50 van de beste manieren om een chatbot in te zetten. - DeLaatbusiness

50 van de beste manieren om een chatbot in te zetten.

13 min


110
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Chatbots hebben zich al uitgebreid over zo veel aspecten van ons dagelijks leven – ik word ‘s morgens wakker en vraag Alexa (een stembot van Amazon) om mijn favoriete jazzmuziek te spelen, Amy (een e-mailbot van x.ai) e-mailt me ​​over het nieuws van vandaag meetings en Slackbot (een bot-aangedreven Slack) sturen me een melding om me eraan te herinneren dat ik vandaag vliegtickets naar Goa moet kopen. Bots zijn overal!

Zeker, deze voorbeelden geven een gevoel van de alomtegenwoordige aanwezigheid van chatbot in ons leven.

Chatbots beïnvloeden niet alleen ons persoonlijk leven, maar transformeren ook de manier waarop bedrijven communiceren met hun klanten en prospects.

Laten we enkele gebruikscasussen bekijken om te begrijpen hoe deze verschillende industrieën beïnvloeden:

Financiële diensten

Wells Fargo

Wells Fargo’s Facebook-chatbot reageert momenteel op vragen over storting- en creditcardaccounts, transacties en filiaal- of ATM-locaties.

SEB Group

SEB, de toonaangevende Scandinavische bank SEB, bracht in augustus 2016 haar IT-chatbot “Amelia” uit. In de eerste drie weken van Amelia werden meer dan 4.000 gesprekken gevoerd met 700 werknemers en zij loste de meeste problemen zonder uitstel op.

BBVA

Klanten van de bank kunnen geld overboeken via BBVA’s “chatbots” op messaging-apps zoals Facebook Messenger en Telegram.

Capital one

Capital One Financial heeft een chatbot ontworpen met de naam “Eno” die via sms kan communiceren met de klanten van de bank. Het kan informatie geven over de accounts van klanten en hen helpen bij het maken van creditcardbetalingen vanaf hun smartphones.

bank van Amerika

De digitale assistent van de bank, Erica, is beschikbaar in de mobiele app van de bank. Klanten van Bank of America kunnen via spraak of sms met Erica chatten. Het belangrijkste doel van Erica is om klanten te helpen betere geldgewoonten te creëren. De bot kan bijvoorbeeld iemand een sms sturen: “Jame, ik heb een geweldige kans gevonden om je schuld te verminderen en je $ 300 te besparen”

Verzekering

Geico

Het bedrijf heeft “Kate” gelanceerd, een digitale assistent voor zijn mobiele app. Klanten kunnen een gesprek met Kate starten via sms of stem. De bot beantwoordt basisbeleids- en factureringsvragen.

Allstate

De grootste P & C-verzekeraar van Amerika heeft zijn chatbot “ABIe” ontwikkeld om zijn agenten te helpen commerciële verzekeringsproducten te verkopen. De bot begeleidt agenten door het commerciële verkoopproces en kan documenten extraheren. Het begrijpt aan welk product een agent werkt en waar deze zich in het proces bevinden. Het behandelt meer dan 25.000 vragen per maand.

Volgende verzekering

De in de Verenigde Staten gevestigde kleine zakelijke verzekeraar heeft in maart 2017 een Facebook Messenger-chatbot gelanceerd. De bot leidt gebruikers door het volledige proces van het kopen van verzekeringen binnen Messenger.

Liberty Mutual Insurance

De ‘vaardigheden’ van Liberty Mutual Insurance voor Alexa zijn in 2016 geïntroduceerd. Een vaardigheid is een app op Amazon’s Echo spraakgestuurde slimme luidspreker, die verbinding maakt met het Alexa AI-platform.

De stembot beantwoordt vragen van gebruikers, verstrekt schattingen voor autoverzekeringen en verbindt gebruikers met verzekeringsagenten. Het biedt ook advies over risicobeheer.

Insurify

Insurtech’s Facebook-bot van Insurify stelt consumenten in staat snel de offertes van autoverzekeringen van tientallen providers binnen de Messenger-app te vergelijken.

Gebruikers kunnen foto’s van hun kentekenplaten uploaden en andere belangrijke informatie delen met Insurify’s chatbot, die wordt aangedreven door natuurlijke taalverwerking en machine learning-technologieën.

De virtuele agent zal dan een reeks citaten van verzekeringspolissen presenteren en aanbevelingen doen. Gebruikers kunnen zich ook aanmelden voor meldingen wanneer tarieven worden verlaagd of nieuwe beleidsregels worden toegevoegd.

HR

Intel

Intel bouwde een virtuele HR-agent met de naam Ivy om vragen van medewerkers over beloning, aandelen, voordelen en andere HR-programma’s te beantwoorden. De bot maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking, kunstmatige intelligentie en geoptimaliseerde zoekopdrachten en heeft meer dan 4.000 reacties op verschillende vragen.

Overstock.com

De chatbot van het bedrijf werkt samen met zijn 450 callcentermedewerkers, die het kunnen gebruiken om hun schema’s te controleren, vrije tijd in te plannen en managers te informeren over ongepland verlof of ziektedagen

Xor

Het is een intelligente wervingsbot die bedrijven helpt om 24/7 elke kandidaat aan te spreken, vooraf te screenen en met hen in contact te komen. De bot moet worden geïntegreerd met vacatures, zodat deze de sollicitanten kan begeleiden tijdens het wervingsproces.

Stella

Het is een chatbot die bedrijven helpt werknemers te vinden en werkzoekenden nieuwe optredens laten doen. Het bedrijf zegt dat het bedrijven kan helpen om de tijd die nodig is om een ​​nieuwe aanwinst te vinden met 80 procent te verkorten, of van ongeveer twee maanden tot twee weken. Het gebruikt KI om de kwalificaties van een potentiële kandidaat te controleren om er zeker van te zijn dat ze een goede match zijn met een bedrijf voordat ze worden verbonden. Stella beheert ook de sollicitaties van kandidaten om hun kansen op een baan te vergroten.

Mya

De HR-bot chats met alle aanvragers op verschillende kanalen en verzamelt die gegevens om de aanvragers vooraf te screenen. Mya beantwoordt ook vragen over het bedrijf en zijn cultuur. Vervolgens presenteert het een recruiter met een handvol kandidaten gerangschikt op basis van verschillende statistieken. Als Mya constateert dat een kandidaat niet voldoet aan de taakkwalificaties, kan de bot zoiets als dit zeggen:

Bron: VentureBeat

Detailhandel en e-commerce

EBay Shopbot

Het is een persoonlijke winkelassistent die de deal jaagt en producten ontdekt voor klanten. Het doel is om klanten te helpen de beste deals te vinden, of ze nu op zoek zijn naar iets specifieks of gewoon op ideeën zoeken.

Klanten van Ebay kunnen tekst, spraak of foto gebruiken om de bot te laten weten waarnaar ze op zoek zijn en de bot zal geschikte producten aanbevelen. EBay’s ShopBot maakt gebruik van diepe leeralgoritmen in combinatie met natuurlijke taalbegrip (NLU) en computervisie om gebruikers te helpen hun winkelbehoeften op natuurlijke wijze uit te drukken.

H & M

Begin 2016 lanceerde modemerk H & M een chatbot op messenger-app Kik, waarmee klanten producten in hun catalogus konden zien, delen en kopen. Het begint met een paar eenvoudige vragen – heren- of dameskleding, het item dat je zoekt, stijlvoorkeuren – voordat je een aantal producten aanbeveelt. Gebruikers kunnen doorklikken naar een productpagina of het resultaat delen met andere Kik-contacten.

Kip

Kip, een winkelbot voor teams, is een heel interessante bot in deze ruimte. Van kantoorbenodigdheden tot snacks, Kip verzorgt de complexe coördinatie om iedereen in het team toe te voegen aan de groepsorder. De bot introduceert een nieuw e-commerce concept genaamd de “teamwagen”. Hier kunnen meerdere leden in de chat worden toegevoegd aan de winkelwagen, en de beheerder kan ervoor betalen. Op deze manier maakt Kip een manier van winkelen mogelijk die tot nu toe niet beschikbaar was.

1800 bloemen

Met de Facebook-bot van 1800 Flower kunnen gebruikers bloemen en geschenken verzenden. U kunt producten selecteren op basis van het soort evenement (verjaardag, bruiloft, verjaardag, enz.) En de bot biedt suggesties voor verschillende geschenken. Je kunt de bloemen dan meteen kopen via de app en verzendkosten ontvangen.

Nest

Het lingeriemerk van American Eagle Outfitters, Aerie, ontwikkelde een bot voor de Kik-berichtenapp. Met de bot van Aerie kunnen gebruikers producten zoeken op basis van niveaus voor stemming, voering en push-up, of via een “dit of dat” -lay-out.

