Moet uw Opt-in-aanbieding Video, PDF of Web Content zijn? - DeLaatbusiness

Moet uw Opt-in-aanbieding Video, PDF of Web Content zijn?

3 min


114
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Heb je je ooit afgevraagd welk type inhoud, bijvoorbeeld een ‘pdf’, webinhoud (een webpagina) of video het best te gebruiken is als leidende magneet op je bestemmingspagina’s?

We hebben een experiment uitgevoerd om dit te verkennen. Het idee is dat door te testen prototypes aan te bieden voor opt-in-waarschijnlijkheid vóór de campagnelancering marketeers inzicht kunnen krijgen in welk type medium ze moeten gebruiken.

Heeft het medium van uw hoofdmagneet invloed op de conversies van e-mails voor opt-in-tarieven?

Om die vraag te beantwoorden, stelde het onderzoeksteam van het CXL Institute het doel om een ​​teststrategie te ontwikkelen om marketeers te helpen testen om te zien of verschillende inhoudsindelingen van invloed zijn op opt-in rates.

Maar hoe meet je of weet je welk media-type het best geschikt is voor elk product? Een leidraad om in gedachten te houden bij het verkennen van dit concept met ons is dat, wanneer alles is gezegd en gedaan, producttevredenheid en voorkeur contextueel is.

Hoewel we geen enkel antwoord op dit probleem kunnen garanderen, zijn de resultaten in dit onderzoek bedoeld om suggesties te doen voor manieren waarop teams hun content al vroeg kunnen testen voor marketingoptimalisatie.

Studieontwerp: methoden voor gegevensverzameling en -bewerkingen

Hypothese

We stelden de hypothese dat als we de kans vergelijken dat gebruikers kiezen voor content-marketingformaten, we een weloverwogen beslissing kunnen nemen over welk mediatype het meest geschikt is om te worden vrijgegeven.

Scenario en methodologie

Om de focus algemeen te houden, kozen we een scenario dat deelnemers aan enquêtes vroeg zich voor te stellen dat ze op zoek waren naar meer informatie over e-mailmarketing en vervolgens werden doorverwezen naar een aanbieding op de bestemmingspagina voor ‘E-mailmarketing 101’. Van alle verschillende formaten voor contentmarketing we kozen ervoor om de volgende drie te testen: een pdf, een website en video.

Na deelnemers te hebben blootgesteld aan het gegeven scenario, werden ze vervolgens doorverwezen naar een enkele variant van de bestemmingspagina van productaanbiedingen (zie hieronder) en werd hen gevraagd de kans te selecteren dat ze hun e-mailadres zouden indienen met behulp van een 11-punts  Justerschaal . Justerschalen worden gebruikt om de aankoopkans te meten. In ons geval gebruiken we e-mailopt-ins als een vorm van aankoopgedrag.

(Variaties getest)

Analyse

Om statistische significantie in onze resultaten te bereiken, hebben we in totaal 1206 deelnemers getest (n = 1206). De verdeling van de deelnemers, willekeurig toegewezen, was respectievelijk 419 voor Video, 398 voor Website en 390 voor PDF.

De semantische antwoorden die in de enquête werden vastgelegd, werden volgens de Juster-schaal in kanspercentages vertaald en vervolgens getransformeerd om een ​​variantie-analyse (ANOVA) mogelijk te maken.

Kijkend naar de vroege percentages voor de waarschijnlijkheid dat een bezoeker zich zou aanmelden voor het productaanbod voor e-mailmarketing zou misleidend zijn als het niet op statistische significantie zou worden getest.

Resultaat: webinhoud en pdf waren aantrekkelijkere aanbiedingen dan video-inhoud. De inhoud van pdf’s was 34% waarschijnlijker om te converteren dan video en reguliere webinhoud (inhoud die op een webpagina wordt weergegeven) was 24% waarschijnlijker om te converteren dan video.

De getallen werden vervolgens gemalen en de volgende grafiek (alleen bedoeld voor visualisatiedoeleinden) illustreert het effect van de ANOVA-resultaten

  • We zijn er 100% zeker van dat de middelen anders zijn met Video voor de drie variabelen. Daarom is video minder waarschijnlijk om te zetten dan webinhoud of pdf.
  • Er is geen significant verschil voor opt-in tussen pdf en website omdat ze binnen dezelfde normale verdeling vallen.
    • Dit is een geweldige plek waar kwalitatieve informatie teams kan aanvullen voor verdere evaluatie.

Conclusies die we uit dit type onderzoek kunnen trekken, is of het mediatype een bepalende factor is voor conversies of niet. In onze specifieke studie kunnen we uit de gegevens afleiden dat video niet de optimale methode voor productlevering is. Zoals we hebben gezien met Website en PDF, is het niet het mediatype dat van invloed is op de conversie, omdat ze binnen dezelfde normale verdeling vallen.

beperkingen

De bedoeling van de studie is om lezers een kader te bieden waarin ze hun eigen strategieën voor contentmarketing kunnen informeren. Dingen die nog moeten worden overwogen in ons geteste scenario van training voor een aanbieding voor e-mailmarketing 101 zijn gebruiksfrequentie, opportunitykosten, werkelijke real-in-conversiepercentages om te benchmarken en enzovoort.

Niet alle mediatypen zijn getest. Typische inhoud die gebruikers achter een e-mailpoort vinden, kan zijn maar is niet beperkt tot het volgende: e-books, video’s, websites, couponcodes of kortingen, pdf’s, proeven, podcasts, sjablonen en andere downloadbare items. Om ons op het onderzoek te blijven richten, kozen we ervoor om drie mediatypen te testen als afhankelijke variabelen: een website, pdf en video in het scenario waarin een gebruiker meer te weten komt over het onderwerp e-mailmarketing.

Waarschijnlijkheidspercentages komen niet overeen met de verwachte succespercentages. Het is een bekend vooroordeel dat deelnemers aan de studie meer dan gepland aankoopgedrag rapporteren. Het idee van het meten van waarschijnlijkheid in dit onderzoek is om indicatoren te geven over toekomstig opt-in gedrag.

conclusies

In ons onderzoeksontwerp hebben de gegevens dat aangetoond

  • PDF’s zijn 34% waarschijnlijker om te converteren dan video.
  • Websites zijn 24% waarschijnlijker om te zetten dan video.
  • Geen verschil tussen PDF en webinhoud.

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format