Instagram titel: 7 factoren voor de perfecte titel. - DeLaatbusiness

Instagram titel: 7 factoren voor de perfecte titel.

15 min


108
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Hoewel Instagram is een visueel medium, is uw Instagram titel is bijna zo belangrijk als de foto (of video) zelf.

Dat komt omdat die paar tekstregels niet alleen helpen om context te bieden voor uw afbeelding, maar ze helpen ook om de persoonlijkheid van uw merk te laten zien.

Wat zou je moeten schrijven? Hoe zorg je ervoor dat je publiek betrokken raakt? Wat is de perfecte lengte voor je Instagram-ondertitels?

Je vindt de antwoorden op al je vragen (en meer) in dit bericht.

Vergeet niet dat je berichten dagelijks concurreren met miljoenen andere berichten. Met elk Instagram-bijschrift schreeuwend om een ​​plek in de feed van je publiek, moet je tijd en moeite in elke feed stoppen …

Vooral wanneer Instagram meer dan 700 miljoen actieve actieve maandgebruikers heeft – een cijfer dat alleen maar zal stijgen:

Waarom al je foto’s op Instagram een ​​bijschrift nodig hebben

Een klein tekstfragment naast uw visuele onderschriften is de perfecte plek om de persoonlijkheid van uw merk te laten zien.

Je kunt een verhaal delen, een grap vertellen of een vraag stellen aan je doelgroep.

Het tonen van de persoonlijkheid van je merk is ook een geweldige manier om sales via Instagram te maken.

Gezien het feit dat consumenten willen kopen van aantrekkelijke merken op sociale media, waarom zou je deze plek dan niet willen optimaliseren om je ROI op sociale media te vergroten?

Bekijk de onderstaande grafiek om gedrag te zien dat consumenten willen van merken op sociaal gebied en let op de top 4 zijn: … eerlijk, vriendelijk, behulpzaam en grappig .

Niet alleen zijn onderschriften een geweldige manier om mensen de persoonlijkheid van je merk te laten zien, maar bijschriften geven je ook de gelegenheid om contact te maken en contact te maken met je publiek.

In plaats van alleen een mooie foto te plaatsen die past bij het thema van uw pagina, gebruikt u de titelruimte om uw publiek te betrekken.

Of je nu vragen stelt of discussies op gang brengt, het verbeteren van de betrokkenheid op je Instagram-pagina kan worden genageld met een eenvoudig bijschrift.

… Vraagt ​​u zich af waarom betrokkenheid belangrijk is? Meer dan 70% van de Instagram-berichten wordt nooit gezien – wat redelijk begrijpelijk is, aangezien er elke dag meer dan 95 miljoen foto’s worden gepost.

Door posts te maken waar uw volgers zich mee bezighouden – commentaar geven, delen, leuk vinden en meer tijd doorbrengen met – zal het algoritme van Instagram uw inhoud belonen en de kans vergroten dat het door uw publiek wordt gezien.

De 7 ingrediënten voor een perfecte Instagram-onderschrift

Je hebt maar zeven ingrediënten nodig om het perfecte Instagram-bijschrift te maken. Gebruik ze en u zult een hoop betrokkenheid zien van de Instagram-pagina van uw bedrijf – en misschien ook een paar conversies!

Als je ons niet gelooft, zul je de beroemde chef-kok, restaurateur en schrijver van kookboeken Fabio Viviani vertrouwen , die alle 7 ingrediënten tot in de perfectie bereidde in dit Instagram-bijschrift:

Instagram-ondertiteling

Kun je ze in de bovenstaande afbeelding zien?

We zijn er om je te helpen, dus hebben we alle ingrediënten benadrukt die Fabio gebruikte voor zijn Instagram-bijschrift voor jouw gemak:

Instagram-ondertiteling

Als we het onderverdelen, zien we dat:

 1. Het bijschrift helpt een scène te creëren  waar de meeste mensen zich mee kunnen identificeren (een energiestoot nodig na een vermoeiende dag).
 2. De ondertitellengte is lang genoeg om een ​​verhaal over te brengen zonder onnodig omslachtig te zijn.
 3. Groot gebruik van een vraag om interesse te wekken en mensen aan het lezen te krijgen (want wie heeft na een lange dag geen opkikker nodig?)
 4. De emoji past perfect bij het bijschrift en helpt om de algehele post te verbeteren.
 5. Fabio gebruikt de juiste balans van hashtags – #coffee en # espressomartini om mensen te laten weten waar de post over gaat (als ze alleen maar skimmen) en het maakt zijn post vindbaar door de juiste doelgroep (espressoliefhebbers en Martini-fans … 90% van de mensen) de mensen die ik ken!).
  Hoewel #coffee breed en ultracompetibel is met meer dan 90 miljoen berichten, heeft #espressomartini een meer gericht publiek (gerelateerd aan de foto) en is het minder concurrerend met slechts 263.000 berichten, wat een betere mogelijkheid biedt voor gebruikersbetrokkenheid.
 6. Fabio noemt @LazazzaUSA als zijn koffie keuze voor zijn espresso martini.
 7. Fabio gebruikt een call-to-action om mensen te laten weten @LavazzaUSA.

Nu we je hebben laten zien hoe een leuk Instagram-ondertitel eruit ziet, laten we bespreken hoe je deze elementen kunt gebruiken in je eigen Instagram-berichten.

1. Vertel een verhaal of verkoop een levensstijl

Wist je dat storytelling merken helpt om meer producten te verkopen?

Maak geen ruzie – het is psychologie .

Of u nu een appartement huurt of sneakers verkoopt, het is bewezen dat verhalen de verkoop stimuleren .

Je kunt dit in de praktijk brengen en verhalen gebruiken om de betrokkenheid van je Instagram-pagina te vergroten, door je bijschrift te bewerken en een levensstijl te verkopen.

Laten we dat in de praktijk brengen: GoPro, een camerahandelaar, gebruikt hun Instagram om hun producten te promoten – en maakt gebruik van bijschriften om een ​​levensstijl te verkopen.

Instagram Caption-voorbeelden

Ik weet wat je denkt: “het is gewoon een stukje hardware. Hoe goed hun camcorder ook is, je kunt geen ‘lifestyle’ voor een camera verkopen ‘.

… Maar GoPro is hiervan de baas. Door zorgvuldig gemaakte bijschriften en door gebruikers gegenereerde inhoud te gebruiken om hun Instagram-feed te vullen, vertellen ze een verhaal over het avontuur dat de gebruiker had.

Hier is een fantastisch voorbeeld van een van hun klanten die een van hun camera’s gebruikte om deze prachtige foto te maken aan de kust van San Nicola Arcella (Italië).

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat de foto de aandacht van een gebruiker trekt, is dit het onderschrift dat ervoor zorgt dat mensen blijven hangen en zich daadwerkelijk bezighouden met de post.

Het idee dat een bestemming een verborgen schat is, roept het verlangen op dat reizigers nieuwe bestemmingen moeten gaan verkennen. Bovendien motiveert GoPro deze reizigers om actie te ondernemen – specifiek om hun avonturen met GoPro’s producten vast te leggen – door hen te vertellen hun foto’s te delen met GoPro’s Instagram-account voor een kans om te worden getoond voor het publiek van GoPro van 13 miljoen mensen.

Aangezien hun hele merk wordt geassocieerd met plezier, avontuur en opwinding, moedigt dit type Instagram-inhoud hun publiek aan om zelf herinneringen op te doen.

Ik weet het niet van u, maar dat is veel opwindender dan deze foto van een soortgelijke camera met een standaardfoto en een bijschrift dat de functies of zelfs de voordelen van het gebruik van hun product bespreekt.

Sinds het gebruik van deze strategie voor hun Instagram-profiel verhoogde GoPro  hun gemiddelde maandelijkse interacties per foto met 57% en de gemiddelde interacties per video met 53%.

Geen slecht resultaat, toch?

Dat, mijn vriend, is een masterclass in het verkopen van een levensstijl aan je publiek via Instagram-bijschriften zonder je product rechtstreeks te vermelden.

Onderschat zijn kracht niet!

2. Overweeg Caption Length

Wist je dat de lengte van je Instagram-ondertiteling van invloed is op de leesbaarheid in de feed van je publiek?

Hoewel Instagram 2.200 tekens in hun bijschriften toelaat, is het verstandig om de jouwe al lang daarvoor af te snijden.

Om je een idee te geven, is het bijschrift in de afbeelding hieronder 1872 karakter … gewoon een beetje lang, nietwaar?

