24 Inspirerende Instagram-videoadvertenties die je moet zien - DeLaatbusiness

24 Inspirerende Instagram-videoadvertenties die je moet zien

12 min


117
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ondanks de trage acceptatie om te beginnen , maken Instagram-videoadvertentiestegenwoordig meer dan de helft van alle advertenties op Instagram uit.

Video’s genereren meestal meer betrokkenheid op Instagram dan foto’s en ontvangen gemiddeld twee keer zoveel reacties als foto’s. En met het groeien van Instagram-videoweergaven geven Instagram-videoadvertenties merken de tijd die ze nodig hebben om verbinding te maken met hun doelgroepen .

Maar presentatie van uw product of dienst op een Instagram-videoadvertentie is gemakkelijker gezegd dan gedaan .

De video moet snel de aandacht van de kijker trekken , anders blijven ze gewoon naar beneden scrollen op hun Instagram-feed.

Als je vastzit in je Instagram advertentiecampagne, zijn we hier om je te helpen met onze lijst met 24 geweldige Instagram-videoadvertenties.

Als je deze Instagram-videovoorbeelden ziet, kun je erachter komen hoe je je eigen Instagram-videoadvertentiecampagne kunt verbeteren of zelfs kunt inspireren om een ​​nieuwe videocampagne voor Instagram te maken.

Ben je klaar? Laten we gaan!

Inhoudsopgave

1. Apple Watch

 • Bijschrift : “Versla 30 minuten lichaamsbeweging – alles tegelijk of beetje bij beetje.”
 • Waarom het werkt :

  Deze Apple Watch-advertentie is in het oog springend, met heldere neonkleuren en een coole intro-slow-motionreeks. Zo’n snelheidsverandering uitvoeren, is een goede manier om de aandacht van de kijker te trekken, omdat het variatie introduceert in een clip waarvan gebruikers verwachten dat ze relatief statisch zijn (als gevolg van verwachtingen die door andere advertenties zijn gecreëerd). Apple doet ook uitstekend werk om de productinformatie gemakkelijk te begrijpen door de Apple Watch-ringen als achtergrond van de video te gebruiken. Zodra de video uitzoomt om de ringen op het horloge weer te geven, weet de kijker dat ze gewend zijn om de oefening te meten, omdat ze de oefening als de achtergrond van de video hebben ingekaderd.

2. Bai

 • Bijschrift: “Met slechts 5 calorieën en 1 g suiker is Bai altijd klaar om te rijden.”
 • Waarom het werkt:

  De videoadvertentie van Bai zorgt ervoor dat kijkers worden betrokken door duidelijk te laten zien waarom het product nuttig voor hen is: het drankje bevat slechts 5 calorieën. Bai’s publiek is gezondheidsbewust, dus kijkers die dit voedingskundige feit zien, zullen herkennen hoe het drankje hun gezondheid ten goede kan komen en hen een prikkel geven om het product te kopen. Teleurstelling van verwachtingen van klanten is vaak ook wat een advertentie boeiend maakt. Daarom houden we van de beweging van de Bai-fles die in deze advertentie komt. De kijker verwacht niet dat de fles zo krachtig is (waardoor de camera trilt en een kokosnoot eruit springt), dus de kijker moet de advertentie een ogenblik pauzeren.

3. Interieur definiëren

 • Onderschrift : “Een betere manier om een ​​bank te kopen”
 • Waarom het werkt:

  Het verkopen van een vrijetijdsproduct, en eigenlijk de meeste producten, komt neer op hoe het product de klant voelt . Interior Define begrijpt dit als een verkoper van aanpasbare banken, dus hun Instagram-videoadvertentie maakt gebruik van hoogwaardig filmen zonder tekst om sensorische productdetails te benadrukken, zoals hoe de bank er luxueus uitziet maar toch zijn vorm behoudt wanneer de man erop zit. De blauwgrijze bankkleur valt op tegen de neutrale witte muur en het crèmekleurige vloerkleed, zodat de ogen van de kijker naar het product worden getrokken. Zelfs als de meest gedurfde advertentiekleur, heeft de blauwgrijze tint van de bank, volgens psychologen, een rustgevend effect , waardoor kijkers ongetwijfeld meer willen ontspannen op die comfortabele bank.

