Facebook-advertentie Aangepaste doelgroepen: alles wat u moet weten - DeLaatbusiness

Facebook-advertentie Aangepaste doelgroepen: alles wat u moet weten

14 min


124
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

We zijn het er allemaal over eens: Facebook Custom Audiences is een van de – zo niet de meest – essentiële tools voor succesvolle Facebook-advertentiecampagnes. 

In dit bericht zullen we alles doornemen wat u moet weten over aangepaste doelgroepen : van instellen tot geavanceerde implementatie tot tactiek.

Als je te weinig tijd hebt, of als je deze informatie offline wilt, download dan het volledig bijgewerkte gratis e-boek:  The Ultimate Guide to Facebook Custom Audiences.

Als je al goed bekend bent met Facebook Custom Audiences, kun je gerust binnen het artikel blijven. Hier is de inhoudsopgave :

Als je nieuw bent, lees dan zeker vanaf het begin! Als je vragen hebt over een sectie, laat een reactie achter!

Een Facebook-aangepast publiek maken

Ga naar het gedeelte ‘Doelgroep’ van de Power Editor voor Facebook of Advertentiebeheer om uw eerste aangepaste doelgroep te maken.

In het Advertentiebeheer bevindt dit zich onder het gedeelte Hulpmiddelen. Selecteer ‘Doelgroepen’.

Aangepaste doelgroep van advertentiemanager

In Power Editor heeft het een eigen sectie, direct onder de werkbalk rechts onder uw advertentieaccountnummer:

power editor aangepast publiek

Aangezien dit je eerste aangepaste doelgroep is, moet je een nieuwe maken door op de groene knop ‘Audience maken’ te klikken. Een pop-upvenster wordt geopend en u wordt gevraagd welk type doelgroep u wilt maken:

 

Typen aangepaste doelgroepen

Er zijn veel soorten aangepaste doelgroepen en Facebook verhoogt ze elke dag.

 • Klantenlijst (ook bekend als standaard) Aangepaste doelgroepen
  Een lijst met e-mails, telefoonnummers of Facebook-gebruikers-ID’s die Facebook met zijn gebruikers zal matchen. Facebook komt meestal overeen met 60-80% van de contacten op uw lijst. Het uploaden van deze lijst moet meestal handmatig gebeuren, tenzij u een Custom Audience Sync-tool gebruikt .
 • Website Aangepaste doelgroepen
  In plaats van e-mailadressen of telefoonnummers van gebruikers, kunt u een trackingcode voor Facebook Pixels invoegen op uw website en uw Facebook-advertenties targeten op alle gebruikers die een specifieke pagina op uw website gedurende een bepaalde periode hebben bezocht (tot 180 dagen)!
 • App-activiteit Aangepaste doelgroepen
  U kunt doelgroepen maken op basis van de acties die mensen ondernemen wanneer ze uw app gebruiken – op Desktop of mobiel. Mobile heeft Desktop overtroffen op Facebook en de trend zet zich voort. Als er in uw bedrijf een app aan is gekoppeld, moet deze aangepaste doelgroepen gebruiken op Facebook.
 • Betrokkenheid Aangepaste doelgroepen

  U kunt doelgroepen maken van mensen die zich bezighouden met bepaalde advertentietypen of uw pagina. De duur van deze advertentietypen is 365 dagen, hoewel de meest recente vaak beter is – het is immers betrokkenheid .

 • Lookalike Audiences
  Zodra u een Custom Audience hebt gemaakt, kunt u Facebook vragen om een ​​bredere “Lookalike Audience” te maken om uw advertenties op te richten. Facebook zal zoeken naar patronen en kenmerken die uw huidige gebruikers, leads of klanten gemeen hebben – zoals leeftijd, geslacht of interesses – en een veel grotere lijst maken van zeer vergelijkbare gebruikers die hoogstwaarschijnlijk nooit eerder contact hebben gehad met uw bedrijf!

We zullen bekijken hoe we elk van deze kijkers één voor één kunnen maken en vervolgens een aantal tactieken kunnen volgen over hoe je ze kunt gebruiken.

Hoe maak je een “Klantenlijst” Aangepaste doelgroep

customer-file-maat-publiek
Laten we de opties “Klantenlijst” selecteren. Hier kunt u uw leads of potentiële klanten plaatsen. U hebt twee opties om uw klantenlijsten te synchroniseren:

 1. Upload uw publiek handmatig in een .txt of .csv bestand.
 2. Synchronisatie met uw e-mail CRM naar uw Facebook Ads-account

 

1 – Handmatig uploaden

Omdat Facebook alleen MailChimp-integratie biedt, is de kans groot dat je een bestand moet voorbereiden met de contacten die je aan je aangepaste publiek wilt toevoegen. Gebruik een CSV / Excel-bestand of open een eenvoudige teksteditor en voeg één waarde per regel als volgt in:

 • email1@gmail.com
 • email2@gmail.com
 • email3@yahoo.com
 • email4@outlook.com

Opmerking: u kunt verschillende gegevenstypen niet mengen – dus het moeten alle e-mails zijn, of alle telefoonnummers, enz.

customer-list-upload-facebookGeef je aangepaste doelgroep een korte, gemakkelijk te onthouden naam die deze specifieke doelgroep beschrijft. Sommige ideeën omvatten ‘voormalige klanten’, ‘e-mailaanmeldingen’ of iets dergelijks.

Uiteindelijk wilt u dit veld gebruiken om notities in te voegen telkens wanneer u een nieuw publiek toevoegt.

2 – Synchroniseren met uw e-mail CRM

Met een  Custom Audience Sync-tool kunt u ervoor zorgen dat de leads die u in uw e-maillijst ophaalt automatisch worden gesynchroniseerd met uw aangepaste doelgroepen (of omgekeerd, met de uiterst krachtige Lead-advertenties van Facebook ).

Met de Data Sync-functie van AdEspresso hoeft u nooit meer handmatig te uploaden! We hebben constant aangepaste doelgroepen bijgewerkt op basis van uw e-mail- of klantenlijsten! Voor meer informatie, bekijk hier onze Facebook-gegevenssynchronisatiefunctie  of meld je aan voor een gratis proefversie (deze is inbegrepen!).

Hoe een “Aangepaste doelgroep van de website” te maken

website op maat-publiek

Wat doe je als je geen voldoende grote database met e-mails, Facebook-gebruikers-ID’s of telefoonnummers hebt om je eigen aangepaste doelgroepen te maken?

U raadt het al: website aangepaste doelgroepen! Voor deze functie hoeft u geen gegevens te hebben over de gebruikers die u wilt targeten. Het enige dat u hoeft te doen, is wachten op een gebruiker om uw website te bezoeken. Dankzij een speciale trackingcode – de Facebook Pixel – herkent Facebook gebruikers en voegt deze automatisch toe aan een doelgroep, waardoor ze klaar zijn om opnieuw getarget te worden met advertenties.

Hoe de Facebook-pixel te installeren en te controleren

Voor alle anderen (maak je geen zorgen, je kunt het doen!), Ga naar je Facebook Pixel-tabblad in Advertentiebeheer

create-facebook-pixel

Belangrijke opmerking: er kan slechts één pixel per advertentieaccount zijn!

 1. Klik op Pixel maken (als je al een Pixel hebt, zie je de knop ‘Een pixel maken’ niet)
 2. Voer een naam in voor uw pixel. Aangezien er slechts één pixel per advertentieaccount is, kiest u een naam die uw bedrijf vertegenwoordigt.
 3. Controleer of u het vakje hebt aangevinkt om de voorwaarden te accepteren
 4. Uw Facebook Pixel volgt meerdere gebeurtenissen, afhankelijk van de pagina.

U wilt de Pixel toevoegen aan alle pagina’s die u wilt bijhouden , dus vraag een ontwikkelaar om hulp of gebruik een plug-in die dit automatisch voor u doet. De Pixel zal ook enigszins veranderen als je dingen wilt volgen buiten alleen ‘websitebezoekers’ (zoals leads, aankopen, etc.).

Voor WordPress heb je geluk: we hebben een 100% gratis plug-in, Pixel Caffeine .

En als u wilt controleren of uw Facebook Pixel werkt, downloadt u de gratis Google Chrome-extensie Pixel Helper .

pixel-helper

Wat zijn standaardevents?

De Pixel houdt niet alleen “bezoekers” bij. De Pixel zal , indien correct geïnstalleerd, meerdere gebeurtenissen volgen die websitebezoekers op uw site tegenkomen met kleine variaties op de code. bij standaard-events pixels

We zullen niet ingaan op elke unieke gebeurtenis (zoals hoe het uw leads en aankopen van klanten bijhoudt ), maar  we raden aan een ontwikkelaar te betrekken om de hoeveelheid tracking die u op uw site kunt uitvoeren te maximaliseren.

