Normaal of 360 °? Beide! Onze Top 29 geweldige Facebook-videoadvertenties - DeLaatbusiness

Normaal of 360 °? Beide! Onze Top 29 geweldige Facebook-videoadvertenties

13 min


131
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het is geen geheim dat de videoadvertenties van Facebook een krachtige marketingtool zijn .

Forbes meldde in november 2015 dat video het meeste bereik had van een post op het netwerk, en Fortune meldde dat Facebook-gebruikers ongeveer vier miljard videostreams per dag bekijken.

360 ° video kwam precies op de hielen van deze reguliere videogroep. Van vergelijkingen tot virtual reality tot vroege acceptatie door grote merken , 360 ° ontstond als uitdager voor de suprematie van videoadvertenties.

Maar gelukkig hoeft u niet te kiezen tussen gewone of 360 ° videoadvertenties – u kunt de kracht van beide benutten.

Met Facebook-advertenties die groter zijn dan ooit op mobiele apparaten en meer tijd besteden aan het consumeren van video dan ooit tevoren, zijn hier 30 geweldige videoadvertenties die u inspireren om te beginnen met de een, de ander of beide.

1. LG G5 Phone-release

Om hun vlaggenschip-smartphone te lanceren, maakte LG een korte videoadvertentie die verwijst naar de videofuncties van hun telefoon. Van een afneembare cameragreep tot twee lenzen aan de achterkant van de telefoon – in een brede hoek – de video benadrukt enkele van de beste functies van het apparaat.

De framing van de video is vierkant en perfect voor mobiel. Beter nog, zonder geluid, maar met een opvallende blauwe achtergrond, worden kijkers aangetrokken door de advertentie op hun newsfeed zonder dat ze hoeven te werken om de boodschap te krijgen – dat de foto’s van deze telefoon een klap vormen.

Wanneer u normale video voor uw advertentie gebruikt, moet u een krachtig statement maken door te laten zien of te vertellen. Dit benadrukt het kaliber van uw product en stelt u in staat om u te onderscheiden van uw concurrenten.

2. Liefde heeft geen labels

De Raad sloot onze emoties aan met hun Love Has No Labels-campagne, die meer dan een miljoen keer werd bekeken. De video’s tonen mensen die zichzelf presenteren aan een gastvrije menigte achter een röntgenfoto en benadrukken verschillende voorbeelden van liefde en gemeenschap.

Een geweldige functie van deze campagne was het aantal verschillende versies dat de AdCouncil uitbracht. Hoewel ze allemaal hetzelfde formaat hebben, konden kijkers verschillende koppels en gezinnen vangen, waardoor de campagne nieuw was voor retargeting-inspanningen.

Gebruik video’s om een emotionele reactie uit te lokken en laat het publiek reageren of reageren op uw bericht. Het zal memorabel zijn en laat een positieve blijvende indruk achter als het goed wordt gedaan.

3. Volvo

Deze slimme Volvo-advertentie neemt de kijker mee op een “Thumb Drive” door San Francisco en benadrukt tegelijkertijd de geavanceerde veiligheidsfuncties van de XC60.

Perfect geoptimaliseerd voor mobiel, zorgt de vierkante beeldverhouding ervoor dat de graphics er goed uitzien op de telefoon. Door een thumbprint op het scherm te plaatsen kunnen kijkers op straat ‘rijden’, wat een geweldige manier is om een ​​video te verlevendigen en de kijker te laten communiceren.

Deze campagne maakt gebruik van tekstvakken en grafische afbeeldingen om de veiligheid van Volvo’s te benadrukken – een truc die de aandacht van kijkers trekt en het kenmerk van het merk vertegenwoordigt.

Of u nu gewone video gebruikt of de nieuwere 360 ​​° -video, met de juiste mix van grafische elementen onderscheidt uw advertentie zich in de hoofden van uw publiek. Gebruik slimme afbeeldingen die betrekking hebben op uw merk, zoals Volvo deed met vetgedrukte tekstvakken.

