Beste WordPress-thema’s voor kleine en middelgrote bedrijven

6 min


117

Onze websites zijn alles, en het uiterlijk en de lay-out van onze website is een essentiële factor in de manier waarop wij onszelf als kleine en middelgrote bedrijven profileren.

Voor WordPress-gebruikers (wat een groot aantal van ons is), wordt dit gedefinieerd door het gekozen thema voor onze site. Het is geen verrassing dat een vraag die ik altijd opduik in bloggroepen, de vraag is naar de beste thema’s voor kleine en middelgrote bedrijven.

Beste WordPress-thema's voor kleine en middelgrote bedrijven - illustratie

Over het algemeen zijn pro-thema’s een goede manier voor bedrijven. Hoewel je ze moet betalen, hebben ze vaak betere ondersteuning en worden ze vaker bijgewerkt. Toch is er nog steeds een overvloed aan pro-thema’s om uit te kiezen.

Om u te helpen de beste op te pikken voor uw zakelijke behoeften, hebben we zes thema’s geselecteerd die perfect zijn voor (de meeste) kleine en middelgrote bedrijven .

Wanneer u uw WordPress-thema kiest, zijn er een paar dingen die alle goede thema’s moeten zijn, zoals:

  • Eenvoudig te navigeren
  • Schoon en overzichtelijk
  • Mobiel responsief (dit is enorm )
  • Heb goede ondersteuning (onderschat dit niet – een regelmatig bijgewerkt thema hebben en één met veel steun kan ervoor zorgen dat uw site op de beste manier blijft functioneren op de lange termijn)
  • Compatibiliteit met de doelstellingen van uw site (als u wilt verkopen, zorg dan dat deze goed werkt bij de verkoop van e-commerce)
  • Aanpasbaar en gemakkelijk te bewerken
  • Ondersteunt noodzakelijke / populaire plug-ins
  • Bonus: meertalige vertalingen (vooral voor internationale bedrijven, zoals AdEspresso)

Dat is veel om over na te denken en het vinden van het thema dat bij je uitstraling past en al deze kwalificaties heeft, kan veel tijd en energie kosten. Om het proces net iets eenvoudiger te maken, heb ik zes van mijn favoriete, go-to WordPress-thema’s voor kleine en middelgrote bedrijven opgeschreven. Elk thema op deze lijst voldoet aan alle hierboven genoemde criteria .

1. Totaal

Total is een mooi, schoon en modern WordPress-thema dat een van de eerste is die ik aanbeveel voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is gemaakt door WP Explorer en heeft gratis updates en ongelooflijke ondersteuning. Dit thema is uiterst aanpasbaar en ongelooflijk gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften.

beste wordpress thema's 2016

Als ik het aanpasbaar zeg, dan meen ik dat; er zijn meer dan 50 verschillende modules die u kunt gebruiken om pagina’s of berichten te bouwen, waarbij u de exacte lay-out van uw dromen ontwerpt. U kunt ook gebruik maken van shortcodes om door te gaan met het plaatsen van de gewenste inhoud waar u hem nodig hebt.

beste wordpress-thema's voor kleine en middelgrote bedrijven

Een van mijn favoriete functies: dit is een thema dat klaar is voor vertaling, dus bedrijven die inhoud of services aanbieden die relevant zijn op internationale schaal, kunnen hier veel baat bij hebben.

Schermopname 2016-08-30 om 3.25.15 PM

Het totaal is $ 59 en bevat 6 maanden ondersteuning van WP explorer (u kunt uitgebreide ondersteuning aanschaffen). Bekijk de demo en meer informatie hier .

2. Divi

Divi is gemaakt door Elegant Themes en is een van de populairste WordPress-thema’s ter wereld. Het is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is met 332.967 gebruikers bekend geworden dankzij de geweldige paginabuilder die je kunt slepen en neerzetten. Met deze builder kunt u de structuur van uw pagina’s echt aanpassen via een eenvoudig te gebruiken interface. Voor degenen onder ons die niet zo technologisch onderlegd zijn, is dit ongelooflijk.

beste wordpress-thema's kleine en middelgrote bedrijvenDeze lay-out heeft de populaire sectie “functies”, weergegeven onder een hoofdkop, waarmee u verschillende aspecten van uw bedrijf of product kunt benadrukken. Gebruikers kunnen op de verschillende vermelde functies klikken om meer informatie over elk te krijgen. Dit is een geweldige manier om uw gebruikers snel over uw merk en uw product te vertellen en biedt ongelooflijk eenvoudige navigatie.

wordpress thema's SMB

Dit thema is klaar voor e-commerce, met organisatorische opties zoals het kunnen opnemen van ‘best beoordeelde producten’, verkoopitems en recente recensies in een zijbalk.

beste wordpress-thema's voor kleine en middelgrote bedrijven

Divi kost $ 69, en je kunt de demo hier bekijken .

Winkelier

Als u een site bent met de nadruk op uw online storefront, moet winkelier een thema zijn om te overwegen. Hun eCommerce-functies sluiten naadloos aan op de WooCommerce-plug-in (die ik ten zeerste aanbeveel). Dit maakt het eenvoudiger om meer verkopen te krijgen en de conversies te verhogen.

Schermopname 2016-08-30 om 1.49.05 PM

Winkelier heeft ook geweldige functies en elementen voor het maken van pagina’s, zoals degene die producten met hetzelfde attribuut vermeldt, zoals use case of kleur. Het maken van pagina’s die zijn gewijd aan artikelen die worden verkocht of goedgekeurd en die uw best verkopende producten markeren, is een snel en eenvoudig proces.

Schermopname 2016-08-30 om 1.52.07 PM

Dit thema komt met een bijgevoegde blogoptie (wat sommige eCommerce-centrale thema’s niet doen). De blogopmaak is net zo overzichtelijk en georganiseerd als de rest van het ontwerp van de site. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​portfolio te maken, wat een geweldige manier is om producten of projecten waar je aan werkt, te laten zien. Startups en marketingbureaus kunnen deze functie ook uitstekend gebruiken.

Schermopname 2016-08-30 om 1.49.20 PM

Winkelier kost $ 59,00 om te kopen en je kunt het hier in actie zien .

4. Massieve dynamiek

Bedrijven gebruiken steeds vaker lay-outs met één pagina (enkele van de bovenstaande thema’s passen in deze categorie). Enorm dynamisch is een ander thema dat valt onder het formaat van één pagina, en het wordt geleverd met een geweldige website builder en verbluffende AJAX-effecten en -animaties.

Schermopname 2016-08-30 om 16.37.41 uur

Deze site wordt ook geleverd met een krachtige en sneller-dan-ooit-bouwer. U kunt beginnen met lege pagina’s of kiezen uit verschillende sjablonen om aan te passen hoe u wilt. De codering is helemaal rotsvast, en ik heb nog nooit een enkele cliënt die dit thema gebruikt klaagde over een glitch.

Schermopname 2016-08-30 om 4.41.13 PM

Dit thema is perfect voor bedrijven van alle soorten, inclusief eCommerce-sites met veel producten om te verkopen. Het is ook uitgerust met WooCommerce en een geweldige plug-in genaamd GoPricing. U kunt kiezen hoe u uw producten wilt weergeven, inclusief het aantal kolommen waarin uw producten moeten verschijnen.

Schermopname 2016-08-30 om 4.41.49 PM

Massive Dynamic kost slechts $ 59, inclusief alle toekomstige updates en zes maanden ondersteuning van ontwerper PixFlow (met meer ondersteuning beschikbaar om te kopen. Bekijk de live demo hier .

5. Onderneming (2.0)

Venture wordt geadverteerd als een professioneel bedrijfsthema, en dat is precies dat. Hun startpagina heeft meerdere gebieden waar u widgets van uw keuze kunt plaatsen, waardoor u voldoende maatwerk krijgt in wat u daar wilt laten zien.

Schermopname 2016-08-30 om 5.46.18 PM

Een van deze widgets bevat hun subpaginaswidget, waarmee u verschillende secties en ‘subpagina’s’ binnen een pagina kunt maken. U kunt dit gebruiken om bepaalde werknemers, producten of functies of uw merk of service te markeren.

Schermopname 2016-08-30 om 17.46.10 uur

Dit thema is klaar voor vertaling en het bevat ook een prachtig ingebouwd portfolio dat kan worden gebruikt om uw werk of de nieuwste projecten te markeren. Het ondersteunt ook WooCommerce.

Schermopname 2016-08-30 om 5.46.43 PM

Venture kan worden gekocht voor $ 69, en meer informatie (waaronder een live demo) kan worden gevonden hier .

6. Avada (4.0)

Avada is een van de meest verkochte thema’s van Theme Forest in 2016, dus je weet dat het de moeite waard is om naar te kijken. Dit thema is mooi en schoon. Het heeft een geweldige optie om een ​​video of GIF als header-afbeelding te gebruiken, waardoor uw site automatisch dynamischer wordt.

Schermopname 2016-08-30 om 5.01.16 PM

Dit thema is klaar voor Retina, dus gebruikers met een computerscherm voor een retina zullen niet teleurgesteld zijn. Het komt ook klaar voor vertaling, wat we al hebben besproken kan een enorm voordeel zijn. Ze bieden ook verschillende schuif- en maaibordopties, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw site en merk past.

Schermopname 2016-08-30 om 5.03.11 PM

Avada’s eCommerce-opties zijn geweldig; ze laten de gebruiker kiezen hoeveel producten ze per pagina willen zien, en de producten in de online catalogus hebben prachtige productpreviews, met prijzen en informatie over de waarderingen vooraan en centraal.

Schermopname 2016-08-30 om 5.07.15 PM

Avada is beschikbaar voor aanschaf voor $ 59 en bevat gratis updates. Lees meer informatie en bekijk de live demo hier .

Laatste gedachten

Nieuwe thema’s worden voortdurend ontwikkeld en sommige bedrijven zullen een deskundige ontwikkelaar inhuren om een ​​thema speciaal voor hen te maken.

Als jouw thema niet op deze lijst staat, maar fantastisch voor je werkt, geweldig! Maar als u op zoek bent naar een thema voor een nieuwe site of uw huidige wilt upgraden, zijn deze WordPress-thema’s perfect voor (de meeste) kleine en middelgrote bedrijven.

Ze hebben allemaal fantastische ondersteuning, zijn mobiel responsief, kunnen worden aangepast en zijn prachtig, met schone, gemakkelijk te navigeren lay-outs.

Wat denk je? Gebruikt uw site een van deze thema’s? Misten we uw favoriete WordPress-thema voor MKB’s en startups? Laat ons een bericht achter en laat ons weten wat je ervan vindt!  


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format