Instagram Tips en Tricks van de professionals in 2019 - DeLaatbusiness

Instagram Tips en Tricks van de professionals in 2019

7 min


110

2019 brengt verschillende nieuwe Instagram-functies met zich mee – van de mogelijkheid hashtags te volgen tot een Alpha Test-programma waar marketeers zich kunnen aanmelden om te experimenteren met productupdates.

De professionals van ‘s werelds beste socialmediabureaus experimenteren constant met wat Instagram uitwerkt en leveren enorme waarde aan hun klanten.

Als u een kleinere onderneming of een particulier bent, maar uw werk alleen probeert te promoten, kan het moeilijk zijn om op de hoogte te zijn van de kneepjes van het vak.

Daarom hebben we een aantal tips van de professionals voor 2018 verzameld die je kunt verwerken, terwijl je hoogwaardige, succesvolle inhoud maakt en je volgers blijft ontwikkelen.

Speel op de sterke punten van Instagram om uw campagnedoelen te bereiken

Instagram is notoir boeiend. Maar zijn kracht als contentplatform kan ook een zwakte voor adverteerders zijn: omdat het zo boeiend is, zijn mensen minder geneigd om Instagram te verlaten om de website van uw bedrijf te bekijken.

Gelukkig kun je het omdraaien en je advertenties gebruiken om te spelen op de sterke punten van Instagram. Doe het goed en uw betaalde inhoud kan zelfs beter zijn dan veel van de organische inhoud eromheen.

Daniel_Holtzman_thesparkgroup

Gebruikers klikken meestal op Facebook om inhoud te bekijken, maar mensen hebben minder interesse om hun Instagram-feed te verlaten om de website van een adverteerder te bezoeken. 
Als gevolg hiervan moeten adverteerders spelen op de sterke punten van Instagram om hun campagnedoelen te bereiken. “

Daniel Holtzman,  The Spark Group

Als u bijvoorbeeld een reeks aanbiedingen in een e-commerce-campagne wilt weergeven, probeert u de carrousel-advertenties van Instagram te gebruiken. Met het carrouselformaat kunnen uitgevers maximaal 10 afbeeldingen en / of video’s in één enkel advertentieblok plaatsen en hebben ze historisch 30 tot 50% lagere kosten per conversie gegenereerd dan advertenties met één afbeelding.

Carrousel-advertenties zijn een geweldige manier om zakelijke doelen te bereiken door verschillende producten en / of specifieke details voor één product te markeren. Airbnb plaatste bijvoorbeeld een reeks van zijn prachtige huizen te huur in “Around The World” in de onderstaande post.Voorbeeld van een Instagram Carrousel-advertentieInstagram Carrouseladvertentie door AirbnbLuxueuze ruimtes weergeven in boshutten, boomhutten en zonnige leeszalen, Airbnb kan aanzienlijk meer inhoud in één advertentieblok plaatsen. Het carrouselformaat stelt het bedrijf in staat om een ​​beroep te doen op verschillende subsecties van zijn doelgroep – zowel avontuurlijk als bookish – en onthult de enorme breedte van wat het klanten in het algemeen kan bieden.

Afstemming met de zeer succesvolle indelingen van Instagram, zoals carrousel-advertenties, kan uw producten en / of diensten een flinke boost geven.

Uw gebruikers boeien zonder geluid

In 2017 koos slechts ongeveer 15% van de Facebook- en Instagram-gebruikers ervoor video’s te kijken met het geluid aan. Verder hebben sommige systemen en apparaten de video-autoplay gestopt in feeds van social media.

Adverteerders moeten hun boodschap steeds vaker in een enkel maar stil kader afleveren.

Raychale Dukeman, Marketing Manager bij LYFE Marketing

 

Inhoud moet sterk genoeg zijn om het bedrijf en hun product of dienst zonder audio over te brengen. “

Raychale Dukeman, Marketing Manager bij  LYFE Marketing

Om ervoor te zorgen dat je kijkers het geluid willen inschakelen en blijven plakken voor meer van je bericht, probeer je je belangrijkste informatie in een eerste, in het oog springende miniatuur in te voegen:

Instagram ad burger king voorbeeldHier levert Burger King alle belangrijke punten in één woord – bedrijfsnaam, product, zelfs een hashtag (#CHEESYTOTSareback) – om ervoor te zorgen dat zijn publiek het volledige plaatje krijgt in een enkele hap.