4. Rothy’s

 • Bijschrift: “Bekijk het 3D-breiproces dat onze schoenen uniek maakt.”
 • Waarom het werkt:

  Soms is het ding dat je product speciaal maakt maar een beetje vreemd – en dat is goed! Het gebruik van een videoadvertentie kan de kloof overbruggen die ontstaat doordat visuals zo gemakkelijk te begrijpen zijn. De meeste mensen weten niet wat 3D-breien is, dus Rothy heeft een videoadvertentie gemaakt om de voordelen van hun proces te benadrukken, zoals hoe je gebreide 3D-schoenvormen kunt omvormen tot exacte maten zonder naden. De hoge kwaliteit van de video legt mooie productdetails vast, zoals de nette vermenging van de zwarte en witte draden, zodat de kijker een duidelijk gevoel krijgt van het vakmanschap van de schoen.

5. Haagen Dazs

 • Bijschrift: “We wijdt de Free Cone Day van dit jaar aan onze drukste werknemers.”
 • Waarom het werkt:

  Haagen Dazs toont ons de kracht van het gebruik van een haak in deze videoadvertentie voor hun Free Cone Day. De advertentie begint met twee eenvoudige, opvallende kenmerken: een heerlijk uitziend beeld van hun aardbeienijsje en een onvolledige verklaring, “zonder honingbijen.” De kijker wil de resterende informatie weten, dus ze blijven kijken om te ontdekken dat Free Cone Day ondersteunt dit jaar honingbijen. Studies tonen aan dat 94%van de consumenten zou overschakelen naar een merk ter ondersteuning van een goed doel, dus het koppelen van Free Cone Day aan honingbijen is een effectieve manier om kijkers naar Haagen Dazs te lokken (en wie wil er geen gratis ijsjes?).

6. Brooklinen

 • Bijschrift: “Onze grootste en enige verkoop van het jaar is hier.”
 • Waarom het werkt:

  Iets flitsen in een videoadvertentie is een geweldige manier om de aandacht van de kijker te trekken, daarom houden we van het boemerangeffect in de Instagram-advertentie van Brooklinen. Het concept is eenvoudig en trekt snel de kijker aan die snel door zijn feed scrolt. De advertentie duurt niet lang, maar gelukkig heeft de kijker maar een paar seconden nodig om te beseffen hoe comfortabel dat Brooklinen-bed eruitziet.

7. Tophatter

 • Bijschrift: “Coole gadgets tot 80% korting op de detailhandel.”
 • Waarom het werkt:

  Videoadvertenties zijn een geweldige manier om niet alleen productinformatie aan te geven, maar ook om te laten zien hoe deze producten het leven van mensen ten goede kunnen komen. In deze Instagram-videoadvertentie noemt Top Hatter de laagst winnende biedprijzen voor deze producten, maar geeft hij zelfs effectiever clips weer van hoe deze iemands autorit kunnen verbeteren. Een kijker zal eerder geneigd zijn om die stofdoek te kopen als ze kunnen zien hoeveel stof het daadwerkelijk afveegt.

8. Blinkist

 • Bijschrift: “Maak kennis met Blinkist, de app waar alle CEO’s van houden. Krijg meer dan 2000 non-fictieboeken omgetoverd tot krachtige packs die je in slechts 15 minuten kunt lezen of beluisteren! “
 • Waarom het werkt:

  In deze advertentie laat Blinkist zien hoe u de meest aantrekkelijke aspecten van uw product kunt overbrengen via gelijktijdige videobeelden. De advertentie geeft prominent populaire boektitels weer die Blinkist zijn gebruikers biedt. Tegelijkertijd laat een vervaagde video op de achtergrond zien hoe gebruikers Blinkist kunnen gebruiken – met hun smartphone onderweg. In minder dan tien seconden kan Blinkist duidelijk communiceren waarom hun product geweldig is – het laat je geweldige boeken lezen op een manier die bij je levensstijl past.

9. CS Racing

 • Bijschrift: “Download de best uitziende racegame op mobiel! Kun je het spel zien? “
 • Waarom het werkt:

  CS Racing weet dat hun publiek games wil die er verbluffend goed uitzien, dus gebruiken ze hun videoadvertenties om hun indrukwekkende game-graphics te laten zien. In de advertentie kunnen kijkers duidelijk zien dat de afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn en bijna lijken op live-action filmen. CS Racing herinnert kijkers eraan dat deze clip gameplay is, geen filmpje of een bewerkte video, zodat kijkers weten dat de game er echt fantastisch uitziet als je deze speelt. De advertentie houdt kijkers betrokken bij het opbouwen van enthousiasme . De advertentie begint met het stoppen van de auto en na een aftelling van 3-2-1 accelereert hij tot 70 mijl per uur – een snelle sprong in actie die leuk is voor Instagramspelers om te bekijken.

10. Fantastisch eenvoudig

 • Bijschrift: “Het maken van schone website-wireframes in Sketch is nu net zo eenvoudig als Tetris. Kies uit meer dan 200 componenten en combineer ze samen! “
 • Waarom het werkt:

  Flashy visuals zijn leuk, maar niet noodzakelijk voor elke Instagram-videoadvertentie. Om hun product te laten zien, gebruikt Great Simple een eenvoudige tutorial over het bouwen van wireframes op hun Sketch-software. De zelfstudie is gemakkelijk voor kijkers om te volgen, omdat elke stap netjes op elkaar is gestapeld (met uitleg over de Tetris-vergelijking van de ondertiteling). Deze verticale uitlijning komt overeen met de verticale uitlijning van Instagram-feeds, zodat kijkers kunnen stoppen met scrollen om te kijken zonder dat de schakelaar te bruusk aanvoelt.

11. Idle Heroes

 • Bijschrift: “Mensen zijn verslaafd aan dit spel en hopen het de hele dag te spelen.”
 • Waarom het werkt:

  Idle Heroes is een avonturengame, dus de advertentie van het spel bevat kleuren die opwinding teweegbrengen. De videoadvertentie zit vol verzadigde kleuren – het magenta zwaard, het groene gras, de paarse stats-box – waarvan psychologen een stimulerend effect hebben gevonden . Met het zien van deze kleuren voelen de kijkers van de advertentie zich gemotiveerd om zo’n actievolle game te spelen. Naast deze kleuren trekt de advertentie kijkers aan door duidelijk te laten zien waar het publiek van Idle Heroes in geïnteresseerd is : de beloningen, zoals badges en heldenranglijsten, die gebruikers motiveren om videogames te blijven spelen.

12. Limonade

 • Bijschrift: “Verzekering voor de prijs van een latte? Nu zijn we aan het praten.”
 • Waarom het werkt: kleurcodering

  is een eenvoudige manier om de ogen van de kijker precies te laten zien waar u hem wilt hebben in een videoadvertentie. In hun Instagram-advertentie geeft Lemonade de belangrijkste details van hun video in warm roze weer – de kosten van $ 5 voor hun dienst, plus alle waardevolle spullen die een huurder zou verzekeren. Met deze consistentie kan Lemonade de boodschap van de advertentie in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen termen communiceren. Het hete roze maakt ook de alledaagse verzekering voor huurders een beetje leuker, omdat de kleur gevoelens van speelsheid oproept , waardoor kijkers meer geneigd zijn om het product te proberen.

13. Wonderkampioenen

 • Bijschrift: “Werk samen met je vrienden naast de deur – of over de hele wereld – om de beste Marvel Alliance te maken!”
 • Waarom het werkt:

  Marvel Champions gebruikt hun videoadvertentie om op een prominente manier te laten zien wat hun publiek van het product wil – visueel geweldige vechtsequenties met meerdere karakters. De video bevat een intense match die laat zien hoe goed de game-beelden beweging en levendige kleuren vastleggen, evenals de grote variëteit aan personagekijkers en hun vrienden online kunnen spelen. Door geen extra informatie toe te voegen die gebruikers misschien minder aantrekkelijk vinden, zoals tekst over het spel, trekt de videoadvertentie gemakkelijk de aandacht van kijkers naar actievolle gevechten die hen motiveren om het spel te kopen.

14. Quip

 • Bijschrift: “Een betaalbare elektrische tandenborstel die beter poetsen begeleidt met een goed ontwerp, niet met gimmicks.”
 • Waarom het werkt:

  In deze videoadvertentie maakt Quip effectief gebruik van de klassieke advertentietactiek om een ​​probleem te identificeren en hoe uw product dat probleem oplost . Door gebruik te maken van het videomedium brengt de advertentie hun boodschap over in diavoorstellingsstappen, waardoor de logica van waarom Quip de oplossing is voor slecht tandenpoetsen uiteenvalt in gemakkelijk te begrijpen brokken. De schetstekening van de tandenborstel verandert in een gestroomlijnde foto van het product aan het einde van de advertentie, zodat kijkers achterblijven bij het onthouden van de coole ontwerpkenmerken van hun product.

