Hoe krijg je 1.000 nieuwe volgers van Instagram binnen één maand - DeLaatbusiness

Hoe krijg je 1.000 nieuwe volgers van Instagram binnen één maand

15 min


123
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Instagram is in populariteit gestegen.

Het platform had in september 2017 800 miljoen gebruikers , een stijging van meer dan 30% ten opzichte van een jaar eerder.

Als je net begint met advertenties voor sociale media, kan Instagram een geweldige plek zijn om te beginnen

In welk stadium uw bedrijf zich ook bevindt, ervoor zorgen dat uw Instagram-strategie up-to-date is, zal een enorm bereik helpen verzekeren!

Als je snel een trouwe volgeling wilt opbouwen of versterken, hebben we specifieke tactiekengeschetst om je te helpen 1.000 nieuwe volgers op Instagram te bereiken in slechts één maand.

Deze strategieën zullen snel opleveren. Hoewel er veel manieren zijn om geleidelijk een community op te bouwen die blijft hangen , zorgen deze ideeën voor duurzame resultaten – in een fractie van de tijd .

Dit bericht breidt uit naar onze 2016- post over het onderwerp (die u onderaan in het artikel vindt).

Deze ideeën zijn nog steeds relevant, maar van bovenaf hebben we de nieuwste tips gegeven!

1. Wees een probleemoplosser voor uw kijkers

Terwijl bijna alle merken een vorm van publieksonderzoek uitvoeren die hun strategie voor sociale media onderbouwen, zijn maar weinig merken er in geslaagd echt waarde toe te voegenmet hun Instagram-inhoud.

Om iets zinvols te bezorgen, stel jezelf de volgende vragen:

 • Ben je gericht op het juiste gebruikerssegment?
 • Aan welke soorten vragen denkt dit publiek te denken?
 • Hoe kunt u de problemen van uw publiek in uw advertenties helpen oplossen ?

Als je net begint en probeert uit te vissen wie je wilt targeten met je Instagram-advertenties, zijn gebruikers die al eerder contact hebben gehad met je bedrijf een uitstekende plaats om te beginnen. Omdat ze al nieuwsgierig zijn naar je producten en diensten, zullen bestaande gebruikers je waarschijnlijk volgen op Instagram voor de nieuwste updates en implementaties!

Tips voor beginners: als u gebruikers-e-mails of telefoonnummers hebt, kunt u met deze gegevens aangepaste doelgroepen maken . U kunt nog specifieker worden en aangepaste doelgroepen voor uw advertenties maken op basis van de app-activiteit van gebruikers of zelfs Facebook-videoweergaven . Het richten van deze zeer actieve gebruikers gaat een heel eind op weg naar het efficiënt verkrijgen van nieuwe volgers!

Door aangepaste doelgroepen te maken, kunt u uw advertenties voor de juiste mensen weergeven, maar om ervoor te zorgen dat ze volgers worden , moet u een stap verder gaan en de gegevens gebruiken om praktische advertenties te ontwikkelen die vragen van volgers beantwoorden.

Hoe weet je wat hun vragen zijn?

Je hebt veel tools binnen handbereik. De vraaganalysator van BuzzSumo zal bijvoorbeeld de meest populaire vragen die op forums, e-commercesites en Quora worden gesteld, beantwoorden over het onderwerp van uw keuze. Als u bijvoorbeeld een nieuw paar draadloze hoofdtelefoons op de markt brengt, willen we dit graag weten over het product:


Bron ]

U kunt deze gegevens gebruiken om meer gerichte advertenties te ontwikkelen. Help uw gebruikers en zij zullen converteren naar volgers ! Andere tools hiervoor zijn Google Keywordand Social Mention .

Wanneer een merk slaagt in gebruikersonderzoek, is het resultaat een meer genuanceerde advertentie :

Het nachtkledingmerk Lunya laat zien hoe doelbewust het bedrijf de levensstijlkeuzes van zijn doelgroep heeft begrepen. Ze hebben zich gerealiseerd dat deze groep op zoek is naar loungewear die verschillende doelen dient – van atletiek tot mode tot reizen. Het onderzoek onderstreept duidelijk de beslissing van het merk om zijn producten vanuit verschillende invalshoeken te benadrukken, waardoor kijkers naar de veelzijdigheid van de producten kijken.

Het is van cruciaal belang om te begrijpen wie je probeert te bereiken op een gedetailleerd niveau om hun aandacht vast te houden en ze om te zetten van kijker naar volgeling .

2. Probeer een Cinemagraph

Met de meerderheid van Instagram-adverteerders die focussen op afbeeldingen of video’s in één frame, heb je de mogelijkheid om je te onderscheiden van de massa als je de twee combineert !

Cinemagraphs zijn nog steeds foto’s met een kleine beweging die in een korte, herhalende lus wordt afgespeeld:

Deze beweging wordt ” Harry Potter-achtig ” genoemd. Het voegt zeker een beetje magische aantrekkingskracht toe aan je advertenties en houdt de kijker langer op je post terwijl ze proberen uit te zoeken wat er aan de hand is! U kunt cinemagraphs publiceren als geanimeerde GIF’s of in andere video-indelingen.

Als je beelden hebt die je wilt opvouwen – of als je regelmatig foto’s maakt die echt in de feed van een kijker zijn gepropt – is de cinemagraph een techniek onder de radar die die extra kant kan toevoegen.

Vooral als u subtiel wilt zijn over uw promotie , kan een cinemagraph de aandacht vestigen op uw inhoud zonder uw product op de kijker te dwingen. Hier kan een ondernemer een Kronaby-horloge op een minder opvallende manier presenteren, wat een gevoel van rust en rust in de natuur oproept – het tegenovergestelde van wat veel kijkers van een technologie-advertentie zouden verwachten.

Deze tegenstrijdigheid maakt het stuk aantrekkelijker .

In slechts twee dagen had deze cinemagraph 23109 keer bekeken, wat aantoont hoe magnetisch het formaat kan zijn om de aandacht te vestigen! Hoe meer aandacht, hoe meer mogelijkheden om volgers toe te voegen!

3. Maak aparte verhaaladvertenties voor maximaal bereik

Om snel volgers voor Instagram te bouwen, gebruik je de advertentie-indeling Story. Agentschappen rapporteren 2-3 keer meer betrokkenheid bij Instagramverhalen dan met reguliere inhoud. Meer engagement leidt tot meer (en loyaler) volgers, omdat zij meer tijd besteden aan het waarderen en begrijpen van de nuances van uw merk.

Instagramverhalen hebben meer dan 250 miljoen dagelijkse actieve gebruikers , die bijna 50%van de DAU’s van het volledige platform vertegenwoordigen. Bovendien is de DAU-groei met 150% gestegen van oktober 2016 tot juni 2017.

Bron ]

Met zo’n explosieve populariteit is de functie Verhalen natuurlijk de sleutel om snel een enorm segment van Instagram-gebruikers te bereiken en je kansen te vergroten om snel nieuwe volgers toe te voegen .

Maar zoveel marketeers hebben vastgehouden aan verhalen . En verhalen verdwijnen na slechts 24 uur, dus je hebt de extra uitdaging om bedrijfskritieke informatie op een boeiende manier voorin te leveren. Hoe onderscheid je je van de rest?

Eén hack is om de nieuwe Type-modus van Verhalen te gaan gebruiken , die maar weinig marketeers gebruiken. Met de modus Type kunt u Verhalen maken zonder videobeelden of traditionele afbeeldingen. In plaats daarvan kunt u funky stijlen en lettertypen gebruiken om alleen uw gedachten te vertellen!

Type modus is geweldig voor het oproepen van een bepaalde persona voor uw merk. Als u bijvoorbeeld luchtig wilt zijn, kunt u het Neon-lettertype gebruiken; of als u een meer intellectueel publiek wilt aanspreken, kunt u in Typewriter werken. Daarnaast zijn er nog twee andere lettertypen beschikbaar: Modern en Strong. Het is aan jou hoe je jezelf wilt tonen aan je publiek!

Instagramverhalen zijn een fantastische manier om snel je volgende te bouwen en te imponeren ; als je creatief kunt worden met je woorden binnen dit formaat, krijg je een extra voorsprong op diegenen die alleen op de beelden zijn gericht.

4. Wees slim over timing

Om in korte tijd een trouwe volger te bereiken en te behouden, is het absoluut cruciaal om uw advertenties te testen met A / B. Slim zijn over welke variabelen u test, kan een enorm effect hebben op hoe efficiënt uw campagnes uw doelen bereiken (tegen de laagst mogelijke kosten).

Naast de focus op het optimaliseren van je tekst en afbeeldingen, omdat Instagram net een nieuwe planningsfunctie heeft geïmplementeerd , probeer je de timing van je berichten als variabele te gebruiken . Nu kunt u planningsapps van derden, zoals Hootsuite, gebruiken om rechtstreeks naar de app te posten, waardoor het proces nog efficiënter wordt.

Weten wanneer uw Instagram-kijkers het meest actief zijn op het platform, helpen hen op de juiste momenten in contact te komen om hen tot volgers te maken.

Hoewel de beste tijd om je Instagram-berichten te publiceren afhankelijk is van je specifieke bedrijf, zijn hieronder enkele richtlijnen gebaseerd op recente testresultaten :

 • Als u een internationaal publiek target , zijn de ideale postingtijden rond 02.00 uur en 17.00 uur EST, de datum waarop de meeste Instagram-gebruikers online zijn.
 • Aan de andere kant: 9 uur en 6 uur EST zijn de twee slechtste tijden om te plaatsen voor engagement.
 • Als u zich richt op een lokaal publiek , post dan vóór het werk (tussen 7-9 uur in uw tijdzone) of daarna (begin al vanaf 17.00 uur).

Binnen deze tijdsperioden is er een enorm potentieel voor een steeds betere targeting. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe ouders, kan de vroege ochtend een goudmijn zijn; voor studenten, je beste uren kunnen zijn van 22:00 tot 02:00 uur

Testen om de goede plek van je merk te bepalen, zal je helpen om je doel te bereiken van nog 1.000 volgers van Instagram .

Do not Forget: Blijf op de hoogte met Instagram!

Voordat je begint met het toevoegen van 1.000 extra volgers, kun je snel de nieuwste Instagram-updates bekijken om er zeker van te zijn dat je op de hoogte bent van dit krachtige product. U wilt geen belangrijke wijzigingen missen die van invloed kunnen zijn op uw campagne.

Enkele hoogtepunten van de afgelopen maanden zijn:

 • De mogelijkheid om klikbare links toe te voegen aan andere profielen in uw bio
 • De opwindende uitrol van de Focus-portretmodus , die ervoor zorgt dat het onderwerp glashelder is terwijl de achtergrond enigszins vervaagd is (uitstekend voor kleine bedrijven zonder een groot budget voor professionele fotobewerkingen)
 • Nieuwe herhalingsprivacycontroles voor directe berichten om gebruikersgegevens veiliger te houden

Met vele strategieën die er zijn voor het stimuleren van je Instagram-opvolging, wil je dit goed en snel doen!

Begin dus met scherp publieksonderzoek, word creatief met Cinemagraphs en Instagram Stories en blijf testen op belangrijke variabelen om er zeker van te zijn dat je je target van 1.000 meer Instagram-volgers binnen één maand haalt!


 Hoe je je eerste 1.000 Instagram-volgers krijgt

Hoe krijg je 1.000 Instagram volgers binnen één maand - IllustratieBijna elke gids voor het maken van een Instagram-volgende bevat hetzelfde algemene advies. Deel door gebruikers gegenereerde inhoud. Ze vertellen je om mensen te vragen hun vrienden rechtstreeks te taggen – doe daar een call-to-action! Ze vertellen je om wedstrijden te houden en freebies weg te geven. Deze technieken werken alleen echt als je al heel veel volgers hebt.

Het opbouwen van een nieuw Instagram-account is een beetje als het krijgen van startkapitaal voor je startup. 

Met 0 dollar in de bank (of 0 volgers), kun je niet veel doen. Je hebt geen echte doelgroep. U weet niet of uw product echte problemen oplost. Maar met een kleine infusie in contanten kunt u verschillende hypothesen testen, met uw gebruikers praten en leren wat u zou moeten doen.

Je eerste 1.000 volgers zijn als dat eerste stukje kapitaal dat je gebruikt om aan de slag te gaan, en het zijn de meest kritische volgers die je ooit zult krijgen.

