Feature Announcement: Boost jouw bedrijf met integratie van nieuwe Facebook-advertenties - DeLaatbusiness

Feature Announcement: Boost jouw bedrijf met integratie van nieuwe Facebook-advertenties

4 min


145
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

De old-school massamedia vormen van reclame op televisie, radio en print heersten al eeuwenlang. Ze hebben de aandacht van je doelgroep gekregen, maar je betaalde ook dat je bericht werd gezien door ontelbare duizenden die het niets konden schelen. Die dagen zijn voorbij.

Social media-reclame heeft een heel nieuw tijdperk ingeluid van spectaculair verfijnde berichten, van welke marketeers van vroeger alleen maar kon dromen. Adverteerders op Facebook kunnen betalen om hun advertenties te laten zien aan mensen van specifieke leeftijdsgroepen, buurten, demografieën en belangengroepen in een publiek van meer dan twee miljard maandelijkse actieve gebruikers. Wilt u dat uw advertenties alleen naar minder dan 30 Beyonce-fans in San Francisco gaan? Geen probleem.

ManyChat was al een krachtig platform om verkeer van Facebook-advertenties te helpen kwalificeren. Klanten van ManyChat in onroerend goed, e-commerce, verzekeringen, onderwijs, restaurants en meer maken allemaal gebruik van Messenger Marketing om Facebook-advertentieverkeer te kwalificeren, zodat alleen de warmste leads worden doorgegeven aan een CRM, aan het verkoopteam of aan een product bestemmingspagina.

Someone on Messenger Interacts with a ManyChat bot
Someone on Messenger Interacts with a ManyChat bot
Logo

We hebben de lat nu weer verhoogd. Met de integratie van Facebook Ads van ManyChat is ManyChat uw one-stop-shop om uw advertenties te maken, te targeten en te publiceren en eenvoudig dat verkeer in uw favoriete flow te haken. Geen lompere copy-paste van JSON-code! Van quizzen tot weggeefacties, interactieve formulieren tot couponcodeaflossingen, webinaraanmeldingen en dagelijkse uitdagingen, met ManyChat kunt u uw advertentieverkeer inschakelen, koesteren en converteren.

Maar daar hielden we niet mee op! In een Messenger Marketing-industrie kunt u met ManyChat uw advertentietargeting drastisch verbeteren en tegelijkertijd uw kosten per conversie verlagen. Hoe?

Dynamische targeting.

Mind is Blown

Laten we zeggen dat een abonnee genaamd Jack via ManyChat inschrijft voor een webinar. ManyChat kan vervolgens communiceren met Facebook om uw aangepaste en vergelijkbare doelgroepen dynamisch bij te werken om de groep mensen die uw advertenties bereiken, beter af te stemmen. Je vertelt in feite aan de advertentie-algoritmen van Facebook: “Vind mij meer mensen zoals Jack!” En als Jill zich aanmeldt, voeg je haar toe. En de volgende persoon, en de volgende en volgende en volgende … Totdat uw Facebook-advertenties alleen worden getoond aan de mensen die waarschijnlijk uw product of dienst zullen kopen.

De oprichting van een dynamisch publiek

Als Facebook-advertenties geen deel uitmaken van je groeistrategie, zouden ze dat waarschijnlijk wel moeten zijn. En als ze dat al zijn – begrijpt u de kracht van wat u van ManyChat krijgt. Betere targeting. Lagere kosten per conversie. 1 interface van het maken van advertenties tot kwalificatie en overdracht. Marketeers – geniet ervan!

Hier is een klein beetje how-to om je op weg te helpen. Het creëren van een aangepaste doelgroep binnen ManyChat is eenvoudig. Selecteer tijdens stap 3 van het maken van uw advertentiecampagne Aangepaste / uiterlijk gelijkende doelgroep maken in de vervolgkeuzelijst Een aangepast doel selecteren.

Stap 1 bij het instellen van een aangepast publiek met ManyChat

Kies Aangepast publiek op het volgende scherm.

Stap 2 - Kies Aangepast publiek

Geef vervolgens uw nieuwe aangepaste doelgroep een naam. Als u nog niet bent geabonneerd op uw bot, moet u dit doen voordat u doorgaat.

Geef vervolgens uw nieuwe doelgroep een naam en filter door uw abonnees om diegenen te selecteren die u in uw doelgroep wilt opnemen. Klik ten slotte op ‘doelgroep maken’ om uw doelgroep te uploaden naar Facebook Business Manager.

Stap 5 - Selecteer doelgroep

Op dezelfde manier is het maken van een lookalike publiek ongelooflijk eenvoudig. Selecteer uiterlijk uiterlijk bij het maken van uw advertentiecampagne Lookalike Audience.

Selecteer Lookalike Audience

Op het volgende scherm geef je de aangepaste doelgroep op die door Facebook wordt gebruikt als referentiemodel voor het vinden van nieuwe, vergelijkbare leads. U moet ook een lijst opgeven van landen / regio’s waar vergelijkbare personen moeten worden gevonden en het percentage van de meest vergelijkbare populatie waaruit u wilt zoeken. Klik vervolgens op ‘Maken’ om uw lookalike publiek in te dienen. Gemakkelijk!

Het creëren van een dynamisch aangepast publiek is ook ongelooflijk eenvoudig met ManyChat. Als u abonnees wilt toevoegen aan een van uw aangepaste doelgroepen, moet u profiteren van onze nieuwe actie Facebook Custom Audience in ManyChat (u kunt ze ook via een regel toevoegen). Maak eerst een nieuwe actie en kies Facebook Custom Audience uit de lijst met opties.

Kies "Facebook Custom Audience" uit de lijst met beschikbare acties

Vervolgens wordt u gevraagd het Ad-account te kiezen dat is gekoppeld aan de aangepaste doelgroep die u in gedachten heeft en vervolgens de specifieke aangepaste doelgroep waaraan u dynamisch abonnees wilt toevoegen.

Kies de aangepaste doelgroep waaraan u abonnees wilt toevoegen

Op dit moment wordt u mogelijk gevraagd om u te abonneren op uw eigen bot, als u dat nog niet heeft gedaan. Je zult dit moeten doen om door te gaan. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan. Je bent klaar om te gaan!

Druk op de knop Opslaan om verder te gaan

U hebt nu een one-stop-shop voor Facebook-advertenties, van het maken van advertenties tot klantconversie. Krachtige dynamische en lookalike publieksfunctionaliteit laat je je richten op de juiste mensen als nooit tevoren. Binnen één dashboard kunt u gebruikmaken van inzichten uit de geïntegreerde advertentierapportage en hebt u een grondige zichtbaarheid van de campagneprestaties. U kunt nu werkelijke opt-ins volgen, niet alleen advertentieklikken in Advertentiebeheer. Nooit meer heen en weer schakelen tussen tabbladen en platforms en schermen.

De ingebouwde wizard voor het maken van advertenties van ManyChat maakt campagnes eenvoudig direct in te stellen en te beheren binnen het platform. Ondertussen is de feitelijke abonneebeleving meer dan ooit: abonnees worden automatisch in gesprekken met uw bot opgenomen. Dit alles samen betekent een betere ROI voor u en een betere ervaring voor u en uw abonnees.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format