De 3 vragen die u moet stellen over uw leadadvertentie formulier - DeLaatbusiness

De 3 vragen die u moet stellen over uw leadadvertentie formulier

5 min


121
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het was al lang frustrerend om leads van social media-advertenties te verzamelen voordat de lead-advertenties van Facebook erbij kwamen.

Doordat mobiele gebruikers snel een formulier kunnen openen in de app (in plaats van te moeten vertrekken naar een andere, langzaam ladende, data-verslindende bestemmingspagina) en Facebook automatisch alle informatie die het kan invullen, zullen gebruikers veel meer geneigd zijn om converteren.

De 3 te stellen vragen op de leadadvertentieformulieren van Facebook - illustratie

De lead-advertenties van Facebook zijn een waardevol hulpmiddel voor bedrijven van elke omvang , zodat we informatie van relevante gebruikers kunnen verzamelen om leads te koesteren. Dit is vooral waar gezien de formulieren zo aanpasbaar zijn, waardoor we bijna alles kunnen vragen wat we willen.

Zoals veel bedrijven en verkopers weten, kan het stellen van de juiste vragen een wereld van verschil maken wanneer u een lead probeert om te zetten in een klant en een verkoop sluit, dus dit bericht gaat een kijkje nemen op de vragen om te stellen op lead advertentievormen (en diegene die je niet zou moeten doen) .

1. Naam en e-mail

Dit lijkt voor de hand te liggen, maar het is echt belangrijk, dus het staat op onze lijst met vragen om te vragen over formulieren voor leadadvertenties. Zoek de naam van de gebruiker op (op

Krijg de gebruikersnaam (minimaal hun voornaam) en krijg altijd hun e-mailadres. Ik raad specifiek aan om te focussen op het e-mailadres in plaats van op het telefoonnummer . Wanneer u als gebruiker een e-mailadres opgeeft, heeft het niet het gevoel dat er veel op het spel staat, hoewel sommige minder vaak een telefoonnummer vermelden.

We zijn er zo aan gewend SMS-berichten te verzenden dat als de meesten van ons een telefoontje krijgen van een onbekend nummer waar we niet op wachten, velen van ons het zullen negeren. We lezen in ieder geval het onderwerp van een e-mail voordat we beslissen of we het willen negeren of niet. E-mails zijn ook handiger; gebruikers kunnen de tijd nemen om ze te lezen wanneer ze daadwerkelijk een moment hebben, waarbij telefoontjes / sms-berichten soms meer een onderbreking kunnen zijn.

vragen die moeten worden gesteld op leadadvertentieformulieren

Het is eenvoudig maar effectief. Volledige campagnes worden alleen met deze informatie uitgevoerd en profiteren nog steeds van het bedrijf.

Bonus: als u hen een eBook of een korting stuurt in ruil voor hun informatie, openen ze waarschijnlijk de e-mail die u verzendt.

E-mail is niet alleen essentieel om contact te maken, maar ook om continu leidinggevend te zijn; het is buitengewoon belangrijk om nieuwe relevante namen voor uw e-maillijst te krijgen .

screen-shot-2016/09/13-at-8-40-01-pm

Dit campagnevoorbeeld heeft alleen om het e-mailadres van de gebruiker gevraagd; zelfs geen naam.

U kunt nog steeds een telefoonnummer aanvragen, maar als u alleen het een of het ander kiest, gaat u altijd met e-mail. Ik denk dat e-mail belangrijker is dan de naam (maar het is normaal gesproken altijd een goed idee om beide te vragen).

Hoewel deze twee vragen al automatisch worden gecontroleerd bij het maken van alle nieuwe leadadvertentieformulieren, is de e-mail in het bijzonder zo belangrijk dat ik deze niet van deze lijst wilde laten staan.

2. Postcode

Dit is niet van toepassing op alle bedrijven, maar is zeker geschikt voor merken die elk type locatiegerelateerd element in hun bedrijf hebben. Dit omvat verzendbeperkingen of bedrijven met verschillende vestigingen. Het vragen om de postcode of stad van een gebruiker is een effectieve methode om te bepalen of je de gebruiker van een lead naar een klant kunt converteren en naar welke afdeling / branche ze moeten worden gestuurd als dat nodig is.

vragen om te stellen op Facebook lead-advertenties

Als u te veel locatiegegevens vraagt, kan uw formulier snel rommelig worden.

Hoewel u om een ​​staat of een postcode kunt vragen, is het normaal gesproken een goed idee om er gewoon een te kiezen; hoe minder vormen een gebruiker moet invoeren of goedkeuren, hoe beter (zelfs als Facebook deze voor hen invult). Voor lokale bedrijven die alleen een lokaal publiek willen bereiken, moet u uw advertenties hierop richten.

3. Kwalificerende meerkeuzevragen

Naast de vooraf ingestelde demografische vragen waaruit u kunt kiezen, kunt u uw eigen vragen invoeren die u aan uw leads wilt vragen. Deze vragen moeten eenvoudig, beknopt en eenvoudig zijn . Ze moeten ook worden gebruikt voor het behalen van een vooropleiding .

Hoewel je alle vragen open kunt laten, heb ik gemerkt dat veel van mijn klanten meer succes hebben met hun campagnes wanneer ze eenvoudig te selecteren opties voor meerkeuze bieden .

screen-shot-2016/09/13-at-7-52-13-pm

Laten we zeggen dat ik een leadadvertentiecampagne voer om nieuwe klanten te vinden. Mijn vraag zou kunnen zijn “met welke schrijfservices heb je hulp nodig?” Antwoorden kunnen ‘ghostwriting’, ‘blogging’, ‘contentmarketing’ en ‘other’ zijn. Dit is vaak positief voor gebruikers die niet bekend zijn met je merk of product, en het is een geweldige manier om sommige van uw producten of services te laten zien.

screen-shot-2016/09/13-at-7-52-18-pm

Het doet nooit pijn om een “andere” optie voor gebruikers te selecteren; Ik raadde het aan . Op die manier hoeven ze niet iets te kiezen dat niet op hen van toepassing is, als ze denken dat ze niet in een van de andere antwoorden passen.

Wat je niet moet doen

Elk bedrijf verschilt enorm van het bedrijf ernaast (zelfs binnen dezelfde branche), dus de beste werkwijzen kunnen verschillen. Split-testen doet nooit pijn, waardoor u kunt bepalen wat het beste werkt voor uw bedrijf.

Best practices kunnen verschillen, maar slechtste praktijken meestal niet. In mijn ervaring zijn er een paar dingen die merken doen die de conversieratio’s van hun leadadvertenties aanzienlijk verlagen . Waaronder:

  • Te veel vragen stellen. Met leadadvertenties kunt u uw mobiele formulier vullen met een hoop vragen. Hoewel dit lijkt een goede zaak, zullen de meeste gebruikers een blik op die rekening en denk maar nope . Hoe meer vragen je stelt, hoe waarschijnlijker het is dat ze deze moeten invullen. Je verlaagt ook het aantal leads naar een aantal mensen die bereid zijn om zoveel informatie van tevoren te delen (velen niet).
  • Vragen om een ​​adres. Hoewel het gebruikelijk is voor veel gebruikers om veel persoonlijke informatie online te plaatsen, is het adres iets waarvan velen (terecht) gierig zijn. Als gebruikers een adresverzoek op het formulier zien, zal een ton van hen heel snel wegklikken. Als u een lokaal bedrijf bent en een postcode moet vragen, is dat prima; iets anders, ik zou het niet duwen.
  • Vragen om irrelevante informatie. Als alles wat je nodig hebt een e-mail, een naam en een postcode is, ga daar dan mee akkoord. Als alles wat je nodig hebt een naam en een e-mail is, bewaar het dan daar.

Hoewel u meer informatie kunt krijgen als u het nodig heeft of zou kunnen helpen, wordt het toevoegen van onnodige informatie gewoon een gedoe voor iedereen. Een goed voorbeeld zou zijn als ik besloot om een ​​bedrijfsnaam op te vragen voor mijn denkbeeldige leadadvertenties die mijn diensten promoten; hoewel dit relevant zou kunnen zijn voor sommige potentiële leads, huren veel van mijn klanten me persoonlijk in in plaats van via een bedrijf, en het zou niet van toepassing zijn.

vragen om te stellen op Facebook lead-advertenties

De lead generation-advertenties van Facebook maken het proces van leadgen eenvoudig voor zowel gebruikers als marketeers; maak het niet ingewikkeld.

Laatste gedachten

Lead-advertenties kunnen een enorme bron van nieuwe leads voor uw bedrijf zijn, vooral in combinatie met leadmagneten. Om uw ROI te maximaliseren, moet u echter de juiste vragen stellen op uw leadformulieren.

De specifieke kenmerken van deze vragen kunnen er voor elk bedrijf een beetje anders uitzien, maar eenvoud is altijd de sleutel. Door het verkrijgen van de essentiële informatie die je het meest nodig hebt (en niets anders), zal het aantal leads dat je krijgt toenemen.

In geval van twijfel kunt u zeer gerichte campagnes uitvoeren voor specifieke leadformulieren; je hoeft het niet bij slechts één te houden. Dit kan u de kans bieden om relevante vragen te stellen aan die doelgroepen, wat kan resulteren in betere leads. De grootste allure van leadadvertenties is het feit dat ze niet veel werk verzetten; hoe minder inspanning nodig is, hoe beter.

Wat denk je? Wat zijn uw belangrijkste vragen om te stellen op leadadvertentieformulieren? Hoe heb je de beste resultaten behaald? Laat het ons weten in de comments hieronder!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format