chatbot maken

The Voice Revolution (spraak revolutie): 5 baanbrekende ontwikkelingen die u moet kennen.

3 min


146

Volgens een recente Pindrop-enquête wordt verwacht dat 84% van de IT- en zakelijke besluitvormers in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk naar verwachting stem-AI-technologieën zullen omarmen terwijl 28% dit al met hun klanten heeft gebruikt.

Het bleek ook dat 94% van de managers geloofde dat stem-AI meer klanttevredenheid oplevert, terwijl 88% denkt dat dit ook concurrentievoordeel oplevert.

 Deze markttrends suggereren dat het “aantal bedrijven dat stem gebruikt om met hun klanten te communiceren, het komende jaar zal verdrievoudigen, waarbij meer dan tweederde van plan is om spraak te gebruiken voor de meerderheid van de interacties, en bijna een kwart om spraak te gebruiken voor alle interacties in de komende vijf jaar. “

Een onderzoek uit begin 2018 door Spiceworks op AI-chatbots en intelligente assistenten toonde aan dat 24% van de grote bedrijven en 16% van de kleine bedrijven dergelijke technologieën al hebben toegepast, terwijl een gecombineerde 27% naar verwachting in de komende 12 maanden zal worden gebruikt.

Al deze cijfers suggereren dat stem-AI de volgende trend is in de technologie van het bedrijfsleven, omdat het toetsenbord invoer langzaam vervangt door spraakalgoritmen als het belangrijkste interactieplatform tussen gebruikers en het systeem.

Ondanks de wijdverbreide acceptatie van spraak-AI in bedrijven, blijven privacykwesties over bedrijven die toegang hebben tot klant-interactiegegevens en houden deze nog steeds controversieel. Dit zijn praktische toepassingen in de praktijk van spraaktechnologie en hoe deze de betrokkenheid vergroten en de klantervaring stimuleren:

1. Voice-activated bestellen

Toonaangevende Amerikaanse pizzaketen Dominos heeft een spraakgestuurde app voor het bestellen van pizza’s onthuld waarmee klanten hun favoriete pepperoni pizza kunnen bestellen, net als voor de kassier.

 Deze Siri-achtige spraakherkenningsapp is ontwikkeld door Nuance en werkt samen met de Dru Assist virtuele assistent, waardoor pizza’s efficiënter, vlekkeloos en actueler worden. Bovendien bieden de algoritmes voor machine-learning tijdige hulp op basis van uw eerdere bestelervaring.


2. Spraak-geautoriseerde betalingstransacties

Online-betalingsgigant Paypal heeft de stemherkenningsmogelijkheden van Alexa en Siri gebruikt , waardoor gebruikers hun saldo kunnen controleren, iemand kunnen betalen of om betaling van andere mensen kunnen vragen. Het is opgenomen in de nieuwste app-update en gebruikt standaard gesproken opdrachten om een ​​transactie uit te voeren en biedt u zelfs de gedetailleerde kwitantie.


3. Voice AI-memo’s en -analyses

Op San Francisco gebaseerde CRM-softwareoplossingen en cloudcomputingfirma Salesforce hebben onlangs Einstein Voice onthuld , een AI-assistent die spraakmemo’s kan interpreteren en cruciale gegevens kan invoeren over wat hij hoort met spraakopdrachten.

 Aan de andere kant kunnen bedrijven met de bijbehorende Einstein Voice Bots hun aangepaste stembots maken die vragen over klantenservice beantwoorden via een slimme luidspreker.


4. Diepgaand leren, AI-aangedreven stemafstandsbediening


Communications conglomeraat Comcast heeft zijn X1 stemafstandsbediening onthuld, aangedreven door deep learning en AI. Hun spraakbesturing van de volgende generatie biedt niet alleen spraakherkenning, maar ook natuurlijke beeldverwerking.

Met een diepgaand leeralgoritme kan de X1 nu nauwkeurigere zoekresultaten leveren met slechts één druk op de knop en de TV vertellen wat je wilt doen.

5. Voice AI-enabled boodschappenlijstjes

Wanneer u uw boodschappenlijstje maakt, moet u normaal zoveel items tegelijkertijd bijhouden. Het maakt het gemakkelijker om te dicteren wat je wilt kopen, terwijl de stem-AI alles bijhoudt wat je zei en alles direct voor je deur wordt afgeleverd.

De Britse online supermarktketen Ocado heeft contacten met klanten via Alexa met zijn systeem voor spraakbestelling als aanvulling op de bestaande point-of-purchase-opties.


Conclusie:

We kunnen echt zeggen dat de spraak revolutie eindelijk is gekomen en dat dit ons digitale leven voor altijd zal veranderen. Jeff Bezos, CEO van Amazon, is van mening dat we ons nu in het gouden tijdperk van kunstmatige intelligentie bevinden, met zijn vlaggenschip-stemassistent Alexa, die samen met een hele reeks nieuwe marktspelers de weg wijst.

De toekomst ziet er rooskleurig uit naarmate meer bedrijven voice-AI-technologieën gebruiken om meer meeslepende ervaringen te creëren en die voorsprong op de concurrentie boven die van anderen te krijgen.Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format