De echte unieke eigenschap van de bot is deZE of DIE optie – gebruikers krijgen een afbeelding van twee verschillende stijlen te zien en hoeven alleen maar op “Dit” of “Dat” te drukken om hun smaak te verfijnen en het juiste product te vinden. Na een paar rondes van de game kan de bot gepersonaliseerde aanbevelingen doen op basis van je stijlvoorkeuren.

Whole foods

Met Whole Food’s chatbot kunnen klanten die door de winkel browsen producten vinden en met een paar tikken in een chatbot van Facebook Messenger, recepten voor een aanstaande maaltijd vinden. Klanten kunnen een emoji selecteren, zoals een jalapeno of een banaan, en vervolgens recepten bekijken die betrekking hebben op die producten.

Met de chatbot kunnen klanten mixen en matchen door een woord te typen, een keuken te kiezen (zoals Tex Mex) en een emoji toe te voegen aan de tekstchat. Ze kunnen ook trefwoorden selecteren en recepten kiezen voor speciale diëten.

Bron: digitaltrends.com

Gezondheidszorg

Medwhat

Deze chatbot is bedoeld om medische diagnoses sneller, gemakkelijker en transparanter te maken voor zowel patiënten als artsen. MedWhat wordt aangedreven door een geavanceerd machine-leersysteem dat steeds accurater antwoorden biedt op gebruikersvragen op basis van gedrag dat het “leert” door interactie met de mens.

Naast het steeds groter wordende scala aan medische vragen van MedWhat, put de bot ook uit enorme hoeveelheden medisch onderzoek en wetenschappelijke peer-reviewed artikelen om zijn reeds aanzienlijke rijkdom aan medische expertise uit te breiden.

Woebot

Woebot is gemaakt door een team van Stanford-psychologen en AI-experts en maakt gebruik van korte dagelijkse chatgesprekken, stemmingsregistratie, samengestelde video’s en woordspelletjes om mensen te helpen met het beheren van hun geestelijke gezondheid.

In plaats van te werken aan machine learning-technologieën, is Woebot veel deterministischer. Aangezien het botergegevens verzamelt en alle teksten en emoji’s verwerkt die een patiënt zou kunnen invoeren, volgt de bot de takken van een beslissingsboom om persoonlijke antwoorden te bieden.

UCLA medisch centrum

Interventionele radiologen aan de Universiteit van Californië in Los Angeles hebben een virtuele radioloog gecreëerd die klinische beslissingsondersteuning biedt aan anderen.

De AI-gestuurde toepassing biedt de verwijzende arts de mogelijkheid om informatie aan de patiënt te communiceren, zoals een overzicht van een interventionele radiologiebehandeling of de volgende stappen in een behandelplan, allemaal in realtime. De virtuele assistent is gebouwd op een basis van meer dan 2.000 voorbeeldgegevenspunten, ontworpen om vragen te weerspiegelen die vaak naar voren komen tijdens een consult met een interventionele radioloog.

Gezondheid tikken

Healthtap heeft de missie om toegang tot gezondheidszorginformatie en -hulpbronnen voor iedereen gemakkelijker te maken, zowel individueel als op de werkplek. Met Health Tap’s Facebook chatbot kunnen patiënten snel uitvinden waar ze mogelijk last van hebben en hoe ze het moeten behandelen.

Met de chatbot hebben mensen eenvoudig toegang tot de kennisbank van het bedrijf, bijvoorbeeld wat u moet doen als uw baby langer dan een week luieruitslag heeft gehad. Met de chatbot kunnen mensen ook vragen stellen.

Nieuws en publicatie

CNN

CNN was een van de eerste nieuwsorganisaties die lid werd van de KIK Bot Shop .

Wanneer u de CNN-bot gebruikt, kunt u ervoor kiezen om topverhalen of verhalen per onderwerp te lezen, maar het doel is om de CNN-bot slimmer te maken. Hoe meer je kiest voor verhalen die je leuk vindt, hoe slimmer de bot krijgt over je voorkeuren en wat je wilt lezen.

Washington Post

The Washington Post’s Facebook Messenger bot-functie’s dagelijkse top nieuwsverhalen. Gebruikers kunnen vegen om vijf nieuwsitems te bekijken en verder gaan dan de krantenkoppen door te kiezen voor meer verhalen te lezen vergelijkbaar met die op het scherm. Wanneer daarom wordt gevraagd, kan de bot ook de nieuwste verhalen over een specifiek onderwerp vullen wanneer een algemene nieuwsvraag wordt gesteld.

TechCrunch

Met de TechCrunch-chatbot voor Messenger blijft u op de hoogte van de onderwerpen en verhalen die belangrijk voor u zijn. U kunt zich abonneren op verschillende onderwerpen, auteurs of gedeelten van de site en de bot stuurt u nieuwsartikelen van TechCrunch over de dingen waarin u het meest geïnteresseerd bent.

NBC

NBC lanceerde zijn NBC Politics BOT op Facebook Messenger kort voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. NBC Politics Bot stelde gebruikers in staat om via Facebook contact op te nemen met de gesprekspartner om actuele nieuwsonderwerpen te identificeren die van belang zijn voor de verschillende demografieën van het netwerk. Na het begin van de eerste interactie, bood de bot gebruikers aangepaste nieuwsresultaten op basis van hun voorkeuren.

Media & entertainment

Disney

Om een ​​jonger publiek aan zich te binden, lanceerde Disney een chatbot met een personage uit de animatiefamilie over misdaad in 2016, Zootopia .

Disney nodigde fans van de film uit om misdaden op te lossen met luitenant Judy Hopps, de vasthoudende, lang hoofdige protagonist van de film. Kinderen kunnen Lt. Hopps helpen bij het onderzoeken van mysteries zoals die in de film door interactie met de bot, waarbij onderzoeksvragen worden onderzocht op basis van gebruikersinput. Gebruikers kunnen suggesties doen voor het onderzoek van Lt. Hopps, waarop de chatbot zou reageren.

Powerrangers

Power Ranger filmfans kunnen chatten met en leren Power Rangers te zijn vanuit hun chatbot “Alpha 5”. Gebruikers kunnen een volledig persoonlijke, spontane chat met Alpha 5 hebben, alsof ze zijn “gekozen” als een van de Power Rangers. Gebruikers kunnen chatten met Alpha 5 op Facebook Messenger, Kik of Twitter. En in ruil voor het leren hoe een Power Ranger te worden, ontvangen ze ook exclusieve content voor de film.

StubHub

De stubhub-bot helpt gebruikers bij het vinden van kaartjes voor evenementen en concerten, terwijl de IFTTT-bot informatie van andere apps en services naar uw Skype-chat kan leiden. Dit kan nuttig zijn voor een aantal dingen – zoals het ontvangen van nieuwswaarschuwingen, pings over vermeldingen van sociale media, waarschuwingen van andere diensten, het bekijken van het weer, op de hoogte worden gehouden van belangrijke e-mails of een aantal dingen waarvoor je de “recepten” van IFTTT hebt geconfigureerd kijk uit voor.

Beeldcredits: Microsoft

Mode schoonheid

Sephora

De Franse schoonheid en cosmetica retailer Sephora lanceerde zijn chatbot op Kik in maart 2016.

Wanneer u het opent, vraagt ​​het Kik-gebruikers om enkele belangrijke details over zichzelf te geven in de vorm van een quiz die enkele seconden in beslag neemt. De Sephora-bot zal zelfs gerichte vragen stellen over uw smaak om de perfecte productaanbevelingen te geven, net als een echte verkoopmedewerker. Vervolgens kunnen Kik-gebruikers aankopen doen zonder de berichten-app te verlaten.

Het bedrijf ontwikkelde ook een chatbot genaamd de Sephora Virtual Artist op Facebook waarmee mensen verschillende lipkleuren kunnen proberen met selfie-foto’s.

Burberry

Burberry lanceerde zijn chatbot voor Messenger tijdens Fashion Week september 2016. De Burberry-bot toont klanten nieuwe kleding om te kopen, bekijkt de modeshow die wordt gehouden in Makers House in Londen en vertelt gebruikers over de nieuwe collectie. Het geeft mensen ook de keuze om op knoppen te drukken en door een doolhof te navigeren, onderweg vind je afbeeldingen van de nieuwe modecollectie.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger’s chatbot “TMY.GRL” maakt gepersonaliseerde, schaalbare gesprekken mogelijk met fans rond de Fall 2016-lijn van het merk en zijn TommyXGigi-collectie. Het doel is om een ​​conciërge-stijlervaring te repliceren door middel van geautomatiseerde berichten. TMY.GRL leert de gewoonten, context en intentie van consumenten begrijpen om de inhoud, informatie of betrokkenheid die gebruikers zoeken, beter te voorspellen en te bieden.

Reizen

KLM

KLM Royal Dutch Airlines heeft een geweldige bot gebouwd op Facebook Messenger . Als u een klant van KLM bent, kunt u uw vluchtbevestiging, uw instapkaart, herinneringen voor het inchecken, updates van de vluchtstatus en toegang tot medewerkers van de klantenservice ontvangen, allemaal in Messenger. Het belangrijkste is dat u nog geen andere app hoeft te installeren, u hoeft KLM alleen maar goed te keuren als een messenger-contact.

Snap Travel

Snap travel is een Facebook-bot die je een hotel vindt op basis van je budget en voorkeuren. De bot gebruikt kunstmatige intelligentie om Expedia, Priceline en meer dan 100 andere sites te zoeken voor de beste deal en beweert ‘geheime deals’ te hebben.

U hoeft alleen uw reisstad en datums in te voeren om aanbevelingen te ontvangen. Dan kunt u hotels rechtstreeks in de koerier boeken.

Hip Munk

Reizigers kunnen “Hello Hipmunk” vragen om reisadviezen, aanbevelingen en vlucht- en hotelinformatie op Skype of Facebook Messenger. De bot biedt aanbevelingen voor duidelijk Engelse zoekopdrachten, zoals wanneer de beste tijd is om van de ene plaats naar de andere te reizen. De antwoorden van de chatbot kunnen worden gefilterd met behulp van zinsneden als “laat me alleen non-stops zien” of “Ik heb liever Jet Airways”.

Skyscanner

Stuur een Facebook Messenger-bericht naar Skyscanner, chat met de bot en het zal u helpen vluchten te zoeken. U krijgt niet alleen de mogelijkheid om een ​​bestemming, luchthaven van vertrek en datums in te voeren om vluchten te zoeken, maar u krijgt ook ideeën voor de goedkoopste bestemmingen vanaf uw dichtstbijzijnde luchthaven. Wanneer u een bestemming invoert, splitst de bot vluchten op in categorieën: goedkoopste, kortste en beste. Je kunt ook “overal” typen om een ​​aantal interessante suggesties te krijgen.

Expedia

De Expedia-bot helpt boekhotels van reizigers. Het is opgezet als een rudimentaire hotelzoekmachine die een locatie en datum in beslag neemt en gebruikers vijf verschillende opties vindt. De bot laat hen later de Expedia-site bezoeken om ze te boeken.

In een blogpost op de bedrijfswebsite, beschreef David Fleischman, vice president van global product, het gebruik van natuurlijke taalverwerking door de bot: “De bot werkt op een gestructureerde gespreksstroom: het analyseert de verstrekte informatie en vraagt ​​de gebruiker om andere relevante gegevens in te voeren punten om een ​​zoekopdracht te voltooien “.

Voedsel

Pizza Hut

Met Pizza Hut’s kun je bestellingen plaatsen voor pizza en andere producten met je Twitter-account of Facebook-messenger. Je kunt favoriete of opgeslagen bestellingen van elke Amerikaanse locatie van de restaurantketen opnieuw rangschikken door rechtstreeks met de Pizza Hut-accounts te chatten op Twitter of Facebook. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht via de chatbot en u kunt ook antwoorden krijgen op veelgestelde vragen en toegang krijgen tot informatie over recente Pizza Hut-promoties.

Het enige dat u hoeft te doen is zoals hun Facebook-pagina (of hun Twitter-profiel volgen) en uw betalingsinformatie instellen.

Taco Bell

Met de bot van Taco Bell, TacoBot, kunnen gebruikers eten bestellen via Slack, een instant-messaging-service die door bedrijven wordt gebruikt voor interne communicatie. U kunt vragen stellen over het menu van TacoBell en het zal artikelen aanbevelen. Van daaruit kunt u uw ophaallocatie kiezen en uw bestelling plaatsen.

Burger King

De Facebook-chatbot van Burger King begroet gebruikers zodra ze de dienst openen. Nadat gebruikers hebben gereageerd, wordt gevraagd of ze een bestelling willen plaatsen, waarbij ze de optie krijgen om op de knop Ja of Nee te drukken.

Als consumenten positief reageren, geeft de chatbot een carrouselversie van het menu van de fastfoodketen weer. Individuen kunnen op de “select” -knop onder elk voedselitem drukken om hun keuze aan te geven, wat de chatbot zal vragen “Make it a meal?”

Consumenten kunnen de vragen van de bot volgen om de rest van hun bestelling in te vullen, of de locatie selecteren waarop ze de maaltijd zullen ophalen. Locatie-opties verschijnen ook in een carrousel-achtige indeling.

Wings top

Met het sociale bestelplatform van Wingstop kunnen klanten hun bestellingen plaatsen op Twitter- en Facebook-messengerplatforms. Zo werkt het: een potentiële klant kan “order” of “#order” tweeten naar de Twitter-handle van het bedrijf, @Wingstop, of direct de bedrijfspagina op Facebook Messenger om het bestelproces te starten. In beide gevallen wordt de interactie vervolgens afgehandeld via een privégesprek om de bestelling te voltooien. Ook wordt aan diners verteld waar hun dichtstbijzijnde Wingstop-locatie is en wordt een geschatte ophaaltijd gegeven.

Dominos

Domino’s heeft een Dom Juan Valentijnsdagchatbot voor Tinder gelanceerd. De chat-bot verschijnt als een normaal profiel in uw Tinder-app. Je kunt naar rechts vegen om overeen te komen, zodat je toegang hebt tot een gesprek met de bot.

Zodra u bent gematcht, wordt u gevraagd op een link te klikken waarmee de bot wordt gestart.

Je kunt dan kiezen tussen ‘cheesy’ of ‘dough-mantic’ chat-upregels, die dan aan je worden gevoerd.

Deze regels kunnen in uw Tinder-chat worden gekopieerd en geplakt.

Hier zijn enkele ophaallijnen:

    • “Een pizza die ik wil, een pizza jij. Laten we er een date van maken en het kan liefde zijn in het eerste deel! “
    • ‘Ik heb alleen peper – ogen voor jou.’
  • “Je hebt een pizza mijn hart gestolen.”

Chatbot in uw CRM

Deze afbeelding toont een voorbeeld van een zeer gebruikelijke integratie tussen Slack en CRM-bot (customer relationship management).

Hier voegt de Salesforce-bot klantinformatie toe aan een gesprek in Slack.

Zoals u ziet, haalt de CRM-bot relevante informatie uit Salesforce die specifiek is voor de context en plaatst deze in het gesprek. Zoals je zou kunnen raden, is er veel meer informatie in het CRM-systeem voor die client, maar de bot post slechts een beknopt en contextueel relevant fragment van de beschikbare informatie.

Bots als routers tussen mensen

Een bot kan fungeren als een gebruiker / operator en de gebruiker verbinden met een menselijke serviceprovider. Op dezelfde manier dat lyft en Uber je verbinden met een menselijke driver, kan een bot je verbinden met een andere mens die dan alles faciliteert, van IT-ondersteuning tot songwriting.

Een goed voorbeeld hiervan is Sensay. Met de Sensay-bot kun je direct verbinding maken met een echt mens als je advies of inspiratie nodig hebt. Het werkt op verschillende platforms en op verschillende apparaten.

Hoewel sommige van de diensten die de mensen leveren, Sensay gebruikers verbindt, zou het moeilijk zijn om te repliceren met een bot, de feitelijke handeling van het verbinden van mensen is alledaags en kan eenvoudig door een bot worden uitgevoerd.

Integratie door derden

Statsbot

Van Google Analytics tot Merkato, WorkDay tot Concur, gebruikers hunkeren naar eenvoudige integraties die hen tijd besparen en ze productiever maken. Statsbot is een geweldig voorbeeld van een integratiebot. Het haalt informatie uit Google Analytics, Mixpanel en andere marketingsystemen en integreert de inzichten van deze systemen in Slack.

De kerntaak hierbij is dat gebruikers niet context-schakelen tussen apps om de informatie te krijgen die ze nodig hebben of om hun workflows uit te voeren. Ze willen converseren met de tools en services die ze gebruiken voor hun chat-apps.

vermaak

Swelly bot

Met Swelly kunt u kiezen tussen twee opties en de stemresultaten van alle gebruikers delen. Het is een heerlijke ervaring om terloops op voedsel, mode, vakantieplekken en meer te stemmen.

Project management

Howdy

Howdy laat managers automatisch informatie van hun teamleden verzamelen (ter vervanging van de standup-vergaderingen die veel managers dagelijks houden) en brengt die informatie terug naar de manager. Gebruikers kunnen de Howdy-bot trainen om multiple-question-scripts uit te voeren.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *