Hoe u uw Facebook-pagina kunt verifiëren, stap voor stap - DeLaatbusiness

Hoe u uw Facebook-pagina kunt verifiëren, stap voor stap

5 min


114
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Heb je je al afgevraagd hoe je dat kleine blauwe vinkje op je Facebook-accounts kunt krijgen? Weet je, dat vinkje dat al je volgers laat zien dat je iemand bent met genoeg status voor Facebook om het te verifiëren?

Het verifiëren van je Facebook-pagina en het behalen van dat kleine symbool naast de naam van je bedrijf maakt je meer officieel en geloofwaardig.

Het is logisch dat de meeste bedrijven die Facebook-verificatie voor zichzelf willen verdienen.

In dit bericht gaan we kijken hoe u uw Facebook-pagina en uw Facebook-profiel kunt verifiëren, en alles wat het verificatieproces met zich meebrengt.

Waarom uw pagina of profiel verifiëren?

We hebben veel tijd en moeite gestoken in het creëren van sociaal bewijs voor al onze accounts, inclusief Facebook, omdat het een snel signaal is naar andere gebruikers dat ons bedrijf belangrijk en voldoende ontwikkeld is om het te verdienen. Die verificatie-vinkjes doen precies hetzelfde.

Facebook Pagina verificatie

Wanneer gebruikers het vinkje zien, weten ze dat ze daadwerkelijk naar de echte pagina van uw bedrijf (of uw) kijken; het is geen bedrieger en geen fanpagina. Ze weten dat ze u kunnen berichten voor klantenservice, en het laat zien dat u uw marketing op sociale media en klantenrelaties serieus neemt.

Nog een hele grote bonus: met die verificatie kan je pagina of profiel hoger scoren in zowel de zoekmachine van Facebook als Google .

Wat is het verschil tussen blauwe en grijze vinkjes op Facebook?

Er zijn twee verschillende gekleurde vinkjes naast pagina’s en profielen op Facebook. Het blauwe vinkje geeft de bevestigde authenticiteit van pagina’s, openbare figuren en merken aan . Het laat zien dat dit het officiële account is voor een merk, bedrijf of persoon. Zowel pagina’s als persoonlijke profielen kunnen dit type verificatie krijgen.

De grijze vinkjes , aan de andere kant, wijzen op een bevestigde locatie voor een specifieke business . Hoewel deze niet zo moeilijk te verkrijgen of zo te zien is, kan het je bedrijf toch nog wat geloofwaardigheid geven op Facebook, wat altijd een goede zaak is.

hoe je je Facebook-pagina kunt verifiëren

Als uw bedrijf tot een grote keten, franchise of bedrijf behoort, is het hoofdaccount van het marketingteam van het bedrijf het blauwe vinkje en kunnen alle afzonderlijke lokale locaties het grijze vinkje verdienen. Een goed voorbeeld hiervoor is hierboven afgebeeld voor de Bed Bath & Beyond Pages.

Kan iedereen op Facebook worden geverifieerd?

In theorie, ja. In werkelijkheid … een beetje.

Alleen sommige typen pagina’s kunnen worden geverifieerd. Het hebben van een fysieke locatie helpt veel, omdat de grijze badge locatiegebaseerd is en veel gemakkelijker te verkrijgen dan de blauwe badge . Lokale bedrijven, organisaties, bedrijven en openbare figuren zijn allemaal paginatypen die Facebook-verificatie kunnen verkrijgen.

Het verkrijgen van Facebook-verificatie voor een persoonlijk profiel is aanzienlijk moeilijker en om dat te doen, moet u een heleboel vrienden op uw account hebben en aan andere vereisten voldoen.

Hoe uw Facebook-pagina te verifiëren

Voordat u het verificatieproces start, moet u ervoor zorgen dat uw pagina in topvorm is. Facebook heeft geen strikte lijst met vereisten, maar ervoor zorgen dat uw pagina er goed uitziet – en geloofwaardig is – zal een heel eind betekenen wanneer Facebook uw verzoek beoordeelt.

Dit betekent dat uw pagina moet hebben:

  • Een website
  • Contactgegevens
  • Een beschrijving ‘Over’ en een lange beschrijving
  • Tal van native content

Het is ook belangrijk op te merken dat alleen bepaalde typen pagina’s kunnen worden geverifieerd . Dit omvat openbare cijfers, lokale bedrijven, bedrijven en organisaties.

Om je Facebook-pagina te verifiëren, begin je bij de daadwerkelijke pagina. Ga naar de instellingen van je pagina en ga naar ‘Algemeen’. Hier zie je de optie voor ‘Paginavestiging’ als je de mogelijkheid hebt om je pagina te laten verifiëren.

U hebt dan de optie voor “onmiddellijke” verificatie of voor een meer langdurig verificatieproces. De eerste optie biedt u de mogelijkheid om Facebook te laten bellen naar het openbaar weergegeven telefoonnummer van uw pagina. Je ontvangt een verificatiecode die je in het vakje invoert dat Facebook je biedt. Dan zal Facebook je een grijs vinkje geven (en eventueel een blauw vinkje).

hoe mijn Facebook-pagina te verifiëren

Als u deze methode niet wilt gebruiken, kunt u ook documenten uploaden die laten zien dat u de eigenaar van het bedrijf bent. Dit omvat bedrijfslicenties, belastingbestanden of statuten. Facebook zal ze handmatig beoordelen voordat ze worden goedgekeurd. hoe mijn Facebook-pagina te verifiëren

Hoe u uw Facebook-profiel kunt verifiëren

Het is veel moeilijker om je persoonlijke Facebook-profiel (waar je vrienden in plaats van fans hebt) te verifiëren dan om je bedrijf te laten verifiëren. Alleen mensen met een bijna-beroemdheidsstatus kunnen hun persoonlijke profielen geverifieerd krijgen, hoewel veel van de kwalificaties om te worden geverifieerd vrijwel hetzelfde zijn.

U heeft echter veel volgers nodig, wat niet vereist is voor Pages.

hoe mijn Facebook-profiel te verifiëren

Zodra u uw persoonlijke Facebook-profiel indient voor verificatie (wat, naar wat ik kan zien dat u moet doen door rechtstreeks contact op te nemen met Facebook), Facebook (als u serieus over uw verzoek nadenkt) contact opneemt en documenten vraagt ​​die kunnen helpen bewijzen dat u bent wie je zegt dat je bent, zoals een kopie van je licentie.

Ik ga je gang en bespaar je enige tijd met deze, en raad ten zeerste aan om een ​​pagina voor jezelf te maken en dat geverifieerd te krijgen; het zal aanzienlijk eenvoudiger zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik geverifieerd ben?

Het hangt van een aantal factoren af, inclusief welk type pagina je hebt, hoe druk het Facebook-team is en zelfs je aantal volgers. Facebook duurt langer, bijvoorbeeld bij het goedkeuren van bedrijven dan sommige beroemdheden.

Dit is een enorme tijdspanne, maar het kan 48 tot 45 dagen duren , vooral voor de blauwe badge van verificatie; de grijze badge kost doorgaans veel minder tijd.

Wat als Facebook mijn inzending weigert?

Als Facebook je niet verifieert, om welke reden dan ook, is dit niet het einde van de wereld; zoals Twitter, misschien moet je gewoon je profiel of pagina vernieuwen en het opnieuw proberen.

Zorg ervoor dat je pagina vol en uitgewerkt is, met zoveel mogelijk informatie om je geloofwaardig te laten lijken. Schrijvers kunnen publicaties toevoegen aan hun “Impressum” -sectie en krijgen meer vermeldingen of beoordelingen van andere pagina’s en gebruikers doen ook geen pijn. U kunt ook contact opnemen met de ondersteuning van Facebook voor meer informatie over waarom u mogelijk bent afgewezen.

U kunt ook contact opnemen met de ondersteuning van Facebook voor meer informatie over waarom u mogelijk bent afgewezen.

Laatste gedachten

De meeste bedrijven en marketeers doen er alles aan om hun online en sociale aanwezigheid zo goed mogelijk te maken en het feit dat uw pagina wordt geverifieerd door Facebook (op welke manier dan ook), helpt uw ​​sociale aanwezigheid te versterken. Hieruit blijkt dat u de extra stap hebt gezet en ervoor zorgt dat uw klanten weten dat ze op de juiste pagina voor het bedrijf zijn. Het verifiëren van je pagina duurt slechts een paar eenvoudige stappen, dus ga nu naar je pagina en ga aan de slag!

Hieruit blijkt dat u de extra stap hebt gezet en ervoor zorgt dat uw klanten weten dat ze op de juiste pagina voor het bedrijf zijn. Het verifiëren van je pagina duurt slechts een paar eenvoudige stappen, dus ga nu naar je pagina en ga aan de slag!

Wat denk je? Heb je je pagina of profiel al door Facebook geverifieerd? Hoe lang duurde het voordat je die blauwe of grijze badge kreeg? Laat ons een bericht achter en laat ons weten wat je ervan vindt! 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *