45+ online ontwerptools om verbluffende beelden voor uw digitale inhoud (content marketing) te maken

25 min


157

Tegen 2018 (dat is in minder dan vier maanden) zal 84% van alle marketingcommunicatie visueel zijn .

En er is meer dan één goede reden voor de verandering.

Met afbeeldingen kunnen bedrijven van elk formaat  communiceren en contact maken met gebruikers en zich onderscheiden van concurrenten.

Dus, als je dat nog niet gedaan hebt, maak je klaar om op de visual-band-wagon te springen.

U hoeft geen ontwerper te zijn (of te huren).

U kunt aan de slag gaan (en geweldige dingen doen) met onze selectie van de beste online ontwerptools.

Met het aankomende visuele tijdperk kan het beheersen van de non-verbale communicatie een groot verschil maken. De juiste visuals helpen u:

De juiste visuals helpen u:

 1. Communiceer moeilijke concepten eenvoudig : het menselijk brein kan een visueel beeld verwerken in 1/10 seconde en begrijpt visuele informatie 60.000 keer sneller dan woorden . Dat betekent dat u beter met werknemers en klanten kunt communiceren met visuals dan met iets anders.
 2. Emotioneel contact maken met uw gebruikers : Visuals en video’s humaniseren uw communicatie met gebruikers. Gebruikers willen een gezicht zien om te weten dat u met hen praat en om hen geeft. Dropbox legt een gezicht op zijn product door te investeren in een eenvoudige onboarding-video van $ 50.000. Al snel na de upload zag het bedrijf de conversieratio met 10% stijgen, waarmee 5 miljoen meer klanten en $ 24 miljoen aan inkomsten werden gegenereerd.
 3. Onderscheid uw bedrijf van concurrenten: wanneer u dit op een papieren kopje koffie ziet, weet u dat u Starbucks drinkt. Als je dit ziet op het blikje van je koolzuurhoudende drankje, weet je dat je cola drinkt. Starbucks en Coke hebben visuals gebruikt om unieke merkidentiteiten te creëren. Om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten, moet u ook een uniek symbool voor uw merk ontwikkelen dat relevant is voor uw gebruikers.

Hieronder laten we u beginnen met 45 van de beste online ontwerptools om uw communicatie tussen bedrijf en klant te stimuleren.

1. Soapbox

Type: Videomaker 
Prijs: Gratis!

Je hoeft niet de volgende Spielberg te zijn om jezelf voor de camera te krijgen. U kunt professionele video’s van hoge kwaliteit maken met niet meer dan een laptop en een goedkope internetdienst .

Je kunt dit doen met Wistia’s Soapbox. De gratis Chrome-extensie maakt maken, bewerken en delen een fluitje van een cent. Naast het geven van een kristalhelder beeld (ik wist nooit dat ik er geweldig uitzag …), neemt Soapbox tegelijkertijd je scherm en webcam op.

Soapbox heeft ook tal van functies om je video te personaliseren en deze Sundance klaar te maken. Je zult in staat zijn om:

 • Pas de kleur van de speler aan
 • Voeg een link toe aan het einde van je video
 • Maak een aangepaste videominiatuur
 • Snijd de begin- en eindtijd van je video bij om de timing precies te maken
 • Pas video’s opnieuw aan nadat je ze hebt gedeeld.

Het Helpcentrum van Soapbox beantwoordt snel elke vraag die u heeft over uw videoproductie. Bron )

Samen met zijn handige functies, helpt Soapbox u ook om de vormen van relaties te vormen die u met uw werknemers en klanten wilt: die gebaseerd op echte menselijke connectie in plaats van op anonieme communicatie.

2. Stencil

Type: Image Creator 
Prijs: gratis voor het hobbyistenplan, $ 9 / maand voor het Pro-abonnement, $ 18 / maand voor het onbeperkte abonnement

Dus misschien ben je geen opkomende Spielberg. Misschien ben je niet eens de volgende moderne Picasso. Dat is goed.

Met Stencil kun je geavanceerde kunstwerken maken zonder een kunstopleiding. Bekijk dit: de maker van visuele inhoud helpt u binnen enkele minuten gedetailleerde en kleurrijke foto’s te maken. Het stroomlijnt het visuele proces met 1.110.000 achtergrondfoto’s om uit te kiezen, 610+ sjablonen, 100.000 aanhalingstekens, 21.000 Google-weblettertypen, 300.000 pictogrammen en afbeeldingen en nog veel meer.

Stencil biedt honderdduizenden afbeeldingen om uw afbeeldingen op te fleuren. ( Bron )

Deze tool voor het maken van afbeeldingen is redelijk geprijsd en brengt niets in rekening voor het “hobbyistenplan”, waardoor je maximaal 10 foto’s per maand kunt maken.

Dat kan reden genoeg zijn om opnieuw te beginnen met het aanboren van je artistieke genie, al te erg verwaarloosd sinds je mislukte poging om een ​​Frieda-replica op de universiteit te maken.

3. Canva

Type: Grafische ontwerpsoftware 
Prijs: $ 9,95 / maand (jaarlijks gefactureerd), $ 12,95 / maand (maandelijks gefactureerd)

Of u nu werkt voor een non-profitorganisatie, in het bedrijfsleven, of gewoon geïnteresseerd bent in echt briefpapier van hoge kwaliteit voor uw startup, Canva kan u geven waar u naar op zoek bent.

De beeldbewerker met slepen-en-neerzetten creëert professionele lay-outs en helpt u bij het ontwerpen van gestroomlijnde bedrijfsdocumenten tot campagnes voor non-profitorganisaties, waardoor het een van de beste gratis ontwerphulpmiddelen voor het ontwerp van sociale-mediamarketing is.

Canva’s afbeeldingseditor biedt ook duizenden sjablonen om uit te kiezen. ( Bron )

Met de kracht om je eigen merksjablonen te bewaren en te creëren, je formaat te wijzigen, je eigen ontwerpen te combineren en aan te passen, voel je je de creatieve goeroe waarvan je altijd al wist dat je die was.

4. Gliffy

Type : Diagram creator 
Prijs: $ 7,99 / maand voor Professioneel plan, $ 4,99 / maand per gebruiker voor Teamplan, neem contact op met een vertegenwoordiger voor Enterprise-plan

Tiffing zichzelf als “de veel gebruikte online diagrammen app”, heeft reden voor zijn overmoed. HubSpot en Pandora zweren bij de app en gebruiken deze om flowcharts, mindmaps, wireframes, sitemaps, organigrammen en netwerkdiagrammen samen te stellen en samen te werken. Het aanbieden van Gliffy Online, Gliffy Confluence Plugin en Gliffy JIRA Plugin, biedt een paar extra’s in al zijn vormen:

 • Het is eenvoudig te gebruiken: elk diagram kan worden gemaakt met een drag-and-drop met een eenvoudige vorm
 • De vormendatabase zit vol: Gliffy biedt vrijwel elke vorm die u kunt bedenken voor uw diagram
 • U kunt delen en samenwerken met iedereen in uw diagrammen

Het enige dat je nodig hebt om een ​​diagram in Giffy te maken, is een eenvoudige slepen-en-neerzetten. ( Bron )

Begin dus met diagrammen, delen en samenwerken. Met Gliffy kost het je de helft van de tijd om een ​​diagram te maken met de dubbele kwaliteit van alle andere software die er is.

5. Giphy

Type: Gif maker en database 
Prijs: Gratis!

Giphy, de gif-database en maker, is gevuld met miljoenen video’s van twee seconden om je bedrijfs- en klantgesprekken op te vrolijken. De schone, gebruiksvriendelijke lay-out zorgt ervoor dat je artistieke sappen stromen en geeft je miljoenen voorbeelden om uit te halen om de schrijftoon in een bericht in te stellen. Het proces is eenvoudig:

 1. Plaats een youtube-URL of upload een videobestand naar de GIF-creatiewebsite
 2. Ken een starttijd en -duur toe aan je gif
 3. Schrijf een bijschrift om uit te leggen wat er gaande is in het gif
 4. Zie hoe je meesterwerk tot leven komt

Giphy helpt je om je gebruikers beter te verbinden met deelbare, visuele humor. ( Bron )

Er is geen twijfel over mogelijk: met Giphy, als je het kunt dromen, kun je het gifen.

6. Bitmoji

Type: Gepersonaliseerde emoji-maker 
Prijs: Gratis!

Soms is het goed om te genieten van je knappe uiterlijk. Soms is het zelfs beter om een ​​emoji te maken met de goede looks. Soms is het het beste om uw aangepaste emoji naar werknemers en klanten te sturen om uw briljante inhoud onder de aandacht te brengen.

Met Bitmoji, kunt u. Het gepersonaliseerde (en gratis!) Emoji-platform stelt je in staat je digitale avatar te ontwerpen tot aan de lachlijnen naast je lippen en rimpels boven je wenkbrauwen.

Bitmoji-avatars kunnen zowat alles doen wat u in het echte leven doet, waardoor u verbonden en echt blijft met werknemers en klanten. ( Bron )

Vergis je niet, je digitale persona zal je zijn gereïncarneerd in één episch personage, alles doen, van het afmelden bij e-mails tot vrienden en collega’s, tot het erkennen van de trouwe loyaliteit van een klant. Dankzij de Chrome-extensie van Bitmoji kan uw avatar uw gedachten en gevoelens overal kwijt waar u maar op internet kunt schrijven.

Het is een geweldige manier om uw digitale gesprekken in en buiten uw bedrijf onder de aandacht te brengen, ze bij te werken over wat u doet en hen natuurlijk te herinneren aan hoe prachtig u werkelijk bent.

7. PicMonkey

Type: foto-editor en collage-maker 
Prijs: $ 3,99 / maand voor Premium-abonnement (jaarlijks gefactureerd), $ 8,33 / maand voor Supremium-abonnement (jaarlijks gefactureerd)

PicMonkey beschrijft zichzelf als een “foto-editor, ontwerpmaker en idee-realizer.” Wat dat betekent in menselijke termen, is dat je toegang hebt tot alles wat met fotobewerking, het maken van collages en grafisch ontwerp te maken heeft.

Tijdens het bewerken kan je rondkijken met:

 • Het formaat
 • De belichting aanpassen
 • Kleur aanpassen
 • Verscherping
 • roterende

 Clone, het aanraakgereedschap van PicMonkey, kan elke onopzettelijke vingerafdruk of gênante aanwezigheid wegwerken in wat anders een mooie foto zou zijn. ( Bron )

Als je meer in de stemming bent om een ​​geweldige collage te maken voor je bedrijfswebsite, kun je foto’s mixen en matchen met:

 • Jouw computer
 • Facebook
 • PicMonkey’s repository met duizenden foto’s en
 • Uw privé-hub

Je kunt je eigen vertolking van de collage hierboven maken door een collage te openen, een lay-out te kiezen, je foto’s te bewerken en je artistieke genie te bewaren. ( Bron )

Tot slot, als je echt bezig bent met je grafische ontwerp, kun je mooie sjablonen maken voor zakelijke of persoonlijke evenementen door:

 • Een sjabloon kiezen
 • Lettertypen en afbeeldingen toevoegen
 • Uw ontwerp opslaan
 • Je creatie bewerken wanneer je maar wilt

Altijd al willen adverteren met die bed and breakfast van u? Met de hulp van PicMonkey en hun sjabloondatabase kunt u nu in stijl. ( Bron )

Dus ga erheen! Je hebt fotomeesterwerken, hartverwarmende collagekaarten voor trouwe klanten en ronduit vlekkeloze visitekaartjes om te maken.

8. BeFunky

Type : foto-editor, collage maker, 
prijs : gratis voor basisplan, $ 2,91 / maand voor Pro-abonnement (jaarlijks gefactureerd), $ 4,95 / maand voor Pro-abonnement (maandelijks gefactureerd)

De naam van BeFunky is passend. Dat komt omdat de tools je zo funky laten zijn als je wilt met je foto’s, net als de persoon die deze foto heeft gemaakt:

Je kunt super funky worden met BeFunky’s geometriegereedschap en vormen invoegen om je foto te verbeteren. ( Bron )

Naast het maken van geweldige gothic-kunst, kunnen de mobiele app en online software van BeFunky je ook helpen bij het maken van collages, uitnodigingen, visitekaartjes, menu’s en andere belangrijke documenten. Als u wat foto- en videobewerking wilt laten uitvoeren, kunt u dat ook met de software van BeFunky doen.

En als u de bewerkingshulpmiddelen van BeFunky gebruikt, zult u merken dat ze ongelooflijk rechttoe rechtaan zijn.

Bron )

U kunt foto’s in 3 eenvoudige stappen bewerken:

1) Upload uw foto naar de BeFunky-tool 
2) Bewerk de foto (pas bijvoorbeeld de kleur, verzadiging en grootte aan) 
3) Sla uw foto op 
4) Deel weg

Je kunt er niet aan ontsnappen: als je eenmaal verslaafd bent aan de functies en toegankelijkheid van BeFunky, laat je je creativiteit vliegen zoals nooit tevoren.

9. Venngage

Type: Infographic-maker 
Prijs: gratis voor basisplan, $ 19 / maand voor Premium-abonnement, $ 49 / maand voor ondernemingsplan

Ooit afgevraagd hoe je een complex idee verpakt in een eenvoudige, aantrekkelijke infographic? Met Venngage kunt u alles van de meest recente trends in sociale media in kaart brengen, in kaart brengen en labelen tot elementen van de ultieme groeihack.

Als u een infographic wilt maken die de aandacht van mensen trekt, kunt u kiezen uit duizenden sjablonen voor:

 • Bedrijf
 • afzet
 • Opleiding
 • Eten en drinken
 • HR
 • tech
 • Reizen
 • Sociale media

Venngage helpt u aantrekkelijke, gemakkelijk leesbare infographics te maken voor verschillende sectoren en sectoren. ( Bron )

Als het gaat om het maken van iets dat aantrekkelijk is voor uw gebruikers en werknemers, is Venngage zeker de moeite waard om dubbel te nemen.

10. Infogram

Type: grafiek en infographic maker 
Prijs : gratis voor basisplan, $ 19 / maand voor Pro-plan, $ 67 / maand voor ondernemingsplan, bel voor Enterprise-plankosten

Als je overbelast wordt door zinvolle gegevens en inzichten (zijn we dat niet allemaal?) Die je graag in een mooie grafiek, grafiek of kaart wilt weergeven, dan is Infogram je go-to.

Ongeacht uw branche, weet Infogram, een gebruikersvriendelijke grafiek en een infographic-maker, hoe u alle gegevens moet verwerken en er iets zinvols van kunt maken .

Het biedt:

 • Meer dan 35 interactieve prototypes van kaarten
 • 500 kaartprototypes
 • 1 miljoen afbeeldingen en pictogrammen
 • Redactionele diensten om uw afbeelding aan te passen
 • De mogelijkheid om macht van elke cloudservice te importeren
 • Exporteer de kaarten, grafieken en afbeeldingen die u maakt naar png-, gif- en pdf-indelingen om te delen

Infogram helpt u uw gegevens te presenteren met verbluffende visuals. (Bron )

Doe dus het juiste en verplaats uw gegevens een stap dichter bij de begrijpelijkheid : maak een mooie visualisatie, grafiek of kaart die uw werknemers, klanten en lezers zullen begrijpen en waarderen.

11. Piktochart

Type : Infographic maker 
Prijs : gratis voor basisplan, $ 15 / maand voor Lite-abonnement, $ 29 / maand voor Pro-plan, Pro Team-plan komt binnenkort

Ongeacht uw ontwerpachtergrond, Piktochart helpt u bij het maken van de infographics die u nodig hebt om te communiceren met uw werknemers en klanten.

Dat komt omdat de visuele maker de begeleiding biedt voor elke beginnende infographic en de creatieve flexibiliteit voor ervaren gebruikers.

U begint met het maken van uw infographic door een van de sjablonen van Piktochart te kiezen. Vervolgens maakt u de sjabloon uw eigen door persoonlijke details toe te voegen, zoals diagrammen en grafieken, pictogrammen en foto’s en video’s.

Piktochart biedt de personalisatietools en variëteit die elke ervaren infographic-maker zal laten zwijmelen. ( Bron )

Vervolgens deelt u uw creatie vrijwel overal op internet, in persoon als presentatie of als afdrukbare hardcopy.

11. Visme

Type : Infographic creator 
Prijs : $ 0 / maand voor basisplan, $ 10 / maand voor standaardplan, $ 20 / maand voor volledig plan, $ 60 / maand voor teamplan

Geen ontwerpervaring, geen probleem. Met Visme kunt u infographics maken zonder voorafgaande kennis.

De eenvoudige infographic-software van Visme laat je bestaande sjablonen bewerken, naar je computer downloaden en ze publiceren op sociale media, zodat iedereen je creatieve glans kan overtreffen.

Samen met andere coole functies heb je toegang tot:

 • Meer dan 500 sjablonen in alle indelingen
 • Volledige controle en maatwerk
 • 6.000 pictogrammen
 • Miljoenen afbeeldingen
 • De mogelijkheid om uw afbeeldingen te koppelen aan relevante websites

Door te verklaren dat Visme ” direct invloed heeft gehad op de visualisatie van Monumental Sports Entertainment ” en intern en met “meer betrokken gesprekken” te creëren, is Alex Kurr, directeur Marketing, een overtuigend argument voor waarom zijn 750.000 klanten blijven hangen – en waarom zou je het moeten schelen.

12. Ease.ly

Type: Infographic maker 
Prijs: gratis voor basisaccount, $ 36 voor Pro-account

Hun missie is om ‘iedereen te inspireren en in staat te stellen een idee op een visuele manier weer te geven’. Meer specifiek streeft Ease.ly ernaar om elke gedachte, idee, mening, plan, suggestie, visie, voorstel, ontwerp, intentie, project, concept, visie, doel en oplossing “in een begrijpelijke visuele mens om geeft.

En Ease.ly doet precies dat.

Ease.ly biedt een paar belangrijke functies die de klus echt klaren:

 • Gebruiksvriendelijke ontwerptools
 • Toegang tot 100.000 afbeeldingen en infographic sjablonen
 • Toegang tot hun on-call ontwerpers
 • Toegang tot honderden artikelen en webinar

Hun klanten hebben kennis genomen en tot nu toe meer dan 4 miljoen infographics gemaakt.

U kunt kiezen uit duizenden sjablonen in de sjabloondatabase van Ease.ly. ( Bron )

Dus ga erheen! Haal die briljante ideeën op in visuals en klaar om te delen met de wereld.

13. Quozio

Type: Quote creator 
Prijs: gratis

U kent het volbrachte gevoel dat u krijgt na verkeersstoten op de website van uw bedrijf – alleen maar omdat u een inzichtelijke quote hebt gepost?

Met Quozio kun je dat gevoel de hele tijd hebben. Dat komt omdat Quozio u toestaat om naar een citaat van uw bedrijfsrolmodellen te zoeken, dat citaat te converteren in een verbluffende afbeelding en het te delen op elk sociaal mediaplatform dat uw kleine hartje begeert.

Met Quozio kunt u afbeeldingen van uw favoriete offertes zoeken en maken. ( Bron )

Het geeft je ook kant-en-klare achtergronden voor je offertes als je inspiratie nodig hebt. ( Bron )

Ga nu met je nieuwe hulpmiddel voor het maken van citaten naar voren en verspreid woorden van genialiteit, liefde en geluk voor iedereen.

14. Citaten Cover

Type: Quote Creator 
Prijs: Gratis!

Met wijze woorden van onder anderen Henry Ford, Yoda en Julia Child, inspireert de QuotesCover-website u van meet af aan. QuotesCover, een maker van offertes, laat u uw eigen deelbare afbeeldingen ontwerpen of kiezen uit hun eigen database.

Als u een kleine richting nodig hebt bij het maken van uw afbeelding, kunt u uw keuze beperken door te bladeren door QuotesCover’s lijst met de meest gezochte onderwerpen, waaronder ‘liefde’, ‘woede’, ‘moed’ en ‘leven’.

Met QuotesCover, kunt u uw eigen citaatkaart of een kers kies een uit zijn beelddatabase ontwerpen. ( Bron )

Op de landingspagina staat een quote van Shakespeare: “Wees niet bang voor grootsheid.” Met QuotesCover kun je precies dat doen en anderen de kracht geven om het voorbeeld te volgen.

15. Fotor

Type: bewerken, collage maken en ontwerpsoftware 
Prijs: gratis voor basis, $ 3,99 USD / maand Pro-abonnement (jaarlijks gefactureerd), $ 8,99 USD / maand voor Pro-abonnement (maandelijks gefactureerd)

Met meer dan 200 miljoen gebruikers is Fotor uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de wereld van grafisch ontwerpen en fotobewerking.

Naast de gebruiksvriendelijke, uitgebreide editing-, collage- making- en ontwerpsoftware zijn er een paar redenen waarom Fotor populariteit heeft gewonnen:

 • Het is volledig cloudgebaseerd. Met andere woorden, je hebt vrijwel overal toegang tot je werk. ( Bron )

 • Fotor is de eerste in zijn soort met geavanceerde HTML5-technologie. Dat betekent dat dit de snelst werkende grafische ontwerp- en fotobewerkingssoftware is die u kunt vinden. ( Bron )

 • U kunt uw creaties opslaan in JPG-, PNG-, HD- en PDF-indeling, met maximaal 300 dpi. U kunt uw afbeeldingen in de hoogst mogelijke kwaliteit afdrukken. ( Bron )

 Fotor heeft al 1 miljard afbeeldingen gemaakt. Bekijk ze en maak die 1 miljard en 1.

16. Photovisi

Type: Kaart- en collagemaker 
Prijs: Gratis!

Uw klant is net met u uit de telefoon gegaan en herinnert u eraan dat uw bedrijf nog een fout heeft gemaakt.

Maak het goed met een gepersonaliseerde kaart, complimenten van Photovisi. Of maak het goed met haar met een gepersonaliseerde fotocollage en -kalender – die je allemaal gratis kunt doen met Photovisi.

Bron )

Als u hierbij hulp nodig heeft, kunt u kiezen uit de lijst met Photovisi’s met meer dan 100 sjabloonklassen, waaronder ‘abstract’, ‘natuur’ en ‘magie’. Alles wat u hoeft te doen als u eenmaal hebt gekozen voor uw thema is voeg foto’s toe, deel weg en zie hoe het hart van uw klant smelt.

Verhoog uw klantenservice met wat extra liefde en bekijk Photovisi.

17. PhotoCollage

Type: Collage maker 
Prijs: Gratis!

PhotoCollage biedt u de perfecte uitlaatklep om uw creatieve impulsen te benutten met zijn online fotocollage-maker.

Het proces om een ​​perfect collage (woordspeling) te maken, is eenvoudig:

 1. Sleep foto’s naar het online canvas van PhotoCollage
 2. Kies een van de duizenden sjablonen in de database van PhotoCollage
 3. Voeg tekst toe aan je collage
 4. Deel weg

Een fotocollage maken gaat eenvoudig in minder dan 5 stappen. ( Bron )

Een extra bonus? PhotoCollage werkt op desktops, tablets en smartphones (iOS en Android). Het geeft je ook toegang tot een typografie-editor, woordwolken, een fotoresolutie, online hulpmiddelen voor het maken van grafieken en een fotovergroter.

18. Google Foto’s

Type: foto-editor, collage maker en animatie maker 
Prijs: Gratis!

Google Foto’s biedt een geweldig hulpmiddel om al uw foto’s op één plaats te bewaren. Naast het organiseren van alle foto’s van je telefoon, laptop en digitale camera (mensen gebruiken die nog steeds, toch?), Kun je met Google Photos ook collages en animaties maken met die foto’s.

Sterker nog, nadat je je foto’s hebt bewerkt, ze in collages hebt bewerkt en animaties hebt gemaakt van je favoriete jeugdherinneringen, kun je ze met Google Photos delen met de rest van de wereld. ( Bron )

Je familie zal je bedanken.

19. Pagemodo

Type: Visual manager sociale media 
Prijs: $ 6,25 / maand voor basisplan, $ 13,25 per maand voor Pro-plan, $ 33,25 per maand voor Agency-plan

Ooit afgevraagd hoe je je bedrijf kunt transformeren in een Facebook- gigant? Versterk de aanwezigheid van uw bedrijf op social media en trek meer klanten aan dan u aankunt met het gebruik van Pagemodo.

Pagemodo helpt je:

 • Optimaliseer Facebook-advertenties door killer-advertenties te maken in de ontwerpstudio van Pagemodo, doelgroepen te targeten en de voortgang te volgen met eenvoudige analytische hulpmiddelen
 • Start aangepaste, zakelijk-professionele Facebook-pagina’s
 • Verzamel leads met gepersonaliseerde tabbladen en prijsvragen

En wanneer u de resultaten krijgt waarnaar u op zoek bent, voegt u zich bij de meer dan 3 miljoen professionals die hetzelfde hebben gedaan.

20. Adobe Spark

Type: Grafisch ontwerp App 
Prijs: Gratis!

Drie prachtige zinnen heten u welkom op de website van Adobe Spark:

 • Creëren in minuten
 • Deel onmiddellijk
 • Raak geïnspireerd

En u doet precies dat met Adobe Spark. Met de app voor grafische vormgeving kunt u sociale afbeeldingen, webverhalen en geanimeerde video’s maken voor sociale berichten, met sjablonen waarmee u geoptimaliseerde foto’s voor elk kanaal kunt maken .

Hun creatieprocessen zijn ook ongelooflijk eenvoudig, alles past in 5 of minder stappen.

Dus begin met stap 1 door in te loggen en inhoud te maken waar je vrienden nog jaren lang jaloers op zullen zijn.

21. Profiel Picture Maker

Type: Foto-editor 
Prijs: Gratis!

Heb je je ooit afgevraagd hoe je de perfecte Facebook-profielfoto kunt vastleggen? Zoals geïmpliceerd door zijn naam, zal Profile Picture Maker je de weg wijzen om het beeldsterrendom te profileren.

Dit is hoe het werkt:

Kies eerst je perfecte selfie. Upload vervolgens uw close-up naar de website van Profile Picture Maker. Ontwerp vervolgens uw meesterwerk door de grootte van de foto aan te passen, een themakader toe te voegen (rondom uw gezicht met alles van wilde schildpadden tot ijscoupes). Eindelijk, onthul je nieuwe persona met de wereld.

Profiel Met Picture Maker kunt u uw gezicht omkaderen met behulp van aangepaste thema’s. ( Bron )

Dus maak je klaar om de onvergankelijke waardering van je bedrijf voor Popeyes te delen en vind precies het juiste frame om de ogen van je medewerker te laten knallen.

22. Tijdlijnsnijmachine

Type: Foto-editor 
Prijs: Gratis!

Je zult nooit meer geconfronteerd worden met de tragedie van een perfecte Facebook-foto die verloren is gegaan door een slechte dimensionering. Met Timeline Slicer kunt u elke foto bijsnijden zodat deze past op het profiel van Facebook of op de vereisten voor fotoformaten.

Met Timeline Slicer kunt u uw foto in enkele seconden verkleinen tot de grootte van Facebook. ( Bron )

De tool is ook gemakkelijk te navigeren. U uploadt eenvoudig uw foto naar de foto-editor van de website, kiest de afmetingen die u wilt dat uw foto heeft, schuift de foto in de fotosnijder totdat deze de afbeeldingen vastlegt die u wilt opnemen en snijdt hem in op maat.

Verhoog je selfie-spel en begin weg te boeken met Timeline Slicer.

23. Jing

Type: Videomaker 
Prijs: Gratis!

Geen internet, geen probleem. Met Jing, een videomaker, kun je je computerscherm en webcamshots off-line opnemen. Je kunt deze opnames ook compileren in een deelbare video, natuurlijk pas nadat je internet weer is ingeschakeld.

Je kunt je video’s maken door 4 eenvoudige stappen te volgen:

 1. Leg uw scherm en webcamshots vast op of offline
 2. Upload uw opnamen naar Jing’s website en compileer de opnames in een video
 3. Deel de link naar uw video met iedereen
 4. Geniet van de glorie van iedereen die je werk bewondert

Je deelbare video’s maken is eenvoudig als taart met Jing. ( Bron )

Dus stop met zorgen te maken over je slordige internetdienst en begin met het maken en delen van video’s die mensen doen zwijmelen.

24. Fantastische screenshots

Type : Screenshot capturer, redacteur, en deelgenoot 
Prijs : Gratis voor Noobie plan, $ 99 / maand voor Pro plan, $ 999 / maand voor Super Affiliate plan, contact representatief zijn voor de prijs van Custom plannen

Awesome Screenshots beschrijft zijn product als “de gemakkelijkste manier om met beelden te communiceren.” We zouden het erover eens moeten zijn – het is best geweldig.

Met Awesome Screenshots kun je een paar handige dingen doen:

 • Maak screenshots
 • Bewaar en organiseer uw schermafbeeldingen permanent
 • Ontvang ‘puntspecifieke feedback’ op uw screenshots
 • Deel uw screenshots met anderen voor samenwerkingsprojecten

Awesome Screenshots ‘comment-point mogelijkheden vergemakkelijken conversaties over de belangrijkste componenten in uw screenshot. ( Bron )

Awesome Screenshots heeft ook verschillende samenwerkingsfuncties. Met behulp van hun mogelijkheden voor opmerkingen kunt u de aandacht vestigen op een bepaald deel van uw screenshot, opmerkingen over dat gebied accepteren en weg bespreken.

25. Verbetering – Stockfoto Editor

Type : Foto-editor (Sociale gewasgroottes en watermerken) 
Prijs : Gratis!

Wilt u meer likes, retweets en reacties op uw social media-berichten? Betere afbeeldingen zijn een goede plek om te beginnen!

Met Enhance by Hootsuite kunt u boeiende beelden maken die perfect zijn om te delen op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en meer.

Hootsuite Enhance is een geheel nieuwe manier om je foto’s te bewerken voor sociale media. Het is ontworpen om het snel en eenvoudig te maken om uw foto’s de meeste aandacht te geven.

Dit is wat Enhance voor u kan doen:

 • Bijsnijden : de verschillende afbeeldingenregels van elk sociaal platform geven u hoofdpijn? Laat Enhance werken en u kunt er zeker van zijn dat uw afbeeldingen perfect zijn bijgesneden en bij elkaar passen. Geen spiekbriefjes nodig!
 • Bewerken : wilt u dat uw afbeeldingen gepolijst, on-brandend en opwindend zijn voor uw publiek? Met Enhance kunt u gemakkelijk filters, randen, stickers, tekst of watermerken toevoegen!
 • Zoeken : weet niet zeker wat te posten? Heb je wat nieuwe visuals nodig? Gebruik Verbeteren om snel stockfoto’s te vinden die u voor uw bedrijf kunt gebruiken.
 • Delen : zodra uw afbeelding gereed is om te gaan, deelt u deze rechtstreeks met het sociale netwerk van uw keuze, inclusief Facebook, Twitter, Instagram en meer, of gebruikt u Hootsuite om het voor later te plannen.

Dit is de gemakkelijkste te gebruiken app voor het bewerken van sociale media die ik tot nu toe heb gevonden. Leuke filters en aanpassingen beschikbaar, en zeer compatibel met iPhone-foto’s.

Enhance vereist iOS 10.0 of nieuwer. Het is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Begin met het bijsnijden, opslaan en delen van uw bedrijfsafbeeldingen op de websites waar u het meeste geld krijgt voor uw geld, zonder u zorgen te hoeven maken over de vereisten voor de grootte.

26. Eenvoudige beeldresolutie

Type : Foto-editor 
Prijs : Gratis!

Simple Image Resizer is precies zoals het klinkt: een eenvoudige beeldresolutie.

U kunt afbeeldingen uploaden en het formaat wijzigen door drie dingen op te geven:

 • het beeldpercentage dat u wilt knippen of toevoegen
 • de afmetingen die u wilt dat de afbeelding heeft
 • het formulier waarin je de afbeelding wilt opslaan (png, gif, bmp, jpg of tiff)

Simple Image Resizer stroomlijnt uw fotobewerking met drie belangrijke stappen. ( Bron )

Als u de gewenste afmetingen kent, duurt het hele proces maximaal twee minuten. Dat is zeker de moeite waard om de tool te gebruiken, gratis of anderszins.

27. Picresize

Type : Foto-editor 
Prijs : Gratis!

Het aantal foto’s dat Picsresize heeft bewerkt, is nu 145.186.538. Maar reken er niet op dat dit aantal inactief blijft omdat de website van Picresize constant automatisch werkt en de statistieken elke seconde lijken te stijgen.

Dat komt omdat het een toegankelijke, gratis tool is om je foto’s op schaal te verkleinen.

Bron )

Het enige wat u hoeft te doen, is een foto uploaden naar de website, opgeven hoeveel kleiner u uw foto wilt hebben, een speciaal effect kiezen om uw foto te laten verschijnen, het formaat aangeven waarin u uw foto wilt opslaan en de foto bekijken magisch gebeuren.

Bron )

Spring erop! Je hebt foto’s om te perfectioneren!

28. Gifmaker.me

Type: Gif, diavoorstelling en video-animatie maker 
Prijs: Gratis!

Gifmaker.me gaat echt helemaal over jou. Dat komt omdat de site zowel je creativiteit als je portemonnee respecteert, waardoor je de flexibiliteit en keuze hebt die je nodig hebt om kosteloos hoogwaardige, met muziek gepaard gaande, gepersonaliseerde gifs, diavoorstellingen en video-animaties te maken.

Ongeacht wat u op Gifmaker.me wilt doen, het maken van een proces is eenvoudig. In elk proces begin je met het uploaden van enkele van je favoriete foto’s en pas je vervolgens het eindproduct aan met behulp van het bedieningspaneel.

Gifmaker.me beschikt over gebruiksvriendelijke, schone bedieningspanelen om ervoor te zorgen dat uw video-animaties alles zijn wat u wilde dat ze waren. ( Bron )

Neem bijvoorbeeld het video-animatiecontrolepaneel van Gifmaker.me (zie hierboven). U zult merken dat elke paneeloptie in eenvoudige taal is geschreven en in totaal verschillende strategieën biedt (aanpassing van de canvasgrootte, animatiesnelheid, muzikale achtergrond, enz.) Om uw animatie aan te passen.

Het beste gedeelte? Je vindt dezelfde variëteit, ongeacht wat je op de website van Gifmaker.me maakt, en helpt je om je persoonlijke stijl te tonen zonder de bank te verbreken.

29. Imgflip

Type : Gif, meme, website en grafische maker 
Prijs : Gratis!

Leg het perfecte moment van uw video vast in een gif, meme of grafiek met Imgflip! De website helpt je om elke video in een paar eenvoudige stappen te converteren naar een gif of afbeelding:

 1. Upload een video of voeg een video-URL in
 2. Verlaag de video naar de gewenste tijdskaders (voor gifs)
 3. Verklein de video tot het gewenste tijdsbestek (voor memes of grafieken)
 4. Pas uw gif en afbeelding aan met tekst, timingspecificaties en andere personalisatietools
 5. Deel uw creatie met iedereen die u kent

De gif-maker van Imgflip biedt een schoon bedieningspaneel waarmee je je video’s op maat kunt knippen en precies het juiste moment kunt vastleggen. ( Bron )

Dus begin met slicen, dobbelen en delen met Imgflip!

30. Makeagif

Type : Gif creator 
Prijs : Gratis!

Heb ooit een video bekeken en dacht bij jezelf: “Daar kan ik echt een geweldig gif van maken?” Nu kun je het met Makeagif doen.

In feite laat Makeagif je een gif maken van vrijwel alles. U kunt alle onderstaande conversies uitvoeren:

 • YouTube → gif
 • Facebookvideo → gif
 • Video → gif
 • Webcam → gif

Het converteren van video’s naar gifs is eenvoudig als taart met Makeagif. Als u een video vanaf internet converteert, hoeft u alleen maar de URL in te voeren om te starten. ( Bron )

Maak je klaar om de momenten vast te leggen waar je van houdt, deel ze met anderen en bewijs in minder dan drie seconden dat je een geweldig gevoel voor humor hebt en belangrijke informatie begrijpt.

36. Hypno

Type : Video-stand-aanbieder voor evenementen 
Prijs : gratis app, $ 2.500 per nacht voor een standhuur

Met Hypno is er een nieuwe en betere manier om de geweldige (en soms ongemakkelijke) momenten vast te leggen met je geliefden naast het ooit geliefde feestfotohokje .

Je kunt nu de gelukkigste (en weer ongemakkelijke) tijden herdenken als video’s en gifs met de app van Hypno en gif / videohokjes.

Naast het feit dat je alleen plezier hebt met de app van Hypno, kun je ook de partycabines huren om een ​​zakelijk evenement te laten knallen. Bezoekers van een evenement gebruiken de cabines op dezelfde manier als een fotocabine, maar hebben nu de extra mogelijkheid om hun gifs en video’s te bewerken en aan te passen. Nadat het hokje het beeldmateriaal heeft gepakt dat het nodig heeft, kunnen gebruikers overgangseffecten, grafische afbeeldingen, animaties toevoegen en het uiteindelijke product synchroniseren met muziek van hun keuze.

U kunt uw bedrijfsevenementen personaliseren en ervoor zorgen dat iedereen zich de geweldige tijden herinnert die ze hadden met de evenementenhokjes van Hypno. ( Bron )

Begin met het verlevendigen van uw bedrijfsevenementen, het bewijzen van het feestbeest dat u bent aan medewerkers en klanten, en hen te helpen uw product en goede tijden nog vele jaren te onthouden Met Hypno.

37. Boemerang door Instagram

Type : Videomaker 
Prijs : Gratis!

Instagram werd net iets verslavender. Dat komt omdat Boomerang, de video-app, je bedrijf nu helpt opvallen en opvallende berichten op Instagram maakt.

De app werkt door opeenvolgende foto’s aan elkaar te naaien om een ​​minivideo te maken die vooruit en achteruit wordt afgespeeld.

Boomerang maakt boeiende video’s door tientallen foto’s samen te spannen tot een samenhangende clip. ( Bron )

Enkele van de belangrijkste voordelen van de app zijn onder andere:

 • De mogelijkheid om video’s te nemen met de camera aan de voor- en achterkant van je telefoon
 • Je kunt alle video’s maken met slechts één knop
 • Je kunt video’s opslaan en delen wanneer het moment juist is

Begin uw volgers te verblinden en het verkeer naar uw account te vergroten met aangepaste, trendy en hoogwaardige video’s.

38. MemeCenter

Type : Meme en GIF Creator 
Prijs : Gratis!

MemeCenter, een meme en gif-maker, biedt je een geweldige manier om je online volgers een boost te geven en een glimlach op de volgers die je al hebt te planten.

Dit is hoe het werkt:

 1. Maak content: gebruik MemeCenter’s eenvoudige gif en meme creator om iets te maken waar je trots op bent
 2. Plaats uw inhoud: post uw meme of gif op de homepagina van MemeCenter, zodat gebruikers uw creatieve en komische genie kunnen ervaren
 3. Deel uw creatie met iedereen: MemeCenter laat u delen op elk social media-platform.

Het maken van memes en gifs op MemeCenter kan in 3 eenvoudige stappen worden gedaan. ( Bron )

Ga aan de slag. Je hebt plaatsen om te zijn, mensen om te ontmoeten en gifs te maken.

39. Kap

Type : Zeefrecorder met webtechnologie 
Prijs : Gratis!

Kap is een geweldige hulpbron voor schermopname. Vooral als je informatieve content wilt maken, kun je gebruikers laten zien hoe je met Kap’s complexe processen kunt navigeren.

Dat komt omdat Kap je alles wat je doet op je computer kunt vastleggen, je opname kunt opslaan, dit beeldmateriaal in een gif kunt veranderen en het met de wereld kunt delen.

De eerste stap is het downloaden van Kap’s software op uw computer. Vervolgens bepaalt u wat u wilt opnemen en drukt u op de rode afspeelknop in het midden van het bedieningspaneel. U ziet dan een gestippeld vak verschijnen op uw scherm. Alles in deze doos wordt opgenomen, dus het is belangrijk om de doos strategisch te positioneren, zodat u precies opneemt wat u wilt. Je voert de opname uit tot je het passend vindt, drukt op stop en maakt je klaar om te delen.

Het bedieningspaneel van Kap biedt eenvoudige toegang tot schermopname, zodat u de start- en toptijden, de beeldverhouding en de breedte en hoogte van uw opnamebox kunt aanpassen. ( Bron )

Met Kap kun je je beeldmateriaal exporteren als een gif, WebM of MP4. Deze exportmogelijkheden maken het delen van uw inhoud eenvoudig over meerdere platforms, waardoor het maken en delen van informatieve inhoud net zo moeiteloos is als het zou moeten zijn.

40. Logo Garden

Type : Logo maker 
Prijs : Gratis!

Logo Garden heeft al 2.029.476 aangepaste logo’s gemaakt en biedt enkele belangrijke functies om u te helpen de bal aan het rollen te krijgen met die van uzelf.

Hoewel hun proces voor het maken van logo’s vergelijkbaar is met andere hulpprogramma’s in dit bericht, bieden ze enkele functies die niet zo unaniem zijn.

Bron )

Omdat het bedrijf is opgericht door grafisch ontwerpers, is alles, van de lay-out tot de grafische bibliotheek, bedoeld om kijkers aan te trekken en betrokken te houden bij inhoud. Logo Garden onderscheidt zich ook door zijn uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning. Het biedt een robuuste en eenvoudige videobibliotheek en een blog om te leren hoe ze hun tools het best kunnen gebruiken.

