Hoe tijd te vinden om uw e-commerce winkel uit te bouwen naast het werken van een 9 tot 5 - DeLaatbusiness

Hoe tijd te vinden om uw e-commerce winkel uit te bouwen naast het werken van een 9 tot 5

10 min


146
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ik weet uit de eerste hand hoe moeilijk het is om een ​​dagtaak te doen en toch een “sidepreneur” te blijven. Er is een aanzienlijk gebrek aan tijd om een e-commerce bedrijf te runnen tijdens het werken van een 9 tot 5 , en je moet je nog steeds eerst binden aan je werkgever.

Ik ben hier om u te vertellen dat het goede nieuws is dat het heel goed mogelijk is om te groeien en een succesvolle e-commercebusiness aan de kant te maken. Vele anderen voordat je het hebt gedaan en ik zal je laten zien hoe je dat ook kunt doen.

De strijd

Als u een 9 tot 5 werkt en een e-commercebedrijf aan de kant wilt beginnen, is de eerste worsteling die de meeste mensen tegenkomen, welk product te verkopen . Over het algemeen willen mensen die een fulltime baan hebben en op zoek zijn naar een e-commerce bedrijf, iets “gemakkelijks” willen. Weinig inzet, eenvoudig te vinden of te produceren, en iets dat kan worden verkocht met weinig onderhoud en werk.

Hoewel dit het ideaal is, laat je idealen je niet beletten iets te verkopen waar je echt in gelooft, waar passie voor is of dat denken een enorm succes zou zijn. Bekijk onze handleiding over het vinden van een product dat online wordt verkocht en ga vanaf daar.

De strijd

Maar de echte worsteling die elke sidepreneur tegenkomt, is gewoon de tijd vinden en de tijd nemen voor hun nevenactiviteiten. Het zal niet gemakkelijk zijn. Als u wilt dat uw e-commercebedrijf succesvol wordt, kunt u de meeste van uw avonden en weekends vaarwel zeggen.

Dus hoewel dit allemaal bruut en moeilijk klinkt, is de winst op lange termijn van het creëren van een succesvolle e-commercebusiness aan de kant enorm. Deze worstelingen zijn slechts hindernissen en uitdagingen die je moet overwinnen.

Het beste deel is dat dit kan worden gedaan.

Waarom het mogelijk is

Het eerste dat je moet weten, is dat het tijd kost. Het starten van uw e-commerce bedrijf aan de kant betekent dat het langzamer groeit dan wanneer u er fulltime in ging, wat betekent dat al het kweken in chunks zal worden gedaan wanneer u er tijd voor vrijmaakt.

Waarom het mogelijk is

Je hebt je weekends en avonden, gebruik ze. Je weekends en avonden laten je toe om in deze kleine brokken te werken en je bedrijf in delen uit te breiden.

Uw inkomsten van uw 9 tot 5 kunt u ook investeren in uw e-commerce bedrijf. Dit geeft u een aanzienlijk voordeel ten opzichte van degenen die alles laten vallen om hun e-commerce bedrijf uit te voeren en degenen die werkloos zijn en een bedrijf proberen te starten.

Het voordeel dat je hebt als zijtrekker over fulltime ondernemers is dat wat je doet veel minder riskant is. Als uw bedrijf faalt, heeft u nog steeds de taak om terug te vallen naar, en zelfs uw vorige fout als een leerervaring te gebruikenom snel weer op de been te komen met een andere onderneming. Dit is vooral belangrijk als je verplichtingen hebt tegenover je familie, een hypotheek hebt of een andere kritische verantwoordelijkheid hebt.

Mensen die het hebben gedaan

Mensen die het hebben gedaan

Jeff Sheldon startte Ugmonk als een bijzaak waar hij in de late nachten en in het weekend aan werkte . Ugmonk is nu een succesvol bedrijf in lifestyleproducten waar Jeff fulltime aan werkt na twee jaar werken aan Ugmonk aan de kant.

Mensen die het hebben gedaan

Peter Keller startte FringeSport in 2010 aan de kant terwijl hij een 9 tot 5 aan het werk was . Peter nam uiteindelijk zijn nevenactiviteit van $ 100.000 naar $ 3.000.000 in drie jaar.

Mensen die het hebben gedaan

Valerie en Geoffrey Franklin zijn een echtgenote en een echtgenootsteam die beide 9 tot 5 werkten als respectievelijk projectmanager en architect. Na het stichten van Walnut Studiolo en het verkopen van handgemaakte lederen producten in 2009, waren ze allebei full-time in het bedrijf tegen 2011 nadat ze hun e-commerce bedrijf opstonden.

Mensen die het hebben gedaan

Stefan Loble startte Bluff Works , verkocht een rimpelvrije broek en groeide het gedurende 3 jaar aan de kant terwijl hij een 9 tot 5 werkte, zelfs na een succesvolle Kickstarter-fondsenwerving. Onlangs verliet Stefan zijn 9 tot 5 softwareklus om fulltime aan zijn e-commercebedrijf te werken.

Hoe een succesvolle bijzaak te bouwen

Focus

Heb je geen tijd om je eigen foto’s te maken?

Burst is een gratis stockfotosite, mogelijk gemaakt door Shopify. Blader door duizenden product- en lifestyleafbeeldingen voor gebruik in uw winkel- en marketingcampagnes.

Krijg gratis stockfoto’s van Burst

Het eerste onderdeel van het bouwen van een e-commerce bedrijf aan de kant is dat je moet focussen. Omdat je tijd, middelen en energie beperkt zijn, is het een goed idee om je te concentreren , vooral als het gaat om de niche die je wilt bedienen of het product dat je wilt verkopen.

Te veel mensen hebben, wanneer ze beginnen, een heleboel ideeën voor producten die ze willen verkopen. In plaats van meteen die kledinglijn te lanceren, waarom zou u dan niet gewoon één product van de lijn lanceren? In plaats van de hele demografische ouder te dienen, waarom niet alleen moeders die thuis blijven? Waar kunt u zich in uw e-commercebedrijf concentreren of nicheten?

Het andere aspect van focussen is het vinden van wat vroeg werkt en daaraan vasthouden. Er zijn zoveel verschillende strategieën, tools en platforms voor sociale media. Er is niet genoeg tijd om te experimenteren en ze allemaal te leren. Je moet uitzonderlijk worden in het vinden van wat voor jou en je bedrijf werkt en je daar echt mee bezig houden en dat ambacht beheersen.

Ben je het aan het verpletteren op Twitter ? Zet meer van je middelen in Twitter.

Vindt uw bedrijf veel succes met Google Adwords ? Concentreer je daarop.

Klein werken, groot denken

Het gaat in het begin allemaal om het nemen van kleine stappen voor uw e-commerce bedrijf. Je moet geduld hebben en begrijpen dat succes in de meeste gevallen niet van de ene op de andere dag zal gebeuren.

Zoals eerder vermeld, werk je in chunks aan het bedrijf en heb je meestal niet de mogelijkheid om er de hele dag aan te werken als een fulltime ondernemer. Maar dat is oke. Een langzame en gestage groei die consistent is, is alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Klein werken, groot denken

Dit is de reden waarom je naar die echt overweldigende taken moet kijken om je bedrijf aan de gang te krijgen en ze op te splitsen in kleinere, bruikbare brokken. Je hebt waarschijnlijk maar een paar uur per dag om een ​​taak aan te vallen. Dus in plaats van te proberen uw e-commerce website in één avond te bouwen, splitst u het ontwerp en de constructie van uw website in een paar dagen op, zodat u niet onder druk wordt gezet of met uw beperkte tijd meesleept.

Plan alles

Omdat uw tijd beperkt is, moet u beginnen met het plannen van uw nevenactiviteiten, zodat u niet alleen weet wat u elke avond en weekend doet, maar ook om uzelf verantwoordelijk te houden. Er zijn veel gratis hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen, zoals gewoon Google Agenda gebruiken . Als u een planning of een agenda voor uw functie van 9 tot 5 hebt, zou ik persoonlijk aanbevelen om uw planning van 9 tot 5 en uw zakelijke agenda in afzonderlijke agenda’s bij te houden.

Plan alles

Begin met het gebruik van uw agenda om de gaten en de tijd in uw leven te vinden, waar u tijd kunt reserveren voor uw bedrijf. Of je nu een laptop meeneemt naar je werk zodat je tijdens je lunch kunt werken of een heel weekend kunt blokkeren om je website te voltooien, doe het dan. Het is prima om een ​​beetje egoïstisch te zijn met je tijd in het begin, vooral als je probeert de bal aan het rollen te krijgen voor je e-commerce bedrijf. Degenen die u ondersteunen (vrienden, familie, echtgenoot) zullen begrip hebben.

Voor mij ziet mijn prioriteitsketen er ongeveer zo uit:

Ik / gezondheid> Familie / vrienden> 9 tot 5> Bijzaken

Soms hebben mijn nevenactiviteiten voorrang op alles als dat nodig is. Het is echter belangrijk om zaken als uw gezondheid of uw gezin niet te verwaarlozen. Dit is de reden waarom het plannen van uw tijd en het maken van tijd voor uw e-commerce bedrijf zo belangrijk is.

Zorg dat je ook creatief bent. Sta elke ochtend een paar uur eerder op om aan uw bedrijf te werken of slaap gewoon minder (ja, ik meen het). Als je om 21.00 uur naar bed gaat, kun je een paar uur slaap opofferen en om een ​​uur of 4 uur opstaan. Dat is nog steeds een gezonde 7 uur slaap .

Doe de dingen nu die meer tijd voor morgen creëren

Laten we zeggen dat u elke week 30 minuten bezig bent met iets doen, zoals het controleren en reageren op e-mails van klanten.

Wat als je van 30 minuten per week tot slechts 15 minuten per week zou kunnen bezuinigen door vandaag 4 uur te investeren?

Als u bijvoorbeeld 4 uur hebt besteed aan het maken van een pagina met veelgestelde vragen op uw website om het aantal binnenkomende vragen te verminderen en u 15 minuten per week bespaart, zou u het doen, toch?

Na 16 weken zou deze tijdinvestering beginnen met het behalen van een tijdwinst.

Dit is slechts een voorbeeld van hoe dingen doen om u later tijd te besparen en uw tijd nu te investeren, het voor u een stuk gemakkelijker kan maken om uw e-commercebedrijf te runnen.

Een ander voorbeeld hiervan is het maken van een reeks “ingeblikte” antwoorden ( die u hier kunt leren instellen in Gmail ) voor vragen die u vaak in uw inbox krijgt, zodat u gemakkelijker en sneller kunt reageren op veelgestelde vragen die u kunt krijgen over verzending, uw product, prijzen, etc.

Doe de dingen nu die meer tijd voor morgen creëren

Het kan een paar uur duren om alle standaardantwoorden te maken en uit te zoeken wat uw veelgestelde vragen zijn. Het idee is echter dat je die tijd vooraf zet om later tijd voor jezelf te besparen. Er zijn andere hulpmiddelen zoals tekstuitbreidingen die u de tijd kunt nemen om nu in te stellen, om u later tijd te besparen.

Als er iets is dat u vandaag kunt doen om zelfs maar een klein beetje tijd te besparen, doe het dan.

Stop met het doen van de dingen die er niet toe doen

Je hebt geen excuus als je zegt “Ik heb gewoon geen tijd” als je tijdens het weekend tv kijkt naar Netflix-shows. Het is prima om te genieten en jezelf te amuseren, maar als je echt serieus bent over het slagen van je e-commerce bedrijf, stop je met het doen van de dingen die er niet toe doen.

Stop met het doen van de dingen die er niet toe doen

Zoals Gary Vaynerchuk in deze video zegt: ” Iedereen heeft tijd, stop met het kijken naar Lost ” (NSFW-taal).

Dit is ook belangrijk als het gaat om het omgaan met uitstelgedrag tijdens het lopen en het creëren van een e-commerce bedrijf. Ja, het is leuk om een ​​naam voor uw bedrijf te bedenken en een logo te ontwerpen. Uiteindelijk zijn deze dingen niet zo belangrijk als de hoeveelheid tijd die de meeste mensen besteden aan deze aspecten van hun bedrijf. Het is echt onevenredig. Ik heb gezien dat mensen dagen doorbrengen met het bedenken van een naam voor hun bedrijf en slechts een paar uur over de inhoud en het kopiëren op hun website.

Concentreer u op de dingen die er toe doen . Je tijd is beperkt, besteed het niet aan dingen die weinig tot geen resultaat opleveren.

Outsource

Hoeveel is uw tijd waard voor u? Als het meer waard is dan de kosten om een ​​proces uit te besteden, moet je dat sterk overwegen. Zoals eerder vermeld, is het gebruik van het geld dat u op uw 9 tot 5 verdient om in uw bedrijf te investeren een van de voordelen die u als zijpaar hebt.

Bijvoorbeeld, in plaats van elke bestelling zelf te verwerken, in te vullen en te verzenden, moet u een bedrijf inhuren om dit voor u te doen. Kijk naar uw opties voor verpakking en verzending in plaats van de tijd te nemen om uw bestellingen zelf uit te voeren en te verzenden.

Een andere zakelijke uitdaging voor e-commerce waar de meeste buitenstaanders mee worstelen, is boekhouden en boekhouden. Veel mensen proberen het initiatief te nemen en dit zelf te doen. Outsourcing en automatisering van uw boekhouding is een van de beste dingen voor uw bedrijf. Het bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook veel hoofdpijn. Laat een professional het aan. Er zijn ook veel coole apps en integraties voor Shopifydie dit gemakkelijk maken.

Kijk naar de dingen die u doet of moet doen om uw bedrijf operationeel te krijgen. Kun je iemand inhuren om het sneller of zelfs beter af te handelen?

Automatiseer zoveel mogelijk processen

Dankzij technologie en de hoeveelheid tools die beschikbaar is op het internet, is het automatiseren van aspecten van uw leven of bedrijf nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn mogelijkheden om bepaalde aspecten van uw e-commercebedrijf te automatiseren, zodat u uw tijd kunt besteden aan dingen die uw aandacht nodig hebben.

Het eerste dat de meeste mensen automatiseren, is hun sociale media. Met tools zoals Buffer en Hootsuite kunt u uw tweets en Facebook- paginaposten van tevoren plannen. Hoewel het nog steeds erg belangrijk is om die menselijke aanraking met je sociale media te hebben, is het ook een goed idee om op zondagavond te gaan zitten en een paar tweets en Facebook-berichten voor de week in te plannen.

Het volgende dat u kunt automatiseren, is uw e-mailmarketing . Stel een reeks autoresponders in van e-mails die automatisch uitgaan nadat een bezoeker zich heeft aangemeld voor uw e-maillijst. Als u bijvoorbeeld uw lijst wekelijks niet per e-mail wilt e-mailen, kunt u een nieuwsbrief van 12 weken met geweldige inhoud vooraf instellen.

Het is misschien ook de moeite waard om andere dingen te verkennen die u in uw leven en bedrijf kunt automatiseren. Sites zoals IFTTT bieden veel mogelijkheden voor u om tijd te besparen op dingen die u elke dag doet, door ze te automatiseren.

Conclusie

Als zijzelf weet ik de strijd. Het is elke dag een strijd om je tijd. Maar volharden ondanks de strijd is een van de meest bevredigende dingen in de wereld. Ik kreeg altijd te horen dat een ondernemer zijn de moeilijkste klus ter wereld was. Als een sidepreneur minder vrijheid en tijd heeft dan een ondernemer, dan overtreft het natuurlijk de ondernemer voor deze titel.

Werk hard, druk, blijf gemotiveerd , realiseer je passie en herinner jezelf er dagelijks aan waarom je doet wat je doet. Als het zo belangrijk voor je is, zul je de tijd vinden om te werken aan je nevenactiviteiten en hopelijk wordt het je full-time bedrijf als dat is wat je uiteindelijk wilt.  

Ik moedig je aan om hieronder een opmerking achter te laten en een spel in de grond te zetten. Vertel mij en zeg tegen jezelf: ” Ja, ik kan en zal dit doen! ”. Als je nog niet helemaal klaar bent om je als sidepreneur te engageren, vertel me dan waarom. Laat me weten wat je tegenhoudt en ik zal het aanpakken. Als u vragen heeft, laat het me dan ook hieronder weten.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format