E-mail onderwerpregels: 8 principes voor verbeterde open rates

14 min


119

Er bestaat niet zoiets als een perfecte onderwerpregel per e-mail. Niemand kan je een formule geven die elke keer werkt.

U kunt deze principes echter volgen, waardoor u dichter bij het schrijven van e-mailonderwerpregels komt die perfect zijn voor uw doelgroep.

1. Test uw onderwerpregels en gebruik de juiste statistieken.

Als u e-mails verzendt, moet u uw onderwerpregels testen.

Zie uw e-maillijst als een levend, ademend ding. Het is altijd aan het veranderen. Mensen komen, mensen gaan, je richting verandert en trekt verschillende mensen aan, etc. De e-maillijst die je 6 maanden geleden had, is niet dezelfde e-maillijst die je nu hebt.

U moet dus voortdurend onderwerpregels testen omdat elk inzicht dat u wint een houdbaarheidsdatum heeft. Wat ooit uw best presterende formule was, zou in een paar weken nutteloos kunnen zijn, afhankelijk van uw groei.

Probeer vooraf bij het testen van e-mailonderwerpregels te bedenken wat u wilt weten. Veel mensen voeren onderwerpregel A / B-tests uit simpelweg omdat de optie daar in hun tool staat.

Als je eenmaal weet wat je wilt leren, kun je een zinvolle hypothese ontwerpen.

Over het algemeen wilt u beginnen met het testen van variaties op een klein deel van uw doelgroep.

Hier is een voorbeeld van de Obama-campagne van 2012 …

Email-testproces van Obama
Afbeeldingsbron

Wat voor e-mailonderwerpregels werkt, zullen je verbazen. Uw vooropgezette ideeën over wat werkt en wat niet, zullen als ongelijk worden bewezen. Dus vergeet best practices die je hebt gelezen in blogposts, probeer van alles.

Natuurlijk wilt u er ook zeker van zijn dat u gefocust bent op de juiste statistiek.

Een goede open rate is een open rate die is verbeterd ten opzichte van de vorige. Maar kijken naar gemiddelden kan u helpen, dus hier is een blik op open rates per land …

Open tarief per land
Afbeeldingsbron

Evenals open tarieven per bedrijfstak …

Open tarief per branche
Afbeeldingsbron

Zoals u kunt zien, variëren deze aantallen echter afhankelijk van de bron …

Open tarief per branche (bevestigd)
Afbeeldingsbron

Het beste gemiddelde om uw succes te beoordelen, is dus van u.

Hier volgt een overzicht van de e-mailopeningspercentages in elke branche op apparaattype …

Rate op apparaat openen
Afbeeldingsbron

Bekijk nu dezelfde gegevens jaar na jaar …

Open Rate by Device (YOY)
Afbeeldingsbron

U kunt hieruit twee conclusies trekken …

 1. Zonder uitzondering neemt het gebruik van mobiele e-mail toe.
 2. De branchegemiddelde gegevens zijn gevarieerd en puur gebaseerd op een selecte steekproef, dus de beste plaats om te kijken is en zal altijd in uw eigen gegevens zijn.

2. Onderzoek de stem van uw publiek.

Neem de tijd om de stem van je publiek te onderzoeken als je dat nog niet hebt gedaan. Dit kan tijdrovend zijn, maar de inzichten kunnen worden gebruikt voor al uw andere inspanningen op het gebied van copywriting, dus het is het waard.

Hier volgt een basisproces dat u kunt volgen om de kern van de stem van uw publiek te bereiken …

 1. Voer enquêtes van klanten en leads uit. Richt je op open vragen die je inzicht geven in: wie ze zijn, welke woorden en zinnen ze gebruiken en hoe ze echt over jouw merk / product voelen.
 2. Plan 1-op-1 interviews met klanten. Door met elkaar te praten (zelfs via Skype) krijg je veel dieper inzicht.
 3. Analyseer de kwalitatieve gegevens en identificeer trends / patronen. Het helpt uw ​​gegevens te coderen: behoeften / wensen, pijnpunten / voordelen, aarzelingen, voorkeuren / voorkeuren, enzovoort. Consolideer vervolgens uw gegevens en toon de frequentie waarmee elk werd genoemd. Welke trends / patronen zie je?

Ik raad echt aan om deze stem van het klantartikel te lezen dat Jen Havice schreef voor CXL.

Zodra je het onderzoek hebt gedaan, kun je erop vertrouwen. Ga er terug naar voor elke e-mailonderwerpregel die je schrijft. Wat nog belangrijker is, is om het onderzoek regelmatig uit te voeren om zeker te zijn dat het up-to-date is. (Uw klanten veranderen immers)

U kunt ook andere inzichten gebruiken die u misschien al kent. Welke soorten waardeproposities werken bijvoorbeeld het beste, welke woorden zorgen ervoor dat uw publiek op uw PPC-advertenties klikt, enz.

Wanneer je denkt aan woorden waardoor je kijkers klikken, kun je in de verleiding komen om naar Google te gaan, wat zoiets zou teruggeven …

Bullshit artikelen

Verzet je alsjeblieft tegen die verleiding. Concentreer u op de gegevens die u hebt (of gemakkelijk kunt hebben) vóór u.

3. Gebruik personalisatie … strategisch.

Personalisatie is er in vele vormen …

 • Een voornaam opnemen in de onderwerpregel.
 • Een locatiereferentie opnemen in de onderwerpregel.
 • Met inbegrip van een geboortedatum of een andere belangrijke datum in de onderwerpregel.
 • Inclusief aankoop- of activiteitsinformatie in de onderwerpregel.

Al deze vormen helpen een eenvoudig concept versterken: deze e-mail is speciaal voor u geschreven .

Chris Hexton van Vero biedt enkele extra personalisatie-ideeën die je zelf kunt testen …

Chris HextonChris Hexton , Vero :

“Bij het personaliseren van je onderwerpregel zijn hier een paar dingen die je kunt A / B-testen :

 • Voor- en achternaam: het komt vaak voor, maar het is altijd het proberen waard!
 • Verander de details in de onderwerpregel op basis van de locatie van de ontvanger: zomer versus winter en feestdagen in verschillende delen van de wereld (Vaderdag is niet dezelfde datum in elk land) zijn twee voorbeelden.
 • Geslacht: het gebruik van mannen versus vrouwen in de onderwerpregel van een kledingwinkel-nieuwsbrief of het benadrukken van specifieke productnamen voor elke groep zijn enkele basisvoorbeelden.
 • Gebruik details van de acties die de klant heeft ondernomen: wat heeft de klant op uw website gedaan? Wat zijn hun favoriete producten of welke functies moeten ze nog gebruiken? De voorbeelden gebruiken vooral deze tip. ” (Via Unbounce)

Bestaan ​​er gegevens ter ondersteuning van het idee dat personalisatie werkt en niet alleen de nieuwste trend is? Ja, eigenlijk wel…

  • MailerMailer ontdekte dat persoonlijke onderwerpregels een gemiddelde open rate van 12,9% hadden, vergeleken met 9,8% voor onderwerpregels zonder personalisatie.
 • Experian ontdekte dat gepersonaliseerde onderwerpregels 26% hogere open rates hadden dan onderwerpregels zonder personalisatie. De lift was het hoogst voor reisorganisaties.

MailChimp deed ook wat onderzoek naar personalisatieprestaties. Ze ontdekten dat voor- en achternaam de grootste impact hebben op open rate …

Naam Personalisatie
Afbeeldingsbron

En die personalisatie van de voornaam werkt in sommige industrieën beter dan andere (en helemaal niet in de juridische sector) …

Naam Personalisatie per branche
Afbeeldingsbron

Nogmaals, personalisatie is iets dat u wilt testen. Neem alsjeblieft niet het woord van dit onderzoek.

Wat interessant is, is dat ondanks deze overweldigende positieve resultaten, uit de Experian-studie bleek dat 70% van de merken hun e-mails helemaal niet personaliseren.

Nu zou dat kunnen zijn omdat bedrijven gewoon niet genoeg weten over hun e-mail leads of zelfs klanten om echt te profiteren van e-mailonderwerpregelpersonalisatie.

Eén oplossing is het implementeren van een enquête voor onboarding met één klik zoals deze …

One Click Survey

Of deze

Typeform Survey

Vervolgens kunt u subjectlijnen voor personalisatie-e-mails maken op basis van de gegevens die u verzamelt.

Personalisatie te veel gebruiken of verkeerd gebruiken (bijv. “Hello | FNAME |”) is echt slecht. Gebruik dus geen personalisatie, tenzij het waarde toevoegt aan uw ontvangers.

4. Wees specifiek, beschrijvend en duidelijk.

Trendy of slim zijn is vaak erger dan helder en direct zijn. Als u bekend bent met heuristische analyse, weet u dat duidelijkheid een sleutelfactor is voor optimalisatie. (In dit artikel leest u meer over het verbeteren van de duidelijkheid .)

Bijvoorbeeld…

  • In 2014 hadden 2.211 MailChimp-campagnes “vaders en gradiënten” in de onderwerpregel.
 • Halverwege 2015 hadden MailChimp-gebruikers al 2.005 e-mails van “dads en grads” verzonden.

Die e-mails van ‘vaders en leerlingen’, die rond het Vaderdag- / afstudeerseizoen werden verzonden, hadden een gemiddeld percentage van 18%. Niet slecht, maar lager dan de benchmark van MailChimp .

Kate Kiefer Lee, communicatiedirecteur, legt uit …

“KateKate Kiefer Lee , MailChimp:

“Als je erover denkt een campagne met een trendy onderwerpregel zoals ‘Gifts for Dads and Grads’ (of eentje die verwijst naar ‘zinderende’ zomeraanbiedingen, waarvan ik stel dat het binnenkort naar mijn inbox gaat) te sturen, zal ik niet stoppen u.

Maar ik zal u aanmoedigen om het te testen tegen een die een beetje meer rechttoe rechtaan is. Probeer zoiets als: ‘Onze jaarlijkse kledingverkoop begint nu.’ Niet elke klant geniet van een marketingslogan.

En als de eenvoudige onderwerpregel wint, kun je altijd creatief worden met je koppen in de hoofdtekst van de e-mail. Of je kunt een gelukkig medium proberen: een beschrijvende subjectlijn met persoonlijkheid. ” (Via MailChimp)

Merk ook op hoe de trend begon in 2014 en schijnbaar opgepikt werd in 2015. Hey, misschien zagen de eerste 100-200 bedrijven die een “dads and grads” e-mail stuurden een enorm rendement omdat het nieuw en origineel was. Maar door het 4.000ste bedrijf, ik weet zeker dat het concept muf was.

Dat is het probleem met iets doen omdat het trendy is. Tegen de tijd dat je het hoort, is het waarschijnlijk al overdreven.

MailChimp heeft nog een interessant onderzoek uitgevoerd. Deze keer analyseerden ze meer dan 40 miljoen e-mails en selecteerden degenen met de hoogste en laagste open rates. De hoogste open rentes lagen in het bereik van 60-87%, terwijl de laagste open rentes in het bereik van 1-14% lagen.

Beste open rente versus slechtst open tarief
Afbeeldingsbron

Hopelijk zie je het verschil. Aan de beste kant, zijn de e-mail onderwerpregels duidelijk en duidelijk. Aan de ergste kant zijn ze verkoop.

Waarom? Een grote reden is waarschijnlijk dat mensen veel e-mail spam krijgen, dus ze zijn goed in het detecteren ervan. Als het leest als een ongevraagd verkooppraatje, wordt het waarschijnlijk als spam gerapporteerd voordat het wordt verwijderd.

Merk op dat direct en duidelijk zijn niet betekent dat je geen persoonlijkheid hebt. Hier is een voorbeeld uit mijn eigen persoonlijke inbox …

Kira Email

En een ander…

Talia Email

In beide gevallen kan ik raden wat er in de e-mail staat, dus de duidelijkheid is hoog. Maar beiden hebben persoonlijkheid.

Hier is een uitzondering en iets dat je misschien zelf wilt testen. Soms is vaag zijn een kwestie van spanning en interesse. Hier is nog een voorbeeld uit mijn inbox …

Kunnen we het laten gebeuren?

Het is ongetwijfeld een vage en onduidelijke onderwerpregel, toch? Dit is het antwoord …

Marcus antwoordt

Joanna noemt dit de nieuwsgierigheidskloof of lege koffer …

Joanna WiebeJoanna Wiebe , Copy Hackers & Airstory:

“Dan komt de ‘Dit is hoe je verkeer krijgt en converteert …’

Dit is de open lus, of nieuwsgierigheidskloof, omdat je kennis hebt gemaakt met dit idee dat er een manier is om datgene te doen dat je echt wilt doen. Maar belangrijker is dat de onderwerpregel niet zegt wat het is.

Er staat ‘dit’.

In ‘writerly’ taal wordt dat een lege koffer genoemd. ‘Dit’ zonder een zelfstandig naamwoord erna, is de lege koffer.

Ik weet niet waarom ze het een lege koffer noemen [lacht] . Ik heb het al in mijn eerste jaar als Engelse majoor geleerd. En het is niet alsof we erover zaten te praten over grammatica als Engelse majoors, maar op de een of andere manier leerde ik het en het was echt waardevol om het te weten.

Het is een slechte gewoonte wanneer je een essay of een roman schrijft om een ​​lege koffer te hebben. Maar het is heel goed voor copywriting als je wilt dat mensen genoeg geïntrigeerd zijn om te klikken of te openen. ”  (Via Litmus)

Eén ding is het meest van belang bij het overwegen of je helderheid wilt houden of wilt experimenteren met een lege koffer, een trend, een grap of woordspeling, enz. Verwachting.

Zijn uw abonnees speciaal aangemeld voor promoties? Misschien werken die suffe, commerciële e-mailonderwerpregels wel. Test het. Zijn uw abonnees speciaal aangemeld voor uw nieuwsbrief? Misschien zal een lege koffer u helpen opvallen. Test het.

5. Houd rekening met beperkingen voor mobiele personensymbolen.

Tekentellingen betekenen bijna niets voor uw open rente.

MailChimp is een van de vele bedrijven die kijkt naar het aantal e-mailonderwerpen per e-mail. Ze haalden gegevens over 12B verzonden e-mails en analyseerden de onderwerpregellengte. De resultaten?

Soms houden mensen van lange onderwerpregels …

Lang werkt
Afbeeldingsbron

Soms houden mensen van korte onderwerpregels …

Korte werken
Afbeeldingsbron

John Foreman, VP Product Management, legt uit …

"JohnJohn Foreman , MailChimp:

“Zelfs als er een mooie grafiek bestond die een verband weergeeft tussen de lengte van de onderwerpregel en de campagneprestaties, wil dat nog niet zeggen dat je door je onderwerp in te prenten met paars proza, je plotseling in een zee van openingen en klikken zou zwemmen.

Nee, die relatie (zoals wat hierboven wordt getoond voor gebruikers X en Y) wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een derde variabele.

Bijvoorbeeld, wat als ik een wekelijkse campagne stuurde met de onderwerpregel “Kerstverkoop op bewerkte vleesblokken vol met vet en zout” en ik kreeg geen opening, dus heb ik het veranderd in “Verkoop op zomerworst.” Wel, “Zomerworst” klinkt veel smakelijker dan “vleeslogboek.”

Ik wed dat ik betere prestaties zou krijgen. Zou dat te wijten zijn aan het lagere aantal karakters? Alleen indirect. Nee, het komt door mijn scherpzinnige verandering in dictie. Hemingway zou trots zijn. ” (Via MailChimp)

Meestal geven mensen niet echt een verdomde …

Subject Line Length maakt niet uit
Afbeeldingsbron

Yesware heeft vergelijkbare resultaten gevonden in zijn eigen studie van de lengte van de onderwerpregel …

Subject Line Length maakt niet uit (Bevestigd)
Afbeeldingsbron

Hier komt de maar. Maar het aantal e-mailonderwerpen per e-mail is van belang op mobiele apparaten. Bekijk deze onderwerpregel per e-mail op desktop …

Onderwerpregel van de desktop

En op mobiel …

Mobiele onderwerpregel

Als je je dat herinnert, stijgen de open tarieven voor mobiele e-mail over de hele linie. U wilt dus weten hoe uw onderwerpregel op mobiele apparaten wordt weergegeven (of liever niet wordt weergegeven). Zoek eenvoudig de beste mobiele e-mailclients voor uw doelgroep en vind vervolgens de onderwerpregeltestbeperkingen voor elk onderwerp.

Dat wil niet zeggen dat je nooit verder moet gaan dan die beperkingen. Het is iets waar u zich bewust van moet zijn.

6. Kies elk woord zorgvuldig.

In de testwereld is een enkel woord in een kop onbelangrijk. In de e-mailonderwerpregelwereld kunnen die kleine veranderingen enorme voordelen hebben.

Alexis Rodrigo van Mirasee  legt uit hoe een enkel woord een grote invloed kan hebben op de open rente …

“AlexisAlexis Rodrigo , Mirasee:

“In 2013 bracht Adestra een studie uit van e- mailonderwerpen van 2,2 miljard e-mails in een poging specifieke woorden en zinsdelen te identificeren die zowel hogere open rates als hogere klikfrequenties krijgen.

De studie had betrekking op verschillende sectoren, waaronder B2B, B2C, non-profit, retail en e-commerce.

In alle sectoren hadden de e-mailonderwerpregels met de volgende woorden en woordgroepen een open en klikfrequentie die hoger was dan gemiddeld:

 • Gratis bezorging
 • Verkoop
 • alarm
 • Nieuws
 • Video
 • Winnen
 • Dagelijks
 • Wekelijks ” (via Vero)

Het is logisch als je er echt over nadenkt. Onderwerpregels per e-mail zijn kort en essentieel om een ​​ontvanger te overtuigen om te openen. Elk woord speelt een belangrijke rol.

MailChimp kon de significante impact van losse woorden en korte zinnen in een door hen uitgevoerde studie bevestigen. Hier is een blik op woorden die tijdgevoeligheid impliceren …

Urgentie
Afbeeldingsbron

En veelgebruikte woordparen …

Woordparen
Afbeeldingsbron

En gratis versus freebie …

Gratis tegen Freebie
Afbeeldingsbron

En zelfs iets dat schijnbaar onbelangrijk is als hoofdlettergebruik …

kapitalisatie
Afbeeldingsbron

Maar, natuurlijk, al deze gegevens zijn allemaal contextueel. Hierboven zagen we een 0,02 impact op de open rate in standaarddeviaties bij gebruik van “gratis”. Hieronder ziet u dat het woord in sommige sectoren beter en slechter presteert …

Gratis per branche
Afbeeldingsbron

Dus nogmaals, test dit voor jezelf. Zoals Neel Shivdasani, Data Scientist, uitlegt, is de echte afhaal hier niet welke woorden je zou moeten gebruiken in je onderwerpregels …

“NeelNeel Shivdasani , MailChimp:

“De interessantere manier om mee te nemen is echter dat de aanwezigheid van een enkel woord de waarschijnlijkheid dat uw lezers uw e-mails openen drastisch kan veranderen. De inhoud van je bericht is echt wat bepaalt welke woorden je gebruikt, maar met zo weinig woorden in een onderwerpregel, elke kwestie maakt nogal wat uit. ” (Via MailChimp)

Nu hebben de meeste e-mailmarketingtools een onderzoekstool voor onderwerpregel van een bepaald soort die precies is ingebouwd en die kan helpen bij het selecteren van woorden en zinnen. Houd er rekening mee dat de gegevens doorgaans worden opgehaald uit alle campagnes die via de tool worden verzonden, niet alleen uw gegevens.

Hier is een blik op hoe MailChimp het doet. Voer gewoon een aantal termen in …

MailChimp-onderzoekstool voor onderzoek (stap 1)
Afbeeldingsbron

En het zal wat suggesties uitspugen …

MailChimp-onderzoekstool voor onderzoek (stap 2)
Afbeeldingsbron

Welke e-mailmarketingtool u ook gebruikt, u hebt deze functie waarschijnlijk al ingebouwd, dus kijk er maar eens naar. Als je echt data-gestuurd wilt zijn, gebruik dan dit type tools (en je eigen publieksonderzoek) als assistent-ideeën.

Test de suggesties die je krijgt, accepteer ze niet als absoluut.

7. Alsjeblieft, segmenteer je lijst.

Segmentering doet wonderen. MailChimp heeft vastgesteld dat open rates van 14,31% hoger zijn als de e-mailcampagne is gesegmenteerd …

Segmentatie
Afbeeldingsbron

Zoals met elk type segmentatie zijn uw opties vrijwel eindeloos, maar hier zijn een paar voorbeelden …

 • Segment gebaseerd op opt-in aanbieding.
 • Segment gebaseerd op fase van de verkoopcyclus.
 • Segment gebaseerd op activiteit.
 • Segment gebaseerd op industrie.
 • Segment op basis van locatie.
 • Segment gebaseerd op eerdere aankopen.

Nadat u uw segmenten hebt ingesteld, kunt u e-mailonderwerpregels binnen afzonderlijke segmenten testen. Zullen bijvoorbeeld mensen die zich hebben aangemeld voor de beginnershandleiding beter reageren op Variatie X of Variatie Y? Werken mensen die voor bureaus werken beter op Variatie A of Variatie B?

Telkens wanneer u verder kunt boren en meer gesegmenteerde inzichten kunt extraheren, profiteert u ervan.

Hier is nog een reden waarom je wilt segmenteren. Laten we zeggen dat u een onderwerpregel A / B-test uitvoert en het is niet doorslaggevend. Als u de segmenten induikt, ziet u dat Variatie B aanzienlijk beter is verlopen dan Variatie A voor mensen die in SaaS werken.

Zonder segmentatie zou u niet die hoeveelheid informatie hebben om mee te werken en verder te testen. Je zou gewoon een nieuwe test hebben afgelegd die niet eenduidig ​​was en noemde het een dag.

Raphael Paulin-Daigle van SplitBase legt verder uit …

Raphael Paulin-DaigleRaphael Paulin-Daigle , SplitBase:

“Een open rente of klikfrequentie kan zijn afgenomen voor segment # 1, maar zal sterk zijn gestegen voor segment # 2. De verbeteringen in segment # 2 hebben u misschien meer omzet gebracht en uw inkomsten ook verhoogd. Maar zonder e-mails zal uw e-mailmarketingtool een gemiddelde berekenen en u misschien vertellen dat er geen verbeteringen hebben plaatsgevonden. ” (Via SujanPatel.com)

8. Behandel de voorbeeldtekst en de naam als een uitbreiding van uw onderwerpregel.

Op een landingspagina of een site werken alle elementen van de pagina samen naar een gemeenschappelijk doel, toch? Hetzelfde kan gezegd worden voor de onderwerpregel van e-mail, de voorbeeldtekst en de van-naam. Ze zijn de enige drie elementen die de ontvangers ervan overtuigen om uw e-mail te openen.

Als het gaat om de naam van, zijn uw opties vrij beperkt …

 • Shanelle
 • Shanelle Mullin
 • Shanelle van CXL
 • Shanelle op CXL

Je snapt het idee. In mijn geval herkennen meer mensen het merk CXL dan mijn naam. Dus, het hebben van het daar kan helpen met vertrouwdheid. Voor Peep Laja, oprichter van CXL, is misschien het tegenovergestelde waar. Test het voor jezelf om te zien wat voor jou het beste werkt.

Zoals Joanna uitlegt, is de voorbeeldtekst (of preheader-tekst) ook van vitaal belang …

Joanna WiebeJoanna Wiebe , Copy Hackers & Airstory:

” De preheader-tekst is ook enorm. Het zou met uw onderwerpregel moeten werken, maar er ook onafhankelijk van staan, in het geval dat uw onderwerpregel slechts de helft van het werk doet.

Dat betekent dat het iets moet zeggen dat voortbouwt op uw onderwerpregel, of verder plaagt met iets uit uw onderwerpregel, of een nieuw stuk informatie biedt, zoals een gegevenspunt dat mensen willen openen en lezen.

De onderwerpregel staat niet alleen. Het is een kwestie van het testen van alle verschillende elementen. ”  (Via Litmus)

Hier is een geweldig voorbeeld …

TMNT-onderwerpregel
Afbeeldingsbron

Als u bekend bent met de Teenage Mutant Ninja Turtles, kunt u zien hoe de onderwerpregel en de voorbeeldtekst met elkaar zijn verbonden. Ze werken samen, ze zijn een verlengstuk van elkaar.

Hier is nog een voorbeeld …

Flash-verkoop
Afbeeldingsbron

Hier spelen ze allebei op elkaar af en staan ​​ze alleen, zoals Joanna vermeldt.

Wat belangrijk is, is dat je gewoon herkent hoe deze drie elementen samenwerken om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken.

Conclusie

Als u de tijd invoert en een optimalisatiemindset toepast, kunt u uw open tarief verbeteren door middel van geoptimaliseerde onderwerpregels voor e-mail die actie inspireren.

Hier zijn de kernprincipes om in gedachten te houden …

Test continu uw onderwerpregels en meet uw succes op basis van open rate.

Onderzoek de stem van uw publiek door middel van enquêtes en interviews.

Gebruik smaakvolle personalisatie op een zinvolle manier, maar test het om te bewijzen dat het voor uw publiek werkt.

Kies duidelijkheid over trendy of slim zijn. Als u een lege koffer of een nieuwsgierigheidskloof overweegt, denk dan na over de verwachtingen die u stelt bij uw publiek bij opt-in.

Houd rekening met de beperkingen van mobiele personensymbolen.

Kies elk woord zorgvuldig. In onderwerpregels kan een enkel woord een groot verschil maken.

Segmenteer uw e-maillijst om meer inzicht te krijgen in wat werkt en wat niet.

Behandel de voorbeeldtekst en de naam als een verlengstuk van uw onderwerpregel.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format