4. Red Bull

Red Bull staat bekend om zijn sponsoring van extreme atleten en stelt niet teleur in deze advertentie met een race tussen twee Noren – rallyrijder Andreas Mikkelsen en skiër Askel Lund Svindal.

Met een prachtig landschap en snelle sneden tussen de auto en de skiër, legt deze video snel de interesse vast terwijl deze begint te spelen. Het geluid inschakelen omringt de kijker met muziek van een hoog octaangehalte, passend bij de adrenaline van de race.

Red Bull speelt hier perfect in zijn merkidentiteit terwijl hij star power en visueel aantrekkelijke elementen combineert – en tot groot succes met meer dan 800.000 views.

Door de vergelijking tussen twee totaal verschillende variabelen te overdrijven, kunnen merken de energie en opwinding van hun producten versterken. Wees niet bang om te experimenteren met gewaagde manieren om opnieuw te bevestigen wat uw product voor het publiek kan doen.

5. Chevrolet Canada

Chevrolet Canada gebruikt 360 ° om de aandacht van kijkers te trekken in deze advertentie met Denna Laing, een voormalige professionele hockeyspeler. Denna leed aan een loopbaanbeëindigend ruggenmergletsel, maar heeft haar overweldigend positieve geest sinds haar blessure gedeeld.

Deze advertentie werd begin januari gelanceerd en deelt de ongelooflijke drive van Denna door een partnerschap aan te kondigen tussen haar en het bedrijf om haar te helpen haar doel van concurreren als roeier te ondersteunen. De video gebruikt 360 ° om je te helpen de wereld van Denna in te nemen, en brengt je ook in Denna’s schoenen terwijl ze op het water racen via een VR-headset.

Dit is een goed voorbeeld van het opbouwen van goodwill voor Chevrolet en innovatief zijn met 360 ° zicht. Gebruik deze techniek om het publiek dichter bij uw merk te brengen, maak nieuwsgierig en teken ze in. In essentie kunnen ze de waarde die u biedt virtueel ervaren.

6. Game of Thrones

In een poging fans te hype voor het langverwachte zesde seizoen van Game of Thrones , werden de openingstitels voor Game of Thrones opnieuw gerenderd en konden ze 360 ​​graden worden bekeken op Facebook. Dit was een geweldige manier om fans van de show aan te spreken door hen een nieuwe ervaring te geven met een vertrouwde reeks.

Dankzij de onverzadigbare fanbase en de nieuwheid van de rendering had deze video meer dan 14 miljoen views. Geen wonder – wie kan het aangrijpende themalied en de interactieve graphics weerstaan.

Overweeg een beetje nieuwe draai te geven aan een bekende, maar succesvolle advertentie. Je hebt al aandacht van gebruikers, dus maak indruk op hen met iets onverwachts maar trouw aan je merk.

7. Samsung Gulf

Samsung lanceerde hun #BeFearless-campagne om mensen te helpen de twee meest voorkomende angsten te overwinnen: hoogtes en spreken in het openbaar.

Hoewel deze VR-simulatievideo hen uitnodigde om te zien hoe het voelde om naar de duizelingwekkende vergezichten van Auckland’s SkyTower te kijken, zelfs kijkend naar mensen die deelnamen aan de SkyJump-ervaring. Ze legden inspirerende boodschappen op de grond hieronder om de ervaring te promoten van het overwinnen van je angsten met de producten en training van Samsung.

We vinden het geweldig dat deze video wordt uitgevoerd als onderdeel van een enorme campagne – een geweldig gebruik van 360 ° -video als een hulpmiddel in de toolbox van een slimme marketeer.

Geef je publiek meer mogelijkheden door ze te laten zien dat je ze niet alleen begrijpt, maar ook de tools hebt om ze te helpen slagen. Wat is een betere manier om dat te doen dan een videoadvertentie te gebruiken die laat zien, in plaats van vertelt, wat u voor hen kunt doen.

8. Kerrygold

In deze videoadvertentie past de Ierse zuivelcoöperatie Kerrygold een scène aan uit hun populaire tv-reclamecampagne, met een totaal van 100.000 weergaven. Ze nemen de slogan ‘Liefde bij de eerste hap’ en gebruiken een video-looping om twee schoolkinderen eindeloos naar elkaar te laten glimlachen.

Het is een zoete video die laat zien hoe gemakkelijk het is om bestaande inhoud aan te passen aan het Facebook-formaat, vooral als je iets zo schattig hebt als deze reclame.

Steeds meer doelgroepen adverteren op mobiele apparaten . Het is belangrijk om uw advertenties aan te passen om hiermee goed te werken om uw bereik te vergroten. U kunt bestaande inhoud opnemen en nieuw leven inblazen door deze toe te passen op nieuwe platforms.

9. Star Wars

In de aanloop naar Star Wars: The Force Awakens werd een exclusieve 360 ​​° -video op Facebook uitgebracht en meer dan 7,8 miljoen keer bekeken.

Met de video kunnen gebruikers door Jakku op een schip door zand en puin rijden. Het legt perfect de essentie van de planeet vast en trekt je als nooit tevoren het Star Wars-universum in.

Zelfs degenen die geen hardcore Star Wars-fans zijn, kunnen genieten van de prachtige graphics en het gevoel door het landschap te worden geveegd op een futuristisch schip. Het is een geweldige launch-teaser omdat het opwinding opwekt zonder andere delen van de film te verslaan, zoals bioscooptrailers.

Uw advertenties moeten een breed publiek aanspreken door gedeelde kenmerken te benadrukken. In plaats van ze te overweldigen met productinformatie, concentreer je op hun ervaring terwijl je je advertentie bekijkt. Maak het leuk en interactief en laat het spreken voor je merk.

10. Nescafé

Deze 360 ​​° -belevenis laat mensen zien die zich uitschudden en klaarstaan ​​om de dag met Nescafé te begroeten. Met het super aanstekelijke themalied knik je je hoofd en elke scène biedt een ontbijt van over de hele wereld. Deze advertentie vertaalt zich eenvoudig naar elke kijker uit elk land: de gelukkige families die hun dag beginnen en de felle kleuren maken het echt een leuke kijk op de 360 ​​° -functie.

Laat je video voor zichzelf spreken. Merk op dat er heel weinig woorden in de video worden gebruikt. Houd u bij het plannen van uw volgende advertentiecampagne meer bezig met het gebruik van sterke beelden die spreken over de waarde van uw merk.

11. Walt Disney World

Als u niet al naar Walt Disney World wilt gaan, zult u na deze advertentie. Ze pakken de hoogtepunten van de Disney World-ervaring in drie korte minuten die maar liefst 8 miljoen keer zijn bekeken.

Het geven van een 360 ° -functie geeft je echt het gevoel alsof je op een spannende vakantie bent, je meeneemt op ritten en je aanmoedigt om alle pracht en praal van het park in je op te nemen. En als je Walt Disney World al hebt bezocht, is deze tour een geweldige explosie uit het verleden die absoluut de foto’s en video overtreft die je op je eigen reis hebt gemaakt – geen belediging, amateurfotografen!

Wat is een betere manier om uw publiek te laten zien wat u voor hen kunt doen dan hen naar uw wereld te brengen. 360 ° is een goede optie voor dit type advertentie, omdat dit de opwinding van het publiek verhoogt, wat precies is wat u zoekt. Nogmaals, tonen versus gewoon vertellen.

12. Urbanears Limited Sweat-editie

In een grappige advertentie voor hun afwasbare koptelefoon filmde Urbanears atleten zwetend over hun koptelefoon voordat ze werden verpakt ‘om te worden verkocht’.

De opening van de advertentie trekt sterk aan bij bedrijfsadvertenties, met een montage van mensen die hard werken – dit is een slimme manier om hun perfecte klanten aan te trekken voor hun “actieve” hoofdtelefoon. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat ze Facebook-gebruikers targeten die van actieve merken hielden om het potentieel van deze geweldige advertentie te maximaliseren.

Wanneer het passend is, moeten uw advertenties leuk zijn en de lichtere kant van uw merk weergeven. Je hebt een geweldig product om te adverteren dus gebruik een video waar het publiek zich in kan vinden, in het geval van fitness, en presenteer het op een manier die resoneert met potentiële klanten.

13. Coca-Cola

Coca-Cola maakte gebruik van de reacties op Facebook en maakte een korte, doorlopende video die een speelse draai aan een smiley gaf. De charme en schattigheid van de #Cokemoji is een leuke manier om Coca-Cola in het geheugen van mensen te houden zonder de moeite te doen een volledige advertentiecampagne te maken.

In plaats daarvan was deze video de perfecte reactie op een nieuwe functie: luchtig en actueel, met een ongelooflijke 1,4 miljoen weergaven.

Voor een unieke benadering van uw advertenties, veel plezier met visuele relaties. Zoek twee of meer gemeenschappelijke elementen en combineer ze om iets nieuws te vormen. Om te werken moet elk element vrij algemeen zijn, zoals de emoji met smileygezicht en Coco-Cola-flessen.

14. GoPro

Deze ontzagwekkende 360 ​​° -video biedt pro-surfers Anthony Walsh en Matahi Drollet die op Tahiti op de golven slaan.

Deze video is perfect on-brand voor GoPro, de draagbare videocamera met de slogan Be a HERO. Hoewel het zonder de 360 ​​° -hoek een ongelooflijke advertentie was, kun je jezelf onderdompelen in het water en de golven deze video helemaal bekijken, misschien zelfs meer dan eens.

Het heeft meer dan 6 miljoen views gekregen en het is niet moeilijk om te zien waarom. Iedereen zou dol zijn op de schoonheid en spanning van het surfen, en met GoPro kun je dat doen zonder je bank te verlaten.

Gebruik 360 ° -video’s om uw publiek naar binnen te halen en enthousiast te maken. Als je een interactief product hebt, werkt dit type video een beetje als een proefrit voor hen.

15. Nike

Deze minimalistische advertentie spreekt krachtig over de afleidingen van het moderne leven en moedigt mensen aan om hun schermen weg te gooien en een run te maken.

In het kenmerkende lettertype van Nike flitsen afzonderlijke woorden voor de kijker om te vertellen hoeveel tijd we besteden aan het kijken naar schermen, het lezen van opmerkingen en het kijken naar tv. Hoewel er een voice-over is die het verhaal hardop voorleest, maakt het alleen-lezen karakter van de video het geschikt voor Facebook, waar video’s vaak zonder geluid worden bekeken.

Houd uw advertenties eenvoudig, zodat woorden en afbeeldingen uw bericht niet afleiden.

16. Chipotle

Deze stop-motion video van Chipotle is een leuke manier om klanten aan te moedigen om Chipotle deel te laten uitmaken van hun voetbalwedstrijddag. De advertentie is perfect geformatteerd voor mobiel en laat iemand zien die doelpalen maakt van een folie burrito-omhulsel en een ‘kick’ maakt met een chip.

Nogmaals, dit is een korte en luchtige video die zonder geluid kan worden bekeken – het beste dat je voor drukke mobiele scrollers kunt zetten, vooral als ze die belangrijke “like” -knop voor hun favoriete NFL of universiteitsvoetbalteam hebben geraakt . Chipotle kan deze advertentie zeker een touchdown noemen.

Gebruik advertenties die aansluiten op uw doelgroep door gebruik te maken van hun loyaliteit en de dingen waar ze van houden – zoals pro sport of familie.

17. Lenovo

Als onderdeel van hun #IHackedLife-campagne kwam Lenovo met minimalistische advertenties die kijkers waardevolle ‘levenshacks’ geven, zoals de onderstaande, waarin wordt voorgesteld om ijsblokjes te gebruiken om te voorkomen dat ijskoffie wordt verdund.

Het vetgedrukte blauw van de achtergrond en call-to-action aan het einde van de video moedigen kijkers aan hun eigen levenshacks te hashtagten, waardoor dit een aantrekkelijk onderdeel van hun campagne is. Klanten uitnodigen om deel te nemen aan het gesprek kan hen echt aanspreken met uw merk.

Soms is eenvoud beter, en deze korte, overzichtelijke video’s van Lenovo zijn hiervan een goed voorbeeld.

18. Uniqlo

Deze prachtige, slow-motion Facebook-advertentie van Uniqlo vraagt ​​de kijker na te denken over waarom we ons kleden zoals we doen. Vanaf de opening, “Waarom kleed je je aan?”, Haakt Uniqlo de kijker vast en houdt ze betrokken bij het verhaal van de advertentie.

De cinematografie in deze korte video is ook een behoorlijk indrukwekkend werk, omdat we verschillende mensen langzaam zien bewegen door het drukke stadsleven en zich afvragen waarom elk van hen gekleed is zoals ze zijn. Het inpakken van zo’n goede regie in een korte video is moeilijk, maar het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen voor Uniqlo, omdat de campagne 1,4 miljoen weergaven heeft.

Als uw advertenties mensen een nieuw perspectief op de wereld om hen heen kunnen geven, weet u zeker dat u hun interesse wekt. Of dat een intrigerende vraag is, zoals Uniqlo’s of een recept, laat zien hoe je een nieuwe dimensie kunt geven aan het leven van de klant.

19. Honda

Deze feestelijke, gezinsvriendelijke Honda-advertentie is meer een ervaring dan iets anders. De kijker wordt ondergedompeld in een 360 ° virtuele “candy cane lane” en laat de kijker genieten van seizoensgebonden decoraties terwijl hij door een gezellige buurt rijdt.

Met zijn grillige muziek en een overdaad aan felle lichten kun je je voorstellen dat een kind met verbazing rondkijkt. Dit delicate stukje van het seizoen is absoluut plezierig in een zee van hectische “krijg het voor de feestdagen!” Advertenties.

Bij dit type advertentie draait het allemaal om een ​​nieuwe draai aan iets. Laat mensen zien wat u hen kunt bieden vanuit een nieuw perspectief. Hiermee laat Honda zien dat het een lichtere kant is en niet focust op zijn autofuncties.

20. McDonald’s

Wat hebben een stapel pannenkoeken en een jetskier gemeen? Welnu, in deze videoadvertentie van McDonald’s wervelen ze allebei verleidelijk voor de kijker. Hoewel het slechts 15 seconden zonder geluid is, is de video boeiend en combineert het de geest van het zomerseizoen met het ontbijt van McDonald’s.

We houden ervan hoe eenvoudig deze advertentie is en hoe deze de kijker grijpt met zijn hypnotiserende spiralen.

Nogmaals, als u een blijvende indruk op uw advertentie wilt achterlaten, gebruikt u de emoties van uw publiek. Je hebt niet veel woorden of afbeeldingen nodig om een ​​reactie te veroorzaken. Wat voor emotie je ook kiest, gebruik visuals die met die emotie praten en betrekking hebben op je merk.

21. T-Mobile

Deze korte T-Mobile-video bereikte in januari 2017 meer dan 2,8 miljoen views over drie dagen – en het is geen wonder waarom.

Als onderdeel van hun advertentiecampagne Deel je #FeeFace, moedigt T-Mobile Facebook-gebruikers aan om foto’s van hun #FeeFace te plaatsen in de hoop prijzen te winnen. Het samenbrengen van een campagne, een beloning en een oproep voor gebruikersbetrokkenheid in één video was duidelijk een recept voor succes. Trouwens, wie wil niet een van die niet-vleiende selfies delen die we allemaal op onze telefoons hebben?

Hoewel dit niet altijd nodig is, zal een call-to-action in uw advertentie bezoekers ertoe dwingen verder te gaan dan alleen uw advertentie te bekijken en er iets aan te doen. In feite is toevoegen aan welk publiek eruit kan komen een geweldige manier om reacties aan te moedigen.

22. Lader van Los Angeles

Om de verplaatsing van San Diego Chargers naar Los Angeles te bevorderen, haalde het NFL-team hun nieuwe huis op met een adembenemende 360 ​​° -video van een luchtduiker die het stadion in sprong. Van het geluid van de wind die rond de camera zwaait tot de spectaculaire luchtfoto, het is een meeslepende ervaring.

Hoewel professionele sportteams van locatie kunnen veranderen, hebben de Chargers alle negatieve gevoelens vermeden door kijkers een pure adrenaline-kick te geven.

Voor het bekijken van je kijkers is 360 ° -video een geweldig hulpmiddel om te gebruiken. Gebruik het om doelgroepen kennis te laten maken met iets nieuws op een manier die ze visceraal kunnen voelen.

23. Netflix

Om hun sci-fi-serie Stranger Things te promoten, reproduceerde Netflix het griezelige huis van de familie Byers in een 360-gradenvideo voor kijkers. Net zoals het interactieve Game of Thrones-thema, is dit een nieuwe kijk op hoe kijkers binnen hun favoriete shows kunnen komen.

Met de slogan: “Heb je het lef om Stranger Things in 360 ° -video’s te ervaren?”, Danken ze de kijkers om de sprong te wagen en met de video in contact te komen – een slimme durf zeker om fans van spanning en horror te verleiden.

Gebruik uw advertenties om uw doelgroep en huidige klanten te bereiken door een nieuwe draai aan uw product te geven. Gluur hun nieuwsgierigheid door vragen te stellen of je verhaal op een nieuwe manier te vertellen, iets wat ze nog nooit hebben gehoord.

24. Pasadena Humane Society & SPCA

Wat is een betere manier om uw dierenwelzijnsorganisatie te promoten dan om een ​​360 ° -video van een kamer met kittens te maken? Als je er een vindt, laat het ons weten – deze video heeft 6 miljoen keer bekeken en is waarschijnlijk het leukste wat je deze week kunt zien.

Kortom: we zouden doneren om die kamer vol met kittens te helpen, en jij waarschijnlijk ook. Het combineren van een oproep tot actie met een emotionele reactie is een trefzekere manier om opgemerkt te worden.

25. FC Liverpool

Als je ooit in een stadion bent geweest met duizenden fans die zoeken naar je team, weet je wat een ongelooflijke ervaring is, en deze advertentie legt dat perfect vast. Hun bijschrift vertelt de toeschouwer: “Verhoog je geluid” en als je dat doet, word je meteen getransporteerd naar het veld.

Het trekken aan de heartstrings van hun steunen geeft deze video een golf van emotie die de kern raakt van de ervaring van een fan in het stadion van Liverpool. In de buurt van een kampioensmontering, kan dit net zo emotioneel zijn als voor sportfans, althans volgens de mensen die hebben gecombineerd om de video 8 miljoen keer te bekijken.

Wat uw niche ook is, maak advertenties waar ze zich direct mee kunnen identificeren. Wat zijn hun interesses? Hoe gebruiken ze uw product? Gebruik deze informatie om een ​​campagne te maken die hen aanspreekt.

26. Microsoft

Deze briljante advertentie van Microsoft neemt je mee op een reis langs ‘s werelds stilste ruimte: een audiotestkamer in hun faciliteit. Terwijl je rondgeleid wordt, wordt je aangemoedigd om naar de kamer te kijken, net alsof je in de faciliteit bent.

Als u rondkijkt, verschijnen er feiten die overeenkomen met uw rondgang door de ruimte. Er zijn zelfs enkele audio-experimenten om je te laten zien hoe uniek een plaats is.

Gebruik uw advertenties om klanten zich welkom te laten voelen in uw privé bedrijfsruimte; dit creëert een gevoel van inclusiviteit voor de kijker – Microsoft brengt je door de faciliteit als een geëerde gast.

Hoewel deze tour niet is afgestemd op een specifiek Microsoft-product, zal de ervaring van het kijken via deze video zeker een indruk achterlaten. Het is meer dan 11.000 keer gedeeld.

27. Pepsi

Pepsi speelt in op NFL-speler Odell Beckham Jr’s star power door hun video te starten met een afbeelding van hem die gebruikers vertelt “hun scroll te vertragen” om te bekijken. Terwijl de advertentie wordt geopend, worden we in een heel ander scenario gegooid, Odell nergens te bekennen, alleen om hem aan het einde van de advertentie in een grappige draai terug te laten komen.

De nieuwsgierigheid van de kijker prikkelen en spelen met hun liefde voor atleten en andere beroemdheden is altijd een geweldige manier om dingen uit te schakelen. Maar zelfs als je Odell Beckham Jr geen ster in je commercial kunt hebben, zijn er genoeg herkenbare, schattige of grappige dingen om te gebruiken om mensen te vertellen te stoppen en te kijken.

28. Nest

Weet je nog dat we genoten van deze humoristische billboard-campagne van Nest? Nou, hun video’s stellen ook niet teleur. Hoewel het maar 7 seconden duurt, legt deze video echt de hilariteit van de vakantie vast wanneer een volledig versierde boom precies valt als een man in PJs de kamer binnenkomt en snelheid oppikt terwijl hij de boom ziet dalen.

Nogmaals, Nest houdt een positieve focus op de ‘dagelijkse chaos’ die kan worden vastgelegd door je huisbeveiligingssysteem, in plaats van angst te gebruiken om de kijker zich ongemakkelijk te laten voelen. Vooral rond de feestdagen; het is de juiste oproep.

Voeg creativiteit toe aan uw advertenties door hetzelfde op een nieuwe manier te zeggen. Net zoals beveiligingsadvertenties niet eng hoeven te zijn, zet een leuke draai aan een bekend onderwerp. Laat doelgroepen hen anders zien, terwijl u toch de waarde kunt waarderen van wat u aanbiedt.

29. IKEA

Net op tijd dat mensen voor de eerste keer hun slaapzalen betreden, plaatste IKEA deze video van een slaapzaal die volledig was uitgerust met hun meubels en accessoires. Je kunt de 360-weergave gebruiken om de hele scène in je op te nemen en je onder de indruk te voelen van hoe je een kleine studentenkamer kunt samenstellen.

Hoewel het een korte, eenvoudige video is, is het perfect voor studenten die enthousiast zijn over het versieren van hun ruimte en op zoek zijn naar een kleine slaapzaalinspiratie. Nog een goed voorbeeld van hoe u kunt profiteren van evenementen met een groot leven in uw advertenties.

Nogmaals, eenvoudige advertenties zijn geweldig. Simpele visuals zijn al uw advertenties nodig om het publiek te laten zien wat uw aanbod is. Maak iets met voldoende details om ze te laten stoppen en een minuutje te blijven hangen. Hoe langer u hen kunt laten communiceren met uw advertentie, hoe beter.

Beste van twee werelden

De mogelijkheden van 360 en mobiel geformatteerde video zijn behoorlijk groot, en dus het toepassen van deze trends op de Facebook-feeds van je klanten is een geweldige manier om je merk op hun kop te zetten .

Wat denk je ervan? Zijn er verbluffende video- of 360 ° -advertenties die we hebben gemist?


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format