Facebook-advertenties en Direct Mail gebruiken om meer verkoopleads te genereren - DeLaatbusiness

Facebook-advertenties en Direct Mail gebruiken om meer verkoopleads te genereren

7 min


137
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

De kop ‘Save Time & Money’ op uw startpagina is lui-ass-berichten . Een van de belangrijkste redenen? Het is te generiek. Te cliché. Wanneer een van uw concurrenten hetzelfde zegt op hun startpagina, wordt het snel zinloos.

Je ziet dit vooral op B2B-websites, waar de door jargon geteisterde inhoud eruitziet alsof het letterlijk Command + C / Command + V’d was op elke website in die branche.

direct-mail-sales

Het resultaat is dat je niet van elkaar te onderscheiden zult zijn. Klanten die geen andere keus hebben, zoeken naar andere punten van differentiatie om het geluid te begrijpen. Namelijk, uw prijs.

Het slechte nieuws is echter dat dit probleem niet alleen is gereserveerd voor uw homepagina. Dezelfde me-too , copycat-aanpak strekt zich ook uit tot uw marketingtactieken. U gebruikt dezelfde berichten in dezelfde kanalen en vraagt ​​zich af waarom CTR’s en conversies er zo gemiddeld uitzien.

Terwijl de ‘eenhoorns’ bezig zijn dingen anders te doen om buitenproportionele opbrengsten te krijgen. Hier leest u hoe u dit kunt uitbreiden tot uw inspanningen op het gebied van lead generation.

Hoe Salesforce een gigant van $ 100 miljoen werd

Aaron Ross publiceerde oorspronkelijk in 2011 Predictable Revenue , maar het is al stevig verankerd in het startup-lexicon.

Deze beknopte, bruikbare gids beschrijft de primaire strategie die Aaron gebruikte om van Salesforce een omzet genererende machine te maken; toevoeging van $ 100 miljoen aan terugkerende inkomsten zonder gebruik te maken van cold calling.

Al vroeg in het boek schetst hij drie basismethoden voor het genereren van leads voor de meeste B2B-bedrijven, samen met hun voor- en nadelen .

leads

Bron 1. Persoonlijke verwijzingen

Persoonlijke verwijzingen zijn uiteraard een van de beste manieren om een ​​bedrijf te laten groeien. Deze mensen zijn in principe voorverkocht en het kost over het algemeen weinig moeite om de deal te sluiten.

Het probleem? Tenzij je een product hebt met krankzinnige netwerkeffecten, is groeien via viraliteit alleen ongelooflijk zeldzaam .

Dat betekent dat er niet genoeg persoonlijke verwijzingen binnenkomen op een consistente basis om de inkomsten op een zinvolle manier te schalen. En er is niet veel dat u kunt doen om meer verwijzingen proactief te laten groeien.

Bron 2. Inkomend

Inkomend is geweldig. Het werkt .

Je maakt een blog , gooit blogberichten op , zet een magneet op , verstuurt geautomatiseerde e-mails en converteert . Gemakkelijk.

Wat is er mis met deze aanpak?

Niets per se. Zolang je tijd hebt. Om te beginnen is inbound marketing waanzinnig tijdrovend.

Het maken van een enkele blogpost kan het grootste deel van een dag duren ( ten minste drie uurvoor de goede dingen). Doe dat nu verschillende keren per week, naast het ontwerpen, bouwen en schrijven van e-mailcampagnes, het plannen van al deze dingen, reageren op sociale berichten en werken aan grotere aanbiedingen of campagnes.

De ROI van deze methoden kost ook enige tijd om op te klimmen. Je gaat (uiteindelijk) vertrouwen op het verkrijgen van het grootste deel van je groeiende, gerichte verkeer van zoekmachines, wat betekent dat de kracht van je site in de loop van de tijd moet groeien in de ogen van de Google Goden.

Dus er is altijd …

Bron 3. Uitgaand

Sleeze

‘Koude’ tactieken zijn icky . Afhankelijk van je aanpak, zijn hun resultaten ook slecht.

De meeste koude e-mails worden bijvoorbeeld niet eens bezorgd . Het maakt dus niet uit hoeveel lijsten je hebt als kijkers niets zien dat je ze stuurt.

En niemand vindt het leuk om die spammy guy (of gal) op LinkedIn te zijn, iedereen de InMail opblazen met nutteloze rotzooi (althans, ik hoop dat ze dat niet doen).

