7 Off-page SEO-technieken om de reputatie en zichtbaarheid van uw website te vergroten

4 min


143

U hebt dus de inhoud van uw site geoptimaliseerd en alle best practices onder de kapstok gevolgd om uw aantrekkingskracht op zoekmachines te maximaliseren … wat nu? Het uitvoeren van een echt complete SEO-strategie betekent verder gaan dan de grenzen van uw eigen site om ook deel te nemen aan off-page SEO.

Een zoekmachine ranking is niet alleen gebaseerd op de verdiensten van uw eigen site; het is ook een beetje een populariteitswedstrijd. Off-page SEO omvat het versterken van uw digitale reputatie en autoriteit door zowel backlinks als reputatie-validerende plaatsingen op internet te verdienen. Zoekmachines streven ernaar om informatiezoekers te verbinden met inhoud die ze waardevol vinden, en deze off-page factoren laten zien dat er een wereld is die gelooft dat uw site en uw inhoud nuttig en vertrouwd genoeg is om aan te bevelen. Op een andere manier gezegd: zoekmachines willen dat hun gebruikers terugkomen en hen snel de juiste informatie geven die ze nodig hebben, is het gouden ticket – het is jouw doel om die taak zo gemakkelijk mogelijk voor hen te maken.

Hiertoe zijn hier zeven specifieke technieken voor het bouwen van links en het vergroten van de reputatie van uw site vanuit een off-page SEO-perspectief:

Link-bouwtechnieken

Terwijl het verdienen van een link van een andere site helpt om de relevantie en het gezag van uw merk in de ogen van zoekmachines te bevestigen, zijn niet alle backlinks gelijk gemaakt. Zoekmachines bekijken een link naar een externe site als aanbeveling en de reputatie van de linksite geeft aan hoeveel gewicht die link met zich meebrengt. Als dit het geval is, betekent effectieve linkbuilding niet alleen het verdienen van backlinks, maar ook hoogwaardige links.

Zoekmachines kennen links hun waarde toe op basis van verschillende factoren, waaronder de algemene autoriteit van de koppelingssite en het aantal backlinks naar de site. Over het algemeen maken sites met goede off-page SEO zwaardere aanbevelingen. Links hebben ook meer waarde als ze afkomstig zijn van pagina’s die relevanter zijn voor de inhoud, het merk en de branche, en waar ze ook van profiteren wanneer de ankertekst van de link relevant is.

Om sites te beoordelen en goede doelen te selecteren voor uw backlinking-inspanningen, is het controleren van de website-verkeersrang van een site een nuttige indicator voor de invloed ervan.

1) Gastbloggen bouwt links op – en uw reputatie

Het succesvol plaatsen van gastblogposts met invloedrijke sites is een zeer effectieve methode om off-page SEO te stimuleren. De meeste kansen om te bloggen bij klanten stellen u in staat om een ​​of twee links naar uw site op te nemen, wat u ook helpt uw ​​reputatie op te bouwen in de ogen van de almachtige zoekmachines. Om kansen voor gastblogs te herkennen, onderzoekt u sites die gezaghebbend zijn in uw branche en / of met relevante onderwerpen (het vinden van dergelijke sites via uw eigen onderzoek of via tools). Ontdek ook waar uw concurrenten actief zijn en bekijk de gelederen van sites die hetzelfde publiek delen. Zodra u hebt bepaald welke gerichte sites overlappen met uw gewenste doelgroep en de rang hebben om ze de moeite waard te maken, moet u contact opnemen.

2) Zet ​​bestaande merkvermeldingen om in koppelingen

Als uw merk een bepaald succesniveau heeft bereikt, ontvangt u misschien al vermeldingen van uw merk, producten of andere bedrijfsinformatie op invloedrijke sites buiten uw inspanningen op het gebied van gastblogs. Als dit het geval is, is het de moeite waard om naar deze vermeldingen te zoeken en te bereiken om te vragen dat links worden toegevoegd (of bijgewerkt om naar de juiste of nieuwste inhoud te verwijzen die u hebt gepubliceerd).

3) Help andere sites om gebroken links te herstellen

Links zijn enigszins efemere sites veranderen linkstructuren of gaan offline, en URL-adressen werken niet meer. Met tools zoals Broken Link Builder of Check My Links kunt u snel gebroken links vinden in artikelen of inhoud die relevant is voor uw bedrijf. Nadat u veelbelovende doelen heeft geïdentificeerd, neemt u contact op met de betreffende site om hen op nuttige wijze op de hoogte te stellen van de verbroken koppeling (en biedt u een potentiële vervangende link die naar uw eigen site gaat).

4) Waar uw concurrenten koppelingen hebben, vaak kunt u dat ook

Naast gastblogs kunnen uw concurrenten met succes worden opgenomen in artikelen, brancherasteracties, telefoongidsen en meer. Dit zijn vaak rijpe doelen voor uw eigen off-page SEO-inspanningen. Herken waar concurrenten actief zijn en werk waar mogelijk om vergelijkbare stages te bereiken.

Reputatie-bouwtechnieken

Niet alle methoden voor het verbeteren van off-page SEO-aandacht voor linkbuilding. Volg deze aanvullende praktische tips om het vertrouwen van zoekmachines te winnen door uw digitale reputatie te versterken:

5) Werk uw bedrijvengids en sociale media-profielen echt uit

Na het maken van uw website zijn het opbouwen van een bedrijfsdirectory en sociale media-profielen de volgende belangrijkste stappen om uw digitale voet aan de grond te krijgen. Dit betekent dat u ervoor zorgt dat uw bedrijf en uw website worden weergegeven in directory-zoekopdrachten en op grote sociale-mediaplatforms (afhankelijk van uw bedrijf kan dit onder meer LinkedIn, Crunchbase, Wikipedia, enz. Zijn). Bedrijfsmotoren zouden ook een Google Mijn Bedrijf- pagina moeten maken om als een rijk resultaat in zoekopdrachten te verschijnen. Niet alleen zullen zoekmachines kennis nemen van deze plaatsingen bij het berekenen van de reputatie van uw site, ze omvatten vaak de mogelijkheid om een ​​link toe te voegen.

6) Gebruik sociale media marketing

Hoewel statistieken van sociale media zoals likes en shares niet worden bevestigd als directe invloed op off-page SEO, zijn de indirecte voordelen te overtuigend om te laten liggen. Het ontwikkelen van een aanwezigheid op sociale media bouwt zeker de reputatie en autoriteit van uw merk op; Als u dit doet, kunt u ook merkevangelisten winnen, waardoor het bereik van uw inhoud wordt vergroot en uiteindelijk wordt toegevoegd aan het verkeer van uw site, wat zeker bijdraagt ​​aan SEO-verbeteringen. Om dit te doen, maak content die deelbaar is, moedig aandelen aan door share buttons in te sluiten en actief aanwezig te zijn op belangrijke sociale kanalen.

7) Voeg je reputatie toe aan beïnvloeders

Invloedrijke branchegenoten op uw markt en andere merken die zinvol zijn als strategische partners, kunnen uw eigen reputatie door associatie vergroten. Om het beste uit deze techniek te halen, moet u influencers (die geen beroemdheden hoeven zijn! ) Inschakelen om uw inhoud te delen en een actieve rol spelen bij het vermarkten van uw merk. Dit verbetert uw off-page SEO door verkeer, vermeldingen en autoriteit toe te voegen aan uw site, terwijl u ook uw merk introduceert voor nieuwe doelgroepen die u wilt bereiken.

Wanneer u deze off-page SEO-technieken gebruikt, is het belangrijk om de sitestatistieken nauwlettend te volgen om hun effectiviteit te begrijpen en de strategie waar nodig aan te passen. In combinatie met succesvolle on-page SEO, zullen deze methoden de reputatie van uw site laten floreren en ervoor zorgen dat zoekmachines goed op de hoogte blijven.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format