Top Instagram-updates die u moet kennen in 2019 - DeLaatbusiness

Top Instagram-updates die u moet kennen in 2019

5 min


104
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gelukkig 2019, iedereen! Klaar voor de nieuwste Instagram-updates?

We zijn op weg naar een nieuw jaar en januari is meestal het moment waarop bedrijven en marketeers hun marketingstrategieën onder de loep nemen om prestaties, doelen te beoordelen en of het tijd is om de boel op te schudden.

Terwijl je je socialemediamarketingstrategieën voor 2019 bekijkt, zou het een nuttige start zijn om alle nieuwe veranderingen met het platform te zien gebeuren, en we zijn hier om te helpen met onze eerste Instagram-update van het jaar .

In de post van deze maand gaan we een kijkje nemen naar alle veranderingen die de afgelopen maand zijn doorgevoerd en die zich uitstrekken over de cruciale kerstvakantieperiode waarin dingen gemakkelijker te missen zijn.

De afgelopen weken waren er enkele grote veranderingen  op Instagram , waaronder de mogelijkheid om video’s in te plannen , berichten naar meerdere accounts te delen en nieuwe verhalenstickers , samen met een paar nieuwe geweldige functies bij het testen .

Er valt veel te bedekken, dus laten we beginnen.

Geen wijzigingen in het Instagram-algoritme

Onze eerste update is technisch gezien een niet-update, maar er gaan veel geruchten rond, en algoritmenieuws is altijd een goede plek om te beginnen.

Er ging een bericht rond waarin beweerd werd dat het algoritme van Instagram veranderd moest zijn en dat het alleen inhoud toonde aan ongeveer 7% van de volgers van elk profiel. Dit was vermoedelijk de reden waarom zoveel engagementgerichte strategieën werden gebruikt.

Instagram ging op Twitter zitten om dit te ontkrachten. Ze hebben gezegd dat het algoritme  niet is veranderd, en

Ze hebben bevestigd dat het algoritme nog steeds gebaseerd is op factoren zoals relevantie, tijdigheid, frequentie van posten en het aantal personen dat jou volgt .

Dit is hetzelfde algoritme dat al een tijdje op zijn plaats is, en wat de sociale platformen betreft, zijn ze transparant geweest over wat van invloed is op je ranking daarbinnen.

Berichten met veel betrokkenheid  zal u helpen bij het algoritme , omdat ze altijd, dus houd het creëren van hoge kwaliteit, betrokkenheid gerichte inhoud in de voeding en je zult prima.

Nu verder met de daadwerkelijke updates die echt zijn gebeurd!

Instagram Video Scheduling

Instagram- postplanning was een enorme troef en een van mijn favoriete functies van software voor het publiceren van sociale media zoals Hootsuite . Hiermee kun je inhoud uploaden van zowel een mobiele app als een desktop (ik heb echt een voorkeur voor de laatste) die een samenhangend inhoudsschema maken dat je helpt je doelen te bereiken.

Aan het eind van vorig jaar heeft Instagram de API stil bijgewerkt, waardoor tools voor beheer van sociale media van derden, zoals Hootsuite, ook video-planning bieden .

Dit is een game changer voor veel bedrijven en social media-marketeers, vooral omdat video zo’n belangrijk en effectief onderdeel is van de meeste marketingstrategieën.

Nu kunt u ervoor zorgen dat uw video wordt ingepast in tijdvakken die overeenkomen met uw sociale agenda en worden gepost op piektijden , zodat u het bereik en de resultaten kunt maximaliseren.

Instagram Sta delen toe aan meerdere accounts

Het is een beetje grappig; een paar maanden geleden verbood Twitter dit precies op hun platform en nu heeft Instagram een ​​nieuwe functie uitgerold om het op hun platform mogelijk te maken.

In de afgelopen maand hebben ze langzaam een nieuwe functie geïmplementeerd waarmee gebruikers (inclusief persoonlijke accounts) tegelijkertijd een enkele post kunnen delen met meerdere gekoppelde accounts .

Deze functie is uitsluitend voor feedberichten , niet voor Verhalen … althans nog niet.

Idealiter is het meestal een goed idee om unieke inhoud te maken voor elk account dat u deelt, maar als u om een ​​of andere reden zusteraccounts hebt die profiteren van overlappende inhoud, kan dit u ten goede komen .

Voorbeelden hiervan zijn een account met een zusterbedrijf, zoals Banana Republic’s afzonderlijke dames- en herenaccounts, of als u marketing doet voor een franchise en elke locatie heeft zijn eigen profiel.

Het is de moeite waard om erop te wijzen dat deze functie niets te baanbrekend is – software voor social media-beheer heeft dit al mogelijk gemaakt, waardoor één accountmanager dezelfde update niet alleen voor verschillende accounts, maar ook voor verschillende platforms kan publiceren. Toch, als je het klein houdt of als je het budget voor de software niet hebt, kan dit een voordeel zijn, zolang het maar spaarzaam wordt gebruikt.

Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor iOS-apparaten en er is momenteel geen melding over wanneer deze beschikbaar zal zijn voor Android. Meestal volgen de uitrol van meerdere apparaten kort daarna, dus houd het in de gaten, Android-gebruikers.

Nieuwe stickerfuncties beschikbaar

Vorig jaar zagen we een heleboel nieuwe, interactieve stickers beschikbaar komen voor Verhalen, waardoor ze nog dynamischer en boeiender werden. Aan het eind van vorig jaar hielden ze die trend sterk, en we kregen twee grote ontwikkelingen op dezelfde manier : een update voor de vragen-sticker en een nieuwe Countdown-sticker.

Eind vorig jaar is de Question Sticker uitgerold en kun je een sticker op je verhaal plaatsen die mensen aanmoedigt om je vragen te stellen. Ze kunnen daar op de sticker reageren en je zult zien wat ze vragen. U kunt vervolgens publiekelijk reageren op degenen die u wilt delen.

De nieuwe update kunnen Vraag Stickers zijn beschikbaar voor live-gebruik , waardoor de vraag-en-antwoord-sessie meer directe, meer dringende en aantrekkelijker.

Dit is een uitstekende manier om het leven van Q & A interessanter te maken voor kijkers, terwijl ze ook eenvoudiger te beheren zijn; proberen om alle live reacties bij te houden kan moeilijk en overweldigend zijn, maar dit zal het sorteren vergemakkelijken en je kunt zelfs de vraag op het scherm laten zien terwijl je de vraag beantwoordt, iedereen op de hoogte houden, zelfs als ze ‘ doe halverwege mee.

De Countdown Clock Sticker is echter gloednieuw, maar net zo spannend.

U kunt de datum en tijd maken waarop u wilt aftellen, deze aan de sticker toevoegen, deze aanpassen met tekst, emoji’s en kleurenschema’s en een live aftelklokweergave bekijken op uw verhaal . Elke keer dat iemand het bekijkt, zien ze live een aftelling in realtime.

Dit is een uitstekende manier om Instagram-verhalen te gebruiken om evenementen te promoten, waaronder online specials zoals flash-verkoop of nieuwe productreleases.

Conclusie

Instagram begint het nieuwe jaar met een knaller en heel veel veranderingen, dus zorg ervoor dat je wat tijd hebt genomen om naar de nieuwe functies te kijken en te zien wat ze voor jou betekenen.

Het grootste nieuws is gemakkelijk de mogelijkheid om video’s te publiceren, maar de nieuwe Stories-stickers zijn ook uitstekende ontwikkelingen en we zullen er waarschijnlijk nog veel meer van zien als we het jaar doorgaan als 2018 een indicatie was.

We houden ook een oogje in het zeil voor die exclusieve in-testing influencer-accounts die we vorige maand bespraken en laten je weten wanneer er meer informatie beschikbaar is over dat front.

Wat denk je? Welke update ben je het meest enthousiast om je handen te krijgen? Waar denk je dat het platform in 2019 zal gaan? Wat hoop je het meest op dit jaar? Deel uw mening en vragen in de comments hieronder! 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format