Point of Sale (POS) Software Gebruik en Toepassingen - DeLaatbusiness

Point of Sale (POS) Software Gebruik en Toepassingen

3 min


109
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

De snelheid waarmee verkooppunten (POS) -software evolueert, is aanzienlijk. Als je de laatste tijd in een Apple Store bent geweest, zul je gemerkt hebben dat de dagen van onhandige oude kassa’s al lang voorbij zijn. Winkelcentra voor bakstenen en mortieren gaan op weg naar slankere systemen die werken op tablets en smartphones, geen ingewikkelde systemen die duizenden dollars kosten. 

Maar het zijn niet alleen winkels die geïnteresseerd zijn in kassasystemen – eigenaren van e-commerce winkels die verkopen op ambachtsbeurzen, beurzen en boerenmarkten hebben ook behoefte aan goedkope en eenvoudig te gebruiken verkooppuntoplossingen. Het opzetten van een kassa met uw Shopify-winkel is eenvoudig. Hier zijn enkele van de basics: 

Wat is Point Of Sale (POS) software?

POS-software is wat detailhandelaren in bakstenen en mortel gebruiken om hun verkopen uit te voeren. Het is soms een kassa, computer of zelfs een iPad waar kassiers uw producten invoeren, de kosten bepalen en de financiële transactie uitvoeren. De meeste POS-software communiceert ook met voorraadniveaus om alles in balans te houden. Veel grote kassawinkels hebben enorm dure kassa-oplossingen, waarvan sommige op maat zijn gemaakt voor hun behoeften. Kleinere detailhandelaren wijken af ​​van deze traditionele kassasystemen en naar cloud-gebaseerde oplossingen voor verkooppunten. 

Wat is Cloud Based Point of Sale-software?

Dit is de nieuwste trend in kassasoftware en groeit snel in populariteit. Dit systeem is direct toegankelijk via internet en is vaak compatibel met de meeste POS-hardware (geldladen, printers, enz.) Cloudgebaseerde POS-systemen zijn goedkoper, en ze zijn handig omdat handelaren overal met internet toegang hebben tot klantgegevens. verbinding. Dit is geweldig als je een klein bedrijf bent dat verkoopt in een fysieke winkel, e-commerce winkel, en ook af en toe een beurs of rommelmarkt . Wanneer u een op de cloud gebaseerde POS gebruikt en deze koppelt aan uw Shopify-winkel, wordt uw inventaris automatisch aangepast. 

Je Brick and Mortar Store online verplaatsen

We horen van fysieke winkels die hun producten altijd online willen verkopen. Het is gemakkelijker dan de meeste mensen denken. 
Vorig jaar gingen we naar een winkel genaamd Taylor Stitch . Ze zijn een populaire handgemaakte shirt-boetiek in San Francisco. Taylor Stitch gebruikt Shopify in combinatie met twee eenvoudig te gebruiken apps om hun hele bedrijf te runnen. Ze gebruiken Shopify als hun e-commercesoftware, Vend als hun cloud-gebaseerde point-of-sale software en Xero als hun boekhoudsoftware . Hier is een video die we hebben gemaakt toen wij er waren: 

Point of Sale Shopify Apps

Shopify-verkopers hebben een aantal verkooppunten-apps waaruit ze kunnen kiezen. Een van deze oplossingen helpt detailhandelaren in de bouwsector om over te stappen naar een gebruiksvriendelijker en betaalbaarder betaalpunt. Het helpt ook eigenaren van e-commerce winkels bij het opzetten van een verkooppuntsysteem dat ze kunnen gebruiken om te verkopen op beurzen, boerenmarkten en overal waar ze een verkoop kunnen doen.

Point of Sale Shopify Apps

Vend Point of Sale Software

Vend is een webgebaseerd verkooppunt- en voorraadbeheersysteem dat naadloos kan worden geïntegreerd met Shopify. Het werkt net als elke POS die je in een winkel vindt, maar omdat het cloud-gebaseerde POS-software is (werkt in een webbrowser) werkt het op elke computer of iPad ter wereld. Vend heeft tal van geweldige functies, waaronder de mogelijkheid om offline te blijven werken in het geval dat je je internetverbinding verliest. 

Hier is een voorbeeld van hoe uw verkooppunt-display eruit zal zien: 

Vend Point of Sale Software

Vend heeft een gratis proefperiode van 30 dagen u kunt controleren hier . 


Vend Point of Sale Software

ShopHoud Point Of Sale-software

ShopKeep is een andere populaire POS- en voorraadbeheersysteem-app die beschikbaar is in onze app store. Bij ShopKeep draait alles om eenvoud en geweldige gratis klantenondersteuning. Met deze verkoopsoftware kunnen Shopify-handelaars barcodes scannen, contant geld of creditcards accepteren en klanten afdrukken of e-mailen. Deze app richt zich op iPad POS-terminals en biedt zelfs alle basishardware die u nodig heeft om aan de slag te gaan: bonprinter, papier, iPad-standaard, kassaladen en meer.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format