Burger King maakt ook gebruik van andere tactieken waarvan is bewezen dat ze direct het oog van de gebruiker grijpen, inclusief opvallende primaire kleuren. Rood, in het bijzonder, slaat een snaar . Door deze scène op een vloer met felle rode vierkanten op te nemen, worden de ‘cheesy tots’ naar nog grotere hoogtes gebracht.

Dunkin ‘Donuts weet ook hoe je verleidelijke miniaturen kunt maken door creatieve bijschriften te gebruiken om de volledige CTA te leveren.

Dunkin donuts instagram advertentieminiatuurMet vergelijkbare briljante kleurtrucs als Burger King om de aandacht van de kijker te trekken (om nog maar te zwijgen over de verlokking van suiker + cafeïne), presenteert Dunkin ‘Donuts ook een duidelijke en boeiende bijschrift: “Toon ons je beste DD-geïnspireerde Halloween-kostuum met #DDCostumeContest voor een kans om $ 2.500 en een jaarvoorraad koffie te winnen! “

In beide voorbeelden is geen geluid nodig. Thumbnails met gedurfde kleuren, goed gemaakte tekst met belangrijke punten en aantrekkelijke CTA’s doen het goed.

Wees opportunistisch over je Instagram-advertentie-indelingen

Instagram heeft een toenemend aantal formaten beschikbaar, die allemaal uitnodigend kunnen zijn om te proberen. Zelfs als je bekend staat om je stand-alone of carrouselafbeeldingen, zou het verleidelijk kunnen zijn om hem in de plaats te stellen en een reeks single-post video’s af te leveren.

Het is echter altijd het beste om je sterke kanten te spelen. Wees opportunistisch over welke indelingen u selecteert om uw beste inhoud te tonen.

Solberg Audunsson, mede-oprichter van Takumi

Creatieve uitvoering is koning. 
Als je met een goede fotograaf werkt, ga dan met een afbeelding, als je een goed idee hebt bedacht om slideshows op een creatieve manier te gebruiken, ga ervoor. “

Solberg Audunsson, mede-oprichter van Takumi .

De Instagram-feed van Sonos laat zien hoe het bedrijf af en toe tussen indelingen schakelt om de verschillende manieren weer te geven waarop het thuisgeluidssysteem de kijkstijlen van de kijker kan verbeteren.

Instagram-feed van SonosIn de meest recente (bovenste) sleuf gebruikt Sonos een video voor een meeslepende vertelling van twee artiesten die een geluidssysteem integreren in hun huis in LA, terwijl op het derde beeld in de tweede rij (uiterst rechts) het bedrijf een eenvoudige carrousel van twee afbeeldingen om te beschrijven hoe Sonos deel uitmaakt van de dagelijkse routine van een paar:

Instagram carrousel geanimeerd

In het eerste bericht gebruikt Sonos het videoformaat om de stroom van het huis van de kunstenaar het best te illustreren – hoe Karen Kimmel en James Bond door kamers bewegen zonder de constante beuk van visuele technologie – en hoe de subtiele hardware van Sonos past zonder een storing te veroorzaken .

Instagram advertenties afbeelding in carrousel

In de tweede carrouselpost gebruikt Sonos de eerste afbeelding om het podium voor de dagelijkse routine van het koppel in te stellen en de tweede om te beschrijven hoe Sonos weer goed in de intieme, analoge omgeving past.

Instagram-advertentie-indelingen

Selecteer het formaat dat het beste past bij uw bericht, uw product en uw media-vaardigheden, zoals de Instagram-pro, Travis Hawley, ons eraan herinnert:

Travis Hawley, marketeer

 

Instagram is altijd een hi-res platform geweest … 
Je moet niet posten of adverteren als je je kwaliteit niet hoog kunt houden. “

Travis Hawley, Viral Nation

Als u opportunistisch over het formaat bent, wordt uw inhoud in het beste licht geplaatst.

Bereik 2-3X meer gebruikers met Instagram-verhalen

Facebook ging de uitdaging aan toen Snapchat de aandacht van gebruikers begon vast te houden met korte, verdwijnende video’s. In april 2017 Instagram Stories haalde Snapchat video’s in dagelijkse gebruikers met 25% – 200,000,000-160,000,000.

Net als Snapchat is het Instagram-verhaalformat niet permanent en heeft het bewezen zeer succesvol te zijn voor marketeers.

Brian DiFeo gelooft dat:

Brian DiFeo, The Mobile Media Lab

 

Er is potentieel voor 2 of 3 keer meer betrokkenheid bij Verhalen versus reguliere berichten. “

Brian DiFeo,  The Mobile Media Lab

Instagram-verhalen zijn een geweldige manier om realtime updates naar je volgers te sturen. Als je je publiek wilt engageren, neem dan functies, zoals locaties, op in je afbeeldingen – zoals Manhattan Greenmarket hieronder doet:

Instagram verhalen marketingtipDe markt stuurt een snelle herinnering aan haar publiek dat de Groene Markt aan de Upper West Side vandaag plaatsvindt. Gebruikers die niet precies weten waar ze kunnen klikken, kunnen op de locatiebalk klikken, waardoor ze op de exacte plaats op een kaart terechtkomen.

Daniel_Holtzman_thesparkgroup

 

De verdwijnende natuur van verhalen kan meer aanvoelen als een gif dan een YouTube- of Vimeo-clip. 
Het is uitstekend om het oog van een gebruiker te vangen. “

Daniel Holtzman,  The Spark Group

De korte levensduur van een Instagramverhaal creëert meer een gevoel van urgentie; gekoppeld aan boeiende functies, zoals locaties, zijn Instagramverhalen uitstekende marketingtools met de mogelijkheid om verder te reiken dan traditionele berichten.

Creëer een naadloze ervaring in je Instagram-feed

In tegenstelling tot Facebook is Instagram intiemer en minder rommelig.

Een Facebook-enquête uit 2016 wees uit dat gebruikers massaal naar Instagram komen om hun verlangen naar plezier, ontspanning en ontdekking te vervullen. Om ervoor te zorgen dat gebruikers niet wegvegen wanneer ze zich realiseren dat uw advertentie een advertentie is, is het van cruciaal belang dat uw inhoud past in de omgeving van de feed.

Travis Hawley, Viral Nation

 

Uw advertentie moet meestal niet op een advertentie lijken. 
Een authentieke en naadloze ervaring hebben tussen organische en betaalde inhoud is essentieel. “

Travis Hawley, Viral Nation

Om gebruikers sneak peeks van uw bedrijfscultuur te geven – of laat uw volgers bij een aankomend evenement of lancering – probeer minder gepolijste, meer DIY-video’s te maken.

Zo heeft Tech Ladies, een jobboard en community voor vrouwen in tech, een verhaal laten zien over het openen van een doos door hun team op hun hoofdkantoor:

Instagram-verhaaladvertentie - voorbeeldNiets is zeer professioneel over dit verhaal – een iPhone-camera, licht bibberige lens, inhoud zonder opzettelijke belichting – geen van het schreeuwt marketingtruc. Als een Instagram-gebruiker die door een Story-feed scrolt, springt deze video er niet meteen uit onder vrienden die gewone dagelijkse momenten delen.

Als u ervoor wilt zorgen dat u uw bericht overbrengt voordat een gebruiker verdergaat, hoeft u niets af te doen aan de gebruikelijke updates van uw publiek.

Tijd om aan de slag te gaan!

Met een paar tips en trucs onder uw riem kunt u nu aan de slag om uw volgers op te bouwen en conversies te maken, zoals de profs.

2018 brengt verschillende veranderingen met zich mee op Instagram – van bijgewerkte formaten tot minder Instagram-gebruikers die sound-on-formaten selecteren.

Je vermogen om te werken met wat Instagram uitrolt om je beste content te presenteren, zal je succes bepalen!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format