Hoe de profs de exacte aantal kliks (clicks) op hun links en CTA's kennen - DeLaatbusiness

Hoe de profs de exacte aantal kliks (clicks) op hun links en CTA’s kennen

1 min


130
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Met heatmaps kun je snel zien welke delen van een webpagina de meeste ‘ klikactie ‘ krijgen. Ze zijn perfect voor presentaties en uitleg aan teamleden van hoog niveau over welke problemen met de website u kunt tegenkomen en welke delen van uw site mogelijk moeten worden verbeterd.

Wanneer u echter echt precies wilt weten hoeveel klikken elk element op een webpagina krijgt , komt het Crazy Egg Overlay-rapport van pas. Om duidelijk te illustreren hoe nuttig dit rapport is, kunt u de volgende gevallen van gebruik overwegen:

  • Verbeter doelgerichte CTA’s – Sleutelknoppen en koppelingen die belangrijke conversies genereren, moeten altijd worden bijgehouden. In het rapport Overlay kunt u precies weten hoe vaak op die knoppen is geklikt tijdens een opgegeven periode. Het kan zijn dat het verminderen van het aantal klikbare pagina-elementen het aantal waardevolle CTA-klikken verhoogt.
  • E-commerce-afbeeldingsgalerijen – U kunt snel zien hoeveel afbeeldingen werkelijk nodig zijn om op uw productpagina’s te laten zien wanneer u weet hoeveel mensen op uw afbeeldingen klikken. Mogelijk heeft u te veel afbeeldingen waarop bezoekers kunnen klikken, waardoor ze worden afgeleid van uw belangrijke knoppen ‘Toevoegen aan winkelwagentje’ of ‘Nu kopen’.
  • Gelieerde Links – Als u inkomsten uit partnerlinks verdient, is het cruciaal om te weten hoeveel mensen erop klikken, bijvoorbeeld bij het controleren van financiële rapporten die uw partners u sturen.

Zoals u kunt zien, weet iedereen die hun online bedrijf serieus neemt precies hoeveel klikken er nodig zijn voor hun on-page-elementen. Het mooie van het Crazy Egg Overlay-rapport is dat er geen gecompliceerde set-up vereist is om individuele klikken bij te houden . U hebt geen ontwikkelaar nodig om element-ID’s in te voegen op elke afzonderlijke koppeling – maak gewoon een momentopname van Crazy Egg voor de webpagina’s die u wilt bijhouden en laat de gegevens binnenkomen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format