5 WordPress-plug-ins om sociaal delen (social shares) te vergroten

5 min


123

Contentmarketing en bloggen zijn twee van de beste investeringen die u kunt doen voor de online aanwezigheid van uw bedrijf op dit moment, vooral als het gaat om verbinding maken met nieuwe gebruikers en een loyale aanhang opbouwen.

Dit is fantastisch nieuws, want het is een toegankelijke tactiek voor bedrijven van elke omvang. Het slechte nieuws: het kan heel moeilijk zijn om uw inhoud voor de juiste mensen te krijgen.

Wordpress-plug-ins om sociaal delen te vergroten

Zelfs als uw inhoud echt uitmuntend is, is er zoveel concurrentie online dat het moeilijk kan zijn om gebruikers uw blogberichten te laten vinden. De beste manier om meer gebruikers naar uw site te krijgen, is door andere gebruikers uw inhoud te laten delen . Het vinden van methoden om gebruikers aan te moedigen uw inhoud op sociale media te delen, kan bijna net zo belangrijk zijn als het bloggen zelf.

Gelukkig zijn er een aantal verbazingwekkende WordPress-plug-ins die het delen van sociale gegevens van je site drastisch kunnen vergroten .

1. Gemakkelijke sociale delen knoppen voor WordPress   

De eerste plugin voor sociaal delen die elk bedrijf aan zijn site moet toevoegen, is een werkbalk voor delen van sociale media .

Dit doet precies hoe het klinkt en je hebt ze zeker overal op verschillende sites gezien; ze beschikken over verschillende klikbare knoppen waarmee u ze met één klik (of in de buurt ervan) kunt delen op verschillende platforms en die boven of naast de pagina kunnen worden weergegeven.

Er zijn een heleboel verschillende plug-ins voor het delen van sociale delen, maar een van mijn favorieten die ik op mijn eigen sites gebruik, zijn de Easy Social Share-knoppen voor WordPress-plug- ins .

WordPress plug-ins om sociaal delen te vergroten

Deze plug-in is zeer aanpasbaar om aan uw behoeften te voldoen, waaronder 40 verschillende platforms die u kunt toevoegen om door gebruikers te delen, en waarmee u de stijl van de knoppen voor sociaal delen met 31 verschillende sjablonen kunt kiezen. Je kunt ook kiezen uit 22 verschillende posities om de deelbalk te plaatsen, inclusief aan de boven- of onderkant van berichten, in berichten via shortcode of in een pop-upvenster.

Schermopname 2016-07-12 om 8.14.32 uur

Als u wilt dat gebruikers uw inhoud delen, kan het plaatsen van deze sociale delenbalk het voor gebruikers heel moeilijk maken om uw berichten op meerdere platforms te delen, waardoor de kans groter wordt dat ze dit doen.

2. Social Profile Linking

U wilt niet alleen dat gebruikers uw inhoud rechtstreeks naar de media delen, u wilt ook dat zij u volgen op sociale media! Dit vergroot de kans dat ze regelmatig vaker worden blootgesteld aan uw inhoud en dat ze in de toekomst meer kunnen delen.

Schermopname 2016-07-12 om 8.15.48 PM

De Social Profile Linking is een gratis WordPress-plug-in waarmee u uw aantal volgers snel en efficiënt kunt vergroten . Hiermee kunt u een balk met sociale pictogrammen op uw site plaatsen en wanneer gebruikers erop klikken, worden ze naar uw individuele profielen geleid. Daar kunnen ze meer van uw sociale inhoud zien, zich abonneren op uw inhoud en beginnen met delen.

Schermopname 2016-07-12 om 8.15.55 uur

Met deze plug-in kunt u kiezen welke sociale pictogrammen en platforms u wilt opnemen, met opties zoals Facebook, Twitter, Tumblr, LinkedIn, Pinterest en meer; als u er geen wilt toevoegen, hoeft u eenvoudigweg geen URL in te voeren tijdens de eenvoudige installatie. U kunt de sociale profielpictogrammen via shortcode in uw inhoud invoeren of via een widget op uw site plaatsen.

Schermopname 2016-07-12 om 8.16.05 PM

3. Pinterest “Pin It” -knop

Pinterest is een enorme kracht in marketing gebleken en als je wilt dat je content wordt gedeeld, moet je Pinterest niet negeren. Serieus, het leven en de circulatie van een pin zijn veel hoger dan de levenscyclus van een tweet of Facebook-bericht .

Schermopname 2016-07-12 om 7.51.03 PM

De plug-in Pinterest “Pin It” Button  is enorm belangrijk voor alle bedrijven, vooral als u afbeeldingen of producten hebt die u wilt delen. Met de gratis versie van deze plug-in kunnen lezers een afbeelding selecteren wanneer ze uw inhoud vastleggen, maar u kunt vooraf selecteren of standaardafbeeldingen kiezen die als eerste verschijnen.

Schermopname 2016-07-12 om 7.50.44 PM

U kunt kiezen welke Pin It-knopstijl u wilt gebruiken en u kunt de knop op afzonderlijke pagina’s of berichten verbergen. Je kunt ook Pin It-knoppen overal op je site plaatsen met een korte code, en je kunt deze via een widget plaatsen.

4. Gewoon Instagram

Net zoals Pinterest, is Instagram momenteel een groot voordeel voor marketeers en met de prioriteit van visuele inhoud voor zowel gebruikers als marketeers, kan het weergeven van deze inhoud op uw site sociale betrokkenheid en sociaal delen vergroten.

Simply Instagram is een gratis WordPress-plugin waarmee je eenvoudig enkele van je recente Instagram-foto’s online kunt delen met je site . Deze plug-in heeft een heleboel geweldige functies, waaronder de mogelijkheid om verschillende fotoviewers te gebruiken, de mogelijkheid om eigen diapresentaties te maken en de keuze van wat moet worden weergegeven. U kunt zelfs kiezen of u de bijschriften van de afbeeldingen naast de afbeeldingen wilt weergeven.

Schermopname 2016-07-12 om 8.17.21 PM

Het hebben van een Instagram-galerij op je site is nu zo belangrijk, vooral als je kunt beschikken over UGC (die je kunt gebruiken met de “Photos I Love”) -dit is geen gelegenheid die je niet wilt missen als je ‘ zijn op zoek naar meer sociale delen.

5. Easy Twitter Feed Widget

Veel merken publiceren korte fragmenten van inhoud of informatie vaker op Twitter dan op andere platforms, maar het kan moeilijk zijn om heel veel betrokkenheid te krijgen. Een uitstekende manier om meer conversaties te genereren, wat zowel de zichtbaarheid als het delen van sociale media bevordert, is door een Twitter-feed op uw website te plaatsen .

Schermopname 2016-07-12 om 8.18.59 PM

De Easy Twitter Feed Widget is nog een gratis en eenvoudig te gebruiken plug-in die alle bedrijven ten goede kan komen. Hiermee kunt u uw Twitter-feed in een widget op uw site plaatsen, waarbij u uw meest up-to-date Tweets deelt en Twitter-betrokkenheid en sociaal delen in het proces verhoogt. Dit is belachelijk gemakkelijk te gebruiken en vereist niet dat u een API maakt. U kunt het uiterlijk van deze Twitter-feed aanpassen, zodat deze op natuurlijke wijze op uw site past terwijl u nog steeds opvalt.

Schermopname 2016-07-12 om 8.19.15 PM

Laatste gedachten

Gebruikers van sociale media zijn actiever en enthousiaster dan ooit om geweldige inhoud te delen, maar het verstrekken van echt geweldige inhoud is slechts een deel van de vergelijking.

De 5 hulpprogramma’s voor sociaal delen die ik u zojuist heb laten zien, maken het voor gebruikers eenvoudiger om uw inhoud op sociale media te delen, waardoor het bereik en de zichtbaarheid van uw inhoud met weinig tot geen extra werk van uw kant wordt vergroot. Deze 5 WordPress-plug-ins om het delen van sociale gegevens te vergroten, zijn allemaal gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze geweldige oplossingen zijn voor bedrijven van elke omvang.

Wat denk je? Wat zijn je favoriete WordPress-plug-ins om het delen van sociale media te vergroten? Heb ik een van je favorieten gemist? Deel je mening in de comments hieronder!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format