Hoe u uw optimalisatie- en experiment teams structureert - DeLaatbusiness

Hoe u uw optimalisatie- en experiment teams structureert

14 min


113
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het is belangrijk om te weten wat de meest efficiënte manier is om uw optimalisatieteam in te richten om hun productiviteit en die van u te garanderen.

Maar wat is de beste manier om uw team te structureren? Moet optimalisatie mensen in een apart team zijn? Of onder productteams? Of marketing?

Er zijn verschillende manieren, en kiezen welke het beste werkt voor uw bedrijf kan een uitdaging zijn. Hier is een overzicht van de kaders, hun functies en de voordelen en uitdagingen van elk.

Welke soorten teams zijn er?

Er zijn drie typen modellen voor optimalisatieteam: gecentraliseerd, gedecentraliseerd en excellentiecentrum .

Het gecentraliseerde model is gebaseerd op een team van medewerkers, meestal data scientists, en heeft het voordeel dat expertise wordt gelokaliseerd zodat werknemers een optimaliseringsstrategie voor de lange termijn kunnen ontwikkelen, waaronder het ontwikkelen van betere statistische algoritmen en experimenteerinstrumenten.

In gedecentraliseerde (of “ingesloten”) teams worden optimaliseringsverantwoordelijkheden verdeeld onder werknemers onder veel verschillende paraplu’s binnen de organisatie, in plaats van één afdeling.

Afbeeldingsbron

Het centre of excellence-model is in feite een combinatie van de twee bovengenoemde frameworks, waarbij zowel een gecentraliseerd team als optimaliseringsmedewerkers worden verdeeld over de verschillende afdelingsafdelingen.

Hoe worden centrale optimalisatieteams gestructureerd?

Chad Sanderson, de Experience Optimization Manager voor Subway, creëert een analogie voor de manier waarop het gecentraliseerde model is opgezet:

Chad Sanderson, Metro
“Het beste optimalisatieteam weerspiegelt de klassieke definitie van een republiek, of ‘een staat waarin de allerhoogste macht wordt gehouden door de mensen en hun gekozen vertegenwoordigers, en die een gekozen of benoemde president heeft.’

De testmanager is het presidentiële figuur in [dit] scenario. Ze zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van de richting van het programma, het faciliteren van de behoeften van verschillende afdelingen door gerichte optimalisatie-inspanningen, en misschien nog belangrijker, als een diplomaat voor CRO voor de bredere organisatie.

Op dezelfde manier wordt de president omringd door een ervaren kabinet. Dus ook als de testmanager de leiding zou nemen van zijn cohort van materiedeskundigen: productmanagers, technische directeuren, webontwerpers en vertegenwoordigers van de klantenservice. “

Voordelen van het gecentraliseerde model

Er is een reden dat dit de meest voorkomende vorm van optimalisatie teamorganisatie is: de voordelen . Vanuit het oogpunt van de organisatie maakt het al dan niet op één plaats geclusterd houden van uw gegevens het monitoren, vermindert overbodige tests en stroomlijnt het het ontwikkelen van een langetermijnstrategie.

Maar het verzamelen van gegevens is niet de enige reden waarom dit model wordt gebruikt. Er is een aanzienlijk voordeel voor de werknemers. In een gecentraliseerd model is het eenvoudiger om rekening te houden met het grote gegevensbeeld, omdat er gedeelde bronnen en einddoelen zijn voor werknemers.

Het spreiden van werknemers over meerdere afdelingen kan tegenstrijdige motivaties introduceren voor het al dan niet delen van gegevens door een medewerker. Centraliseren kan u helpen concurrentie en silo’s te voorkomen, of gegevens en analytische muren die het delen van relevante gegevens tussen teams kunnen voorkomen .

Renee Thompson werkt als een manager binnen het gecentraliseerde TechTarget-model en zegt dat de gelokaliseerde aard van gegevens haar team helpt bij het plannen van een langetermijnstrategie:

Renee Thompson, TechTarget
“Naar mijn ervaring maakt het hebben van een gecentraliseerde functie het mogelijk om de institutionele kennis op één plek te houden, en maakt vloeistoftoezicht mogelijk, zelfs als feitelijk taakwerk zoals experimenteren of onderzoek door meerdere groepen wordt uitgevoerd.

Het is bijvoorbeeld cruciaal dat een systematisch proces wordt gevolgd voor het testen en dat de gecentraliseerde functie / het team zich in de beste positie bevindt om dat proces te definiëren en ervoor te zorgen dat dit voor elk project wordt gevolgd.

Gecentraliseerde kennis stelt organisaties ook in staat om te leren van eerdere onderzoeken / tests en om fouten die mogelijk zijn gemaakt niet te herhalen. “

Kristal Decoux is het ermee eens:

Kristal Decoux, Amazon Web Services
“Ik denk dat het beter is om een ​​centraal team te hebben in plaats van gebonden te zijn aan een specifiek onderdeel van de organisatie.

Ik heb conversieteams gezien die zijn genesteld onder marketing en die hebben geresulteerd in productteams die hun eigen testtools hebben gemaakt, onwetenschappelijke tests hebben uitgevoerd en wijzigingen hebben aangebracht die niet in lijn waren met marketingwijzigingen.

Ik heb conversieteams georganiseerd door ‘uitkomst’ gezien een team dat is geoptimaliseerd voor nieuwe klantenverwerving, een nieuw product voor adoptie van nieuwe producten, enz. Dit resulteert in concurrerende prioriteiten en een klantervaring die wordt verbroken door de vraag of u een nieuwe of een reeds bestaande klant bent.

De beste configuratie die ik heb gezien, was toen het conversieteam werd georganiseerd binnen een organisatie voor gegevens en analyses. De optimizers houden nauwe banden met de analisten en het BI-team, waardoor ze ZEER data-driven zijn.

De organisatie heeft niet het gevoel dat ze alleen tests kunnen aanvragen als ze marketing (of acquisitie, etc.) of een andere ondersteunde functie uitvoeren.

Hierdoor kan het optimalisatieteam zich bewust zijn van de prestaties van de hele website en het bedrijf, in plaats van alleen wat hun functionele rol omvat. Ten slotte maakt dit een strategische benadering van optimalisatie mogelijk die de gehele trechter omvat.

Stelt u zich eens voor dat één team moet worden geoptimaliseerd voor aanmelding, een ander voor aanmelding, een ander voor upsellen / cross-merchandising, een ander voor retentie, een ander voor engagement. De statistieken zijn niet hetzelfde en de strategieën evenmin … ze moeten allemaal worden uitgelijnd om een ​​consistente gebruikerservaring te creëren. “

Ten slotte kan het centraliseren van uw inspanningen de investering van werknemers in de projectresultaten verdiepen. Promoties, mentoraten, enz. Kunnen worden toegekend als de werknemer het goed doet; dit is eenvoudiger te volgen in gecentraliseerde systemen. Dit beloningssysteem kan meer persoonlijke toewijding stimuleren.

Uitdagingen van een gecentraliseerd model

De investering van werknemers in gegevensuitkomsten is een tweesnijdend zwaard.

Wanneer werknemers worden beloond voor gegevens die goed presteren, kan het verleidelijk worden om de gegevens in hun eigen voordeel te verdraaien. De objectiviteit van de gegevens gaat verloren. Fudge de gegevens en plotseling hebben alle opgedane statistieken alle betekenis verloren.

Zelfs als het slechts één statistiek is, wordt de juistheid van al het andere meteen in twijfel getrokken.

Yu Guo, een Data Science Manager bij Airbnb, is het ermee eens dat er bepaalde voordelen zijn aan het gebruik van een gecentraliseerd model, maar het is niet zonder nadelen:

Yu Guo, Airbnb
“Airbnb heeft tot nu toe een gecentraliseerde functie voor gegevenswetenschap en analyse, georganiseerd in teams die zich op verschillende productgebieden richten. Er is een ‘foundation’-team dat het platform van experimenten opbouwt en interne klanten optimaliseren verschillende delen van het bedrijf / product die gebruikmaken van het platform.

Een voordeel is de mogelijkheid om te discussiëren en te leren van collega’s, gecentraliseerde planning voor schaalbaar proces en tooling, en consistentie in personeelswerving, prestatiebeoordelingen en loopbaangroei.

De wisselwerking is met een betere afstemming van bedrijfsdoelstellingen en personeelsplanning. Samenwerking met andere functies wordt soms overgelaten aan individuele data scientists (of teams) om te trainen. “

Leiderschapsuitdagingen en bedrijfscultuur kunnen ook data scientists in een gegroepeerd gecentraliseerd model belemmeren.

Uiteraard zullen databewakers op een gegeven moment meestal te maken hebben met een soort van HiPPO-stijl leiderschap . In dit geval is het gemakkelijk voor de bureaucratie om de efficiëntie te verbeteren, vooral in een bedrijfscultuur die geen groeimindset heeft . Het is een uitdaging om zowel leiders als gegevenswetenschappers te synchroniseren.

Zoals The Harvard Business Review schrijft: 
“[…] Datewetenschappers kunnen zich als buitenstaanders voelen als ze met de bedrijven te maken hebben en dus minder afgestemd zijn op de doelen van de eenheden en domeinkennis, waardoor het moeilijker zou kunnen zijn om de punten te verbinden en relevante informatie te delen inzichten.

Bovendien kunnen de datawetenschappers de slagkracht missen om het hogere management te overtuigen om te investeren in het bouwen van de noodzakelijke tools of om managers van bedrijfs- en businessunits de resultaten van de experimenten te laten vertrouwen. “

Voorbeeld

Dit voorbeeld van Optimizely geeft een goede kijk op de voordelen van het centraliseren van uw datateam, in plaats van dat individuele medewerkers of consultants de leiding hebben over optimalisatie:

“Stel u voor dat u een analyserapport aanvraagt ​​voor een pagina die u wilt testen. U wilt weten of het verkeer en de conversiepercentages hoog genoeg zijn om een ​​goed experiment uit te voeren met de afbeeldingen op de pagina.

Elke slimme analist kan u deze gegevens doorgeven. Maar iemand die is geïnvesteerd in testen, kan een ongewoon hoog bouncepercentage en gebruik van de zoekbalk op deze pagina opmerken; ze realiseert zich dat bezoekers niet vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Uw optimalisatie-gerichte analist suggereert dat u in plaats daarvan dit probleem test. Ze heeft je een kans gegeven om een ​​grotere impact te maken door een glashard probleem op te lossen dat van invloed is op de ervaring van je klanten.

Dit type samenwerking tussen verschillende vaardigheden, gericht op testen, maakt uw programma veel efficiënter en succesvoller. Een analist die niet echt betrokken is bij het testen en de doelstellingen van het testprogramma niet begrijpt, past zijn of haar unieke expertise niet toe op manieren die dit mogelijk maken. “

Hoe zijn gedecentraliseerde optimalisatieteammodellen gestructureerd?

Ingebouwde modellen kunnen op verschillende manieren worden opgezet, maar meestal worden de verantwoordelijkheden voor optimalisatie verdeeld over verschillende afdelingen of afdelingen, zoals uw marketingafdeling, productafdeling, ontwerpteam, enz.

Dit model komt vaker voor in de SaaS-dienstensector, in bedrijven met veel ontwikkelaars en andere technische organisaties.

Gedecentraliseerde modelvoordelen

Er zijn voordelen aan dit model, meestal dat data-wetenschappers worden gedwongen om bekendheid en expertise binnen meerdere bedrijfstakken te krijgen .

Renee Thompson, TechTarget

“Sommige organisaties hebben een gedecentraliseerde aanpak, die goed kan werken als er ‘experts’ zijn in verschillende bedrijfsdomeinen (met name als ze zich in verschillende geografische gebieden bevinden).”

Bekendheid met een demografisch of geografisch gebied dat uw bedrijf dient, kan helpen bij het informeren van uw gegevensverzameling en klantinzicht. Het geeft ook een zekere mate van werknemersvrijheid als het gaat om werkprocessen en stromen.

Gedecentraliseerde modeluitdagingen

Dit model kan ook rommelig zijn. Er is aanzienlijke mogelijkheid voor het testen en analyseren van redundantie tussen teams, voornamelijk als gevolg van silo’s en een gebrek aan communicatie tussen filialen.

Het wiel opnieuw uitvinden is inefficiënt en het is belangrijk om te voorkomen dat je, zoals Paul Magill het uitdrukte , “een aantal marketingeilanden, met onze eigen taal en manieren om dingen te doen.”

Renee Thompson, TechTarget

“Een nadeel hierbij is dat het voor de teams moeilijker is om van elkaars ervaringen te leren, wat leidt tot overbodig of dubbel werk. 
Sommige teams kunnen een zeer formeel en nauwkeurig proces volgen, terwijl anderen misschien “schurkenstaten” zijn met tests die helemaal geen proces volgen en leiden tot bedrijfswijzigingen die mogelijk niet gebaseerd zijn op geldige of betrouwbare gegevens. “

Op individueel niveau vormt decentralisatie een aantal obstakels voor werknemers, omdat de crossfunctionele aard van hun functies hen kan isoleren van mentorschap en peer-feedback .

Ook een bedrijfscultuur die geen waarde hecht aan optimalisatie kan grote obstakels vormen voor datawetenschappers. Matt Roach zegt het het beste:

Matt Roach, Sanoma

“Continue optimalisatie moet een filosofie zijn, een manier van werken – geen consultancy / controleopdracht.”

Net als bij het gecentraliseerde model kunnen pogingen om leiderschap te overtuigen om experimenteerhulpmiddelen te bouwen, een aanzienlijk obstakel vormen, vooral zonder een aantal andere gegevenswetenschappers om een ​​back-up van te maken. Vaak zoeken kortzichtige leiders naar goedkope quick-fixes in plaats van langdurige gegevens- en cultuurverschuivingen.

Het maakt niet uit welk model je hebt, ego zal altijd iets zijn waar je mee te maken hebt, en niet alleen met leiderschap.

Andrew Anderson, Recovery Brands

“Uw optimalisatie mensen moeten in staat zijn om ideeën en algemeen aanvaarde overtuigingen uit te dagen en in een ander tempo te werken dan andere groepen. Als dat gemakkelijker is met een centraal team (en dat is het meestal), dan is dat hoe het team moet worden gebouwd.

Anders kan de gedeelde wijsheid veel (niet alle) van de organisatie helpen. Hoe dan ook, je hebt een onafhankelijke en sterke centrale leider nodig, want er is een eindeloze strijd tussen testamenten […] People’s ego’s zijn vaak veel belangrijker dan wat eigenlijk het beste is voor het bedrijf.

Je moet overal ideeën uit kunnen halen en ze snel veranderen in meerdere opties die de overtuigingen en verwachtingen van mensen uitdagen.

Zoals altijd is het bewijzen van mensen ongelijk veel waardevoller voor het bedrijf en bewijst ze het goed, maar dit betekent natuurlijk dat ego’s worden opgeofferd voor wat echt goed is voor je gebruikers en voor het bedrijf.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je het doen op een zo vaak en zo groot mogelijke schaal. Downtime is de duivel in termen van totale impact op de organisatie. “

Voorbeeld

Nick Meyers, Director of Design bij FitBit, besloot zijn team te decentraliserentoen hij merkte dat ontwerpers hun product niet zo snel konden versnellen als ze niet geïntegreerd waren met productteams. De coördinatie tussen de afdelingen lag op een dieptepunt en ontwerpers zouden daarmee stoppen.

Dus in plaats van de ontwerpers samen te brengen in één gecentraliseerd team, zette Meyers in plaats daarvan een ontwerper op elk afzonderlijk productteam, in combinatie met productmanagers en front-end engineers.

Hoewel de overgang niet zonder uitdagingen was – sommige ontwerpers voelden zich geïsoleerd en onder druk gezet door ingenieurs om de implementatie te waarderen op bruikbaarheid en gebruikerservaring – de productontwikkeling en het ontwerptempo namen toe omdat de communicatie tussen werknemers binnen hetzelfde project soepeler verliep.

Hoe is een centre of excellence-model gestructureerd?

Het centre of excellence-model combineert zowel centralisatie- als decentralisatieprincipes, waarbij sommige werknemers worden ingezet voor de centrale functie van en de rest verspreiden over verschillende afdelingen.

In essentie stelt dit kader de beste werkwijzen vast en biedt het begeleiding bij de implementatie van die praktijken. De centrale functie ontwikkelt gereedschappen en processen terwijl de collectie aan de afzonderlijke vestigingen wordt overgelaten.

Center of Excellence Benefits

Deze hybride functie wekt processen en standaarden op , maar biedt nog steeds ruimte voor een creatieve ruimte.

Het gecentraliseerde team is verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering en de analyse van gecontroleerde experimenten, terwijl de werknemers verspreid over de rest van de organisatie de leiding hebben over de eigenlijke analyses.

Uitdagingen van het Center of Excellence

Zoals alles, hebben mengmodellen nadelen . Vaak weten werknemers niet welk team (centraal of individueel) eigenaar is van welke optimaliseringsverantwoordelijkheid en welk team de budgettoewijzing voor nieuwe medewerkers ontvangt wanneer gegevens teamuitbreiding vereisen.

Voorbeeld

Soms is een combinatie van beide modellen het beste voor uw behoeften, en zelfs grote bedrijven zoals Microsoft doen dit.

Paul Magill gebruikt een voorbeeld van een bank die verscheurd werd tussen het gecentraliseerde en het gedecentraliseerde model en uiteindelijk een center of excellence-model ontwikkelde dat voor hen werkte:

“Ze lagen op stroken standaardisatie: een uniforme taal die marketingfuncties beschrijft; een model van bankbrede loopbaantrajecten; praktijkgemeenschappen met aangewezen ‘global conveners’ die marketingpersoneel van verschillende eenheden in staat stelden gecoördineerde actie te ondernemen (zoals overeenstemming over een gedeelde database of consolidatie rond specifieke marktonderzoekpartners), nieuwe bestuursorganen zoals een merkraad; sleutelprocessen – zoals klantbetrokkenheid en ervaring, en nieuwe marktontwikkeling – dat marketing in alle eenheden voor de bank moet lopen.

Als gevolg hiervan kon de marketingorganisatie stoppen met debatteren over gecentraliseerd versus gedecentraliseerd en in plaats daarvan zichzelf positioneren als een verbindende kracht in de organisatie.

Teams verdwenen uit de discussie of data analytics bijvoorbeeld gecentraliseerd of gedecentraliseerd moesten zijn en in plaats daarvan begonnen met het stellen van vragen zoals ‘welke specifieke activiteiten in data-analyse zouden baat kunnen hebben als ze over units worden gedeeld?’

De units hebben de ROI van hun marketingprogramma’s kunnen verhogen – voornamelijk door het rendement te verhogen, in sommige gevallen door de investeringen te verlagen – door een beroep te doen op gecombineerde vaardigheden van topkwaliteit in gedeelde centers of excellence. “

Hoe beïnvloedt de grootte van uw bedrijf welk model u kiest?

Het hangt af van de middelen van uw bedrijf. Zoals Chad Sanderson hieronder uitlegt, wilt u misschien, als uw bedrijf klein is, het model kiezen dat het beste binnen uw budget past.

Chad Sanderson, Metro
“Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de omvang en reikwijdte van CRO-programma’s vaak parallelle, maar niet identieke, werkende modellen bevatten. Een kleiner team in een middelgroot bedrijf met minder beschikbare gegevens en middelen moet verstandig hun strijd kiezen en kiezen.

Het maken van ideeën, het uitvoeren van usability-tests, het lanceren van enquêtes en het analyseren van webexperimenten is een langdurig proces dat sterke hypothesen en meer dan gemiddelde winstpercentages vereist om de ROI van het programma te rechtvaardigen.

Grotere bedrijven worden geconfronteerd met het tegenovergestelde probleem. Het is veel moeilijker om de KPI’s van een bekend merk (dat vaak honderden is) drastisch te veranderen en het is zelfs onwaarschijnlijk dat je correct anticipeert op welke tests leiden tot een grote toename.

De meest effectieve CRO-programma’s op bedrijfsniveau hebben het testen op grote schaal onder de knie: het lanceren van duizenden experimenten per jaar om de kans op het ontdekken van overwinningen te vergroten. De ROI van het programma is niet zo afhankelijk van individuele winsttests, maar eerder van een goed experimenteel ontwerp en maximalisering van de testsnelheid over meerdere teams. “

Kan een optimalisatieteammodel evolueren?

Ja. Uiteindelijk zijn modellen slechts richtlijnen voor het structureren van uw bedrijf, en uw model kan in de loop van de tijd veranderen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf terwijl het groeit.

Matt Roach, Sanoma

“Gecentraliseerde (expert) teams kunnen in eerste instantie goed werken om het optimalisatieproces te starten en te starten, maar daarna moet het worden uitgevoerd door de resources in het bedrijf.”

Veel bedrijven beginnen met een gecentraliseerd optimalisatieteam en decentraliseren het vervolgens zoals het management dat nodig acht. Yu Guo zegt dat zelfs een groot bedrijf als Airbnb niet tegen het veranderen van zijn optimalisatiemodel is als de gegevens en hun behoeften hen dicteren om:

Yu Guo, Airbnb
“[Het gecentraliseerde model] heeft goed gewerkt voor Airbnb. In de toekomst kunnen er veranderingen zijn in hoe het team is georganiseerd, afhankelijk van de veranderende bedrijfsbehoefte van het bedrijf. “

Niets is in steen gebeiteld, en als iemand dat tegen je zegt, zijn ze je aan het storen. Net zoals optimaliseringsmedewerkers flexibel moeten zijn, moet uw model flexibel zijn.

Zoals Ron Kohavi en Stefan Thomke schrijven: 
“In bedrijven met meerdere bedrijven willen managers die overwegen een prioriteit te testen niet wachten tot bedrijfsleiders een gecoördineerde organisatorische aanpak ontwikkelen; in die gevallen kan een gedecentraliseerd model zinvol zijn, althans in het begin.

En als online-experimenten een prioriteit van het bedrijf zijn, wil een bedrijf misschien expertise opbouwen en normen ontwikkelen in een centrale eenheid voordat deze worden uitgerold in de bedrijfseenheden. “

Chad Sanderson breidt dit concept uit en legt uit hoe elk model het beste is op verschillende punten in de groei van een bedrijf:

Chad Sanderson, Metro
“Verschillende CRO-programmamodellen werken het beste in verschillende fasen van de levenscyclus van het team. Als een optimalisatie-eenheid bijvoorbeeld in de kinderschoenen staat, werken ze waarschijnlijk het meest effectief onder een grotere afdeling zoals Marketing, Analytics of Technologie.

Elke winst weerspiegelt positief op de afdeling als geheel, wat betekent dat het veel gemakkelijker zou zijn om middelen te verzamelen voor teamleden en tools. Het is lang niet zo moeilijk om in de ring te stappen die CRO vertegenwoordigt als een topfunctionaris in uw hoek zit.

Het is ook een geweldige manier om een ​​nieuw programma te vinden. In plaats van er alles aan te doen om de bedrijfscultuur volledig te veranderen, kan het nodig zijn eerst aan te tonen hoe het implementeren van CRO binnen een campagne leidt tot zinvolle incrementele winsten.

Dit versterkt niet alleen de rol van optimalisatie binnen het bedrijf, maar verhoogt ook de vraag naar uw services in teams. “

Delen is de sleutel tot succes

Gegevens zijn nutteloos als niemand de cijfers kent of interpreteert. Dit is de reden waarom silo’s zo problematisch zijn.

Renee Thompson, TechTarget

“Maar zelfs met een gecentraliseerde functie is het belangrijk dat input en ideeën van over de hele wereld komen van de mensen die het dichtst bij de klanten staan, gegevens, enz. […]

Ongeacht welke aanpak wordt gebruikt, zorg er altijd voor dat dingen worden gedocumenteerd en gedeeld. Soms vergeten we zelfs in een gecentraliseerde groep wat we in het verleden hebben gedaan of vergeten we de resultaten van specifieke testen / onderzoeken!

Als je een gecentraliseerde functie hebt, is er altijd iemand om naar toe te gaan met vragen of problemen. Met een gedecentraliseerd team is het belangrijk dat iemand binnen elke groep verantwoordelijk is voor documentatie en interactie met de andere groepen. Communicatie is de sleutel! “

Uw bedrijf werkt tegen zijn eigenbelang als de verzamelde gegevens niet worden gedeeld door alle beschikbare platforms met de werknemers voor wie de informatie relevant is. Delen biedt duidelijkheid en verantwoording.

Grote afbeelding: laat je niet te veel vasthouden aan het model

Modellen zijn belangrijk, zeker. Wat u ook kiest, moet het beste werken voor uw bedrijf, en het aanpassen van het framework aan uw behoeften is relevanter dan het volgen van het model naar een T.

Andrew Anderson, Recovery Brands
“Het gaat er minder om waar [werknemers] zitten [en meer over] hoe zij denken […]

Optimalisatie gaat over het maximaliseren van inspanningen en acties door zo vaak en zoveel mogelijk verschillende opties te testen. Door slechts twee ervaringen te doen of alleen maar te testen wanneer een nieuw idee op tafel komt, verlamt de waarde van de inspanningen […]

Focussen op alleen de structuur van het team mist de belangrijkste dingen die het succes en falen bepalen voor optimalisatie.

Concentreer u op de dingen die ertoe doen, discipline, bewijzen dat mensen ongelijk hebben, constante actie ondernemen en overal aanpakken, niet alleen het glimmende object van het moment, en het teamformaat en hoe dat in uw [organisatie] past, zal duidelijk worden.

Als u dat niet doet, wordt uw programma beperkt, ongeacht wat en hoe u het team structureert. “

Aan het eind van de dag is elke formatteerbeslissing die u maakt een evenwichtsoefening. Aan het eind van de dag moet u erachter komen wat geschikt is voor uw bedrijf .

Conclusie

Er zijn momenteel drie typen optimalisatieteammodellen in gebruik: gecentraliseerd, gedecentraliseerd en excellentiecentrum. Gecentraliseerd is het meest gekozen in het bedrijfsleven, maar elk heeft zijn voor- en nadelen. Het vinden van de balans tussen werknemersbehoeften en bedrijfsvereisten is de sleutel tot het ontwikkelen van een werkend systeem. Om erachter te komen welke u moet implementeren, moet u weten:

  • Uw bedrijfsgrootte
  • Uw optimalisatiebudget
  • Uw belangrijkste focusstatistieken
  • Uw typen optimalisatie-medewerkers
  • Hoe uw medewerkers het best met elkaar communiceren

Zodra u deze vijf punten hebt vastgesteld, kunt u selecteren welk van de drie frameworks het beste is binnen uw bedrijf. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het model niet zo belangrijk is als de beschikbaarheid van gegevens: zorg ervoor dat uw gegevens beschikbaar zijn voor alle relevante partijen op alle platforms.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format