9 manieren om uw doorklikpercentages per e-mail te verbeteren - DeLaatbusiness

9 manieren om uw doorklikpercentages per e-mail te verbeteren

8 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

U weet nu al dat hoge e-mailopeningspercentages nutteloos zijn als de click-through rates (CTR’s) laag zijn. U moet mensen op de links in uw e-mail klikken om op uw website terecht te komen. Click-through rates zijn een veel betere indicator voor e-mailbetrokkenheid en succes dan alleen open rates om die reden.

Maar de gemiddelde e-mail-CTR is 4,19% – in alle sectoren.

Dat betekent dat ongeveer 4 ontvangers op uw links klikken voor elke 100 geopende e-mails.

Afbeeldingsbron

In deze handleiding vindt u 9 beproefde strategieën om de klikfrequenties te verbeteren:

 1. Verhoog het aantal links
 2. Gebruik uw Preheaders
 3. Segmentatie
 4. Maak je formulering netjes
 5. Profiteer van het PS-gebied
 6. Zorg ervoor dat uw onderwerpregels overeenkomen met uw oproepen tot actie
 7. Eén onderwerp per e-mail
 8. Beknoptheid
 9. Gebruik actieve voices op CTA-knoppen

Test deze altijd zelf en analyseer de resultaten, omdat tactieken meestal situationeel zijn. Maar deze zouden uw klikfrequenties per e-mail een gezonde boost moeten geven …

Click-through Rate Strategy # 1: verhoog het aantal links

In elk van uw eigen e-mails, hoeveel links moet u precies gebruiken?

Om die vraag te beantwoorden,  voerde Elizabeth Yin van Launch Bit eens een test uit op twee soorten e-mails: 1- en 2-link-e-mails.

Uit haar bevindingen genereren e-mails met twee koppelingen bijna twee keer zoveel klikken als e-mails met één koppeling:

 • 1-link-campagnes genereerden in totaal 131.914 klikken.
 • 2-linkse e-mails haalden in totaal 235.422 klikken – 72.003 klikken op link # 1 en 163.419 klikken op link # 2.

En krijg dit: de meeste ontvangers van haar e-mails met 2 links hebben op link # 2 geklikt.

Afbeeldingsbron

De meeste e-mailontvangers hebben meer tijd nodig om uw aanbieding te bestuderen wanneer ze uw eerste link of CTA tegenkomen. Ze blijven lezen voordat ze beslissen om door je tweede link te bladeren. Daarom zou je moeten proberen het aantal links dat je gebruikt te vergroten als je er nog steeds een gebruikt.

Dit is echter geen standaard voor iedereen. Veel marketeers merken dat e-mails met meer dan twee links nog hogere klikfrequenties (CTR’s) krijgen.

In feite is het onderzoek Yin’s blijkt verder dat nieuwsbrieven met 5+ banden produceren hogere CTR dan die met <5 schakels.

“Less is more” werkt voor website-ontwerp en minder afbeeldingen houden uw e-mails buiten de SPAM-box, maar het lijkt “meer is meer” voor links in e-mailnieuwsbrieven.

Click-through-snelheidsstrategie # 2: maak gebruik van uw pre-headers

Met een pre-header kunnen ontvangers iets meer weten over wat zich in uw e-mail bevindt.

Hier is een voorbeeld van een aantrekkelijke pre-header:

De beste marketeers maken hun pre-headers over het # 1 voordeel dat het klikken op uw link biedt.

Dit voordeel is geen 50% korting op iets, updates van nieuwe producten, enz. Nee, ik heb het over de werkelijke waarde die mensen krijgen als ze op uw links klikken en reageren op uw aanbiedingen (levensveranderende waarden zoals 500% toename in verkoop, het meisje van je dromen krijgen, je eerste 3000 klanten ontvangen, etc.)

Omdat we allemaal op zoek gaan naar ‘wat is het voor ons’ , zal dit ‘# 1 voordeel’ de aandacht van uw abonnee trekken – natuurlijk, nadat zij uw opvallende onderwerpregel hebben gezien – en uw e-mail openen met de bedoeling om dat ‘# 1 voordeel.

Als je dit # 1-voordeel aan je link (s) koppelt, is de kans groot dat je abonnees klikken.

Neem deze preheader mee uit een van de recente nieuwsbrieven van CoSchedule:

De e-mail is gericht op bureaus – bedrijven die doorgaans honderden klanten per keer beheren.

Dus de preheader praat over het # 1 voordeel van de link (voor bureaus) in de e-mail: “Het beheren van honderd verschillende klanten … Met een miljoen verschillende platforms”

Als een agentschap op hun lijst de resource wil krijgen voor het beheer van honderden clients, moeten ze op de link in de e-mail klikken:

Na het uitwerken van de manier waarop de meeste bureaus worstelen met het beheren van 100 klanten, heeft CoSchedule een link naar hun nieuwe bron aangeboden waarmee agentschappen al hun klanten op één platform kunnen beheren.

“… We hebben preheaders geïmplementeerd voor een aantal campagnes en het verhoogt open tarieven, klik thrus en minder spamklachten …”, zegt Elliot Ross, Managing Director van Action Rocket .

Maar wat als uw e-mails worden verzonden naar mensen die ze niet nodig hebben? Of uw pre-headers nu aantrekkelijk zijn of niet, uw CTR’s zijn laag.

Een effectieve manier om ervoor te zorgen dat u de juiste e-mail naar de juiste mensen op uw lijst stuurt, is gebruik te maken van lijstsegmentering …

Klikfrequentiestrategie # 3: segmentatie

Heb je ooit een e-mail gelezen en je afgevraagd waarom de afzender hem in vredesnaam naar je heeft opgestuurd?

Je wordt achterdochtig en vraagt ​​je af hoe ze je e-mail in de eerste plaats hebben gekregen. Je begint jezelf af te vragen:

 • Probeert men mij op te lichten?

 • Hebben ze mijn e-mail gekocht van een publicatie waarop ik ben geabonneerd?

 • Is het zelfs veilig om op de links in deze e-mail te klikken?

Je wilt nooit dat je e-mails negatief worden bekeken. Dit is waar het conversieprincipe van relevantie klopt en wordt super belangrijk.

U moet uw communiqués in segmenten verzenden om ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen bereiken. Dit verhoogt uw openstaande tarieven en uw conversies. (Blijf op de hoogte voor een bonusresource over wat er gebeurt na conversies in het laatste gedeelte van deze handleiding.)

Copyhackers is bijvoorbeeld een publicatie die wordt gelezen door hackers en schrijvers van groei. Maar ik kan vertellen dat ze hun e-mails segmenteren, omdat ze me bijna altijd bronnen sturen die relevant zijn voor schrijvers.

Hier is een recente e-mail die ik van ze kreeg:

Ze weten dat ik een schrijver ben, en dus als ze e-mails voor groeihacks versturen, zorgt segmentatie ervoor dat ik die niet ontvang. Ik krijg alleen hun nieuwsbrieven die bedoeld zijn voor schrijvers zoals ik.

Click-through-snelheidsstrategie # 4: ruim uw kopie op

Schrijven dat niet bondig is, is te stressvol om te lezen.

Mensen zullen niet altijd lang genoeg door uw e-mail heen en weer wippen om iets te lezen of klikken. Ze zijn niet altijd zo geduldig. Dus je moet je tekst altijd netjes houden.

Hier is een recente nieuwsbrief die ik kreeg van American Writers Artists Inc. (AWAI ) – een perfect voorbeeld van een mooie en nette bewoording in e-mails:

Zie hoe gemakkelijk het is om deze e-mail te lezen?

Er zijn geen vreemde woorden, de tijden komen overeen, de schrijver weet hoe je een vraag moet posten om je erin te trekken en ze praat niet lang over zichzelf voordat ze ter zake komt.

Een ander goed voorbeeld is deze recente e-mail van Pamela Wilson van Big Brand System :

Wanneer uw schrijven stroomt, vinden abonnees het prettig om tijd met lezen door te brengen, wat de kans vergroot dat ze door koppelingen zullen klikken.

Klikfrequentiestrategie # 5: profiteer van het PS-gebied

Zoals ik eerder heb vermeld, verbeteren klikfrequenties meestal wanneer u ten minste twee links in uw e-mail opneemt.

Maar hier is nog iets dat u moet weten: uw PS-sectie kan uitstekend werk leveren door klikken aan te trekken wanneer u uw links daar plaatst.

Gebruik ook de PS-sectie om de CTR’s te verhogen.

Zie hoe Heather Doyle het bij iPEC Coaching doet:

Een ander geweldig voorbeeld komt van Expert Business Coach MaryEllen Tribby.

Nadat ze heeft uitgelegd hoe ze haar studenten heeft gecoacht in het genieten van een goed leven met het maken van geweldige inkomsten, presenteerde ze een link voor abonnees om zich bij deze studenten aan te sluiten.

Toen deed ze iets geweldigs met haar PS-sectie: ze voegde een paar getuigenissen van 3 van haar studenten toe en presenteerde haar link opnieuw:

Links in PS-secties trekken klikken aan omdat het wordt ondersteund door een factor die het Seriële Positie-effect wordt genoemd , een psychologische eigenschap die in feite aangeeft dat het laatste element dat op een lijst wordt geplaatst evenveel aandacht trekt als het eerste element daarin.

Een element (een link) in uw PS-sectie trekt dus een speciaal aandachtsniveau aan.

Click-through-snelheidsstrategie # 6. Zorg ervoor dat uw onderwerpregels overeenkomen met uw oproepen tot actie

Hier is een goed voorbeeld van wat je niet kunt doen met een recente e-mail die ik heb gekregen:

De schrijver zet Remember me? in de onderwerpregel, maar in de e-mail geeft ze toe dat we elkaar nog nooit hadden ontmoet of zelfs maar hadden ontmoet. Ze gebruikte die ‘subject line trickery’ alleen om me te verleiden haar e-mail te openen.

Speel geen spellen met je abonnees. Uw e-mails worden geopend voor de waarde in uw onderwerpregel .

Overigens, als je het type marketeer bent dat goedkope trucs zoals RE: en FWD gebruikt: stop met het starten van je onderwerpregels. Je bent een eikel en je verpest marketing voor iedereen.

Afbeeldingsbron

U kunt hoge open tarieven krijgen, maar de CTR’s zijn laag als er met de lezer wordt geknoeid.

Niemand houdt ervan om voor de gek gehouden te worden. Beloof een belofte in uw kop en zorg ervoor dat uw aanbod (doorklikbare URL’s) die belofte waarmaakt.

Click-through Rate Strategy # 7: één onderwerp per e-mail

Dit klinkt als een goed idee, maar ik krijg tegenwoordig nog steeds veel nieuwsbrieven met verschillende onderwerpen per e-mail.

Meerdere onderwerpen in één e-mailnieuwsbrief verdelen de aandacht van uw contactpersonen en weerhouden hen van het kiezen van uw links.

Een studie onthult dat mensen nu over het algemeen hun concentratie verliezen na ongeveer acht seconden. Stuur geen e-mails van abonnees die hun aandachtsspanne belasten.

Zorg ervoor dat al uw nieuwsbrieven slechts één onderwerp behandelen. Hier is een voorbeeld van hoe dat eruitziet in deze e-mail van Sumo :

Eén e-mail. Eén onderwerp. Eén focus. Eén resultaat.

Unbounce Medeoprichter Oli Gardner zegt het zo : “Eén pagina. Een doel. Periode.”

Klikfrequentiestrategie # 8: Brevity

Eén studie zegt dat een kantoormedewerker gemiddeld 121 e-mails per dag ontvangt.

Ongeacht je schrijfkwaliteit, abonnees kunnen niet veel tijd besteden aan je e-mail – ze hebben een baziljoen andere om mee om te gaan.

Sujan Patel zegt het zo : “Weinig mensen willen e-mails van 500 woorden lezen, ongeacht de schrijfkwaliteit. Dat betekent dat je je vermogen om informatie samen te vatten en overtuigende oproepen tot actie aan te scherpen die lezers aanspoort om te klikken en meer te weten te komen. “

Wil je goed worden in beknoptheid?

Verwijder elk overtollig woord, elke expressie en alles wat geen specifieke functie in uw e-mail uitvoert. Leer om actieve stem te gebruiken. Studeer schrijvers die je bewondert .

Deze recente e-mail van Pepperstone (een forex broker) is een perfect voorbeeld van hoe “kort en krachtig” werkt:

Het is kort en to-the-point.

Geen onnodige foto’s, links, etc.

Alleen het bericht dat ze wilden overbrengen, met hun CTA daar beneden – zichtbaar en duidelijk genoeg voor lezers om te klikken.

Klikfrequentiestrategie # 9: gebruik actieve stemmen op CTA-knoppen

Ga er niet van uit dat abonnees weten waar een CTA-knop (of afbeelding) naar toe leidt wanneer erop wordt geklikt.

Hoe kunt u uw CTA’s verbeteren?

Gebruik altijd een actieve stem op uw CTA-knoppen en geef duidelijk aan wat het gaat doen. “Je weet dat je het wilt” werkt niet zo goed als “Get Your Book Here”.

Hier is een recente e-mail van Template Monster die laat zien hoe actieve stemmen moeten worden gebruikt voor CTA’s:

(Opmerking: Actieve stem beschrijft een zin waarin het onderwerp de actie uitvoert die door het werkwoord wordt vermeld)

De CTA’s bevatten zinnen die ertoe neigen acties op te roepen. Dat is wat werkt.

Marketo zegt het zo : “… koppel sleutelzinnen die bepalen wat een klik van de link gaat weergeven. Voorbeeld: lees het nieuwe ‘Marketo Lead Nurturing White Paper’. “

Bonus Tip: Vergeet niet over uw bedankpagina

Nadat abonnees door uw links hebben geklikt en uiteindelijk zijn geconverteerd, stuurt u ze naar een speciale bedankpagina waar u hen vraagt ​​iets meer te doen om uw bedrijfsresultaten te beïnvloeden.

Op deze manier nemen ze meer acties die van invloed zijn op uw bedrijfsresultaten. Ik heb onlangs een stuk over 9 manieren gedeeld om dankpagina’s te gebruiken om meer conversies te genereren (met voorbeelden); voel je vrij om het stuk te bekijken.

Conclusie

Click-through rates zijn aantoonbaar de hoogste indicatoren voor e-mailbetrokkenheidsniveaus.

Een hoge klikfrequentie (die per branche varieert) geeft aan dat abonnees zeer betrokken zijn. Een lage klikfrequentie betekent dat u serieus werk moet verzetten.

Test de bovenstaande strategieën en streef naar continue verbetering. Het komt niet van de ene dag op de andere, maar als je doorgaat met experimenteren, verbeter je je betrokkenheid en resultaten.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format