Aangepaste doelgroepen voor geavanceerde websites

Opmerking: deze sectie over geavanceerde WCA’s is bedoeld voor marketeers die redelijk ervaren zijn met de aangepaste doelgroepen van Facebook.

Facebook heeft in 2016 upgrades uitgebracht die zeer gedetailleerde targeting mogelijk maakten op basis van de intensiteit van interesse die bezoekers weergeven terwijl ze op uw website zijn. Kortom, u kunt beginnen met het richten van uw meest geïnteresseerde prospects voordat u zelfs maar weet wie ze zijn!

standaardgebeurtenissen voor aangepaste doelgroepen

Kies onder Websiteverkeer  de parameter ‘Aangepaste combinatie’ om aan de slag te gaan . U moet overschakelen naar ‘Geavanceerde modus’ om deze functies te bekijken, en Facebook kan al dan niet allemaal zijn uitgerold naar uw specifieke advertentieaccount. U kunt targeten:

 • Frequentie: hoe vaak een websitebezoeker een actie uitvoert, dwz een pagina bezoekt. Dit is momenteel de meest robuuste en is uitgerold naar de meeste advertentieaccounts
 • Dynamische datum: hiermee kunt u bezoekers targeten die een bepaald datumbereik hebben bezocht in plaats van een vastgesteld aantal eerdere daten
 • Geaggregeerde waarden: dit is de totale tijd die een persoon heeft besteed aan een pagina of een combinatie van pagina’s
 • Apparaten: dit omvat Android, iOS, desktop en andere mobiele apparaten. U kunt deze uitsluiten of opnemen.

Bovendien kunt u de bovenstaande opties combineren met targeting op basis van de Standard Events- website die bezoekers ook gebruiken.

aangepaste combo

De combinaties grenzen aan eindeloos, dus raak niet te verdwaald! We raden aan om het eenvoudig te houden en te experimenteren met alleen de frequentie eerst!

Een aangepaste doelgroep maken voor ‘App-activiteit’

Aangepaste doelgroepen voor app-activiteiten
Omdat mobiel het dominante platform is voor Facebook-advertenties, is het alleen maar logisch dat het maken van doelgroepen op basis van app-activiteit snel een van de belangrijkste vormen van aangepast publiek wordt .

U kunt bijvoorbeeld mensen targeten die eerder uw app hebben gebruikt, maar die de afgelopen maand niet zijn teruggekeerd naar uw app. Of u kunt mensen targeten die een item aan hun winkelwagentje hebben toegevoegd in uw app, maar het nooit hebben gekocht. Target ze met een kortingsbon en voila!

Hoofdstuk 4 - App-activiteit 2

U kunt doelgroepen maken op basis van acties die een gebruiker wel of niet heeft uitgevoerd in uw app! 
Er zijn 14 acties (of niet-acties) die je momenteel kunt targeten, maar de meest populaire zijn:

 • Onlangs uwapp geopend
 • Onlangs een aankoop voltooid
 • Grote aankopen voltooid
 • Bereikte een bepaald niveau in je spel

 

Hoe een “Betrokkenheid” Aangepast Publiek te creëren

aangepaste aangepaste doelgroepenEen van Facebook’s nieuwste aangepaste doelgroepen is betrokkenheid. Met andere woorden, hoe mensen hebben gereageerd op uw advertenties of op uw Facebook-pagina.

verloving custom-publiekDeze 4 typen aangepaste publieksdoelstellingen openen echt de deuren voor bedrijven die het volume aan publieksgrootte missen met andere opties.

Aangepaste doelgroepen voor video-engagement

Wanneer u een advertentie met een video maakt, kunt u aangepaste doelgroepen maken van iedereen die de video heeft bekeken of slechts een percentage van de video! U kunt videoadvertenties doen om gebruikers te betrekken bij het kenbaar maken van uw merk.

video-betrokkenheid-maat-publiek
Dit kan nu zijn eigen aangepaste doelgroep zijn, die u naar uw verkooppagina, een e-book of een meer traditionele advertentie kunt sturen!

video-betrokkenheid-maat-publiek-opties

Inzet van leadadvertenties voor aangepaste doelgroepen

Als marketeer weet u zeker dat u weet wat Lead Lead-advertenties van Facebook zijn – we hebben u zelfs een handleiding gegeven over het synchroniseren van uw lead-advertenties met uw e-mail CRM . Maar wist u dat u de  mogelijkheid hebt om mensen te targeten die uw hoofdadvertentie hebben geopend, maar niet hebben geconverteerd?

hoofdadvertenties betrokkenheid aangepaste doelgroep
Ze gaven je bijna hun telefoon of e-mail … maar iets stopte hen. Met onze zeer niche-herschikking kunt u ze opnieuw targeten met een andere hoofdadvertentie of zelfs een meer traditionele advertentie die hen naar een inzendformulier op een bestemmingspagina leidt!

Aangepaste doelgroepen voor Canvas-engagement

aangepaste betrokkenheid van canvas
Veel mensen imponeren met je Canvas-advertenties, maar de benodigde registraties krijgen niet waar je op hoopte? Nu kun je iedereen opnieuw targeten die rond heeft gespeeld of je Canvas-advertentie heeft uitgecheckt!

canvas-betrokkenheid-facebook

Aangepaste doelgroepen voor paginabetrokkenheid

 

page-betrokkenheid-maat-publiek
U kunt nu diegenen targeten die interactie hebben met uw advertenties of uw pagina. Dit betekent dat al die likes, reacties en shares niet langer ijdele statistieken zijn! Verheugen!

Facebook-pagina engagement-opties

Verward door alle opties? Laten we het afbreken:

Iedereen die zich met uw pagina heeft beziggehouden

Iedereen die uw pagina heeft bezocht of zich bezighoudt met de inhoud van uw pagina of advertenties op Facebook of Messenger.

Iedereen die uw pagina heeft bezocht: iedereen die uw pagina heeft bezocht, ongeacht de acties die ze uitvoeren

nam.

Mensen die zich bezighouden met een bericht of advertentie:

Alleen de mensen die zich bezighouden met een paginapost of advertentie. Betrokkenheid omvat reacties (leuk, lief, haha, wauw, verdrietig en boos), aandelen, reacties, klikken met de link of zelfs carrouselvegen.

Mensen die op een call-to-action-knop klikten:

Alleen de mensen die op een beschikbare call-to-action-knop op uw pagina hebben geklikt. Bijvoorbeeld: “Nu winkelen”

Mensen die een bericht naar uw pagina hebben gestuurd:

Alleen de mensen die een bericht naar uw pagina hebben gestuurd.

Mensen die uw pagina of een bericht hebben opgeslagen:

Alleen de mensen die uw pagina of een bericht op uw pagina hebben opgeslagen.

Houd er rekening mee dat het publiek van pagina-engagement minimaal 20 mensen moet zijn!

Hoe een “Lookalike” publiek te maken

lookalike-publiek-facebook
Hoewel standaard aangepaste doelgroepen handig zijn voor mensen die al interactie met u hebben, kunt u met een uiterlijk publiek honderdduizenden gebruikers vinden die u nog niet kennen, maar die waarschijnlijk uw klanten worden.

Het is niet moeilijk om te raden hoe krachtig deze functie kan zijn. U kunt bijvoorbeeld een aangepast publiek maken met 10.000 van uw klanten en een lookalike publiek krijgen met 200.000 mensen die erg op uw klanten lijken en klaar zijn om getarget te worden!

Het kleinste uiterlijk van het publiek is standaard 1,9 miljoen . U kunt een lookalike publiek maken van:

 • Pagina fans
 • E-maillijsten
 • Huidige / vorige klanten
 • Aangepaste doelgroepen van de website
 • App-activiteit
 • Betrokkenheid (video, app, berichten, enmoreverysoon)
 • Conversies / Standaardgebeurtenissen


Raadpleeg voor meer advies onze post op Facebook-lookalike doelgroepen .

Opmerking: een schijnbaar publiek wordt gemaakt voor slechts  ÉÉN land. Dit kan erg vervelend zijn voor internationale merken omdat ze meerdere doelgroepen moeten maken in Power Editor.Ter vergelijking: met  AdEspresso wordt het uiterlijk van het uiterlijk van een bezoeker  veel sneller.

Richt je Facebook-advertenties op een aangepast publiek

Targeting van doelgroepen is uiterst eenvoudig. Begin met het openen van Facebook Ads Manager of Power Editor en maak een nieuwe advertentie.

Nadat u de advertentie van uw advertentie heeft gemaakt, komt u in het gedeelte ‘Doelgroep’. Kies de eerste optie, “Aangepaste doelgroepen”.

Schermopname 2016-05-19 om 8.24.14 PM

Begin gewoon met het typen van de naam van de aangepaste doelgroep die u wilt targeten en selecteer deze in de lijst met automatisch aanvullen. Als u wilt, kunt u meer dan één aangepast publiek selecteren om uw bereik te vergroten .

Nadat u een doelgroep heeft geselecteerd, merkt u dat als u er met de muisaanwijzer overheen beweegt er twee pictogrammen verschijnen. De X verwijdert uw doelgroep en op de pijl-omlaag klikken geeft u de mogelijkheid om de doelgroep uit te sluiten .

Als u een e-commercebedrijf bent, lees dan eerst ons  e-commerce aangepast  blogbericht – het staat vol met tips!

3 manieren om uw campagnes te stimuleren met aangepaste doelgroepen

Nu u weet hoe u alle verschillende soorten doelgroepen kunt maken, is het tijd om over te schakelen van zelfstudies naar tactieken.

Hoe u uw lijsten segmenteert, hangt er echt van af wat voor soort bedrijf u gebruikt. Laat me u een paar voorbeelden geven en dan laat ik het aan u over om te begrijpen wat beter voor u is.

1) Groei de likes van je Facebook-pagina’s (goedkoop)

Als uw product een langetermijnactivum is dat elke serieuze onderneming moet zoeken, kan aangepaste doelgroepen een goedkope manier zijn om uw contacten op uw pagina te laten lijken. Maak eenvoudig een campagne voor Facebook-advertenties gericht op een aangepast publiek met al uw contacten.

Om te voorkomen dat u geld verspilt, sluit u al uw bestaande paginaventellers uit van uw targetingopties. Ze hebben uw pagina al leuk gevonden en geven doorgaans geen waarde toe.  De kans is groot dat veel van uw bestaande klanten niet de moeite hebben genomen om uw pagina leuk te vinden. Dit is een schande, want het betekent dat ze – bij wijze van hun geld – je grootste fans zijn.

2) Krijg verloren klanten terug

Hoe vaak heb je een geweldige site ontdekt om hem later te vergeten? Dit gebeurt duidelijk vaak, zelfs als je een geweldig product hebt gekocht. Dit kan ook het geval zijn voor uw oude klanten.

Om dit op te lossen, maakt u een aangepast publiek met een lijst van alle mensen die in het verleden iets van u hebben gekocht , maar u hebt recent niets gekocht en richt hen met advertenties over uw nieuwe producten. Ze kennen je al en vertrouwen je, omdat ze in het verleden van je hebben gekocht. Gebruik dit! Herinner hen eraan dat ze in het verleden zaken met je hebben gedaan en misschien een zoete deal aanbieden omdat ze al heel lang klanten zijn.

In dit specifieke geval zijn het beste type Facebook-advertenties rechterkolom of nieuwsfeed-advertenties die naar een ad hoc-bestemmingspagina wijzen om die gebruikers opnieuw te betrekken. Onderschat Right Column-advertenties niet, ze zijn minder sexy en mensen klikken er minder op, maar meestal zijn ze echt goedkoop!

Denk eraan, ze weten het al, en vertrouwen je waarschijnlijk, dus gebruik dit om ze om te zetten. Maak een heel duidelijke en vriendelijke boodschap, gebruik je merk in de afbeelding of titel van de advertentie … ze weten het al en het zal vertrouwen brengen!

Hier is een mooi voorbeeld van een deskundige marketeer, Neil Patel. Hij weet dat ik zijn blog al heb bezocht en zich op zijn blog heb geabonneerd, zodat hij zijn naam en foto dapper in de advertentie gebruikt.

Neil Patel Facebook-advertentiesAls je de deal wilt zoeten, vertel hen dan dat je ze gemist hebt en dat je alleen voor hen een smakelijke speciale aanbieding hebt omdat je om je klant geeft.

In dit geval is het niet nodig diegenen uit te sluiten die al fan van uw pagina zijn, maar uw aangepaste doelgroep targeten en een aantal advertenties en demografische doelgroep splitsen om uw conversieratio te vergroten door alleen die subsets weer te geven die beter presteren.

U kunt nog complexer worden door hen te targeten die hun winkelwagentjes hebben verlaten, maar meer  daarover in aangepaste e-commerce-doelgroepen .

3) Up-selling van upgrades / nieuwe producten aan bestaande klanten

aangepaste doelgroep klantretargeting

Het is gemakkelijker om te verkopen aan iemand die al iets van je heeft gekocht dan aan een totale onbekende.

Creëer een aangepaste doelgroep met uw meest actieve gebruikers , en als het zinvol is voor uw bedrijf, segmenteer ze dan op basis van het soort product dat ze meestal kopen of het abonnementsniveau als u een SaaS-oplossing verkoopt.

Nadat u ze hebt gesegmenteerd, maakt u een campagne met een zeer specifieke advertentie . Verspil geen tijd met generieke advertenties over u … het zijn loyale klanten … promoot de verkoop van een product dat goed past bij wat ze al hebben gekocht of bespreek ze met de voordelen van het upgraden van hun abonnement.

Ik raad u aan de verschillende aangepaste doelgroep die u target, te splitsen en te kijken welke u meer omzet genereert .

Met AdEspresso (een B2B-software) als voorbeeld, splitsen we onze lijsten gewoonlijk op deze manier:

custom_audience_list_adespresso

 • Gebruikers die zich hebben aangemeld maar nooit een campagne hebben gemaakt, gebruikers die een campagne hebben gemaakt maar het gebruik van het platform, actieve gebruikers, hebben gestopt
 • Op advertentietype: gebruikers die de installatie van mobiele apps promoten, gebruikers die e-commercewebsites promoten, gebruikers die Facebook-pagina’s promoten
 • Nieuwsbriefabonnees die zich nog niet hebben aangemeld voor AdEspresso

We gooien nog meer tactieken in ons ebook, The Ultimate Guide To Facebook’s Custom Audiences – dus zorg ervoor dat je het bekijkt!

Wees ook niet verlegen om te experimenteren met verschillende soorten Facebook-advertenties met uw aangepaste doelgroepen. Ze zijn meer dan 12 vanaf deze post!

Geavanceerde tactieken met AdEspresso

AdEspresso biedt momenteel twee opties beschikbaar aan zijn gebruikers die een stapje hoger zijn dan Power Editor :

Aangepast publiek zoeken met Rapid Lookalike Creation

Facebook aangepaste doelgroep zoeken

Met onze filters voor aangepaste doelgroepen kunt u gemakkelijk lookalikes maken van al uw bestaande doelgroepen.

Trek ze gewoon uit met onze eenvoudige en gemakkelijk 
te gebruiken zoekfunctie! U kunt ook zoeken op aangepaste doelgroepnaam naast de bron.

AdEspresso’s Asset Manager

asset manager-facebook
Met onze vermogensbeheerder kunt u nu doelgroepen maken en indelen op manieren die voorheen niet mogelijk waren. U kunt honderden unieke doelgroepen maken door doelgerichtheid (niet-aangepaste doelgroepen) te combineren met aangepaste doelgroepen. Geef het een kans!

asset manager-facebook-adespresso

Laatste woord over aangepaste doelgroepregels en legaliteit

Laten we tot slot een paar bureaucratie eens bekijken. Ik raad u aan om de volledige Servicevoorwaarden van Facebook Custom Audience te lezen   . Maar aangezien ik kan raden dat de meesten van jullie dat niet zullen doen, is hier een zeer korte samenvatting van de TWEE dingen die u MOET weten als u niet wilt dat uw account wordt opgeschort .

 1. U kunt alleen aangepaste doelgroep maken met gegevens (e-mail, telefoonnummers, UID) waarvoor u toestemming hebt gekregen om deze te gebruiken. Toevoegen aan uw privacybeleid is voldoende. Om nog duidelijker te zijn: u kunt geen gegevens gebruiken die op openbare websites of op Facebook zijn geplaatst. Ja, geen Facebook schrapen!
 2. U kunt geen mensen in uw aangepaste doelgroepen houden die hebben gevraagd om zich af te melden voor uw andere klantenlijsten (dwz uw e-maillijsten). Dus als iemand zich afmeldt voor uw nieuwsbrief, moet u hem of haar ook van uw aangepaste publiek verwijderen.

Kortom: houd uw aangepaste doelgroepen altijd op de hoogte!

Als u zich aanmeldt voor een AdEspresso gratis proefperiode , ervaart u deze eerste hand met onze ingebouwde functie voor aangepaste doelgroepen Sync!

Conclusie

Facebook-advertenties Aangepaste doelgroepen zijn een zeer krachtige tool om uw verkopen te verhogen tegen een zeer concurrerende prijs .

Ik weet zeker dat je veel andere creatieve manieren kunt vinden om het meeste uit hen te halen , deel ze alsjeblieft in de reacties!

Zoals altijd, is mijn suggestie om het meeste uit uw marketingbudget te halen, om uw Facebook-advertenties altijd te splitsen  … met AdEspresso natuurlijk!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format