Waarom u uw Instagram-volgers niet zou moeten kopen

5 min


108

Bedrijven hebben al lang te horen gekregen dat Instagram-engagement verbazingwekkend hoog en krachtig is.

Ze horen dat het profiteren van de meer dan 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers vanInstagram een geweldige manier is om klanten te werven en de verkoop te verhogen.

Koop geen Instagram-volgers

Het meest voor de hand liggende of oppervlakkige teken van Instagram “succes” is het aantal volgers. Sommigen zijn zover gegaan dat ze geautomatiseerde hulpmiddelen gebruiken om hen te helpen meer volgers sneller te krijgen.

Grote, grote, grote fout! Dit is waarom en wat u in plaats daarvan kunt doen.

Hoe het werkt

Om u te helpen volgers te krijgen, gebruiken geautomatiseerde tools een truc die mensen al jarenlang doen om volgers te krijgen.

Ze zullen andere Instagram-accounts massaal volgen, ofwel “liking” of commentaar geven op verschillende van elke foto om het maximum aantal “follow-backs” te ontlokken. Deze techniek werkt omdat het gebruikelijke Instagram etiquette uitschakelt – volg mij en ik zal je volgen – maar hier wordt het andere account na een paar dagen niet meer gevolgd .

Bijna al deze hulpmiddelen werken op ongeveer dezelfde manier:

  1. Koppel je Instagram-account. Het hoeft geen posts of volgers te hebben om te werken.
  2. Kies uw targetingcriteria: veel voorkomende zijn volgers van bepaalde accounts, gebruikers van gemeenschappelijke hashtags, geografische locaties en geslacht.
  3. Stel ten slotte een timer in voor wanneer u deze accounts niet meer wilt volgen, meestal een paar dagen.

En dat is het. Daarna leun je achterover en kijk hoe een bot je Instagram groeit en voor je volgt door de foto’s van zoveel accounts te volgen en te waarderen als jij wilt.

Vergeleken met de valse accounts die betaalde Facebook-likes ondersteunen, is dit beslist krachtiger . Je krijgt echte mensen om je te volgen. Het is gemakkelijk, het is goedkoop, en het kan je heel veel volgers opleveren.

Maar het kopen van Instagram-volgers is de zekerste manier om van meet af aan te mislukken.

Belang van Betrokkenheid

Social media geeft je de mogelijkheid om met je publiek om te gaan. Als je een groot aantal volgers hebt, kun je zien dat je goed bent in het spelen van de game, maar dit betekent niet dat je contact hebt met mensen of ze converteert naar betalende klanten.

Om je betrokkenheid te meten, combineer je het aantal vind-ik-leuks en reacties op een bericht en deel je het aantal volgers dat je hebt:

originele formule

Voor een meer rigoureuze schatting van je betrokkenheid, kun je opschalen naar de laatste 10 berichten.

geschaalde formule

Betrokkenheidspercentage is met name van belang bij het gebruik van Instagram: het percentagevolgerspercentages van 4,11% , berekend met 1,5 + mil-interacties via 160 Instagram-posts, is 58 keer hoger dan bij Facebook of Twitter, wat betekent dat u een enorme kans mist om een ​​echte volgeling op te bouwen als je je kunstmatig laat groeien.

Wat er gebeurt als je betrokkenheid activeert

Het probleem met het kopen van volgers is dat ze je berichten niet leuk vinden of erop reageren. Het waren geen organisch toegevoegde volgers en maken daarom waarschijnlijk niet zoveel uit voor je inhoud. Je volgersaantal wordt groter, maar je krijgt alleen andere bot-accounts, zombie-accounts en mensen die je alleen maar volgden omdat je ze volgde.

Zonder ‘echte’ volgers toe te voegen die echt van je inhoud houden, blijft je betrokkenheidssnelheid stagneren – of vallen.

nep volgers

Maar wanneer u uw volgers organisch laat groeien door geweldige inhoud te plaatsen, krijgt u volgers die uw inhoud leuk vinden en die met u delen. Dit blijft zichzelf verder ontwikkelen, omdat mensen zien dat je inhoud populair is en het gevoel hebben dat ze kunnen deelnemen aan het gesprek omdat er eigenlijk een gesprek gaande is.

echte volgers

Een trend als deze zal niet gebeuren wanneer elke andere opmerking op je foto een spam-spammelding is “KRIJG GRATIS INSTAGRAM VOLGT KLIK LINK IN BIO”.

Het benutten van de kracht van een echt hoge betrokkenheid van Instagram kan uw bedrijf echt naar een nieuw niveau tillen.

Ken uw klanten

Als je een betrokken publiek hebt, kun je echt weten wie je publiek is. De doelgroep die u moet targeten, is uw buyer persona .

Een buyer persona is iemand die uw product koopt. Maar ze zijn niet alleen een klant, ze zijn de ideale klant. Iemand die de ware waarde begrijpt van wat je doet en waardeert wat je voor hen kunt doen genoeg om steeds weer terug te komen voor meer.

Maar wat maakt een goede koper persona? U moet niet alleen rekening houden met hun demografie en doelen, maar u moet ook uw klant echt begrijpen . Dit zijn echte mensen met echte sociale identiteiten, persoonlijkheden en dingen waarmee ze zich identificeren.

Als u de echte mensen kent die uw product en interactie willen om meer over hen te weten te komen, kunt u uw oorspronkelijke idee van uw koperspersoonlijkheid verbeteren. Dit helpt je om beter te begrijpen wat ze echt van je willen. Hoe meer je betrokken bent bij je volgers, hoe meer ze betrokken zijn bij jouw product. Dit verbetert op zijn beurt uw product, advertenties en marketing, wat leidt tot meer volgers en klanten in een nooit eindigende deugdzame cyclus.

Hoe organische betrokkenheid u helpt om betere kopers Personas sneller te maken

De hoge mate van betrokkenheid van Instagram betekent dat je een ongelooflijke kans hebt om snel goede buyer persona’s te bouwen.

Interactie met organische volgers is de beste manier om meer te weten te komen over je publiek. Of het nu gaat om de opmerkingen op uw foto’s of het bezoeken van hun Instagram-pagina’s, het leren van waar uw volgers oprecht in geïnteresseerd zijn, kan u helpen uw niche in de markt te vinden .

betrokkenheidspercentage

Stoffeerderij Pottery Barn weet dat zijn Instagram-publiek op zoek is naar inspiratie en voorbeelden van goed ontwerp. Ze communiceren vaak met hun publiek door de foto’s van klanten op hun Instagram weer te geven, terwijl ze ook de inspiratie bieden waar veel van hun klanten naar op hun pagina komen.

interactie voorbeeld

Door je boodschap en je inhoud te concentreren op een ding waar je kopers zich mee kunnen identificeren, richten ze zich op de specifieke doelgroep die actief van je product geniet en koopt. Deze gebruikers brengen waarschijnlijk hun vrienden binnen en al snel heeft u een actief betrokken community gevormd die u vervolgens kunt uitbreiden met toekomstige producten.

Er zijn betere manieren

Instagram heeft een enorm potentieel voor marketing- en engagementsucces als je andere technieken gebruikt . Of het nu via het gebruik van hashtags, interactie met uw volgers of gewoon met het hebben van goede foto’s is , er zijn tal van manieren om een ​​toegewijde volgersbasis te bouwen .

Het heeft geen zin om tijd en geld te verspillen aan oppervlakkige volgers zonder rendement.Erger nog, u loopt het risico dat uw account wordt verbannen , wat erg moeilijk is om te herstellen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format