15. Robinhood

 • Bijschrift: “Nodig je vrienden uit en ontvang gratis een deel van de voorraad zoals Facebook, GoPro of Zynga.”
 • Waarom het werkt:

  Soms is eenvoud alles wat u nodig hebt om het punt van uw product te communiceren . Dat is zeker waar in de videoadvertentie van Robinhood, met een eenvoudige zwarte achtergrond met voorraadnamen in witte letters die op het scherm verschijnen. Deze grimmige eenvoud trekt de aandacht omdat het zo anders is dan de drukke, kleurrijke inhoud die de meeste Instagram-feeds opneemt. De sporadische beweging van de voorraadnamen is enigszins onverwacht, dus het pakt ook de aandacht van de kijker zonder ze visueel te overweldigen.

16. Runtastic

 • Bijschrift: “Krijg aangepaste trainingen om je fitnessdoelen te behalen. Download nu de resultaten-app! “
 • Waarom het werkt:

  Runtastic maakt in deze videoadvertentie handig gebruik van de advertentietactiek om de kijker te laten zien wie ze willen zijn en hoe jouw product hen daarbij helpt . Om kijkers te motiveren, is de videoadvertentie voorzien van een gespierde man wiens fitnessniveau precies is wat het publiek van Runtastic idealiseert. Om het doel van hun product te laten zien, laat de advertentie zien hoe deze man Runtastic gebruikt om bepaalde delen van zijn lichaam te trainen voor training, waardoor het duidelijk wordt dat hun product kijkers helpt de lichaamsbouw te bereiken waarnaar ze streven.

17. Talkspace

 • Bijschrift: “ Ontdek online Talkspace-therapie voor jezelf en ontdek waarom meer dan 500.000 gebruikers nu gelukkiger zijn!”
 • Waarom het werkt:

  In deze videoadvertentie laat Talkspace zien hoe het gebruik van sociaal bewijs om kijkers te trekken meer is dan alleen getuigenissen van klanten te tonen – het gaat erom deze getuigenissen te koppelen aan afbeeldingen van gelukkige klanten om de verhalen geloofwaardiger te maken. Naast dat de gezichten van de klant op woorden worden gezet, communiceert Talkspace zijn branding effectief met kijkers door een aquagroen fotofilter te gebruiken dat overeenkomt met de kleur van hun logo.

18. BuzzFeed Smakelijk

 • Onderschrift: “We houden uw reservering vast voor een beperkte tijd voordat we deze aan de volgende regel in de rij geven.”
 • Waarom het werkt:

  Buzz Feed benadrukt zijn nieuwe One Top-kachelproduct en gebruikt de videoadvertentie om kijkers duidelijk te maken hoe hun nieuwe product werkt en het koken eenvoudiger te maken In de video kunnen kijkers gemakkelijk zien hoe gebruikers de details van hun ingrediënten en andere instellingen selecteren voordat ze de One Top-kachel starten. Om hun product nog aantrekkelijker te maken, vestigt Buzz Feed Tasty vakkundig de aandacht op de sappige rode steak door deze te contrasteren met het lichtblauwe kleurenschema van de video.

19. Snelheid zwart

 • Bijschrift: “De meest opwindende lancering van het lifestyle-luxeprogramma van het jaar” – Marie Claire
 • Waarom het werkt:

  Bijna gelijkend op een filmtrailer valt de Instagram-advertentie van Velocity Black binnen enkele seconden op met flitsende veranderingen tussen meerdere foto’s. Het reclameconcept dat de visuele weergaven in deze advertentie aanstuurt, is plagerig – kijkers zien net genoeg van de afbeeldingen om te weten dat ze glamoureus en opwindend zijn, maar hebben niet genoeg gezien om tevreden te zijn. Omdat hij weet hoe cool deze afbeeldingen zijn, is de kijker verslaafd en wil hij meer van het product zien.

20. Wag

 • Onderschrift: “Think Uber for Dog Walkers” – The New York Times
 • Waarom het werkt:

  Wag laat zien hoe video-advertenties tegelijkertijd belangrijke productinformatie kunnen overbrengen en tegelijkertijd positieve emoties in de kijker kunnen inspireren De video maakt de kijker op een effectieve manier vertrouwd met het ontwerp van de app en laat ze zien hoe het lijkt op stuurprogramma’s als Uber. Tegelijkertijd zullen de schattige icoon van de puppy en de contouren van het pad dat zich in een hart vormt, het meeste, zo niet alle, van Wag’s hondenminnend publiek warm en gelukkig maken over hun product.

21. Oorlogsleider

 • Bijschrift: “Vertrouw op de recensies, commandant! Breng mobiel gamen naar het volgende niveau met directe controle over je eenheden tijdens gevechten in dit epische real-time strategiespel. “
 • Waarom het werkt:

  Bij sommige Instagram-videoadvertenties moet de succesvolle strategie rechttoe rechtaan zijn en niet subtiel. Dit geldt zeker voor de Instagram-videoadvertentie van War Commander, die het publiek van deze game duidelijk laat zien wat ze van het product willen – actievolle beelden van oorlogsvoering, plus de belofte van “geen bouwtijden” in grote gele letters. Veel online games profiteren van deze ‘builds’. Dit zijn vastgestelde tijdsperioden die een gebruiker ervan weerhouden uren of dagen door te gaan met een game, die alleen kan worden verlaagd door daadwerkelijk geld te betalen. Het is een vervelende functie, dus het feit dat War Commander geen build-tijden heeft, is een enorm pluspunt voor online gamers.

22. Yousician

 • Bijschrift: “Start vandaag nog uw GRATIS proef en krijg jammin ‘met Yousician!”
 • Waarom het werkt:

  Yousician laat ons zien hoe een videoadvertentie een geweldige manier kan zijn om meerdere manieren te demonstreren waarop een kijker een product kan gebruiken. De advertentie schakelt naadloos over van het tonen hoe gebruikers verschillende ukulele speeltechnieken kunnen leren met verschillende Yousician-games. Naast de duidelijke kenmerken van het product, lokt de advertentie ook in de kijker met heldere beelden, namelijk landschappelijke achtergronden, zoals een strand en een tuin, om het vrolijke uke-spel te evenaren.

23. Goldbely

 • Bijschrift: “BREAKING: Muffuletta van Central Grocery NU VERSCHEPEND NATIONWIDE. Van New Orleans ‘s nachts direct naar je deur! “
 • Waarom het werkt:

  Goldbely’s advertentie herinnert ons eraan waarom de voedingsindustrie zo geschikt is voor Instagram-video’s . Met kwaliteitsfilms kan de advertentie van het bedrijf alle smakelijke details van de sandwich vastleggen – de laag groene olijven, het dikke witte brood. Omdat ze meer zintuiglijke details krijgen dan een fotoadvertentie kan vastleggen, zullen kijkers zich behoorlijk gemotiveerd voelen om een ​​bestelling te plaatsen.

24. TechCrunch

 • Bijschrift: “Mis niet de populairste technische conferentie van het jaar! Koop vandaag nog je tickets om SF te verstoren en bespaar op de prijzen voor vroege vogels. “
 • Waarom het werkt:

  Wie zegt dat diavoorstellingen saai moeten zijn? Tech Crunch laat zien hoe het organiseren van een videoadvertentie zoals een diavoorstelling een effectieve manier kan zijn om uw boodschap duidelijk te communiceren . De Disrupt SF-conferentie van Advertising Tech Crunch, de diavoorstelling van de Instagram-advertentie in een logische volgorde alle essentiële kennis voor aanmelding – hoe het aanmelden de voorbije deelnemers heeft geprofiteerd, hoe de conferentienetwerken werken en waar u zich online kunt aanmelden. Om deze informatie boeiend te houden, gebruikt Tech Crunch felle kleuren en leuke animaties in de hele video.

Verhoog de betrokkenheid van Instagram met videoadvertenties

Instagram-videomarketing kan lastig zijn om precies goed te krijgen.

Om de beste Instagram-advertenties te creëren , moeten marokkanen een evenwicht vinden tussen proberen de aandacht van de kijker te trekken, zodat ze niet voorbij scrollen terwijl ze ook proberen de kijker niet te overrompelen met pakkende beelden.

De voorbeelden in deze lijst helpen u om dat evenwicht te vinden, zodat u kunt genieten van de hoge betrokkenheidspercentages bij Instagram-videoadvertenties.

Wat denk je? Heeft uw favoriete Instagram-videoadvertentie deze lijst gemaakt of is er een andere die u wilt delen? Laat het ons weten in de comments!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *