014 waren beauty-gerelateerde YouTube-videoweergaven 700 miljoen per maand en waren de totale niet-merkgerelateerde YouTube-schoonheidskanalen-influencers en vloggers-45.000.

Vanwege de aard van het product wenden schoonheidsklanten zich tot hun favoriete online makers voordat ze kopen. Eerlijke beoordelingen van influencers hebben de beloftes van de schoonheidsindustrie ( een sector die elk jaar meer dan 2 miljard aan reclame besteedt) doorbroken en demonstreren producten op ‘echte’ mensen in talloze huidtonen en uiterlijk.

Schoonheidssloggers hebben een cultstatus bereikt, waarvan vele hun faam in hun eigen cosmeticamerken paraten. Eshani Patel lanceerde Rani Cosmetics op Shopify na haar succes met beauty unboxings op haar 142K-abonneekanaal:

Werken met influencers ( bloggers , vloggers , Instagrammers ) kan ongelooflijk effectief zijn om toegang te krijgen tot betrokken doelgroepen.

💡 Tip : om kosten te besparen, op zoek naar nieuwe influencers die bij uw klantprofiel passen en die een kleiner maar zeer betrokken publiek hebben. Ze zijn misschien bereid om een ​​beoordeling voor het product te ruilen, om hun eigen merken te helpen opbouwen.

Inhoud en UGC

Het is moeilijk om te zeggen of ik van een lipstick houd als ik alleen kan beoordelen aan de hand van een geschreven beschrijving en een foto van het product zelf.

Investeer in het maken van je eigen inhoud (zoals lifestyle-foto’s of video-opnamen met een verscheidenheid aan modellen) om toe te voegen aan productpagina’s of op Instagram. U kunt ook helpen het rendement te verminderen. Megan Cox van Amalie Beauty nam het idee een stap verder en verzilverde de aantrekkingskracht van beautyrecensies en unboxings en deed ze zelf . Het verkeer dat ze naar haar blog stuurt, helpt de verkoop voor haar winkel te stimuleren.

Voor India is UGC (user-generated content) een effectief hulpmiddel gebleken om nieuwe klanten te helpen vinden.

“Instagram is geweldig voor de cosmetische industrie omdat ik niet de enige ben die mijn marketing doet. Natuurlijk plaats ik foto’s van de producten die we verkopen en de make-up die ik maak en die mensen informatie geeft en helpt hen om te beslissen of ze bij mij willen winkelen, maar instagram toont ook de ervaring van winkelen in mijn winkel vanuit de POV van de klant.

 Ze plaatsen foto’s van de producten die ze kopen, selfies met lipstick die ze van me hebben gekocht en, meestal, de unboxing-ervaring wanneer ze hun bestelling ontvangen. De marketingcampagnes die het meest succesvol zijn gebleken, zijn gericht op betrokkenheid en verbinding, in plaats van alleen maar een promotie voor een bepaald product aan te bieden. ”

–  India, India Rose Cosmeticary

verkoop make-up online

Instagram toont ook de ervaring van winkelen in mijn winkel vanaf de POV van de klant.

💡 Tip: probeer een app zoals Social Photos om producten op verschillende huidtinten en gezichtsvormen te presenteren. Genereer door gebruikers gegenereerde Instagram-foto’s met een hashtag en importeer deze in een minigalerie op uw productpagina’s.

verkoop make-up online
100% Pure productpagina met door gebruikers gegenereerde Instagram-afbeeldingen

Aanvullende bronnen:

Verzending en klantenservice

Het verzenden van cosmetica kan een lastige onderneming zijn, vooral met producten als geperste poeders. Kate ondervond problemen met gebroken product voordat ze haar verpakkingen met noppenfolie op kwetsbare producten versterkte. Let op: overweeg verzend- en verwerkingskosten bij het ontwerp van het product en de verpakking !

Omdat cosmetische voorkeuren erg persoonlijk zijn en de kleur op het scherm er heel anders uit kan zien, verwacht u dat u zich onvermijdelijk bezig zult houden met het vervangen van producten of het terugbetalen van klanten. Zorg ervoor dat u een degelijk retourbeleid heeft en dat er een handig proces is om ervoor te zorgen dat retourzendingen naadloos zijn voor klanten en pijnloos voor u zijn.

Een app als Retourcentrum van Aftership (gratis) kan u helpen bij het initiëren en volgen van retouren en klanten informeren tijdens het hele proces.

Uw bedrijf laten groeien: pop-ups en retail

Breng je merk naar de straat! Ongeacht de industrie, is het van onschatbare waarde voor IRL-merkbelevingen – volg uw trouwe klanten, laat hen persoonlijk in contact komen met het product en toegang krijgen tot nieuw publiek (zoals in het geval van een markt).

IRL-ideeën voor make-upmerken:

 • Run een pop-up shop , compleet met een testbalk of gratis mini-makeovers
 • Sponsor een modeshow van een evenement, gebruik je producten op modellen en / of draag bij aan swag bags
 • Huur tijdelijke ruimte in een winkel die aanvullende producten verkoopt aan uw ideale publiek
verkoop make-up online
India Daykin, afbeelding via A Life Well Consumed

Terwijl u zich nog in de ontwerpfase van uw product bevindt, moet u bedenken hoe het product en het pakket kunnen worden weergegeven in een fysieke omgeving. Moet u in dit stadium aanpassingen maken aan het ontwerp om rekening te houden met mogelijke toekomstige IRL-toepassingen? Ja!

“Wat belangrijk is om te onthouden als het gaat om merchandisingcosmetica, is dat dit producten met een hoge aanrakingsgevoeligheid zijn, maar ook een hoge diefstal, omdat ze meestal zo klein zijn. Het is zo cruciaal om testers te hebben, zodat mensen het product zelf kunnen proberen, ruiken, enz.

Maar ik probeer weinig tot geen verkoopbaar product weer te geven. Niet alleen dat mensen het niet kunnen stelen, maar ook om ervoor te zorgen dat het niet wordt beschadigd door blootstelling aan zonlicht of hitte. Afgezien van dat, merchandising is vrij eenvoudig, omdat de meeste cosmetica-lijnen hebben geweldige displays en signage voor u om merchandise met. “

– India, India Rose Cosmeticary

Dit zijn producten met een hoge aanrakingsgevoeligheid maar ook hoge diefstal, omdat ze meestal zo klein zijn.

1, 2, 3, Go!

Klaar om je beauty-merk te lanceren, maar kan je dat mentale blok niet overwinnen? Dat is normaal. Het is een groot eng ding dat je hebt gebouwd met je eigen bloed, zweet en tranen.

Het verwijderen van het wachtwoord uit je online winkel en het delen van je merk met de wereld is slechts een opstapje – het hoeft nog niet perfect te zijn. In feite zal het dat niet zijn. Naarmate je meer leert over de gewoonten van je klanten, zul je evolueren.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *