Hoe Workplace van Facebook te gebruiken naar uw voordeel - DeLaatbusiness

Hoe Workplace van Facebook te gebruiken naar uw voordeel

15 min


113
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Hoe Workplace door Facebook te gebruiken naar uw voordeel

Er is veel gepraat over hoe een betaalde versie van Facebook eruit zou kunnen zien en hoe deze het marketinglandschap in de toekomst zou beïnvloeden.

We kunnen daar een glimp van opvangen door Workplace by Facebook te bekijken .

Workplace is de Facebook-versie van een intern samenwerkingsprogramma, zoals Slack of HipChat. Bedrijven betalen per gebruiker voor het opzetten van een eigen exemplaar van Facebook voor hun teams.

Werkplaats door Facebook

Met Workplace zult u niet alleen de interne communicatie en samenwerking zien verbeteren, we hebben ook  geconstateerd dat het een geweldig hulpmiddel is voor brainstorming, mijninformatie en het vergroten van het algehele bereik van inhoud die u maakt.

In dit bericht zullen we ingaan op de verschillende functies die Workplace by Facebook biedt en bespreken hoe zij marketingteams van elke omvang kunnen verbeteren!

Met behulp van een interface die we allemaal kennen, helpt Facebook bedrijven hun eigen interne sociale netwerken te creëren.

Medewerkers kunnen met hun teamleden videochatten, posten, opmerkingen maken en groepen maken om kwesties met betrekking tot het bedrijf te bespreken.

Bedrijven zoals Starbucks, Campbell’s (het soepbedrijf) en Hootsuite gebruiken Workplace om hun respectievelijke teams over de hele wereld met elkaar te laten communiceren!

werkplek door facebook gebruikers

Zie een grotere groep klanten Workplace hier

Omdat het nog steeds minder bekend is dan andere zakelijke sociale software zoals Slack, heb je de kans om een ​​voorsprong te nemen door creatief te zijn met zijn functies om een ​​voorsprong te krijgen in een concurrerende markt.

Wat is werkplek door Facebook?

Workplace by Facebook is een samenwerkings- en communicatiemiddel dat medewerkers via een intern sociaal netwerk met elkaar verbindt .

Bedrijven betalen door de gebruiker om een ​​privéversie van Facebook op te zetten voor hun werknemers. Met de mogelijkheid om te beheren hoe groepen worden gemaakt, kunnen bedrijven een netwerk maken dat is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Workplace is beschikbaar op twee niveaus: Premium en Standard.

Workplace by Facebook - Prijzen

Kijk voor meer informatie over prijzen op de Workplace-site

Premium biedt toegang tot integraties en andere functies op bedrijfsniveau, waaronder single sign-on, API’s en IT-monitoringtools; het gratis standaardniveau heeft niet veel van die aanpassingsfuncties, maar wordt geleverd met productiviteitsfuncties zoals een mobiele app, videochat, instant messaging, onbeperkte opslagruimte voor bestanden, bureaubladmeldingen (alleen Windows) en integratie met bestandsopslagservices zoals Google Drive ontbreekt.

Workplace by Facebook - functies

Als u Workplace Standard wilt gebruiken, moet u wachten op een uitnodiging. Bedrijven die Premium-accounts willen starten, kunnen zich nu aanmelden.

Workplace behoudt het vertrouwde gevoel van Facebook en biedt daarnaast extra functies, zoals beperkte machtigingen en directe integraties, die helpen bij het organiseren van hoe verschillende soorten communicatie plaatsvinden tussen en binnen teams.

Workplace by Facebook - voorbeeld

Workplace by Facebook bijvoorbeeld via Forbes

Door teamleden de mogelijkheid te geven om vrij en open samen te werken in een vertrouwde ruimte, wordt de zichtbaarheid van projecten vergroot, wordt de verantwoording tussen peers verhoogd en wordt de top-down- en bottom-up-communicatie gestroomlijnd .

Bedrijven kunnen live video’s gebruiken om belangrijke bedrijfsbrede communicaties uit te zenden, groepen vormen om over specifieke taken of afdelingen te praten en alle eerdere communicatie bij te houden door hun werkplaatsgeschiedenis te doorzoeken.

Aan de slag met Workplace by Facebook

Bedrijven kunnen hun Workplace-accounts instellen op https://www.facebook.com/workplace .

Nadat u zich hebt aangemeld, wordt u gevraagd een voorbeeldprofiel in te stellen en collega’s uit te nodigen. Op deze manier lijkt het erg op gewone Facebook.

Workplace by Facebook - instellen

U kunt het team uitnodigen nadat u een specifieke URL voor uw Workplace-account hebt geselecteerd, zoals [ExampleCompany] .facebook.com.

Workplace by Facebook - setup nodig mensen uit

Teamleden hebben rechtstreeks toegang tot de bedrijfspagina via hun browser of door de mobiele Workplace-app te downloaden. Alles lijkt erg op de openbare Facebook-interface.

Workplace by Facebook - uitnodigen

Er is ook een Workplace by Facebook mobiele app beschikbaar voor zowel iOS als Android mobiele apparaten (te vinden op iTunes en Google Play ).

Teamleden kunnen reageren, chatten, volgen en communiceren met verschillende groepen via hun nieuwsfeed.

Werkplaats door Facebook - Hootsuite

Wat kunt u op de werkplek doen op Facebook?

Onthoud dat Workplace eruit ziet en functioneert als Facebook. Als u weet hoe u op Facebook moet navigeren, weet u dat u door Workplace moet navigeren.

Net als Facebook biedt Workplace Live Video, Nieuwsfeeds, Groepen, Messenger, Reacties, Zoeken en Trending-berichten. Naast de gewone Facebook heeft Workplace een dashboard met analyses, integratie, single sign-on en identiteitsproviders die bedrijven kunnen gebruiken om Workplace te integreren met hun bestaande IT-systemen.

Werkplaats door Facebook

Hier is een opsomming van alle functies:

groepen

Groepen zijn de beste manier om de soorten gesprekken die plaatsvinden binnen Workplace te organiseren! Met opmerkingen kunnen uw teamleden meedoen en hun mening geven over belangrijke updates of aankondigingen. Het is een geweldige functie voor het stimuleren van teambetrokkenheid en cross-departementale zichtbaarheid .

WERKPLEK DOOR FACEBOOK-VOORBEELDEN

AdEspresso’s Developers Group in Hootsuite Workplace

Groepen zijn de manier waarop u uw bedrijfscommunicatie binnen Workplace kunt organiseren. U kunt beheren welke teamleden groepen kunnen maken en machtigingen voor toegang instellen.

Groepen kunnen openbaar zijn (voor het hele bedrijf) of privé (alleen voor bepaalde teams of teamleden). 

Workplace by Facebook - samenwerking

Uw team kan op dezelfde manier als Facebook berichten in groepen plaatsen en tekst, afbeeldingen, video’s of documenten bevatten. Iedereen in die groep heeft de mogelijkheid om opmerkingen te maken, deze te delen en te volgen.

Deze gesprekken worden in lijn met de oorspronkelijke post ingepast voor eenvoudig beheer.

Workplace by Facebook - voorbeeld

Als je dit nodig hebt (en ik hou van deze functie), kun je ook Multi-Company Groups (MCG’s) hebben : gedeelde ruimtes waarin werknemers van verschillende organisaties kunnen samenwerken en samenwerken.

MCG’s kunnen geheim zijn (zichtbaar voor bedrijfsbeheerders, groepsleden en mensen die zijn uitgenodigd voor de groep) of Gesloten (zichtbaar voor bedrijfsbeheerders, groepsleden, mensen die zijn uitgenodigd voor de groep en iedereen die lid is van een bedrijf in de groep). U kunt mensen uitnodigen voor een gesloten groep met meerdere bedrijven door een link te delen.

Leden van groepen met meerdere bedrijven zien geen inhoud in de Workplace-community van een ander bedrijf , maar alle informatie die binnen een groep met meerdere bedrijven wordt gedeeld, kan door alle leden van de groep worden bekeken, inclusief leden van andere bedrijven.

Nieuwsfeed

werkplek door Facebook newsfeed

Nieuwsfeeds zijn hoe uw team op de hoogte wordt gehouden van wat er in het bedrijf aan de hand is. Teamleden kunnen specifieke groepen en gesprekken volgen om op de hoogte te blijven. Net als Facebook is de nieuwsfeed op Workplace op maat gemaakt voor een specifieke medewerker. Hoe meer uw team met de feed communiceert, hoe beter het na verloop van tijd zal worden .

Door individuen of groepen binnen Workplace te laten cureren, helpt u nieuwsfeeds met specifieke informatie, waardoor iedereen in het team een ​​manier krijgt om hun feeds te personaliseren op basis van wat het belangrijkst is.

Workplace by Facebook - volg

Bedrijven kunnen ook updates over de nieuwsfeed maken om ervoor te zorgen dat het hele team op de hoogte is van belangrijke informatie. Dit helpt de zichtbaarheid van bedrijfsbrede aankondigingen te vergroten, zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft en moedigt het team aan om in realtime deel te nemen.

Chat op de werkplek

Workplace-chat geeft uw team de mogelijkheid om rechtstreeks met elkaar te communiceren. Teamleden kunnen één op één gesprekken hebben of een groepsbericht opstellen.

Workplace by Facebook - chat

Met Chat kan het team tekst, bestanden, afbeeldingen, videoboodschappen, audioclips, enz. Naar iedereen binnen het bedrijf verzenden. Chatten is een geweldige manier voor teams om over projecten te communiceren!

Door alle betrokkenen bij het project in een lus te zetten, kan uw team open en directe communicatie hebben met een doorzoekbare geschiedenis. Dit zorgt ervoor dat er naar elk gesprek kan worden verwezen en dat niets door de kloven glijdt.

Live video

Workplace by Facebook - live videoLive video kan worden gebruikt om een ​​videoboodschap in een keer naar specifieke groepen of alle werkplekken te verzenden. Teamleden kunnen met vragen over deze video’s opmerkingen maken en rechtstreeks contact opnemen met de presentator van de video.

Dit is geweldig voor bedrijfsaankondigingen en eenmalige productupdates!

Video is nuttig om teamleden met elkaar te verbinden en het kan worden gebruikt om voort te bouwen op de cultuur die binnen Workplace als geheel wordt gecreëerd.

Evenementen

Evenementen kunnen binnen Workplace worden gemaakt voor belangrijke bedrijfsbijeenkomsten of productteambijeenkomsten.

Dit geeft uw team de mogelijkheid om grote evenementen eenvoudig in te plannen en om deelname en betrokkenheid bij te houden.

Workplace by Facebook - evenementen

Teamleden kunnen reageren met of ze aanwezig zijn, opmerkingen maken over de agenda en bijhouden wanneer belangrijke evenementen rondom het bedrijf plaatsvinden.

Organigram

Workplace by Facebook -org chartDe organigram geeft uw team een ​​visuele analyse van elk teamlid en waar ze vallen in de algemene bedrijfshiërarchie. Uw team kan gemakkelijk verbindingen maken, een naam naar voren halen en rechtstreeks contact opnemen met iedereen in het bedrijf via het organigram.

Dit maakt het gemakkelijk voor uw team om professioneel verbinding te maken met elkaar binnen Workplace. U kunt ook het organigram gebruiken om ervoor te zorgen dat iedereen in het team weet hoe te communiceren met hun leeftijdsgenoten.

Automatisch vertalen

Werkplaats door Facebook - vertalen

De Auto Translate-functie van de werkplek helpt uw ​​team te communiceren met hun collega’s over het werk. Als u met een uitbetaald of extern team werkt, maken deze vertalingen het veel gemakkelijker om belangrijke informatie te delen die iedereen kan begrijpen .

Elk lid van uw team kan berichten in hun nieuwsfeed vertalen in hun moedertaal.

werkplek door facebookvertaling

Deze optie is automatisch beschikbaar voor elke post in een andere taal.

Hoe u werkplek kunt gebruiken op Facebook voor uw bedrijf

U kunt Workplace gebruiken als meer dan alleen een hulpmiddel voor interne communicatie.  Teams kunnen veel waarde halen uit de informatie die wordt gedeeld en de community die is gebouwd als onderdeel van uw werkplek.

Uw bericht delen met een breder netwerk is belangrijk. Met Workplace kunt u het bereik van gepubliceerde berichten vergroten door in te loggen op uw werknemersnetwerk. Dit is een geweldige manier om belangrijke updates over uw bedrijf te delen of een blogbericht nieuw leven in te blazen, dat onlangs in zijn organische bereik is gedaald.

Je team mondig maken om over het bedrijf te praten, biedt ook sociaal bewijs voor hun professionele netwerken.

Workplace by Facebook - sociaal bewijs

Workplace is ook een uitstekende plek om content van uw team te verzamelen! Probeer een klantenservicegroep te doorzoeken op veelgestelde vragen van klanten en maak vervolgens een blogbericht dat helpt om deze zorgen weg te nemen.

Stel dat uw team onlangs een toename in vragen over advertentiekosten heeft gezien op Facebook. U kunt een blogpost maken met de beste werkwijzen en huidige trends in Facebook-advertentiekosten, zoals we met deze post hebben gedaan .

Je kunt ook mijnen gebruiken voor nieuwe blogpostideeën in de gesprekken die je marketingteam heeft tijdens een brainstormsessie. Het is eenvoudig om groepen in te stellen die deze discussies vergemakkelijken en de kennis die op Workplace wordt gedeeld, kan zeer nuttig zijn.

Werkplaats door Facebook

U kunt Workplace ook gebruiken om inzicht te krijgen van uw hele team.

Teamleden kunnen hun ideeën in een groep plaatsen voor discussie en verfijning en gemakkelijk onderwerpen volgen die volgens hen belangrijk zijn. Je kunt ook videochats opzetten om een ​​ingewikkeld idee vast te spijkeren of een idee van een collega-teamlid te stuiteren. Soms is het veel gemakkelijker om een ​​directe conversie te hebben in plaats van heen en weer te gaan via tekst .

Workplace by Facebook - videogesprek

Bron )

U kunt Workplace ook gebruiken voor het testen van nieuwe inhoud of advertentie-ideeën. Als uw team feedback wil hebben over een nieuwe stijl van blogpost of wil proberen video-advertenties voor Facebook te maken voor inhoudspromotie, kunt u eenvoudig het hele team om feedback vragen

Workplace by Facebook - poll

Dit geeft je verschillende perspectieven op nieuwe inhoud en ondersteunt tegelijkertijd samenwerking tussen afdelingen!

Hoe Workplace zich opstapelt tegen andere tools

Workplace heeft significante (en groeiende) voordelen voor marketeers in vergelijking met andere populaire tools zoals Slack, Yammer, Hipchat en Microsoft Teams.

Het eerste grote voordeel is hoe bekend Workplace is , vooral voor sociale media! Het plaatsen van foto’s en video’s, het schrijven van privéberichten of het reageren op de tekst van uw collega’s is een bijna identieke ervaring met het gebruik van Facebook.com.

Het kan een uitdaging zijn om nieuwe tools voor werknemers uit te rollen, met name mensen die gewend zijn aan meer creatieve ruimte. Zelfs als teams al Microsoft 365 gebruiken, kan het goed gaan met Yammer nog steeds onboarding-uitdagingen met zich meebrengen .

Maar met de meerderheid van de Amerikanen die al Facebook-gebruikers zijn en social-media-savvy millennials en post-millennials die andere generaties op de werkvloer afstoten , kan Workplace de komende jaren naadloos aansluiten op de bedrijfsvoering.

Het opnemen van een tool die deze generatie aanspreekt, kan een van de meest efficiënte dingen zijn die uw organisatie kan doen om de interne communicatie te verbeteren en iedereen op dezelfde pagina te krijgen als u schaalt.

In tegenstelling tot Slack heeft Workplace een extra AI-dimensie die helpt om de ruis te doorzoeken die soms gepaard kan gaan met meerdere kanalen en threads . Voor grotere teams in het bijzonder optimaliseert Workplace wat u ziet op basis van wie u het meest communiceert.

Als je bijvoorbeeld constant heen en weer gaat met je collega Ben over verschillende groepen, begrijpt Workplace dat hij een belangrijk contact is. Als Ben een aankondiging doet in een groep waar je geen deel van uitmaakt, wordt deze weergegeven in je nieuwsfeed. Het is moeilijker om belangrijke berichten te missen – zelfs als iemand je niet rechtstreeks vermeldt.

Hoewel sommigen misschien de voorkeur geven aan de verbazingwekkende selectie van integraties, Giphy-opties en emoji’s die beschikbaar zijn voor Slack-gebruikers, terwijl teams op schaal zijn, kunnen deze conversaties ingewikkelder maken, waarbij zoveel berichten en stukjes media heen en weer gaan dat bijhouden kan worden bijna nutteloos.

Bron )

Als je een groter bureau bent of snel groeit, heeft Workplace het voordeel dat je dit alles beter kunt ontleden in heldere groepen en eenvoudig doorzoekbare personen en berichten – maar het plezier blijft niet verloren met een grote bibliotheek met gifs en stickers!

Ten slotte, terwijl teams soms tools onafhankelijk van elkaar aannemen (bijv. Externe ontwikkelaars die allemaal verbinding maken op Basecamp), is het doel van Workplace bedrijfsbrede acceptatie. Vooral voor marketeers kan dit een rijke bron van inspiratie zijn,omdat je nieuwe ontwikkelingen bijhoudt die kunnen uitmonden in productaankondigingen of coole case-studies.

Over een coole case study gesproken!

Hootsuite en Workplace by Facebook: een match gemaakt … online!

We spraken met Hootsuite voor sociale media en vroegen hoe ze Workplace by Facebook gebruiken om een ​​interne cultuur van open communicatie en samenwerking te ontwikkelen en te behouden.

Hootsuite heeft de eenheid binnen een team van 1.000 mensen kunnen opbouwen in 13 kantoren verspreid over 11 landen.

Workplace heeft de manier waarop we bij Hootsuite werken veranderd.
Het heeft silo’s in onze hele onderneming afgebroken en ons in staat gesteld om samen, transparant en sneller dan ooit tevoren samen te werken. ”

Ryan Holmes – oprichter en CEO van Hootsuite

Hootsuite was in 2015 uitgenodigd voor een privé bèta van Workplace door Facebook en sindsdien hebben ze wekelijkse acceptatie door actieve gebruikers gezien bij 95%.

Door inkoop van hun team te verkrijgen en een cultuur van open en eerlijke communicatie te bevorderen, kon Hootsuite dit communicatieplatform in een waardevol hulpmiddel voor hun team veranderen.

Ze hebben de e-mail van een bedrijf in twee jaar tijd niet verzonden!

Aankoop verkrijgen van het team

Hootsuite moest ervoor zorgen dat hun team klaar was voor de uitrol van een nieuw communicatieplatform. Dit betekende dat ze op elk niveau buy-in van werknemers moesten krijgen en een manier moesten vinden om hun teams te helpen zich aan een nieuwe, robuuste tool aan te passen.

Grace Carter, de chief workplace officer van Hootsuite, vertelde ons alles over haar aanpak om het groeiende team van Hootsuite effectief te volgen.

Voordat hij door Facebook werd benaderd, gebruikte Hootsuite Yammer om de interne communicatie te vergemakkelijken.
Hoewel Yammer een uitstekende tool is, gebruikte Hootsuite dit niet noodzakelijk op de best mogelijke manier. Er was weinig bestuur over de structuur van groepen en kanalen en het vinden van de juiste plek om vragen te stellen, was een moeilijke taak. “

Nadat we het goed hadden gekregen van leiderschap, werd een team samengebracht om het implementatieproject Workplace te formaliseren en plannen.

Het team ‘Workplace’ heeft een aantal belangrijke stappen geïdentificeerd die kunnen helpen om deze implementatie succesvol te maken:

  1. Krijg buy-in van leiderschap. Dit was al gedaan; ze hadden het oke om verder te gaan met het project.
  2. Identificeer ambassadeurs in het hele bedrijf. Deze personen zouden helpen om het woord over Workplace te verspreiden en vragen van werknemers te beantwoorden die zich tijdens het uitrolproces voordeden.
  3. Formaliseer een taxonomie voor hoe Workplace-groepen worden gemaakt. Om Workplace succesvol te maken, moesten ze een gestandaardiseerde manier hebben om groepen te benoemen en te bouwen. Dat maakte het veel gemakkelijker om te begrijpen waar en hoe te communiceren binnen Workplace.
  4. Stel specifieke rechten in voor wie groepen kan maken. Om te beginnen zou het maken van een groep een goedkeuringsproces moeten doorlopen om ervoor te zorgen dat het in overeenstemming is met de taxonomie die in de vorige stap is uiteengezet. Elke nieuwe groep moet in een specifieke businesscase passen.
  5. Maak groepen en zaai ze met inhoud. Groepen werden gemaakt en geplaatst met inhoud die relevant was voor het soort communicatie dat in die groep zou moeten plaatsvinden. Ambassadeurs hebben deze inhoud gemaakt om ervoor te zorgen dat wanneer de groepen werden opengesteld voor de rest van het bedrijf, het doel van elke groep gemakkelijk te begrijpen was.
  6. Open de groepen voor de rest van het bedrijf. Toen de groepen werden uitgerold naar de rest van het bedrijf, nomineerde Hootsuite communitymanagers om vragen te helpen beantwoorden. Deze communitymanagers werkten samen met ambassadeurs om ervoor te zorgen dat elke medewerker zich op zijn gemak voelde bij het nieuwe platform.

Door deze stappen te volgen, kon Hootsuite snel aan boord van hun hele team naar Workplace.

Al hun medewerkers waren zeer bekend met de Facebook-interface en konden gemakkelijk communiceren met hun team binnen Workplace.

Na een paar maanden waren de medewerkers nu goed bekend met de tool en hadden ze geen probleem om groepen te maken die in lijn waren met de visie van Hootsuite op Workplace om verder te gaan, dus Hootsuite verwijderde de specifieke rechten voor het maken van nieuwe groepen. Dit gaf het hele team een ​​gevoel van autonomie en controle over hoe ze communiceerden en hielpen Workplace te verstevigen als de belangrijkste methode voor samenwerking tussen bedrijven.

Workplace by Facebook is nu het go-to-platform van Hootsuite voor interne communicatie. Ze gebruiken het voor alles van bedrijfsaankondigingen tot brainstorms van projectteams, IT-bugs en meer. 

Tegenwoordig kan iedereen in het team van Hootsuite over de hele wereld hard werken en ideeën uitwisselen op de werkplek. CEO inbegrepen!

Een cultuur van open communicatie bevorderen

Wanneer uw bedrijfscultuur is gebaseerd op transparantie en samenwerking bevordert, helpt dit medewerkers de echte waarde van het werk dat ze doen te zien.

Dit helpt de verantwoordelijkheid binnen teams en op persoonlijk niveau te vergroten. Elke medewerker voelt zich aan het werken aan een gemeenschappelijk doel.

Hootsuite heeft momenteel 150 actieve groepen op Workplace (je kunt een heel beperkte glimp opvangen van de afbeelding hieronder).

Workplace by Facebook - groepen

Het kunnen maken van deze verschillende groepen voor specifieke communicatie betekent dat elk lid van het team in staat is om rechtstreeks met hun leeftijdsgenoten te communiceren. Elke medewerker heeft de mogelijkheid om in het openbaar vragen te stellen en te beantwoorden om zijn kennis te leren en te delen.

Iedereen in ons bedrijf maakt hier deel van uit. Het maakt deel uit van onze onboarding, wanneer u naar Hootsuite komt, krijgt u uw Workspace-account. We hebben al 2 jaar geen e-mail met alle bedrijven verzonden omdat al onze belangrijkste bedrijfsaankondigingen op Workplace worden gedeeld. Er zijn bepaalde dingen die we hebben gedaan met onze interne communicatiestrategie om ervoor te zorgen dat mensen opletten, maar de waarheid is dat het veel eenvoudiger was dan ik had verwacht omdat Workplace zo intuïtief was. ”
Grace Carter – Chief Workplace Officer

Samenwerking tussen teams of zelfs kantoren gebeurt binnen Workplace, waar iedereen die geïnteresseerd is, kan instappen en meedoen.

Dit gaf elke medewerker, van CEO tot nieuw personeel, een gemakkelijke manier om kennis overte dragen ; iedereen kon antwoorden vinden op hun vragen door te zoeken via Workplace. Het hielp bij het opbouwen van eenheid binnen een team verdeeld over 13 verschillende kantoren en liet elk teamlid zich meer verbonden voelen.

Versterking van inhoud door belangenbehartiging van medewerkers

Een andere manier waarop Hootsuite Workplace gebruikt, is voor de belangenbehartiging van werknemers , wanneer werknemers de organisatie via sociale media of mond-tot-mondreclame promoten bij hun netwerken. Dit gaf Hootsuite een manier om het bereik van hun inhoud te vergroten en ervoor te zorgen dat hun team wist hoe hun marketingteam over het product sprak.

Door hun team de macht te geven om content namens Hootsuite te delen, heeft het zowel het bedrijf als elke medewerker geholpen om een ​​meer betrokken bedrijfsnetwerk op te bouwen. De inhoud die wordt gedeeld, zou een veel groter publiek kunnen bereiken en meer geloofwaardigheid hebben, door het simpele feit dat de teamleden van Hootsuite net zo enthousiast waren over het nieuws als alle anderen.

Hootsuite ging door met het creëren van een directe integratie met Workplace genaamd Amplify . Deze tool gaf werknemers een manier om de inhoud van Hootsuite direct te delen door de hoeveelheid tijd die een teamlid nodig had om te delen te verminderen.

werkplek via facebook - versterken

Workplace is meer dan alleen een communicatiemiddel

Workplace biedt uw teams de mogelijkheid om in het openbaar met elkaar in contact te komen, wat leidt tot meer verantwoordelijkheid, kennisoverdracht en samenwerking.

BronHet is gemakkelijk om connecties te maken, contact te maken met collega-teamleden en te zien wat voor soort gesprekken uw team heeft.

In staat zijn om je eigen privé-instantie van Facebook te bouwen en te beheren voor interne communicatie en samenwerking lijkt behoorlijk aantrekkelijk.

Wanneer u de mogelijkheid invoert om uw medewerkersnetwerk te gebruiken voor het vergroten van inhoud en het bedenken van nieuwe ideeën, wordt het een veel gemakkelijkere beslissing.

En jij dan? Gebruik je Workplace by Facebook in jouw bedrijf? Hoe gebruik je het? Overweeg je om het te proberen? Zijn er functies die u zou toevoegen? Laat het ons weten in de comments hieronder!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *