Demand Generation: Tactics omzetten in strategie

13 min


105

Er is een gebouw. In een achterkamer pelt een man aardappelen. Aan de voorkant zitten twee mensen aan een tafel. Bij de deur beantwoordt een persoon een telefoon.

Maakt dat van het gebouw een restaurant? Nee? Zou het een worden als de man aardappelen en sinaasappels schilde?

Het is een absurde standaard. Het is ook dezelfde als die we toepassen bij het genereren van de vraag.U hebt een website. Jij blogt. Bezoekers vragen demo’s aan. Je e-mailt ze. Voila! U (vermoedelijk) genereert vraaggeneratie, of u zou het doen als u net ook LinkedIn-advertenties had.

Maar het genereren van vraag is geen stapel tactieken. Het is een op gegevens gebaseerde strategie die tactieken rechtvaardigt en hun doelen op één lijn brengt. Het is moeilijk om te doen, daarom is het meeste advies voor vraaggeneratie alleen maar een voorstander van het toevoegen van een ander kanaal of een ander hulpmiddel aan de heap.

Dit bericht doet dat niet. In plaats daarvan worden de breuklijnen binnen detactiek en tussen tactieken geïdentificeerd die ervoor zorgen dat campagnes voor vraaggeneratie meer bedragen dan hun samenstellende delen.

Waarom bestaat deze term zelfs?

Volgens HubSpot is het genereren van vraag “de paraplu van marketingprogramma’s die klanten enthousiast maken over het product en de services van uw bedrijf.”

Dat klinkt verdacht veel als … marketing. Als we eerder geen generatie van de vraag deden, wat waren we aan het doen?

Voor de ene, uitgaande marketing. Het genereren van vraag zou niet bestaan ​​zonder de overgang naar inkomende marketing. (Uitgaande marketing kan nog steeds deel uitmaken van een strategie voor vraaggeneratie.)

Inkomende marketing verhoogde de druk op marketing om problemen in de midden- en onderkant van trechter op te lossen die eerder door verkoopafdelingen werden behandeld. Contentcreatie, de motor van inkomende marketing, creëert de trekking (di genereert de vraag) voor de doelgroep.

Ten tweede, “lead” -generatie. Zoals artikelen snel worden uiteengezet, is het genereren van vraag geen leadgeneratie. Dat onderscheid bestaat gedeeltelijk, omdat we gebruikersacties zoals formuliervullingen verkeerd hebben benoemd als ‘leads’.

Leads in een strategie voor vraaggeneratie zouden volgens ons eigenlijk omzet moeten genereren. (Wat is een voorsprong als het geen kans maakt om een ​​verkoop te worden?)

Het focussen op “echte” leads door ze te volgen vanuit een eerste formuliervulling door de verkoop is waarom, meer dan wat dan ook, vraaggeneratie kritieken marketing en verkoopsilo’s :

 • Als de verantwoordelijkheden tussen marketing en verkoop verwarrend zijn, ontvangen potentiële klanten nooit de informatie die essentieel is voor het sluiten van de verkoop.
 • Als marketing geen zichtbaarheid van gegevens heeft na het invullen van een online formulier, gaat het om de veel verguisde ‘leidende’ generatie.

De uitsplitsing van afdelingssilo’s maakt verbeteringen mogelijk – van het verzamelen van gegevens, persona-ontwikkeling, het maken van content, enz. – die de individuele tactiek transformeren in een strategie voor vraaggeneratie.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit is waarom het zo vaak fout gaat.

Waarom vraaggeneratie-strategieën falen

De kans is groot dat het grootste probleem in je vraaggeneratiestrategie niet iets is dat je niet doet. Het is iets dat je momenteel slecht doet.

Ongeacht de strategie, is uw kans met de grootste waarde om de uitvoering van een huidige tactiek te verbeteren in plaats van een nieuwe toe te voegen. (Hetzelfde geldt voor analyse: zorg dat u een actueel hulpprogramma begrijpt voordat u er een toevoegt.)

Voor veel tactieken van vraaggeneratie komen de tekortkomingen terug:

 1. Uitkomstmaten zijn beperkt.
 2. Strategieën zijn gebaseerd op slechte gegevens.
 3. De reikwijdte van invloed is te beperkt.

1. Uitkomstmaten zijn beperkt.

Uw externe digitale bureau heeft agressieve vormvuldoelen. Het ontmoet hen door het advertentieluik uit te breiden, het kopiëren van bestemmingspagina’s meer inclusief te maken en zoveel mogelijk inhoud te gadeslaan.

Ze raken hun doelen. Je raakt ook je leidende doelen. Maar de verkoop heeft een hekel aan de ‘leads’. Volg vinger wijzen.

Verantwoording stimuleert gedrag. Verwacht niet van een extern bureau dat het meer leads ophaalt voor betere leads als ze worden ingehuurd en op kwantiteit worden geschoten. En de enige manier om ze te meten op leadkwaliteit is om leads te volgen, van form fill to close.

Het bereiken van dat niveau van attributie – de sleutel tot het verbeteren van uitkomstmaten – valt op een paar punten uiteen:

 • Web analyses. Het correct bijhouden van doelen in Google Analytics identificeert op zijn minst het meest waardevolle on-site gebruikersgedrag en schrijft deze toe aan een marketingkanaal. Het gebruik van UTM-parameters, oproeptracking of Multi-Channel Funnel-rapporten voegt details en nuances toe aan attributie. Zonder dat u beschikt over waardevolle gegevens die u kunt doorgeven aan uw CRM.
google analytics multichanneltrechter
Het analyseren van multi-channel trechters crediteert de juiste kanalen voor het genereren van leads en, als die gegevens worden doorgegeven aan een CRM, verkoop-essentiële kennis om het juiste gedrag te stimuleren.
 • CRM. De hoeveelheid gegevens die u van uw webanalysetool (s) doorgeeft aan uw CRM is een belangrijke breuklijn. Als er geen aangepaste velden worden ingesteld die de lead origin-gegevens behouden of de invoer standaardiseren, wordt de originele bron of de slechte gegevenskwaliteit gewist.

“Het begint met het hebben van de juiste gegevens in het systeem,” merkte Kamil Rextin op, die schreef over B2B-attributie . “Datatypes zijn belangrijk. Zoek uit wat een vervolgkeuzelijst, tekstveld, enzovoort is. Gestandaardiseerde, schone gegevens zijn van cruciaal belang voor het inzetten van geweldige campagnes. “

2. Strategieën zijn gebaseerd op slechte gegevens.

De eerste uitkomstbeperkte uitkomstmeting wordt in de volgende uitgezet. Het is moeilijk om de juiste kanalen te identificeren als het enige dat u kunt aanwijzen, ‘e-mailgenerering’ van de top-of-funnel is.

De pijn is acuut als het gaat om segmentatie. “Tenzij er een duidelijk kader is,” waarschuwde Rextin, “je zult eindigen met een gigantische verzameling namen en bedrijven met allerlei functietitels, omdat iemand het heeft achtergelaten als een open tekstveld in plaats van als een vervolgkeuzelijst.”

Een ongeorganiseerde CRM verspilt gegevens: zelfs als u de doelgroep hebt geïdentificeerd en de benodigde gegevens hebt verzameld, kunt u die informatie niet omzetten in een gerichte e-mailcampagne of gepersonaliseerde advertentieberichten.

Slechte gegevens beïnvloeden campagnes voor het genereren van nieuwe vraag ook op andere manieren. Vaak is uw doelgroep veranderd tegen de tijd dat u een campagne voor vraaggeneratie start. Dat betekent dat historische gegevens over koperskenmerken en -gedrag mogelijk niet relevant zijn.

Zoals Tom Tunguz uitlegt :

Het segment vroege en late meerderheid bestaat uit 68% van de markt en deze kopers kopen geen software zoals early adopters software kopen.

Het dikste deel van de markt vereist vaak meer opleiding, meer handhaving, meer sociaal bewijs door case studies en referenties, en een relatie met een verkoper of accountmanager om zich op zijn gemak te voelen bij de aankoop.

rogers belcurve goedkeuring
De belcurve van Rogers laat zien hoe je publiek van je vraag enorm kan verschillen van dat van eerdere kopers.

Als u uw doelgroep wilt wijzigen, “Ga terug naar de kern van elke campagne voor het genereren van goede vraag,” adviseerde Ramli John , auteur van CXL’s cursus over het genereren van vraag :

De meeste marketeers stoppen gewoon met het creëren van een gebruikerspersoon. Dat is niet voldoende om uw klanten echt te kennen.

Interview mensen in die nieuwe doelgroep om hun emotionele triggers – aspiraties, dromen, angsten en verlangens echt te begrijpen. Ontwikkel op basis van die emotionele triggers nieuwe demand gen-campagnes of herwerk huidige campagnes om aan deze behoeften te voldoen.

Voor sommige bedrijven zijn bruikbare gebruikersgegevens niet alleen gedateerd, maar ook niet-bestaand. Maanden of jaren van ongecoördineerde inspanningen tasten de datakwaliteit aan.

Het opbouwen van een cache van gebruikersgegevens in een CRM die sterk genoeg is om demand gen-campagnes te informeren – welke content moet worden geproduceerd, waar om deze te distribueren – kan jaren duren, aldus Brandt Bogdanovich van MST Solutions . En als het voornamelijk wordt beheerd door de IT-afdeling, niet door de marketingafdeling, kunnen veel van die gegevens onbruikbaar zijn.

Bogdanovich, die met tientallen bedrijven aan Salesforce-integratie en marketingautomatisering heeft gewerkt, schetste een volgorde van bewerkingen voor data-acquisitie en -implementatie in demand gen-campagnes:

 1. Breng schone gegevens in de CRM.
 2. Identificeer marktsegmenten en de behoeften voor elk.
 3. Maak en distribueer content naar die segmenten.
 4. Verfijn campagnes op basis van nieuwe CRM-gegevens.
 5. Herhaling.

(Zonder enige gegevens bieden Bogdanovich, DiscoverOrg of Demandbaseeen startpunt, vooral voor bedrijven die van plan zijn accountgebaseerde marketing na te streven.)

Hyper-gerichte inspanningen zijn mogelijk, dan alleen na cycli van verfijning. En zelfs die hypergerichte campagnes kunnen mislukken als ze een klein aantal problemen aanpakken.

3. De reikwijdte van invloed is te beperkt.

Voor B2B-marketeers slagen de tactieken van vraaggeneratie – hoe goed gericht ook – niet als ze zich uitsluitend richten op hoe een product of dienst de prospect alleen ten goede komt.

“Personalisatie is niet gericht op het verbeteren van groepsdynamiek”, schrijft Patrick Spenner. Die groepsdynamiek, zo vervolgt hij , is van vitaal belang in B2B-verkopen:

We zien dat de meeste marketeers die op persoonsbasis werken vandaag stoppen bij de individuele pijnpunten en psychologie van die persona’s. Ze slagen er niet verder in om te identificeren hoe deze persona’s met elkaar in verband staan ​​en kunnen gemeenschappelijke terreinen delen. Een andere manier om hier over na te denken, is dat marketing niet alleen persona’s, maar ‘interpersoonlijke persona’s’ is.

Al te vaak vindt het piekconflict binnen een account plaats voordat de verkoop binnenkomt – en personalistische marketing is slecht toegerust om het op te lossen. “Marketing is op afstand, niet oog in oog”, vertelde Spenner.

conflict verkoop marketing

“Alleen al omdat we die mobilizer hebben geactiveerd om te vechten voor een standpunt over een probleem of een oplossing in hun organisatie (dat uniek teruggaat naar jou als leverancier),” merkt Spenner op, “betekent niet ze weten hoe ze dat gevecht moeten winnen. “

Nog een complicatie is dat veel prospects proberen het risico te minimaliseren in plaats van de beste oplossing te vinden. Het vertrouwde spreekwoord is van toepassing: “Niemand is ooit ontslagen omdat hij IBM in dienst nam.”

Een uitzondering op de regel: gebrek aan tactische diversificatie

Misschien heb je een aantal tactieken in je hele bedrijf geïntegreerd, bijvoorbeeld bloggen en e-mailen. Het is een zeldzaam geval wanneer een strategie voor vraaggeneratie het risico loopt mislukt te zijn, tenzij uitgebreid.

Wat gebeurt er wanneer het algoritme van Google de organische zichtbaarheid van uw blog halveert? Of AdBlock-acceptatie doodt uw hoogste converterende formulieren?

Naarmate je dichter bij een kanaal komt te verzadigen , gaan de kosten volgens Tunguz ook omhoog: je voert keyworddoelen uit voor quick-win blogposts en wacht nu maanden op organische zichtbaarheid; of, het uitbreiden van je LinkedIn-advertentiedomein nodigt uit tot concurrentie van concurrenten met een rijke achtergrond.

Daarvoor en om de andere uitdaging, wat zou je moeten doen?

Hoe een succesvolle strategie voor vraaggeneratie te bouwen

Net zoals dezelfde generatie van de vraag verschillende tactieken uitdaagt, zijn oplossingen ook breed van toepassing:

 1. Los de grotere problemen van het prospect op.
 2. “Verwerken, verwerken, verwerken.”
 3. Vouw methodisch uit.

1. Los de grotere problemen van het prospect op.

Spenner-details , succesvolle lead-based vraaggenstrategieën houden rekening met op account gebaseerde uitdagingen, die drie “disfuncties” hebben:

1. Ongelijke perspectieven – concurrerende doelen; misverstanden; verschillende wereldbeelden en vocabulaires tussen belanghebbenden

2. Angst – individuele onzekerheid over hoe anderen in de groep zullen reageren op iemands standpunt; professioneel en politiek risico; gewoon oud conflict vermijden

3. Weerstand-organisatorische traagheid; onwil om compromissen te sluiten; machtsstrijd

bouwen consensus account

Spenner concentreert zich op het identificeren van “ondergewaardeerde gebieden van overeenkomst” om consensus te bereiken. Zijn standpunt stemtovereen met Tim Reistersher’s nadruk op de ‘niet-besproken behoefte’, die probeert de status quo bias van prospects te overwinnen:

Je moet de klant iets vertellen wat ze niet al weten over een probleem of een gemiste kans waarvan ze niet wisten dat ze het hadden. Dat is hoe je voorkeuren destabiliseert.

Het perspectief is een favoriet van Devon Hennig, Vice President van Demand Generation voor Vendasta . “Een veelgemaakte fout die ik zie,” legde Hennig uit, “is het opbouwen van campagnes voor vraaggeneratie, bovenop een slechte berichtenservice. Voordat je begint met het uitgeven van geld aan het genereren van leads, moet je verhaal worden ingebeld. “

Bogdanovich is het daarmee eens: “Je kunt heel geavanceerd zijn met alle technologie ter wereld, maar als je inhoud niet resoneert met klanten, kom je nergens.”

Berichten vóór de technologie

Vooral in de B2B-wereld is het bijna onmogelijk om een ​​bericht in te bellen als dit alleen van toepassing is op het prospect, wat de reden is waarom segmentatie – en de data en technologie die dit mogelijk maakt – de verkeerde berichten niet kan redden.

Segmentatie toegepast op elk lid van een team is echter krachtig. “Als je de kampioen versus de koper in een account kunt identificeren,” zei Rextin, “kun je ze op verschillende nurture-tracks zetten. De koper kan bijvoorbeeld meer rechtstreekse, voordelige berichten krijgen terwijl de kampioen gegevensbladen krijgt of cases gebruikt voor de manier waarop het zijn werk gemakkelijker maakt. “

Over het algemeen betoogde John: “Hoe meer mensen betrokken raken bij uw bedrijf en informatie krijgen over uw producten, hoe meer buy-ins u veilig stelt voor het sluiten van de verkoop en het krijgen van extra aankopen in de toekomst.”

Met welk bericht worden de meeste problemen opgelost?

Soms hoeft account-breed berichtenverkeer geen segmentatie te vereisen. Tom Jenkins van CloudTask heeft uitzonderlijke resultaten gezien uit een enkele casestudy, die in de loop van de tijd is bijgewerkt en een steeds grotere ROI laat zien voor hun chatservice.

“De casestudy brengt ons naar de deur”, verklaarde Jenkins. “Het is 100% invloedrijk op accountniveau.” Dat druist in tegen best practice-advies van HubSpot, merkte Jenkins op, die aanbeveelt case-studies weg te laten tot de beslissingsfase. Maar, zoals hij betoogde, als je iemand kunt laten zien dat voor elke bestede $ 5 je $ 25 aan inkomsten genereert, heb je hun aandacht.

Inkomende marketing heeft ook de wijze van informatieverstrekking overgezet: Whitepapers vermindert nu de angst dat een bezoek van een verkoper dat ooit deed. Zoals Rextin uitlegde, kunnen persoonlijke workshops of onboardingsessies de sleutel zijn tot het behalen van de verkoop of, voor SaaS-bedrijven, het behouden van een klant.

Spenner biedt ook aanmoediging voor marketeers die op zoek zijn naar messaging-oplossingen met een lagere trechter:

U bent al halverwege met veel van de verkoophulpmiddelen die u hebt gemaakt om uw verkoopmedewerkers te helpen dit te doen! Het vergt slechts enkele aanpassingen van die toolkits in een formaat dat Mobilizers effectief kunnen benaderen en gebruiken.

2. “Verwerken, verwerken, verwerken.”

Dat zijn de woorden van Rextin. “Het is niet sexy om over het proces te praten,” gaf hij toe, “maar daar komt het op neer.” Voor het genereren van de vraag is “proces” van toepassing op individuele tactieken en de relaties daartussen.

Dit zijn de uitgangspunten voor het versterken van processen in uw campagnes voor het genereren van vragen:

Maak Service Level Agreements (SLA’s).

Interne SLA’s zijn gebruikelijk bij het genereren van vraag. Meestal bestaan ​​ze tussen marketing- en verkoopteams.

Voor marketeers herdefiniëren SLA’s typisch “leads” van eenvoudige metrieken zoals formuliervullingen tot marketinggekwalificeerde leads (MQL’s) – die een “goede pasvorm” en “verkoopklare oplossing zijn.” Vanuit een verkoopperspectief geven SLA’s contactvensters en frequentie aan zorgen dat goede leads aandacht krijgen.

Als er geen verkoopgegevens beschikbaar zijn, kunt u in eerste instantie MQL’s definiëren op basis van een reeks acties en kenmerken, zoals een aanmelding voor een e-maillijst en whitepaperdownload (‘verkoopklaar’) door een gebruiker met een bepaalde functietitel (‘goede pasvorm “) En verfijn die definitie naarmate u meer gegevens verzamelt.

Het einddoel, zoals John in zijn cursus beschrijft , is om de accountability van de reverse engineering te veranderen, zodat marketing niet alleen verantwoordelijk is voor een aantal leads, maar ook voor een bedrag aan inkomsten waarvan wordt voorspeld dat verschillende leadtypen zullen genereren.

Identificeer tactieken die meerdere eigenaars hebben om gegevensbeheer te standaardiseren.

Hoewel SLA’s niet noodzakelijk zijn voor elke interdepartementale interactie, hebben veel vraaggentactieken meerdere eigenaren:

 1. Een inhoudstrateeg maakt een redactiekalender.
 2. Een schrijver maakt de inhoud.
 3. Een specialist voor sociale media deelt de inhoud.
 4. Een e-mailbeheerder voegt het toe aan een nieuwsbrief.

Meerdere eigenaren brengen de gegevenskwaliteit in gevaar. Rextin gaf een voorbeeld:

De inhoudspersoon gaat naar binnen en maakt een e-maillijst zonder de juiste segmentatie of invoer van de Marketo-persoon in het team. Dat leidt tot honderden lijsten, geen duidelijke segmentatie en een nachtmerrie in databasebeheer.

Bogdanovich vertelde me over een miljardenklant die tot vorig jaar veel van zijn gebruikersgegevens in Excel bewaarde. “Of ze nu gegevens hebben of niet,” vervolgde hij, “veel bedrijven zijn niet zo geavanceerd als mensen geneigd zijn te zeggen.”

Voor kleine en middelgrote bedrijven is dat welkom nieuws: iedereen kampt en elke procesverbetering heeft waarde. Duidelijke afbakening van who-sets-up-wat in analytics-platforms en CRM’s is een eerste stap.

3. Vouw methodisch uit.

Tom Tunguz biedt een raamwerk dat een schaal van 1 tot 10 gebruikt om vraaggenererende portfolio’s te beoordelen:

1. Verfijning. Hoe geavanceerd is de organisatie in het gebruik van het kanaal? Hoeveel experiment, inzicht en voorspelbaarheid heeft het team ontwikkeld?

2. Breedte. Hoe breed is de strategie voor vraaggeneratie? Hoeveel campagnes, hoeveel advertenties, hoeveel partners, hoeveel verwijzers?

3. Potentieel. Hoeveel klanten en veel inkomsten zou dit kanaal kunnen opleveren als het succesvol is?

4. Schaal van investering. Hoe groot is de investering van het bedrijf in het kanaal voor klantacquisitie? Wat is de uitgaven voor de mensen, software en media?

Een eerste beoordeling van een vierkanaalscampagne kan er ongeveer zo uitzien:

tunguz demand gen portfolio

Lage cijfers voor verfijning, breedte of schaal zijn kansen om de prestaties binnen een kanaal te verbeteren, terwijl hoge cijfers voor die factoren een kanaal onthullen dat bijna uitgeput raakt.

Uiteindelijk is uitbreiding nodig voor elk groeiend bedrijf; het beschermt ook bedrijven tegen de bovengenoemde risico’s van een niet-gediversifieerde portefeuille.

Toch onthoudt Tunguz zich van het definiëren van een “goede” of “slechte” portfolio:

Er zijn geen juiste antwoorden over hoe een optimale portefeuille eruit zou moeten zien. Dat zal in de loop van de tijd en per bedrijf veranderen. Het belangrijkste onderdeel van dit raamwerk is het creëren van een gedeeld lexicon over het evalueren van vraaggenererende portefeuilles en wat de beste activaspreiding kan zijn voor het bedrijf.

Voor MST Solutions heeft Bogdanovich zich gericht op het goed uitvoeren van één verticale per kwartaal en vervolgens uitbreiden naar andere verticals. Elk kwartaal is een gelegenheid om campagnetactieken voor andere branches te testen en te verfijnen.

“Ik kan niet elke afzonderlijke verticaal benaderen en afstemming hebben met het verkoopteam en onze externe marketing- en PR-bureaus,” legde Bogdanovich uit. “We promoten intern mensen als thought leaders in die branche, helemaal naar inhoud. We zullen dat als geheel bekijken, zien waar het succesvol was en recreëren voor andere verticals. “

Die methodische aanpak moet resoneren met organisaties die geen enorme interne teams hebben. Voor degenen die de hunne willen uitbreiden, hier is wat advies.

Hoe een specialist voor vraaggeneratie inhuren

Het inhuren van een interne demand generation-manager kan het doel zijn, maar het is niet haalbaar voor elke organisatie. Dus wat kun je in de tussentijd doen?

Investeer in de setup.

Rextin en Bogdanovich pleiten beide voor zware investeringen in de initiële opzet van campagnes voor vraaggeneratie.

“Je hoeft geen fulltime iemand te hebben, daarom raad ik aan,” legde Rextin uit. “Als iemand het systeem, het proces en de documentatie errond instelt, kun je iemand die jonger is trainen om het dagelijks te bedienen.”

Het beheren van de vraaggenererende strategie, Bogdanovich, voegde eraan toe, is een complexe taak die brede kennis vereist: “Iemand moet begrijpen hoe merkbekendheid kan worden opgebouwd en hoe technologie ervoor zal zorgen dat uw inhoud voor mensen komt te staan.”

Wanneer u een rol van vraaggen inhuurt, huur dan een systemische denker in.

“De eigenschap waar ik naar op zoek zou zijn”, zei Rextin, “is begrip op systeemniveau – je moet de strategie op een hoog niveau begrijpen voordat je in het proces ‘deze workflow om deze e-mail te activeren’ kunt gaan.”

Melinda Byerley, de oprichter van Timeshare CMO , bevestigde het perspectief van Rextin. “Wat organisaties nodig hebben, maar zelden huren of behouden, zijn de strategische denkers die een stap terug doen en systemen creëren.”

Vaak vervolgde Byerley, die mensen kwalificeren als “slim” maar “lui” in de von Manstein Matrix :

De ‘slimme en hardwerkende mensen’ bestendigen het systeem waar ze in terecht komen. In veel opzichten zijn ze als machines – ze zijn alleen zo nuttig voor de organisatie als de systemen waarin ze worden gebruikt om te functioneren.

 

von manstein matrix
De von Manstein-matrix stelt dat ‘luiheid’ een deugd is voor systemisch denken.

“Op het einde,” concludeerde Byerley, “De moed om alles te heroverwegen is wat de slimme en hardwerkende tactici scheidt – die essentiële toevoegingen zijn aan elk team – van de strategische marketeers die kunnen helpen stap-functie groei te bevorderen.”

Conclusie

Er komt geen kanaal om je strategie voor vraaggeneratie te redden. U bent geen advertentieplatform of analysehulpprogramma verwijderd van succes.

Succesvolle vraaggeneratie verwijdert barrières tussen teams en tactieken om informatie door te laten stromen – van webplatformen naar een CRM en voorbij de verkoop. Uw huidige strategieën zijn de beste plaatsen om te beginnen.

Als u tot leads promoot, moet u rekening houden met de realiteiten op accountniveau van uw potentiële klanten. Bepaal in uw team wie de gegevens beheert voor elk platform en de regels voor het organiseren van die gegevens.

Zelfs een straaltje data kan het iteratieve proces van campagnefijning katalyseren dat ‘e-mails in een database’ onderscheidt van lucratieve leads en vervolgens meer van hen aantrekt.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format