Terzijde: sinds wanneer werd LinkedIn een of andere slordige nieuwe mashup van MySpace + Tinder ?! Vraag de vrouwen in je kantoor hoeveel LinkedIn-griezels ze recentelijk hebben gehoord.

Hier is de Predictable Revenue- aanpak een game-changer voor traditionele uitgaande methoden. Het legt een zware nadruk op account-based marketing (of verkopen) om ‘een voet tussen de deur’ te krijgen.

En het is enorm succesvol geweest als het goed is gedaan.

Funnelholic deelde bijvoorbeeld hun resultaten , uitgaande van de doorgaans middelmatige antwoordpercentages van 2-3% voor de meeste e-mailcampagnes om:

  • 60% open rente
  • 31% antwoordpercentage
  • 15 netto nieuwe vergaderingen

We kunnen zelfs een stap verder gaan: denk je echt dat besluitvormers – over het algemeen de hoogste mensen in een organisatie en het moeilijkst te bereiken – zich aanmelden voor webinars? Nee.

Ze hebben het te druk om een ​​slecht verkooppraatje te doorstaan. In plaats daarvan zullen die vol zijn met ‘manager’-niveau of andere beoefenaars die vastzitten in het onkruid, op zoek zijn naar tips en tactieken (maar je waarschijnlijk niet voor iets duurs in dienst nemen).

Het goede nieuws is echter dat je ‘outbound’ kunt doen op een ‘inkomende’ manier; gebruik maken van het beste van beide werelden om resultaten te behalen. U kunt zelfs lagen op Facebook-advertenties om de prestaties te verbeteren.

Hier is hoe.

Facebook-advertenties integreren met complexe verkopen

Elke dag kom je een blogpost tegen die luidt: “Facebook versus e-mail”. Alsof ze elkaar uitsluiten en je moet kiezen tussen de een of de ander.

Maar ze hebben het helemaal verkeerd.

De ‘ customer journey ‘ die mensen nemen om uiteindelijk te converteren is een puinhoop. Het is helemaal over de plaats. Ze raken verschillende wegen, mediums, kanalen en apparaten; regelmatig stuiteren op een zeer niet-lineaire manier.

Dat betekent dat het niet Facebook versus e-mail is, maar Facebook + e-mail.

Gebruik de twee samen voor verbluffende resultaten . Wanneer ze samen worden gebruikt, bereiken Facebook-advertenties + e-mail klanten die 22% meer kans hebben om te kopen .

Omdat ‘omnichannel shoppers’ de norm worden. En hun levensduurwaarde is 30% groter dan die met één kanaal.

Facebook biedt een paar krachtige manieren om uw inspanningen in andere kanalen te ondersteunen en te integreren.

Hun aangepaste doelgroepen zijn er altijd al geweest, waardoor je specifieke segmenten van mensen kunt maken van e-mailadressen, telefoonnummers, bezochte sites (of links), enz. Dat betekent dat je vrijwel iedereen kunt retargeten – zelfs een direct mailinglijst .

Maar wacht, er is meer!

Billy

Facebook heeft onlangs ook nieuwe manieren aangekondigd om offline verkopen bij te houden en te vergroten :

Adverteerders hebben nu een manier om transacties die in de winkel of via de telefoon plaatsvinden, aan hun advertenties te koppelen. Met de offline conversie-API kunnen bedrijven transactiegegevens uit hun klantendatabase of kassasysteem afstemmen op rapportage van advertenties, waardoor ze de effectiviteit van hun advertenties in realtime beter begrijpen.

Adverteerders kunnen de offline conversie-API gebruiken om:

  • Bekijk real-time resultaten als transacties plaatsvinden in de winkel en via de telefoon.
  • Krijg demografische inzichten over mensen die kopen.
  • Optimaliseer toekomstige campagnes.

Met Facebook-advertenties nu kunt u niet alleen integreren met andere online kanalen zoals e-mail, maar ook offline zoals e-mail.

Hier is hoe.

Stap 1. Begin met Direct Mail

Er is een reden waarom uw mailbox thuis nog steeds vol staat met kortingsbonnen in 2016.

Ongelooflijk, direct mail werkt nog steeds. 60% van de ontvangers heeft ook de gepromote website bezocht volgens een USPS-studie (waarbij klanten die voor de eerste keer winkelen het meest worden beïnvloed).

Dit geldt zelfs voor B2B-scenario’s, waarbij een bureau direct mail gebruikte om bedrijven te targeten ten noorden van $ 30 miljoen en een responspercentage van 25% ontving.

Het is anders. En dat is waarom het opvalt; een bovengemiddelde respons krijgen ondanks het feit dat het zo eenvoudig is.

De meeste ‘direct uit de winkel’ direct mail-stukken (waar je eenvoudig naar binnen kunt gaan om een ​​logo + tekst aan te passen) zijn een Google weg. Anders duiken bedrijven als Lob op om bedrijven zoals Amazon en Square in staat te stellen fysieke post te verzenden via API’s.

lobafbeeldingsbron )

Als u iets op maat wilt doen, begin dan met BFF’s te worden met slimme, lokale commerciële drukkerijen. Ze moeten verschillende ideeën hebben voor verschillende materialen en ontwerpconcepten die andere bedrijven in het verleden hebben gebruikt.

Van daaruit komt het neer op creatieve uitvoering om te definiëren hoe het eruit gaat zien en voelen.

Let op: je fotografeert gericht, specifiek, persoonlijk en gedenkwaardig. Dat betekent een handgeschreven notitie, enkele gepersonaliseerde bevindingen voor genoemd bedrijf of prospect, en wat vindingrijkheid.

Dit Topo-artikel heeft nog meer ideeën, samen met een slimme anekdote over hoe een bedrijf een lege iPad-doos stuurde aan leidinggevenden voor een grote conferentie, en hen aanspoorde hun geschenk op te halen in de stand van het bedrijf.

Stap 2. Bepaal uw volgmethoden

Er zijn twee primaire, eenvoudige manieren om direct mail-resultaten te volgen.

De eerste is unieke telefoonnummers. Meestal 800 exemplaren, die teruggaan naar een groot account, bedrijf, segment, industrie, stad, regio, etc.

De tweede zijn gepersonaliseerde URL’s. U stelt aangepaste domeinen in (ter ijdelheid en memorabiliteit) en verwijst ze eenvoudig naar de bedoelde plaats. We concentreren ons hier omdat het doel is om mensen terug te brengen naar uw site en tactieken met meerdere kanalen te combineren met Facebook-advertenties.

Als u bijvoorbeeld verwijzende domeinen gebruikt, kunt u mensen naar een specifieke bestemmingspagina sturen die voor hun bedrijf is gemaakt. Of u kunt ze naar een portfolio / casestudysectie sturen die het werk voor bedrijven net als die van hen belicht.

Het (overbodige) punt is dat je moeilijk bereikbare, specifieke mensen terug kunt krijgen naar een zorgvuldig opgebouwde boodschap. En volg het hele ding. En retarget hen.

Stap 3. Combineer nu met Facebook-advertenties

Deze aanpak is geweldig voor een langere, consultatieve verkoop die een tijdje duurt om zich te ontwikkelen. Dat is waarom het 6 – 8 raakt om een ​​verkooplood te krijgen.

Eén slim direct mail-stuk gaat het niet snoeien. Er moeten dus in de loop van de tijd meerdere kanalen zijn om resultaten te krijgen.

Gelukkig kunt u met de aangepaste doelgroepen van Facebook een pixelcode toevoegen om een ​​publiek van mensen te maken die een specifieke pagina (of URL) raken. Dat betekent dat je er een kunt maken voor al die piepers die door het verwijzende domein gaan dat je net hebt ingesteld.

EN, het betekent dat je verschillende campagnes kunt maken voor degenen die stuiteren tegen diegenen die rondkijken, een introductieaanbieding downloaden, enz.

publiek creëren

Het beste van alles is dat deze retargeting-campagnes van tevoren zijn gemaakt en geautomatiseerd, zodat u die tweede, derde of vierde aanrakingen kunt uitvoeren zonder dat uhandmatig al het werk hoeft te doen.

Conclusie

Marketingcampagnes zouden niet moeten bestaan ​​uit het eenvoudigweg aanvinken van vakjesen het doen van wat de rest doet. Anders kunt u hetzelfde gemiddelde rendement verwachten.

Degenen die uitbreken met aanzienlijk bovengemiddelde resultaten, doen dat omdat ze hun eigen weg banen en niet de kopieën vooropnemen.

Een van de beste kanalen die rijp zijn voor experimenten en die plotseling weer in zwang raakt, is ouderwetse direct mail. Maar vooral wanneer u het combineert met de technologische vooruitgang van vandaag en andere complementaire kanalen.

En met geautomatiseerde Facebook-advertenties behoudt u dezelfde lasergerichte benadering en combineert u deze met tijdige herinneringen die automatisch het aantal aanrakingen leveren dat nodig is om moeilijk bereikbare verkoopleads te genereren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format