Maar ze zijn moeilijk te krijgen, heel moeilijk. Hier is hoe het te doen.

Kan de drukte niet overwinnen

Organische gebruikersacquisitie op een netwerk zoals Instagram is eenvoudig in theorie: mensen zien je inhoud, vinden je profiel en klikken op ‘Volgen’. Er zijn eigenlijk maar een paar manieren waarop dit kan gebeuren:

 • Ze kunnen zien dat iemand die ze volgen uw inhoud deelt en vervolgens doorklikt naar uw profiel
 • Ze kunnen uw inhoud bekijken tijdens het bladeren door verschillende hashtags en vervolgens doorklikken naar uw profiel
 • Ze kunnen zien dat je ze hebt gevolgd of leuk vond – en tik vervolgens door naar je profiel

De eerste is ideaal: wanneer mensen je inhoud delen, beland je in de feed van iedereen die hen volgt. Dat is een krachtig beeld van sociaal bewijs voor uw merk.

Maar als je 0 volgers hebt, zal niemand je inhoud opnieuw plaatsen. Dus zullen we ons concentreren op het gebruik van de tweede en derde strategie: posten op specifieke hashtags en het volgen en het waarderen van andere gebruikers .

Vul de pomp bij

Hashtags zijn in zekere zin erg democratisch. Als ik nu een foto van een kat op #caturdays post en je meteen door de #caturdays hashtag bladert, zie je mijn foto. Als je dacht dat het een bijzonder goede kat was, zou je het leuk kunnen vinden. Als je denkt dat je meer van dit soort inhoud wilt zien, kun je zelfs doorklikken naar mijn profiel en me volgen.

Maar als ik maar 1 volgeling en een handvol willekeurige kattenfoto’s had, zou je kunnen besluiten dat niet te doen. Je zou kunnen besluiten om op zoek te gaan naar een # cat-themed Instagram-account met 2 miljoen volgers en hoge productienormen. Omdat je het waard bent.

Hoewel Instagram ‘democratisch’ is, is het ook een vrije markt, een economische economiewaar je waarde en wenselijkheid (met andere woorden, je vermogen om meer volgers te krijgen) wordt bijgehouden, althans gedeeltelijk, door hoeveel volgers je hebt .

Je moet geweldige content plaatsen, op de juiste kanalen uitbrengen  en wat vet in de elleboog steken om het voor mensen te plaatsen. Het is net alsof je een motor kickstart – soms moet je de motor een beetje voorbereiden voordat hij gaat.

Het is een proces in drie stappen.

 1. Maak inhoud.
 2. Haal het uit via de juiste kanalen.
 3. Vul de pomp bij.

Spoel en herhaal.

1. Zaai je zaden

Voordat u serieus kunt beginnen met het verwerven van gebruikers, moet u wat inhoud op uw profiel plaatsen en aan een pijplijn van toekomstige inhoud werken.

De sleutel hier is om een niche of type inhoud te bedenken die u kunt blijven produceren met een goede clip. U moet in de beginfasen minimaal één foto per dag minimaal plaatsen.

Als u van plan bent om zaken te doen met voedsel, mode, modellering, astronomie, architectuur, kunst, design of racen met snelle auto’s, dan zou het geen probleem moeten zijn om visuele inhoud te genereren. Instagram is praktisch op maat gemaakt voor pronken de cool- op zoekdingen die mensen doen.

Dat betekent niet dat je pech hebt als je een meer “saaie” onderneming hebt. Van het onder de aandacht brengen van uw gebruikers tot het plaatsen van “behind-the-scenes” -foto’s, er zijn talloze manieren om de persoonlijkheid van uw bedrijf naar voren te brengen op Instagram . Hier, bijvoorbeeld, is een lid van het AdRoll-team aan het spelen met een schattige aap:

AdRoll-1-1024x658Er zijn enkele cruciale praktische tips voor Instagram waarmee u rekening moet houden wanneer u inhoud plaatst:

 • Maak de afbeeldingen van hoge kwaliteit: zowel iPhones als Android-telefoons hebben tegenwoordig schermen met een zeer hoge resolutie. Post waardeloze, verkleinde afbeeldingen en je krijgt geen navolging – Instagram is in de eerste plaats een visueelmedium, dus niemand wil staren naar beelden die zelfs enigszins wazig of korrelig zijn.
 • Inspireer, motiveer, vrees en laat ze lachen: de content die likes, shares en reacties krijgt, doet meestal een van deze dingen . Volgens de studie van Noah Kagan maakte slechts 1% van de gedeelde content dat mensen zich “verdrietig” voelden. Dus ga met positieve gevoelens.
 • Een stijl cultiveren: de kwaliteit van uw afzonderlijke foto’s is belangrijk, maar dat geldt ook voor de algehele esthetiek die u op uw feed presenteert. Bekijk het voorbeeld van Instagram-gebruiker @canarygrey hieronder:

screenshot-2016/09/22-at-10-16-07-am

Wanneer mensen op ‘Volgen’ tikken, doen ze dit vanuit uw feed, dus u moet ervoor zorgen dat uw feed zelf uw merk of bedrijf vertegenwoordigt . Canarygrey doet dit door het nemen van reserve, minimalistische opnamen, waaronder veel witruimte en grijs. Het opbouwen van een samenhangende esthetiek betekent echter niet dat je een ontwerper moet zijn.

Bekijk de meer subtiele methode van National Geographic om visuele interesse in hun feed te creëren. Ze kunnen niet één stijl domineren omdat ze per definitie wijd en divers en extreem divers zijn. Ze zijn over de hele wereld en nemen overal foto’s van landschappen, dieren en mensen. Dus in plaats van voor één kleurenschema of -ontwerp te gaan, omhelzen ze hun diversiteit door alle verschillende soorten foto’s samen te voegen om de inhoud fris en uniek te houden.

screenshot-2016/09/22-at-10-18-19-am

Landschap met een persoon. Close-up van een dier. Close-up van persoon. Groepsfoto. Safari. Close-up van een dier. Neushoorn. Als de @canarygrey-stijl van één artistieke visie niet logisch is voor je merk, denk dan aan jezelf als natuur-documentaires in de stijl van Nat Geo. Niemand wil landschap na landschap na landschap bekijken. Schakel het uit om mensen betrokken te houden.

Middelen

Inhoud

Hulpmiddelen

 • Pablo : van Buffer, een handige tool voor het plaatsen van tekst op foto’s en het maken van afbeeldingen voor sociale media
 • Canva : de klassieke webgebaseerde ontwerptool, gemakkelijk te gebruiken en in staat om een ​​aantal behoorlijk mooie ontwerpen te maken

2. Target je hashtags

Je moet je inhoud op Instagram-hashtags plaatsen als je organisch verkeer wilt genereren . Het is krankzinnig hoeveel accounts dat niet doen, aangezien iedereen kan opduiken in een veelbezochte feed door alleen die hashtag te gebruiken. Je hoeft het niet eens in de originele beschrijving van je bericht te plaatsen – je kunt het later als commentaar toevoegen. Zelfs oude inhoud kan op deze manier worden ‘vernieuwd’.

Controleer altijd de feed van een hashtag voordat u begint met het posten van die hashtag . Jij wilt zien:

 • Of de inhoud van die hashtag werkelijk relevant is voor het soort inhoud dat u plaatst
 • Hoe je kunt opvallen uit in het voer
 • Hoe populair de voeding is -als je iets publiceert, blijft het boven de vouw voor een paar uur of een paar milliseconden?

Dehaze is een zeer eenvoudige webgebaseerde tool die u kunt gebruiken om een ​​lijst met relevante zoekwoorden te genereren op basis van uw niche en geografische locatie. Zoeken naar “drone” en “San Francisco” gaf me deze lijst:

#roamtheplanet #peoplescreatives #earthawesome #dronepic #dehazeco #fromwhereidrone #droneheroes #aerialphotography #dronestagram #dronegear #visualoflife #artofvisuals #openmyworld #exklusive_shot #agameoftones #folkgood #openmyworld # beautifuldestinations # california #igerssf #streetsofsf #wildbayare #visitcalifornia #onlyinsf #howsfseessf

Dat zijn 25 hashtags. Instagram staat 30 hashtags toe voor elke post en er zijn onderzoeken geweest om te suggereren dat hoe meer hashtags er zijn, hoe beter . Bekijk deze afbeelding van Buffer: volgens één studie kregen berichten met hashtags relatief meer betrokkenheid naarmate ze meer hashtags gebruikten. Maar berichten met 11+ hashtags haalden verreweg de meeste betrokkenheid.

hashtags-on-Instagram

(Bron: Buffer )

Maar wanneer u begint om een ​​ton hashtags aan elke post toe te voegen, loopt u een risico . Het is niet het risico van het verschijnen van zelfpromotie (hoewel dat wel bestaat), maar het risico bestaat dat je gewoon je tijd verspilt door je te richten op zoekwoorden die je niet zullen helpen groeien .

Houd je hashtag-strategie gericht

Het richten van een zeer populaire hashtag is een goede manier om een ​​stukje inhoud voor veel mensen te krijgen, maar als het niet aansluit bij de rest van je inhoud, krijg je een toestroom van slechte volgers ( indien aanwezig).

Je volgersaantal neemt toe, je zult hier blij mee zijn en je zult zelfs meer van je inhoud gaan targeten om die populaire hashtag te raken. Dan, in een weekendnacht, rond 1 of 2 in de ochtend, zullen de autoluwe bots van al die volgers je ontvolgen om hun eigen volgers / vervolgverhoudingen omhoog te stoten. En tegen die tijd zal je hele contentstrategie op een zijspoor zijn gezet omdat je door tijdelijk succes werd verleid tot een grotere niche.

Meer hashtags betekent meer betrokkenheid, maar houd uw bereik in het begin beperkt en let goed op hoe verschillende hashtags de ontvangst van uw inhoud beïnvloeden. Plak niet slechts dertig hashtags in elke post. Begin met een paar, verander ze en kijk welke hashtags het beste werken om gebruikers binnen te halen die blijven .

3. Begin met netwerken

Centraal in het uitbreiden van een Instagram-account vanaf nul is het doen van cold outreach. Je moet contact maken met mensen in je community als je wilt dat ze zelfs weten wie je bent, en je zult met veel mensen moeten omgaan om grip te krijgen. Het is net alsof je naar kantoor loopt – je zult baby’s kussen en handen geven.

Als je naar iemands Instagram-profiel gaat, zoals een stel van hun foto’s, laat dan een paar bewonderende opmerkingen achter en volg ze, de kansen worden best goed dat ze je volgen. Het is basale wederkerigheid – ik ben meer geneigd iets leuks voor je te doen (zoals volg je, en daarom het aantal volgers verhogen) als je iets aardigs voor me hebt gedaan (zoals commentaar op mijn foto’s, sociaal valideren).

Een waarschuwing

Er zijn veel geautomatiseerde services die andere Instagram-accounts kunnen vinden, deze kunnen volgen, zoals een aantal van hun foto’s, en ze vervolgens voor u kunnen ontvolgen . En nee, je zou deze niet moeten gebruiken .

Elke dienst van die aard die er is – en er zijn veel – loopt van hetzelfde soortgelijke uitgangspunt. Je geeft informatie in over de hashtags die je neigt te targeten, of het account waarvan je de volgers wilt targeten en geeft ze vervolgens je Instagram-gebruikersnaam en -wachtwoord. Hun software neemt je account kapot en begint gebruikers te volgen en te waarderen tegen een snelheid die alleen een Kardashian kan combineren: 1000-2000 “likes” per dag en 600 “volgt”, voor een idee van hoe snel.

Zelfs het terzijde schuiven van de onvermijdelijke ” vervoering ” die Instagram uitvoert op dergelijke accounts en de enorme waarschijnlijkheid van een verbod gezien het feit dat je acties uitvoert op bovenmenselijke snelheid van IP-adressen over de hele wereld, het automatiseren van het proces om volgers te krijgen, is gewoon niet logisch .

instagram

Deze volgers zijn geen natuurlijke hulpbronnen om geoogst te worden. Het zijn mensen. Om terug te keren naar de startup-analogie, zouden de eerste “klanten” (gebruikers) van uw “product” (profiel) niet zomaar een willekeurige groep mensen moeten zijn die u op straat vond . Startups die succesvol zijn, bouwen producten die problemen oplossen voor een specifieke groep mensen .

Als ik op een dag foto’s van katten plaats, vrachtwagens de volgende, motiverende ondernemerschap citaten wanneer ik daar zin in heb en #fitspo foto’s wanneer ik op de sportschool sta, ik zal hoogstwaarschijnlijk niemand vinden die daar echt van houdt. En niemand wil hun voer vertroebelen met iemand die maar 1 op de 6 keer iets interessants plaatst. Ze kunnen je puur volgen uit wederkerigheid, maar dat is niet het soort follow-back dat zal duren.

Om goede resultaten te krijgen van uw volgende-wens-commentaar outreach op Instagram, moet u beiden hebben een niche en richten op die niche.

Kies je doelen

Alles wat je nodig hebt voor dit proces is 20 minuten per dag . Ga je gang, plan het in je agenda. Hier is hoe het werkt :

 1. Zoek een plek waar je potentiële volgers rondhangen
 2. Tik op het profiel van iemand waarvan u denkt dat deze u zou volgen
 3. Als hun feed je gevoel bevestigt, neem dan contact met hen op met een like, reageer, deel of volg

Herhalen van dit proces is vrijwel de enige manier om de groei op een organisch Instagram-account dat je helemaal opnieuw opbouwt, te stimuleren . Wees niet skeezy – reageer niet hetzelfde op een miljoen verschillende foto’s (ze weten het) en bombardeer mensen niet alleen met likes. Dat kan je misschien opvallen, en misschien krijg je wel wat medelijden, maar het zal je geen geëngageerde volgers opleveren.

Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden terwijl u aan het netwerken bent:

 • Ga horizontaal, niet verticaal : in het echte leven is het altijd het beste om vrienden te maken met mensen die op je niveau zijn. Junior copywriters gaan niet op zoek naar CEO’s op conferenties – ze vinden andere copywriters. Doe hetzelfde op Instagram. Val niet in de smaak en becommentarieer de foto’s van mensen die al duizenden volgers hebben. Niet alleen zullen ze minder aandacht aan je besteden, ze hebben geen echte reden om iemand te volgen met een fractie van hun volgers. Betrek mensen met dezelfde hoeveelheid slagkracht als jij – of minder, wat ons brengt naar …
 • Vind kampioenen : dit zijn mensen (meestal met minder volgers dan jij) die je inhoud als een gek commentariëren, delen en leuk vinden. Als je deze gevonden en gevoed hebt, zijn deze 10x fans een ongelooflijke aanwinst om te hebben terwijl je groeit. De enige manier om een ​​betrouwbare bron van kampioenen te vinden, is door uw inhoud en hashtagstrategie zorgvuldig te testen, te controleren waar uw fair-weather-volgers vandaan komen en waar u echte vrienden hebt.
 • Persistentie is de sleutel : houd niet alleen van de laatste drie foto’s van iemand, volg ze en negeer ze voor altijd. Het is heel transparant en de Instagram-tools voor niet-ondermarching die er vandaag zijn, zijn geavanceerd. Gebruikers kunnen accounts die dit soort dingen ophalen, niet meer volgen. Als iemand je achterna volgt en leuk vindt, je inhoud op een regelmatige manier deelt en deelt, geef het dan af en toe aan hen terug. Wederkerigheid is de basis van alle goede relaties.

Langzaam groeien

Kijk rond en je zult zeker producten en diensten vinden die je een veel snellere groei beloven dan 1.000 volgers per maand.

Je zult, als je rondkijkt op Instagram, populaire accounts zien die duidelijk zijn gebouwd door robots. Accounts met 500.000 volgers maar slechts 10 likes op elk bericht.

Raak niet afgeleid door alle ijdelheid die er rond sociale media is.

Een Instagram-account met de hand en vanaf nul opbouwen, een gemeenschap van mensen ontwikkelen die zich daadwerkelijk bezighouden (niet alleen “leuk :)” op elke foto als belichting) en meer leren over uw niche is veel waardevoller, op de lange termijn , voor uw ontwikkeling als ondernemer of marketeer of productbouwer.

En jij? Heb je succes gehad met het bouwen van een volgnummer op Instagram en welke technieken heb je geprobeerd? Laat het ons weten in de comments hieronder.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format