41. Logotype Maker

Type: Logo maker 
Prijs: gratis voor een gratis abonnement, $ 24,99 voor een basisplan, $ 39,99 voor een Premium abonnement

Als u in de beginfase van het ontwerpen van uw bedrijfslogo bent, is Logotype Maker een geweldige plek om te beginnen.

Logo’s zijn uitermate belangrijk voor digitale merken. Volgens het e-commerce multichannel managementbedrijf Sellbrite is een logo een van de belangrijkste elementen van het sociale profiel van uw merk wanneer u online verkoopt, omdat het u onmiddellijk herkenbaar maakt. Dit helpt u bij het opbouwen van bekendheid en vertrouwen bij potentiële klanten.

Met Logotype Maker kunt u deze bekendheid opbouwen door vanaf nul een logo te maken. De tool biedt duizenden sjablonen waarmee u kunt brainstormen en uw bedrijfssymbool kunt visualiseren.

Nog beter, elke sjabloon is ingedeeld in bedrijfscategorieën, zodat u niet door duizenden hoeft te bladeren voordat u iets relevant vindt.

Logotype Maker biedt duizenden sjablonen waarmee u uw opties kunt verfijnen. ( Bron )

Nadat u de sjabloon hebt gevonden waarop u klikt, geeft u uw bedrijfsnaam op in aangepast lettertype, wijzigt u de achtergrondkleur, voegt u vormen toe naar eigen goeddunken en voila.

Je bent gouden.

42. Logo Maker van Ucraft

Type : Logo maker 
Prijs : Gratis!

Beweren dat het maken van een website zo eenvoudig is als “een stukje pizza opwarmen”, heeft Ucraft, een maker van de website, nu zijn gratis logo-maker gelanceerd.

Ontworpen voor een beginnende logomaker, laat de toegankelijke logo-software ook ruimte voor veel pizza-eten . Dat komt omdat het je helpt:

 • beperk uw zoektocht naar het perfecte pictogram met zijn voorbeelddatabase
 • begeleid het pictogram met aangepaste tekst
 • verander de achtergrondkleur / verloop van uw logo
 • visualiseer uw eindproduct in real-life contexten (op een visitekaartje, website of kleding)

met weinig tot geen technische inspanning.

Logo Maker heeft verschillende belangrijke functies om u te helpen uw logo aan te passen. ( Bron)

Zodra u begint met het gebruik van de software, zult u merken dat het maken van een mooi logo met Logo Maker net zo eenvoudig is als taart (pizzataart, dat wil zeggen).

43. Logaster

Type : Logo creator 
Prijs : varieert afhankelijk van het product

Ze roepen zichzelf de ‘logica voor het maken van logo’s’ op en helpen u bij het ontwerpen van logo’s in 4 eenvoudige stappen:

 1. Voer uw bedrijfsnaam en branche in
 2. Kies een logo-concept (een sjabloon dat logisch is voor uw branche)
 3. Bewerk het logo-concept (verander de kleur, schaduw, enz.) En bekijk uw creatie in een realistische context (op een visitekaartje)
 4. Sla uw logo op

De eenvoudige logo-creator van Logaster is het beste voor het bedrijf dat zijn voeten gewoon bevochtigt in de grafische ontwerpwereld. ( Bron )

44. Logojoy

Type : maker van het logo 
Prijs : $ 20 voor basisplan, $ 65 voor Premium-abonnement, $ 165 voor Enterprise-abonnement

Het ontwerpen van uw bedrijfslogo met Logojoy is in feite een vreugdevolle ervaring. Dat komt omdat het hele proces intens creatief is.

U begint met het doorlezen van hun logosjabloon-database en het opslaan van details, kleuren of ontwerpen die uw interesse wekken. Op basis van uw selecties genereert Logojoy een aangepaste lijst met voorgestelde logo’s voor u. Je verkleint deze lijst door meer kleuren en ontwerpen te kiezen. Nadat u de lijst hebt geanalyseerd tot twee of drie logo’s, ziet u de real-life mock-ups van elk logo (bijvoorbeeld op visitekaartjes en briefpapier van een bedrijf) en bepaalt u welk logo “de ene” is.

Wanneer u dit doet, is de laatste stap om het logo nog verder aan te passen met nieuwe lettertypen, kleuren en lay-outs.

Logojoy gebruikt uw interesses voortdurend om nieuwe, aangepaste logolijsten te genereren waarmee u uw zoekopdracht kunt verfijnen. ( Bron )

45. Gratis logo-ontwerp

Type: Logo maker 
Prijs: Gratis! (obvi)

Zoals u wellicht vermoedt, is Free Logo Design een gratis logo-maker. Het is ook zoveel meer dan dat.

Tot op heden heeft Free Logo Design het bedrijf van meer dan 1.187.386 ondernemers verzameld. Dat komt omdat u binnen enkele minuten schitterende professionele logo’s kunt maken met uw eigen ontwerp of een van hun sjablonen.

Dit is hoe het werkt:

 1. Kies een naam voor uw bedrijf
 2. Kies een van hun duizenden logo’s
 3. Personaliseer uw logo door de belangrijkste functies van de sjabloon te wijzigen
 4. Download uw logo in hoge resolutie voor $ 59

Het ontwerpen van uw logo is gemakkelijk in te vullen met een sjabloon van Free Logo Design als inspiratie. ( Bron )

Als je het leuk vindt, leg er dan een logo op. Maak uw bedrijf officieel met een officieel ogend logo van Free Logo Design.

Uw bijgewerkte status: Social Media God

Gefeliciteerd met je nieuwe status als de ultieme sociale media / infographic / meme / gif / video / wat dan ook visuele goeroe.

Of u nu uw online persona een boost wilt geven, een vlekkeloze website wilt ontwerpen om het verkeer te vergroten of een moordend bedrijfsfeest wilt geven dat uw medewerkers en klanten nooit zullen vergeten, deze online ontwerptools helpen u daarbij.

En dat is geen klein succes.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format