De kans is groot dat je op de knop “… meer” hebt geklikt bij een bijschrift dat je interesse hebt weggehaald. Uw publiek is echter niet altijd zo geïntrigeerd. Waarom?

Nou, Instagram is een snelle-het-vuren platform . Omdat zoveel foto’s worden gepubliceerd, willen gebruikers ze allemaal bekijken. Tenzij u uw bijschrift aan het laden bent met iets opvallends of een belangrijk detail, bestaat de kans dat uw essayachtige ondertiteling door het net glijdt.

Dat is bijna net zo erg als het vermijden van een onderschrift!

Gezien het nut van een goed geschreven bijschrift is om je publiek te betrekken (een bekende factor die het algoritme van Instagram beïnvloedt) door opmerkingen, directe berichten, vind-ik-leuks en verhaalverhalen, kunnen bijschriften die een paar minuten vergen om te verwerken de betrokkenheid verminderen.

Merk op hoe bondig het bijschrift is in het bovenstaande voorbeeld van Levi’s? Het vermijdt het risico dat hun publiek wordt overladen met te veel tekst terwijl ze gemakkelijk hun punt kunnen overbrengen.

… Dat wil echter niet zeggen dat ondertitels niet lang kunnen duren. In feite kunnen langere Instagram-ondertitels worden gebruikt om het verhaalproces te verbeteren – zoals dit voorbeeld van Discovery Channel:

Hoewel dit bijschrift aan de lange kant is, begint het sterk door een beknopte samenvatting te geven van waar de foto over gaat, waardoor mensen een duidelijk beeld krijgen van wat er besproken wordt voordat ze besluiten verder te lezen.

Bovendien doen ze er goed aan de tekst op te splitsen met spaties.

Hoewel gebruikers misschien wat meer moeten scrollen, is de afweging de moeite waard omdat het de tekst veel gemakkelijker te lezen maakt. Bekijk de bewerkte foto hieronder waar we de tekst hebben gecombineerd om te zien wat voor verschil de tussenruimte is:

Instagram ondertitel tekstlengte

Als je langere ondertitels schrijft, wil je absoluut korte alinea’s en goede spatiëring gebruiken. Het lezen van kleine tekst op een mobiel apparaat is moeilijk, zelfs voor mensen met een goed gezichtsvermogen.
Zorg dus voor je publiek door alinea’s op een paar zinnen te houden en een volledige regel tussen alinea’s te gebruiken. 

Jenn Herman, Social Media Strategist, Jenn’s Trends

Zelfs als beide ondertitels in de onderstaande voorbeelden te lang zijn, heeft de ambitieuze bakker van Minnesota aan de rechterkant een beter werk gedaan bij het opmaken van de tekst dan de NatGeo-oma aan de linkerkant.

Instagram-ondertiteling

De ondertitellengtelimiet van 2.200 tekens betekent ongeveer 400 woorden, maar je hoeft ze niet allemaal te gebruiken.

Het vinden van de juiste plek voor de lengte van Instagram-tekens kan met vallen en opstaan ​​gebeuren. U wilt een A / B-test en beoordeelt uw zeer persoonlijke betrokkenheidstarieven op basis van de ondertitellengte om te proberen een duidelijker beeld te krijgen van wat de ideale lengte is voor het soort berichten dat u indient bij uw account.

Eén ding om in gedachten te houden is dat in de feed van een gebruiker het bijschrift na de eerste drie regels wordt afgekapt.

Als u wilt dat uw volledige bijschrift wordt weergegeven in de feed of als u een langere ondertiteling schrijft, raden we u aan uw inhoud in 125 tekens of minder samen te vatten en de belangrijke informatie over de post vooraf te plaatsen, zodat u uw volgers kunt tekenen aandacht voordat je verder gaat in op details.

Dit bijschrift geeft dierenliefhebbers die een huisdier willen adopteren een reden om meer te klikken en meer te weten te komen over Buddy.

In het onderschrift hieronder staat een grote fout.

Het fotokrediet dat in het begin aankomt, in tegenstelling tot het einde, neemt waardevol onroerend goed in beslag dat anders zou kunnen worden gebruikt om te proberen mensen meer potentieel te laten lezen.

3. Stel vragen

Vragen kunnen een goede manier zijn om de nieuwsgierigheid van een lezer te prikkelen en een dialoog tussen volgers te genereren.

Als u echter alleen willekeurige vragen stelt die niet aansluiten op de doelstellingen van uw bedrijf of die niet relevant zijn voor het visuele of bijschrift dat de vraag vergezelt , genereert u geen enkele zinvolle feedback of betrokkenheid.

Voorbeelden van soorten vragen die u kunt stellen:

 • Feedback vragen

Kijk maar eens naar dit Instagram-bijschrift van Fitbit. Hoewel de foto zelf de vraag stelt, gaat het bijschrift verder in detail – en biedt het een stimulans voor mensen om het te beantwoorden:

Deze benadering helpt Fitbit niet alleen om waardevolle feedback en inzicht te krijgen over waarom hun volgers Fitbit gebruiken, het helpt ook Fitbit’s aanwezigheid in de feed van een gebruiker te stimuleren.

 • Gesloten / binaire vragen

Bekijk de volgende post van Converse waar ze een eenvoudige vraag stellen: “rood of blauw”:

Met een eenvoudige vraag als deze kunnen volgers eenvoudig contact maken met uw merk door snel antwoord te geven.

Bovendien, hoewel het een eenvoudige vraag is, is Converse in staat om potentieel nuttige feedback te krijgen – in de veronderstelling dat een aanzienlijk aantal volgers ervoor kiezen de ene kleur boven de andere te kiezen.

 • Persoonlijk worden

Je kunt ook persoonlijke verhalen delen en vervolgens een vervolgvraag stellen in je Instagram-ondertitels, zoals deze post door UN Women:

Het opnemen van een persoonlijk verhaal met een vervolgvraag kan helpen om de relatibiliteit te vergroten en om uw community van volgers te versterken en te inspireren, wat een directe impact heeft op de verbinding die een consument heeft met uw bedrijf.

 • Pique Interest / Open Knowledge Gap

Weet je nog wat we hebben gezegd over Instagram om je inhoud als interessanter te beschouwen en als resultaat hoger te plaatsen?

Je bent in staat om de interesse van je klanten te wekken – en een kenniskloof te creëren – door vragen te stellen die tot hun nieuwsgierigheid zijn.

Dit is hoe Lego deze strategie gebruikt om mensen te overtuigen om deel te nemen aan hun video:

Ik bedoel, ben je niet geïnteresseerd in welke tool beter zou zijn in het vangen van een roofvogel?

Vragen die lacunes in de inhoud creëren, zijn meer vatbaar voor het genereren van reacties (en potentieel likes ) naarmate de tijd verstrijkt.

4. Speel met Emoji’s

Moet u Emoji’s echt gebruiken op de social media-pagina van uw bedrijf ?

Meer dan 50% van alle Instagram-ondertitels bevatten er een.

Over het algemeen is het in je Instagram-ondertiteling OK om emoji’s te gebruiken die:

 • Gerelateerd aan uw bedrijf, op één of andere manier
 • Haalt de aandacht niet weg van het bericht zelf

Hoewel er geen strikte checklist is om te controleren of u emoji’s zou moeten gebruiken, zouden de eerder genoemde richtlijnen u op het goede spoor moeten houden.

Waarom?

Omdat er een risico bestaat dat uw publiek wordt verward als uw emoji-keuze afwijkt van het merk of niet is gerelateerd aan uw bijschrift.

Bovendien kan het opvullen van een emoji tussen elk woord er onaantrekkelijk uitzien, of moeilijk te lezen (bekijk de afbeelding hieronder). Welke het punt van het volledige bijschrift verslaat.

Instagram-bijschrift

Dat gezegd hebbende, emoji’s zijn een fantastische manier om je Instagram-ondertiteling te personaliseren . Je bent in staat om te bewijzen wie er achter het merk staat.

Brittany Berger is een goed voorbeeld van hoe emoji’s kunnen worden gebruikt in Instagram-bijschriften. Hoewel ze een contentmarketer is en een B2B-publiek heeft, is ze niet verlegen over haar gebruik van emoji:

En het feit dat emoji’s de snelstgroeiende taal in het Verenigd Koninkrijk kan worden genoemd, dus je kunt op een bloeiende trend inspringen door ze op te nemen in je Instagram-ondertitels.

5. Gebruik Hashtags

Twitter en Instagram hebben het hashtag-symbool gemaakt tot wat het nu is. Als je ze echter in je Instagram-ondertitels gebruikt, gaat het verder dan “#likeforlike” en “follow4follow”.

Dat komt omdat we vaardig worden – en Instagram is dat ook.

Op het platform kunnen gebruikers nu een hashtag volgen (voorheen kon je alleen andere profielen volgen). U moet echter op uw hoede zijn voor de hashtags die u gebruikt en zorg ervoor dat u alleen de hashtags gebruikt die relevant zijn voor uw foto.

Je wilt mensen die de # make-hashtag volgen niet irriteren met een foto van je heren-sneakers, toch?

Door echter zorgvuldig een reeks relevante hashtags in uw bijschriften te selecteren, kunt u de jackpot bereiken door uw inhoud te laten zien.

Dat komt omdat 91% van de berichten van topmerken zeven of minder hashtags heeft en Instagram-berichten met minstens één hashtag 12% meer betrokkenheid .

instagram bijschrift hashtags

Een van de beste manieren om relevante hashtags voor je Instagram-ondertiteling te vinden, is door naar je concurrenten te kijken. Omdat dit de mensen zijn met wie je concurreert, kan het geen kwaad om naar hun bijschriften te kijken voor inspiratie!

Blader dus door de Instagram-pagina’s die je concurrenten gebruiken . Kun je eventuele gebruikelijke hashtags die ze gebruiken voor elk bericht zien? Als dit het geval is, noteert u dit of voegt u het toe aan een lijst met potentiële hashtags die u mogelijk in de toekomst wilt gebruiken.

Ondernemer Nathan Chan, CEO & Publisher van Foundr Magazine , stelt deze strategie voor:

Zoek naar gemeenschappelijke trends / tags die relevant zijn voor de niche / markt die u probeert aan te trekken. “

Bovendien kunt u hashtags voor uw Instagram-ondertitels vinden met hashtagify.me .

Als ik een digitaal marketingbureau was en ik hashtags wilde vinden die mijn ideale doelgroep gebruikt, zou ik simpelweg “#digitalmarketing” hebben geplaatst en andere suggesties vinden:

Voorbeeld van Instagram-bijschrift hashtagify demo

Als je een lijst met potentiële hashtags hebt, probeer dan een mix van populaire en niet zo populaire variaties te gebruiken.

Populaire hashtags hebben een veel breder publiek dat mogelijk kan grijpen (en het aantal oogbollen op je inhoud kan vergroten), maar hashtags met een kleiner publiek betekent minder concurrentie – waardoor je inhoud wordt opgemerkt, betrokkenheid opbouwt en gemakkelijker de top bereikt berichten “sectie.

Momenteel staat Instagram 30 hashtags per bijschrift toe. Hoewel dat misschien een klein beetje klinkt, raden we je toch aan je limiet niet te naderen.

Onderschriften die 20+ hashtags bevatten, kunnen er spammy en onaangenaam uitzien. Dus, in een poging om uw hashtags te laten tellen, blijf bij een handvol per bijschrift – zoals dit voorbeeld van @herschelsupply:

Als je je hashtag-keuze eenmaal op een T hebt gezet, vraag je je misschien af ​​waar je deze kunt plaatsen.

Werken hashtags beter in het bijschrift of ziet u betere resultaten als deze zijn ingesloten in een opmerking?

Er is geen eenduidig ​​antwoord: het gaat om de voorkeur.

Sommige mensen plaatsen hun hashtags in een opmerking omdat deze er aantrekkelijker uitziet en het bijschrift beter laat glanzen. Sommige mensen vullen hun hashtags echter in het bijschrift om deze prominenter te maken.

De plaatsing van hashtags is absoluut niet relevant voor alles behalve persoonlijke voorkeur. Het algoritme, de betrokkenheid en de zoekresultaten worden niet beïnvloed door waar u uw hashtags plaatst. Het enige nadeel hiervan is dat je super populaire hashtags gebruikt (die ik niet aanraad omdat ze alleen bots en geautomatiseerde interacties aantrekken), dan wil je die in het bijschrift plaatsen omdat je zelfs een paar seconden verliest in de tijd die je nodig hebt het plaatsen van die in een bijschrift is kostbare tijd verloren in de hashtag zoekresultaten . ”
Jenn Herman, Social Media Strategist, Jenn’s Trends

De keuze voor waar je je hashtags plaatst, is van jou , maar we adviseren over het algemeen:

 • Hashtags in onderschriften:
  als de tekst kort is, en je gebruikt slechts een handvol of als je een extreem populaire hashtag gebruikt (zoals hierboven door Jenn genoemd).
 • Hashtags in reacties:
  als uw bijschrift lang is en u 5 of meer hashtags gebruikt.

6. Noem andere pagina’s in uw bijschrift

Je weet al dat beïnvloeders de wereld overnemen, toch? Deze sociale mediasterren nemen traditionele vormen van merkbekendheid over, met 92% van de consumenten vertrouwt een influencer meer dan een advertentie of beroemdheid.

Je kunt op deze beïnvloeders inhaken – en mogelijk worden gepositioneerd voor hun publiek – door hun profielen in je bijschrift te vermelden.

Denk er eens over: influencers willen altijd iets delen waar ze positief in zijn genoemd. Het verhoogt hun status van influencer als ze geloofwaardig zijn.

Waarom zouden ze jouw inhoud niet opnieuw willen posten als ze daarin worden vermeld?

(Dat is ook de reden waarom door gebruikers gegenereerde inhoud ook in de lift zit.)

Hier ziet u hoe twee Instagram-profielen deze strategie gebruiken op hun pagina:

Instagram-ondertitelingsregram

Zelfs als het individu of merk dat je hebt getagd niet antwoordt, betekent dat niet dat je hebt gefaald.

Beïnvloeders kunnen reageren op uw bericht met een eenvoudige “dank u voor de vermelding” en u kunt nog steeds een hoop nieuw verkeer naar uw inhoud ervaren.

Dat komt omdat Instagram een ​​Activiteitendia aanbiedt , waar gebruikers de activiteit van profielen kunnen zien die ze volgen. Als ze merken dat hun favoriete beïnvloeder commentaar heeft gegeven op je bericht, is de kans groot dat ze het gaan bekijken.

7. Voeg een oproep tot actie toe

Hoewel je geen klikbare links kunt toevoegen aan je Instagram-ondertiteling bij organische plaatsing, betekent dat nog niet dat oproepen tot actie zinloos zijn.

Zie je, oproepen tot actie drijven mensen ertoe iets te doen. (Het is een beetje alsof je iemand verwacht om iets niet te doen, tenzij je hem dat zegt.)

In een wereld van sociale media waar bedrijven kunnen profiteren van deze online relaties, moet u uw doelgroep altijd motiveren om actie te ondernemen als u echte resultaten wilt zien.

De beste manier om dat te doen? U raadt het al: via uw Instagram-ondertiteling.

Afhankelijk van de aard van uw inhoud, wilt u iemand een actie geven die betrekking heeft op de doelen van uw bedrijf.

Laat me het uitleggen: als ik een foto van de kaarsen die ik te koop heb, post, zou mijn oproep tot actie kunnen zijn “klik op de link in onze bio om de jouwe te kopen!”.

Hier is nog een voorbeeld, dit keer van City Cakes die hun CTA gebruikt om mensen ertoe te brengen hun bedrijf te bellen:

Als u echter niet actief verkoopt via Instagram (of uw doel is gebaseerd op betrokkenheid), kunnen uw oproepen tot actie variëren van:

 • “Tag ons in je foto’s”
 • “Volg ons”
 • “Like als je het er mee eens bent”
 • “Tag een vriend als …”
 • “Reageer met je favoriete …”
Instagram caption CTA-voorbeelden

(Voorbeelden van Element , Enjuku Racing , Touring Plans , Nasty Gal )

Conclusie

Er zijn veel factoren die meespelen bij het perfecte Instagram-bijschrift , maar de beste formule voor uw bedrijfspagina kan met vallen en opstaan ​​worden ontdekt.

De logica is echter eenvoudig: zorg ervoor dat je Instagram-ondertiteling leuk, en interessant is.

Niet alleen helpt dit om de betrokkenheid bij het profiel van uw bedrijf te vergroten, maar u kunt ook een community rond uw Instagram-posts cultiveren door doordachte bijschriften te maken.

Voor elke tip die we hebben gedeeld, blijf je bij je nieuwe ondertitelstrategie en vermijd het publiceren van berichten met snelle, off-the-cuff-ondertitels die niet veel aandacht hebben gekregen.

Kies je formule en blijf erbij. Test elk element en noteer uw resultaten.

Binnenkort vindt u JOUW perfecte formule – en begin je Instagram-doelen te bereiken!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *